Orijinalini görmek için tıklayınız : Makas Atarken Patlama E5
Buyrun arkadaşlar geri zekali izleyin
https://www.facebook.com/video.php?v=647893191988285&set=vb.361494250628182&type=2&theater
Gökhan Bilgin
26-01-2015, 22:55
Yorumlara baktımda herkes sever hız yapmayı falan yazmışlar sanırım yaşına göre hareket etmeyen ben varım 90'ı geçtiğim yok bende birgün delikanlı olurmuyum acaba :)
vay mal vay. taksi nin yanindayken gozukuyo vurdugu araba 4 luleri yakmis bekliyo.
schizophrenic
26-01-2015, 23:03
Çok güzeldi son çıkardığı ses :D 1 musibet 1000 nasihattan iyi olur tarzında olmuş bidaha yapmazlar herhalde yaşıyolarsa
Onur Fatih
26-01-2015, 23:06
Adamlar keyifli keyifli gidiyorlar aslinda cok tehlikeli hareketlerini goremedim ben genclere yasiyorlarsa gecmis olsun ders oldu :)
Grimlord
26-01-2015, 23:08
duran adama yazık olmuş,keşke gidip bi duvara patlasalarmış.
hızıda 100 gibi ama frene çok geç bastı.taaa nerden görünüyor.videoyu çeeken salak dese bari araba var diye.co pilotta da suç var
Boldenon
26-01-2015, 23:11
vay mal vay. taksi nin yanindayken gozukuyo vurdugu araba 4 luleri yakmis bekliyo.
Aynen görünüyor . Geçmiş olsun. Anaaam diye bağırdı. Canı yanmış sanırım.
duran adama yazık olmuş,keşke gidip bi duvara patlasalarmış.
aynen ona acıdım bende
ben direk anasına üzüldüm. anam dediğini hissettiyse yazık kadına..
ahmet3425
26-01-2015, 23:54
Duran adama uzuldum :(
berkay_aydin
27-01-2015, 00:25
en son çıkan aenneeaam sesi malesef güldürdü :D
üzülmedim. üzülmem de. bi *** yaptığını zannedip facebooklarda paylaşmayı biliyorlar.
Bende makas atıyorum darlandığım zaman. ama makas atmak için makas atmak çok başka şey. Yazık değilmi o duran aracın sahibine. *** herif bi *** yiyorsun bari iki üç adım sonrasını hesapla. en soldayken orayı kesmesi lazım ne var ne yok diye.
Aneam sesiyle eş zamanlı kemik seslerini duydum sanırım.
Internet'te görüp özeniyorlar. Bende video çekip king olucam diye yola çıkıyorlar. Kamerada açık heyecan tavan zaten %3ünü kullandıkları beyinlerinin %1i ile gazlıyor. Sonra 5 mt ilerisini göremiyor sezemiyor.
iyi olmuş lavuğada opeldeki adama yazık. inş arabanın arkasında boya vardırda onceden aynı yeri tekrar yaptırmış olur. arabası boyasızsa onada uzulurum cunku
Yorumlara baktımda herkes sever hız yapmayı falan yazmışlar sanırım yaşına göre hareket etmeyen ben varım 90'ı geçtiğim yok bende birgün delikanlı olurmuyum acaba :)
Seninki biraz camiiye gidip 'Tek ateist benim herhalde.' demek gibi bir şey, adam Makas Show Takımı diye grup kurmuş daha ne bekliyorsun ki. :)
Makas atan ayı nekadar sucluysa diğer adamda okadar suçlu akan trafikte eğer aracta ariza yoksa cok yanlış.Ben cep olmayan yolda durmuyorum çok tehlikeli. Arkadan carpan kamyon olsaydı öndeki aracin sansi yoktu
Makas atan ayı nekadar sucluysa diğer adamda okadar suçlu akan trafikte eğer aracta ariza yoksa cok yanlış.Ben cep olmayan yolda durmuyorum çok tehlikeli. Arkadan carpan kamyon olsaydı öndeki aracin sansi yoktu
Kimse keyfi olarak emniyet şeridinde duramaz zaten. Belli ki bi aksilik olduğu için durmuş.
