Orijinalini görmek için tıklayınız : Selektör için led lamba ?
Arkadaşlar selektör biraz zayıf araç insignia h1 zannedersem geçen gün soldan giderken birinin önüme fırlaması ve selektöre rağmen takmaması canıma tak etti selektöre bi-xenon tarzı güçlü led ne önerirsiniz?
aynı dertten muzdarıbım farları komple kapatıp sellektor yapıyorum artık dıkkat ceksın dıye..
Beylikdüzü yakınmışızda :) Vallahi artık napıcağımı şaşırdım bu millete yurt dışındaki 106 lar gibi sisleride selektöre bağlıycam en son çıldırtır bu insanlar adamı.
10watt 8600k led lambalar var ancak bu tür dikkat çekici bir güçlü led kullanmak istiyorsanız sağlıklı değil. çünkü çok aşırı ısınan maddeler ve soğutucu kullanmanız gerekiyor. Led'in en büyük düşmanı ısıdır direk uçurur.
Uçurur derken ?:D soğutucu nasıl birşey olması gerekir birde nerde bulabiliriz ? Allah rızası için yardım edin canımdan bezdim araba sürmekten soğudum en son başımı belaya sokucam
darkmoon
12-02-2015, 23:13
bixenonun sellektör effekti yıldırım yada şimşek patlaması denilen olay hiç bir normal ampülde alamassın..
reflektörün üstünde bir perde var merceğin yarısını kapatan o açıldımı patlama effekti oluyor.. buda o perdeyi açıp kapatan motorunun hızıyla alakalı bir olay..
Uçurur derken ?:D soğutucu nasıl birşey olması gerekir birde nerde bulabiliriz ? Allah rızası için yardım edin canımdan bezdim araba sürmekten soğudum en son başımı belaya sokucam
Ben elektronik toptancısı olduğum için geliyor bu tür malzemeler test ediyoruz zaten bahsettiğim led direk yandığı zaman gözü felç ediyor ancak 10-15 saniye gibi bir süre sonra eğer arkasında aluminyum tarzında bir soğutucusu yoksa direk yanıyor ve çöpe atıyorsunuz. Bu ürünler (PowerLed) çok güçlü ışıklar verir ama arkasına aluminyum soğutucu kullanmak şart. Kuzenime motorda takması için vermiştim aynadan baktığımda Led'in göz almasından motor görünmüyordu..
Oeki tavsiye olarak ne öneriyosunuz hangi marka nasıl birlşey birde nerede bulabilirim ? Yarın alıcam
Oeki tavsiye olarak ne öneriyosunuz hangi marka nasıl birlşey birde nerede bulabilirim ? Yarın alıcam
Bence bir kaç kullanımlık olacağı için size tavsiyem (Trafikten ceza yer misiniz bilmiyorum) eski bir fotoğraf makinesi alın. içerisindeki flash devresini sökün ve kullanın. Eğer az çok elektronikten anlarım diyorsanız farat kondansatör dediğimiz olay var onu kullanarak bixenon'un kralını yapabilirsiniz :)
darkmoon
12-02-2015, 23:19
o powerled lerin araçlar için olan arkasında hazır soğutucu olanları var.. ben bir clio ve bir lancer montajını izledim gördüm ışıması fiyatına oranla rezaletti.. fiyatı 250 tl idi .. ondan rezaletti dedim..
100 tl ye xenon kit taksa çok daha fazla ışıma alırlardı.. hatta osram unlimited alsa 50 tl ye aynı kalitede ışıma alırlardı..
rezalet kısmı ışıma değil fiyatına oranla sunduğu kalite ile orantılı. yoksa 50 ila 100 tl arası olsa o kitler kesinlikle herkese tavsiyem olurdu.. osram alıcağına git onu al derdim..
o powerled lerin araçlar için olan arkasında hazır soğutucu olanları var.. ben bir clio ve bir lancer montajını izledim gördüm ışıması fiyatına oranla rezaletti.. fiyatı 250 tl idi .. ondan rezaletti dedim..
