PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yetkili "X" Servisinde Musteriye Kufur Etme,Araci ile Makas Atma...vs

Sayfa : 1 [2]

b.ustaoglu
05-03-2015, 10:49
şaka gibi gerçekten... bir de tehtit var he :)

ahk
05-03-2015, 11:01
bir avukata danış yasal olarak bir sorunun olup olamayacağını eğer yoksa şu anki arabanın sıfırını iste yani ben öyle yapardım sonuçta küfürlerden donup kaldıysam olanları kabullenip unutmak için ciddi büyük bişey isterdim 3-5 liralık aksesuara kapatmazdım.
Ana haberlere çıkma kısmı zor doğuş grubunun reklamını kimse kaybetmek istemez fakat en azından sosyal medyada patlama yapar.
Bi avukat yok mu bunu nete verip vermeme konusunda yorum yapabilecek.
Bence arabanın sıfırını iste sanırım öğrencisin sana tazminat davası açsalar 3,1 TL alırlar :)

Sert@ç
05-03-2015, 11:19
Yahu korkcak birşey yok koyun videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=-eXUnZrykDY
Bakın adam arabasının durumunu koymuş porsche gidip adımı kötülüyosun gibi bi dava açamaz
Açarsada haklı bulunamaz

Aranel Ciryatan
05-03-2015, 11:26
Yahu korkcak birşey yok koyun videoyu
https://www.youtube.com/watch?v=-eXUnZrykDY
Bakın adam arabasının durumunu koymuş porsche gidip adımı kötülüyosun gibi bi dava açamaz
Açarsada haklı bulunamaz

kanıt varsa kötüleme olmaz asla zaten. direk youtube a verin. ben olsam araç değişimine kadar giderim. kimse benden izinsiz arabamı alıp öle kafasına göre kullanamaz.

Aranel Ciryatan
05-03-2015, 11:30
@Mehmetmert dostum çok sabırlısın. adamlar resmen yaşının küçüklüğünden dolayı seni korkutuyorlar. üstte de yazdığım gibi kimse ama kimse aracınla çıkıp o şekilde kullanamaz. Ya birisine çarpıp kaçsalardı?

Elinde videolu kanıt var hiç bekleme atla tepelerine hangi firma ise. sen sadece bayi bazlı düşünüyorsun fakat o Y firmasıda bayisini denetleseymiş, ona göre eleman alsalarmış.

Kesinlikle Y firmasıda suçludur.

TigeR
05-03-2015, 11:35
O bayi firmayı temsil ediyor.Yapılan büyük bir hakaret ama bence de önce bayinin sahipleriyle direk iletişime geçin sonra doğuşla baktınız yine olmadı bir tercüman bulunup direk Almanya'ya mail atın sorun çözülür büyük ihtimal.Sonuna kadar haklısınız bence 3e 5e peşini bırakmayın.Videoları da şimdilik koymayın zaten olan olmuş video yayınlanmış,imaj zedelenmiş deyip bir şey vermeyebilirler ama size de tazminat davası açamazlar o korkutmak için büyük ihtimal.Geçmiş olsun.

Gkhnkrdnz
05-03-2015, 13:33
Mehmet çok geçmiş olsun bence yasal yollara başvur

Mehmetmert
05-03-2015, 13:39
Mehmet çok geçmiş olsun bence yasal yollara başvur
Merhaba kardesim su an olay yasal yollarda :) Gelismeler oldukca sizi haberdar edicem,***** olaylar uzun zaman araliginda suruyor biliyorsun

Yazan herkese cok tesekkur ediyorum :)

burakgunay
05-03-2015, 13:54
Merhaba kardesim su an olay yasal yollarda :) Gelismeler oldukca sizi haberdar edicem,***** olaylar uzun zaman araliginda suruyor biliyorsun

Yazan herkese cok tesekkur ediyorum :)

gidişat ne yönde peki? çıkacak mı bişeyler?

mrtngn
05-03-2015, 14:13
Formen hakkında nasıl bi işlem yapılmış merak ettim ?

SekoLive
05-03-2015, 14:20
Formen hakkında nasıl bi işlem yapılmış merak ettim ?

sen kaç kurtul demişlerdir muhtemelen çıkış vererek.

brs852
05-03-2015, 14:20
Golf R çektir kapıya :D
şaka bir yana o kişinin işten çıkarılmasıyla tatmin olma sadece özür dileyen müdürün işten çıkarsalar bile tatmin olma öyle bir dünya senin yapmaya kıyamadığın şeyleri yapıyor adam ne güzel dünya sonra özür dileriz umarım senin için en güzel sonucu alırsın

brs852
05-03-2015, 14:21
sen kaç kurtul demişlerdir muhtemelen çıkış vererek.

zaten hepimiz yakında işsiz kalacağız seni kovalım belki kurtarırız demişlerdir :D

Utku
05-03-2015, 14:34
şimdi sonuç ne arkadaş ne yapmayı düşünüyor ? birde pm ile servis bilgisini alabilirsek aklımızda bulunsun :) vede hiç korkma akıllı davran avukattan gerekli bilgileri al sonra medya ve sosyal medyada yayacağını söyle billur yalama moduna her türlü geçirirsin bi s.kimde yapamazlar ;););)

Slmcnsl
05-03-2015, 15:04
geçmiş olsun.
takipteyim.

Sezgin
05-03-2015, 17:02
bu servis istanbulda mı ?

BARR
05-03-2015, 17:03
Hayır Adana'da.

exclusive
05-03-2015, 17:20
geçmiş olsun gerçekten sıkıntılı bir durum

aykutsafakyaman
05-03-2015, 17:32
Hatirlayan olacaktir bi ara facebookta bi Doblo'nun ustune bi pankart yapistirilmis fiatla ilgili bi servis kotulenmis adam en son bu arabayi hibe ediyorum tarzinda bi yazili bi fotograf vardi. O adama bisey olmadiysa sana da bisey olmaz . Bu adam gibi sen de haklisin kardesim . Sonuna kadar git kardesim . Yetkili servisin ismini ve videoyu şimdilik paylasma . Kapinin onune Golf R birakana kadar git :) Senin arabana koydugun kamera guvenlik amaclidir keyfi amacli yapilan bi kayit degil. Yasal surec uzun surer ama hala seni tehdit etmeleri de ilginc . Allah kolaylik versin

douu
05-03-2015, 17:39
Golf R değil GTD alacak Mehmet daha pahalı o :D Video ilerde bi gün düşerse efsane olacak ama o kadar söyleyim :D

-ER-
05-03-2015, 17:41
video hala yüklenmedi mi ?

D.Demir
05-03-2015, 18:05
çok geçmiş olsun valla benimde taktırasım geldi şimdi güvenlik kamerasi

darkmoon
05-03-2015, 18:53
2001 li yıllarda o zamanın sıfır audi a3 ünde.. arka camında kocaman devasal puntolarla bu araba fabrikadan çıkış hatalı üretilmişdir kaportasında boya tutmamakda dökülmektedir gibi bir şeyler yazıyordu..

beast
05-03-2015, 19:03
2001 li yıllarda o zamanın sıfır audi a3 ünde.. arka camında kocaman devasal puntolarla bu araba fabrikadan çıkış hatalı üretilmişdir kaportasında boya tutmamakda dökülmektedir gibi bir şeyler yazıyordu..

