Buyrun arkadaşlar geri zekali izleyin
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Buyrun arkadaşlar geri zekali izleyin
https://www.facebook.com/video.php?v...type=2&theater
Yorumlara baktımda herkes sever hız yapmayı falan yazmışlar sanırım yaşına göre hareket etmeyen ben varım 90'ı geçtiğim yok bende birgün delikanlı olurmuyum acaba![]()
Çok güzeldi son çıkardığı ses1 musibet 1000 nasihattan iyi olur tarzında olmuş bidaha yapmazlar herhalde yaşıyolarsa
Adamlar keyifli keyifli gidiyorlar aslinda cok tehlikeli hareketlerini goremedim ben genclere yasiyorlarsa gecmis olsun ders oldu![]()
hızıda 100 gibi ama frene çok geç bastı.taaa nerden görünüyor.videoyu çeeken salak dese bari araba var diye.co pilotta da suç var
Duran adama uzuldum![]()
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
en son çıkan aenneeaam sesi malesef güldürdü![]()
...
üzülmedim. üzülmem de. bi *** yaptığını zannedip facebooklarda paylaşmayı biliyorlar.
Bende makas atıyorum darlandığım zaman. ama makas atmak için makas atmak çok başka şey. Yazık değilmi o duran aracın sahibine. *** herif bi *** yiyorsun bari iki üç adım sonrasını hesapla. en soldayken orayı kesmesi lazım ne var ne yok diye.
Aneam sesiyle eş zamanlı kemik seslerini duydum sanırım.
Internet'te görüp özeniyorlar. Bende video çekip king olucam diye yola çıkıyorlar. Kamerada açık heyecan tavan zaten %3ünü kullandıkları beyinlerinin %1i ile gazlıyor. Sonra 5 mt ilerisini göremiyor sezemiyor.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
iyi olmuş lavuğada opeldeki adama yazık. inş arabanın arkasında boya vardırda onceden aynı yeri tekrar yaptırmış olur. arabası boyasızsa onada uzulurum cunku
Makas atan ayı nekadar sucluysa diğer adamda okadar suçlu akan trafikte eğer aracta ariza yoksa cok yanlış.Ben cep olmayan yolda durmuyorum çok tehlikeli. Arkadan carpan kamyon olsaydı öndeki aracin sansi yoktu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)