100 tl ye xenon kit taksa çok daha fazla ışıma alırlardı.. hatta osram unlimited alsa 50 tl ye aynı kalitede ışıma alırlardı..
rezalet kısmı ışıma değil fiyatına oranla sunduğu kalite ile orantılı. yoksa 50 ila 100 tl arası olsa o kitler kesinlikle herkese tavsiyem olurdu.. osram alıcağına git onu al derdim..
benim dediğim ürün 50 TL gibi bir sembolik rakamı var ama bu ürün yeni geldi sizi dediğiniz böyle bir şey;
http://www.leds-and-more.de/images/10-20Watt/10-Watt-Warm-Weiss-HPR20D-2.jpg
benim dediğim ürün ise tam bir honda vtec2 sis farı kadar ledi.
darkmoon
12-02-2015, 23:25
benim dediğim şu tip bir şey arkasında kendinden soğutucusu var.
http://www.ebay.com/itm/2X-HIGH-POWER-9006-HB4-48W-CREE-2100LM-CAR-LED-HEADLIGHT-HEAD-LIGHT-12V-24V-KIT-/291244121234?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item43cf809c92&vxp=mtr
darkmoon
12-02-2015, 23:26
yukardakiler aktif soğutuculu birde pasif soğutuculu olanlar var..
http://www.ebay.com/itm/2014-new-40W-4800LM-CREE-H7-car-LED-Headlight-kit-head-light-fog-Lamp-20W-Bulbs-/331353060615?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d262e7507&vxp=mtr
Bunlar çok pasif biz bunları E90 E46 gibi araçlarda Angel olarak kullanıyoruz neon etkisi versin diye.. yarın dükkanda bulursam o parçanın videosunu çeker atarım size..
darkmoon
12-02-2015, 23:34
evet bunlar bile 250 tl ye satılıyor birde.. ben parklar haricinde lede kısalarda ve uzunlarda sıcak bakmıyorum..
her çeşit led ampülü gördüm farda hiç biri bir halojen kalitesinde değil yada tam tersi diyim far tasları halojene göre imal edilmiyor halojen ampül çevresini aydınlatır tasda o ışığı alıp yansıtıyor.. led de led ampül yapısı gereği tek noktayı aydınlatıyor oda tas içinde kuvvetli bir ışık yansıması yapamıyor..
şimdi mercekli halojen etkisi veren ledler çıkmış falan ama onca şeyle uğraşılıcağına farda mercek varsa en güzeli bence xenon takıp geçmek..
mercek yoksada kaliteli osram unlimited yada philips extreme power gibi performans serisi halojen bir ampül alıp yola devam etmek..
benim fikrim tabii..
darkmoon
12-02-2015, 23:35
pardon düzeltme yapılmıyor düzeltiyim far tasları led ampüle göre imal edilmiyor olucaktı..
metehancihangir
12-02-2015, 23:40
Ebay den Cree led olarak aratırsan kit olarak satılan ürünleri bulabilirsin. Benim gördüğüm en ucuz kit 65 $ dı Türkiye için FreeShipping ürünler var bende uzun farlar için bu kitlerden alıcam. Bahsettiğim ürünün aynısı şu şekildehttps://www.youtube.com/watch?v=7jFbCnVpEbs artık bu şekildede yol vermeyecek araç yoktur
Bunlar çok pasif biz bunları E90 E46 gibi araçlarda Angel olarak kullanıyoruz neon etkisi versin diye.. yarın dükkanda bulursam o parçanın videosunu çeker atarım size..
Şahinin farlara takabileceğim yolu güzel gösterecek led ampuller var mı ? Önerirsen sevinirim
Şahinin farlara takabileceğim yolu güzel gösterecek led ampuller var mı ? Önerirsen sevinirim
O is led ile olmaz civali far yada xenon çözer isinizi
O is led ile olmaz civali far yada xenon çözer isinizi
Xenon karşıdan geleni gondikliyo. Neyse orijinal takılcaz mecbur
yavuz364
13-02-2015, 06:58
yukardakiler aktif soğutuculu birde pasif soğutuculu olanlar var..