altugkocer
27-01-2015, 09:41
Emniyet şeridinde duran araç değil de kamyon, tır falan olsaydı görürdü anasının nikahını
ufuk_acar
27-01-2015, 09:47
Araba ne marma model acaba. Fazla hizlari da yok ama okdr kizaklandigina gore lastikler de tras.. Sag yan aynanin manuel ayari gorundugune gore belliki araba da tras.. Ben ztn 1 tane makasin hizin hakkini verecek araba goruyorsam 10tane yurek yemis sirket araci yada emsali ucan hurda teneke goruyorum. Gecmis olsun duran arac sahibine uzuldum.
ya duran adam bagajdan birşey alıyor olsaydı ?
ya duran araba siz olsaydınız?
ya duran araba sahibi babanız olsaydı ve o anda bagajdan yedek lastiği çıkarıyor olsaydı?
individual
27-01-2015, 09:55
Haberlere çıktımı acaba bu kaza...
burak_2885
27-01-2015, 10:01
Dün videoya attığım yorum;
"Video alanın gözü sike bakıyor galiba bari o uyarsa adam minibüsten görememiş. He sikimde değil zerre umrumda değil öndeki aracı düşünüyorum şuan umarım onda yaralı yoktur :) "
Ne yazık ki durum bu :)
KA®ANLIK
27-01-2015, 10:10
emniyet şeridi denmişte,
elemanın patladığı araba sağ şeridin tam ortasında duruyor :/
kenara da yanaşmamış bariyerlere doğru. Direk yolun ortasında bodozlama duruyor.
makas atan zaten suçlu da, o şeridin ortasında duran adam neden orda duruyor o da enterasan. trafik akıyor çünkü.
arıza vs olsa neden yolun ortasında ? neden bariyere yanaşmamış ?
E5 imiz sağolsun metrobüs yüzünden emniyet şeritsiz tamam da, bu kadar da ortada durmakta hata...
Kaza geliyorum demiş. Sağ şeritte duran araçta da büyük hata var.Reflektör koyması gerekirdi öyle bir yolda. Vidyo normal seyreden bir taşıtın orta şeritten sağ şeride geçmesi ve duran arabaya çarpması şeklinde olsaydı eminim hepimiz o duran arabanın sahibine neler neler söylerdik.
-Günalp-
27-01-2015, 10:41
adamda gözgöre göre patlamış..
burak_2885
27-01-2015, 10:41
Belki sağ şerit birden durdu da o adam arkadakileri uyarmak amaçlı dörtlülerini yaktı bilemeyiz bunu ama sonuç olarak bu makasçının teki belli yani :)
mr.korhan
27-01-2015, 10:51
Abs de yok ki frenle beraber direksiyon hamleside kalmamış anlaşılan araba direk kızakladı zaten, bir de minibüsün sağına doğru yönelirken az bişey de gaza yükleniyor zaten, hani oda bir makas tarzına en sağa giriyor,,,ama tabi çıkamıyor.. park halinde ki araca üzüldüm hakkaten araç içinde oturan filan varsa kesin sarsıntıdan bişeyler olmuştur onlarada.
lethaldoze
27-01-2015, 11:01
Bunun gibi şeylerden korktuğum için hayatta öyle yollarda. Temde bile iyice dağa taşa doğru çıkıyorum müsaitse.
Bi kere tabela devrilip iki teker patladığında 100mt den başladım duba koymaya aracın arkasına emniyette.
Lastıklerı değiştirirken bi arkadaşı gözcü diktim ne olur ne olmaz. Çok kötü çok.
Eleman hiç makas atıyo gibi gelmedi öyle ince ince gidiyor bence.
Yol durunca sağa geçmiş şerittede duran araba var şanssızlık işte yazık olmuş üzüldüm ben.
