Orijinalini görmek için tıklayınız : octavıa rs tdi alınırmı alınmazmı ?
Cümleden iyi forumlar arkadaşlar , Kia spo.184 awd aracım var 3 senedir bende ki bi 2 sene daha kullanırım , gayet memnunum , hızlı bır araç arayışı içine gırdım ama aynı zamanda geniş kullanışlıda olucak , Samsunda kia nissan skoda bayısı ortak yanyana sahıbı tanıdık , aracı servıse goturmusken modellere bakıyodum , octavıanın rs tdı modelını gordum arac cok hos donanım guzel , ve spor ( 19 jantlar bı xenonlar 4 egzos cıkısı ..vs ) fıyat olarak ta oldukca guzel bır fıyat aldım . Yuzden on daha ucuz dıyeyım ..
Şimdi bu kadar para verdıkten sonra ıkıncı eldede oldukca çekici modeller var ancak 2 defa ıkıncı el aracta sorun yasadım ( bıraz saflık bıraz bılınclı olamamak ) Sıfır takıntım olustu ! Aldıgım aracı en az 4-5 sene kullanıcam ki bundan once de aynı şelikde oldu , takıp edıp alamadıgım bı evo-x var ona da o zamanda bütcem yetmedı , sizce mantıksız bır hamlemı olur ..? ***** vergı sıstemınden fıyatı yuksek ancak yapılabılıcek bırsey yok !
Hızlanma 8 snıye belkı yazlımla bı kac dokunusla 7 sanıyeye kadar ınebılır ayrıca dızel olması gucu yakıt durumu dsg de ( dsg her ne kadar sıkıntılıda olsa garantı 4 seneye yakın ) artıları , haa benzınlı 2.0 210 luk modelıde 3 bın daha ucuz dızelden ( dızel 184 hp )
Düşüncelerinizi merak ettım vede bı akıl alayım dedım )) Yardımcı olucaklara teşekkur edıyorum
OrcunInce
17-02-2015, 12:35
Cümleden iyi forumlar arkadaşlar , Kia spo.184 awd aracım var 3 senedir bende ki bi 2 sene daha kullanırım , gayet memnunum , hızlı bır araç arayışı içine gırdım ama aynı zamanda geniş kullanışlıda olucak , Samsunda kia nissan skoda bayısı ortak yanyana sahıbı tanıdık , aracı servıse goturmusken modellere bakıyodum , octavıanın rs tdı modelını gordum arac cok hos donanım guzel , ve spor ( 19 jantlar bı xenonlar 4 egzos cıkısı ..vs ) fıyat olarak ta oldukca guzel bır fıyat aldım . Yuzden on daha ucuz dıyeyım ..
Şimdi bu kadar para verdıkten sonra ıkıncı eldede oldukca çekici modeller var ancak 2 defa ıkıncı el aracta sorun yasadım ( bıraz saflık bıraz bılınclı olamamak ) Sıfır takıntım olustu ! Aldıgım aracı en az 4-5 sene kullanıcam ki bundan once de aynı şelikde oldu , takıp edıp alamadıgım bı evo-x var ona da o zamanda bütcem yetmedı , sizce mantıksız bır hamlemı olur ..? ***** vergı sıstemınden fıyatı yuksek ancak yapılabılıcek bırsey yok !
Hızlanma 8 snıye belkı yazlımla bı kac dokunusla 7 sanıyeye kadar ınebılır ayrıca dızel olması gucu yakıt durumu dsg de ( dsg her ne kadar sıkıntılıda olsa garantı 4 seneye yakın ) artıları , haa benzınlı 2.0 210 luk modelıde 3 bın daha ucuz dızelden ( dızel 184 hp )
Düşüncelerinizi merak ettım vede bı akıl alayım dedım )) Yardımcı olucaklara teşekkur edıyorum
Yakıt problemi yok ise, kesinlikle 2 litre benzinli versiyon alınmalı.
Yurt dışı testlerinde çok yüksek puanlar topluyor yeni rs bu yüzden bence alınabilir.
ahmet_xy
17-02-2015, 12:37
bence benzinlisini al. bu arada 210 ps değil, 220 ps benzinliler.
bence benzinlisini al. bu arada 210 ps değil, 220 ps benzinliler.
Evet 220 ps , Düzelttiğniz için teşekkür ettim,, Dizel hazır ellerinde var , bide rengi duruşu gayet hoşuma gitti , yakıtta gayet makul
ahmet_xy
17-02-2015, 12:46
benzinlisi 113 lira değil miydi? şimdi baktım 122 yazıyor. zam mı gelmiş?
benzinlisi 113 lira değil miydi? şimdi baktım 122 yazıyor. zam mı gelmiş?
Abi bilmiyorum , ben uzunca zamandır evoya takmış durumdaydım olmayınca vazgecmiştim hiç fiyatlarını araştırmadım sadece ınternette baktım sonra bayıde guzel bı ındırım yaptı olur yaw neden olmasın moduna gırdım :)
Daha önceki yorumum aynen yapıştırıyorum ;
Octavia RS güzel araba asla almazdım orası ayrı lakin alanı cesaretinden dolayı tebrik ederdim
Yalnız RS in TDI versiyonu hangi amaca hizmet ediyor çözemedim
Şu günümüz şartlarında aşırı sıradan bi motoru var performans verileri çok iyi değil yani gelir sıradan bi 320d sellektör atar alır yolu devam eder alamadımı en iyi ihtimalle tampon tampona devam eder zaten dizel sürüş zevki vasat ses de yok nerde RS ismi..
Madem RS alınıyor yahu babalar gibi 2.0 220 hp TSI varken ne dizeli hangi dizel ..
Daha önceki yorumum aynen yapıştırıyorum ;
Mesaj alındı ))
fiyatını değerlendirme kıstasları arasindan çikarirsak bence çok güzel araç.
dizel , tork güç , görüntü vs vs.
bn olsam alirdim.