http://www.ebay.com/itm/2014-new-40W-4800LM-CREE-H7-car-LED-Headlight-kit-head-light-fog-Lamp-20W-Bulbs-/331353060615?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4d262e7507&vxp=mtr
Arkadaşlar bence denemeden yaptığınız yorumlar çok çok yanlış olmuş :)
Ben bu işe kafayı taktım ve ebayda ne kadar model Ledli Ampul varsa herbirinden sipariş verdim ve hepsini şirketimde olan profesyonel bi cihaz ile ölçümlerini yaptım.. En güçlüsü arkadaşın yukarıda verdiği linkteki gibi görünen led çıktı.. tam 28 watt çekiyor.. onun dışındakilerin güçleri ortalama 20watt larda hatta 17 watta kadar düşüyor.. Ayrıca hiçbirinin alırken yazdığı Watt larda olmadığı da zaten anlaşılıyordur :)
Ancak 28 watt çeken bu apmulun kafası büyük olduğu için kendi H7 kısa farlarıma takamadım.. Şuanda Uzunlarımda bunları kullanıyorum kısalarımda ise 17watt çeken ampulleri kullanıyorum..
28watt çeken bu linkteki ampuller bi-xenon flan boşuna kıyaslamayın çok çok çok daha iyi .. Çok daha iyi olması için en önemli neden zaten perde açılış kapanış zamanının olmaması. flaşöre dokunduğunuz anda tam güçle yanıyor..
Ancak kısa farlarımdaki 17wattlık olanlar haliyle yeterli aydınlatmayı sağlıyamıyor.. O yüzden Linkteki dışındaki ürünleri tavsiye etmiyorum..
yavuz364
13-02-2015, 06:59
Düzeltme: Linkler karışmış galiba ürün aşağıdaki
http://www.ebay.com/itm/2X-HIGH-POWER-9006-HB4-48W-CREE-2100LM-CAR-LED-HEADLIGHT-HEAD-LIGHT-12V-24V-KIT-/291244121234?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item43cf809c92&vxp=mtr
İlla ebay den mi sipariş vercez istanbulda yokmu :D hiç sipariş vermediö daha önce uğraşmayalım sonra 2 lamba için
ben arabamda h4 led ampul kullanıyorum inanıomaz memnunum, arabanızın ambul türünü söylerseniz ihtiyacı olana getirtirim.
hatta yavuzun bahsettiği ampulleride bizzat ben getirdim :) paylaştığı linkteki ampulleride aracımda kullanıyorum :)
linkte kendi aracımda montajdan sonra yaptığım test mevcut, tıpkı fotoğraf makinası flaşı hızında atıyor selektörleri :)
https://www.facebook.com/video.php?v=10153278439549348&set=vb.687584347&type=3
Benim arabanın uzunları kaç bilmiyorum ama ortalama fiyatı bana PM atarmısınız güzel zenonlarım var ancak arada sarı sellektör yapınca hiç sevmiyorum ya bunlar çok hoşuma gidiyor sizin videodaki hatta mumkunse 1 sayfa önceki hondada olan ampullerden istiyorum PM bekliyorum sizden. :)
Ben aldım hali hazırda arabamda takılı H7 soğuk beyaz (cool white) led ampul var pek memnun değilim belki lumeni düşük almışta olabilirim. Hele uzun yolda uzunlar lazım olduğunda çok kötü bir durum
Ben aldım hali hazırda arabamda takılı H7 soğuk beyaz (cool white) led ampul var pek memnun değilim belki lumeni düşük almışta olabilirim. Hele uzun yolda uzunlar lazım olduğunda çok kötü bir durum
bendeki ürün bu
http://www.dx.com/p/l20121225-12-h7-5w-450lm-6000-7000k-102-smd-3528-led-white-light-car-brake-fog-tail-lamp-187465#.VN3WY_msV8E
ben arabamda h4 led ampul kullanıyorum inanıomaz memnunum, arabanızın ambul türünü söylerseniz ihtiyacı olana getirtirim.
Aldığın ürünün linkini verebilirmisin yada kaç lumen falak teknik özelliklerini ?
linkte kendi aracımda montajdan sonra yaptığım test mevcut, tıpkı fotoğraf makinası flaşı hızında atıyor selektörleri :)
Hocam ellerina sağlık güzel olmuş.Bir şey sormak istiyorum.Karşıdan geleni veya arkasından gittiğimiz aracı rahatsız etme durumu varmı?
punto icin h4 led var mi acaba?