Abi kaportanın boya tutmaması nasıl mümkün olabiliyor? Bilmediğimden soruyorum.
Ben de vaneo da görmüştüm. Vaneo mercedesin en boktan arabasıdır. Servisi bile ilgilenmiyor gibi baya uzun bir yazı yazıyordu.

darkmoon
05-03-2015, 19:12
Abi kaportanın boya tutmaması nasıl mümkün olabiliyor? Bilmediğimden soruyorum.
Ben de vaneo da görmüştüm. Vaneo mercedesin en boktan arabasıdır. Servisi bile ilgilenmiyor gibi baya uzun bir yazı yazıyordu.

arka camında boyayla ilgili uzun uzadıya büyük puntolarla bir şey yazıyordu boya tutmaması boya atması ile ilgili ondada servis ilgilenmiyor değişmiyor hatalarını kabul etmiyorlarmış bende ibrete örnek olsun diye bu yazıyı asdım falan gibisinden bir şeyler yazıyordu 14 sene olmuş tam hatırlayamasamda sıkıntı boyadandı onu biliyorum.. :)

Lee-on!
05-03-2015, 19:25
Hayır Adana'da.

Hastroloji... Gerçi baska yerde olsa sasardim muhabbetlerden...

Arkadas yasal yollara gitmis ama hala çok iyi niyetli düşünüyor... Böyle büyük bir firma icin cok kotu bir reklam bu ve kendilerinden verecekleri ödunun haddi hesabı olamaz. Bence iyi bi avukatla cok iyi bi manevi tazminat alir. Acikcasi tatlıya bağladık vs gibi bi laf duyarsam o kufuleri ben yemis gibi sinirlenicem burda...

kalipson
05-03-2015, 19:35
Arkadaş, bu kadar yorumun ve böyle bi durumun üzerine tatlıya bağladık derse bence beraber tatlıcıya gitsin o "x" servis elemanlarıyla... Mümkünse milleti yok yere dellendirdim diye de burada bi özür dileyiversin Allah için..

delyyy
05-03-2015, 19:57
0 arabaymış, bakımmış ben anlamam. Eninde sonunda o adamı yorulana kadar dövmeden rahatlayamam..

Mehmetmert
05-03-2015, 19:59
Tatliya baglanma durumu yok,yasal surec basladi.Buraya yazacagim kotu birsey bizi haksizken hakli duruma dusurebilir.

Bekleyelim,gelismeleri aktaracagim arkadaslar.

levent
05-03-2015, 20:02
haklıyken haksız demek istedin dimi mehmet :D

Mehmetmert
05-03-2015, 20:03
haklıyken haksız demek istedin dimi mehmet :D

Ahahaha aynen oyle,gene yanlis oldu ahaha :D Kafam cok dalgin ya bu aralar

darkmoon
05-03-2015, 20:10
Tatliya baglanma durumu yok,yasal surec basladi.Buraya yazacagim kotu birsey bizi haksizken hakli duruma dusurebilir.

Bekleyelim,gelismeleri aktaracagim arkadaslar.

o yüzden o kamera görüntüsünu nette hiç bir yere koyma.. mahkeme sürecini etkiler bu sefer haklıyken haksız konuma düşersin.. mahkeme neticelendimi ancak ne yaparsan yaparsın..

Mehmetmert
05-03-2015, 20:12
o yüzden o kamera görüntüsünu nette hiç bir yere koyma.. mahkeme sürecini etkiler bu sefer haklıyken haksız konuma düşersin.. mahkeme neticelendimi ancak ne yaparsan yaparsın..

Aynen oyle aynen :)

Ae86
05-03-2015, 21:34
Çok geçmiş olsun ağzım açık okudum yazık günah.

bLackModeL
05-03-2015, 21:49
harbıden can sıkılır bu duruma en ıyısını yapmıssın dıyecem ama turkıyede adelet yok bahsı gecen x firmanin tr distirbitoru sayılı fırmalardan yasal surecte hıc bırsey elde edemessın gıbıme gelıyo hayırlısı olsun senın ıcın

Kartal3urak
05-03-2015, 22:04
Videoyu Acaip Merak Ediyorum :D

Ekrem_06
05-03-2015, 22:12
Çok geçmiş olsun bence de sonuna kadar gidin ve adalet yerini bulsun.. Böyle bir terbiyesizlik olur mu? Acayip sinirlendim çok geçmiş olsun iyiki kamera taktırmışsınız videoyu bende merak ediyorum inşallah tez zamanda sonuçlanır..

By CrAzY
05-03-2015, 22:14
harbıden can sıkılır bu duruma en ıyısını yapmıssın dıyecem ama turkıyede adelet yok bahsı gecen x firmanin tr distirbitoru sayılı fırmalardan yasal surecte hıc bırsey elde edemessın gıbıme gelıyo hayırlısı olsun senın ıcın

O delillerle a**** bile koyar :) Türkiyede her ne kadar adelet yok dense doğru olsada bu işin Almanyası var direk köpeğin olurlar valla.

boosted_pug
05-03-2015, 23:46
Dostum direk almanyaya maili döşe

zamaninda ev arkadasim 2001 model polo aracim ile kaza yapti bende servise araci biraktim aldiğımda araç kazali halinden bile beter haldeydi birde taktiklari parcalar yan sanayi aracin küllügü azina kadar sigara doluydu fotolari cekip almanyaya maili dösedim aracimi evin önünden aldilar düzeltip bana geri vermislerdi biton özür ile birlikte.

Bence hic arkasini birakma direk almanya ile irtibata geç

blackjack
06-03-2015, 00:45
Öncelikle o çcocuğun elmacık kemikleri kırılarak komaya sokulmalıdır..

hukuki yollar ***** her türlü haklısınız kimse size hiçbirşey yapamaz..

ArdaERHAN
06-03-2015, 00:48
direk savcılığa suç duyurusunda bulunurdum ben hakaretten nerden tutturursam yapıştırırdım ki bide tehtit alıyorum hem arabaam hor kullanılıyor hem küfür yiyorum yeminle memleket meselesine çevirirdim olay kapandıktan sonrada arkadan küfür eden bayansı erkeğin icabına bakardm çok geçmiş olsun benim bile sinirim bozuldu..

