Orijinalini görmek için tıklayınız : BYZ Megane vs E90 (chipli)
İki arkadaş hem yeni aldığımız goproyu test etmek için hemde arabaları denemek için ufak bir video çektik iyi seyirler :)
Megene:
+EcuTuned (Eyüp Duygun)
+X turbo
+manifolt
+headers
+dp
+egzoz
+water sprey intercooler
BMW
+yazılım
+dp
+filtre
+egzoz
watch?v=XHSNr7MfSQo
https://www.youtube.com/watch?v=XHSNr7MfSQo
İki aracada maşallah diyelm. E90 163lük sanrm.. ?
Teşekkürler. 2008 E90 177lik
focus musty35
04-02-2015, 23:09
ıkı aracada masallah fakat megane helal olsun ılk vıdeoda top speed yuruduysenız bmw nasıl olduda gerıde kaldı hacımden dolayı gelır dıe dusunmstum
BurakCengizhanoğlu
04-02-2015, 23:11
Maşallah.1.5 dci diyince akla Eyüp geliyor zaten.Bmw kaç hp acaba?
Maşallah Yağız sorunsuz kazasız gazlamalar.
ıkı aracada masallah fakat megane helal olsun ılk vıdeoda top speed yuruduysenız bmw nasıl olduda gerıde kaldı hacımden dolayı gelır dıe dusunmstum
190-200e geldiğimde kafa burun kalıyor yan yana gidiyoruz
Maşallah.1.5 dci diyince akla Eyüp geliyor zaten.Bmw kaç hp acaba?
Valla dynoya çıkıp ölçmedik ama 177üstüne yazılımlı
Maşallah Yağız sorunsuz kazasız gazlamalar.
Teşekkürler abi sağolasın çok emek harcadık sabrettik bişeye benzedi birazcık :)
darkmann
04-02-2015, 23:34
knka maşallahı var BYZ nin çok emek harcadın çok gidişi gayet güzel bence :)
Masallah megane assagi yukari kac hp?
megane a Maşallah. Bmw önü boş ise eğer tünel yapma konusunda oskar alacak kıvamda yürümüş :D Önemli olan eğlenmekmiş deneyenlerde izleyenlerde eğlendi helal olsun iki aracada :)
knka maşallahı var BYZ nin çok emek harcadın çok gidişi gayet güzel bence :)
Sağol kanka her şeyi geç ben nasıl sabrettim çok ilginç :D
Maşallah kardeşim :)
Teşekkür ederim abi :)
Masallah megane assagi yukari kac hp?
1.75cont 1.9peak te 151hp teker dynosu var bişeyler daha gelir üzerine ayrıca dumanım çok az biraz daha dumanlanırsa daha keyifli olacak diye düşünüyorum
megane a Maşallah. Bmw önü boş ise eğer tünel yapma konusunda oskar alacak kıvamda yürümüş :D Önemli olan eğlenmekmiş deneyenlerde izleyenlerde eğlendi helal olsun iki aracada :)
Tabi tabi break boost tünel hepsi var arabadan inince tebrik ettim :D teşekkür ederiz :)