Orijinalini görmek için tıklayınız : İS Vs Cdti
MuzafferKirli
14-01-2015, 22:52
Corsa c 1.3 CDTİ - HARD YAZILIM - kutu içi Filtre
Civic 1.4 HB Eksoz filtre
2 Tur - 2' de 40 roll basılacak,
1 Tur - Drag yapılacak arkadaşlar sonuçlar asagı yukarı ne olur.
ygtkrmdnz
14-01-2015, 23:03
Corsa baya gecer :)
Jeandan-R
14-01-2015, 23:18
Civic orda basarsa hiç şansı olmaz.
Corsa c 1.3 CDTİ - HARD YAZILIM - kutu içi Filtre
Civic 1.4 HB Eksoz filtre
2 Tur - 2' de 40 roll basılacak,
1 Tur - Drag yapılacak arkadaşlar sonuçlar asagı yukarı ne olur.
cdti o durumuyla soft yazılımlı bir 1.7 ile denese ne olur acaba?
1.4 ile bende denemeyi bende çok istiyorum bi fikir olur belki...
AhmetKadir
15-01-2015, 11:53
corsa sert yazılımla 100-110 arası olsa bi de onun devrınden basılınca pek sansı kalmaz sankı civic in.
corsa sert yazılımla 100-110 arası olsa bi de onun devrınden basılınca pek sansı kalmaz sankı civic in.
bende aynı fikirdeyim açıkçası o yüzden soft yazılımlı 1.7 ile cdti ne olur diye sordum. devir bandı yüzünden dizeller o güç aralığında çokta avantajlı olmuyor
ondertopcu
15-01-2015, 12:26
corsa alır
emrahatilla
15-01-2015, 12:58
yarış ne zaman peki :)
1.7 dti > 1.3 cdti > 1.4 is :D
MuzafferKirli
15-01-2015, 20:10
Yarış önümüzdeki hafta sonu bakalım ne olacak, cok iddalı arkadaşlar kendinden ben yazılım yaptırdığımı söylemedim hiç :)
Katın içini boşaltıp düz boru geçiricem içinden bi nevi dp.
bakalım ne kadar değişecek sonuclar :)
OMTechJr.
15-01-2015, 21:15
gözü kör değilse egsozdan çıkacak olan dumandan aklı kıt değilse arabanın 75hp gibi yürümediğini anlayacaktır. sen yazılımı söylemeyerek kumda oynamış olursun kısacası. iyi denemeler.
MuzafferKirli
15-01-2015, 22:07
gözü kör değilse egsozdan çıkacak olan dumandan aklı kıt değilse arabanın 75hp gibi yürümediğini anlayacaktır. sen yazılımı söylemeyerek kumda oynamış olursun kısacası. iyi denemeler.
Arkadaşım yazdığımı okudun ama anlayamadın :)
Yarış öncesi söylemedim, söylemiyorum ? , Yazılımlı desem denemez zaten benimle :)
Ona güzel bir şaka yapmayı planlıyorum.
OMTechJr.
15-01-2015, 22:19
Senin yazında şaka yapıyormuş gibi bir şey yazıldığını göremiyorum. ayrıca benim anlamamla alakalı bir durum yok. Dışarıdan bakınca bence görüneni söyleyim hard yazılımlı corsanın is i geçeceğini biliyor olup konu açayımda birde başkalarından duyayım içim rahat etsin diyorsun gibi geldi. Neyse şaka yapacakmışsın madem iyi yarışlar.
MuzafferKirli
15-01-2015, 22:49
Senin yazında şaka yapıyormuş gibi bir şey yazıldığını göremiyorum. ayrıca benim anlamamla alakalı bir durum yok. Dışarıdan bakınca bence görüneni söyleyim hard yazılımlı corsanın is i geçeceğini biliyor olup konu açayımda birde başkalarından duyayım içim rahat etsin diyorsun gibi geldi. Neyse şaka yapacakmışsın madem iyi yarışlar.