ErkanCanS
06-03-2015, 00:58
Tekrar yazıyorum , kesinlikle kendiniz arayıp bir takım isteklerde bulunmayın. Şantaj diye başınızı çok ağrıtırlar.Mutlaka bir avukat aracılığı ile yapın ne yapacaksanız.

meLaNchoLic
06-03-2015, 01:52
vay arkadaş bize niye denk gelmez böyle şeyler yaa :D iliklerini sömürürüm vallahi :D

UĞUR YUMAK
06-03-2015, 06:33
mehmet yapilabilecek cok sey var bu durumda, ama bir ata sozumuz der ki IT ITI ISIRMAZ.
Yapabilecegin en iyi sey bu markanin Tr deki yoneticileri ile muhattab olma. direkt yurt disindaki merkezine yaz ve geri cekilip olanlari izle.
bu servisi kapatma yoluna bile gidebilirler.
insallah kapatirlarda, beter olsunlar.
varmi musterinin arabasi ile gazlamak sovmek .....

ibozum
06-03-2015, 09:40
Bu arada herkesin merak ettiği; Araç içi kamera olarak hangisini kullanıyordunuz? Marka ve model bilgisi verebilirseniz çok sevinriz.. :)

+soner
06-03-2015, 10:59
Çoğu kişi gti al,ömrünün sonuna kadar bakımları ücretsiz yaptır gibi söylemlerde bulunmuş. Öyle bir dünya var mı ya da olsa bile o arabayı alıp rahat rahat kullanabilecekler mi acaba ? Konu sahibi arkadaş aman dikkat et haksız konuma düşme.

Burak Mehmet
06-03-2015, 11:26
Bu arada herkesin merak ettiği; Araç içi kamera olarak hangisini kullanıyordunuz? Marka ve model bilgisi verebilirseniz çok sevinriz.. :)

sanırım bu http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Blueskysea-DVR-B40-A118-Novatek-96650-AR0330-6G-170-degree-Lens-H-264-1080P/1933429994.html

depresif
06-03-2015, 11:34
mahkemelerin bu tarz olaylarda şu şekilde karar vereceğine inanıyorum,

bilir kişi tayin edilir. araçta yetkili servis çalışanının kullanmasından kaynaklanan zarar tespit edilir (ucu çok açık) zarar karşı taraftan tazmin edilir. konu kapanır.

bu mahkeme kararı neticesinde y firması kendi adını karalamamak için başka bir jest yapar yapmaz orası meçhul.

farlı bir tazminat vs olacağını zannetmiyorum. şahsi hukuki görüşümdür.

aqustic
06-03-2015, 13:01
Araç içi kamera alcaksanız özellikle söyleyim.
Araç içi kameraların büyük bir kısmının pili yazın sıcakta şişiyor.Ve 7-8 ayda bir pil değiştirmeniz gerekiyor.Buna çözüm olarak ise kondansatörlü araç kameraları var.Onlardan alın derim.

Yiğit G.
06-03-2015, 13:29
hiçbir şekilde anlaşma yapmayın... Size araba bile teklif etseler kabul etmeyin... O videoyu piyasaya sürün.. Eğer yapmassanız yarın sizin basınıza gelen burdan baska arkadaşın basına geldiğinde sizin payınız olacaktır o olayda. .. Videoyu nete ve medya kanallarına verin.. Verin ki cezalarını çeksinler... Onlara ceza budur çünkü size para vermeleri değil.

burakgunay
06-03-2015, 13:38
hiçbir şekilde anlaşma yapmayın... Size araba bile teklif etseler kabul etmeyin... O videoyu piyasaya sürün.. Eğer yapmassanız yarın sizin basınıza gelen burdan baska arkadaşın basına geldiğinde sizin payınız olacaktır o olayda. .. Videoyu nete ve medya kanallarına verin.. Verin ki cezalarını çeksinler... Onlara ceza budur çünkü size para vermeleri değil.

abi söylediklerinde haklısın ama, hiç bir nefis de sıfır km arabayı reddedip davanın peşinde koşmaz. o biraz ütopik olmuş.

Mpower94
06-03-2015, 18:32
Konuyu merakla takip ediyorum umarım sonuç sizin için tatminkar olur ama bence sıfır 2.0 turbosu verseler almam falan demeyin sizin yaptığınız aslında karşı taraf anlasa çok onurlu bir hareket ama onların umrunda olacağını sanmıyorum o yüzden koparabileceğinizi koparın derim yada yasal yolla devam edip işin ucunu sakın bırakmayın TÜRKİYE olmazsa ALMANYA ile iletişime geçin ki bu durumda her türlü siz karlı çıkarsınız ....

burakcan
06-03-2015, 19:26
oooo konu bomba
ben olsam videoyu youtubeye ve facebooka koyardım
hemen paylaşalım en az 2000 kişi
ortalık curcuna olsun + uyanık servis ve servis çalışanlarına ders olsun
bence türkiyenin böyle bir videoya ihtiyacı çoktan var
milleti kazıklamaktan bıkmadılar

edit:
kesin ana haberlere çıkar bu video her kanalda garanti..

Bence en iyi hareket tarzi bu olur

multispace
06-03-2015, 19:33
Araç içi kamera alcaksanız özellikle söyleyim.
Araç içi kameraların büyük bir kısmının pili yazın sıcakta şişiyor.Ve 7-8 ayda bir pil değiştirmeniz gerekiyor.Buna çözüm olarak ise kondansatörlü araç kameraları var.Onlardan alın derim.

öneriniz var mıdır ?

anonem
06-03-2015, 21:05
Sevgili kardeşim öncelikle geçmiş olsun. Ben olsam şahsen bu videoya güzel bir altyazı döşeyip Y firmasının taa merkezine kadar gönderirdim. En mantıklısı bu olurdu herhalde. Sanırım kısa zamanda avukatlarıyla görüşüp olayı gerçekten tatlıya bağlarlardı.

Kameraya gelince:

öneriniz var mıdır ?
Sanırım arkadaşın kamerası da aynısından. A118. Kapasitörlü versiyonu.
Bir forumda paylaşılmıştı burada bilgileri var: Link (http://www.fordclubtr.com/forum/topic/266750-ara%C3%A7-i%C3%A7i-kamera-a118b40-gpsli-kapasit%C3%B6rl%C3%BC-kamera/)

Bu da kameranın satın alma linki. Tıklayın. (http://www.foxoffer.com/viofo-a118c-novatek-96650-full-hd-car-dash-camera-capacitor-car-dvr-p-808.html?zenid=cfcb0d3e0ecb4e9503350ef1b754a755#.V PoIafmsVbR)

ferhatcam
06-03-2015, 22:06
gelişme varmı ne yaptınız?

levent
06-03-2015, 22:23
mahkemelerin bu tarz olaylarda şu şekilde karar vereceğine inanıyorum,

bilir kişi tayin edilir. araçta yetkili servis çalışanının kullanmasından kaynaklanan zarar tespit edilir (ucu çok açık) zarar karşı taraftan tazmin edilir. konu kapanır.

bu mahkeme kararı neticesinde y firması kendi adını karalamamak için başka bir jest yapar yapmaz orası meçhul.

farlı bir tazminat vs olacağını zannetmiyorum. şahsi hukuki görüşümdür.

Olay araca verilen veya verilmesi potansiyel zarardan öte, kişisel hakaret/küfür esas.

mrtngn
06-03-2015, 22:47
Mehmet kardesimiz araç,ücretsiz bakım vs kabul ederse karşı tarafın bunu suistimal etme olayı bile olabilir.. Bize şantaj yapıyor bi nevi rüşvet teklif ediyor gibilerinden..Burda nefisten önce mantıkla hareket etmek gerekir..

