Orijinalini görmek için tıklayınız : Uu ds3 vs batman type r
Selcuk_RoL
09-12-2014, 20:07
Uu ds3 full takilidir batman type r full sokuktur 80 km gibi basilmistir her iki aracada massallah
http://www.youtube.com/watch?v=vjO7a2rc9FA&
UU Ds3 370+ Vs EP3 K23 Batman 290+ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vjO7a2rc9FA&)
http://www.youtube.com/watch?v=H9exd4y8tbs
UU Ds3 370+ Vs Ep3 k23 Batman 290+ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=H9exd4y8tbs)
Uu ds3 vs batman ep3 - YouTube (http://youtu.be/O36cfg3z3rM)
Uu ds3 ve batman type r - YouTube (http://youtu.be/durS_0YM_hc)
Maşallah araçlara zevkli denemeler olmuş ..
Tufan Job34
09-12-2014, 20:18
maşallah iki aracada çok güzel gitmişler
salih mert
09-12-2014, 20:22
İki aracada masallah cok rekabetli deneme olmus.
Masallah araclara ds3 100 200 suresi 8.-9 arasi galiba
345 dynosu olan bır arabaya 6 vıtesde cıkan bır type r ı tebrık etmek gerek
masaşşah Batman a
ds3 den de beklenmeyecek bır performans
emegı gecen herkese teşekkurler
çok keyifli olmuş
maşallah hepinize
batman nasıl bi gaz tepkimesidir sabit duramıyor makine
ds3 , 207 rc ile aynı motor değil mi?
345 dynosu olan bır arabaya 6 vıtesde cıkan bır type r ı tebrık etmek gerek
masaşşah Batman a
ds3 den de beklenmeyecek bır performans
emegı gecen herkese teşekkurler
180-200 bandinda dsin arkadan gelisi sonrasi durakmasi ya 6.vitesin cok uzun olusundan ya da vites kacirdigindan.
Gercek su ki bu arabalar daha kaliteli video kaydi hak ediyor ! :)
dr.mechanic
09-12-2014, 20:44
Oha ds3 naptin sen :S
aracların kondisyonuna masallah güzel gidiyorlar
Maşallahh deneyen araçlaraa çok keyifli bi deneme olmuşş
_muhaRRem
09-12-2014, 20:48
Benim en kötü olduğum yerde bastık 85-90 lardayım basarken.
Ds3 345 mustang dyno. Vf43 turbo
Güzel deneme oldu maşallah araçlara.
Acele etmeseydin selçuk kaliteli videoları eklicektik.
Batman TypeR & Ds3 Citröen (Mami Makinen) - YouTube (http://youtu.be/AOdo8Jdyw7A)
Batman Typer & Ds3 (mami makinen) - YouTube (http://youtu.be/arBDShVV7_A)
KA®ANLIK
09-12-2014, 20:52
Maşallah araçlara,
DS3 hakkaten toparlıyor ama son vitese attığında bir yığılıyor sonra yine toparlıyor gibi enterasan olmuş.
lag varmış gibi hareket ediyor DS3 :)
Batman a laf yok zaten,
Muharrem her çarşamba Batman ve arkadaşlarını bi kolaçan ediyorum kardeşim sen merak etme :D
mami_makinen
09-12-2014, 21:03
Benim en kötü olduğum yerde bastık 85-90 lardayım basarken.
Ds3 345 mustang dyno. Vf43 turbo
Güzel deneme oldu maşallah araçlara.
Acele etmeseydin selçuk kaliteli videoları eklicektik.
Batman TypeR & Ds3 Citröen (Mami Makinen) - YouTube (http://youtu.be/AOdo8Jdyw7A)
Batman Typer & Ds3 (mami makinen) - YouTube (http://youtu.be/arBDShVV7_A)
Araç 345 bg halindeyken 1.65 basınç basıyordu şuanki basınç 1.88 peak 1.82 cont . Gidiyo
Yani eski haline göre en az 6-7 boy daha hızlıdır araç
Low-Rider
09-12-2014, 21:04
çok keyifli olmuş
maşallah hepinize
batman nasıl bi gaz tepkimesidir sabit duramıyor makine
ds3 , 207 rc ile aynı motor değil mi?
Evet aynı motor
Araç 345 bg halindeyken 1.65 basınç basıyordu şuanki basınç 1.88 peak 1.82 cont . Gidiyo
Yani eski haline göre en az 6-7 boy daha hızlıdır araç
ozaman şuan tahmini 380 civarı felandır herhalde mami başkan.
Maşallah iki aracada güzel deneme oldu 1 kez tam anlamıyla basıldı oda yetti zaten :)
Deneyen araclara masallah, mami abi bindigin araba daha da hizlaniyor :D
Kazasiz belasiz surusler dilerim
güzel deneme olmuş,batman'ın ilk tepkimeleri çok iyi..
Maşallah araçlara Batman baya agresif çok iyi gaz tepkimesi var belli ds3 Nos kullanıo mu?
Oooo maşallah cok guzel deneme olmus
Masallah guzel deneme oldu 2 arabada cok hizli gercekten
cakaragol
09-12-2014, 21:34
Maslalah aracalara ikiside cok agresif dun gece guzel denemeydi cok zevk aldik ortam mubabette onmumaraydi mami abi yiktin beni gece ztn bu arada bir typerci olarak batman herkesde ztn soyledi atmosferik cok hizli masllah muharemede mami abiyede bize bu denemeyi izlettigi icin ayri sagolun iyiformlar
Hikmet Gönül
09-12-2014, 21:35
Maşallah Masallah...
Mami Abi! Muharrem! Ve Araçlarda Emeği Gecen Herkesin
Emeğimize saglik...Kazasiz belasiz
Tebrik ediyorum...
cakaragol
09-12-2014, 21:35
Dip not ds3 eskisinden cok hizli onu unutmayin mami abi neye binse ztn adam ucuruyor emegine saglik abicim seviyorim seni
gökh@n_gr
09-12-2014, 21:37
Batman fena olmuş gerçekten insanın içini kaynatıyor. Yerinde duramıyor arabada ok gibi maşallah
Maşşallah mami abiii çok iyi sökük olsan çok iyi saniyelerde olacaksın kazasız belasız abi
ceyhun737
09-12-2014, 21:48
Deneyen araclara masallah iki aracta cok hizli ama cok daha kaliteli cekimleri hakediyor:) ds3 lam jcw ye gecildiginde bu ayarda miydi ?
devolation
09-12-2014, 21:50
maasallah eyvah gecilirm korkusu olmadan denemeye cikma cesareti gosteren tum araclara mami baskan sahneye cikmadan renk gelmiyo foruma denemelerde camda dbn gorunuyo baktnizmi hic en iyi sure ne cikti ben onu merak ettm
Aykut106
09-12-2014, 21:54
guzel denemelerdi ikisinede masallah:)
Suleyman
09-12-2014, 22:00
O değil de siyah gti kim
Patisever
09-12-2014, 22:01
hey yavrum ya yeminle mami makinen ve muharrem kılıc siz ikiniz ve bir kaç kişi daha war sizler yüzünden bu işten soğurken tam bir video bir işlem ile costuruyorsunuz beni iyiki warsınız denemelere gelince müthişşşş...
mami abi efsunlu adamsın :)
ErenDurmus
09-12-2014, 22:20
Masallah deneyen araclara , Batman yerinde duramiyor :)
mami_makinen
09-12-2014, 22:23
Maşallah araçlara Batman baya agresif çok iyi gaz tepkimesi var belli ds3 Nos kullanıo mu?
Nos yok sökükte değil başlıktada belirtildi
byspeedman
09-12-2014, 22:24
Masallah araclara guzel denemeler olmus foruma can geliyor
Boldenon
09-12-2014, 22:28
Çok hızlı araçlar maşallah .
ynstrkmn
09-12-2014, 22:31
masallah araçlara nazar değmesin
Maşallah araçlara . Mami baskan brakeboostunda sekillmiş çakarlı felan:)
Firattoptas
09-12-2014, 22:40
Maşallah maşallah with adnan oktar:hahaha::icon_tup:
ufff cok zevklı denemeler olmus uzun zaman oldu boyle guzel denemeler ızlemeyelı ıkı aracada masallah
_muhaRRem
09-12-2014, 22:42
Oooo maşallah cok guzel deneme olmus ��
hayat belirtisi var yaşıyormuş :D
_muhaRRem
09-12-2014, 22:45
180-200 bandinda dsin arkadan gelisi sonrasi durakmasi ya 6.vitesin cok uzun olusundan ya da vites kacirdigindan.
daha kaliteli videoları OZ' yüklücek ..
Muharrem tebrik ederim. Mami abi beni geçiyo sende otomatik olarak beni geçiyosun bahanesi olmaz bu işin ama 1 2 eksiğimi halledince denemek isterim senle.
Mami abi arabayı sökmesi benden toplaması benden sökük ds3 le neler olur merak ediyorum?
Birde araçiçi videoda ilk basma anı biraz adaletsiz olmuş ve mami abi soldan basmış. Roller düzelip değişirse ne olur?
