Orijinalini görmek için tıklayınız : Eray Yumsel'in Dolandiricilik Gecmisi
Mechanix
18-01-2015, 01:33
Eray Yumsel isimli şahıs tarafindan dolandirildigini , kandirildigini soyleyen cok kisi var. Bugune kadar arkadaş ortaminda hep konusulan seyler bunlar. Ama bu konuda ben hatirladiklarimi ve sahit olduklarimi yazayim.
Eray denen sahis , aracilik ettigim bir Nos ve aksesuarlari satisin Gurkan isimli arkadasima 750 TL borç takti. Aylar suren bekleyisten sonra parayi alamayacagimizi anladik. Bu satis sonrasi Gurkan parasini alamadigi icin ve bende satisa aracilik ettigim icin eray in borcunu ben kapadim. Yanineray bana bu parayi borclu.
Baska bir macerasi ise bozuk olan ecusunu once bize sonra baska bir arkadasa satmaya calisti. Biz almadik ama simdi mutlaka bizim piyasa birilerinin arabasinda baglidir ve arizanin nerede oldugunu bulamiyordur.
Konu ile ilgili deneyimleri olan arkadaslar buraya yazabilirler. Konu silinmeyecektir rahat olun.
Eray Yümsel
18-01-2015, 01:37
ahahahaha :D gürkan ın bana nos u heryerde doldurursun diyip nos dolumcuları kapandı diye satıyo olmasının hesabını kime vercek ki ben gürkana 250 tl sini ödemedim ;) suratınada söyledim bu dolandırıcıla girmiyo ya iade al yada nosu doldurcak yer bul dedim oda sesını cıkarmadı bukadar basit...
bozuk olan ecu konusuna sunu söylüyorum ecu hala bende yarın yollarım üstüne oturursun :D evet herkez yazsın cok ciddiyim kimsede 3 5 kurusum kaldıysa hak yemek istemem iyi oldu bu konu salladıgım insanlar olmustur ticaret yapıyoruz unuttugum varsa halledelim ;)
onursumer
18-01-2015, 01:48
Disardan tarafsiz olarak yaziyorum
1-2 ufak ticaret disinda bir alisverisim olmadi ondada sorun yasamadim zaten
Internet ortaminda birsuru dolandiricilik mevzusu paylasildi idda edildi vs vs madem dolandiriciydi neden bu zamana kadar kimse isyan etmedi
Mechanix
18-01-2015, 01:49
Bundan sonra sana hayirli isler eray. Ben basima gelenleri soyledim sadece. Bana inananan bana inanir , sana guvenen sana inanir.
Eray Yümsel
18-01-2015, 01:51
onurcum gerek yok gerçekten güzel oldu bu konu kimsede hakkım kalmıssa bileyim bende ;) korkum yok yani sıkıntı yok oda öğrenmiş olur kimle konuştugunu :)
Internet ortaminda birsuru dolandiricilik mevzusu paylasildi idda edildi vs vs madem dolandiriciydi neden bu zamana kadar kimse isyan etmedi
+ 1
chiefkadir
18-01-2015, 01:53
Eray için dolandırıcı lafı ağır olmuş,diğer konuda bu konuda ancak sizlere zarar verir,
Not:Eray'la aramız açık iki üç yıldır konuşmuyoruz ama "dolandırıcı" yaftasını ona ben yakıştırmıyorum
bu konu dıger konuda eray yumselı haklı oldugunun bır gostergesı bana gore ıyı oldu boyle konu acmanız tarafları tanımayanlar az cok anlar neyın ne oldugunu
benım bıldıgım ankaradan erayı dolandırdılar :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 01:57
benım bıldıgım ankaradan erayı dolandırdılar :D
ebenı zkim hatırlatma :D vicdanen yol verdim o hırboya ben babası vefat etmişti o ara cahilliiğine verdik gitti
Tayfun.O
18-01-2015, 01:58
+1 katliyorum
ebenı zkim hatırlatma :D vicdanen yol verdim o hırboya ben babası vefat etmişti o ara cahilliiğine verdik gitti
ehahahha aklıma geldı :D
Konusmalardan erayin hakli oldugu zaten kendini belli ediyor
hddsheriff
18-01-2015, 02:01
+1 .....................
Kesinlikle katilmiyorum eray abiyle alisverisimde oldu hic sikinti yasamadim tam tersine uygun aldim yardimda istedim gecenin bir saati kalkip evinden elinden gelenide yapmistir ki para konusunu hic acmamistir.banada soyleyen oldu sole bole dolandirir bozuk mal verir diye sehir efsanesi cikti ki duydugum aksam yanina gittim hicte solemedim duyduklarimi kendimce testimi de yapmisimdir , hkkinda atip tutan cok adam gibi adam.
Kesinlikle katilmiyorum eray abiyle alisverisimde oldu hic sikinti yasamadim tam tersine uygun aldim yardimda istedim gecenin bir saati kalkip evinden elinden gelenide yapmistir ki para konusunu hic acmamistir.banada soyleyen oldu sole bole dolandirir bozuk mal verir diye sehir efsanesi cikti ki duydugum aksam yanina gittim hicte solemedim duyduklarimi kendimce testimi de yapmisimdir , hkkinda atip tutan cok adam gibi adam.
+9374739291737271919372810173820171037928
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:07
allah yaşatmasın kardeşim o günleri bidaha :)
bu arada yazayım şimdiden de buraya gidin yazın diye bir allah ın kuluna birşey söylersem cocugum içerde uyuyo 3 yasına geldi yarını cıkarmasın....... bukadarda büyük konusuyorum yazan varsa kendı isteğiyle yazıyodur kesinlikle teşvik yok
Erayla benimde bi kaç alışverişim oldu. Hiç sıkıntı yaşamadım. Birisinde minik sıkıntı çıkmıştı sorgusuz sualsiz gerekeni yaptı. Bu konu Eraya yakışmamış.
ugurkaban
18-01-2015, 02:08
Valla konudaki kimseyi tanımıyorum ama bi konunun ardından gelen bu konu benim gözümde eray yümseli tamamen haklı çıkardı. Daha önce hakkını aramak için çok bu tarz konu açan gördüm ama sadece bi insanı kötülemek için böyle bi konu açan ilk defa görüyorum.
Valla tam 3 sene once benim e34 un motor pert oldugunda telefondan cok destek oldu eray, bilmedigim motor elimde kalinca bianda napacagimi sasirmistim gece yarisi aradigimdada bayagi konusmustuk 12ye kadar fln ters bi laf yada kaziklama amqcli bir girişim sezmedim.elindeki 23 motordan bahsediyordu ben sadece 23 pistonu koyup devam etmistim ondaki komple motoru almadim.ayni sekilde mustafadanda proje hayaliyle yanip tutusurken a31 cefiromu yoksa kuzeninin s13 mu gidip gelmistim bayagi ondanda yanliş bi laf gormedim duymadim.bence biraz ego çatismasi olmus diyelim :)
Merakla bekliyorum konunun gidiş hattını
Eray Yumsel isimli şahıs tarafindan dolandirildigini , kandirildigini soyleyen cok kisi var. Bugune kadar arkadaş ortaminda hep konusulan seyler bunlar. Ama bu konuda ben hatirladiklarimi ve sahit olduklarimi yazayim.
Eray denen sahis , aracilik ettigim bir Nos ve aksesuarlari satisin Gurkan isimli arkadasima 750 TL borç takti. Aylar suren bekleyisten sonra parayi alamayacagimizi anladik. Bu satis sonrasi Gurkan parasini alamadigi icin ve bende satisa aracilik ettigim icin eray in borcunu ben kapadim. Yanineray bana bu parayi borclu.
Baska bir macerasi ise bozuk olan ecusunu once bize sonra baska bir arkadasa satmaya calisti. Biz almadik ama simdi mutlaka bizim piyasa birilerinin arabasinda baglidir ve arizanin nerede oldugunu bulamiyordur.
Konu ile ilgili deneyimleri olan arkadaslar buraya yazabilirler. Konu silinmeyecektir rahat olun.
Başkan dolandırıldığını söylemek ne demek? Bu adam seni dolandırdı mı? Elinde belge var mı? Varsa acilen bunları istiyorum. O şöyle söyledi bu böyle söyledi. Elalemin AĞZI ile gelip gerdeğe giriyorsun adamı kötülüyorsun burada.
Eray borcuna sadık bir insan değildir ama şuana kadar dolandırıcılık yaptığına şahit olmadım. 1 senedir bana 800 tl borcu var yarın arayım hala verecem der bir defa vermicem dediğini duymadım.
Elindeki belgeleri sun aksi halde belgesiz suçlamaktan ceza vericem.
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:16
Başkan dolandırıldığını söylemek ne demek? Bu adam seni dolandırdı mı? Elinde belge var mı? Varsa acilen bunları istiyorum. O şöyle söyledi bu böyle söyledi. Elalemin AĞZI ile gelip gerdeğe giriyorsun adamı kötülüyorsun burada.
Eray borcuna sadık bir insan değildir ama şuana kadar dolandırıcılık yaptığına şahit olmadım. 1 senedir bana 800 tl borcu var yarın arayım hala verecem der bir defa vermicem dediğini duymadım.
hallederiz kankaaaaaaa :D
Mechanix
18-01-2015, 02:17
Eray techturkey e konu acmasindaki amac, attigi camur gercek olsun olmasin ,konunun silinmeyecegini bilmesi ve bu konunun aramalarda gorunecek olmasi. Yani imaj zedelemek. Forumun kurallarini biliyornve buna gore hareket ediyor. Bunu yapmak benimde hakkim ama tek farkla , benim yazdiklarim gercek. Dedigim gibi , guvenen ticaret yapar , guvenmeyen yapamaz. Ama eray'in tarzi olan bu camur atma modeli size de yapilabilir arkadaslar. Bunu da unutmayin. :)
Hakan Girginer
18-01-2015, 02:18
Eray Yümsel mağduruyum.
Kendisinden APP plaka aldım.
Parasını ödedim.
Bana tam 4 tane plaka gönderdi.
Ulan arabanın bi başına, bi de kıçına takıyosun, iki plaka yetiyor.
Elde iki plaka kaldı.
Mecburen gidip yeni araba aldım.
O da plakalı geldi.
Çok mağdurum.
Yemin ederim ogunden sonra daha cok tanidim sseni ondan asla yazmadim kimsede yazmaz bn oncekilerden ornek verdim yenileri solersem ohooo ;)
Valla benim hic ticaretim olmamasina ragmen, bir kac arkadasimin ticareti olmustu. Bugune kadar kimseden duymadim Eray ile ilgili ticaretinde bir sorun.