Sizinkisi ciddi güzel olmuş ne kadar maloldu acaba ?
darkmoon
13-02-2015, 13:18
h4 lerde tek reflektör onlarda led cree ler verimli olabilir yüksek watt değerlerinde olanlar.. neticede tek ampül var reflektör üstünde ve çoğu far tas seviyesinin gerisinde duruyor... güzelde olur düşüncesindeyim.. çünkü h4 lerde ışıma sorunu büyük sıkıntı xenon taksanda verim alamıyorsun çoğunda kaliteli markaların bile performans serileri bir nebze ancak iyi oluyor ama onlarda kullanıcının gözünü doyuramıyor..
ben bu cree ledleri clio ve lancer üstünde gördüm.. montajı sırasındada arkadaşın dükkandaydım o satıyor bu ürünleri ışıması rezaletti ..
yukardaki arkadaşın dediği gibi 60 watt - 80 watt yazıyor üstlerinde ama olsun olsun 10 watt -20 watt kutuda yazanla yakından uzakdan alakası yok.. arkadaşım dükkanında montaj dahil 250 tl ye satıyor.. ben o ışımaya o parayı hayatta vermezdim.. onun yerine xenon kit takardım uydurukdan 50-60 tl ye çok daha iyi ışıma alırdım yada gider philips osram performans serisi ampül alırdım unlimited extreme vision 50-60 tl ye gene fiyat performans eğrisinde on kat iyi ışıma alırdım.. hiç olmassa cebimde 200tl kalırdı.
bu led cree ler ebayda bile pahalı ucuz değil iyileri 60-70 dolarlardan başlıyor iyileri .. sellektör kısmını bilmem ama ışıması ben gördüm iyi değil.. belki çok yüksek wattlarda olanları çok iyidir ama onlarında arabanın elektrik tesisatına nasıl bir zarar vericeği muamma heleki yeni nesil araçlar bu konularda artık çok hassas..
Düzeltme: Linkler karışmış galiba ürün aşağıdaki
hatta yavuzun bahsettiği ampulleride bizzat ben getirdim :) paylaştığı linkteki ampulleride aracımda kullanıyorum :)
Şimdi ikinizde söz ettigi ürün aynı ürünmüdür? Ben sadece uzunlarıma bunu yapmak istiyorum corsa c arabamda merceksiz farlarım nasıl bir görünüm olur? Selektör yaptıgımda patlamasını istiyorum :)
darkmoon
13-02-2015, 13:35
patlama yıldırım effecti olmaz olur diyen çeksin video koysun.. patlama dediğimiz şey bmw audilerdeki olay ise eğer..
bu tür yola atlayan şerefsizler için uçaklardaki çakardan lazım aslında bir daha ömrü boyunca şeridinden çıkamaz. ama onlarda 115 volt ile çalışıyor birde dışardan nerden bulucaz onu :)
https://www.youtube.com/watch?v=Ae0f73kd938
dedigim olay budur
darkmoon
13-02-2015, 15:26
bu normal sellektör biraz halojene göre led olması ampüllerin çakar hızını hızlandırmış o kadar..
Tamam yani selektörde böle patlaması için ledmi takmak gerekiyor ?
yada arkadaşların bahsettigi ledleri taksak nasıl olur ?
darkmoon
13-02-2015, 15:31
led olur sanırım ..
yavuz364
13-02-2015, 16:54
bu normal sellektör biraz halojene göre led olması ampüllerin çakar hızını hızlandırmış o kadar..
Kusura bakmayın ben anlamadım sanırım. Bi-xenon un avantajı nedir bu ledlere göre ?
Bi-xenon perdeli sistem olduğu için mutlaka ledlere göre tepkisi daha iyi olmaz sonuçta mekanik bir sistem var ve ışık şiddeti olarak da aynı lambanın kısalarda iken kullanmadığı ışığı verdiği içinde ekstra bi gücü olamaz.. Ama aklıma gelmeyen bi avantajı var mı acaba ?