şimdi geldim 1 ewe ölüorum :) bügün gene güzel seyler basardık :) neysem
Deneyen araclara masallah iki aracta cok hizli ama cok daha kaliteli cekimleri hakediyor:) ds3 lam jcw ye gecildiginde bu ayarda miydi ?
jcw iledenerken 240 260 bandındaydı sonra basıncı açtık yakıt a geçtik vs vs vs
Muharrem tebrik ederim. Mami abi beni geçiyo sende otomatik olarak beni geçiyosun bahanesi olmaz bu işin ama 1 2 eksiğimi halledince denemek isterim senle.
Mami abi arabayı sökmesi benden toplaması benden sökük ds3 le neler olur merak ediyorum?
arkadaşım masajla olursa gelirim ben izlemeye :) e55 imi söksek :) hehehehhehehh
Low-Rider
09-12-2014, 22:51
İki araca da maşallah, Özgün seninde eline sağlık.
6 değil de daha 5 e atar anca o hızlarda ds3 bro bence aero ve uzun şanzıman işin içine giriyor.. minideki şanzıman olsa belki çok daha iyi yürür :)
valla çok keyifli olmuş bence, farklı bantlarda 2 araç birbirinden hızlı gibi göründü bana :)
arkadaşım masajla olursa gelirim ben izlemeye :) e55 imi söksek :) hehehehhehehh
masaja 1 tl atmak lazım bozuk getir yanında. Sökmem hiç umrum olmaz.
BMK TypeR
09-12-2014, 22:57
Maşallah iki araçada emeğinize sağlık.
Nos yok sökükte değil başlıktada belirtildi
Maşallah Hakikat hızlı ds3 süper ;)
facede dönen bir muhabbet var..
dev rc bu ds3 ü geçiyormuş crx de dev rc yi geçiyormuş :)
bu hali ilemi rc ile denendi yoksa 260 hp civarlarındamı?
Mami abi ayagina saglik masallah abi uu ds3 inanilmaz iyi gidiyo tuper gercek anlamda atmoda yapilicak son noktalardan biri herhalde artik
Masallah araclara kaliteli cekim ic dis efsane olur :)
ıkı aracta cok cıddı hızlı bellı masallah ve isimler de zaten bu ıslere uzak olan bırcok kısının bile tanıdıgı ısımlerdır artık.
yalnız batmanın gaz tepkımesı cıdden acaipmiş tutmayın ulen benı gıdıcem der gıbı duramıyor sabıt gazda :D
B.Aktepe
09-12-2014, 23:10
Masallah masallah :)
Maşallah araçlarıniza.
Batmanin yururu beni hep şaşırtıyor
mami_makinen
09-12-2014, 23:11
6 değil de daha 5 e atar anca o hızlarda ds3 bro bence aero ve uzun şanzıman işin içine giriyor.. minideki şanzıman olsa belki çok daha iyi yürür :)
valla çok keyifli olmuş bence, farklı bantlarda 2 araç birbirinden hızlı gibi göründü bana :)
Bence tam tersi olur kısa şanzımanlı araç bu şekilde öne çıkamaz zaten araba giden bi araba şanzımanı kısa oldupunu düşünürsek vites atmaktan gidemicek 80 de basıp 2 vitesle 245 çıkan bi araçla 80 de basıp 2 vitesle 200 yapan araba bir olurmu ?
mami_makinen
09-12-2014, 23:12
Oooo maşallah cok guzel deneme olmus ��
İnan sen olmadan tadı tuzu yok
mami_makinen
09-12-2014, 23:14
Birde araçiçi videoda ilk basma anı biraz adaletsiz olmuş ve mami abi soldan basmış. Roller düzelip değişirse ne olur?
Başkan zaten sökrersek 100 kg atabiliyoruz Okan dan arabayı aldığımda araç söküktü ve Okan bana arabanın sökülünce 4 boy hızlandığını söyledi kendisi görürse oda yazar
_muhaRRem
09-12-2014, 23:26
benim normalde devir bandım 60 da basmaya uygun 85 de basınca dezavantajlı oluyorum ama sonuçta denediğim araba turbo , basınç gelmediği yerdede bastıramam.
velhasıl biz deneyelim abi 60-240 istersen anadolu yakasında..
benim normalde devir bandım 60 da basmaya uygun 85 de basınca dezavantajlı oluyorum ama sonuçta denediğim araba turbo , basınç gelmediği yerdede bastıramam.
Muharrem yukarda demişim sana beni geçersin diye. Ne oldu şimdi geçiceğini anlayınca velhasıla başladın. Geçen hafta e55 deneme konun vardı yazdın çizdin sonra sustun ne oldu şimdi?
Deneriz kardeşim sıkıntı yok. Benim yaşım 32 bana kimse ayağıma gel uyumadım 2 saat bekle sonra bakarız diye bi cümle kurmadı. Keyfini değil keyfimi beklersin. Yada benle denemezsin.
60-240 basarım problem yok. İlk benim yerimde sonra senin yerinde basarız.
_muhaRRem
09-12-2014, 23:38
Muharrem yukarda demişim sana beni geçersin diye. Ne oldu şimdi geçiceğini anlayınca velhasıla başladın. Geçen hafta e55 deneme konun vardı yazdın çizdin sonra sustun ne oldu şimdi?
Deneriz kardeşim sıkıntı yok. Benim yaşım 32 bana kimse ayağıma gel uyumadım 2 saat bekle sonra bakarız diye bi cümle kurmadı. Keyfini değil keyfimi beklersin. Yada benle denemezsin.
60-240 basarım problem yok. İlk benim yerimde sonra senin yerinde basarız.
Ben hiçbir zaman yan çizmedim herzaman anadolu yakasında deneme olursa denerim dedim sebebi. Ben bilmediğim yolda gaz basamam arabaya bunu beni tanıyanlar bilir oz la kaç kere ayara çıktık avrupada sorabilirsin ona .
Ben denerim deyipte gelcem deyipte ne zaman gelmedim , karışıklık olmuştur. OZ ayarımı yaparsa denerim dedim ve oz beni aradı bu tarafa gelirmisin dedi bende gelemeyeceğimi söyledim.
Keyf falan beklemiyorum abi denemeye gerek yok , rolling için yüz yüze baktığım insanlarla kavga edemem hiç gerek yok.
ozaman yaptığın tezat muharrem. Geçen hafta deneme konusu açtın. Denerim dedim deniyelim müsait zamanda dedin. Sonra ne ses ne soluk sustun. Şimdi ds3 beni geçiyo ben söledim çevrenden duydun velhasıla başladın. hemen deniyelime başladın. Ne oldu kardeş 1 hafta 10 gündür nerdesin?
Tenekeye kimseyi kırmam. 3 kuruşluk teneke için hırs yapmam. Ama sen bana yazarsan velhasıl sana gelelim gel anadoluya 60-240 basalım dersen işleri değişir. 60-240 da yaparız 120-300+ da.
Şu camiada beni tanıyan herkes bilir gözümün görmediğini geceleri ben basarım diyorum sen bildiğim yol diyosun. Kardeşim drfit yapmıycaz düz yolda dip gaz basıcaz.
Müsait zamanını sölersin deneriz muharrem.
Masallah İki Aracada Zevkli bir Deneme Olmuş ...
_muhaRRem
10-12-2014, 00:01
ozaman yaptığın tezat muharrem. Geçen hafta deneme konusu açtın. Denerim dedim deniyelim müsait zamanda dedin. Sonra ne ses ne soluk sustun. Şimdi ds3 beni geçiyo ben söledim çevrenden duydun velhasıla başladın. hemen deniyelime başladın. Ne oldu kardeş 1 hafta 10 gündür nerdesin?
Tenekeye kimseyi kırmam. 3 kuruşluk teneke için hırs yapmam. Ama sen bana yazarsan velhasıl sana gelelim gel anadoluya 60-240 basalım dersen işleri değişir. 60-240 da yaparız 120-300+ da.
Şu camiada beni tanıyan herkes bilir gözümün görmediğini geceleri ben basarım diyorum sen bildiğim yol diyosun. Kardeşim drfit yapmıycaz düz yolda dip gaz basıcaz.
Müsait zamanını sölersin deneriz muharrem.
yok abi inanki sen beni yanlış anlıyorsun yüz yüze konuşuruz.
ok abi ben yanlış anladım. Haklısın
sss uyuyuyın hadiiii baqim vide koycam 18+ uyuym huehuehueu bak korum arşivi heeE :) forumu kapatırlar :p
_muhaRRem
10-12-2014, 00:12
sss uyuyuyın hadiiii baqim vide koycam 18+ uyuym huehuehueu bak korum arşivi heeE :) forumu kapatırlar :p
abi şu videoyu bi kaliteli yükle yaa :D
nekada rk aliteli olsun :)
_muhaRRem
10-12-2014, 00:23
nekada rk aliteli olsun :)
1xxx :D :D herşeyimiz xxx
_muhaRRem
10-12-2014, 00:27
buna en iyi cevabı mami abi verecektir ..