Madem herkes arkadasi adina konusuyor, bende onlar adina yazayim dedim.
Saygilar
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:19
Eray techturkey e konu acmasindaki amac, attigi camur gercek olsun olmasin ,konunun silinmeyecegini bilmesi ve bu konunun aramalarda gorunecek olmasi. Yani imaj zedelemek. Forumun kurallarini biliyornve buna gore hareket ediyor. Bunu yapmak benimde hakkim ama tek farkla , benim yazdiklarim gercek. Dedigim gibi , guvenen ticaret yapar , guvenmeyen yapamaz. Ama eray'in tarzi olan bu camur atma modeli size de yapilabilir arkadaslar. Bunu da unutmayin. :)
şimdi cami duvarına işedin işte mustafa geçmiş olsun :)
Bak şimdi sen diyorsun ki bu adam dolandırıcı. Ben diyorum ki belge göster. Arkadaşlar dedi diyorsun.
Eray diyor ki 1000 tl mi aldılar üstüne beni attılar bir iddia var. Sen kabul ediyor musun 1000 tl aldığını bu adamdan? Bak eray milleti dolandırdığını kabul etmiyor. Ona göre 1000 tl yi ne zaman verdin belge göster dicem ona da?
Tamamen tarafsız yorumum
Geçen yıl arkadaşın cam filminden 1 hafta izin sonrası için men cezası yemişti
Aynı gün içinde halledebilceğini söylemişti heralde bi kaç aksaklık oldu 3-4 gün sürdü sağolsun yinede çözmüştü
Çözülene kadarda parayı iade edebilceğini söyledi
Bizim tek yaşadığımız sorun 3-4 gün sonra işin hallolması oldu onun dışında yanlışını görmedim
Kendisiyle yüz yüze görmemiş 1 dakikadan uzun telefondan görüşmemiş biri olarak yazdım
Heralde yine bu tarz işim olsun yine ararım
Mechanix
18-01-2015, 02:22
Sen neden bahsediyorsun ? Ne demek elalemin agzi? Beni ne ile tehdit ediyorsun ? Aracilik.ettigim satisan bahsediyorum , dukkanima gelen urunden bahsediyorum.
Okuma yazman yokmu? Konusma tarzina dikkat et. Moderatorsen tarafsiz olacaksin.
Mechanix iyce bozdu, dagilalim bence sinirini atsin :) .
Mechanix
18-01-2015, 02:25
Bak şimdi sen diyorsun ki bu adam dolandırıcı. Ben diyorum ki belge göster. Arkadaşlar dedi diyorsun.
Eray diyor ki 1000 tl mi aldılar üstüne beni attılar bir iddia var. Sen kabul ediyor musun 1000 tl aldığını bu adamdan? Bak eray milleti dolandırdığını kabul etmiyor. Ona göre 1000 tl yi ne zaman verdin belge göster dicem ona da?
Ben dolandirici diyorum , sen belge istiyorsun. Ne zamandan beri dolandiricilik konularinda belge istiyorsunuz ? :) Az once mi basladi uygulamaniz?
Sen neden bahsediyorsun ? Ne demek elalemin agzi? Beni ne ile tehdit ediyorsun ? Aracilik.ettigim satisan bahsediyorum , dukkanima gelen urunden bahsediyorum.
Okuma yazman yokmu? Konusma tarzina dikkat et. Moderatorsen tarafsiz olacaksin.
Eray Yumsel isimli şahıs tarafindan dolandirildigini , kandirildigini soyleyen cok kisi var.
Bu senin cümlen değil mi tarafsız yaklaşıyorum işte. söyleyen kişi var kim bu kişiler gelsinler belgeleri ile???
Ben dolandirici diyorum , sen belge istiyorsun. Ne zamandan beri dolandiricilik konularinda belge istiyorsunuz ? :) Az once mi basladi uygulamaniz?
Karşı taraf olayı kabul etmezse her zaman belge istiyoruz. Eray cocugum olsa eldivenle bile sevmem niye erayı savunacam. Adam dolandırıcı olduğunu kabul etmiyor bende sana kanıtla diyorum. Dingonun ağırı mı burası?
Yada eğitim verdiğin piste falan mı benziyor?
Adam hakkında konu açıyor 1 saat sonra gelip sen açıyorsun nerdeydin bu güne kadar? Herkes art niyet arıyor işte bu konuda.
Açılan ilk konunun intikamı gibi olmuş.:D
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:31
yahu olgar neyi kanıtlicak bırak daha diğer konuda sordugum soruların cevabını alamıyorum bunların cevabını nası alıcaz ya ben bana sölediği iki ithamında söyledim gürkan denen bana nosu satan arkadaş gelsin konuşsun suratına vermicem demişim sebebinide sölemişim ya nosu geri al yada para ödemem nos dolumu yapan yer yok kandırdın benı dedım adama sesi cıkmadı bu şimdi tutmus dolandırdın diyo :D he cnm he
Ozgu_Akcan
18-01-2015, 02:32
Erayi tanimam etmem ama bir cok kisininde dedigi gibi bu konu erayin konusunda hakli oldugunu gösterir
Boşa acilmis bi konu bence
Bu komu kilitlensinde tek sayfadan takip edelim ;)
Mechanix
18-01-2015, 02:34
Bu sizin forum kurallarinizdan kaynaklanan bir durum
Bu adama drift kulubune ve sirketime dolandirici demesine izin verip , bana burda belge istiyorum diyemezsin. O konu acip *** atarsa bunu herkes yapabilir. Kurallar boyle.
Konuyu acmadan once ,ben , ozgune de soyledim konu acacagimi. Cunku bu isler boyle yurumez. Arkadan konusmak ayri birsey , silinmeyecek internet forumlarina yazmak farkli bir sey.
Eray in bahsettigi seylerde gecmis zaman ayrica simdi aklima geldi. Daha ne kadar tarafli bakmis olabilirsin acaba ?
Başligi görunce geceleri acilan geyik konularindan biri sandim :D
Vay eray vay herkesi dolandirmissin bizide dolandirsana LTL le :D
Bu adama drift kulubune ve sirketime dolandirici demesine izin verip , bana burda belge istiyorum diyemezsin. O konu acip *** atarsa bunu herkes yapabilir. Kurallar boyle.
Konuyu acmadan once ,ben , ozgune de soyledim konu acacagimi. Cunku bu isler boyle yurumez. Arkadan konusmak ayri birsey , silinmeyecek internet forumlarina yazmak farkli bir sey.
Eray in bahsettigi seylerde gecmis zaman ayrica simdi aklima geldi. Daha ne kadar tarafli bakmis olabilirsin acaba ?
Özgün gerekeni yazmış diğer konuda bende burada. JDM workds hakkında yazdığı her yazı silinir. Adam Drift academy nin eski üyesi olarak drift academy i suçlamış.
O konu drift academy ile eray arasındadır. Bu konu ise sizle alakalı bile değil. Sizin iddianıza göre 3. şahıslarla eray arasında. Peki soruyorum nerede o 3. şahıslar?
Ben burada göremiyorum. Söyleyin gelsinler.
bu arada konu başlığı daha efsane olmuş,kaç yılından beri dolandırıcı bu arkadaş ? :D
Konuyu açtınız da, adını lekelediniz de birşey unuttunuz. Konu içeriğinde siz hariç hiçkimse bu adama dolandırı demedi. Siz hariç herkes yaptığı alışverişten yaptığı memnuniyeti dile getirdi. İster istemez karalama kampanyanız Eray'a reklam olarak geri dönüyor.
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:39
Başligi görunce geceleri acilan geyik konularindan biri sandim :D
Vay eray vay herkesi dolandirmissin bizide dolandirsana LTL le :D
pek farkı yok :D
ilerleyen zamanlarda mechanix " ama önde o başlattı " dicek galiba :)
Eray kendi açtığı konuda anlatmış durumu, sizden elle tutulur gözle görülür net bir cevap gelmemiş.
Sizin açtığınız ve 750 TL borç + beyin bozuk dediğiniz muhabbet üzerine , Nos'un 250 tl borcu kaldığını neden vermediğini ve beynin hala kendisinde olduğunu belirtmiş.
Bence her türlü Eray 1-0 önde götürüyor bu durumu. *** at izi kalsın durumundan öte değil sizin yapmaya çalıştığınız ki Eray ile de yüz yüze 2-3 sefer görüşmüşüzdür pistte vs, keza sizlerle de öyle Mustafa, cjp döneminden biliyoruz sizi sadece tek farkı o.
Eray ile de arkadaşlara alınan plakalar harici bir alışverişimiz olmamıştır ki motor için tek plaka alıp dörtgen plaka gelince aynı gün içinde kargoya yeni plakayı olması gerektiği gibi kare olarak yetiştirmiş bir insandır kendisi o anki işini gücünü bırakıp, madur olmamamız için elinden geleni de yaptı yani.
Eray Yümsel
18-01-2015, 02:57
ben şu app konusunu yeniliyim iş gelir belki :D para yok birilerini dolandırmak lazım :D
H22Power
18-01-2015, 03:01
2.kornada basma dişinda bir dolandiriciligini görmedik :D
34tt5552
18-01-2015, 03:04
Ilk dolandirilan olmak istiyorum abi facene ozelden yazicam app istiyorm hala yapiosan bence bu konu sana atilan camur degil arkadaslarinda dedigi gibi reklamin oldi 1 0 defil daha fazla ondesin snnle alışveriş mz olmadi ama sadece subarumzla ufak bir kaza yaptigimizda parça sormustum yok dedin satmiyorm dedin gecen hafta bursaya sattik ismin gecti ortamdaki herkez senden iyidir diye bahsetti seviliosn ;)
ben şu app konusunu yeniliyim iş gelir belki :D para yok birilerini dolandırmak lazım :D
Referans bu konuyu goster :)
Hakan Girginer
18-01-2015, 03:08
2.kornada basma dişinda bir dolandiriciligini görmedik :D
Bu çok ağır olmuş.
Ben katranı hazırlıyorum, biri gidip tavuk yolsun.
Bu çok ağır olmuş.
Ben katranı hazırlıyorum, biri gidip tavuk yolsun.
Abi şimdiki nesili görüyorsun değil mi,
birbirlerine hunharca suçlamalar, yalandan minik "ya tutarsa" taktikleri, yedirdiğim kâr mantığıyla hareketler..
Çok bozuldu abi gençlik çok..