Güzel kardeşim benim, sen harbi herşeyi ters tarafından anlıyorsun :)
Kusura bakmada ben sana yine laf anlatsam, sen yine anlamayacaksın, nasıl biliyorsan öyle anla.
Şaka yapmayı planlıyordan kastım güzel boy atmak :) , 1 Hafta önce 5 denemede de boy boy ayırdı. Bende daha 3 gün önce yazılım yaptım, sonuç ne olur ne olacak inan ki bilmiyorum.
Boş muhabbete konu açmadım, Videoları attıgımda izlersn sende :))
ygtkrmdnz
15-01-2015, 23:08
Boy boy ayirdi derken kac boy mesela yada sen yazilimdan sonra kac boy hizlandin hesabini iyi yap yoksa yine saka yapabilir :)
OMTechJr.
15-01-2015, 23:08
Bak anlamıyorsun anlamıyorsun deyip durma. Ben senin ne düşündüğünü de ne yazdığını da çok iyi anlıyorum. Birincisi ben senin kardeşin değilim hem yaşça küçüksün hem benimle tanışık değilsin :) Burada bir sıkıntı varsa ben anlamadığımdan değil sen anlatamadığındandır. Mesajlarında iyi niyet görmedim ve sana fikrimi bildirdim. Karşındaki insana anlamıyorsun dersen yapıcı olamazsın. Ben şahsi görüşümü yazdım. Şaka dedin şakaymış madem iyi yarışlar dedim geçtim :) Uzatmanın manası yok iyi geceler.
MuzafferKirli
15-01-2015, 23:12
Boy boy ayirdi derken kac boy mesela yada sen yazilimdan sonra kac boy hizlandin hesabini iyi yap yoksa yine saka yapabilir :)
4-5 boy civarı ayırdı :)
Kaç boy hızlandım asagı yukarı stock corsaya göre tahminimce 6-7 boy hızlanmışımdır belkide daha azdır, ne desem yalan olur yani, aracın ivmelemesi felaket oldu çünkü. 2'yle çıkamadıgı yokuşları 3'le rahat rahat çıkıyor. :)
onn_dear
16-01-2015, 07:54
civic le 1.vites 40 ya da 2.vites 60 ta basılır
4-5 boy civarı ayırdı :)
Kaç boy hızlandım asagı yukarı stock corsaya göre tahminimce 6-7 boy hızlanmışımdır belkide daha azdır, ne desem yalan olur yani, aracın ivmelemesi felaket oldu çünkü. 2'yle çıkamadıgı yokuşları 3'le rahat rahat çıkıyor. :)
yazılımla sanırım 5 boy önceden geçildiysen 2 3 boy geçersin şu anda... yalnız yazılımsız halini 4 5 boysa az geçmiş gibi geldi bana...
MuzafferKirli
22-02-2015, 22:36
Arkadaşlar civicle bu akşam bastık, 2 de 40 bastık 140'a kadar önde gidiyorum geçiyor, 1 de 20 bastık 140a kadar kafa burun sonra geçiyor, benim araç dumanlı normal yzlm paşaoğlu.
onun araç filtre egsz - ve aşırı yağ yakıyor motor bitik.
2 kere ben geçtim, 2 kere o arkadaş geçti.
Benim araçta, 16 jantlar, bass, stepne ve extra 10kg agırvardı.
Onun araç teneke jantlar ve tüptü sadece.
DP Yaptırıyorum suan, yazılımıda biraz sertleştiricez, bende 4 teneke ve fazla agırlıkları atıcam haftaya denememizde
normal 1.4 civiclerle denememde boy boy geçerken bu araçta patlıyoruz anlamış değilim :) hayırlısı bakalım hafta sonu ne olack
mikelazi
26-02-2015, 12:59
kaç model bu cıvıc...cıvıc 1.vites 40 da başlasa sonuç daha farklı olurdu gibi.