Araçlara maşallah güzel deneme olmuş..
Crx ile dev rc denerken canlı izlemiştim..crx ile typer denemeli, çok keyifli olur.
http://www.youtube.com/watch?v=vjO7a2rc9FA&
UU Ds3 370+ Vs EP3 K23 Batman 290+ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vjO7a2rc9FA&)
http://www.youtube.com/watch?v=H9exd4y8tbs
UU Ds3 370+ Vs Ep3 k23 Batman 290+ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=H9exd4y8tbs)
_muhaRRem
10-12-2014, 01:16
abi eline sağlık bunları direk konu başına koyarmısınnn
_muhaRRem
10-12-2014, 01:35
video çok net olunca mami abinin fren lambaları arabayı aydınlatmış :D :D
TypeR ın gaz tepkisi harika maşallah
_muhaRRem
10-12-2014, 01:43
video çok net olunca mami abinin fren lambaları arabayı aydınlatmış :D :D
cümle çok devrik oldu düzeltiym..
1.videoda 12.sn de tavanım kırmızı oluyo :D
Bence tam tersi olur kısa şanzımanlı araç bu şekilde öne çıkamaz zaten araba giden bi araba şanzımanı kısa oldupunu düşünürsek vites atmaktan gidemicek 80 de basıp 2 vitesle 245 çıkan bi araçla 80 de basıp 2 vitesle 200 yapan araba bir olurmu ?
uzun şanzıman torklu motorda avantaj tabi abi, ben de uzun tercih ederim.. fakat 4 bitip 5 e atınca bu kadar duvar olmayabilir lag varsa azalır yeni vitesi daha üst devirde yakalayacağı için anlamında söyledim.. tabi aero etkisi çok fazla ds3 te standartken bile 190 sonrası duvar oluyor neredeyse, o daha büyük etken burda sanırım.
Mehmetmert
10-12-2014, 03:56
Sprintbooster en hassasa alinmis arabada bende type r gibi ziplatmistim :D Neyse videolar cok zevkli ;)
Mami başkan maşallah sen bu işte başarılısın
Hani o tarafa gelelim deneyelim diyorlar ya baya zamana gecti oldu olmadı o gelmedi ötekinin işi var. Filan Benim hiç işim yok gazlarım dersen hafta sonu gelelim ikimizde denizliye dibine kadar basalım.ozaman daha net karar verebilirsin.kaç hp olduğuna rc nin
Şimdi sen niye atarlandın delikanlı..?
Benim sordugum soruya böyle bir cevapla yaklaşabiliyorsun..
Aracımın ince bir ayarına bakılması gerekli herkez izmire geldiginde oz da gelecek ince bir ayar işimiz var
Sen antalya ekibiyle izmire gel denemesi kolay mennuniyetle hemde..
Başkan zaten sökrersek 100 kg atabiliyoruz Okan dan arabayı aldığımda araç söküktü ve Okan bana arabanın sökülünce 4 boy hızlandığını söyledi kendisi görürse oda yazar
Abi sök bak farki gor on koltuklar zaten airbagli baya agir yaklasik 100 kg dedigin gibi atiyosun ve abi 4 boy belkide ust hizlarda fazlasini aliyosun denendi onaylandi:))
buna en iyi cevabı mami abi verecektir ..
Kesinlikle..
Çok kafam karıştı böyle bir denklemde :) ama eski haliymiş Antalya'dan efe anllattı
engin_ant
10-12-2014, 07:49
Erol başkan bu dev rc nin hizli oldunu kanitlamasi icin hayabusa mı geçmesi gerekiyo benle denedinde 380 hp di ve soküktü 207 nin gecmedigi araba kalmadi memlekette kendi speclerinden ve bi ust speclerde:))
Şimdi sen niye atarlandın delikanlı..?
Benim sordugum soruya böyle bir cevapla yaklaşabiliyorsun..
Aracımın ince bir ayarına bakılması gerekli herkez izmire geldiginde oz da gelecek ince bir ayar işimiz var
Sen antalya ekibiyle izmire gel denemesi kolay mennuniyetle hemde..
abi öyle bir yazıyorsun ki tr de bütün arabalar hızlı veya sizdekiler bizdekiler yavaş gibi...100--200 almaya cıkmamışmıydınız gecen haftalarda siz ayarınız yok nasıl gazlıyorsunuz neyse inşallah o gazlama günü biran önce gelir.
Engin'im öyle bir atıfda bulunmuyorum.şunu geçsin bunu geçsin..
Doğrudur hızlı rc, ben sadece eski denedikleri halde ds3 le,
Ikiside bu son hali gibi 2 bar mı basıyorlardı yoksa 1.6
Efe olayı izah etti ds3 de rc de 1.6 -1.7 basıyorlarmış şimdi 2 bar basıyorlarmış.
artık bırımız denesek mamı abı dev rc ile bıze nasıp olmadı abı sana nasıp olsun...
Efe olayı izah etti ds3 de rc de 1.6 -1.7 basıyorlarmış şimdi 2 bar basıyorlarmış.
ben denedıgımde a.68 basınc basıyoduk o zamanlar ve aracım gene cıvata dahı sokuk degıldı rc ıle tamamen sokuktu ve basma konusunda skıntılar yasıyoduk neyse eskı mevzular
hikmetcubukcu01
10-12-2014, 08:00
Maşşallah her iki araca da.Mami abi aracı söksen neler olacak bilmiyorum:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
abi öyle bir yazıyorsun ki tr de bütün arabalar hızlı veya sizdekiler bizdekiler yavaş gibi...100--200 almaya cıkmamışmıydınız gecen haftalarda siz ayarınız yok nasıl gazlıyorsunuz neyse inşallah o gazlama günü biran önce gelir.
Geçen hafta çıktık evet 100-200 almaya + 0.97 eğimde 9.00 aldım - eğimi denk getiremedik
Sonrasında bir subap ayarı yapıp tekrardan deneyeyim dedim. İzmir Honda bayram usta baktı ayarlarımıza
20-25 olması gereken ayarlarımız 35-35 çıktı normaldi aslında 1 seneden beri gazladıgmız araçdı
O yÜzerindeki bi ince ayar ihtiyacı var ama izmirde ama İstanbul'da ;)
abi öyle bir yazıyorsun ki tr de bütün arabalar hızlı veya sizdekiler bizdekiler yavaş gibi...
birde serdarcım yukardaki gibi bir yazıyı yazacak en son insanım ben nerden kapıldın böyle varsayıma yada hangi yazımda böyle bişey imah etmişim?
herkezin arabası kendine hızlıdır bence
engin_ant
10-12-2014, 08:19
Efe olayı izah etti ds3 de rc de 1.6 -1.7 basıyorlarmış şimdi 2 bar basıyorlarmış.1.6 1.7 bastigindada en kötü 350 hp bi araclar bende ondan kucumsendini sandim senden o sekil bisi beklememde zati neyse abi artik su muammalar kalsin en kısa zamanda sonlandiralim
maşallah iki aracada.. typerın gaz tepkimesini anlamak mümkün değil :icon_tup:
mami_makinen
10-12-2014, 08:39
Aslında buna Okan kardeşim daha net bi cevap yazar fakat ben onlardan duyduklarımı söyliyeyim ds3 o denemeden sonra dyno yaptığında 270 veya 280 bg çıkmış ve o denemede ds3 takılı ve genelde 60 -65 aralığında basmışlar oysaki ds3 75-80 den önce breakbosst yapmadan dolmuyo
Onun üzerine ayarına bakıp araç 345 bg alınmış benim aldığım hali buydu bende bunun üzerine artı olarak basınç açtım ve yakıtın oranını attırtım araç eskisi ile alakası yok fakat şöylede bi gerçek var Serdar ın arabasınında eskisi ile alakası yok oda bu konuda baya arabasını geliştirdi ve baya üst seviyeye getirdi Serdar Crx ile denediğinde İstanbul dönüşü denedi ise Serdar şuan o halinden çok hızlı maşallah
mami_makinen
10-12-2014, 08:42
Mami abi ayagina saglik masallah abi uu ds3 inanilmaz iyi gidiyo tuper gercek anlamda atmoda yapilicak son noktalardan biri herhalde artik
Eyvallah kardeşim saolasın araç senin sıkıntı yok ama fn2 ni çok geçerim ona göre 😃😃😃
Aslında buna Okan kardeşim daha net bi cevap yazar fakat ben onlardan duyduklarımı söyliyeyim ds3 o denemeden sonra dyno yaptığında 270 veya 280 bg çıkmış ve o denemede ds3 takılı ve genelde 60 -65 aralığında basmışlar oysaki ds3 75-80 den önce breakbosst yapmadan dolmuyo
Onun üzerine ayarına bakıp araç 345 bg alınmış benim aldığım hali buydu bende bunun üzerine artı olarak basınç açtım ve yakıtın oranını attırtım araç eskisi ile alakası yok fakat şöylede bi gerçek var Serdar ın arabasınında eskisi ile alakası yok oda bu konuda baya arabasını geliştirdi ve baya üst seviyeye getirdi Serdar Crx ile denediğinde İstanbul dönüşü denedi ise Serdar şuan o halinden çok hızlı maşallah
ben antalyada serdarın arabaya bindim ciddi çok hızlı gidiyordu sökük olmadan artık big turboların arasına bir minide katılsada 3 lü yapsanız :)
batman ne öyle yav araba kuduruyo resmen. maşallah iki aracada.
mami_makinen
10-12-2014, 08:47
maasallah eyvah gecilirm korkusu olmadan denemeye cikma cesareti gosteren tum araclara mami baskan sahneye cikmadan renk gelmiyo foruma denemelerde camda dbn gorunuyo baktnizmi hic en iyi sure ne cikti ben onu merak ettm
hey yavrum ya yeminle mami makinen ve muharrem kılıc siz ikiniz ve bir kaç kişi daha war sizler yüzünden bu işten soğurken tam bir video bir işlem ile costuruyorsunuz beni iyiki warsınız denemelere gelince müthişşşş...