Erayda sorun yasamadik , bizim arkadas ortamimiz tum plkalarini eray yapar , en son bizim arabaya yapmisti kotu oldu dalgasini gectik , aradan 2 yil gecti arada bir cok plka yaptirdik bu hafta 1 cift plka siparisi verdik borcumuzu sordum , maseratiye olan plkaya say pata gonderme dedi ben de sacmalama o o isin geyigiydi para dosttan kazanilir dedim hatta sonra 1 cift plka siparisi daha verdik , bence duzgun esnaf
Eray Yümsel
18-01-2015, 03:17
Erayda sorun yasamadik , bizim arkadas ortamimiz tum plkalarini eray yapar , en son bizim arabaya yapmisti kotu oldu dalgasini gectik , aradan 2 yil gecti arada bir cok plka yaptirdik bu hafta 1 cift plka siparisi verdik borcumuzu sordum , maseratiye olan plkaya say pata gonderme dedi ben de sacmalama o o isin geyigiydi para dosttan kazanilir dedim hatta sonra 1 cift plka siparisi daha verdik , bence duzgun esnaf
kanka bel fıtığından sebep yatıyorum evde plakalar hazır maslağa geçtiğim anda bırakcam öpüyorum senı :D
berkay_aydin
18-01-2015, 03:19
İtiraf ediyorum kavacikta bana 4 boy atti, özellikle 1 boydan bahsetmisti unutmadim abi 3 yıl olmuş :D
o değilde cupraya nos basıp onuru çıldırttın bende en büyük dolandırıcılığını burada gördüm abi :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 03:20
o değilde cupraya nos basıp onuru çıldırttın bende en büyük dolandırıcılığını burada gördüm abi :D
az bile yaptım ona otobana cıkana kadar bunlamı beni geçeceeeniz yüğaaaa bakışları vardı :D
Counter'dada yalan yalan headler atıyor zaten, dizidede kötü karakter değilmiydin :p :D
şaka biryana forumdan olmayan sorunsuzca enaz 2-3 arkadasımın plaka basımı, ikamete göre plaka halletme, yanlış hatırlamıyorsam 1 adette men çözmüş olması lazım :)
yine seneler önce arac bakmaya giderken 2.3 ile 2.5 arasındaki farkı tek tek anlattı dikkat edilmesi gerenkenleri vurguladı okadar cok solediki gidene kadar yarısı aklımdan uctu tabide yine gayet işe yarar seylerdi
eray yumsel tam bır dolandırıcıdır benden bısey caldı ve gerı vermedı
KALBIMI :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Terbıyesız adam senı :icon_tup:
Counter'dada yalan yalan headler atıyor zaten, dizidede kötü karakter değilmiydin :p :D
şaka biryana forumdan olmayan sorunsuzca enaz 2-3 arkadasımın plaka basımı, ikamete göre plaka halletme, yanlış hatırlamıyorsam 1 adette men çözmüş olması lazım :)
yine seneler önce arac bakmaya giderken 2.3 ile 2.5 arasındaki farkı tek tek anlattı dikkat edilmesi gerenkenleri vurguladı okadar cok solediki gidene kadar yarısı aklımdan uctu tabide yine gayet işe yarar seylerdi
bide bas sen bas bas ben 3 de basarım repliği var onu unutmayalım miami reisle ugrastıgın zamanlardan dolandırdın adamı hayallerini yıktın :hahaha:
Eray Yümsel
18-01-2015, 03:38
bide bas sen bas bas ben 3 de basarım repliği var onu unutmayalım miami reisle ugrastıgın zamanlardan dolandırdın adamı hayallerini yıktın :hahaha:
dur videosunu bulak onun :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 03:39
vallaha buldum :D 2009 senesi :D
http://www.streetfire.net/video/well-come-to-miamiii_739024.htm
dur videosunu bulak onun :D
whatsappına bak :hehe:
Eray Yümselle sadece fikir alışverişim oldu, karşılığında bi para vermedim sanırım ben onu dolandırmışım:D
Haricinde kendisi verdiği tavsiye ile beni fazladan 3-5 bin lira harcamaktan kurtarmıştır, sağolsun ona karşı saygım sonsuz :)
turbo&quattro
18-01-2015, 03:48
Eray Yumsel ile 2008 di galiba o zamanki 406 si ile koltuksuz tabure uzerinde gazlamistik ve o gece unutulmazlar arasina girmistir. Kendisini o gece harici ne gormusumdur ne konusmusumdur, ekledigi cogu videoya olumusuz elestiriler yapmisimdir ama dolandirici olacagini takip ettigim kadari ile dusunmuyorum :)
_muhaRRem
18-01-2015, 04:04
Benimde ticaretim oldu sorun yaşamadım.
vallaha buldum :D 2009 senesi :D
http://www.streetfire.net/video/well-come-to-miamiii_739024.htm
Su sansin bi K20 lere karsi tutmadi ya :D
Hakan Girginer
18-01-2015, 04:13
Tam sözlük muhabbeti oldu burası
"Bu kadar adı geçince bir an öldü sandım"
HondatugraL
18-01-2015, 04:19
Eray abinin dolandirici oldugu dogrudur. Kantirdada bombayi aliyo sirtina dolandiriyo git kur diyoruz yok :D hauauha
Boost Up
18-01-2015, 05:32
tek sıkıntım oldu o da meni kaldırmayı unutmuş:hehe: sonra sağolsun 5 dk da halletti ki bugüne kadar mantıklı ne rica ettiysem yaptı- yardımcı olmaya çalıştı
dipnot: abi kaç yıldır bir fiil dolandırıcılıkla meşgulsün?
s2kfreak
18-01-2015, 06:39
Omür boyu sınırsız bedava plaka dedi ama sonra unuttu bu girermi acaba nitelige yok yok girmez adam =E*Y:D
Erayla cok maceram olmustur ama bunlardan hicbiri dolandiriciligi ilgili en ufak bir sey duymadim yapmazda sadece bana gecilmeye hazmedemiyor o kadar :)))) konuyu keske buralata acmasaydiniz esnaf adamlarsiniz kotu olmus bu ..
Risendark
18-01-2015, 07:39
1 kişi dolandirici diyor,100 kişi on numara adam diyor... bize de dolandirici diyene 'yav he he' demek düşer :D
devolation
18-01-2015, 07:42
hey gidi bu konuyu acma amaci belli olan insanlar... duzgun bir insana camur atmak istediniz buda sizin fesatliginizi ve nasil bir karakterde oldugunuzu ortaya koyar umarim konuyu okuyan herkes sizin hakkinizda gerekli bilgiyi ve feyzi almistir Allah boyle insanlarin islerini rast getirmez bence ozur dileyin kimsenin hakkina gecmeyin bizde bir hata olmus sinir aninda yapilmis bir hata diyip gecelim... cunki eray adam oglu adamdir...
2 sayfa okudum sadece. Konuyu açan Eray abiyi baltalamak istemiş ama ters tepmiş. Adamın güvenirliği hakkında şüphesi olan biri burayı okuyunca şüphesi kalmaz. :D
KA®ANLIK
18-01-2015, 08:23
Eray beye plaka yaptırdık birkaç defa,
sorunsuz aldık plakaları.
onun dışında tanışmışlığımız yok, Allah yazdı ise bozsun.
ghibli06
18-01-2015, 08:45
sabah kalktım her iki konuyu da okudum, dolandırıcılık çok ağır bir ithamdır... bir kişinin diğeriyle ticarette sorun yaşaması onu dolandırıcı yapmaz, bir kulübün üyesi ile sorun yaşaması da kulübü dolandırıcı yapmaz, dolandırıcılık bana yapıldığı gibi 500bin liralık granitin parasını ödemeyip, diğer malzemecilerin de parasını ödemeyerek mallarla Gürcistan'a kaçmaktır, suçu da cezası da bambaşka bir şeydir bu 'dolandırıcılık' olayının... o nedenle boşu boşuna birbirinizi dolandırıcılıkla suçlamayın, sevmiyorum deyin, bana şunu yaptı deyin, attı deyin küfür etti deyin ama bu da sadece 2 tarafın iç işidir 3. şahsı ilgilendirmez... birbirinize dolandırıcı diyerek 3.5.10. şahıslara 'bu adamla ticaret yapmayın, bu kişiyle arkadaşlık yapmayın, her daim d.t.ü kollayın' imajı veriyorsunuz...
forumculuğa 2002 de başladım, arabacılık işinde çoğu kişinin çoğu kişiye yanlışı olmuştur, sizler eski adamlarsınız, yakışmıyor bu yazılar, bazen kol kırılır yen içinde kalır, konu bu şekilde açıldığında ülkenin dört bir yanında hiç alakasız kişiler bile yorum yapıyor, kendince çıkarımlarda bulunuyor, bunun kime ne faydası oluyor...
yazdıklarım her iki konu için de geçerli, bunlar benim fikirlerim, Eray da beni tüyü kadar sevmez bu arada, tarafsız yazdım...
4 kere ufak alisverisim oldu bir kaç arkadasim da benim adimi vererek alisveris yaptı. Hic tanimadigi adama bile para lafi yapmayan ürünü önce gönderip parasini sonra alan bir adama ben bu dolandirici sifatini kesinlikle yakistirmadim.
M///maniac
18-01-2015, 09:26
Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim:)
ahmetuzun
18-01-2015, 09:29
Eray benide dolandirdi turbo m3u vericm kanka al sık gazla dedi sonra yanina gittigimde araca bindirmedi bile duygularimla oynadi sikayetciyim:)
Abi bide 1 bar basıcam dedi 1 bar in üstünü açtı onuda sole gercı açtıktan sonra denemek nasip olmadı
Bulut Y.
18-01-2015, 09:43
Beni de dolandirdi angara istanbul semt semt heryeri gezdirdi :D
Shadow_Dancer
18-01-2015, 09:49
Ben 3 defa plaka bastırdım bi yanlışını görmedim, söyledigi süreden önce bile gönderdi. Esnaf adamdır..
darkmoon
18-01-2015, 09:53
eray arkadaşım haklı olabilir yada olmayabilir o kısmını bilmem kendisini tanımamda.. konuya yazanlarda onun haklı olduğunu söylüyorlar eray arkadaşımda bu konun açılması iyi oldu haklılığım ortada diye düşünüyor belki ama kazın ayağı öyle değil..
googlde arama yapıldığında bu başlık çıktığında çoğu insan konuya girip okumıycaktır o başlığı görüp fikrini o başlık etrafında oluşturucaktır..
adam hakkında internette şöyle şeyler yazıyor uzak durun falan diyicektir.. ticaret hayatında bu tür şeyler güzel hoş değil..
heleki 300 - 500 tl için bir ömür yaftalanmak hiç hiç hoş değil.. elde resmi delil kanıt yoksa karşı tarafın hukuki olarak iftira davası açma hakkı saklıdır.. dolandırıcı terimi bile bana göre aşrı ağır bir itham..
google indexlerinde bu konu kalıcak bu arkadaşın 3 yaşında çocuğu varmış.. bu çocuk 8-9 yaşına geldiğinde çok değil 5-6 sene sonra internette babası hakkında arama yaptığında yada tesadüf bu konuyu gördüğünde nasıl hisseder ne düşünür biraz empati yapın derim yazmadan önce .. sağlıcakla..