63owen63
17-02-2015, 13:40
Valla işin aslı, 2.el satışında sizi memnun etmeyecektir, normal bir kullanıcı olarak 2.0 tdi bir araç aramıyorsanız, sportif ruhlu ( tasarım ve iç dizayn olarak ) bir araçsa aradığınız tdi bence alınır, rs ingiltere nin en favori araçlarından şuan, hem hızlı hem az yakan bir aracınız olur, bir yazılımlı 220 hp, 460nm yazılım paketleri var, tr'de daha fazla çıkacagı kesin :) Hiç upgrade kısmından vs bahsetmiyorum bile, sadece yazılım ve yardımcı modifikasyonlarla bile, çok can yakar, uzun yola da gider, pistte de sıkar, özel bir aracınız olur,satarken de muhtemelen bu düşüncelerde biri sizden alır,elinizde vs patlamaz ama 110bin'e alacagınız bir başka vw,bmw,audi den daha fazla 2.el fiyatının düşecegi kesin. Ben olsam şahsen alırdım :)
1.6 tdi dan 200 + güçler alınıyor bu motordan kim bilir ne cevherler yatıyor, fakat dsg işi sıkıntılı.Aracın görüntüsü çok güzel bence tercih edilebilir.
Ama yakıt işi sıkıntı değilse 2.0 tsı modeli tercih edilmeli aynı motorlu passat kullandım tiptronik olandan ve 1.8 ininde kullandım ikiside çok güzel gidiyor özellikle 2.0 tsı harikaydı
63owen63
17-02-2015, 13:50
O tdi 'ın şehir içi 7 litrelerde gezecegini , tsi 'ın ise 10'dan aşşagı yakmayacagını söylemekte fayda var :)
O tdi 'ın şehir içi 7 litrelerde gezecegini , tsi 'ın ise 10'dan aşşagı yakmayacagını söylemekte fayda var :)
Abi istanbul için öyle ama daha küçük şehirlerde o kadar çok olacağını sanmıyorum sonuçta trafik vb sıkıntılar çok olmuyor küçük şehirlerde
@eworen e katılıyorum bende. Çok sıradan görüyorum bende.
mimarsertac
17-02-2015, 14:54
Bence alınır. Keyifle kullanılacak araba.
nicosaint82
17-02-2015, 17:17
Ben olsam bende alırım,,fiyat performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri,
En son fiyat olarak kaç dediler?
Bu kasada onun dizel RS'i var mıymış? Ben onu bitirdiler sanıyordum. Eskisini incelemiş ve kullanmıştım, güzeldi. Ama ben artık akıllandım, vereceğim tavsiye ise araç alınır alınmaz rodajdan sonra hemen dpf ve EGRyi iptal etmektir. Ben etmedim sıfır nasıl olsa diye 3 yıl sonra patladı bir tarafımda. DPF tıkıyor, negatif basınç yaratıyor turboda, araç sıkışıyor, yağ sorunları baş gösteriyor, turbo bu sefer yağı ufak ufak intercoolera ona buna doldurmaya başlıyor, rezillik diz boyu oluyor. Yurtdışında adam alıyor 4000 euro maaş, yeni dpf 400 euro, koymuyor tabi değiştirip geçiyor gerek olunca, 50binde falan. Burada ortalama maaş 2-2.5 lira, dpf gümrüğüyle bilmemneyiyle bayisiyle servisin kazığıyla 600-650 euro, o da döviz kurundan dolayı 3e katlanıyor, iyice oluyor yani.
Abi istanbul için öyle ama daha küçük şehirlerde o kadar çok olacağını sanmıyorum sonuçta trafik vb sıkıntılar çok olmuyor küçük şehirlerde
Orduda yaşıyorum zaten yakıt oldukça az olur benzınde bile az olur kanaatındeyım ..
Ben olsam bende alırım,,fiyat performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri,
En son fiyat olarak kaç dediler?
112 civarı diyeyım
Bu kasada onun dizel RS'i var mıymış? Ben onu bitirdiler sanıyordum. Eskisini incelemiş ve kullanmıştım, güzeldi. Ama ben artık akıllandım, vereceğim tavsiye ise araç alınır alınmaz rodajdan sonra hemen dpf ve EGRyi iptal etmektir. Ben etmedim sıfır nasıl olsa diye 3 yıl sonra patladı bir tarafımda. DPF tıkıyor, negatif basınç yaratıyor turboda, araç sıkışıyor, yağ sorunları baş gösteriyor, turbo bu sefer yağı ufak ufak intercoolera ona buna doldurmaya başlıyor, rezillik diz boyu oluyor. Yurtdışında adam alıyor 4000 euro maaş, yeni dpf 400 euro, koymuyor tabi değiştirip geçiyor gerek olunca, 50binde falan. Burada ortalama maaş 2-2.5 lira, dpf gümrüğüyle bilmemneyiyle bayisiyle servisin kazığıyla 600-650 euro, o da döviz kurundan dolayı 3e katlanıyor, iyice oluyor yani.
Modifiyeyi bende cok sevıyorum ancak bu işin merkezi istanbul ankara adana izmir ,, e buralarda ınsanın cevresi varken bu tip işlere girişebilir ancak benım acımdan bakarsanız yazılım bıle yaptrmak için baya uğraşmam lazım .. yoksa tahminen dumansız şekilde 250 hpler gorulebılır , bırde dsg modıfıyesı drumu var asıl onemlı kısım bu . Birde 4motion olaydı harika olucaktı .
Şahsen hayalim evo-x ancak sıfır ayarında nerdeyse yok ve mıncıklanmamış az km ve mr edıtıon sst şanzıman tabı .. Ancak bır tane denk geldı o donemde de butce olmadı ...
Benım değer kaybı derdım açıkcası cok yok beklentımın karşılanması onemli ,misal spoyu alırken de cok zarar edıcegımı soledıler aldıgımda yıne cok guzel bır ındırımle 95 e aldım suan 135 sıfırı-- acil satma durumum oluşmustu 105 veren oldu çok sukur hallettık satmadan .. aracın kalıtesı bı bmw değil bi vw de değildir belki ama benım ıcın yeterli yakıtı gıdısı yoltutusu ve donanım konfor gayet makul ..!
Kışın spo gayet guzel ancak yaza dogru yıne uzunyol ıcın octavıa kafama cok yattı , genıs kullanıslı , ımkan olsa s3 de alırım , Samsunda bır abımızde var yakıt ayrı guzel gıdısı ayrı ...
Kullanıcı yorumu olsa en cok merak ettıgım o
110 kağida el sıkış sen:)
Çiçek gibi fiyat:)
Keyifle binersin bi yazilimla. Başka da ellemezsin:))
sinanbaysal
17-02-2015, 18:56
Kullanmış olduğunuz aracınız için ikinci araç olarak octavıa rs almak mantıksız geldi bana.
nicosaint82
17-02-2015, 18:58
Güzel fiyat,,%45 vergi diliminde olan 1,6 passat 130k fiyatı varsa,,%90 vergili 2,0tdi için 112k verilir,,
Kullanmış olduğunuz aracınız için ikinci araç olarak octavıa rs almak mantıksız geldi bana.
