Arkadaşlar selektör biraz zayıf araç insignia h1 zannedersem geçen gün soldan giderken birinin önüme fırlaması ve selektöre rağmen takmaması canıma tak etti selektöre bi-xenon tarzı güçlü led ne önerirsiniz?
Arkadaşlar selektör biraz zayıf araç insignia h1 zannedersem geçen gün soldan giderken birinin önüme fırlaması ve selektöre rağmen takmaması canıma tak etti selektöre bi-xenon tarzı güçlü led ne önerirsiniz?
Ride Or Die
Beylikdüzü yakınmışızdaVallahi artık napıcağımı şaşırdım bu millete yurt dışındaki 106 lar gibi sisleride selektöre bağlıycam en son çıldırtır bu insanlar adamı.
Ride Or Die
10watt 8600k led lambalar var ancak bu tür dikkat çekici bir güçlü led kullanmak istiyorsanız sağlıklı değil. çünkü çok aşırı ısınan maddeler ve soğutucu kullanmanız gerekiyor. Led'in en büyük düşmanı ısıdır direk uçurur.
RESPECT YOUR ELDERS
Uçurur derken ?soğutucu nasıl birşey olması gerekir birde nerde bulabiliriz ? Allah rızası için yardım edin canımdan bezdim araba sürmekten soğudum en son başımı belaya sokucam
Ride Or Die
bixenonun sellektör effekti yıldırım yada şimşek patlaması denilen olay hiç bir normal ampülde alamassın..
reflektörün üstünde bir perde var merceğin yarısını kapatan o açıldımı patlama effekti oluyor.. buda o perdeyi açıp kapatan motorunun hızıyla alakalı bir olay..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben elektronik toptancısı olduğum için geliyor bu tür malzemeler test ediyoruz zaten bahsettiğim led direk yandığı zaman gözü felç ediyor ancak 10-15 saniye gibi bir süre sonra eğer arkasında aluminyum tarzında bir soğutucusu yoksa direk yanıyor ve çöpe atıyorsunuz. Bu ürünler (PowerLed) çok güçlü ışıklar verir ama arkasına aluminyum soğutucu kullanmak şart. Kuzenime motorda takması için vermiştim aynadan baktığımda Led'in göz almasından motor görünmüyordu..
RESPECT YOUR ELDERS
Oeki tavsiye olarak ne öneriyosunuz hangi marka nasıl birlşey birde nerede bulabilirim ? Yarın alıcam
Ride Or Die
Bence bir kaç kullanımlık olacağı için size tavsiyem (Trafikten ceza yer misiniz bilmiyorum) eski bir fotoğraf makinesi alın. içerisindeki flash devresini sökün ve kullanın. Eğer az çok elektronikten anlarım diyorsanız farat kondansatör dediğimiz olay var onu kullanarak bixenon'un kralını yapabilirsiniz![]()
RESPECT YOUR ELDERS
o powerled lerin araçlar için olan arkasında hazır soğutucu olanları var.. ben bir clio ve bir lancer montajını izledim gördüm ışıması fiyatına oranla rezaletti.. fiyatı 250 tl idi .. ondan rezaletti dedim..
100 tl ye xenon kit taksa çok daha fazla ışıma alırlardı.. hatta osram unlimited alsa 50 tl ye aynı kalitede ışıma alırlardı..
rezalet kısmı ışıma değil fiyatına oranla sunduğu kalite ile orantılı. yoksa 50 ila 100 tl arası olsa o kitler kesinlikle herkese tavsiyem olurdu.. osram alıcağına git onu al derdim..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
benim dediğim şu tip bir şey arkasında kendinden soğutucusu var.
http://www.ebay.com/itm/2X-HIGH-POWE...809c92&vxp=mtr
yukardakiler aktif soğutuculu birde pasif soğutuculu olanlar var..
http://www.ebay.com/itm/2014-new-40W...2e7507&vxp=mtr
Bunlar çok pasif biz bunları E90 E46 gibi araçlarda Angel olarak kullanıyoruz neon etkisi versin diye.. yarın dükkanda bulursam o parçanın videosunu çeker atarım size..
RESPECT YOUR ELDERS
evet bunlar bile 250 tl ye satılıyor birde.. ben parklar haricinde lede kısalarda ve uzunlarda sıcak bakmıyorum..
her çeşit led ampülü gördüm farda hiç biri bir halojen kalitesinde değil yada tam tersi diyim far tasları halojene göre imal edilmiyor halojen ampül çevresini aydınlatır tasda o ışığı alıp yansıtıyor.. led de led ampül yapısı gereği tek noktayı aydınlatıyor oda tas içinde kuvvetli bir ışık yansıması yapamıyor..
şimdi mercekli halojen etkisi veren ledler çıkmış falan ama onca şeyle uğraşılıcağına farda mercek varsa en güzeli bence xenon takıp geçmek..
mercek yoksada kaliteli osram unlimited yada philips extreme power gibi performans serisi halojen bir ampül alıp yola devam etmek..
benim fikrim tabii..
pardon düzeltme yapılmıyor düzeltiyim far tasları led ampüle göre imal edilmiyor olucaktı..
Ebay den Cree led olarak aratırsan kit olarak satılan ürünleri bulabilirsin. Benim gördüğüm en ucuz kit 65 $ dı Türkiye için FreeShipping ürünler var bende uzun farlar için bu kitlerden alıcam. Bahsettiğim ürünün aynısı şu şekildehttps://www.youtube.com/watch?v=7jFbCnVpEbs artık bu şekildede yol vermeyecek araç yoktur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)