Eray'la msn ve telefon harici yüzyüze görüşmüşlüğümüz yok.
Kendisiyle parça alışverişi de yaptım defalarca plaka da bastırdım, söylediği neyse o çıkmıştır.
Hatta bana aldığım bir parçada satmaya yardımcı olacağını söyleyip satamadığı için de ücretsiz plaka gönderip kendini affettirecek kadar da düzgün esnaftır.
Kısaca şu piyasada gördüğüm adamların içinde en düzgünleri sıralaması yaparsak ilk sıradadır, bu piyasada k.çımıza parmak atmayan dostumuz arkadaşımız kalmadı.
Böyle adamları boktan şeylerle hele dolandırıcılıkla suçlamak ayıptır günahtır.
Bana göre de adamın dibidir, 10 numara adamdır.
İbrahim33
18-01-2015, 09:59
Emre abi'ye katılıyorum. Konu silinmelidir.
Beyler ikinizi de ayri ayri cok severim. Aranizdaki tartisma cozulur ama Mustafa basligi dolandirici olarak acmissin, bu yanlis. Hukuki olarak kesinlesmis bir karar yok. Sonrasinda basin agrir. Adminden rica et ve basligi degistir bence.
Herkes tarafsizca yorumlarini yapsin burada. Konu da cozulsun.
KA®ANLIK
18-01-2015, 10:24
Şimdi şaka bi yana yazmakta fayda var.
bu kadar ticaretin içinde olan bir adam bu kadar insandan tabir-i caiz ise "onay" alıyorsa sıkıntı olmadığına dair, karşılıklı atışmalardan ortaya çıkacak yaftalanmalar illaki olabilir.
Eray,
Arabası bozulan birisine yardımcı olmak adına çekici hakkını arabası bozulan birine verip, camsız racing spec M3 ile aksihar'dan istanbula yürüyerek gelmişliği var benim de bizzat şahit olduğum bir olay bu.
Tamam NOS konularında biraz şaibeli olabilir ama :D sadece torpidoda oluyor şaibesi :D
Konu başlığı kesinlik kazanmadan bu şekilde olması konu sahibini ne kadar zora sokacak ise Eray'ı da o kadar zora sokacaktır. Herkesin ailesi, akranı, akrabası var, adam ticaret yapıyor.
bence yönetimin başlığa el atması lazım.
rockford34
18-01-2015, 10:25
Pek cok kez plaka işimi yaptı her seferinde parasını istemeden malını yolladı niyetikötü olan insan önce herkezi kendi gibilir parayıpeşin ister bu adamda kendi gibi biliyorki önce işini yapıyor sonra inanın para için aramıyor bile kısada olsaadam gibi adam derim sadece...
cembozbey
18-01-2015, 10:32
erayla ticaretim olmustur bikac puruz harici sorun yaşamadım dolandırıcı demek agır bir itham ben olsam yasal sürec baslatırdım
Benimde 1-2 ticaretim oldu hic para lafi yapmamistir. Hatta yoksa sonrada verirsin deyip gecmistir. Extra ugrastigi islerde bile fiyatta degisiklik yapmadigini bilirim. Gecekinkonunun intikami gibi olmus sanki.
Eraydan yüzlerce plaka aldım ne bi gün parasını gönder geciktirdin diye aradı ne siparişimi 1 gün geciktirdi. Gayet dürüst çalışan bi arkadaş kendisi bence :)
aposport
18-01-2015, 10:39
ekeray ımı taa 2006 dan tanırım. Ankara da kel şükrü ye eke 30 u getirmişti. o zaman tanışmıştık. ah be ne günlerdii...
ekeray ım ne diyor bunlar ya dolandırıcı molandırıcı?
Ben İstanbula ilk gittiğimde anadolu yakasında esir kalmıştım Tech'te olay olmuştu ve Eray abi (çok iyi hatırlarım) bana niye söylemiyorsunuz sabaha kadar dolaşacağımıza adama yardım ederdik demişti. Sağolsun :)
Bulut Y.
18-01-2015, 11:10
Heey gidi ac 3001
Eray Yümsel
18-01-2015, 11:10
Adam dolandırıcı birde üstüne hatıra fotoğrafı çekiliyor :)
farııııık :D arşivler sağlam kodestekinidemi koysak asudhauhdas :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 11:11
bu arada tüm yazan arkadaşlarıma adam gibi adamlara teşekkür ediyorum duygusal konusma yapmayı bilmem o yüzden kısaca
akıllı olun adam olun lan :D
Başlığı ilk okudum.. Acaba dedim bir başarı hikayesi mi ? Yani senelerdir süre gelen dolandırıcılık geçmişin de merdivenleri adım adım tırmanan Eray Yümsel'in başarı öyküsü yürekleri dağladı. gibi bir şey düşündüm auhuaha
Neyse.. Her iki aracı da tanımıyorum.. Ama güzel bir deneme olmuş..Maşallah araçlara.
Ps. : Önce Eray başkanın konu açması, arkasından bu konunun açılması tamamen karalama kampanyası niteliğinde.. Bu güne kadar bu adama birisi böyle bir şey dememiş.. Adam sizinle ilgili bir şey yazmış. Hemen dolandırıcı diye yapıştırmışsınız.. Ayıp.
Ben İstanbula ilk gittiğimde anadolu yakasında esir kalmıştım Tech'te olay olmuştu ve Eray abi (çok iyi hatırlarım) bana niye söylemiyorsunuz sabaha kadar dolaşacağımıza adama yardım ederdik demişti. Sağolsun :)
Benzer bi olay benim basima da gelmisti.
Sene 98, Antep'den İstanbula sarki soylemek icin geliyorum. Hic kimsem yok. Yana yana ariyorum birisi beni duysada album yapsak falan diye. Lahmacun'cuya geciyorum, wc'ye giriyorum. Baya da aci yemistim yolda. Aci'nin cikisiyla sarkilar dilimden dokulmeye basliyor ve olaylar gelisiyor. Yan tarafta taharetini yapmakta olan Eray sesime hayran kaliyor gozleri doluyor, beni direk Alisan ve Ozcan Deniz'le tanistiriyor. Ben ordan sonra Yildiz ablamla calismaya basliyorum. Ve bugunlere geliyoruz..Bugun yatlarim katlarim varsa Eray'in emegi vardir..
Benzer bi olay benim basima da gelmisti.
Sene 98, Antep'den İstanbula sarki soylemek icin geliyorum. Hic kimsem yok. Yana yana ariyorum birisi beni duysada album yapsak falan diye. Lahmacun'cuya geciyorum, wc'ye giriyorum. Baya da aci yemistim yolda. Aci'nin cikisiyla sarkilar dilimden dokulmeye basliyor ve olaylar gelisiyor. Yan tarafta taharetini yapmakta olan Eray sesime hayran kaliyor gozleri doluyor, beni direk Alisan ve Ozcan Deniz'le tanistiriyor. Ben ordan sonra Yildiz ablamla calismaya basliyorum. Ve bugunlere geliyoruz..Bugun yatlarim katlarim varsa Eray'in emegi vardir..
huauahahahah Eray abi kurtarsaydı beni belki bir gün derdi "seni pez.... elinden aldım ben!" hahauhsuahsa
mami_makinen
18-01-2015, 11:24
Eray la bi kaç ticaretim oldu hiç bi eksiği olmamıştır zaten istesede yapamaz adamı evinden alırım :)
Absinthé
18-01-2015, 11:25
Eray'ı tanırım pırıl pırıl bir çocuktur.
Eray Yümsel
18-01-2015, 11:30
Eray la bi kaç ticaretim oldu hiç bi eksiği olmamıştır zaten istesede yapamaz adamı evinden alırım :)
abi yarın sanaiye gidicem evden aldırırmısın boşuna benzın yakmayım :D
Eray'ı tanırım pırıl pırıl bir çocuktur.
cocuk senı vururum :D
mami_makinen
18-01-2015, 11:31
Aslan evden aldırınca teslimat sanayi olmuyo :)
va be esnaf sen neymısın :D
Eray senin bu tüplerden çektigin nedir ya :D Nos alirsin dolum yeri yok LPG alirsin servisi yok :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 11:41
Eray senin bu tüplerden çektigin nedir ya :D Nos alirsin dolum yeri yok LPG alirsin servisi yok :D
aha beni dolandıran nadide insanlardan biri alın bunu taşlayın anasını satiyim :D işi yap ben sana vercem parasını dedi bi katekulli yaptı 300tl içeri gittim bende anlayamadım hala :D
Aşşağıdan yukarı ''kesme kafa'' da atarsın abi aman diyim :D
mami_makinen
18-01-2015, 11:57
Aşşağıdan yukarı ''kesme kafa'' da atarsın abi aman diyim :D
Sıyırma kafa sağdan sola :)
Eray Yümsel
18-01-2015, 11:58
sıyırma kafanın patenti bende size hayırdır ya :D
Banada plaka konusunda yardimci oldu, gayet memnun kaldim.
bir dediğimi hiç iki etmedi. her zaman işimizi gördü.
sağ ol varol esnaferay :)
Konuyu açana teşekkür etmemiz lazım. Eray abiyi daha iyi tanıma fırsatı verdi. Artık plakalarımızı vs nerden alacağımız belli :).
istanbulda kendisiyle cok büyük samimiyetlerimiz olmadığı halde sadece bikaç kez görüşmüş olmamıza rağmen Beykoz'da Ben Ve siteden Fdoğan'ı Krallar gibi ağırlamıştır. Biz ankaraya geldiğinde kendisine gereken ilgiyi gösteremedik burdan eray abiden özür diliyorum ADAMIN DİBİSİN....
+ Unuttuğum GTU Marka scirocco'nun APP plakasını tam 3 kez gönderdi. Birinde bile kargo ödemedim .Yanlış bastık kuzen olur böyle kusura bakma deyip beni ve müşterimi madur etmediği için tekrar teşekkür ediyorum
Eray hakkında böyle bir konu açmak bu forumda gördüğüm en komik konu başlığı olmuş...
Eray'a dolandırıcı demek Türkiye'de Charlie Hebdo dergisi çıkarmaya çalışmak demek olmuş :D
M_PROJECT
18-01-2015, 12:18
Talihsiz bir konu olmus Mustafa , Eray ile ticari hic bir sorun yasamadim , bir cok arkadasimi da yonlendirmisimdir kendisine ...
