PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Jom vs FK Coilover Hk.

Silence45
22-01-2015, 23:08
Merhaba,

başlıktada belirttiğim gibi iki marka coilover arasında kaldım.Hangisini, neden seçmeliyim? Kullanıcılarından yorum alabilirsem çok çok daha iyi olur.

emirarslan34
23-01-2015, 08:23
ben jom blueline , arkadasim FK kullaniyoruz 207 RC araclarimizda. ses , sekme vs vs yok virajlarda yol tutusu orj yay amortisorlerine nazaran cok iyi mukemmel oldu. cok memnunuz. düsunmeden alabilirsin tam fiyat performans ürünleridir.JOM , FK arasinda kalman icin hic bir sebep yok ikiside birebir ayni fabrikadan cikip sadece adlari degisiyor ve sadece yaylarinda vs vs ufak tefek ayni olmasin diye değisiklikler yapiyorlar. JOM u Leonda kullanan bir arkadasimin tavsiyesi uzerine ve formlarla olan memnuniyet sayısının fazla olmasından dolayı tercih ettim. iyikide almisim diyorum simdi.
K&W den uzak dur derim parasini hakeden bir coilover değil. gönül ister tabi H&R veya Blistein almak aslinda H&R alıcaktim ama 3650 tl cıvarlarında ve 3 , 4 ay beklersiniz diyince vazgectim. garantiden yanada sorun yasariz veya amortisor patlayinca vs vs olunca bekle dur. x-treme tuning den JOM alabilirsin distribitorlugunu yapiyorlar. cok ilgililer malzemeye herhangibi birsey veya garantilik bir durum oldumu 1 hafta icinde en gec 2 hafta icinde lazim olan parcayı getiriyorlarmıs. JOM coil FK ya nazaran dipte biraz daha düsürür aracı bilgin olsun.

Silence45
23-01-2015, 10:51
Bilgiler için çok teşekkürler. Şuan için JOM birazcık daha uygundu o yüzden aralarında kaldım ve FK isim olarak daha çok duymuştum. Fiyatı bahsettiğiniz yerde pahalı ben yurtdışından almayı düşünüyorum yarı yarıya neredeyse. Ancak yine de çok teşekkürler :)

emirarslan34
23-01-2015, 11:02
evet fiyat yurtdısına nazaran palı. tez canlı oldugum icin beklemeden aldım gectim 1.5 sene idare etsinler yeter sonra H&R veya Blistein e gecicem. önemli degil kardesim ne demek.