Şahsen bu durumda ben olsam doğuşu pas geçip videolu,görselli güzel bi maili almanyaya gönderip beklerim..Biyandan da küfür eden şahsiyet için kişisel bi dava açarım.. Zaten almanya ümit ediyoruz ki servise ve kişilere gerekli yaptırımı uygular telafi etmek adınada arabaysa araba,bakımsa bakım hepsini sunarlar..

Öyle arabaya bakıma göz boyamak için atlamamak lazım..

Hee tüm bunlardan bi sonuc cıkmadı mı,düşünülen gibi olmadı mı.. Videoyu buraya yükle sonra onlar düşünsün :)

buda.pest
06-03-2015, 23:20
Kesinlikle Almanyayla görüşün.4 sene önce,2009 model 30 binde 122 lik Dsg Jettamızda şanzıman sorunu çıkmıştı.O zamanlar forumlarda 122 lik lerde kronik falan diye okumuştum.Üstelik daha bakımdan çıkalı 1 ay olmamıştı.Önce aracınızın garantisi yok olsa da bunu karşılayamayız dediler.Almanyaya etkili bir mail,aracı evin önünden almalarını sağlamıştı.Ve hiçbir avukat falan için işine girmeden bunlar gerçekleşti.O yüzden topunuzla tüfeğinizle(avukatınızla) saldırın.

0zan
06-03-2015, 23:33
Geçmiş olsun,

Tarafınıza trafik cezası tebliğ edilme ihtimali haricinde olayda maddi zararınız yoktur. Aracınız, 10 dakikalık hor kullanımı tolere edecek yapıdadır. Bu hususta bir zararın oluşmadığını düşünüyorum.

Olayda servis çalışanının cezasal sorumluluğu vardır. Bahsi geçen ceza sorumluluğu kesinleşmiş mahkeme kararı ile sabit olduktan sonra manevi tazminat davası açılabilir. Bu süreçte zaman aşımı sürelerine de dikkat edilmelidir.

Konudaki temel problem; eldeki kayıtlar hukuka uygun elde edilmiş bir delil midir, değil midir..

Kişisel görüşüm;

Araç kameranız araca ilk binildiğinde hemen göze çarpan bir konumda ise "servis çalışanlarının kameradan haberi yoktu" savunmasının yerinde olmayacağı kanısındayım.

Ayrıca; kayıt yaparken yanıp sönen bir ışığa da sahipse yine aynı şekilde hayatın olağan akışına göre kameranın araç içine binenler tarafından görüldüğü farz olunabilir.

Kamera gizli değildir, görünür bir yerdedir, kullanım amacı aracın dışında olan biteni kayda almaktır. Bu sebeple de kamerayı araca uygulayan araç sahibinin aracın içerisine yönelik kayıt elde etme iradesi bulunmamaktadır. Bu nedenle de araç sahibinin hiç bir cezasal sorumluluğu bulunmamaktadır.

Sonuç olarak; Şahsınıza karşı sövme fiilini işleyen servis personelinin cezasal sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.

Ceza hukuku ile ilgili arkadaşlarım daha ayrıntılı yazacaktır.

darkmoon
07-03-2015, 02:22
-Konuşmalar şu şekilde

Formen:Çocuğu kandırdım,arabada yazılım var.Garantiden değiştirelim hemen dedim.

Diğer çalışan:Tanıdıkmı?

Formen:İstediği kadar tanıdık olsun .ikerim....

Çalışan:Sonra sana tan tana etmesin araç sahibi

Formen:...ikerim hayırdır ya,isterse topla tüfekle gelsin ben aracın resimlerini çektim garanti dışı

**Evet arkadaşlar yetkili servisteki insan bana küfür ediyor,piçliğine garanti dışı bırakmak için hemen bırak dedim diyor(kameradan bir haber) Tabi olay bu şekildede kapanmıyor.

-Araç yazılımlımı?Gel hadi turlayalım diyorlar hemen.Aracımla yola çıkıyorlar.Benim kendi aracıma yapmadığım eziyeti yapıyorlar.
*Makas atıyorlar
*Hız sanırını geçiyorlar
*Kameraların altından hiç gaz kesmeden geçiyorlar
*Işık ihlalleri yapıyorlar
*Üstüne üstlük ısrarla garantiden değiştireceğimi sanıyor,piçlik yaptım diyor orda çalışan.
*9dk arabanın canına okuduktan sonra atolyeye girerken başka bir usta çıkıyor aynen şunu söylüyor "Arabanın bacısını .iktin karşıdan geçerken ta buraya kadar geldi ses diyor"
*Araç servis alanına geliyor ama aracı stop etmiyorlar.Allahmı ettirmedi bilmiyorum,araç stop edilmediği sürece kameraya elektrik gidiyor ve kamera kayıt etmeye devam ediyor.
*Başka müşterilerede küfür ediyorlar,Sonlara doğru benim arabanın başına geçip yazdıklarını servis danışmanına okutturuyor.Nasıl yazdım ama haberi yok değişecek zannediyor diyorlar ve Diğer danışmanda Adamsııın diye karşılık veriyor.
*İşin kısacası arabamı hor kullanabilirsin,kırmızı ışıktan geçersin,bana piçlik olsun diye garanti dışıda bırakırsın eyvallah ama Bana küfür edebilirmisin Yetkili servis çalışanı olarak? Yada servisteki başka insanların anasına küfür edebilirmisin ???

Bana göre olayın bütün özü bu kısım.. arabaymış falanmış filanmış şu konuşmalardan sonra önemsiz kalıyor.. zaten anladığım konuyu açan arkadaşın derdi aracının tamiratı yada bu tip bir şeyde değil.. en azından ben öyle anladım.

HondatugraL
08-03-2015, 01:14
Var mı bi gelişme ? Ne durumda olay

Mehmetmert
08-03-2015, 05:59
Simdilik avukatta olay,biliyorsunuzki bu isler ulkemizde bayagi agir ilerliyor...
Ben birszcik biktim bu konudan,belirli bir sure dusunmek istemiyorum artik
Kendilerine soyledim,gereken konusmlari yazismalari kendileri yapsinlar
Bekleyip gorecegiz sonuclari...

HondatugraL
08-03-2015, 08:27
Simdilik avukatta olay,biliyorsunuzki bu isler ulkemizde bayagi agir ilerliyor...
Umarım TR ye örnek olacak şeyler çıkar bu işin sonunda.

ygtrn
08-03-2015, 11:49
dostum aslında sen fazla vakit kaybetmeten videoların trafikte yaptığı makaslı ışık ihlalli vs vsli bölümlerini trafik şubeye sikayet olarak bildir, diğer durumlardan farklı olarak lavuğun hakkında trafikle alakalı bitakım cezai işlemlerde bulunurlar diye düşünüyorum, en azından o lavuğa buradan bi geçirmeye başla... diğer kısımları avukat çözüyormuş zaten...

anonem
09-03-2015, 16:18

Mehmet kardeşim sen görüntüleri bizimle paylaş yeter :) Merakla bekliyoruz. Fordclubtr'de de bir çok arkadaş merak ettiler.