Maşşallah mami abiii çok iyi sökük olsan çok iyi saniyelerde olacaksın kazasız belasız abi
mami abi efsunlu adamsın :)
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim maksat şurda izlenesi bi video olsun herkeste keyif alsın inan bu rol olaylarında herkes iyice kasmaya başladı geçilme korkusu ıvır zıvır yüzünden deneme bile yapmıyo bizde ortamı biraz hareketlendirelim dedik 😃
Eray Yümsel
10-12-2014, 08:48
Maşallah iki aracada
Eyvallah kardeşim saolasın araç senin sıkıntı yok ama fn2 ni çok geçerim ona göre
Abi ondan sonra satilik fn2 var hatta kiray bile veririm :))
Uff herkes cokl hizliiom hani dbn felan koyun da gorek kim hizli atar yaptiginiz araba 11.9 yapio he :))) neyse. Evet beyler lafla peynirler gemiler dolar bosalmaz hekres kendine pay cikariyor simdi komik olarak ben hizliyum ahmet mehmet hizliiii. Ademin bir lafi bar sakin ol sampiyon :) hadi dbn leri koyalim ds3 un saniyesini pazartesi yayinlicam umarum herkes yayinlar
engin_ant
10-12-2014, 09:06
Şimdi özgun k24 le deneyebilmek icin illa 11.9 mu yapacaz biz rolling yapalim diyoz zaten beni geçcekse hiLi olan geçsin gecersemde en hizliyi geçiyim
Şimdi özgun k24 le deneyebilmek icin illa 11.9 mu yapacaz biz rolling yapalim diyoz zaten beni geçcekse hiLi olan geçsin gecersemde en hizliyi geçiyim
yok abi öyle olmaz ilk önce dbn koycaksın:) sonra yarış ....
ben ölçmeye çalışıyorum şuan eğimi yakalayamadım yakaladığımda haber etcem olmadı takarım bir arabaya bende süre bu derim:D
Masallah araclara ikiside cok hizli
Batman acayip agresif :D
orhan_guney
10-12-2014, 09:16
Ds3 kocaman Maşallah, daha düne kadar thp den bir şeyler cıkmaz diyenleri iyi kapak olmuştur,sonuçta thp motor daha yeni yeni geliştiriliyor trde ,ama hondalar yıllardır geliştiriliyor,bu demektirki thp daha çok yol alacak, Maşallah deneyen araçlara.
mamı abı masallah cok zevklı deneme olmus
yanlız okan ve özgün daha net cevap verir olsalarda
dvrc ile deneyecekleri akşam ds3 320 330 hp lerde olması gerekıyordu o gece ayar yapılmıstı ve arac dyno uzerındeydı
hatta sinanlada basmıslardı denk gıtmıslerdı sınanla muhabbette olmustu bu araba 3xx kac net hatırlamıyorum hp ıse senınkı kac hp dıye takılmıstık
batmana ayrı masalah N/A olarak cıddı suanda cok hızlı bır ep3 cok sert bellı ama denemeler buysa ben 8 sn lık bı ep3 goremedım
kotu yerde bastıgını soylemıs 100 200 alırkende aynı sey gecerlı degılmıydı
su sure olaylarını vıdeolu yapsanızda bırlıkte ızlesek dıyorum
yazdıklarım yanlıs anlasılmasın tamamen dusuncelerımı paylasıyorum
teşekkürler mami başkan
orcunnn batman 100-200 aldıgı egimle yarışdaki egim bir deil
2. si yarış stresi ile dbn almak çok farklı olay sanırsam muharrem dbn yi 3 ve 4. viteslerde alıyor videoda 2. vitesde basıyorlar ;)
hayır ne alakası var kücçümsediğiniz arabaa öle ya onu diorum :) buyur gel istanbulda ağırlayalım seni enginim
yok abi öyle olmaz ilk önce dbn koycaksın:) sonra yarış ....
ben ölçmeye çalışıyorum şuan eğimi yakalayamadım yakaladığımda haber etcem olmadı takarım bir arabaya bende süre bu derim:D
farkmaz senden hızlııs yok olduğuna göre inanırız sıkıntı yokkkk :)
teşekkürler mami başkan
orcunnn batman 100-200 aldıgı egimle yarışdaki egim bir deil
2. si yarış stresi ile dbn almak çok farklı olay sanırsam muharrem dbn yi 3 ve 4. viteslerde alıyor videoda 2. vitesde basıyorlar ;)
erol abı bunu her zaman yazıcam ınan bu sure olayları benı hıc tatmın etmıyor he kanıtlamak zorundamı kımse degıl o ayrı ama bunu ben degıl etrafımdakı cok fazla kısı burda masallah off super dıyıp
vardır flım hesebına getırıyor turkıye mal olmus garajlar bır suru emek ve hepsı arkadasım abım kardesım bunlar
ama ben sadace ıcımden ne gecıyorsa onu yazıyorum belkı kotu yapıyorum ama ben buyum
mamı abı masallah cok zevklı deneme olmus
yanlız okan ve özgün daha net cevap verir olsalarda
dvrc ile deneyecekleri akşam ds3 320 330 hp lerde olması gerekıyordu o gece ayar yapılmıstı ve arac dyno uzerındeydı
hatta sinanlada basmıslardı denk gıtmıslerdı sınanla muhabbette olmustu bu araba 3xx kac net hatırlamıyorum hp ıse senınkı kac hp dıye takılmıstık
batmana ayrı masalah N/A olarak cıddı suanda cok hızlı bır ep3 cok sert bellı ama denemeler buysa ben 8 sn lık bı ep3 goremedım
kotu yerde bastıgını soylemıs 100 200 alırkende aynı sey gecerlı degılmıydı
su sure olaylarını vıdeolu yapsanızda bırlıkte ızlesek dıyorum
yazdıklarım yanlıs anlasılmasın tamamen dusuncelerımı paylasıyorum
yawru 2 den 3 ee vıykladığını duyabilirsin ep3 ün normalde 3-4-5 yapıyor sarma yok zaten 1 vites falza atıyor mesela vites .4 atsa 9 luk yerde 8.6 yapar isteyen inanmaya bilir mallar burda
hmmmm sanırım baska arabadan ölçtük oluyor gene yaa harbi komik :)
dıp not yada bız sure almayı beceremıyoruz :soru:
yaa tabi inanıp inanmamak insanlara kalmış bişey..