Pologti yada ıbıza cupra da var alınabılıcek yada type r da alabılırım , ancak ufak araçları mini harıcınde sewmıyorum , oyuzden hızlı sedan tercıhım .. mesela proceedgt de donanım felan harıka bır arac ne varki yıne beklentımı karşılamıyor,, spoyu uzunyolda da kayak yapmaya gıderkende (maden muh. ) arazıye cıkarkende kullanabılıyorum . ayrıca uzun yolu seven bır ınsanım :D bmw de ıstedıgım donanımlar olsa butce zaten 150-160 olması lazım okadar cıktıktan sonra zaten spoyu da satar baya bır alternatıf uretırım ... hafta sonları agırlıklı ve uzunyolıcın benzınlıde olsa octavıayı dusundum ustelık farklı kendıne has bır tarzı var bıde kırmızı oldumu )))
ancak onemlı olan kullanıcı yorumları tabıkı
Pologti yada ıbıza cupra da var alınabılıcek yada type r da alabılırım , ancak ufak araçları mini harıcınde sewmıyorum , oyuzden hızlı sedan tercıhım .. mesela proceedgt de donanım felan harıka bır arac ne varki yıne beklentımı karşılamıyor,, spoyu uzunyolda da kayak yapmaya gıderkende (maden muh. ) arazıye cıkarkende kullanabılıyorum . ayrıca uzun yolu seven bır ınsanım :D bmw de ıstedıgım donanımlar olsa butce zaten 150-160 olması lazım okadar cıktıktan sonra zaten spoyu da satar baya bır alternatıf uretırım ... hafta sonları agırlıklı ve uzunyolıcın benzınlıde olsa octavıayı dusundum ustelık farklı kendıne has bır tarzı var bıde kırmızı oldumu )))
ancak onemlı olan kullanıcı yorumları tabıkı
kırmızı değilde abi,mavisi can alır .. hatun beni mavinin içinden zorla indirmişti :)
bir önceki kasa A5 octavia RS 2.0 tfsi iki yıldır kullanıyorum.e
sadece stg1 revo yazılım ve dw var.235-240 hp civarıdır herhalde.
kullanımı, ivmnelenmesi çok tatminkar, yakıtı 90-100 gibi gidersen 5,5-5,6 lt/100km ye kadar düşüyor.
bagajı s kasa mersedesten daha büyük, hızlı bir sedan olarak iyi ve ucuz bir alternatif.
Benzinlide dizelde gayet makul fiyatlı şu ana kadar ikinci eldeki değer kaybı haricinde negatif bir yorum gormedım ))
kurtlukaya
17-02-2015, 23:49
eğer yakıt ile sıkıntınız yoksa benzinli alınır , yok uzun yola giderim basarkende yakıtı düşünmek istemiyorum derseniz dizel almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum , çünkü performanslı benzinli bir arabayı sabit hızda sürmezsiniz diye tahmin ediyorum basarsanızda 10 litreden aşşağı yakmayacağıda kesin , amcamda range vardı 3.0 dizel o sabit hızda sürmüyordu 10 litre yakıyordu oradan çıkarımla rs 10 litrenin altında yakacaktır zaten ( dizel için bahsediyorum ), mavisi kırmızısından daha canlı duruyor bence
eğer yakıt ile sıkıntınız yoksa benzinli alınır , yok uzun yola giderim basarkende yakıtı düşünmek istemiyorum derseniz dizel almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum , çünkü performanslı benzinli bir arabayı sabit hızda sürmezsiniz diye tahmin ediyorum basarsanızda 10 litreden aşşağı yakmayacağıda kesin , amcamda range vardı 3.0 dizel o sabit hızda sürmüyordu 10 litre yakıyordu oradan çıkarımla rs 10 litrenin altında yakacaktır zaten ( dizel için bahsediyorum ), mavisi kırmızısından daha canlı duruyor bence
Yazılım felan yaptırabıldiğimi düşünüyorum dizel olan oldukça keyifli olabilir , renk hala kırmızı kafamda
rockford34
18-02-2015, 13:40
dizel veya benzinli fark etmez genel anlamda büyük bir bagaj vag kalitesi ekstra donanımlar ve inanın cok yüksek yol tutus kabiliyetine sahip bir arac sahsım 2007 benzinli vrs kullanıyorum aldıgımda kısa süre binip satmaktı amacım tadını alınca vazgectim :) ben tavsiye ederim
bence güzel araç işlevine ve sunduklarına göre pek emsali de yok gibi bu fiyata. Ama gerçekten RS adına yakışmayan verilere sahip. Ama amaç sadece gazlamak değilse bence alınır.
dizel veya benzinli fark etmez genel anlamda büyük bir bagaj vag kalitesi ekstra donanımlar ve inanın cok yüksek yol tutus kabiliyetine sahip bir arac sahsım 2007 benzinli vrs kullanıyorum aldıgımda kısa süre binip satmaktı amacım tadını alınca vazgectim :) ben tavsiye ederim
Yoltutuşunun bende fena değildir diye düşünüyorum test aracı yok ellerinde istanbulda varmış , gerçi gerekte yok
bence güzel araç işlevine ve sunduklarına göre pek emsali de yok gibi bu fiyata. Ama gerçekten RS adına yakışmayan verilere sahip. Ama amaç sadece gazlamak değilse bence alınır.
Dizelin veriler 8 saniye benzinlide 6.9 , amaç rol yukleyıp kapışmada değil , bide tunning ile alakalı çevrem yok ordudan beri de zaten ne yapmak istesem istanbul ankara dolaşmam lazım guvenılır ınsanlara denk gelmm lazım ( şanslı sayılmam) dizel biraz daha teferruatlı gibi ama sadece yazılım ve egr iptali ile 240-250 leri belki gorur ))
Git gel uçak bileti 150-200 tl, alacağınız araba 100bin tl üzeri. Bence test aracı olan şubeyi arayıp, gelip, deneyip sonra kararınızı veriniz.