Adamin ismi carlos yaa :D cikmis 9a inmez 8e :D ama gel gor ki sorunu yok adamin kimseyle,atom karinca yaa bugranin orgnzsyonda tamm bugra cikiorum dedi sora uuz etmek icin dondu pit alaninda ustune surdu arabayi aragazzi vs ama tirbunleride unutmadi hauahauahaau baska nerden kovuldu o kdr tkip ederim hicbi bilgim yok :D bitek siz kovmussunuz adami ist parktan bile kovuldun demissiniz :D camia ztn kucuk kim n halt edio herkes bilio ee kim bilio simdi bu adamin kovuldugunu ?
aha beni dolandıran nadide insanlardan biri alın bunu taşlayın anasını satiyim :D işi yap ben sana vercem parasını dedi bi katekulli yaptı 300tl içeri gittim bende anlayamadım hala :D
Babam uye oldu fokoca buyukjason nicki. Birazdan yazacak o 300 tlnin nereye gittigini :D
Erayı herkes tanıyo abi. Ben böyle bir organizasyon yapsam yemin ederim erayı kapıdan içeri sokmam. Değil 1000 tl 10.000 tl getirsin yine sokmam. Adam katil çünkü bu bir gerçek.
Ama bunları madem biliyordun neden adamın 1000 tl sini alıyorsun. Ulan madem alıyorsun neden atıyorsun. Ha attın o zaman demiceksin sen zaten böylesin. Baştan almayacaktın o zaman.
Birde üstüte atıyorsan delikanlı gibi atacaksın diceksin ki; 'al la 1000 tl ni yöri git'.
Onuda yapmamışlar. Hehey yani konunun neresini tutsam oklar hep Mechanix'i gösteriyor.
Fokoca degil foruma olacakti parson :)
dolandırılıcak en son kişiydi eray onuda dolandırdılar :)
Eray Yümsel
18-01-2015, 12:31
Adamin ismi carlos yaa :D cikmis 9a inmez 8e :D ama gel gor ki sorunu yok adamin kimseyle,atom karinca yaa bugranin orgnzsyonda tamm bugra cikiorum dedi sora uuz etmek icin dondu pit alaninda ustune surdu arabayi aragazzi vs ama tirbunleride unutmadi hauahauahaau baska nerden kovuldu o kdr tkip ederim hicbi bilgim yok :D bitek siz kovmussunuz adami ist parktan bile kovuldun demissiniz :D camia ztn kucuk kim n halt edio herkes bilio ee kim bilio simdi bu adamin kovuldugunu ?
yavrum öyle bişey yok yersen yapıyolar işte yalancının önde gideni bu aslında söylediği herşey yalan buğra ile aramdaki samimiyeti kullandı oda yemedi :D bu sezon 12 yarışa girdim cok şükür hepsinden alnımın akkıyla cıktım kankam sıkıntı yok 2015 tede devam edicem
kelalper
18-01-2015, 12:35
mustafa yı 200 sx i ilk aldığında tanıdım erayı da 4 sene falan oluyordur. Yani aralarında 5 sene falan vardır. Mustafa ile 1 kere görüşmedim bi daha aynı ortamlarda bulunsakta Eray ile sürekli görüşüyorum. Bütün arabalarımın plakasını yaptı 1-2 gün gecikmeli de olsa temiz verdi. Bi tek dolandırıcılığı geçen kar yağdığında erdem ben ve merti abi bunda kar lastiği var bunla gidelim efes e diye megane a bindirdi 30 metre sonra geberioduk amk. Erdem inmeseydi arabadan kesin ölmüştük.Kar lastiği diye üretilen şeyler slick olmuş kar lastiği bunnar diye bizi gebertiodu.
Eray Yümsel
18-01-2015, 12:38
abi ne bilim kar lastiği diye aldık taktık :D bende o anda test ettim size kısmetmiş :D:D:D
Eray benide kazıklamıştı :D hala Hka nin plakalarini dolabimda sakliyorum ERAAAAAAYYYYYY :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 12:42
ordan bana 50 borcun var ilk marmariste kitelicem sana bilgin olsun :D
ordan bana 50 borcun var ilk marmariste kitelicem sana bilgin olsun :D
hahahahaha bife borclu ciktik a.g hahahahahaha :D
Eray abi benide dolandırdı.. Dust2 de bıçak gel dedi, tamam abi dedim. Ardından colt çekip öldürdü. A uzundaydı mevzu bir çok kişi de şahittir yazarlar birazdan..
ersandeniz
18-01-2015, 12:47
Tanimam etmem kimseyi, ama ilk konudan hemen sonra boyle konu acmak Eray Yumsele kiyak olmus:)
Erayin isleri dahada acilir simdi :)
Eray Yümsel
18-01-2015, 12:52
cem abi sende eski dolandırıcılardansın anlarsın halimi :D
Taksimde billboard kiralasa bu kadar iyi reklamı yapılamazdı :D
abi başarısız cok kotu bı dolandırıcılık gecmısın var kımseyı dolandırmamısın hahaha:D
Koskoca forumda bir ben mi dolandırılmadım?
Abi beni de dolandırsana :D :D
fasterhan
18-01-2015, 12:58
şahsen tanımasakta yıllar öncesinden e30.tc den ekeray olarak biliriz kendisini :D
nedense aklıma bu video geldi :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=wBGm5rlGoDg
eray hafif .ottur ama dolandirici ? i ih :) benim de ufak tefk de olsa islerimi bisey beklemeden halletmisti sagolsun.
istenmeden iyi reklam yapilmis, helal.ben dogumgunu felan sandim ilk actigimda.
Aşşağıda videosunu koyduğum günü dün hatırlıyorum .. Rüzgarlı bir İstanbul günü .. Arabayı alalı henüz 1 ayını tamamlamamış .. Bir heves eğitim için Drift Akademi'ye katılmışım .. Şans bu ya Eray YÜMSEL ' de sınıf arkadaşım :D
Aslıda sınıfta Eray abiyi gördüğümde anlamalıydım , koşup uzaklaşmalıydım arkama dahi bakmadan .. Deli cesaretiyle katıldık eğitime .. Neyse gel zaman git zaman çıkıyoruz yanlamaya çalışıyoruz , spin atıyoruz vs .. Eray abi geldi , dur lan bide ben bakiyim nasıl arabaymış senin M3 dedi .. Aslında o an zihnimden bir sürü şey geçti , hayır dedim yapmamalıyım dedim , verme Arif arabayı dedim kendi kendime .. Sonra olamaz ya bu TONTON adam bu kadar cenabet olamaz dedim .. Şehir efsanesidir dedim , verdim arabayı .. 5 dakika sürmedi efsanenin gerçek olması, çaaaaaatttt ... Beklenen son gerçekleşti .. Videoda özellikle 1:38 de '' Motor kırdık yani '' diyen zatı muhterem Eray Yümsel'in ta kendisidir .. Ama sağolsun arabayı kırınca , kendi arabasıyla beni evime kadar bıraktı allah razı olsun :D :D
İşin özü , paranızı verin - ticaretinizi yapın ama arabanızı vermeyin :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=PDTfh_tQTB0
https://www.youtube.com/watch?v=PDTfh_tQTB0
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:05
eray hafif .ottur ama dolandirici ? i ih :) benim de ufak tefk de olsa islerimi bisey beklemeden halletmisti sagolsun.
istenmeden iyi reklam yapilmis, helal.ben dogumgunu felan sandim ilk actigimda.
ya woltran sana lanet olsun ne götlüğümü gördün abuk subuk yorum yazıyosun ne cevap verseydik :D nekadar dengesizlik var sende paralel komutan senı :D
dedebeto
18-01-2015, 13:12
geçen yaz eray dan e30 satın aldım daha doğrusu birindeydi araba aracı oldu bana araçta coil oldugunu söyledi 4100tl lik aracın sahibi ona öyle söylemiş bende aracı satın aldım araç direk çekiciyle bana geldi lifte kaldırdıkki ne göreyim aracın üzerindeki coiller cx racing 750 dolar aradım bu ne dedim oda asıl sahibi ile arasındaki yazısmaları bana attı ve coili jdm works mustafa yada mertten aldıgını belirtti gelen cevap ise 750 dolara aldık diye 1000 dolara satıcak değiliz bizde para kazanıcaz tabi olmuş. bizde doğal olarak hiç bişey yapamadık kısacası adam resmen 1500 tl lik malı 4000 tl ye çaktı ve bunun sahibi hiç sesini cıkarmadı olan erayla bana oldu
Herkese merhaba beni tanıyanlarınız vardır belki hikayemi bilenler de vardır. ray başkan şimdi beni bekliyodur dedim, geldim ben de.Öncelikle jdm works ve sahipleriyle, merhabalar ve ortak tanıdıklar vasıtasıyla olan muhabbetler dışında hiçbir ilişkim yoktur.Driftle yada drift klubüyle de eray başkan ve ustası sayesinde alakam olamamıştır.Drift klubü konusunda haklı haksız diyemem, yazıcaklarım tamamen benimle alakalıdır.En başta şunu söyliyim eray başkanın en sabit geliri app plakasıdır ondan sizlere yanlış yapmaması çok normaldir.Benim hikayem çok uzun 2012den başlayıp günümüze kadar uzanıyor.Benim hikayemin kendine ait konusu olması lazım.Yok ama belki ilerde olur.Birazdan kendi hikayemi tek kelime yalan olmadan ve sizi sıkmadan anlatmaya çalışıcağım.Belki benim sayemde diğer mağdur arkadaşlar da içini döker.Buarda bi tek benimle kötü geçmişi var diye de düşündüm sizin yazdıklarınızı görünce ama şeytan tüyü vardır kendisinde ve herkes sever.Ben de oğlu doğduğunda(yada muayene falan olabilir yalan olmasın öle hatırlıyorum) hastaneden alıp eve bırakıcak, evinde kalıcak kadar samimiydim ve severdim.Şimdilik bu kadar devamı gelecek.