ama genelde örnek aldıgımız usa da adamlar aynı şekilde dbn alıp yakın egimlerde süre koyuyorlar bizim neyimiz eksik elin coni lerinden :)
yawru 2 den 3 ee vıykladığını duyabilirsin ep3 ün normalde 3-4-5 yapıyor sarma yok zaten 1 vites falza atıyor mesela vites .4 atsa 9 luk yerde 8.6 yapar isteyen inanmaya bilir mallar burda
hmmmm sanırım baska arabadan ölçtük oluyor gene yaa harbi komik :)
bebısım art nıyet araba valla bız beceremıyoruz dıyorum yol ruzgar egım aralıgı demekkı anlamıyoruz Hılmı abınınde dedıgıne gelıyor burdakı sure olayı ıle deneme kıstas olmaz
demekkı gercekten oyle :icon_tup:
maşallah iki aracada sorunsuz sıkıntısız gazladılar kazasız belasız evlerine döndüler
Şampiyonlar ligi aralık sonu izmir buluşması
Dev Rc de gelsin çünkü mami DS3 ü getirecek denersiniz sizde
Matematik hesaplarını bırakalım artık kim kimşe denemek istiyorsa aralık sonu izmirdeyiz
bebısım art nıyet araba valla bız beceremıyoruz dıyorum yol ruzgar egım aralıgı demekkı anlamıyoruz Hılmı abınınde dedıgıne gelıyor burdakı sure olayı ıle deneme kıstas olmaz
demekkı gercekten oyle :icon_tup:
9 saniye yaptı DS3 ile denerken ki 0.7 saniye deneme sırasında çok normal yanındaki aracın rüzgarı eğim vs vs
Bayrampaşalı
10-12-2014, 09:40
masallah araclara mami abi tehlikelisin
cahilliğime verin bişey sormak ıstıyorum aralarında 80 90 hp fark var ama sonuc neden böle :)
Bu arada ds3 de 8 saniyelik araç yani tebrik etmek gerekir 1600 cc araba
Stage 2 plus cupralar 390 420 hp aralığı araçlar çıkartıyor bu süreleri
masallah araclara mami abi tehlikelisin
cahilliğime verin bişey sormak ıstıyorum aralarında 80 90 hp fark var ama sonuc neden böle :)
biri komple takılı 1400 biri sürücü dahil 1100 :)
Bayrampaşalı
10-12-2014, 09:44
biri komple takılı 1400 biri sürücü dahil 1100 :)
tesekkurler doktor bey :) sizi bekliyorum hala unutma benı
maşallah iki aracada sorunsuz sıkıntısız gazladılar kazasız belasız evlerine döndüler
Şampiyonlar ligi aralık sonu izmir buluşması
Dev Rc de gelsin çünkü mami DS3 ü getirecek denersiniz sizde
Matematik hesaplarını bırakalım artık kim kimşe denemek istiyorsa aralık sonu izmirdeyiz
herkeze benden kalamar bira :)
by serçe
10-12-2014, 09:48
maşallah araçlara güzel ve zevkli deneme olmuş
engin_ant
10-12-2014, 09:59
hayır ne alakası var kücçümsediğiniz arabaa öle ya onu diorum :) buyur gel istanbulda ağırlayalım seni enginim
farkmaz senden hızlııs yok olduğuna göre inanırız sıkıntı yokkkk :)
Sağol bilader kimseyi kucumsedimiz yok hic otarz bi yazimda olmadi herkesin emegine isine harcadigi paraya senin isine sonuna kadar saygim ya biz yanlis anlasiliyoz yada derdimizi tam anlatamiyoz benim onlarla yarismak istemem kadar dogal ne varki özgün başkan..
SEÇKİN172
10-12-2014, 10:02
maşşallah araçlara DS3 eskisinden hızlı belli güzel zevkli deneme olmuş
100-200 bır arabanın gelısıp gelısmwdıgını gormek ıcın. Roll ıle gercekten alakası yok. 10sn kosan bır araba ıle 11 sn kosanı yanyana koysak bunlar 100 de basmıcak 60 da basııcak. 60-100 u 11 sn kosan araba daha ıyı olursa 10dn lık aracın onune cıkar bu yuzden yanyana gıdebılır. Az mantıgınızı kullanın beyın bedava :)
Maşallah arabalara. Tüm şampiyonları izmir buluşmasına bekliyoruz. Bol muhabbetlı eglencelı haftasonu organızasonu olucak kısmetse.
DEV rc yi de görmek isteriz Serdar atar gider yok güzel denemeler yapıcaz.
Ahmet
Ozgun sende yanlis anliyorsun kimsenin kimseyi kucumsedigi yok
Hepimiz izmirde bulusacaz kim kimle denemek isterse dener
Herkes emek harciyor birseyler yapiyor hele hondacilarin hondacilara atarlanmasi hic hos degil :)
Hilmi
araçlara sürüş anlamında tecrübemiz olmadığından sormak istiyorum batman bir üst viteste bassaydı deneme sonuçlarında değişiklik olurmuydu acaba? çok ciddi üst devirde basıyor çünkü gaza oturmayla vites atması nerdeyse aynı anda çünkü? bu da zaman kaybı değil mi peki?
9k dönen bir arabada 8.xxxk da roll yapmak mantıklı mı daha doğrusu sorum bu? tabi bu kadar devir indiren bir makina olması sorumun cevabını ciddi etkiler..
Öğrenmek istediğim şey deneme videosu ile ilgili değil bu arada yalnış anlaşılmam umarım. bu kadar kafa araçlar yarışmış maşallah ikiside çok ciddi hızlılar nifak katıyor gibi olmayım konuya.
100-200 bır arabanın gelısıp gelısmwdıgını gormek ıcın. Roll ıle gercekten alakası yok. 10sn kosan bır araba ıle 11 sn kosanı yanyana koysak bunlar 100 de basmıcak 60 da basııcak. 60-100 u 11 sn kosan araba daha ıyı olursa 10dn lık aracın onune cıkar bu yuzden yanyana gıdebılır. Az mantıgınızı kullanın beyın bedava :)
Maşallah arabalara. Tüm şampiyonları izmir buluşmasına bekliyoruz. Bol muhabbetlı eglencelı haftasonu organızasonu olucak kısmetse.
DEV rc yi de görmek isteriz Serdar atar gider yok güzel denemeler yapıcaz.
Ahmet
benim size karşı öyle kötü bir ithamım olmadı ben denerim.sırf mami abi olduğu için yoksa gectiğim arabanın ayağına gitmem. mami abiyide muhabbetini severim benim için değerlidir.. onun öyle bir isteği olursa gazlarız ama sen değil araç sahibinin yazmasını isterim .ben arabayı gazlamak için yaptım.Ama ben kimsenin aracına laf demiyorum ama 260 hp denmeside hoşuma gitmedi. 100-200 işi beni bağlamaz ben 100-200 olayını sevmiyorum.yok benim süremi geç filan ... bu benim düşüncem bundada kızacak birşey olmadığına inanıyorum.13-14 aralık 20-21 aralık gelebilirim 27-28 gelemem sonra geri yaptı demeyin..
Patisever
10-12-2014, 10:25
Ne demiş ustadlar yanyana gelmek lazım sonuçlar için aralarında bir hatta birbucuk saniye fark olan araclar akıtma erken basma vs ile gcebiliyır hızlı olanı buyuk deneme keşke istanbulda olsaymıs araclar king ustalar perfect başarılar...
mami_makinen
10-12-2014, 10:34
benim size karşı öyle kötü bir ithamım olmadı ben denerim.sırf mami abi olduğu için yoksa gectiğim arabanın ayağına gitmem. mami abiyide muhabbetini severim benim için değerlidir.. onun öyle bir isteği olursa gazlarız ama sen değil araç sahibinin yazmasını isterim .ben arabayı gazlamak için yaptım.Ama ben kimsenin aracına laf demiyorum ama 260 hp denmeside hoşuma gitmedi. 100-200 işi beni bağlamaz ben 100-200 olayını sevmiyorum.yok benim süremi geç filan ... bu benim düşüncem bundada kızacak birşey olmadığına inanıyorum.13-14 aralık 20-21 aralık gelebilirim 27-28 gelemem sonra geri yaptı demeyin..
Serdar kardeşim inan senle denerken Okan aracın sahibiydi ve ben bu arabalarla uzaktan yakından ilgilenmiyordum ben sadece denilen konuşulan mevzuları söyledim fakat şöylede bi durum var Orçun da yazmış zaten senle deneme yapılacağı gün dynoda araç 330 bg çıkmış deneme sonrası bi daha dyno yaptıklarında daha düşük bg çıkmış fakat dediğim gibi 260-270-280-290 ne çıkmış tam olarak bilmiyorum inanki Okan bence en doğrusunu yazar
Zaten seninde o halinle uzaktan yakından alakan yok en az 7-8 boy hızlandığını bende biliyorum arabana kimse laf söyleyemez kardeşim
İzmir konusuna gelince inan bende deneme yapmak için burdan İzmir e gitmeyi istemiyorum fakat ben senin deneme yapmak istediğini duydum diye geleyim dedim işin açıkcası bu yoksa İzmir bana 600 km boru değil
Maşallah arabalariniza ...
ahmetuzun
10-12-2014, 10:56
Iki aracada maasallah kazasız belasız
çok başarılı herkezin eline emeğine sağlık keselerine bereket :o
_muhaRRem
10-12-2014, 14:48
Yine bizim 100-200 ler yalan oldu :) canınız sağolsun. Birdahaki 100-200 de aynı bu kamerayla çıkıcam.
masallah deneyen araclar ses muazzam
Yine bizim 100-200 ler yalan oldu :) canınız sağolsun. Birdahaki 100-200 de aynı bu kamerayla çıkıcam.
Bu sefer zubeyir abiye s2000i verde tunel yaparak olc bakalim ne kadar fark edicek :D
_muhaRRem
10-12-2014, 15:49
Bu sefer zubeyir abiye s2000i verde tunel yaparak olc bakalim ne kadar fark edicek :D
Senin aklıma gelmişti o harkeet onuda sen yap biZimle paylaşırsın artık.
ozgur-07
10-12-2014, 16:18
Iki aracada massallah.bana gore soz konusu araclarin hic birisi terminator crx gecemez.
serkanAYB
10-12-2014, 16:34
Maşallah kazasız belasız muharrem abi her iki aracada tebrikler çok güzel olmuş...
AslanMustafa
10-12-2014, 17:40
İki aracada maşallah çok güzel deneme olmuş elinize sağlık kesenize bereket.
mami_makinen
10-12-2014, 17:46
Iki aracada massallah.bana gore soz konusu araclarin hic birisi terminator crx gecemez.
