PDA

Orijinalini görmek için týklayýnýz : SsangYong Adventure

Buðra A.
17-11-2014, 01:33
Macera ve heyecan dolu 1 gün!

Yönetmen&Görüntü Yönetmeni : Buðra Akpýnar
Helicam Operatörü : Doða Yeter
Kurgu : Can Sandel Atasoy

Facebook üzerinden izlemek için; SsangYong Adventure - SsangYong Türkiye - ÅžahsuvaroÄŸlu | Facebook (http://www.facebook.com/video.php?v=784263784972338)

http://www.youtube.com/watch?v=Pzplk8WSv2s

darkmoon
17-11-2014, 02:51
güzel etkinlik olmuþ tebrik etmek lazým þahsuvaroðlunu.. bu tip suv satan distiribütörlerin dünyanýn her yerinde bu tip ortak firmalarla yada tek baþlarýna aktiviteleri oluyor en basiti camel trophy mercedesin driving eventslarý var offroad olarak v.b .. diðerlerinede örnek olur inþallah bu tip þeyler..
hem ürünlerini tanýtýyorlar hem kullanýcý kesimlerine müþteri deðilde bir aile sýcaklýðý hissetiriyorlar buda marka güveni demek.. bence baþarýlý olmuþ..

Buðra A.
17-11-2014, 11:30
güzel etkinlik olmuþ tebrik etmek lazým þahsuvaroðlunu.. bu tip suv satan distiribütörlerin dünyanýn her yerinde bu tip ortak firmalarla yada tek baþlarýna aktiviteleri oluyor en basiti camel trophy mercedesin driving eventslarý var offroad olarak v.b .. diðerlerinede örnek olur inþallah bu tip þeyler..
hem ürünlerini tanýtýyorlar hem kullanýcý kesimlerine müþteri deðilde bir aile sýcaklýðý hissetiriyorlar buda marka güveni demek.. bence baþarýlý olmuþ..

Baþarýlý tespit olmuþ ve dediklerinize sonuna kadar katýlýyorum. Bu arada inanmasý güç olsada, REXTON W gerçekten fiyat aralýðýna göre baþarýlý bir model. Zaten o fiyatlara o tarz bir SUV ile karþýlaþmak pek mümkün gözükmüyor.

darkmoon
17-11-2014, 13:04
niye inanmasý zor olsunki mercedes motoru mercedes transmisyon sistemi mercedes yürüyeni var.. kötü olsa þaþardým :)

Dongul
17-11-2014, 13:38
etkinlik çok güzel videoda çok baþarýlý elinize saðlýk

Buðra A.
17-11-2014, 15:48
niye inanmasý zor olsunki mercedes motoru mercedes transmisyon sistemi mercedes yürüyeni var.. kötü olsa þaþardým :)

Zaten iþin garibi de o, kimse inanmak istemiyor =) Ben 2 haftadýr kullanýyorum, bence çok baþarýlý ki mayýs ayýnda öyle bir araç geliyor ki, of ki ne of =)

etkinlik çok güzel videoda çok baþarýlý elinize saðlýk

Teþekkür ederim.

darkmoon
17-11-2014, 16:18
bilen biliyor zaten kaputu açsan kocaman mercedes armasý var motorun üstünde..

darkmoon
17-11-2014, 16:27
Zaten iþin garibi de o, kimse inanmak istemiyor =) Ben 2 haftadýr kullanýyorum, bence çok baþarýlý ki mayýs ayýnda öyle bir araç geliyor ki, of ki ne of =)

Teþekkür ederim.

þu anda ssangyong bütün modelleri türkiyeye yollanýyor diye biliyorum bir kyronlarýn ithalatýný durdurdular.. birde actyon mini suvu yollanmýyor onun dýþýnda chairman var ama onu yollatmazlar herhalde bildiðin eski kasa mercedes. :)

gökberk
17-11-2014, 16:32
Elinize saðlýk.
Hazýr Ssang Yong'dan bahsetmiþken çok samimi bir arkadaþýmda Korando Sports var.
Ben böyle bir pick up a daha önce bindiðimi hatýrlamýyorum.
Alt takýmý, konforu, yol tutuþu aracýn verdiði tokluk hissi çoðu Alman binek araçlarýnda bile yok.

Buðra A.
17-11-2014, 22:54
bilen biliyor zaten kaputu açsan kocaman mercedes armasý var motorun üstünde..

aynen öyle.