Mehmetmert
18-02-2015, 14:45
DPF iptali
Yazılım
Bunlarla bence 250+ olur
a3 / a3 sedan 1.6tdi dsg olmuş 100 - 110 bixenon cam tavan falan kondurursan
ben aralıkta sordugumda 120 demişlerdi ayak üstü konusrken 113 falan cok güzel rakamlar o sınıf o donanım 2.0d bir araç için
2.0 TFSI sadece yazılımla 310-320 hp oluyor
http://www.revotechnik.com/product-details/software/skoda/octavia-mk3/182/stage-1/#.VOScUywx2uI
Ki bunun daha egzoz u var stage 2 si var
Bitek dizele mi yazılım var
kalipson
18-02-2015, 15:13
Dizel mi 112 civarı dediler??
alihan_27
18-02-2015, 15:20
Benzinli tamam daha performanslı ama yakıt tüketimi konusunda verilerden ziyade, sıkıştırarak kullanımda benzinli-turbo araçta tüketimin ucu yok, 20lt üstü yakması zor değil. Dizelde tüketim aralığı çok daha dar. Yani hem tutumlu hemde yeterli performans için bence dizeli gayet güzel. Ha 5 yıl sonra ne olur kestirmek zor satış için, şuanki octavia rslerin ikinci elini şahsen çok çok temiz olmadığı sürece almayı düşünmem.
2.0 TFSI sadece yazılımla 310-320 hp oluyor
http://www.revotechnik.com/product-details/software/skoda/octavia-mk3/182/stage-1/#.VOScUywx2uI
Ki bunun daha egzoz u var stage 2 si var
Bitek dizele mi yazılım var
Sizin gibi işi bilen insanlar için tabiki ihtimallerin sonu yok �� ancak forumda okuduklarım az cevremden kulaktan dolma bilgiler kadar modifiye bilgim ... 240-250 hp bile fazlasıyla yeterli olur benim için )
Dizel mi 112 civarı dediler??
112 civarı şuan ellerindeki beyaz için 120zaten butcemdi.
Benzinli tamam daha performanslı ama yakıt tüketimi konusunda verilerden ziyade, sıkıştırarak kullanımda benzinli-turbo araçta tüketimin ucu yok, 20lt üstü yakması zor değil. Dizelde tüketim aralığı çok daha dar. Yani hem tutumlu hemde yeterli performans için bence dizeli gayet güzel. Ha 5 yıl sonra ne olur kestirmek zor satış için, şuanki octavia rslerin ikinci elini şahsen çok çok temiz olmadığı sürece almayı düşünmem.
Kendi araçlarımı sadece servise soktum ve hiç kurcalamadım cabucak da elimden çıktı temiz geçmişi olan her araç herzamn alıcı bulur diye düşünüyorum
nicosaint82
18-02-2015, 16:10
https://www.youtube.com/watch?v=d3RYcnfNRA4
leon cupra daha güzel bir seçim olmaz mı? ben leon fr kullanıyorum ve çok memnunum.cupranın 129.000 liste fiyatı var, iyi bir pazarlık uygun fiyata alınabilir.
leon cupra daha güzel bir seçim olmaz mı? ben leon fr kullanıyorum ve çok memnunum.cupranın 129.000 liste fiyatı var, iyi bir pazarlık uygun fiyata alınabilir.
Ben yeni leona alışamadım bişiler araçta eksik kalmış gibi.. ( donanım fiyat olayı oldukça iyi tabi ) hatchbackten ziyade sedan sevdiğim için octaviaya yı arastırıyorum şimdilik kafama yattı , testlerde yorumlar guzel donanım ve fıyatta guzel hAyırlısı diyelim ))
academian97
19-02-2015, 14:10
Tek soru: Cam tavanlı mı?
2.0 tsi 220 lisini al hocam revo ile güzel oluyor istersen bak revonun sayfasına
Ben yeni leona alışamadım bişiler araçta eksik kalmış gibi.. ( donanım fiyat olayı oldukça iyi tabi ) hatchbackten ziyade sedan sevdiğim için octaviaya yı arastırıyorum şimdilik kafama yattı , testlerde yorumlar guzel donanım ve fıyatta guzel hAyırlısı diyelim ))
leonun yoltutuşu çok çok iyi ama ayreten a3 golf octaviadan hafif
ceyhun737
19-02-2015, 14:18
Leon cupra da eksik olan dis goruntu fr ile cok benzer bence octavia coo daha mantikli secim bir kere segment ayri , kalitesi koltuklari goruntusu cok daha guzel. Ama rs ruhuna kesinlikle benzinli modeli yakisacaktir eger az km yapiliyorsa, verecegi keyif de cok daha iyi olacaktir
Canselmo
19-02-2015, 14:42
Valla alanyada bir tane yabancı plaka mavi yeni rs var , 2-3 günde bir görüyorum efsane cidden dizayn duruşu baya ilgi cekiyor.
Ayrıca alıcaksanız bana görede RS in hakkı 2.0 tfsı dır 220 hp yazılımla 300 hp alıyomuş valla miss :D
leonun yoltutuşu çok çok iyi ama ayreten a3 golf octaviadan hafif
Cupra zaten Nürburgring de ispatladı kendını araçtan yana şüphem yok ..
Leon cupra da eksik olan dis goruntu fr ile cok benzer bence octavia coo daha mantikli secim bir kere segment ayri , kalitesi koltuklari goruntusu cok daha guzel. Ama rs ruhuna kesinlikle benzinli modeli yakisacaktir eger az km yapiliyorsa, verecegi keyif de cok daha iyi olacaktir
Leon nun dışı agresif değil eski leondan sonra beni hayal kırıklıgına ugrattı (sadece dizayn olarak )
Valla alanyada bir tane yabancı plaka mavi yeni rs var , 2-3 günde bir görüyorum efsane cidden dizayn duruşu baya ilgi cekiyor.
Ayrıca alıcaksanız bana görede RS in hakkı 2.0 tfsı dır 220 hp yazılımla 300 hp alıyomuş valla miss :D
2.0 tsi lar konusunda bıraz bakındımda oldukça fazla ''yerli'' uygulama ve bilgi bolluğu var , tek kotu huyum aracı sever bıde alısırsam sureklı kullanırım km fazla olabılır :D dizeli modlamadan benzınlı perfonmansı almak zor , Renk konusunda maviyi gormedım , vıdeolarda felan resımlerde gayet iyi duruyor , Bayıdekı beyaz dızel , yada kırmızı olabılır , hala mavi den emın degılım ama ....
İstanbula gıdıcem buyuk ıhtımal test surusu ayarlanıcak bakalım artık net şekilde kararım aracı almak yonunde haa test te olumsuzluk olur ıcıme sınmez kalır o ayrı
Yüzde 90 dizel modeli alıcam kafama dizel yattı.
Canselmo
19-02-2015, 16:58
Cupra zaten Nürburgring de ispatladı kendını araçtan yana şüphem yok ..
