User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
110 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: octavıa rs tdi alınırmı alınmazmı ?

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

octavıa rs tdi alınırmı alınmazmı ?

Cümleden iyi forumlar arkadaşlar , Kia spo.184 awd aracım var 3 senedir bende ki bi 2 sene daha kullanırım , gayet memnunum , hızlı bır araç arayışı içine gırdım ama aynı zamanda geniş kullanışlıda olucak , Samsunda kia nissan skoda bayısı ortak yanyana sahıbı tanıdık , aracı servıse goturmusken modellere bakıyodum , octavıanın rs tdı modelını gordum arac cok hos donanım guzel , ve spor ( 19 jantlar bı xenonlar 4 egzos cıkısı ..vs ) fıyat olarak ta oldukca guzel bır fıyat aldım . Yuzden on daha ucuz dıyeyım ..

Şimdi bu kadar para verdıkten sonra ıkıncı eldede oldukca çekici modeller var ancak 2 defa ıkıncı el aracta sorun yasadım ( bıraz saflık bıraz bılınclı olamamak ) Sıfır takıntım olustu ! Aldıgım aracı en az 4-5 sene kullanıcam ki bundan once de aynı şelikde oldu , takıp edıp alamadıgım bı evo-x var ona da o zamanda bütcem yetmedı , sizce mantıksız bır hamlemı olur ..? ***** vergı sıstemınden fıyatı yuksek ancak yapılabılıcek bırsey yok !

Hızlanma 8 snıye belkı yazlımla bı kac dokunusla 7 sanıyeye kadar ınebılır ayrıca dızel olması gucu yakıt durumu dsg de ( dsg her ne kadar sıkıntılıda olsa garantı 4 seneye yakın ) artıları , haa benzınlı 2.0 210 luk modelıde 3 bın daha ucuz dızelden ( dızel 184 hp )

Düşüncelerinizi merak ettım vede bı akıl alayım dedım )) Yardımcı olucaklara teşekkur edıyorum
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oguz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cümleden iyi forumlar arkadaşlar , Kia spo.184 awd aracım var 3 senedir bende ki bi 2 sene daha kullanırım , gayet memnunum , hızlı bır araç arayışı içine gırdım ama aynı zamanda geniş kullanışlıda olucak , Samsunda kia nissan skoda bayısı ortak yanyana sahıbı tanıdık , aracı servıse goturmusken modellere bakıyodum , octavıanın rs tdı modelını gordum arac cok hos donanım guzel , ve spor ( 19 jantlar bı xenonlar 4 egzos cıkısı ..vs ) fıyat olarak ta oldukca guzel bır fıyat aldım . Yuzden on daha ucuz dıyeyım ..

Şimdi bu kadar para verdıkten sonra ıkıncı eldede oldukca çekici modeller var ancak 2 defa ıkıncı el aracta sorun yasadım ( bıraz saflık bıraz bılınclı olamamak ) Sıfır takıntım olustu ! Aldıgım aracı en az 4-5 sene kullanıcam ki bundan once de aynı şelikde oldu , takıp edıp alamadıgım bı evo-x var ona da o zamanda bütcem yetmedı , sizce mantıksız bır hamlemı olur ..? ***** vergı sıstemınden fıyatı yuksek ancak yapılabılıcek bırsey yok !

Hızlanma 8 snıye belkı yazlımla bı kac dokunusla 7 sanıyeye kadar ınebılır ayrıca dızel olması gucu yakıt durumu dsg de ( dsg her ne kadar sıkıntılıda olsa garantı 4 seneye yakın ) artıları , haa benzınlı 2.0 210 luk modelıde 3 bın daha ucuz dızelden ( dızel 184 hp )