þu anda ssangyong bütün modelleri türkiyeye yollanýyor diye biliyorum bir kyronlarýn ithalatýný durdurdular.. birde actyon mini suvu yollanmýyor onun dýþýnda chairman var ama onu yollatmazlar herhalde bildiðin eski kasa mercedes. :)

evet, doðru tahminler. baya takip ediyorsunuz anladýðým kadarýyla =) zaten SsangYong'un müþterisi de genelde bilgili, bilerek alýyorlar.

gelecek araç bu;

http://www.youtube.com/watch?v=j7rM51Zn-I0

hadi bir güzelliðim olsun; lansman fiyatýyla ilk ay satýlacak ve hakikaten çok acaip bir fiyata satýlacak (bir hayli ucuz) sonra 2 kat zam gelecek. yani paranýz varsa ve araç alacaksanýz biraz bekleyin derim, çünkü fiyatý hakikaten komik olacak.

Elinize saðlýk.
Hazýr Ssang Yong'dan bahsetmiþken çok samimi bir arkadaþýmda Korando Sports var.
Ben böyle bir pick up a daha önce bindiðimi hatýrlamýyorum.
Alt takýmý, konforu, yol tutuþu aracýn verdiði tokluk hissi çoðu Alman binek araçlarýnda bile yok.

bende Korando'lara bayýldým. hem çok sportif hemde deli gidiyor =)

darkmoon
18-11-2014, 00:21
SsangYong'larýn pick up larnýn bildiðim kadarý ile diðer pick uplardan ayýran en büyük etkeni makas sistemi yok yani yürüyeni normal binek araç yürüyeni bunun en büyük avantajý konfor yol tutuþ en kötü yaný ise ticari de bozuk yol dað bayýr v.b de kullanýrken dikkat edilmesi gerektiði.. tabi ne kadar doðru bilmiyorum..

Buðra A.
18-11-2014, 12:02
SsangYong'larýn pick up larnýn bildiðim kadarý ile diðer pick uplardan ayýran en büyük etkeni makas sistemi yok yani yürüyeni normal binek araç yürüyeni bunun en büyük avantajý konfor yol tutuþ en kötü yaný ise ticari de bozuk yol dað bayýr v.b de kullanýrken dikkat edilmesi gerektiði.. tabi ne kadar doðru bilmiyorum..

doðru, evet.

Berkan
18-11-2014, 12:26
eline saðlýk Buðra :)

buarada kilit soruyu baþta darkmoon ve sonra herkese yöneltiyim :D

arkadaþ 2.0d motorun var senelerdir kendne koymassýnda yok illa hacim 2.1 olsun vergiden ordan burdan kývrandýrýrsýnki :D

oselami
18-11-2014, 12:44
Etkinlik enfes olmuþ müthiþ aktiviteler var icinde. Özellikle de off road. Video da gayet baþarýlý sonuna kadar izledim

darkmoon
18-11-2014, 14:52

buarada kilit soruyu baþta darkmoon ve sonra herkese yöneltiyim :D

arkadaþ 2.0d motorun var senelerdir kendne koymassýnda yok illa hacim 2.1 olsun vergiden ordan burdan kývrandýrýrsýnki :D

rextonda daha önce 2.7crd ml lerdeki motor vardý yeni nesillere büyük ihtimal satýþlarý artsýn diye performans ve çekiþden feragat ederek 2.0 dizel motoru koydular.. mercedes demek ki öyle bir feragat etme derdi yok. :)

Buðra A.
18-11-2014, 16:09

Etkinlik enfes olmuþ müthiþ aktiviteler var icinde. Özellikle de off road. Video da gayet baþarýlý sonuna kadar izledim

teþekkür ederim.

xcel
21-11-2014, 21:16
Video neden rexton odaklý olmuþ.mesala ben korando Sports almak üzereyim yadýrgadým. Firma rextona yüklenmiþ. Etkinlikte ssangyong dan ziyade ssangyong rexton tanýtýmý olmuþ.

xcel
21-11-2014, 21:17
Bunun haricinde Video çok baþarýlý. Elinize saðlýk.

Buðra A.
22-11-2014, 00:37
Video neden rexton odaklý olmuþ.mesala ben korando Sports almak üzereyim yadýrgadým. Firma rextona yüklenmiþ. Etkinlikte ssangyong dan ziyade ssangyong rexton tanýtýmý olmuþ.

Bunun haricinde Video çok baþarýlý. Elinize saðlýk.

Organizasyon Rexton W modelini ön plana çýkartmak için yapýldý. Teþekkür ederim.

Volkann
25-11-2014, 12:19
130 binde aldik ssangyong sxdi action modelini suana kadar yag su disinda hic bise harcamadik suan 200binde ve yaptigimiz km nin cogu köy yolu filan.

Volkann
25-11-2014, 12:20
Bu arada videoda basarilu olmus :)

Buðra A.
25-11-2014, 18:54
Bu arada videoda basarilu olmus :)

teþekkür ederim.