Leon nun dışı agresif değil eski leondan sonra beni hayal kırıklıgına ugrattı (sadece dizayn olarak )
2.0 tsi lar konusunda bıraz bakındımda oldukça fazla ''yerli'' uygulama ve bilgi bolluğu var , tek kotu huyum aracı sever bıde alısırsam sureklı kullanırım km fazla olabılır :D dizeli modlamadan benzınlı perfonmansı almak zor , Renk konusunda maviyi gormedım , vıdeolarda felan resımlerde gayet iyi duruyor , Bayıdekı beyaz dızel , yada kırmızı olabılır , hala mavi den emın degılım ama ....
İstanbula gıdıcem buyuk ıhtımal test surusu ayarlanıcak bakalım artık net şekilde kararım aracı almak yonunde haa test te olumsuzluk olur ıcıme sınmez kalır o ayrı
Yüzde 90 dizel modeli alıcam kafama dizel yattı.
Valla mavisi cidden efsane duruyor. Zaten afişlerde veya skodanın sitesinde hep mavi renk var. Ama tabi benim tercigihim sonuçta ne kadarda sevdigim bir araç olsada 120.000 tl ye 1-2 yasında mercedes audi bmw 3lüsünden birini seçerdim
Valla mavisi cidden efsane duruyor. Zaten afişlerde veya skodanın sitesinde hep mavi renk var. Ama tabi benim tercigihim sonuçta ne kadarda sevdigim bir araç olsada 120.000 tl ye 1-2 yasında mercedes audi bmw 3lüsünden birini seçerdim
2. el sadece evo-x (onunda ss-t mr verısıyonu ) düşündüm bulamadım :D buldum o an butce denk gelmedı )) --- Aldıgım fıyat uygun donanım yeterli ve en az 3-4 sene kullanıcam bmw-mercedes dıye dusunursek o kadar cok secenek varkı ıkıncı el golf r almak en mantıklısı mesela ( bana göre tabiki ) daha öncede yazdım butce 120 uzerıne cıkarırsam Sportage ıda satarım gıder s3 alırım yanına ıkıncı el dızel ufak bısı alırım ancak delilik donemlerım bıttı ))))
Neden octavia , superb modelinden berı skoda sevgımı kazandı octavıa 1.6 tdi yenı kasasını kullanmıştım guzel araçtı , sedan araçları sevıyorum işler yoluna gırdı aılemle alakalı planlarımı Çok Şükür gerçekleştirdim. Sıra bana geldi evo-x aradım bulamadım gıttım ev aldım bu seferde evo-x buldum :D dedım kısmetım buymus e bıde cevremız kısıtlı sonucta Ordu dayız ,Samsundayken Bayide beyaz dızel rs yı gordum dedim ahada buldum :D ... Donanımı cok guzel yarıya kadar cam tavan , yarı derı ısıtmalı koltuklar , ortada ekran ,bolca özellik -fena olmayan bir ses sistemi , 4 kişi rahat rahat yayıla yayıla oturmak , dev bagaj , sadece bagaj ustu ruzgarlık itici , jantlarda çok iyi ,bilinen motor bilinen dsg , yoltutuşu nu felan bılmıyorum (yorumlar gayet olumlu) yani beklentilerimi karşılıyor . İmkanım oldukça sıfırdan şaşmam !
maviyi parıl parıl parlarken bir showroomda gör beyaza sümügünü atmassın :)
siyah kırmızı parcalarla birlikte bukadarmı güzel kombinli olabilir bir araç
Şimdiden hayırlı olsun çok mantıklı seçim bence , fiyat konusunda Skoda bayisinde çalışan Orhan abi var sitede o yardımcı olabilir diye düşünüyorum , ' orhan_guney ' nickli.
CooLeqenD
20-02-2015, 08:23
Octavia alınacaksa, alınacak tek bir rengi var oda Yarış Mavisidir diğer renkler teferruat. :) Buda benim evlat, havalar güzelken benzinlikte arabayı detaylı yıkadığım da yanıma 2 kişi gelip maşallah çektiğinde ve bunun bu rengi varmıymış yaaaa demesinden sonra doğru tercih olduğunu o zaman anladım. :)
http://i.hizliresim.com/Jplk6Y.jpg
mavisi iyiymiş @orhan güney bey size yardımcı olur
şimdiden hayırlı olsun
O paralara araba alacak olsam gozumu kirpmaz mavi cam tavanlisini alirim. Kesinliklte 2.0 tdi olarak. chip dp yapar kafa rahat binerim. 2.0tfsi iyi guzel hos makine'de yakit bi sure sonra caninizi sikmaya baslar diye dusunuyorum.
ahmetbaha-drs
20-02-2015, 10:53
Skoda Octavia bence "RS" olmasa dahi alınacak en mantıklı araçlardan birisi. RS' ise fiyat performans olarak hem dizel hem benzinlide gerçekten çok mantıklı bir otomobil, Hayırlısı olsun İnşAllah.. Yeşilide çok güzel :)
Shadow_Dancer
20-02-2015, 11:04
Valla ben Leonu almadan önce çok gidip geldim 1.2 tsi dsg elegance yarış mavisine. Ama araba yoktu bekleme süresi çoktu. Bence çok güzel bi makina , dizelini alıp yakıtı dert etmeden kafama göre binerdim.
Orhan Beyi biliyorum , ancak kendi arkadaşıma soz vermişken kendisiyle ırtıbata gecmek bana yakışmaz ! Beyaz bayının elindeki, fıyatı da ona gore aldım ! Mavi için çok beklemiceksem olabilir )))
Yorumlar için çok teşekkürler inş. Aldıktan sonrada burda paylaşıp yine bilgi alışverişinde bulunuruz )) ALLAH herkeze gönlündekini nasip etsin ))!
orhan_guney
20-02-2015, 13:11
Kaç gündür okuyorum konuyu yorum yapmak için biraz bekledim,bence kesinlikle beyaz alma nedeni basit satılan her 10 octavia nın 7 tanesi beyaz çok sıradan, ve basit duruyor ayrıca rs de en çok mavi ve yeşil gidiyor, geneli Yarış mavisi ama, kesinlikle siyah tasarım,Cam tavan,Siyah/kırmızı dikiş,Xtrem 19 jantları al, arkadaşına söyle seni Sadık müşteriye soksun, yada peşin alacaksan doğuş çalışanı adına al dün doğuş çalışanlarına %6 fatura altı ındırım başladı 585 TL fatura indirimi var extradan bunları uygulasın.
