Orijinalini görmek için tıklayınız : bu adamın amacı ne
http://www.youtube.com/watch?v=pgJ9e3Z8vEQ&feature=youtu.be
bugün 2-3 konu açıldı ama hala çözemedi kimse
turboman
20-01-2015, 23:23
bence arabayı test ediyo yeni basmış arabayı yere ama iyi yol tutuyo maşallah diyelim :D
sankı kullanan unal turan gıbı o sefer boyle seyler:)
Ee ne oldu şimdi..? Sonuç ne..? birazdan Nürburgringemi çıkıcak..?
Geniş taban lastik + yay vs naptı arabayı..? Pagani Zonda mı yaptı..?
Viraja gir dene arabanı anlarım.. piste gir dene eyvallah.. boş yolda yap yine anlamaya çalışırım..!
Ama bu trafikteki milletin bacısına anasına Yazıktır Günahtır ya.. Allah ıslah etsin..
Arkasına etiket yaptırsın "esp sağolsun"
Gökhan Bilgin
21-01-2015, 01:11
Aracında bulunan air'ın reklamını yapıyor olabilir mi ? :D
O değilde ben Bosch da çalışan bi mühendis olsam bunu görünce istifa ederdim
Ben yıllarca hergün yüzlerce binlerce test yapcam esp sistemini geliştircem beyin patlatcam sonra kekonun teki gelip malca slalom yapcak sonra mahallede arkadaşlarına övüncek ne bilek var bende o kadar sağ sol yaptım hiç bişey olmadı diyecek...
Çok merak ediyorum bu keko birgün bu hareketleri civic 106 gibi espsiz arabalarda yaparken nolcak yada yapmaya bi tarafı yiyecek mi :)
Tayfun.O
21-01-2015, 01:38
Arrrap Drifti yapıyormuş gibi çek panpa :D
mert_can 41
21-01-2015, 02:53
Video yeniyse ünal turan değil satmış resmini gördüm facesinde :)
Yaklasik 6 senedir eksiksiz faal olarak butun forumun kufrettigi minibusculuk meslegini yapiyorum cift diplomamla. Bu haraketleri sahsi aracim lineayla degil karsan j10la yaparim namini bilen bilit sifir tur.
Hatta hususi olsa altimda keske
Keyfe keder bariyerlere soksam dedim keske
mirafiori
21-01-2015, 07:12
yaparmısın ? gop-topkapı hattındasın sanırım :)
Draniela
21-01-2015, 07:32
Video yeniyse ünal turan değil satmış resmini gördüm facesinde :)
yeni değil video ben de izlemiştim epey zaman önce ama habere yeni düştü
siteden biri sanırsam. yazık, umarı ölürsün dostum
orhan_guney
21-01-2015, 09:05
http://i.hizliresim.com/A0GVOQ.jpg (http://hizliresim.com/A0GVOQ)
Prim yaptirmayin sunlara ...
altugkocer
21-01-2015, 09:15
Bir Allah'ın kulu da sıkıştırmıyor adamı. Biri benim önümde arkamda yapacak bu hareketleri onu bariyerlere sıkıştırır arabadan iner biri gelip ayırana kadar döverim.
Fatih YİGİT
21-01-2015, 09:45
adam bildiğin kumda oynamış maksımum hızı 70 :D embesil.
evolution_9
21-01-2015, 10:50
bigün birinden yer dayağı amacına ulaşmış olur
Ünlü olmaya çalışıyor ... kafalı
Marmara park soldayken sağımızda dedi arabadakiler , aptal makasa oo dediler. Videoyu kapattım dayanamadım.
Şu herif sivaslı ya sırf o yüzden memleketi değiştiricem. 10-15 yaşındaki özenti veletleri facebooktan tavlayarak prim yapan bomboş bir insan ü.t
macun manyağı olan arabaları kaplayıp prof. foto çekince millet sıraya giriyor "abi ne olur bana sat ne olur bana.."
typerda 1-2-3-4 yaparken kesicide giderken 2 vites altına soktuğu anda ki bembeyaz oluşu hala gözümün önünde ama :D
MertSerhanÖ.
21-01-2015, 15:33
"bu adamın amacı ne" sorusuna ben cevap veriyim;
Amaçsız. Bu kadar net.
Jeandan-R
21-01-2015, 16:08
Ben ünal turanı haklı görmeye başladım. Bu şekilde davranıp kendine kitle yaratabiliyorsan, türkiyedeki modifiye kavramını at çöpe gitsin. X insanı için, aracına proje yapan da, ünal gibi araba yapan da aynı. Yazık ki gerçekten uğraşanlara yazık.