Arif video gizli aç onu aç :)
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:16
Herkese merhaba beni tanıyanlarınız vardır belki hikayemi bilenler de vardır. ray başkan şimdi beni bekliyodur dedim, geldim ben de.Öncelikle jdm works ve sahipleriyle, merhabalar ve ortak tanıdıklar vasıtasıyla olan muhabbetler dışında hiçbir ilişkim yoktur.Driftle yada drift klubüyle de eray başkan ve ustası sayesinde alakam olamamıştır.Drift klubü konusunda haklı haksız diyemem, yazıcaklarım tamamen benimle alakalıdır.En başta şunu söyliyim eray başkanın en sabit geliri app plakasıdır ondan sizlere yanlış yapmaması çok normaldir.Benim hikayem çok uzun 2012den başlayıp günümüze kadar uzanıyor.Benim hikayemin kendine ait konusu olması lazım.Yok ama belki ilerde olur.Birazdan kendi hikayemi tek kelime yalan olmadan ve sizi sıkmadan anlatmaya çalışıcağım.Belki benim sayemde diğer mağdur arkadaşlar da içini döker.Buarda bi tek benimle kötü geçmişi var diye de düşündüm sizin yazdıklarınızı görünce ama şeytan tüyü vardır kendisinde ve herkes sever.Ben de oğlu doğduğunda(yada muayene falan olabilir yalan olmasın öle hatırlıyorum) hastaneden alıp eve bırakıcak, evinde kalıcak kadar samimiydim ve severdim.Şimdilik bu kadar devamı gelecek.
ya berkin senınle olan ticari problemimizde senınde hataların var insanları sakın eksik bilgiyle göz boyama yaz herşeyi problem yok çünkü sana olan nekadar borcum varsa tek tek son kurusuna kadar verdim vermedin diyemezsin miğde bulandırma o yüzden benım olmayan borcu bile ödedim len sana :) daha ne yapayım
ya berkin senınle olan ticari problemimizde senınde hataların var insanları sakın eksik bilgiyle göz boyama yaz herşeyi problem yok çünkü sana olan nekadar borcum varsa tek tek son kurusuna kadar verdim vermedin diyemezsin miğde bulandırma o yüzden benım olmayan borcu bile ödedim len sana :) daha ne yapayım
Hep benim bilgilerim eksik zaten.Evet ben göz boyuyorum.Şimdilik sadece son olayı söyliyim 2 sene ödenediğin 3000tl lik borcu her tarafı ayrı tornalanmış bbs jantla ödediğini düşünyosun kendi mahkemende kendi hukukunda jantları 3000tl ediyor.bu mudur borç anlayışı.elektrik tesisatını alsam verecektin bu mu son kuruşuna kadar ödenmiş borç?
BimmerM3
18-01-2015, 13:24
Kişi nasılsa karşındakinide öyle bilirmiş Eray reisle ticaretimiz oldu hiçte yamuğunı görmedik herseferinde ürünün arkasındaydı bu konu komik olmuş kimse kimseyi böyle karalayamaz eray reis parti kur oy verelim din kur tapalım.
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:26
Hep benim bilgilerim eksik zaten.Evet ben göz boyuyorum.Şimdilik sadece son olayı söyliyim 2 sene ödenediğin 3000tl lik borcu her tarafı ayrı tornalanmış bbs jantla ödediğini düşünyosun kendi mahkemende kendi hukukunda jantları 3000tl ediyor.bu mudur borç anlayışı.elektrik tesisatını alsam verecektin bu mu son kuruşuna kadar ödenmiş borç?
jantı alırken baktırıp alcam dedin tmm dedim hakkını helal ediyomusun dedim ediyorum dedin yanımda arkadasımda vardı allah tan şahit var :) sinirini yen haksız cıkarsın gene bak oda bişey değil sana borcum olsa bunlar bittikten sonra su an m3 te kullandıgım coilover ımı senden parasını ödeyip satın aldım kardeşim sen sana borcu olan birine para karsılıgında bişey sattın onun yerıne o parayı bana ver borcun var demen gerekmezmiydide şimdi burda miğde bulandırıyosun anlamıyorum senı sinirlisin biraz belli ama yanlış ata oynuyosun gene gerek yok uzatma seviyorum seni berkincim
emrah-58
18-01-2015, 13:29
Eray abinin şahsını hiç görmedim ama bir işim düştü sağolsun tanımadıgı halde.. burdan mesaj atmamla telefon numarasını vermesi bir oldu ve konuyla ilgilendi çözdü büyük bi yükten kurtulduk.. sağol eray reis
berkayGLRN
18-01-2015, 13:33
Aynı semtten olusumuzdan eray baskanı yıllardır tanırım ve sayısız plaka yaptırdım kendıme cevreme hıc bır sıkıntı aksılık olmadı ne dedıyse odur , bır kac da jant ticaretimiz oldu ondada hıc problem yasamadık eray reyiz candir :))
Mustafa ve erayi da tanirım ikisi de iyi insanlar. Aralarında ki ticarette sorunlar olmuş olabilir. Ama eray kesinlikle dolandırıcı değil. NOT : DİĞER KONUYU OKUMADIM DAHA. ..
Bu aralar piyasada bi sıkıntı var milletin **** basi cok oynamaya basladi hayirlisi olsun.
jantı alırken baktırıp alcam dedin tmm dedim hakkını helal ediyomusun dedim ediyorum dedin yanımda arkadasımda vardı allah tan şahit var :) sinirini yen haksız cıkarsın gene bak oda bişey değil sana borcum olsa bunlar bittikten sonra su an m3 te kullandıgım coilover ımı senden parasını ödeyip satın aldım kardeşim sen sana borcu olan birine para karsılıgında bişey sattın onun yerıne o parayı bana ver borcun var demen gerekmezmiydide şimdi burda miğde bulandırıyosun anlamıyorum senı sinirlisin biraz belli ama yanlış ata oynuyosun gene gerek yok uzatma seviyorum seni berkincim
Olayları kendine pozitif yönde çevirmeyi çok iyi biliyosun.Çok iyi laf cambazlığı yapıyosun.Senden para almanın imkanı var mı illa avukattaki senedi icraya vericeksin.Sen takas mantığıyla çalışıyosun.Benim senin karşında haklı olma ihtimalim var mı başkan?
Firat.M3
18-01-2015, 13:39
televizyona ciktiktan sonra cok degisti.. ahahha
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:39
Olayları kendine pozitif yönde çevirmeyi çok iyi biliyosun.Çok iyi laf cambazlığı yapıyosun.Senden para almanın imkanı var mı illa avukattaki senedi icraya vericeksin.Sen takas mantığıyla çalışıyosun.Benim senin karşında haklı olma ihtimalim var mı başkan?
ben senın gözünde dolandırıcı olsam o senedi ztn sana vermedim :) borcumu ödediğim halde o senedi senden istemedim sen şimdi bende parasını almana rağmen senedi bana karşı kullanmakla tehdit ederek şu anda kendi kendini batırıyosun bence daha fazla yazma gerek yok kardeşim :) tecrübe oldu sana herşey öpüyorum seni senette sende kalsın ben sana güveniyorum sen bana güvenmesende ;)
Mutlu Değerli
18-01-2015, 13:45
Eray abi milleti yıllardır BMW'ciyim diye dolandırdı, suç ortagıda Mustafa Birseslidir... İçindeki HONDA aşkını hep gizledi sizden :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10934359_10204331356737329_691071523_n.jpg?oh=f4d0 616f47438ab8999d6f22032d85c9&oe=54BDE703&__gda__=1421741495_9e3379ae76ebeae83ef921858fb6564 e
Eray abi şimdi sen düşün abii :D :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:45
bustedddddddd :D
ben senın gözünde dolandırıcı olsam o senedi ztn sana vermedim :) borcumu ödediğim halde o senedi senden istemedim sen şimdi bende parasını almana rağmen senedi bana karşı kullanmakla tehdit ederek şu anda kendi kendini batırıyosun bence daha fazla yazma gerek yok kardeşim :) tecrübe oldu sana herşey öpüyorum seni senette sende kalsın ben sana güveniyorum sen bana güvenmesende ;)
Jantları aldıktan sonra senedi icraya vermicemi sen de dahil beni tanıyan herkes bilir.Tehdit olarak lanse edebilirsin problem diil.Ailen var bende de ayıp diye anlayış var bende jantları aldıktan sonra öle bi hareket yapmam.
dile getiriyodu zaten sevgisini :D
http://www.youtube.com/watch?v=wpwqlS74gog
Eray Yümsel
18-01-2015, 13:51
ulan enes :D bu videoda 2010 falan he :D
ÖmerF.Bayar
18-01-2015, 14:18
O hakli bu haksiz demiycem de bunca kisiyle ticareti olan ve olucak adam 750tl icin adini cikartmaz, konuyu acaninda bunu dusunmesi gerekirdi.
RottingChrist
18-01-2015, 14:21
face den paylaştığı iddaa kuponları tutmuyor. şikayet listesine eklenmesini rica ediyorum.
SULTANOGLU
18-01-2015, 14:26
eray en son bize mangala gelsigindrn beri evimize satilikmi diye adamlar geliyor. durumdan cok rahatsizim.
saka saka eray mangala geldiinden beri kopegim butun komutlari ogrenir oldu. tesekkurler bmw ye fisildayan adam.
ilkay325i
18-01-2015, 14:27
Bende bi keresinde 20TL takmıştım Eray Yümsel'e :D
Mutlu Değerli
18-01-2015, 14:27
face den paylaştığı iddaa kuponları tutmuyor. şikayet listesine eklenmesini rica ediyorum.
+1. Bende bi kere gazına geldim ''akşam para cepte'' yazmıştı. 2tl'm boşa gitti :( :( :D :D :D
ulan enes :D bu videoda 2010 falan he :D
Kamera açısı filande tam uğur dündar stili dolandırıyı itiraf ettirirken şok görüntüler :D
Biir kişiye dolandırıcı diyebilmek için bunu iş haline getirmiş olması lazım. Bakınız km düşüren insanlar (bakınız zamanında geçiçi pasaport kayıtlarını insanlara çakıp ortadan kaybolan insanlar) Bir insan 10.000 kişiyle iş yapıp 5 kişiyle sorun yaşadıysa bunu dolandırıcı olarak adletmek 9.995 işe haksızlık olur.
Not: iki tarafla da ticaretim olmadı.
Day Walker
18-01-2015, 14:52
En son Hakanlarda mangalda biramı içmişti halen bira borcu vardır
Mutlu Değerli
18-01-2015, 14:59
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10431508_388361934665485_2116607422605355173_n.jpg ?oh=2a6cd2c658a763a7aa896c147b873888&oe=5532C8F0&__gda__=1432425800_17f34cfff99db0376c9d14edad099ab 0
ahuadhuahduashduwqejhashdas :D :D referans saglam yerden geldii :D
ygtkrmdnz
18-01-2015, 15:01
Eray abi adamdir ya konu sabitlensin bence :)
Eray Yümsel i akhisar draglarında bir kere gördüm bizim ertonun saxoyla yürüdüklerinde tanımıyordum 10 sayfayı okuduktan sonra karar verdimki bir dahaki arabamın plakalarını kendisine yaptırıcam.