Canselmo
20-02-2015, 13:19
2. el sadece evo-x (onunda ss-t mr verısıyonu ) düşündüm bulamadım :D buldum o an butce denk gelmedı )) --- Aldıgım fıyat uygun donanım yeterli ve en az 3-4 sene kullanıcam bmw-mercedes dıye dusunursek o kadar cok secenek varkı ıkıncı el golf r almak en mantıklısı mesela ( bana göre tabiki ) daha öncede yazdım butce 120 uzerıne cıkarırsam Sportage ıda satarım gıder s3 alırım yanına ıkıncı el dızel ufak bısı alırım ancak delilik donemlerım bıttı ))))
Neden octavia , superb modelinden berı skoda sevgımı kazandı octavıa 1.6 tdi yenı kasasını kullanmıştım guzel araçtı , sedan araçları sevıyorum işler yoluna gırdı aılemle alakalı planlarımı Çok Şükür gerçekleştirdim. Sıra bana geldi evo-x aradım bulamadım gıttım ev aldım bu seferde evo-x buldum :D dedım kısmetım buymus e bıde cevremız kısıtlı sonucta Ordu dayız ,Samsundayken Bayide beyaz dızel rs yı gordum dedim ahada buldum :D ... Donanımı cok guzel yarıya kadar cam tavan , yarı derı ısıtmalı koltuklar , ortada ekran ,bolca özellik -fena olmayan bir ses sistemi , 4 kişi rahat rahat yayıla yayıla oturmak , dev bagaj , sadece bagaj ustu ruzgarlık itici , jantlarda çok iyi ,bilinen motor bilinen dsg , yoltutuşu nu felan bılmıyorum (yorumlar gayet olumlu) yani beklentilerimi karşılıyor . İmkanım oldukça sıfırdan şaşmam !
Ozaman mavi 19 jant rs size yakışır sımdıden hayırlı olsun :D
Bencede günlük kullanım için rs tdi çok mantıklı fiyatıda uygun baya.ama kesinlikle beyaz alınmaz bencede şirket arabası gibi basit ve ucuz duruyo baydı artık beyaz renk bide.mavi, yeşil,kırmızı yada astar gibi grisi var batteship grey tonunda benim favorimdir şahsen bu renklerden birini tercih edin derim
orhan_guney
20-02-2015, 13:24
Benim favorim kesinlikle çelik grisi :)
Bencede günlük kullanım için rs tdi çok mantıklı fiyatıda uygun baya.ama kesinlikle beyaz alınmaz bencede şirket arabası gibi basit ve ucuz duruyo baydı artık beyaz renk bide.mavi, yeşil,kırmızı yada astar gibi grisi var batteship grey tonunda benim favorimdir şahsen bu renklerden birini tercih edin derim
bu rengin rs tdi olanı nın 2.elinin temizi denk gelirse size bi arayabilirmisin beni kardeşim ?
orhan_guney
20-02-2015, 13:40
panpa zengin işi fakirler binemez :D
Başım üstüne.
bu rengin rs tdi olanı nın 2.elinin temizi denk gelirse size bi arayabilirmisin beni kardeşim ?
Canselmo
20-02-2015, 13:41
Renk olarak favori ..
http://i60.tinypic.com/2iizomo.jpg
http://i60.tinypic.com/2hfjck2.jpg
SekoLive
20-02-2015, 13:43
octavia rs'in türkiye satıs sayısı nedir acaba bunlar elinizde oluyormu merak ettim?
benimde cok sevdiğim beğendim bi araç oldu ozellikle son kasası
panpa zengin işi fakirler binemez :D
Başım üstüne.
yok benim için henüz erken agaa bunlar yaşlı işi zaten :D
bankadan bi arkadaşa bakıyoz da ??
Dediğim renk tamda üstteki işte 2.sırada mavi gelir 3.yeşil sıralama olarak :)
onurgoyunc
20-02-2015, 15:17
Bence octavia rs combi alınmalı, özellikle çelik grisi combi de çok yakışıyor. İç kısımda gri işlemeli seçilir
Aslında golf gtd gelse o da düşünülebilir
Kaç gündür okuyorum konuyu yorum yapmak için biraz bekledim,bence kesinlikle beyaz alma nedeni basit satılan her 10 octavia nın 7 tanesi beyaz çok sıradan, ve basit duruyor ayrıca rs de en çok mavi ve yeşil gidiyor, geneli Yarış mavisi ama, kesinlikle siyah tasarım,Cam tavan,Siyah/kırmızı dikiş,Xtrem 19 jantları al, arkadaşına söyle seni Sadık müşteriye soksun, yada peşin alacaksan doğuş çalışanı adına al dün doğuş çalışanlarına %6 fatura altı ındırım başladı 585 TL fatura indirimi var extradan bunları uygulasın.
Öncelikle bigilendirme için teşekkür ediyorum Dediklerinizi yapıcam ))
Beyazdan vazgeçtim abimde maviyi gormus mavi olsun bekle demeye basladı , ( çelikgriside hiç fena değil)
Bence octavia rs combi alınmalı, özellikle çelik grisi combi de çok yakışıyor. İç kısımda gri işlemeli seçilir
Aslında golf gtd gelse o da düşünülebilir
imkan olucak alroad quatro almak lazım da işte :D
Mavi sedan 19 jant cam tavan , kırmızı dikiş. artık bı kac extra daha eklenıcek , cümleden teşekkur edıyorum fıkırlerınızı paylaştığınız için )))
Mehmetmert
20-02-2015, 17:47
Valla ben combilere bayiliyorum ozelikle,boyle rs4, rs6 nin kucultulmus hali gibi :)
Valla ben combilere bayiliyorum ozelikle,boyle rs4, rs6 nin kucultulmus hali gibi :)
Combi tipinde niyeyse 4 çeker olmalı takıntım var , keza octavıanın awd si olsa tadından yenmezdı. Allah herkeze içinden geçeni nasip eder umarım )
Kesinlikle alinir gayet mantikli bir secim ozellikle golf ile kiyaslaninca.. hayirlisi olsun
nicosaint82
20-02-2015, 20:59
Fiyat farkı 10k geçiyorsa beyaz olanda alınır bence,,,satarken daha az zarar edersiniz,,
ahmet_xy
20-02-2015, 21:12
yeşil ve sarı rengi gayet güzel..
http://cyplive.com/auto/assets/images/test-drive-photo/sport-v-karmane-test-drayv-skoda-octavia-rs_3.jpghttp://www.automavericks.com/forum/attachments/2013-skoda-octavia-rs-unveied-ahead-of-official-debut-next-month-jpg.381/
SKODA OCTAVIA 2.0 TDI CR VRS DSG ELEGANCE
vrs nin farkı nedir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-octavia-2.0-tdi-cr-vrs-dsg-elegance-198992156/detay
konu sahibi arkadaşın affına sıgınarak bunu koydum bu sıralar biraz taktık bu skodalara :D
@ orhan güney bey görürse sanırım bizi aydınlatır ?
bu da benden olsun o zaman almanyada çekmiştim station yeşil bi başka duruyor:)
http://i.hizliresim.com/Lpn0J0.jpg
orhan_guney
21-02-2015, 08:25
aldığı fiyatın üstünde satıyor arkadaş :) aynı donanım aracı 121,000 TL vermiştik, 2 ay oldu.