Mehmetmert
09-03-2015, 16:42
Videoların zamanı var :)
Tehdit vari araytan bölge sorumlusu açtı özür diledi,ben avukat değilim...vs öyle şeyleri lafın gelişi söyledim.Siz zaten zarar vermediniz...vs
Özellikle Özelden yardım eden abilerim/arkadaşlarıma çok teşekkür ederim :)
Küfür eden kişiye zaten gereken yapıldı biliyorsunuz
Bilindiği üzere altın bakım hediye edelim,şunu edelim...vs denildim kabul etmedim(Yetkili servis verdi)
Diğer şekildede önümüzde uzun bir süreç gözüküyor,en son gelişmeler bunlar.Uzun süreçtede bir değişiklik olursa paylaşırım :)

AhmetKaratay
09-03-2015, 16:44
Geçmiş olsun ben de konuyu takip ediyorum inşallah hak ettiği cezayı değilde hak ettiğinde fazla ceza alırlar ki bu ve bunun gibi insanlara iyi bir ders olur. Davanın sonuna kadar arkasında durmalısın isterse 10 sene geçsin

KOSEREN
09-03-2015, 17:35
Ne oldu servis çalışanına,kovuldu mu?

BARR
09-03-2015, 18:01
Bence yaptırım kovulması olmalı inşallah öle olmuştur/olacaktır.

Başar TURHAN
12-03-2015, 23:10
Hukuk, mağduriyeti gidermek odaklı çalışacağından buradan maddi bir kazanç beklemek hukuki açıdan mümkün değil.

Mala fiilen zarar verildiği güvenlik kamerası ile kayıt altına alınmış. Bir şekilde bunun telafisi yapılacaktır. Bence yakışanı, markanın veya servisin bugünkü sıfır kilometre araç bedeline aracı geri satın almasıdır.

Hakaret durumu için de kayıt hukuki açıdan geçersiz sayılır gibi düşünüyorum. Aksi olsa bile bu konuda bir mağduriyet veya bir zarar yaşanmamış gördüğüm kadarıyla, telafi edilecek bir durum da yok ortada.

Diğer taraftan videonun paylaşılması marka açısından deformasyona sebep olacağından gerçekten tazminat davası açabilmeleri mümkünmüş gibi geliyor. Tamam kasten kaydedilmemiş olabilir, kişisel hak ve özgürlükleri ihlal etmiyor. Fakat bu izinsiz yayınlanabileceği anlamına da gelmiyor. Uzmanlar bilir detayını.

Tabi marka ile direkt görüşerek hediye yollu (veya sus payı olarak) bir takım kazançlar sağlanabilir videonun yayınlamaması şartıyla. Bu da işin hukuki boyutunun dışında kalıyor.

Geçmiş olsun, keşke hiç olmasaymış. Ayrıca son derece soğukkanlı hareket edilmiş, tebrik ederim. Umarım kısa zamanda sonuçlanır.

erhann
13-03-2015, 09:18
Gecmiş olsun mert hep seni buluyor.
İzleyelim bi ara neymiş kimmiş

individual
13-03-2015, 09:21
Çok kısa bir sürede arkadaşlar dava sonuçlanmaz bence.

Mpower94
16-03-2015, 23:41
son durum nedir bir haber var mı?

AyrtonSenna
17-03-2015, 11:14
öncelikle geçmiş olsun benim aracıma öyle birşey yapsa o servis çalışanını tampona bağlarım herşeyi geçtim test amaçlı benim aracımda kurallara uymuyorsun aracın canı çıkana kadar gazlıcaksın tamam eyvallah ama bana küfür etme hakkını sana kim veriyor diye sorarlar adama küfür etsem admin abiler direk keser cezamı onun için kibar bir dille anlatım yaptım

KÖROĞLU
17-03-2015, 11:59
Olay mahkemeye taşınmış anladığım kadarıyla bu noktadan sonra 3. kişilere söz hakkı düşmez.

Ama benim konuyla ilintili olduğunu düşündüğüm için merak ettiğim bir durum var,

Kayıtların izinli ve izinsiz olması konusu.

Araçtaki kameranın amacı herkesin bildiği gibi dış ortamı çekmek ve olası bir durumda araç sahibini koruyacak kanıtlar elde etmek.

Bu noktadan bakıldığında araç sahibinin kayıt üzerinde bir denetimi görünmüyor, kayıt otomatik başladığı için.

Bunu da aracına binenlere (ses kaydı / görüntü kaydı) bildirmek zorundalığı var mı hukuki olarak ?

Kaldı ki olay anında araç sahibi bunu bildirebilecek durumda da değil.

Sorunun cevabı evet ise EGM nin online ihbar sistemi var mobil uygulama olarak şahsen çokça kullanıyorum ve fotoğrafını çektiğim 3. kişilerin bundan haberi yok.

Bu durumda ben de mi yasal olmayan bir işlem yapmış oluyorum ?

anonem
21-03-2015, 12:39
Yok abi ya olur mu öyle dava. O kafayla hareket edilirse zaten mobese kameralarına doğru ok çizmeleri lazım "naah burada kamera var kaydınızı alıyoruz" diye.

Utku
24-03-2015, 10:35
sonuç ne oldu arkadaş kayboldu ?

yigit06
24-03-2015, 10:46
Yemin ediyorum Kim Kardashian videosundan, Kate Upton'ın ciciklerinden daha çok merak ediyorum şu videoyu :D

Jackie
24-03-2015, 10:50
Yemin ediyorum Kim Kardashian videosundan, Kate Upton'ın ciciklerinden daha çok merak ediyorum şu videoyu :D

İkisi de iyiydi ama bu videoyu ben de deli gibi merak ediyorum :D

meLaNchoLic
24-03-2015, 19:47
İkisi de iyiydi ama bu videoyu ben de deli gibi merak ediyorum :D

sen o videolar için bi link atda pm den bu video düşünce bende sana atarım :D

blackeagle3434
26-03-2015, 17:21
-Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,biraz fikirlerinize ihtiyacım var.

-Aracımı 26.02.2015 Yetili bir X servisine götürdüm,şikayetim turbodan ufak bir ıslık sesi gelmesiydi(Egzozdanda olabilir contasinda kacak olabilir ondan sonra oldu).Aracın gidişinde ve turbo basıncında hiçbir sorun yok.Amacım birazda sorun çıkartıp çıkartmayacağını öğrenmekti.

-Aracımda bu arada DPF iptali ve Yazılım var(),Formen geldi dinledi hemen turbonuzu değiştirelim garantiden dedi."Aracımda egzoz ve yazılım var orjinale dönmem gerekirmi dedim?" "Yok yok hemen değiştiririz iş emrini açtırın siz dedi"

-Buraya kadar aslında şoklar içerisindeydim,birazda mutlu olmuştum.Arabanin gidisinden birsey olmasada kim sufir turbo istemezki,Neyse arabamı bıraktım yaklaşık 2 saat sonra telefon geldi.Aracınızda yazılım var,dizel partikül filtresi sökülmüş...vs araç garanti dışıdır diye.

-Gittim ve aracın servis kayıtlarına yazılımlı olduğu işlenmişti,kendime küfür ede ede imzamı attım ve çıktım.Çünkü söyleyecek birşey yok o şekilde girersen bırakırlar.