Bana görede hiç biri doğan slx geçemez
Konu ne yorum ne ?
ozgur-07
10-12-2014, 18:00
[QUOTE=mami_makinen;7691118]Bana görede hiç biri doğan slx geçemez
Konunun ne oldugu ortada kim kimi gecer bende piyasadaki araclari az cok taniyorum ve olacak olani soyledim
mami_makinen
10-12-2014, 18:03
[QUOTE=mami_makinen;7691118]Bana görede hiç biri doğan slx geçemez
Konunun ne oldugu ortada kim kimi gecer bende piyasadaki araclari az cok taniyorum ve olacak olani soyledim
Bende onu soruyorum nereden biliyosun ekk24 ü batman typerı biliyomusun veya yanyana her araçla gelip gaz bastınmı nereden biliyosun zaten bu adamlar bir araya gelip deniyecekler şimdi bu şekilde yazıp çizmeye ne gerek
Zaten hondacıda değilim hondayıda sevmem fakat tahminle yorum olmaz
ozgur-07
10-12-2014, 18:10
Dbn ile yaris yapiliyosa tahminlede olur. Ve saydigin araclarin hepsini az cok biliyorum ayrica tekrar iddaa ediyorum senin aracinda dahil olmak uzere crx gecer. Ben kotu bisey soylemedim kizmaya gerek yok
mami_makinen
10-12-2014, 18:12
Dbn ile yaris yapiliyosa tahminlede olur. Ve saydigin araclarin hepsini az cok biliyorum ayrica tekrar iddaa ediyorum senin aracinda dahil olmak uzere crx gecer. Ben kotu bisey soylemedim kizmaya gerek yok
Aracımı geçiceğini üzeceğini düşünen varsa hodri meydan gelsin deneyelim
Ben dbn dende anlamam bakkal hesabındanda
ozgur-07
10-12-2014, 18:17
Bende bundan bahsediyorum herkez hesap kitap dyno dbn kilo hafif vs . Hersey yola cikinca anlasilir. Meydanina meydanla cevap gelecek mami usta
mami_makinen
10-12-2014, 18:19
Bende bundan bahsediyorum herkez hesap kitap dyno dbn kilo hafif vs . Hersey yola cikinca anlasilir. Meydanina meydanla cevap gelecek mami usta
10 senedir bu meydandayız çok meydanlar gördüm bekliyorum cevabı özgür kardeş
2 arabayada sahibinede maşallah kazasız belasız
cakaragol
10-12-2014, 18:23
Haci bize istanbula yanlis meydan atar yapiyon typeriniz varsa bende k20 meydan okuyorum mami abimle bende varim
özgür olduda senin varsayımlarının tersi çıktı crx i geçtiler..
bu kadar iddialı konuştun'ya ben formdan ihracımı isterim direk :D
ozgur-07
10-12-2014, 18:25
Bizde bi okadar bu meydanlardayiz , yakin tarihte el yazisi ile cevaplariz saygilar
Söz konusu araç turbo olunca ve pilotajı mami makinen yapıyosa atar yapmadan 1 kez daha düşünün derim ...
mami_makinen
10-12-2014, 18:28
Bizde bi okadar bu meydanlardayiz , yakin tarihte el yazisi ile cevaplariz saygilar
Doğrudur da ben tanıyamadım seni paşam yanlış anlama şuan bile kiminle yazıştığımı bilemedim galiba farklı meydanlardayız
ozgur-07
10-12-2014, 18:29
Sorun olmaz erol abi isteyin. Ama ben haketen iddaaliyim.;) Crx gecenin elini operim buda ayri bi meydan. Azcok bizide taniyan bilir kivirmam
ozgur-07
10-12-2014, 18:30
Bigun olur tanisiriz mami usta
ben gidiyom alkol almaya :D :D
Mami tebrik ederim.
Alllah kaza bela göstermesin.
Hafifletmeden bile çok iyi sonuç
mami_makinen
10-12-2014, 18:39
Bigun olur tanisiriz mami usta
Her zaman paşam istanbula gelirsen beklerim misafirim ol
ozgur-07
10-12-2014, 18:41
Insallah mami abi
M U R A T
10-12-2014, 19:04
Insallah mami abi
bu kadar atardan sonra inşallahla maaşallah olmaz o iş kesin tarih ver dene görelim terminatör crx i
ozgur-07
10-12-2014, 19:32
Ortak bir yerde bulusulur gazlanir. Herkez arabasina guveniyir bi cogu kendini kanitlamis bi arac tabi crx de kendini kanitladi. Illaki istanbula gelinmesimi gerekiyor.
Mami abi özgür arkadaşımızdır, samimidir dobradır..
mami_makinen
10-12-2014, 19:50
Mami abi özgür arkadaşımızdır, samimidir dobradır..
Engin aradı konuştuk sıkıntı yok Alper im
Engin aradı konuştuk sıkıntı yok Alper im
Tamamdır abicim
aldatmaca
10-12-2014, 20:28
Maşallah araçlar zımba gibi ....
Batman zaten hizli ve gergindi :) ds 3 u bu kadar beklemiyordum ama mami abinin araciymis zaten yavas arabaya bindigi gorulmedi :D emegi gecen herkesin ellerine saglik :)
chiefkadir
10-12-2014, 20:54
Araçlara maşallah,
mami tam bi yarışcısın kardeşim:D ds3 fevkalade:icon_tup:
Ya birakin bu farazi konusmalari :)
Tam tarihi yazin suraya cekici ayarlayacam izmire hadi abiler
_muhaRRem
10-12-2014, 22:40
Madem iddalar var en hızlı thp en hızlı b serisi en hızlı honda diye anket açılsın madem öylee..
chiefkadir
10-12-2014, 22:53
Anketlerde taraftarı çok olan geçiyo :)
Haci bize istanbula yanlis meydan atar yapiyon typeriniz varsa bende k20 meydan okuyorum mami abimle bende varim
yuruu be cakaragol kim tutar seni..............;);)
mami_makinen
10-12-2014, 23:03
Ankete gerek yok ben herkesle denetim ne serisi olursa olsun altı üstü gaz bascaz parti kurmucazya
mami_makinen
10-12-2014, 23:04
Ankete gerek yok ben herkesle denerim ne serisi olursa olsun altı üstü gaz bascaz parti kurmucazya
.....................
10 senedir bu meydandayız çok meydanlar gördüm bekliyorum cevabı özgür kardeş
Yaa gulmekten midem agirdi kolpacino bombadaki.sahne geldi aklima ☺☺ sonuna kadar hondaciyim ama bu atar benide korkuttu boylebir ds3 u ve k serisini gecebilecek b serisi varsa helel olsun der onu yapan elleri oper alnima koymak usterim. Espiri degil ciddidir yorumumyanlis anlasilmasin
castelli
10-12-2014, 23:18
iki aracada maşallah
Maşallah deneyen araçlara.Batman çok agresif,1.6cclik ds3 beklenmiycek kadar hizli :)
Denemede kac gibi bırakıldı acaba?
_muhaRRem
11-12-2014, 00:34
Maşallah deneyen araçlara.Batman çok agresif,1.6cclik ds3 beklenmiycek kadar hizli :)
Denemede kac gibi bırakıldı acaba?
Hatasız kadran 250
ozyt1000
11-12-2014, 07:22
Iki aracada maasallah, ama özellikle ds3 şaşırttı beni.
_muhaRRem
11-12-2014, 07:47
Iki aracada maasallah, ama özellikle ds3 şaşırttı beni.
Deneyelimmi 60-210
muharrem zaten daha önce 207 ile ds3ü geçtiler iddaa etmekle kalmamıslar
birde neden her hızlıyı istanbula cagırıyorsunuz istanbuldan başka yerde araba yürümüyor mu? ortada buluşmak varken
ozyt1000
11-12-2014, 07:52
Deneyelimmi 60-210
Tabi her zaman, yalnız 110 - 250 de denemek kaydıyla
_muhaRRem
11-12-2014, 07:58
60-220 son teklifim daha pazarlık etmem :D
abı sıkıntı yok 60 220 de olur bence dene dene zevklı olur
Hay maşallah :) 2 side birbirinde sıkı
ozyt1000
11-12-2014, 08:52
bari birinci viteste basmıyalım, 2 de 70 - 80 olsun :)
engin_ant
11-12-2014, 08:53
Yaa gulmekten midem agirdi kolpacino bombadaki.sahne geldi aklima ☺☺ sonuna kadar hondaciyim ama bu atar benide korkuttu boylebir ds3 u ve k serisini gecebilecek b serisi varsa helel olsun der onu yapan elleri oper alnima koymak usterim. Espiri degil ciddidir yorumumyanlis anlasilmasin
Gectigim k serisi çoktur ama bundan sonra noter huzurunda geçicem milletin geçtigi çita bizim gectimiz kaplumbağa..;)
bari birinci viteste basmıyalım, 2 de 70 - 80 olsun :)
ozan abı aslında kaddetle cok zevklı olur ama muahrrem denese ama artık dener heralde turbo kervanını actı :)
maşallahh araçlaraaaaaaaa
engin_ant
11-12-2014, 19:36
Madem iddalar var en hızlı thp en hızlı b serisi en hızlı honda diye anket açılsın madem öylee..
