Cümleden iyi forumlar arkadaşlar , Kia spo.184 awd aracım var 3 senedir bende ki bi 2 sene daha kullanırım , gayet memnunum , hızlı bır araç arayışı içine gırdım ama aynı zamanda geniş kullanışlıda olucak , Samsunda kia nissan skoda bayısı ortak yanyana sahıbı tanıdık , aracı servıse goturmusken modellere bakıyodum , octavıanın rs tdı modelını gordum arac cok hos donanım guzel , ve spor ( 19 jantlar bı xenonlar 4 egzos cıkısı ..vs ) fıyat olarak ta oldukca guzel bır fıyat aldım . Yuzden on daha ucuz dıyeyım ..
Şimdi bu kadar para verdıkten sonra ıkıncı eldede oldukca çekici modeller var ancak 2 defa ıkıncı el aracta sorun yasadım ( bıraz saflık bıraz bılınclı olamamak ) Sıfır takıntım olustu ! Aldıgım aracı en az 4-5 sene kullanıcam ki bundan once de aynı şelikde oldu , takıp edıp alamadıgım bı evo-x var ona da o zamanda bütcem yetmedı , sizce mantıksız bır hamlemı olur ..? ***** vergı sıstemınden fıyatı yuksek ancak yapılabılıcek bırsey yok !
Hızlanma 8 snıye belkı yazlımla bı kac dokunusla 7 sanıyeye kadar ınebılır ayrıca dızel olması gucu yakıt durumu dsg de ( dsg her ne kadar sıkıntılıda olsa garantı 4 seneye yakın ) artıları , haa benzınlı 2.0 210 luk modelıde 3 bın daha ucuz dızelden ( dızel 184 hp )
Düşüncelerinizi merak ettım vede bı akıl alayım dedım )) Yardımcı olucaklara teşekkur edıyorum