-Gelelim KONUNUN PATLAMA NOKTASINA:Aracımda güvenlik için araç kamerası var,Görüşümü engellemesin diye dikiz aynasının arkasına taktım.Tabi servisteki arkadaşlar bunu görmemişler.Konuşmalar şu şekilde

Formen:Çocuğu kandırdım,arabada yazılım var.Garantiden değiştirelim hemen dedim.

Diğer çalışan:Tanıdıkmı?

Formen:İstediği kadar tanıdık olsun .ikerim....

Çalışan:Sonra sana tan tana etmesin araç sahibi

Formen:...ikerim hayırdır ya,isterse topla tüfekle gelsin ben aracın resimlerini çektim garanti dışı

**Evet arkadaşlar yetkili servisteki insan bana küfür ediyor,piçliğine garanti dışı bırakmak için hemen bırak dedim diyor(kameradan bir haber) Tabi olay bu şekildede kapanmıyor.

-Araç yazılımlımı?Gel hadi turlayalım diyorlar hemen.Aracımla yola çıkıyorlar.Benim kendi aracıma yapmadığım eziyeti yapıyorlar.
*Makas atıyorlar
*Hız sanırını geçiyorlar
*Kameraların altından hiç gaz kesmeden geçiyorlar
*Işık ihlalleri yapıyorlar
*Üstüne üstlük ısrarla garantiden değiştireceğimi sanıyor,piçlik yaptım diyor orda çalışan.
*9dk arabanın canına okuduktan sonra atolyeye girerken başka bir usta çıkıyor aynen şunu söylüyor "Arabanın bacısını .iktin karşıdan geçerken ta buraya kadar geldi ses diyor"
*Araç servis alanına geliyor ama aracı stop etmiyorlar.Allahmı ettirmedi bilmiyorum,araç stop edilmediği sürece kameraya elektrik gidiyor ve kamera kayıt etmeye devam ediyor.
*Başka müşterilerede küfür ediyorlar,Sonlara doğru benim arabanın başına geçip yazdıklarını servis danışmanına okutturuyor.Nasıl yazdım ama haberi yok değişecek zannediyor diyorlar ve Diğer danışmanda Adamsııın diye karşılık veriyor.
*İşin kısacası arabamı hor kullanabilirsin,kırmızı ışıktan geçersin,bana piçlik olsun diye garanti dışıda bırakırsın eyvallah ama Bana küfür edebilirmisin Yetkili servis çalışanı olarak? Yada servisteki başka insanların anasına küfür edebilirmisin ???

Tabi videoları izlediğimde gece saat 2 idi ve elim ayağım titredi,ertesi günde şehir dışına çıkacağım için hemen bir çok sevdiğim abime whatsapp'dan görüntüleri attım o servise gitti konuştu.Bana telefonlar açıldı çok özür diliyoruz...vs diye

Etesi kendim kalktım ve gittim,Müşteri ilişkilerindeki bir bayan-ve servis müdürünün odasına girdim.Bilgisayarımı açtım videoları izlettim(ben bile kötü oldum bayanlar yanında bana küfür edilirken).Hepsi kitlendiler kaldılar.Evet benimde zoruma gitti 40 yaşındaki servis müdürü olmuş birisinin yanımda kitlenip kalması,yerin dibine girmesi ama olacak işmi?Üst mercilere olayı bildirdik,emin olun gereken herşey yapılacak denildi.Şu an için sizden özür dilemekten başka birşey yapamaam dedi.Saka gibi degilmi Ozur dilemekten baska birsey yok.Lan arabanin .mina koymus adam,kameralarin altindan makas atarak geciyor,birde baa kufur ediliyor sonra Ozur dilemekten baska yapacagim birsey yok

Elinizden gelenin yapılacağına inanıyorum ama lütfen sonuçları beni tatmin edici olsun dedim....vs baktim hala dandun ediyor baslarim turbonuzada garantinizede dedim ciktim.

Malesef böyle tatsız bir olay geçti başımdan,ben aracın garantisinde değilim zaten şu anda.Aracımda hiçbir sorunda yok.Lakin size sorarım,Aracınızı yetkile servise bırakıyorsunuz
-Size küfür ediyorlar,başka müşterilere küfür ediyorlar,Aracınızı eşşek gibi kullanıyorlar,makas atıyorlar,ışık ihlali yapıyorlar hemde yetkili servis çalışanı.Sizce bu yenilir yutulur tarzda birşeymi?Bence değil.
-Ustune ustluk ben gidince birde show yapiyorlarmis,bizimde avulatlarimiz var heryere veririz bizden habersiz cekmis goruntuleri...vs Lan habermi vericem bana sovmeyin arabada kamera var diye,arabanin .mina koymayin kamera varmi diycem.
-Ben ne biliyim benim bile aklima gelmedi kamera basta...
-Dogusu aradim sikayet ettim bende,dun yani pazartesi gunu "Berk"adli kisi beni aradi.Kisi hakkinda gerekli yaptirim yapildi,ozur dileriz...vs"
-Boyle bir videonun ben youtubeye dusmesini istemem dedim,musteriye nasil kufur ediliyor musterinin arabasiyla nasil makas atilip,anasini belliyorlar arabanin...vs konustum
- X marksini kotulemek adina boyle birsey yaparsaniz,milyar dolarlik sirkette size dava acicaktir markayi zedelemekten diye birde uste cikmaya calisiyor :)
sizin yetkilendirdiginiz seviste,sizin egitim verdiginiz calisan bana kufur ediyor dedim... Telefonu kapadik.

-Ben ne arabanin garantisindeyim su anda nede baska birsey,zaten 6 ay sonra garantim bitiyordu.Arabamda da hicbirsey yok sapasaglam
-Benim yag sicakligi 65e gecmeden basmadigim arabami soguk soguk calistirio 10 dakika boyunca canini alip,makaslar atip,bana kufur edip,ustune ustluk halada uste cikmaya calisir gibi arac kamerasi kayitlarini gizli cektiniz hakkinizda dava acariz demelrri cok komik
-Araba benim mulkum,ici benim mulkum,kimsenin kisisel hayatinida kayit etmioyorum.Hala cok sinirliyim gercekten
-Sinirlede hareket etmek istemiyorum,bu yuzden dolayi "x Yetkili servisi yazdim ve videolari simdilik koymadim" Sizin dusunceleriniz benim icin onemli
-Bu saatten sonra onlardan ne turbo istiyorum nede garanti(zaten araba tikir tikir sorun yok),elimden geldigince pesini birakmayacag bu isin...
-En azindan aracini servise goturenlere guzel bir ornek olur,basinda durabildikleri kadar dururlar....
-Hepiniz sorun yasiyorduk ama kanitlayamiyorduk,gelisme surclerinide burdan paylasacagim.
(Not:sorun cozulunce nokta nokta duzeltmem tum konuyu merak etmeyin ahaha :) )

Biraz uzun oldu ama kusura bakmayın,Saygılarımla...