Düşüncelerinizi merak ettım vede bı akıl alayım dedım )) Yardımcı olucaklara teşekkur edıyorum
    Yakıt problemi yok ise, kesinlikle 2 litre benzinli versiyon alınmalı.
    Yurt dışı testlerinde çok yüksek puanlar topluyor yeni rs bu yüzden bence alınabilir.
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

ahmet_xy
    Misafir
    bence benzinlisini al. bu arada 210 ps değil, 220 ps benzinliler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence benzinlisini al. bu arada 210 ps değil, 220 ps benzinliler.
    Evet 220 ps , Düzelttiğniz için teşekkür ettim,, Dizel hazır ellerinde var , bide rengi duruşu gayet hoşuma gitti , yakıtta gayet makul

ahmet_xy
    Misafir
    benzinlisi 113 lira değil miydi? şimdi baktım 122 yazıyor. zam mı gelmiş?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benzinlisi 113 lira değil miydi? şimdi baktım 122 yazıyor. zam mı gelmiş?
    Abi bilmiyorum , ben uzunca zamandır evoya takmış durumdaydım olmayınca vazgecmiştim hiç fiyatlarını araştırmadım sadece ınternette baktım sonra bayıde guzel bı ındırım yaptı olur yaw neden olmasın moduna gırdım

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha önceki yorumum aynen yapıştırıyorum ;
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Octavia RS güzel araba asla almazdım orası ayrı lakin alanı cesaretinden dolayı tebrik ederdim
    Yalnız RS in TDI versiyonu hangi amaca hizmet ediyor çözemedim
    Şu günümüz şartlarında aşırı sıradan bi motoru var performans verileri çok iyi değil yani gelir sıradan bi 320d sellektör atar alır yolu devam eder alamadımı en iyi ihtimalle tampon tampona devam eder zaten dizel sürüş zevki vasat ses de yok nerde RS ismi..
    Madem RS alınıyor yahu babalar gibi 2.0 220 hp TSI varken ne dizeli hangi dizel ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önceki yorumum aynen yapıştırıyorum ;
    Mesaj alındı ))

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatını değerlendirme kıstasları arasindan çikarirsak bence çok güzel araç.
    dizel , tork güç , görüntü vs vs.
    bn olsam alirdim.

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla işin aslı, 2.el satışında sizi memnun etmeyecektir, normal bir kullanıcı olarak 2.0 tdi bir araç aramıyorsanız, sportif ruhlu ( tasarım ve iç dizayn olarak ) bir araçsa aradığınız tdi bence alınır, rs ingiltere nin en favori araçlarından şuan, hem hızlı hem az yakan bir aracınız olur, bir yazılımlı 220 hp, 460nm yazılım paketleri var, tr'de daha fazla çıkacagı kesin Hiç upgrade kısmından vs bahsetmiyorum bile, sadece yazılım ve yardımcı modifikasyonlarla bile, çok can yakar, uzun yola da gider, pistte de sıkar, özel bir aracınız olur,satarken de muhtemelen bu düşüncelerde biri sizden alır,elinizde vs patlamaz ama 110bin'e alacagınız bir başka vw,bmw,audi den daha fazla 2.el fiyatının düşecegi kesin. Ben olsam şahsen alırdım
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 tdi dan 200 + güçler alınıyor bu motordan kim bilir ne cevherler yatıyor, fakat dsg işi sıkıntılı.Aracın görüntüsü çok güzel bence tercih edilebilir.
    Ama yakıt işi sıkıntı değilse 2.0 tsı modeli tercih edilmeli aynı motorlu passat kullandım tiptronik olandan ve 1.8 ininde kullandım ikiside çok güzel gidiyor özellikle 2.0 tsı harikaydı

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O tdi 'ın şehir içi 7 litrelerde gezecegini , tsi 'ın ise 10'dan aşşagı yakmayacagını söylemekte fayda var
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O tdi 'ın şehir içi 7 litrelerde gezecegini , tsi 'ın ise 10'dan aşşagı yakmayacagını söylemekte fayda var
    Abi istanbul için öyle ama daha küçük şehirlerde o kadar çok olacağını sanmıyorum sonuçta trafik vb sıkıntılar çok olmuyor küçük şehirlerde

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @eworen e katılıyorum bende. Çok sıradan görüyorum bende.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence alınır. Keyifle kullanılacak araba.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben olsam bende alırım,,fiyat performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri,
    En son fiyat olarak kaç dediler?