SKODA OCTAVIA 2.0 TDI CR VRS DSG ELEGANCE
vrs nin farkı nedir ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-skoda-octavia-2.0-tdi-cr-vrs-dsg-elegance-198992156/detay
konu sahibi arkadaşın affına sıgınarak bunu koydum bu sıralar biraz taktık bu skodalara :D
@ orhan güney bey görürse sanırım bizi aydınlatır ?
İlanda dayı renk farkı için resmen 15 k istemiş ))) uçmuş, aracı araştırdıkça felan daha çok ısınmaya başladım , renkte çelik grisi ve mavi favorilere girdi son gunler bakalım
2015 passata hiç baktınız mı sürüş kalitesi çok yüksek octavia ya nazaran
ceyhun737
21-02-2015, 18:31
Octavia rs ile passat bence kiyaslanamaz , rs in verecegi keyif cokdaha farkli olacaktir
Passat'ın bu kadar hızlı modeli henüz giriş yapmadı Türkiye'ye, ama yeni Passat çok iyi.
Bu konudan sonra merak edip biraz araştırdım ve çok hoşuma gitti araç. Revo stage1 uygulanması ile golf7 R'la hemen hemen kafa burun gidiyor ki, çok iyi bence. Zaten 2.0 Tfsi ikiside, alt yapıları aynıdır golf'le. Belki octavia'nın turbosu küçüktür. İlgili video: http://youtu.be/IWMchey8T_o
Sanırım octavianın 230bg'lik yeni bir versiyonu tanıtılmış.Gezen biri için CR TDİ candır
kalipson
21-02-2015, 18:57
Beyaz hariç olmak üzere, mavi - yeşil - sarı ve cam tavanlı dizel RS'yi kaça alabiliriz en son?? Siyah da olabilir. ..
Net bilgisi olan var mı?
Tekirdağ Skoda bayisi kardeşimde yeşili var, çok güzel bir otomobil bana göre...
Ama şahsi fikrimi sorarsan benzinli almak daha iyi olur çok fazla km yapmıyorsan, çok trafikte kalmıyorsan...
kalipson
21-02-2015, 19:14
Tekirdağ'daki sıfır degil bildiğim kadariyla.
Satilik da değil sanirim
İbrahim Erdem
21-02-2015, 21:10
Dizel hızlı tercihi için octavia fiyatına göre çok iyi araç. Mavi renklisi 10 numara.
Benzinli için ise Golf GTI diyorum. O sınıfta donanım olarak oldukça iyi diyorlar. Tabi opsiyonlarını da araştırın özellikle performans için olanlarını.
2015 passata hiç baktınız mı sürüş kalitesi çok yüksek octavia ya nazaran
Passat zaten ust sınıf bır arac aynı sınıfta değiller , passat 2.0 190 lık ancak yeterli gelir iş o noktaya geldikten sonra şu arac bu arac işin içinden cıkılmaz ,
Dizel hızlı tercihi için octavia fiyatına göre çok iyi araç. Mavi renklisi 10 numara.
Mavi gayet iyi ))
Benzinli için ise Golf GTI diyorum. O sınıfta donanım olarak oldukça iyi diyorlar. Tabi opsiyonlarını da araştırın özellikle performans için olanlarını.
O konuda şanslıyız forumda çok bilgili insanlar var ))
63owen63
21-02-2015, 23:54
Oguz : Sizin bayiden almak zorunda degilseniz, başka bayilerden de araştırın, bener güzellikleri onlarda yapabilirler belki de, rs çok satan bir araba degil. Ve ben yerinizde olsam çelik gri, mavi ya da yeşilden başka renk düşünmezdim, sıralama da yine bu şekilde olurdu.
Oguz : Sizin bayiden almak zorunda degilseniz, başka bayilerden de araştırın, bener güzellikleri onlarda yapabilirler belki de, rs çok satan bir araba degil. Ve ben yerinizde olsam çelik gri, mavi ya da yeşilden başka renk düşünmezdim, sıralama da yine bu şekilde olurdu.
Beyazı almıcam ındırımı guzel eywallah ama dıger renklerı ınceledıkce beyaz ı dusunmek cok sacmaymıs hatamı anladım , butcem zaten 120 idi tahmınen mavi eğer varsa ihtimal yeşil olucak . Dizel olucak mavi-yeşil-19 jant ve siyah dış paket -iç kırmızı paket bunlar kesınleşti sonrası artık bekleyıp gorucez ..
Forum ahalisine de tekrar teşekkur edıyorum.
kalipson
26-04-2015, 18:39
Octavia RS'lerin güncel ve alınabilecek en düşük rakamını araştıran var mı? 2014 de olur... :)
kalipson
06-07-2015, 13:04
İkinci el 100bine kadar Octavia VRS araniyor... Eşte dostta varsa haberimiz olsun. :)
emparor_55
31-08-2015, 19:39
alan kullanan var mı nasıldır deneyimleriniz konu biraz hort olacak sanki ama :) st nin dizeli de geliyor imiş
şahsi fikrim o parayı bu araca verene kadar gider tertemiz ikinci el bir F30 bulur onu alırdım.
daha yeni geçenlerde kayın pedere araba ararken bir galericide gördüm F30 316i yi aracın sahipi yazılımla 210hp yapmış (agresif bir yazılım değil ve başkada oynama yok) üzerine benim aracımdada olan 525 Xdrive M lerde bulunan 19 jant atılmış , yan sanayi M3 bodykit takılmış araçta gram boya yok ve kmside azdı adam 95,000tl diyordu pazarlığada açıktı.
söylediğin araca gerek görünüş gerek ağırlık gerek performans yada konfor bence çok daha başarılı ama zevkler renkler tartışılmaz, benim için modifiye edilmiş rapide benziyor pek bir vay dedirtecek yanını göremedim.