Kardeşim okurken ben bile sinirden çıldırdım.. Tüm yollara başvurmayı dene, en önemlisi markanın yurtdışı yetkililerine gönder bu mağduriyetinin belgelerini vs.. mutlaka buraya dönüş yapacaklardır. Bende farklı bi konuda bu tarz bi sıkıntı yaşamıştım almanyaya mail attım. 1 hafta önce bana ukalalık yapan hanım özür dilemek ve mağduriyetmi gidermek için aramıştı..Bu yolu dene kesinlkle

Emre Ekrem
27-03-2015, 05:40
Gelişme var mı?

levent
27-03-2015, 05:52
TR de hukuk sistemi bu kadar hızlı ilerlemez ya, hangi mahkeme bakıyor bilmem ama babamların "cumartesi gecesi ataması" kurbanlıklarını gidermeleri 14 ay sürdü :)

rodya
27-03-2015, 07:17

Töbe de lan
kate' in memeleri haric de:mad:

Frankie
27-03-2015, 10:46
geçmiş olsun can sıkıcı bir durum hiç tanımadığın birine neden kumpas yapmak ister bir insan:)

bugra_0101
27-03-2015, 10:51
birisi kumpas yapr birisi üstümüze yürür vay arkadaş ne hale geldi VW

TayCupra
27-03-2015, 15:16
Ben senin yerinde olsam, sağlam bikaç avukatla görüşürüm ve konuyu basına kadar taşırım. Böyle birşeyin affı olamaz.
Burası böyle bir ülke olmamalı ama malesef burası Türkiye

lncdlt
27-03-2015, 15:29
videoyu internete koyarken mutlaka ingilizce altyazi yapin. youtube da cok ciddi baski olusacaktir. sirketin uluslararasi merkezinden size ozur olarak yeni arac bile gelebilir. boyle ornekler var.

Thracian
27-03-2015, 15:58
video yu yükle buraya, servis ve personel isminide yaz bence. Ne diyecek adam markayı kötülüyorsun mu? a.q. herifi iftira atmıyorum ki personelinizin *** yemesi de geç.

Mehmetmert
27-03-2015, 17:12
Herseyin bir zamani var onu bekliyorum arkadaslar az kaldi :)

Töbe de lan
Yemin ediyorm gulmekten yarildim ahahhah

Jackie
27-03-2015, 17:23
Video düştüğünde link vermeyen de bizden değildir net

jr1905
27-03-2015, 17:35
Kardeşim yalama safhasına geçtilerse eğer benim bi passat alma durumum var ağustosa gün verdiler onuda bi öne çektiriver sana zahmet :)

akıncı
27-03-2015, 18:08
arkadaş goruntulerı cd cıkartıp satmaya kalksa ondan bıle parayı bulur 32.k tıklanma olmus, yarısı aynı kısıler desen,15.k :):) almak ısteyende çıkacagına emınım

yigit06
28-03-2015, 07:45
Töbe de lan

ahahahah şimdi gördüm bunu ahahaha tamam tamam o hariç :) aklıma "anan hariç de" karikatürü geldi :hihih::hoo:

KoramiraL
28-03-2015, 08:46
Basınla ilgili bir durum olursa haber vermen yeter Gazetede çalışıyorum haber salarız :)

Furkan_z3
07-04-2015, 12:20
ara ara açıp bakıyorum konuya.. ne demişler insanoğlu ya meraktan :) Arkadaşların dediği doğru tıklanma rekoru kırıcak harbiden...

TonyMontana
07-04-2015, 12:35
ara ara açıp bakıyorum konuya.. ne demişler insanoğlu ya meraktan :) Arkadaşların dediği doğru tıklanma rekoru kırıcak harbiden...

Bende video geldi sandım :D Sonuç ne durumda ?

Furkan_z3
07-04-2015, 12:44
Bende video geldi sandım :D Sonuç ne durumda ?
bekliyoz kanka halen full takipteyiz :)

evolution_9
07-04-2015, 13:10
şu video ne zaman yayınlanacak millet kurtlandı artık:)

HondatugraL
07-04-2015, 13:15
Yasal olarak devam ediodu arkadasin dedigine gore isi uzun sanirim olayin :D

mert_can 41
07-04-2015, 13:18
1 yıldan aşağı sonuçlanmaz bu dava en basit arsa davası bile 3-4 ay sürüyo

caann
07-04-2015, 18:49
bu sekil calısan annesi kötü olan insanlar yüzünden ultra takıntılı olduk. hukuksal yola basvurmanız en iyisi olmus umarım gereken adalet ve tazminat saglanır en hızlı sekilde. tekrar gecmis olsun gelismeleri bekliyoruz.

34btr1907
07-04-2015, 19:05
https://www.facebook.com/video.php?v=10205183877268318

şimdi mb davamı acıcak bu adama yada kanala ? tabıkı hayır

bkaraca
07-04-2015, 19:25
vay be mercedes'e bak. kimden araba alacağız şaşırdım yeminle.

DoganSuper
07-04-2015, 22:23
o konusmaları yapan arkadasa gidip kulagına smdi kim kmi ...kioms gör bakalm demek lazım :)

Eren G.
07-04-2015, 22:50
Ahahaa adam otturmus valla kolumani. Perakende sektorunde ne kadar yuzsuz problem musteriysen o kadar sozun gecer nazin gecer problemin cozulur, uysal adam surekli idare etmeye calisilir.

kurtlukaya
20-04-2015, 01:57
yok mu bi gelişme ya merakla bekliyoruz

AhmetKaratay
20-04-2015, 03:53
Konuyu takipteyim ben de sonuçları merakla bekliyorum video yüklenmedi sanırım

CenkB
20-04-2015, 20:59
Ahahaa adam otturmus valla kolumani. Perakende sektorunde ne kadar yuzsuz problem musteriysen o kadar sozun gecer nazin gecer problemin cozulur, uysal adam surekli idare etmeye calisilir.

Her yerde öyle. Devlet kurumları dahil. Birebir şahit oluyorum. Ben yapmıyorum ama yöneticiler yapıyor. Biz önde kurallara göre kavga ediyoruz adam arkaya geçiyo işini yaptırıp gözümüze baka baka, içtiği kahvenin keyfiyle çıkıyor dışarı.

Mehmetmert
21-04-2015, 01:10
Birşey yok arkadaşlar bekliyoruz,biliyorsunuz çok hızlı ilerliyor herşey bu memlekette :)

byopak
12-06-2015, 23:32
aynı durum benımde başıma geldi servis kısmına alıyorlar daha sonra aracıma yapmış oldugum aydınlatma ve uygulamaları konusurken bana ve aracıma agır kufurler ediyorlar.vıdeoyu servıs ıle paylastım sız bızım yatak odamıza girmişşiniz diye bide biz kusurlu cıkıyoruz bende yargıya taşıyacagım bakalım sonuç ne çıkacak.avukat olumlu konuştu bakalım.