HondatugraL
18-01-2015, 15:32
Eray abi Gunesi Beklerken dizisinde 2 rol aldiktan sonra cok bozdu ordada gene boyle pislik bi roldeydi adamin genlerinde var dizi yapimcilarida biliyor tabi dayiyolar rolu iyi oynuyor saniyorlar adamin dogal hali bu bilmiyolar :D ahahua
meLaNchoLic
18-01-2015, 15:44
Eray abi pm ile tel numaranı yollarmısın.. Görüşmemiz gerek :D Dolandırıcılığı sizden öğrenicek değiliz :D :D :D
Bende ogun karar verdim tum plakalarimi o da yaptirdim ailecek bir daha 30 saniye yapmasin diye :D
BurakCengizhanoğlu
18-01-2015, 16:38
Eray başkan parti kursa meclise girer o kadar sevilen bi adam :)
Oğuzhan Ç.
18-01-2015, 16:46
Eray abiyle 2 kere plaka muhabbetinden dolayı görüşme fırsatım oldu ikisinde de evimin yakınına kadar getirdi sagolsun :)
Bunlar hep drift lobisinin isleri.
dj_batukaan
18-01-2015, 16:49
bi dolandırıcılığınıda ben biliyorum Körfez pistinden m5 ile yapmıştı :=)
Moderatörlerde aynı düşüncededir bence, dolandırıcı olarak açılmış bir konuda bu kadar net pozitif cevap varken başlığın böyle kalması saçma olur..
bizi de semtte arabasıylan dolandırırdı hep :D
o değilde dizinin hangi bölümünde oynadı açıp izleyeceğim. Dizinin de reytingi artar :D
Erayı uzun zamandır tanırım.
Kendisinin asla dolandırıcılık yapacağını düşünmüyorum.
Kendisi maddi konum gözetmeksizin herkese dostça arkadaşça yaklaşıp yardımcı olan biridir.
dj_batukaan
18-01-2015, 16:58
la aklıma geldi birde komple sekmanlarına rekorlarına kadar 2 bin TL ye turbo kit satıp dolandırmıştı :) hiç unutamıyorum bunu
Eray Yümsel
18-01-2015, 17:01
la aklıma geldi birde komple sekmanlarına rekorlarına kadar 2 bin TL ye turbo kit satıp dolandırmıştı :) hiç unutamıyorum bunu
yukarda Allah var o çocuga neler söylemişler hakkımda buraya net bir şekilde yazarmısın kardeşim yada diğer konuya yaz problem yok
Eray abi arabayla 2-3 turda bizi dolandırsana :D
Bu tür yazılar hoş olmamış ortada terbiyesizlik var karsılıklı cozulecek olay bu baslık rencide edici
Eray seninde öbür baslık konunda karsı tarafı rencide edici bizE bıle bole seyler yakısmaz karsılıklı konuların halledılmesı tercih edilmeli ve yuzyuze bakıyoruz her zaman
Bu konu çok garip olmuş dolandırıcı dediğiniz adam hiç tanımadığı birine bile hemen yardım edip nerdeyse para bile istemiyecek kişilikte biri.
3 sene önce istanbula gezmeye geldiğimde eşim ve çocuğumla beykoza yuşa tepesine çıkmıştık tam dönüşte beykozun içinde aracımın bujileri sıkıntı çıkarmıştı ve araç ilerlemiyordu ozamanlar app plaka satışından orda eray ustanın olduğunu gördüm ve direk aradım sağolsun 10 dk geçmeden birini yolladı ve hemen ilgilenip yola çıkmama yardımcı oldu bujiler takıldı araba çalıştı kendi bizzat başında bekledi ve yola çıkmamı sağladı aldığı ücreti memlekete gelip karşılaştırdığımda piyasadan az bile aldığını gördüm.
Hiç tanımadığı ve yolda kalmış birine isteseydi fazlasıyla fiyatta çakabilirdi çünkü mecburdum böyle durumda bile insanlık yapan birine nasıl böyle konu açılır anlamadım (bu arada tekrardan sağol reis)51 plakalı gri 206,ydı aracım.
Phenomenal
18-01-2015, 17:45
techturkeyde çoğu kişi kadar eski değilim yeniyim 2 konuyu da okudum
belge yok kanıt yok adamı suçlamışlar ki çamur atmak için olduğu da çok belli
diğer konuyu görüp intikam almak istemişler.
kanıt nasıl olur demişler arkadaş ''rüşvetin'' kanıtı olmaz ''dolandırıcılığın'' olur sen karıştırmıssın (:
OrcunInce
18-01-2015, 17:47
Ben Eray denen zatı tanımam etmem ama şikayetçiyim.
Geçen hafta bir Cupra'yla tem'de basıyorlardı denk geldim arkalarından izliyim dedim ne fırlattıysa artık kaputta izi var.
İstanbul Park'ta drift yaptığını ben anons etmiştim sanırım öcünü aldı.
Bu da böyle bir anımdır. :D
Bu konu dolandırılıcık konusu olmaktan çok. Eray Yümsel'den memnuniyeti olanlar ve sevenler konusu oldu. :)
Bu konu dolandırılıcık konusu olmaktan çok. Eray Yümsel'den memnuniyeti olanlar ve sevenler konusu oldu. :)
adamın arızası cıkmayınca ters teptı bomba elınde patladı konuyu acanların :icon_tup:
YunuscanVg
18-01-2015, 17:55
senidemi dolandırdı 2 konudada eray yumsele giydirmeye çalısıyosun
Eray Yümsel
18-01-2015, 17:55
adamın arızası cıkmayınca ters teptı bomba elınde patladı konuyu acanların :icon_tup:
ben sana niye böyle oldugunu söyleyim bu arkadaş kendi gibi sandıgı için beni kafasına göre hep arkamdan dolandırıcı o diye konusuyodu zaten ama ınsanlar yanındakiler bunun kendı gibi oldugu için kimse hayır eray böyle demedi e doğal olarak ters tepti asıl dolandırıcı bunlar insanlar görücek ztn gerçekleri daha dursun o :)
tanıdık avukat varmı ya :D
Seviyoruz eray başkanı :)
ben sana niye böyle oldugunu söyleyim bu arkadaş kendi gibi sandıgı için beni kafasına göre hep arkamdan dolandırıcı o diye konusuyodu zaten ama ınsanlar yanındakiler bunun kendı gibi oldugu için kimse hayır eray böyle demedi e doğal olarak ters tepti asıl dolandırıcı bunlar insanlar görücek ztn gerçekleri daha dursun o :)
tanıdık avukat varmı ya :D
Sen iste abi sana Duygun Yarsuvat'ın şirketinden ayarlıyim avukat ;)
dj_batukaan
18-01-2015, 17:57
yukarda Allah var o çocuga neler söylemişler hakkımda buraya net bir şekilde yazarmısın kardeşim yada diğer konuya yaz problem yok
Kanka işte diğerinde de belirttiğim gibi evet sürekli birileri birşeyler söylüyor.. Dedim ya öğrendiğim tek şey kulaklarımla duymadığım şeyler bana inandırıcı gelmiyor.
sende böyle bir insan değilsin kimin ne ettiği umrunda olmaz para pula takılmazsın.. yada haset eden insanlara kin güden biri değilsin.. tam tersine yanında tanıdığın yada tanımadığın kim olursa olsun daha iyilerini diliyorsun..
benim tanıdığım bu erayı herkes de böyle tanıyormuşki bu başlık altında yorumlar bu kadar gurur verici
ancak son zamanlarda artık iyice bogazına basmışlar ki bunu yaptın yoksa bu bile senin yapacağın şey değil
Benim tanıdığım aklı başında Mustafa böyle komik konu açmaz.
Ahmet
Sene 2007de eray bi e30 alalim bana dedim bi videou atti bu arabayi alalim dedi baktim guzel yuruyor :) tamam kaca aliriz falan dedim kanka bu videodaki astra gsi dedi e30 un gostergelerini tanimiosun e30 la urasamazsin dedi :) e30 hevesi icimde kaldi yala :) 106 saxo vti urastim bende napim :)
dj_batukaan
18-01-2015, 18:21
Benim tanıdığım aklı başında Mustafa böyle komik konu açmaz.
Ahmet
+++++++++1
Eray Yümsel
18-01-2015, 18:24
Sene 2007de eray bi e30 alalim bana dedim bi videou atti bu arabayi alalim dedi baktim guzel yuruyor :) tamam kaca aliriz falan dedim kanka bu videodaki astra gsi dedi e30 un gostergelerini tanimiosun e30 la urasamazsin dedi :) e30 hevesi icimde kaldi yala :) 106 saxo vti urastim bende napim :)
ulan dua etmen lazım su anda düzgün arabaya biniyosan benım sayemde e30 alsaydın hala paranı çöpe atıyodun :D bak bana temiz 100 150bin tl mi çöpe attım ben ne var elimde e30 u sattım kendime geldim yemin ederim
Eyw pampacim tesekur ederim :)
Herşey iyi güzelde konuu açan şahıs nerde :D hem suçla bırını sonra ortadan kaybol kımse kusura bakmasın ama bunun adı anca argo bir kelimedir...
ilovevti
18-01-2015, 19:23
Konuyu okuduktan sonra plakacımı değiştirme kararı aldım bundan sonra eray reyizleyiz topluca. Bu arada konuyu görünce aklıma geldi, ben telefonuma not düşmeyi severim, bunu bildiğim için de bir sorunla karşılaşınca ilk telefonumdaki notlarda çözüm ararım. Bir not buldum şöyle yazıyor; arabayı polislere kaptırırsan techturkey'den Eray Yümsel'e ulaş :) gayet açıklayıcı olmuştur bence
Mustiyle yillardir tanisiyorum evine kadar girip yiyip icmisligimiz var son yillarda isten gucten gorusemedik .. Eray'i cok daha sonra tanidim, plaka aldim aldirdim. Motoruma kare plaka istedim, yogun doneminde araba icin kare plaka bastirmisti hemen degistirtti sagolsun. Benim unuttugum ama kendisinin 2-3gun once gorup sana plaka borcluyum , lazim olunca soyle diyen adama dolandirici deme Musti gozunu seviyim. Bu kadar postta adama dansoz kiyafeti giydiriyor bu forum, sana yakismadi.
Bulut Y.
18-01-2015, 19:30
eray yümsel tambir dolandırıcıdır gönül hırsızıdır :D
eray yümsel adamına göre muamele eder iyiysen iyidir kötüysen kötü seviyoruz
LnchCntrl
18-01-2015, 19:31
yıldızı p.zvnklerin elinden alanda bu adam beyler işte
Eray abi Yedi Emin Otoparkında ki araç için yardımcı olabilir misin?