Herkesin başına gelebilir gelmiştirde özellikle köprü yolunda 140 la gidiyosun bi anda yol duruyor durcak mesafe yoksa mecbur atıyosun sağa
yazık günah milletinin canına malına kasediyorlar böylerini trafikten toplamak lazım..
inşallah vurduğu arabada çocuk bayan falan yoktur değil zarar görmeleri korkmaları bile bunun kafasının gözünün kırılmasına değmez ya
Gökhan Bilgin
27-01-2015, 12:15
Seninki biraz camiiye gidip 'Tek ateist benim herhalde.' demek gibi bir şey, adam Makas Show Takımı diye grup kurmuş daha ne bekliyorsun ki. :)
Bende burda paylaşıldıktan sonra gördüm ve diyorum ki neye inanılıyor adam grup kurmuş olabilir ben destekçisi değilim yani şu hareketleri yapıp yani bilinçsizce şerit değiştirmeyi delikanlılık sayanlara adam deniyosa ayakta alkışlıyorum :)
AhmetYılmaz
27-01-2015, 12:26
Berkay haha :))
Demek ki neymiş ;
Makas atmak tehlikeli , sağ şerit ondan da tehlikeliymiş. Üzülmedim açıkçası
Mertere gerenk kalmamis :D
En az kaza yapan arkadas kadar sag seritte hicbir uyari levhasi koymadan duran arac ve tabiki emniyet seritsiz yol yapan devletimiz de suclu..
İyi olmuş diyemem, bir gün gaflet anımıza gelir bizde kendi hatamızdan bir kaza yaparız ama, inanın hiç üzülmedim o çocuklara. Hergün Göztepe-Hadımköy arası gidiyorum zilyon tane böyle p.ç e maruz kalıyorum. Ölmesinlerde allah anasına babasına evlat acısı göstermesin. @Maxi abinin dediği gibi bir olay cereyan etseydi, düşünsenize yakınızın başına böyle bir olay geliyor. Gözüm döner oracıkta öldürürüm o p.çleri şayet o kazada ölmedilerse. Eğlence ve show amaçlı yapılan bu işe sonuna kadar karşıyım. Bunların yaptığı kamu düzenini bozmak, insan hayatını ve trafiği bilerek tehlikeye atmak, yasal yaptırımı çok ağır olmalı.
salih2334
27-01-2015, 13:49
Herşey hatalı böyle sürmesi , emniyet şeridi olmaması vs... İnş can kaybı yoktur.
en sağ şeritteki o an durduysa peki? belki tam inmeye yelteniyodu. daha önce başıma geldi krank sensörü mü ne bozuldu araba şeridin ortasında kaldı trafiğin tam şişmeye başladığı noktada. napayım arabayı emniyet şeridine mi ışınlayayım
denizhandinc
27-01-2015, 14:51
Eleman hiç makas atıyo gibi gelmedi öyle ince ince gidiyor bence.
Yol durunca sağa geçmiş şerittede duran araba var şanssızlık işte yazık olmuş üzüldüm ben.
Herkesin başına gelebilir gelmiştirde özellikle köprü yolunda 140 la gidiyosun bi anda yol duruyor durcak mesafe yoksa mecbur atıyosun sağa
videoya aldıgına göre bildigin kendi capında makasa girmis
rebeloghy
27-01-2015, 15:36
videoya aldıgına göre bildigin kendi capında makasa girmis
Dümdüz makas videosu çekelim popi olalım diye *** olma videosu olmuş yani özetle..
Konuya '' Sosyal Mesaj Verme Komisyonu'' gözünden yaklaşanlardanım , bazılarına göre ne yazık ki..
Sağ şeritteki vatandaşa suç bulanlar acaba ben de makas atıyorum ya bana denk gelirse yol ortasında duran bir ayı diyerek mi yaklaşıyorlar ? Neden derseniz, araçta şanzıman, motor kaynaklı bir arıza olmuş olup kıpırdatamamış olabilir.
Lastiği patlamıştır, jant ezmek istememiş olabilir.
Her ihtimal yeni olmuş olup vatandaş daha araçtan inememiş olabilir.
Kalbi sıkışmış , rahatsızlık yaşayan bir vatandaş olabilir.