Açılsın muarrem bizde merkamizi giderelim;);)
mami_makinen
11-12-2014, 19:39
Açılsın muarrem bizde merkamizi giderelim;);)
En hızlı atmosferik honda olarak açılsın denemelerden sonrada hepimiz hızlıyı yavaşı görelim o zaman hadi hayırlısı
dj_batukaan
11-12-2014, 20:23
hey maşallah bee çok güzel denemeler olmuş
İlk oy benden olsun
Typer ın formunda bir m3 ü nasıl geçtiğini gördük..crx inde formunda m3 ile denemesini bizler biliyoruz..
Bakkal hesabım crx diyor..iyi olan kazansın :)
İlk oy benden olsun
Typer ın formunda bir m3 ü nasıl geçtiğini gördük..crx inde formunda m3 ile denemesini bizler biliyoruz..
Bakkal hesabım crx diyor..iyi olan kazansın :)
ayni m3 lemi denedi iki aracda farkli m3 lermi ?
Serkan abi m3 var m3 var diyorsun :)
Aynı araçlar değil..
Serkan abi m3 var m3 var diyorsun :)
yok onu demek istemedim de merak ettim kabaca bakkal hesabi diyince :)
Doğrudur da ben tanıyamadım seni paşam yanlış anlama şuan bile kiminle yazıştığımı bilemedim galiba farklı meydanlardayız
Ya iyice yaslandin artik vites atarken ellerin titriyo hala rolink yapicam diyosun. Acsana genclerin onunu biraz.
Kelim ozledim goruselim :D
onursoytam
11-12-2014, 21:19
maşallah kaliteli güzel denemeler
Ya iyice yaslandin artik vites atarken ellerin titriyo hala rolink yapicam diyosun. Acsana genclerin onunu biraz.
yapma bora abı onsuz olurmu ya valla gecen geldı nesemız yerıne geldı
Aha işte canım sıkıldıkça açıp izleyeceğim bir video daha :)
O nasıl bi ivlemelenmektir, o nasıl bi sestir.
MaşAllah 2 aracada.
Bakin bakkal hesabi soyle yapilir :)
DEV rc DS3 u istanbulda okandayken 3 boy gecti
DEV rc Antalyada CRX e 2 boy gecildi
DS3 K24 ile kafa kafaya gitti
CRX K24 u 5 boy gecer
Ve milliyetci hareket partisinin 40 nci yili kutlu olsun
Birakalim bakkal hesaplarini gerceklere bakalim
Bana gorede crx ve rc ne k24 u nede DS3 u gecemez nedenine gelince mantikli aciklama su kiloau ne olursa olsun 89mm krank ile 99 mm krankli hondayi gecemezsin iki kere iki dort oyle birsey olsaydi usa de rekorlari na da k serisi degil b serisi kirardi ben teknikciyim bakkal hesabi bana gore degil
Hilmi
Bana gorede crx ve rc ne k24 u nede DS3 u gecemez nedenine gelince mantikli aciklama su kiloau ne olursa olsun 89mm krank ile 99 mm krankli hondayi gecemezsin iki kere iki dort oyle birsey olsaydi usa de rekorlari na da k serisi degil b serisi kirardi ben teknikciyim bakkal hesabi bana gore degil
Hilmi
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtVXYatcldA9mF6YdO9aX1ufHU-kmy6sySs_ahVWHDntocu10Dcw
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRtVXYatcldA9mF6YdO9aX1ufHU-kmy6sySs_ahVWHDntocu10Dcw
ahahhahahahahahau :D
mami_makinen
11-12-2014, 22:43
Bende seni özledim başkan bi gün yine mangal partisi yapalım ama Sword da gelsin bıyıkları konsantrasyonumu bozuyo biliyosun :)
Elim titreyerek bu kadar vites atıyorum idare et :)
onursoytam
11-12-2014, 23:06
Hilmi
evet çok mantıklı ama deneme günü araçların kondisyon durumlarından kaynaklı aksaklıklar olabilir sadece teknik spec fazlası ön planda değilde %40 ı beceride ortaya çıkacaktır.
evet çok mantıklı ama deneme günü araçların kondisyon durumlarından kaynaklı aksaklıklar olabilir sadece teknik spec fazlası ön planda değilde %40 ı beceride ortaya çıkacaktır.
Gecilende bahane bitmez
onursoytam
11-12-2014, 23:13
%40 olan ihtimal araç programı yakıt miktarı sürücü vs...
onursoytam
11-12-2014, 23:15
Gecilende bahane bitmez
ben k24 için söylemiştim ufak bi aksaklık teknik veriyi ezer geçer diye başkan :)
k24ün crxi geçmesi sürpriz olmazda crx in k24ü geçmesi sürpriz olur nihayetinde birisi 2400cc digeri 1950cc
ds3 daha önce rc ye geçildi şimdi niye geçmesin?
%40 olan ihtimal araç programı yakıt miktarı sürücü vs...
O ssnin dedigin yuzde 50.dir
Iki tarafinda sansi esittir ya gecersi ya gecilifsin
Yuzde 50 gecen taraf yuzde 50 bahanesi olan taraf
Hep boyle olmuyormu :)
k24ün crxi geçmesi sürpriz olmazda crx in k24ü geçmesi sürpriz olur nihayetinde birisi 2400cc digeri 1950cc
ds3 daha önce rc ye geçildi şimdi niye geçmesin?
Cunku benim teknik aciklamami okursan crx in k24 u gecme ihtimali teknik olarak imkansiz 89mm krank ile 99 mm kranki gecemezsin
Bu yuzden de otomatikman DS3 u ne crx nede dev rc gecemez
Ama yine soyluyorum tsknik olarak diyorum yanlis anlasilmasin sakin yoksa her otomobil her otomobili gecebilir :)
Cunku benim teknik aciklamami okursan crx in k24 u gecme ihtimali teknik olarak imkansiz 89mm krank ile 99 mm kranki gecemezsin
Ama yine soyluyorum tsknik olarak diyorum yanlis anlasilmasin sakin yoksa her otomobil her otomobili gecebilir :)
sımdı anladıgım kadarı ıle okan konuya cok fazla karısmak ıstemıyor o gece bende ordaydım
ds3 ve rc denerken
ds3 330 hp deydı serdarın erkan basmaları hıc konusmaya gerek bıle yok
artı arac takılıydı rc ful sokuktu suan ds3 daha guclu ve uzerınde mamı abının tecrubesı var
sımdı bakkal hesapları ıle o gunlere donmeye gerek yok rc aynı kıvamda ıse suan ds3 gecme ıhtımalı bıle yok
masallah batman baska birsey ama ds3 fenaymıs
engin_ant
12-12-2014, 07:07
Teknik olarak şu bu demişsin hilmi geçersek peki benim crx okunmus üflenmişmi oluyo sana göre imkansızya :heyoo:
engin_ant
12-12-2014, 07:11
Ve bu ds3 le rc de ayni motor var herkes arabasini güclendirdi biz çekirdekmi çitliyoz burda ben rc ile denedikten sonra rc baya bi hızlandi ve ogün benim debriyajim kaciriyordu ve ecuya mudahale edilmeden cok fakire gitti biz o halde 2 değil 3 boy öndeydik sen madem bi 3 boy daha ekle madem teknik veriler üzerinden konusuyon
ceyhun737
12-12-2014, 07:11
Gecen sefer teknik olarak uu nun Dev'i gecmesi lazimdi :) Uu kesinlikle hizlanmis ama dev de cok hizlandi ve agirlik sanziman avantaji var
ozyt1000
12-12-2014, 07:24
ozan abı aslında kaddetle cok zevklı olur ama muahrrem denese ama artık dener heralde turbo kervanını actı :)
Evet kadetle daha ilginç olabilir denemeleri, ama benim için de sıkıntı değil denerim.
teknik açıklamandan krank tezini anladık ama RC'nin neden DS3'ü geçemeyeceğini anlayamadık. iki araç hakkında bir veri vermemişsinki.
EmrahERKAN
12-12-2014, 08:20
Herkes arabasini hizlandirmis ama emin olun DEV Rc de yerinde saymadi. Hele ki ciddi bir yaris olacaksa o yaris günü oraya tabiki de gecilmek icin gelmeyeceğimizi unutmamalisiniz. Istanbuldaki halinden cook farkli DEV.
teknik açıklamandan krank tezini anladık ama RC'nin neden DS3'ü geçemeyeceğini anlayamadık. iki araç hakkında bir veri vermemişsinki.