Eray Yümsel
18-01-2015, 19:33
Eray abi Yedi Emin Otoparkında ki araç için yardımcı olabilir misin?
bi ölüyü diriltemiyoruz oda Allah a mahsus gerisi bizde kardeşim sıkıntı yok :)
Mivec_4G63
18-01-2015, 19:36
Eray başkanla ilk tanışıklığım plaka mevzusundan oldu, özelden pm attım plaka numarası verdim hesap no atar mısın dedim. Ertesi gün kargo şubesinden beni aradılar, kargonuz var diye. Daha 5 Kuruş para yollamadan, tanımadığı bir kişiye bu şekilde davranması çok ilgincime gitmişti. Dolandırıcılık kastı olan birisi bu şekilde hareket etmez, konuyu en başından beri okudum kimsenin güven problemi olmamış. İftira suçu ceza kanununda düzenlenmekle beraber, hukuki açıdan da tazminat bakımından ciddi yaptırımları vardır. Bir de bunun öteki tarafı var o daha kötü. Bu kadar yıldır aynı ortamda olan insanlarsınız, umarım konu uzamadan tatlıya bağlanır.
Vts_Power
18-01-2015, 19:40
mustiyi çok severim, erayıda severim düzgün adamlardır. erayla hiç ticaretimiz yokken babama e30 aldığımda önce erayla konuştum. defransiyeli problemliydi, eray bende var dedi sorgusuz sualsiz istediğim oranda bi diff gönderdi. taktık arabaya saat gibi oldu. borcumu sordum, amcama hediyem olsun dedi beş kuruş almadı. sonrasıda epeyce app plaka yaptırmışızdır eraya.kusura bakma mustafacım bu konu çamur at izi kalsın amaçlı olmuş ama desteksiz olunca konu sana olumsuz bi şekilde geri dönmüş. kişisel şeyleri kurumlara yansıtmanız hata olmuş bence.
Konu sahibi nerede bu arada.
Bence adam toplamaya mı gitti, hepinizi döfecekler bu gece ;)
Eray Yümsel
18-01-2015, 19:42
mustiyi çok severim, erayıda severim düzgün adamlardır. erayla hiç ticaretimiz yokken babama e30 aldığımda önce erayla konuştum. defransiyeli problemliydi, eray bende var dedi sorgusuz sualsiz istediğim oranda bi diff gönderdi. taktık arabaya saat gibi oldu. borcumu sordum, amcama hediyem olsun dedi beş kuruş almadı. sonrasıda epeyce app plaka yaptırmışızdır eraya.kusura bakma mustafacım bu konu çamur at izi kalsın amaçlı olmuş ama desteksiz olunca konu sana olumsuz bi şekilde geri dönmüş. kişisel şeyleri kurumlara yansıtmanız hata olmuş bence.
abi hala kullanıyomu o difi ya :D ben onuda unutmusum bak :D
Konu başlığını görünce afalladım Eray ankaraya geldi benzin pompası bozuldu açtım dükkanı baktık şansa babamın çeyizlikten walbro çıktı borcunu sordu dedim hallederiz (bilmiyordum ki adamın lakabı buymuş :)) geceyi beraber bitirdik. istanbula araba almaya gittim beni havaalanından aldı akşama kadar gezdirdi karnımı doyurdu bütün işlerimi en güzel şekilde halletti arabayı almak kısmet olmadı geri havaalanına kadar bıraktı büyük kazık atmışım sana hakkını helal et :)
ilker_yusuf
18-01-2015, 19:50
Herhangi bir alışverişim olmadı kendisiyle.. Ama APP ile ilgili bir kaç soruma detaylı yanıtlar verdi yönlendirdi.
Dolandırıcı demek gerçekten ağır bir itham.
Eray Yümsel
18-01-2015, 19:51
Konu başlığını görünce afalladım Eray ankaraya geldi benzin pompası bozuldu açtım dükkanı baktık şansa babamın çeyizlikten walbro çıktı borcunu sordu dedim hallederiz (bilmiyordum ki adamın lakabı buymuş :)) geceyi beraber bitirdik. istanbula araba almaya gittim beni havaalanından aldı akşama kadar gezdirdi karnımı doyurdu bütün işlerimi en güzel şekilde halletti arabayı almak kısmet olmadı geri havaalanına kadar bıraktı büyük kazık atmışım sana hakkını helal et :)
fordcu veli sayende kırmızı et kitlemiştik cecoya iyi oldu :D
Sen kredi çek biz ödeyelim eray başgannn :)
Eray abiyle plaka alışverişim oldu ve telefonla hallettik. Dört dörtlük adamsın Esnaf Eray :)
Erayin parasini bitek biz 2 mustafa mi alabilmisiz :))))
Bu aralar uzakta kalmakta arkasından atip tutsamda sesinden farki yoktur g.tun :))))
ersandeniz
18-01-2015, 19:56
Konuyu bence Mechanix'in şifresini çalan Eray Yümsel açtı :))
neredeyse adam bu başlıkla bağımsız milletvekili adayı olacak :)) insanın app plaka yaptırası geliyor
Yazamadimya amk
Ersinden farki yoktur diyecektim.
Low-Rider
18-01-2015, 19:57
abi hala kullanıyomu o difi ya :D ben onuda unutmusum bak :D
stv'den dizi teklifi geldi eray'a iyilik meleği rolünde :D
valla ben arayı sahsen tanımam etmem ama bundan sora plaka veya baska bı parca olursa kapısını calarım. mustafanın dırek dolandırıcı yaftası yapması dogru olmamıs tıcarı anlazmalıklar olabılır ama dolandırıcık baska bısey.
KA®ANLIK
18-01-2015, 20:01
ulan eray sen neymişsin amk :D:D
adam benden temiz çıktı konu sayesinde.
eray tam ticarete atılmaz zamanın, bu rüzgarı arkana al bro, bak her zaman yakalanmaz bu rüzgar :D
Nssn200sx
bence konu kapatılmalı...
Eray hedef tamam pazartesi evrakları al yeni külübünü kur giriş 100tl, girenlere app hediye, gör şimdi üye patlamasını , bu saatten sonra anca külüp paklar seni.
Eray Yümsel
Erayin parasini bitek biz 2 mustafa mi alabilmisiz :))))
Bu aralar uzakta kalmakta arkasından atip tutsamda sesinden farki yoktur g.tun :))))
diğer mustafa kim la :D bende senın kanını cok emdim yalan yok :D derviş dervişe oldu :D
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:04
Eray hedef tamam pazartesi evrakları al yeni külübünü kur giriş 100tl, girenlere app hediye, gör şimdi üye patlamasını , bu saatten sonra anca külüp paklar seni.
kanka emniyeti arkama alcaksam olur yoksa olmaz :D
IDP olsun Illegal drift partisi :D
Borcum borç ama elim dar haci :)))
Bide cem tasciya borcum var gönül borcu :)
Germanian
18-01-2015, 20:06
eray abi şimdi bişey sormak için seni arıcam diye numarayı yanlış çevirmişim 45 dk dır herifin tekine dert anlatıyorum oda güzel güzel dinledi sonra da sen kimi anlatıyon la törşik dedi.. ayak üstü mağdur ettin beni :D
Senin foruma borcun var yavşak kendini mahrum ediyorsun bizden
Fena yoğun bu aralar be reis haftalardir aha su saatte firsat bulabildim.
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:11
şahsen tanımasakta yıllar öncesinden e30.tc den ekeray olarak biliriz kendisini :D
nedense aklıma bu video geldi :D :D
http://www.youtube.com/watch?v=wBGm5rlGoDg
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/p417x417/10423909_10152821274721151_8706781080734427262_n.j pg?oh=da2fa450c54de37d3494467fece892f5&oe=55623BA8
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:12
Fena yoğun bu aralar be reis haftalardir aha su saatte firsat bulabildim.
faruk kanka dolandırıcılık konusu gördümü dayanamıyo ama girip yazıyo hemen kan çekiyo :D
Beni bu yola sen düşürdün senle tanistigim gece emekli albayin otoparkindan ekeyi çalarken kacip gidecektim :)
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:16
Beni bu yola sen düşürdün senle tanistigim gece emekli albayin otoparkindan ekeyi çalarken kacip gidecektim :)
yabancının arabasını calmadık kanka kendı arabamızı caldık yanı senınde dert ettiğin şeye bak :D
Day Walker
18-01-2015, 20:17
olm onu bunu bırakında o 200 sx noldu :hehe:
Eray Yümsel
18-01-2015, 20:18
olm onu bunu bırakında o 200 sx noldu :hehe:
heh başa döndük gene :D
Ozledin dimi kanin cekti irispiiii :D
Day Walker
18-01-2015, 20:20
kanka bence o işin sonuydu :D ondan sonra bu muştu ayar tutmaz oldu kendini dizellere vurdu :hehe:
heh başa döndük gene :D
Sen onun depesine.cikmistin demiii ??
Day Walker
18-01-2015, 20:21
Ozledin dimi kanin cekti irispiiii :D
burnunda tütüyomuşun abi walla bak :D
burnunda tütüyomuşun abi walla bak :D
Asonsorde kisdircam seni
Konuyu saptirmayalim :) eray adamina gore verir kuskusunu dolandirici degil acik sozludur lafini sakinmaz falan filan
Day Walker
18-01-2015, 20:24
Asonsorde kisdircam seni
gelme köpek var bizim evde :hehe:
Day Walker
18-01-2015, 20:25
Konuyu saptirmayalim :) eray adamina gore verir kuskusunu dolandirici degil acik sozludur lafini sakinmaz falan filan
iyi başladın da sonunu iyi bağlayamadın yavru :D
Sanada cok vermisti dimi zamaninda :D
Yukarda yazmis ya dervis dervise diye :)))))
parti kur oy verelim eray abi , sen motorsporlarını bırak siyasete atılmanın tam vakti bence
KA®ANLIK
18-01-2015, 20:28
Yukarda yazmis ya dervis dervise diye :)))))
nerdesin sen hacı ya,
valla özledik,
eray dolandırıcısı olmasa göremeyecez :)
volkan23
18-01-2015, 20:36
Eray başgan bunlar hep gizli noss basmaktan oluyo
Hallederiz AŞ faal zamanlarındayken bir kaç plaka işim olmuştu, tek bir sikinti yaşamadım. Yakın bir zamanda benim aracı olmamla kendisinden difransiyel alındı, hiç bir sıkıntı çıkmadı, gün içerisinde teslim etti. Sonrasında parayı alırken o sıkıntı yaşadımı bilmiyorum ama :)
Bu konu biraz kendi kuyusunu kazmacalı olmuş, pek fazla girip mesaj yazmamama rağmen, başlığı görünce yazmam lazım dedim.
Adam bildigin peygamber torunu cikti yala...