Çarpan ayı perspektifinden yaklaşalım , sağ şeritte kim gider ? Yoldaki en yavaş araçlar değil mi ?
Sağ şeride o zaman bodozlama değil yavaş geçilir. Sağ şeritte selektör yapılan bir düzenin mahsulleri tabi bunlar.
Kuralına uygun amaçla ve şekille sağa geçecek olsa içim yanmayacak. Matahmış gibi özenen her gencin başına bir bela gelir işte bir şekilde..
Telefondan izledimde çarptıgında baya bir korktum bende be
raptorasprn
27-01-2015, 15:54
patates olma sanatı
mert_can 41
27-01-2015, 18:16
Bende çarpılan arabadaki lere üzülenler denim yolun ortasında duruyo denmiş sag yanaşmamış deniyoda belki sağ lastiği patlamış olabilir bunu bilemeyiz bir sürü nedeni olabilir ama vuran bilerek vurmuş sanki taksinin ordan gözüküyo durduğu hadi diyelim yandaki söylemedi sen nasıl görmedin hadi gördün ama gidiyo sandın oda kabul minübüsün arkasından çıktığında payı vardı frene bassa minübüsün arkasına geçebilirdi göz göre göre basıp vurdu
ayrıca makas atıyosan dıkkatlı ılerı bakıcaksın sag serıde gecmeden 2-3 sn oncesınde orda araba oldugu bellı oluyor.
Boldenon
27-01-2015, 19:03
bende güldümde sonra çaktırmadım. nedense banada çok komik geldi:D
http://gundem.web.tv/video/trafikte-makas-atarken-feci-kaza__hljc015xyci
lethaldoze
27-01-2015, 19:11
Cem Selcuk Bedirhan · Istanbul Film Akademi'de çalışıyor
ne makas atması sözcü yakışıyo mu sana
adam kavşağı kaçırmamak için sağa geçiyor aceleyle
zaten önü boş niye şerit değiştirsin
ayrıca sürücü sağ çıktı bu araçtan öyle hatırlıyorum
Tamam beyler makas değilmiş, dağılalım...
bayramoglu
27-01-2015, 19:19
sevenlerine aciyor insan evlattir babadir kocadir bi boktur ama beyinsiz iste vardir bekleyeni... insallah iki tarafta da onemli bisey yoktur bu da ders olmustur.
ben de böyle bir kaza yaptım, yani böyle dedimse makas atarak değil, arkadan çarpma suretiyle. İlerde trafik yavaşladı zannettim, durduğunu ayıkana kadar iş işten geçmişti, belki abs'si 4 disk freni olan bir arabam olsaydı kurtarabilirdim ama araç Renault 19'du.
Velhasıl kelam, videoda benim için en üzücü sahne, o ilk lastik cıyaklamasıydı. Allah kimseye yaşatmasın, tecrübeyle söylüyorum ki, çarpacağını anladığın "o an" var ya, işte çok kötü bir an o.
Al işte..Göz göre göre gitti vurdu.
Duran arabaya suç bulmasın kimse,e5te emniyet şeridi yok adam mecbur yakmış 4'lüsünü durmuş,ki bu apaçi o araba yürüyor olsa emniyete girerdi.
Bu arada son ses kazadan daha çok etkiledi beni :D
turbo&quattro
27-01-2015, 21:22
Herseyi gectimde bir insan niye patladigi videoyu nete koyar?
srkn.ylc
27-01-2015, 21:24
üzülmedim. üzülmem de. bi *** yaptığını zannedip facebooklarda paylaşmayı biliyorlar.
Bende makas atıyorum darlandığım zaman. ama makas atmak için makas atmak çok başka şey. Yazık değilmi o duran aracın sahibine. *** herif bi *** yiyorsun bari iki üç adım sonrasını hesapla. en soldayken orayı kesmesi lazım ne var ne yok diye.
Aynen yeri geldiğinde atılıyo bir iki ne o ole bıde vıdeoya cekıyolar :D herşeyin fazlası zarar :D kendi araçlarına da duran aracada üzüldüm :D