Az önce cree led lerden denedim fakat memnun kalmadım patlaması dışında pek sağlıklı değil çok yayılıyo yani aynaya vurmaz gibi duruyo bu işe bi formül bulmamız lazım ��
Cree led satmak isteyen varsa talip olabilirim o zaman, yeter ki selektör yaptığında karşı taraf bunu anlasın.
daha bikaç ay önce geitrdim led ampul satılığa çıkardım haftalarca durdu bitane soran olmadı yav, şimdi ne olduda millet lede saldırdı böyle :D
Şimdi normal uzun yerine H7 araçta hangisini kullanmak lazım ?
bu ledler dırek yuvaya olmuyordur herhalde dımı bır tadılat yada baska bır sey gerekıyormu. eger gerekmıyorsa benımde hosuma gıdebılır fıyatına gore:)
Öyle ebayda satılan 65-100$ lık zımbırtı LED'ler işini görmez. Çünkü led mercekle kullanılır öyle aynadan yansımayla hiçbir performans bekleme. Tek çözüm tadilatyada far ayarı. Ben uzunlarımı yukarıya ve Çapraz ayarlamıştım böylelikte selektör sırasında karşıdakinin direk araç içini aydınlatıyordu
BurakCengizhanoğlu
13-02-2015, 20:42
https://www.youtube.com/watch?v=Ae0f73kd938
dedigim olay budur
Malzemenin aynısından kendi aracımda mevcut. Gebzede yapan tanıdık abim var isteyene ayarlarım gerçekten çok iyi. Benim aracımda bi xenon + led h7 mevcut bundan bi gün dayak yicem otobanda diye korkuyorum:))
darkmoon
13-02-2015, 20:50
Kusura bakmayın ben anlamadım sanırım. Bi-xenon un avantajı nedir bu ledlere göre ?
Bi-xenon perdeli sistem olduğu için mutlaka ledlere göre tepkisi daha iyi olmaz sonuçta mekanik bir sistem var ve ışık şiddeti olarak da aynı lambanın kısalarda iken kullanmadığı ışığı verdiği içinde ekstra bi gücü olamaz.. Ama aklıma gelmeyen bi avantajı var mı acaba ?
ledin bixenona göre avantajı sellektör olarak deniliyorsa konuşulan audinin yada bmw deki yıldırım effecti ise onun çalışma prensibini bilmesemde diğer markaların bixenonlarından patlama effecti çok farklı.. bu ledlerde çakar tarzı sellektör atıyor hani araçlara çakar takan insanlar olur o tip sellektör atıyor.. kötü değil dediğiniz gibi perde yok normal kısa uzun ayrı oldumu halojenlere göre patlama oranı hızlıdır sellektörde çakar gibi sellektör etkisi yaratıyor..
Malzemenin aynısından kendi aracımda mevcut. Gebzede yapan tanıdık abim var isteyene ayarlarım gerçekten çok iyi. Benim aracımda bi xenon + led h7 mevcut bundan bi gün dayak yicem otobanda diye korkuyorum:))
Kanka bu 70 liralık olan bixenon lar mı :D :D :D
BurakCengizhanoğlu
13-02-2015, 21:09
Kanka bu 70 liralık olan bixenon lar mı :D :D :D
yok kardeşim normalde 50 lira olupta 150 ye sattığın armani tişörtler gibi değil bunlar :) 300 lira
beyler bilip bilmeden yazanlar çizenler var gördüğüm kadarıyla, bu led lambalararacınız hangi ampulu kullanıyorsa(misal h7 yada h4) o tür kiti alıyorsunuz ve aracınıza vuk diye takıyorsunuz, tadilattı merceti vs vs yazan arkadaşlar olmuş, eğer arabana uygun kit alırsan ne tadilet ne ayar nede mercek gerekiyor ve aynadanda gayet güzel yansıtıyor... benim arabam 99 model, h4 ampul kullanıyor kısası uzunu aynı ampul içindedir h4 lerin buna uygun kiti alıp 5 dakikada aracıma taktım oldu bitti, videosunu bile koydum görün diye bir önceki sayfada mevcut buyrun bakın...