DEV in crx ile denemesinden crx e geçildiği için diyorum daha sonra dev hızlanmış ama cex ile denenmemiş fakat crx k24 ü geçer cünkü dev UU yu geçiyor diyorlar :)
Yazdıklarımı iyi okursanız anlarsınız sinirle saldırma mantığı ile okursanız anlıyamazsınız :)
Teknik olarak şu bu demişsin hilmi geçersek peki benim crx okunmus üflenmişmi oluyo sana göre imkansızya :heyoo:
Engin abi geçersen tabiki tebrik ederim ama teknik olarak gaza bastığında yanında 1 saniye bile duramazsın K24 lerin
DEneme tarihini serdara göre ayarlıyalım muhtemelen ocak olucak sanırsam siz bir aranızda kararlaşrırıp bize özelden yazsanızda şu tarihi tam olarak kararlaştırsak ***** çekici ayarlıyacağız
sabah sabah ne güldüm beee yaa siz işi iiice teoriye dökmüşsünüz...canımı sıkacak şekilde yazıyorsunuz uzatmak istemiyorum .sana tek kelime ve net yazıyorum
CRX SİZİ HEPİNİZİ GECER .....
denencek görülecek dimi..cene yormaya gerek yok
minks...........
ŞUU UU İLE DEV işinide bırakın yok uu şöleydi yok dev böyleydi.derenin altından çok sular aktı...her iki araçta gereğinden fazla hızlandı burda honda kapışması var eğer biz kapışmak istersek.tek kelimeye bakıyor sizin gibi teori yapmayız cıkar deneriz
masallah araclara cok iyiler gerçekten. ilk videoda ds3 tuhaf gitmis :) bi bakmissin aynada bi bakmissin önde :)
Aman tanrim bu nasil bir canavar...masallah tekerine tas deymesin
sımdı anladıgım kadarı ıle okan konuya cok fazla karısmak ıstemıyor o gece bende ordaydım
ds3 ve rc denerken
ds3 330 hp deydı serdarın erkan basmaları hıc konusmaya gerek bıle yok
artı arac takılıydı rc ful sokuktu suan ds3 daha guclu ve uzerınde mamı abının tecrubesı var
sımdı bakkal hesapları ıle o gunlere donmeye gerek yok rc aynı kıvamda ıse suan ds3 gecme ıhtımalı bıle yok
Kanka karismak karismamak yok olayda evet 330 hp idi roll yaptik erkendi oydu buydu geldimiZde arabayi olctuk buji patlakti kanka anladin mami abi ondan bahsediyo ama ben bahane ypmiyorum sadece karismama olayi bu...
kelalper
12-12-2014, 09:50
düzgün adam akıllı deneme yapacaksanız yapın yoksa akıtarak basarak ya da daha korna çalmadan basarak ya da basarken tünel yapmak için yan koltuğa oturacak kadar yaklaşıp deneme yapıp burada şu bundan hızlı ben seni geçiyorum nasıl geçtiğim fark etmez yarış bu diyecekseniz istanbul park ya da izmir ülkü pistleri herkese açık. Time trial yapın ona göre konuşun.
düzgün adam akıllı deneme yapacaksanız yapın yoksa akıtarak basarak ya da daha korna çalmadan basarak ya da basarken tünel yapmak için yan koltuğa oturacak kadar yaklaşıp deneme yapıp burada şu bundan hızlı ben seni geçiyorum nasıl geçtiğim fark etmez yarış bu diyecekseniz istanbul park ya da izmir ülkü pistleri herkese açık. Time trial yapın ona göre konuşun.
Kanka peki biz izleyiciler olarak nasil bir strateji izleyelim onu da soyler misin?
Alper babaaaaa :D:D
sabah sabah ne güldüm beee yaa siz işi iiice teoriye dökmüşsünüz...canımı sıkacak şekilde yazıyorsunuz uzatmak istemiyorum .sana tek kelime ve net yazıyorum
CRX SİZİ HEPİNİZİ GECER .....
denencek görülecek dimi..cene yormaya gerek yok
minks...........
ŞUU UU İLE DEV işinide bırakın yok uu şöleydi yok dev böyleydi.derenin altından çok sular aktı...her iki araçta gereğinden fazla hızlandı burda honda kapışması var eğer biz kapışmak istersek.tek kelimeye bakıyor sizin gibi teori yapmayız cıkar deneriz
Yav hee heeeee
kelalper
12-12-2014, 10:15
Hacı abi biz bi tane süper çarçur range sport bulup çekirdik çitleyerek izleyeceeez.
eee ne zaman denioruz :) oteller benden buyrun gelin istanbula :)
engin_ant
12-12-2014, 19:18
eee ne zaman denioruz :) oteller benden buyrun gelin istanbula :)
Özgün illa getircen bizi istanbula sen gel hacı kumlucaya hani selo sen erkan baştaş kahvalti yapmıstik kumlucada gene misafir ederim bilader başımin ustunde yerin var..
ozgur-07
13-12-2014, 13:55
Crx 240 a kadar onune, sayilan araclari cikarmaz. Anam dedirtmez. Belkide bu defa serdarin rc hepsinden hizli olacak dusuncesindeyim
_muhaRRem
13-12-2014, 14:03
Crx ile dünyaya açılmayı düşünüyormusunuz ?
çok çetrefilli hale geldi bu iş :)
_muhaRRem
13-12-2014, 14:10
Özgün illa getircen bizi istanbula sen gel hacı kumlucaya hani selo sen erkan baştaş kahvalti yapmıstik kumlucada gene misafir ederim bilader başımin ustunde yerin var..
Gelsen çok iyi olur valla hazır gelmişken benlede denersin , izmir olursa ben gelmicem ..
_muhaRRem
13-12-2014, 14:18
Bütün çekici paradı yemekler hepsi bizden engin şen gel yeterki..
cakaragol
13-12-2014, 14:57
Bencede crx tabiki hizlidir herkesin arabasi kendice hizli kimse yogurdum eksi demez artik gelsin sonucta dostuz mami abi falan dr ecu muahrrem hilmi abi falan herkes davet ediyo meraklar giderilsin klavyeden herkes herkesi geciyo cunku sacmaa sapan yorum yapanlarda susmus olur benim gonlum favorim batman tabiki ama yan yana gelmeden herkes herkesi gecer yan yana cozululr denenir dostane gecen gecilen tebrik edilir :)
mikelazi
13-12-2014, 15:17
video çok çekişmeli ve zevklı.ama muhabbetlerden anladıgım daha çekişmeli videolar yolda...
buarada her iki aracada maşallah
ozgur-07
13-12-2014, 15:33
Bütün çekici paradı yemekler hepsi bizden engin şen gel yeterki..
Crx cok az bi isi kaldi yakin tarihte hesap numarami atarim usta
Gel hacim skinti yok basimizin ustunde yerin var ;) eylebiriz hersey araba deil yaaaa mangalimizi yapariz gezeriz:)
_muhaRRem
13-12-2014, 16:00
Crx cok az bi isi kaldi yakin tarihte hesap numarami atarim usta
Tamamdır kardeşim hondateam olarak sözümüzdeyiz biz.
Güzel gizli org yaparız.
Crx 240 a kadar onune, sayilan araclari cikarmaz. Anam dedirtmez. Belkide bu defa serdarin rc hepsinden hizli olacak dusuncesindeyim
yazmak istemiyorum ama, kimi zaman arkadaşlar komik oluyorsunuz yada farkında deilsiniz..
engin hiçbirşey yazmazken yada iddialı açıklama yapmazken nerden bu kadar iddialı yazabiliyorsunuz?
bence antipati de topluyorsunuzda..
olduda geçemedi crx onuda düşünün öyle yazın bence ;)
hee iddiası olan varsa
ben kendi adıma silgeçime 2000 tl. şıkıştırırım.. (240 a kadar ;)
ozgur-07
13-12-2014, 17:06
yazmak istemiyorum ama, kimi zaman arkadaşlar komik oluyorsunuz yada farkında deilsiniz..
engin hiçbirşey yazmazken yada iddialı açıklama yapmazken nerden bu kadar iddialı yazabiliyorsunuz?
bence antipati de topluyorsunuzda..
olduda geçemedi crx onuda düşünün öyle yazın bence ;)
hee iddiası olan varsa
ben kendi adıma silgeçime 2000 tl. şıkıştırırım.. (240 a kadar ;)
Tamam erol usta 2000 tl de ben sıkıstıriyorum. ;)
Patisever
13-12-2014, 17:07
Baatman gidemeyecekse bence denemeyi baskanyere alın derim eminimki yuzde 80kişi batman crx denemesini bekliyodur...
Baatman gidemeyecekse bence denemeyi baskanyere alın derim eminimki yuzde 80kişi batman crx denemesini bekliyodur...
olurmu yaa EKk24 ve crx bekliyoz biz ( :
mami_makinen
13-12-2014, 17:30
Roling kaçta başlıyacak ?
Bunu konuştunuzmu
Eray Yümsel
13-12-2014, 17:31
Herkez sussun noslar konuşsun beyler
Herkez sussun noslar konuşsun beyler ��
Zuahahaahahhahahaaaa
Herkez sussun noslar konuşsun beyler ��
hallederiz a.ş