Şu herif sivaslı ya sırf o yüzden memleketi değiştiricem. 10-15 yaşındaki özenti veletleri facebooktan tavlayarak prim yapan bomboş bir insan ü.t
macun manyağı olan arabaları kaplayıp prof. foto çekince millet sıraya giriyor "abi ne olur bana sat ne olur bana.."
typerda 1-2-3-4 yaparken kesicide giderken 2 vites altına soktuğu anda ki bembeyaz oluşu hala gözümün önünde ama :D
Sen ne diyorsun ya o videoyu unutamıyorum 3 den bire atıyor adam bembeyaz typer yazık :)
Sonra;
-Biz terörist miyiz ?
-Uyuşturucu mu kullanalım ?
-Pist istiyoruz !
Geçiniz efenim geçiniz.. 12-13 yasında veletlerin ooo abi süpersin abii, 10 numarasın abii, aslansın kaplansın abiii şakşaklarıyla iyi bisey yaptıklarını sanıyorlar..
bildiğim bütün küfürleri ettim.
volkan23
22-01-2015, 11:49
bu tür adamlar annelerini yada bacılarını hiç sevmıyor sanırım cünkü emınım o yolda bunu yaparken yanından gecen adamlar saydırmıştır şimdi yazık. o anne baba kardeşe yazık yoksa bu adam sijimde bile degil geberır umarım bi köşede ama kimseye bela olmadan. neden bu kadar küfür ettınız dıyen arkadaşım daha bunun gibi bi şerefsız yüzünden mahallemızın en tatlı cocugu connect ıle drift yapmaya kalkan bı o.ç dibinde kaldı umarım anlıyoruz bırbırımızi..
Sonra;
-Biz terörist miyiz ?
-Uyuşturucu mu kullanalım ?
-Pist istiyoruz !
Geçiniz efenim geçiniz.. 12-13 yasında veletlerin ooo abi süpersin abii, 10 numarasın abii, aslansın kaplansın abiii şakşaklarıyla iyi bisey yaptıklarını sanıyorlar..
İçimi okumuşsunuz adeta
http://www.haberturk.com/gundem/haber/1033651-trafik-canavari-yakalandi
yakalanmış
Polis Ünal T.olduğu belirlenen sürücüyü Sakarya'da gözaltına aldı.
harun taştan denen vatandaşıda ünal turan pertçisinide atsınlar içeride bizim camia kurtulsun bu gibi apaçilerden , bursada mudanyada tuning fest yapıldı geçen aylarda , bu pertçi ünalda gelmiş 15-18 yaş arası ne kadar zayko varsa peşinde resimler falan çektiriliyo, bana dedıler abı unal turan gelmiş resim çektir sende , bende dedim tamam gelsin elimi öperken çektirebilir,
2 yıla kadar hapis cezası ile yargılanacakmış.İnşallah diyelim.
şu bile çok aşşağılayıcı bir durum...
AKIL HASTANESİNE GÖNDERİLECEK
Ünal T., ilk olarak akıl sağlının yerinde olup olmadığının tespiti içinBakırköy Sinir ve Ruh Hastalıklar Hastanesi'ne gönderilecek. Ardından karakolateslim edilecek. Sürücü hakkında trafiği tehlikeye sokmak, Karayolları TrafikKanuna Uymamak gibi suçlardan işlemler yapılacak. Ehliyetine el konulan Ünal T.,soruşturma sonunda ise 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.
Amacı kaş çizim derken göz çıkarmak olmuş sanırım. İçeri girmeye meğilliydi sanırım bende kendimi bir de böyle tanıtim dedi ama olmadı.. Eğer hak hukuk var ise ehliyetine geri verilmemek üzere el konulması gerek diye düşünüyorum.
https://www.facebook.com/video.php?v=646026395502053
+ Düşünsene Ehliyetsiz deli damgalı 2 sene yiyorsun..?
-DÜŞÜNEMEDİ...? :D
Ne dediler ?????
tasvip etmiyoruz abi pişmanız dediler hsadhsadhsadsa
ahmetuygur
25-01-2015, 18:05
Tedavi etmeye devam
şov geliyor şimdi .. alooğ ünal turan zımbırtısı araba kaydırıyor şuan önümüzde huleee..?
bu nedir kardeşim ya.. yani şimdi bu video ihbar için mi yapıldı yani.. emniyet müdürü kime teşekkür ediyor yandaşlarına mı .
Onur Fatih
26-01-2015, 22:40
Reklam kokan hareketler bunlar.. birakin eglensin :)