ha şöyle bir durum sözkonusu, h4 tarzı sistemlerde uzunda kısada aynı lambadan aynı çanaktan yansıtıldığı için h7 ve bunungibi kısası uzunu ayrı çanaklardan yansılıtılan far sistemleri kadar hiçbir şekilde başarılı olamaz. ama nekadar başarılı olduğunuda bizzat gözlerinizle görün diye video ekledik daha ne yapayım :)
metehancihangir
13-02-2015, 21:36
Gebze'de yapan kişinin dükkanı falan varmı bende Megane 2 ye bi-xenon yapıcam yardımcı olurmu
BurakCengizhanoğlu
14-02-2015, 18:10
Gebze'de yapan kişinin dükkanı falan varmı bende Megane 2 ye bi-xenon yapıcam yardımcı olurmu
Ating tuning kardeşim
beyler bilip bilmeden yazanlar çizenler var gördüğüm kadarıyla, bu led lambalararacınız hangi ampulu kullanıyorsa(misal h7 yada h4) o tür kiti alıyorsunuz ve aracınıza vuk diye takıyorsunuz, tadilattı merceti vs vs yazan arkadaşlar olmuş, eğer arabana uygun kit alırsan ne tadilet ne ayar nede mercek gerekiyor ve aynadanda gayet güzel yansıtıyor... benim arabam 99 model, h4 ampul kullanıyor kısası uzunu aynı ampul içindedir h4 lerin buna uygun kiti alıp 5 dakikada aracıma taktım oldu bitti, videosunu bile koydum görün diye bir önceki sayfada mevcut buyrun bakın...
ha şöyle bir durum sözkonusu, h4 tarzı sistemlerde uzunda kısada aynı lambadan aynı çanaktan yansıtıldığı için h7 ve bunungibi kısası uzunu ayrı çanaklardan yansılıtılan far sistemleri kadar hiçbir şekilde başarılı olamaz. ama nekadar başarılı olduğunuda bizzat gözlerinizle görün diye video ekledik daha ne yapayım :)
h7 için nerden satın alabiliriz yani hani marka model senin aldığından
Evet H değerlerine göre nereden satın alabiliriz bunları ?
Corsamın farlarını bi xenona çevirdik
aynı anda sis lambalarınıda uzunlara bağlattık
( 106 gti lerin orjinalinde var bu arada bu özellik )
yinede yol vermeyen cok var istediğin kadar selektör yap istersen camdan cık küfür et adam yine soldan gidiyor buna yapacak bişi yok
istersen farı adamın g*tune sok yıne yol vermicek :)
O durumlarda geçiyorum adamın önüne önce yavaşlatıyorum sonra anlasın diye yolun boş kısmına geçiyorum. hala anlamıyosa yapcak bişi yok.yada inadına yol vermiyorsa önüne geçiğ ipneliğine frene basıyorum
Günahı ne bu h4 led'in :D
Mehmetmert
19-02-2015, 00:40
En güçlüsü bu sanırım şu anda üretilen
72w ve 3200lümen tanesi...
H4 ,h7 İçin
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-72W-6400LM-6000K-H7-CREE-LED-Headlight-Lamp-for-all-cars-3200LM-CREE-H8-H9/32252494605.html
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-72W-6400LM-6000K-H7-CREE-LED-Headlight-Lamp-for-all-cars-3200LM-CREE-H8-H9/32252494605.html
CREE LED kit ler var, xenon kit gibi, onlardan kullanabilirsin uzunlar için.
video fikir verir,
https://www.youtube.com/watch?v=v4Ohy62oh4A
meLaNchoLic
19-02-2015, 01:37
getz e 30000k xenon taktık gecen gün.. zaten H4 uzun yakınca yukarı kalkıyo direk karşıdakinin aklını alıveriyo :D
Absyrtos
19-02-2015, 02:22
Bizim fb7ciler yapıyorlardı kendilerine çok güzel çakıyor yaza doğru bende alıcam. Bide soğutması falan her şeyi ledin arkasında oluyor ve kullanışlı baya tavsiye ederim.
yavuz364
19-02-2015, 07:26
En güçlüsü bu sanırım şu anda üretilen
72w ve 3200lümen tanesi...
