PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Uu ds3 vs batman type r

Sayfa : 1 [2]

ozgur-07
13-12-2014, 17:51
Ortak nokta izmir biz antalyadan izmire geliyoruz. Obur emek harcanmis araclarinda geleceginden eminim

Erol
13-12-2014, 18:03
yer benim için fark etmez eger herkez ok derse istanbula da gelirim ben, zaten bu hafta içi ist. araç gidicek bir kaç eksik vs.. için

engin_ant
13-12-2014, 18:35
yer benim için fark etmez eger herkez ok derse istanbula da gelirim ben, zaten bu hafta içi ist. araç gidicek bir kaç eksik vs.. için

Erol abi daha oncede konuya yazdim suan istanbula gitme gibi bi dusuncem yok ben serdarlarla beraber izmire gelirim dedim mami baskan kadir abi hilmiler bu sekilde konustuk facede sen de biliyorsun az cok beni tanirsin hayatta kivirmam konustumun arkasindayim özgürede kizma sen bence herkes herseyi bize karsi konusuyo bizde çocuk degiliz nihayetinde nezamandir senle denemek istiyorum biliyosun sana karsi hicbi ne ozgurden nede benden asalayici ve tie alici konusma olmaz zaten o sekil bisey olsa hemen müdahale ederim abi dedigim gibi arabamin az isi kaldi bitsin nasipse izmirde görüsüruz denemek isteyen butun araclar gelebilir zaten neyin ne oldugu ortaya cikar ya geçilir yada geçeriz herkese kumlucadan saygilar:heyoo:

Erol
13-12-2014, 21:09
Engin'im aynen konuştuğumuz gibi.. Izmire gelen gelir kalan sağlar bizimdir misali :) ist. İşini hani oraya gidilecekse gelirimde anlamında yazdım.

Antalya'da çok Sevdiğim Arkadaşlarım var sen ,özgür olsun efe bulut erdinç mustafa( chare) tunç adını daha yazamadıklarım vss vss vss hiç bir zaman benden yana sıkıntı olmaz ama araba işi farklıdır. Zaten cazip tarafıda bu atışmalar ben geçerim sen geçersin muhabbetleri, sahada olan sahada kalır kardeşim, nos basma yeter :) hee açık yazıyorum kontrolünü yaparım . :)

Benim arabayıda hazırlıyorum işte senin gibi biraz zaman ihtiyacım var sonrası hertürlü gazlarım kanka geri yok...

Bulut Y.
13-12-2014, 21:38
Tavuklariii bisirmisemm challengerii izmire gondermisemmm 😁😁😁

engin_ant
13-12-2014, 21:52
Engin'im aynen konuştuğumuz gibi.. Izmire gelen gelir kalan sağlar bizimdir misali :) ist. İşini hani oraya gidilecekse gelirimde anlamında yazdım.

Antalya'da çok Sevdiğim Arkadaşlarım var sen ,özgür olsun efe bulut erdinç mustafa( chare) tunç adını daha yazamadıklarım vss vss vss hiç bir zaman benden yana sıkıntı olmaz ama araba işi farklıdır. Zaten cazip tarafıda bu atışmalar ben geçerim sen geçersin muhabbetleri, sahada olan sahada kalır kardeşim, nos basma yeter :) hee açık yazıyorum kontrolünü yaparım . :)

Benim arabayıda hazırlıyorum işte senin gibi biraz zaman ihtiyacım var sonrası hertürlü gazlarım kanka geri yok...
Nos mu one başkan nasıl bisey oo:D;)

Erol
13-12-2014, 21:56
ne bilim kanka yazılanları okuyunca ben bile geçilecegime inanmaya başladım :D

dedim nos fln mı bascaklar :)

Sh4rk
13-12-2014, 23:02
Psikolojik baski :D

Eray Yümsel
14-12-2014, 03:15
iyki bi post attık konuya :D

Erol
14-12-2014, 10:07
hep senin *** yemen bunlar esnaf eray :) :)

RSX
14-12-2014, 10:26
Izmir yalan olur, heliniz ankaraya gekin ankarada basin :) masallah iki aracada batmanin gaz tepkimesine hayran kaldim Allah kaza bela vermesin.

SKSafir
14-12-2014, 12:07
180-200 bandinda dsin arkadan gelisi sonrasi durakmasi ya 6.vitesin cok uzun olusundan ya da vites kacirdigindan.

Gercek su ki bu arabalar daha kaliteli video kaydi hak ediyor ! :)

Katılıyorum güzel bir çekim hakediyorlar tekrar Tebrikler beyler.

anilgny
15-12-2014, 12:43
Uu ds3 gerçekten iyi gidiyor. Thp motorlar hakkındaki tüm önyargılarımı yok etmiş bulunmakta :)

life is life
16-12-2014, 22:16
İki aracada maşallah, ikiside mermi gibi. Kazasız , belasız..

Cihan Çizmeci
17-12-2014, 12:19
Eskilerin denediği ne kadarda bariz :D Mami abi gittiğin yer şenleniyor her zamanki gibi :)

Sahaya bir çıktınız karışmış yine il ilçe :)

Batman ciddi iyi maşallah DS3 e denecek yok önü çook açık Mami abideyken zaten videoda bi zoruda yok :)

CRX DS3 RC BATMAN denemelierini 4 gözle bekliyoruz :)

VW-Freaks
17-12-2014, 12:38
maşallah batman a :icon_tup:

arno
21-12-2014, 17:27
Roling kaçta başlıyacak ?
Bunu konuştunuzmu

Her iki aracada masallah
Mami abi ds3 bukdr hizli gormek gercktn beni cok sevindiriyor eline yuregine saglik

vtiaras
21-12-2014, 18:29
Batman a maşallah ses muhteşem ivmelenme fena söylencek söz yok ds3 e de maşallah kazasız belasız

canozgur106
25-12-2014, 01:42
MaşAllah araçlara..

Gkhnkrdnz
25-12-2014, 09:13
Maaşallah arabalar fişşekk :)

tunch
31-12-2014, 11:04

izmir-çeşme otobanı ideal :)

SinanAdalı
31-12-2014, 15:14
Maşallah araçlara. Batman'a şerit dar geliyor o tepkimeler nasıldır öyle...

djm
13-02-2015, 14:38
yenı seyrettim ds3 e masaallah ama batmanında cok ıyı devırlenmesı var herkesın emegıne saglıkk..

canozgur106
14-02-2015, 01:00
MaşAllah araçlara onlarca kez izledim videoyu batman'in gaz tepkimesi sesi Ds'3 ün fırlayışı mest etti emeği geçenlere saygılar..:)