Aracı test ettim Perfonmans yakıt donanım ve dizaynı gayet hoş , forumdan takıp ettıgım kadarıyla yazılım ve egzoz ve bir kaç extra ile 250 hp leri görür üstelik tüm bunları yapabilirken fiyat sadece 125 k tl , yakıt az , donanım gayet ıyı , genıs , (oldukça geniş ) uzun yol için keyifli , bmw değiniz gibi ancak benzınlı , ıkıncısı kesınlıkle dar ve etrafta ıstemedıgınız kadar var, Siz çokca farklı markaları kullanmıs bırısnız tabıkı fıkrınız önemli, ancak benım kıstasımda öncelik sedan olması ve belirli özelliklere sahıp olması ( ılk yazıda belırttım ) mesela neden benzınlı almıyosun dıyen arkadaslarda var (onlarada hak verıyorum ) Aracı henuz almadım ( o donemde parayı altın ve dolar olarak degerlendırdım :D secım sonrasını beklıcem sonucta ticaret hayatı ...
Aracı test ettim Perfonmans yakıt donanım ve dizaynı gayet hoş , forumdan takıp ettıgım kadarıyla yazılım ve egzoz ve bir kaç extra ile 250 hp leri görür üstelik tüm bunları yapabilirken fiyat sadece 125 k tl , yakıt az , donanım gayet ıyı , genıs , (oldukça geniş ) uzun yol için keyifli , bmw değiniz gibi ancak benzınlı , ıkıncısı kesınlıkle dar ve etrafta ıstemedıgınız kadar var, Siz çokca farklı markaları kullanmıs bırısnız tabıkı fıkrınız önemli, ancak benım kıstasımda öncelik sedan olması ve belirli özelliklere sahıp olması ( ılk yazıda belırttım ) mesela neden benzınlı almıyosun dıyen arkadaslarda var (onlarada hak verıyorum ) Aracı henuz almadım ( o donemde parayı altın ve dolar olarak degerlendırdım :D secım sonrasını beklıcem sonucta ticaret hayatı ...
Helal olsun sana, kafası çalışan ve zevkli olan kendine has zevkleri kıstasları olan adamları severim.
maalesef benim hanım kafamın etini yedi dolar alınrmı şu bu diye gitti bize kiraya verilecek ev aldırdı, evi 260a aldık şu an 260 ediyor :) kirası 12bin tl .
dolar alımmi dediğim tarihte dolar 2.46 idi, keşke kendi içimdeki sesi dinleseydim..
Day Walker
01-09-2015, 09:27
Benim niyetimde combi rs var. Çok şık ve güzel duruyo.
bakalım şu seçim bi geçsin ne olcak zaten arabalara zam gelecek durumlar değişebilir.
dogus grubunda performans araclarinda ciddi indirim oluyor. 267 binlil s3 u 214.bine veriyorlardi gecen hafta, hatta dolar cosmadan 180-190 bin tllere s3 ler satilmis. octavia da da asgari 10-15 bin tl indirim olabilir,.gerci o yuceoto...
emparor_55
01-09-2015, 10:17
bende geçen sitesinde gördüm combiyi çok hoşuma gitti ; rs6 çok beğendiğim ihtişamlı bir araç direk aklıma o geldi tecrübe eden varmı diye sormak istedim hali hazırda e60 kullanıcısıyım , bunu dizel ve performanslı olduğu için sormak istedim
e60 dan sonra ne kadar tatmin eder bilemem sonuçta e segmenti bir araç , test etmek en mantıklısı , tabi kişisel beklentılerınızde önemli , fotoğraflardan oldukça çekici combi rs ))
emparor_55
01-09-2015, 16:16
Dediğim gibi bana rs6 yı çağrıştırdığı için böyle bir ilgi oluşturdu diyelim :)
Test ettiğimde benı oldukca tatmın etmıstı , ancak e60 la kafa kafaya bır perfonmans olur , dızayn bence agresıf ve govde renklerı cıdden çekici , işçilik olarak e60 dan gerı kalır ancak kullanıslılık ozellıkle combı olması sebebıyle daha avantajlı, mutlaka test edın derım , ben secım sonrasını beklıyorum..:)
erhanarici18
01-09-2015, 21:46
Helal olsun sana, kafası çalışan ve zevkli olan kendine has zevkleri kıstasları olan adamları severim.
maalesef benim hanım kafamın etini yedi dolar alınrmı şu bu diye gitti bize kiraya verilecek ev aldırdı, evi 260a aldık şu an 260 ediyor :) kirası 12bin tl .
dolar alımmi dediğim tarihte dolar 2.46 idi, keşke kendi içimdeki sesi dinleseydim..
şimdi evi 260bin TL ye aldınız kira getirisi 12bin TL doğru mu anladım
SEnelik getirisinden bahsediyordur.
Canselmo
01-09-2015, 22:30
Bende baya şaşırdım galiba yanlışlık oldu 1.200 tl falan mı :D Eğer gercekten 12 bin tl ise yeri söyleyin bi dairede biz alalım :D
onursumer
01-09-2015, 22:39
Yillik tir diye tahmin ediyorum :)
erhanarici18
01-09-2015, 22:42
kusura bakmayın konu baltalandı ama
bizde geçiçi şok geçirdik yani :D
Day Walker
02-09-2015, 07:28
yıllık getiriden bahsetmişler :)
neothenew
02-09-2015, 07:33
Adana taraflarında kiralar yıllık ödenir tek seferde ev sahibine:)
yahu bu sorular sorulmadı dimi ya ? :)
beyler 12bin tl x 12 ay 144000tl eder ha :)
elbetdeki yıllık bu değer, ve uyannın türkiye sadece İstanbuldan ibaret değil türkiyenin birçok ilinde kiralar yıllık toplanır aylık değil.
63owen63
02-09-2015, 16:04
Makinanın güzelligi...
http://overdrive.in/wp-content/uploads/2015/04/Skoda-Octavia-RS-2.0TDI-2.jpg
http://images.car.bauercdn.com/pagefiles/7990/1040x0/000000003skodaoctavia.jpg?scale=down
http://pics.autonews.ru/autonews_pics/onews/2013/08/09/083001.19042_600.jpg
en güzel rengi bence şu gri renk çok farklı duruyor.