H4 ,h7 İçin
72w yazdığına flan inanmayın :) zaten çiftini yazıyorlar. tanesi 36watt ediyor. o da gerçekte muhtemelen 25watt flandır. Alıp denenebilir ama yazdığına bakarak alacaksanız boşuna almayın..
Arkadaşlar, ben de aracımın aydınlatmasından pek memnun değilim. Aslında birçok arkadaş memnun ama benim gözlerde bir sorun var galiba, yetersiz geliyor. Klasik H7 halojen ampul takılı. Onun yerine bu ledlerlden almayı düşünüyordum bir süredir, burdaki konuyu gördüm. Bu ledlerden alsak H7 reflektöre falan zarar verir mi ısıdan dolayı? Siyahlatır mı soketi veya etrafını? Bir de bunların ömrü ne kadardır acaba? Adamlar yapıyor bunu, eyvallah, çok da güzel ışık veriyor ama ısı büyük dert. Devamlı ısınacak. 1 ay sonra patlamasın? Veya fara zarar vermesin?
nerden aldığınız yazmadınız hala. ebaydanmı tr den mi?
http://www.ebay.com/itm/2014-All-New-H7-Ultra-Bright-LED-Headlight-Fog-Light-4000-Lumen-6500K-CREE-XM-L2-/360964999276?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2010%7CMake%3AVolkswagen%7CModel%3APas sat%7CSubmodel%3AComfortline%7CEngine+-+Liter_Display%3A2.0L&hash=item540b30c86c&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-2014-New-72w-6400lm-H7-Cree-LED-Headlight-Conversion-Kit-Lamp-Bulb-/151589979477?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2010%7CMake%3AVolkswagen%7CModel%3APas sat%7CSubmodel%3AComfortline%7CEngine+-+Liter_Display%3A2.0L&hash=item234b778555&vxp=mtr
eğer dedikleriniz bunlarsa pekte ucuz değilmiş
yavuz364
19-02-2015, 10:28
http://www.ebay.com/itm/2014-All-New-H7-Ultra-Bright-LED-Headlight-Fog-Light-4000-Lumen-6500K-CREE-XM-L2-/360964999276?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2010%7CMake%3AVolkswagen%7CModel%3APas sat%7CSubmodel%3AComfortline%7CEngine+-+Liter_Display%3A2.0L&hash=item540b30c86c&vxp=mtr
http://www.ebay.com/itm/Super-Bright-2014-New-72w-6400lm-H7-Cree-LED-Headlight-Conversion-Kit-Lamp-Bulb-/151589979477?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2010%7CMake%3AVolkswagen%7CModel%3APas sat%7CSubmodel%3AComfortline%7CEngine+-+Liter_Display%3A2.0L&hash=item234b778555&vxp=mtr
eğer dedikleriniz bunlarsa pekte ucuz değilmiş
evet fiyatlar bu şekilde 50-60dolardan ucuzu pek işe yaramaz..
Evet bilen abilerim kardeşlerimm. Corsa c aracımın h7 uzun farına . Led istiyorum uzunları yakıp gezmekten degil sadece selektör yaptıgım zaman patlama olsun(tamam bixenon gibi patlamıcak eyv) etkili birşey arıyorum. Direk al tak işlem yapmadan alacam led hangisidir? Link atarmısınız lütfen
darkmoon
19-02-2015, 10:54
arkadaşlar o cree led lerin kalitelileri yani yüksek voltajlı olanları iyi ışıma verenleri 60 dolardan aşağı değil.. 10-20 dolarlıkların alayı çöp.. kanmayın boşuna parayı yatırmayın .. memnun kalmassınız..
Bakın sanırım hepsi aynı civic'in videosu ancak benimde istediğim tam olarak bu şekilde. Bunu bana sağlayacak arkadaşlardan yardım bekliyorum...
https://www.youtube.com/watch?v=KpwZs9RaFjk
darkmoon
19-02-2015, 11:19
o arkadaş ebay yada aliexpress den hangi satıcıdan almış onu öğrenin o kadar basit ..