Octane - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kasada onun dizel RS'i var mıymış? Ben onu bitirdiler sanıyordum. Eskisini incelemiş ve kullanmıştım, güzeldi. Ama ben artık akıllandım, vereceğim tavsiye ise araç alınır alınmaz rodajdan sonra hemen dpf ve EGRyi iptal etmektir. Ben etmedim sıfır nasıl olsa diye 3 yıl sonra patladı bir tarafımda. DPF tıkıyor, negatif basınç yaratıyor turboda, araç sıkışıyor, yağ sorunları baş gösteriyor, turbo bu sefer yağı ufak ufak intercoolera ona buna doldurmaya başlıyor, rezillik diz boyu oluyor. Yurtdışında adam alıyor 4000 euro maaş, yeni dpf 400 euro, koymuyor tabi değiştirip geçiyor gerek olunca, 50binde falan. Burada ortalama maaş 2-2.5 lira, dpf gümrüğüyle bilmemneyiyle bayisiyle servisin kazığıyla 600-650 euro, o da döviz kurundan dolayı 3e katlanıyor, iyice oluyor yani.
    Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi istanbul için öyle ama daha küçük şehirlerde o kadar çok olacağını sanmıyorum sonuçta trafik vb sıkıntılar çok olmuyor küçük şehirlerde
    Orduda yaşıyorum zaten yakıt oldukça az olur benzınde bile az olur kanaatındeyım ..

Alıntı nicosaint82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben olsam bende alırım,,fiyat performans olarak alınabilecek en iyi araçlardan biri,
    En son fiyat olarak kaç dediler?
    112 civarı diyeyım

Alıntı Octane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu kasada onun dizel RS'i var mıymış? Ben onu bitirdiler sanıyordum. Eskisini incelemiş ve kullanmıştım, güzeldi. Ama ben artık akıllandım, vereceğim tavsiye ise araç alınır alınmaz rodajdan sonra hemen dpf ve EGRyi iptal etmektir. Ben etmedim sıfır nasıl olsa diye 3 yıl sonra patladı bir tarafımda. DPF tıkıyor, negatif basınç yaratıyor turboda, araç sıkışıyor, yağ sorunları baş gösteriyor, turbo bu sefer yağı ufak ufak intercoolera ona buna doldurmaya başlıyor, rezillik diz boyu oluyor. Yurtdışında adam alıyor 4000 euro maaş, yeni dpf 400 euro, koymuyor tabi değiştirip geçiyor gerek olunca, 50binde falan. Burada ortalama maaş 2-2.5 lira, dpf gümrüğüyle bilmemneyiyle bayisiyle servisin kazığıyla 600-650 euro, o da döviz kurundan dolayı 3e katlanıyor, iyice oluyor yani.
    Modifiyeyi bende cok sevıyorum ancak bu işin merkezi istanbul ankara adana izmir ,, e buralarda ınsanın cevresi varken bu tip işlere girişebilir ancak benım acımdan bakarsanız yazılım bıle yaptrmak için baya uğraşmam lazım .. yoksa tahminen dumansız şekilde 250 hpler gorulebılır , bırde dsg modıfıyesı drumu var asıl onemlı kısım bu . Birde 4motion olaydı harika olucaktı .

Şahsen hayalim evo-x ancak sıfır ayarında nerdeyse yok ve mıncıklanmamış az km ve mr edıtıon sst şanzıman tabı .. Ancak bır tane denk geldı o donemde de butce olmadı ...
    Benım değer kaybı derdım açıkcası cok yok beklentımın karşılanması onemli ,misal spoyu alırken de cok zarar edıcegımı soledıler aldıgımda yıne cok guzel bır ındırımle 95 e aldım suan 135 sıfırı-- acil satma durumum oluşmustu 105 veren oldu çok sukur hallettık satmadan .. aracın kalıtesı bı bmw değil bi vw de değildir belki ama benım ıcın yeterli yakıtı gıdısı yoltutusu ve donanım konfor gayet makul ..!
    Kışın spo gayet guzel ancak yaza dogru yıne uzunyol ıcın octavıa kafama cok yattı , genıs kullanıslı , ımkan olsa s3 de alırım , Samsunda bır abımızde var yakıt ayrı guzel gıdısı ayrı ...
    Kullanıcı yorumu olsa en cok merak ettıgım o

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    110 kağida el sıkış sen
    Çiçek gibi fiyat
    Keyifle binersin bi yazilimla. Başka da ellemezsin)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)