Evet bilen abilerim kardeşlerimm. Corsa c aracımın h7 uzun farına . Led istiyorum uzunları yakıp gezmekten degil sadece selektör yaptıgım zaman patlama olsun(tamam bixenon gibi patlamıcak eyv) etkili birşey arıyorum. Direk al tak işlem yapmadan alacam led hangisidir? Link atarmısınız lütfen
Yokmu önerinizz
o arkadaş ebay yada aliexpress den hangi satıcıdan almış onu öğrenin o kadar basit ..
Arkadaşa pek ulaşabileceğimi sanmıyorum
o videodan o videoya geçerken sonunda altında yazan yazıları okurken bir anda markayı görüverdim :)
http://www.ebay.com/itm/2015-60W-7600LM-Kit-Cree-LED-Headlight-30W-Bulb-H11-H10-H9-H8-H7-9005-9006-HB3-4-/121340950696?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c407bf8a8&vxp=mtr
Aranılan kan budur arkadaşlar :) honda da olan da bu :)
volkan_gs
19-02-2015, 17:16
o videodan o videoya geçerken sonunda altında yazan yazıları okurken bir anda markayı görüverdim :)
http://www.ebay.com/itm/2015-60W-7600LM-Kit-Cree-LED-Headlight-30W-Bulb-H11-H10-H9-H8-H7-9005-9006-HB3-4-/121340950696?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c407bf8a8&vxp=mtr
Aranılan kan budur arkadaşlar :) honda da olan da bu :)
http://www.geceucusu.com/topic/6352-cree-mt-g2-led-uzun-far-hb3-9005/
Verdiğiniz linkteki ürünün uygulaması burda var ama sanki sizin vidyodaki Honda ile aynı etki yok gibi.
Beylikdüzü yakınmışızda :) Vallahi artık napıcağımı şaşırdım bu millete yurt dışındaki 106 lar gibi sisleride selektöre bağlıycam en son çıldırtır bu insanlar adamı.
106 nın tamponundaki farlar uzun olarak kullanılıyor. tıpkı 205 ler gibi. Yani onlar orijinal halde kalmış arabalar.
Konuyu hortlatacağım ama karar veremedim.
Bu 2 üründen birini alabilirim. Aralarında 10-14 USD fark var.
Daha iyisi var mı?
Varsa link atarsanız sevinirim. Araç vti. H4 olacak.
2015 New 72W 6400LM H4 H7 H11 H13 9007 9005 9006 H16 CREE LED Headlight Kit Lamp | eBay (http://www.ebay.com/itm/151523960006?var=450736066113)
Car Motorcycle Bike 80W 7600LM Kit CREE LED Hi Lo Headlight 40W Bulb H4 9003 HB2 | eBay (http://www.ebay.com/itm/111333301252)
birde bu var
2X H4 32W 3200LM Dual Beam CREE MT G2 Car LED Headlight Fog Light Lamp Bulbs Kit | eBay (http://www.ebay.com/itm/2X-H4-32W-3200LM-Dual-Beam-Cree-MT-G2-Car-LED-Headlight-Fog-Light-Lamp-Bulbs-Kit-/261564968128?hash=item3ce67cacc0&vxp=mtr)
yavuz364
08-05-2015, 15:46
birde bu var
2X H4 32W 3200LM Dual Beam CREE MT G2 Car LED Headlight Fog Light Lamp Bulbs Kit | eBay (http://www.ebay.com/itm/2X-H4-32W-3200LM-Dual-Beam-Cree-MT-G2-Car-LED-Headlight-Fog-Light-Lamp-Bulbs-Kit-/261564968128?hash=item3ce67cacc0&vxp=mtr)
Bu güzel görünüyor ancak yine de ben birkaç tane H4 denedim ve H4 lerde pek başarılı olmuyor led ampuller.. 2 ampulu 1 duya sığdırmak gerektiği için pek iyi olmuyor :)
HONDAHAN
08-05-2015, 16:33
Hazır konu güncellenmişken, ben de 2010 civic aracıma yapmak istiyorum arkadaşlar. Yalnız bu h11 h7 h4 falan hiç anlamam bunlardan. Kesme, biçme yapmadan ve yanma, patlama vs. risklere girmeden hangisini tercih etmem lazım, İstanbul Pendik 'teyim , nerede taktırabilirim ? Yardımcı olabilecek var mı ?