dragon99
12-06-2015, 23:50
dostum öncelikle geçmiş olsun. ben polisim seni biraz aydınlatayım. öncelikle araç senin aracın istediğin yere kamera koyabilirsin. vatandaşın çektiği görüntüler her ne kadar gizli olsa da tesadüfi delil olarak nitelendirilir ve hukukta geçerlidir. ancak kamu görevlileri mahkeme kararı ile gizli çekim yapabilirler. o yüzden senin görüntülerin gizli sayılmaz. ayrıca kamera altında cam üzerindeki kamera gizli sayılmaz ayrıca o insanları sen zorla mıyorsun arabaya binin diye. gelelim tavsiyeme; bu firma türkiye de tutulduğu için burnundan kıl aldırmaz. adamlar ellinde olan arabayı bile sırf yok dedirtmek için 3 aydan önce vermiyorlar. ama yinede onlara bir avukat aracılığı ile ihtarname gönder genel merkezlerine ve yaptırımlardan bahset. ve aracında hasara varsa ( lastik, motor aşınması falan) tespit ettirip, sana hakaret ettikleri video ile birlikte cumhuriyet savcılığına dilekçe ile başvur. savcı seni polis merkezine yönlendirecek orada ifadeni verir şikayetçi olursun. emin ol ki ceza alacaklar. ama sakın bu videoları internet ortamında paylaşma firma ile başın derde girebilir. markayı küçük düşürdüğün için haklıyken haksız duruma düşme. adli olarak bu şahıslar sicilleri temizse sana hakaretten 3000 tl civarında ceza alırlar. markada çok çok işten çıkarır ama bir düzelme olmaz.

byopak
13-06-2015, 00:25
@dragon99 ilginiz için teşekkür ederim avukat beyde sizin dediklerinizi dedi başvurumu en kısa sürede yapacagım bakalım sonuç ne çıkacak muhabbet 3 kişi arasında geçiyor 2 si aracıma ve bana hakaret ve ciddi anlamda küfür ediyor araç içinde mavi abians aydınlatmalarım var biri bune lan araba bezemenk arabasına dönmüş diyor digeri araçta servis dışı takılmış modül var yrra yedi bu diyor bugun servise gidip o tarihte aracıma işlem yaptırdıgıma dair bir çıktı alıp pazartesi işleme koyacagım.

EEE
13-06-2015, 08:56
Bir suc duyurusu ve sonrasında tazminat davasi sana en az 5 turbo parasi cikarir
Tavsiyemi yabana atma

NakkaSss
13-06-2015, 09:17
Bir suc duyurusu ve sonrasında tazminat davasi sana en az 5 turbo parasi cikarir
Tavsiyemi yabana atma

Kesinlikle.

blow07
13-06-2015, 10:59
Kesinlikle üzerine gidilmeli.

muratburunce
13-06-2015, 11:07
Tavsiyemi yabana atma

aynen havada kalmaması lazım kimse ses çıkarmassa bu duruma bugün size olan yrn bir başkasına olacaktır...

Network
13-06-2015, 12:02
Geçmiş olsun büyük rezalet,
Öncelikle münferit bir olaydır, özür dileriz bununla birlikte kurumumuza ait bir bilgi görüntü yayınlayamazsınız denmesini ben kabul edemiyorum,
servis müdürünün masasının altında değil kamera, sizin arabanızın içinde, nal gibi camda duruyor ayrıca olay size ve malınıza yönelik, tamamen organize (servise çekmeye çalışıyor yaparız ederiz diyerek ve bunu ifade ediyor) bir şekilde gerçekleştirilmiş..

Bence bu ve benzeri durumlarda kesinlikle ilgili kişiler servisin orta yerinde tokatlanmalı, direksiyon ağzına vurulmalı üstüne tüm bu süreç, kurum ve kişiler teşhir edilmeli,
bir otelde mesela bir vale arabanızı kaçırıp bir yere vursa, bir hastane gibi bir devlet kurumunda böyle doktorun mesela böyle bir durumu olsa, sözler vs, aman kurum sıkıntıya düşmesin deyip yine de susar mıydınız bilemiyorum.

Yayıncı kuruluşlarla paylaşılmalı, bin tane neden sayılabilir, mesela;
1) Ana sanayi firmalarda bin türlü kalite prosedürü var, tedarikçisinin bilmem ne makinasının ölçüm hassasiyetine kadar kontrol ederken, bu tarz işleri takip etmek üzere personel istihdam ederken, satış sonrası hizmetlerde servislerin müşterilere nasıl davrandığına, araçlara prosedürlere göre işlem yapıp yapmadığına bakmayacak mı, bununla ilgili sorumluluğu olmayacak mı? işler bu noktaya geldiğine göre demekki fasulyeden bir kalite prosedürleri var.

2) Bazı firmalar satış sonrası ağı zayıf diye tercih edilmez iken, bir başka firma servis ağımız süper, her lokasyonda her türlü yardımcı oluruz diye araç satıp haksız rekabet sağlamış olmuyor mu? Her gün binlerce araç servislerde işlem görüyor, çoğu maksimum 5 yaşında, işin ticari boyutunu, haksız kazancın hacmini bir düşünün...

3) Bir hastanede bir enfeksiyon durumu olunca sağlık meselesi deyip insanlar uzak duruyor, çarşaf çarşaf haberleri oluyor. Peki insanların ödemesi için yıllar boyu ekonomik daralmayı göze aldığı, minimum 45.000 TL verip aldığı, kendisinin ailesinin canını içine koyduğu arabasına ve kendisine böyle terbiyesizce hareket edilen ve muhtemelen prosedürlere uymayarak yarım yamalak iş yapan (şahsen bu adamın sıktığı bijondan bile emin olamam) bir servise gitmesi reva mı? Bu durumu teşhir etmeyerek firmanın ekmeğine yağ sürülmüş ve bundan sonraki süreçte olması muhtemel yamuk hareketlere, başkalarının mağdur edilmesine davetiye çıkarılmış olmuyor mu?

Üstüne, şahsınıza ve malınıza ait bu yakışıksız davranışlardan dolayı tazminat davası açılmalı.

Korollacı
13-06-2015, 12:30
vay amk ne bıcım ınsanlar varya memlekette arkadas. sımdı musterı gelmıs ustaya adam gıbı durumu ızah etmıs yazılım var vs. demıs herıfın yaptıgına bak. ulan gavat garantıye sokmuyorsan adam bastan soylemıs zaten musterıye dekı hayır olmaz dıye kes at. ne fılm fırtına yapıyorsun ben olsam o servısı baslarına yıkardım hem arabayla gazlayacak hem kufur edecek.seref ınsanlık yoksunu kendını akıllı kurnaz sanan embesıller

Korollacı
13-06-2015, 12:32
servıse soyleyın sızden sıkayetcı olacagım dıyın bu yaptıgınızı herkese anlatacagım medya kuruluslarına verecegım bu vıdeoyu dıyın sıze hıc bı sey olmaz bırde kalkıp sıze atarlanıyorlar

Er34
13-06-2015, 14:46
Efsane yorumlarda vardı ya hani. Önce bir miktar mahkemeye verin , mahkeme bitince de bir miktar dövün.Bizimde içimiz rahatlasın.

fsunnetci
13-06-2015, 16:06
Sen yapcağını yapmışşın bu saatten sonra attığın her adıma dikkat etmelisin karşındaki büyük bir firma dolayısı ile mahkemelik durumuna düşebilirsiniz karşı taraf ile,eğer zamanım var uğraşırım dersen işin sonunda galip sen çıkarsın ama baya bi hukuk mücadelesi verirsin gibime geliyor.

Kadyr
05-09-2015, 16:21
gelişme varmı yahu

dahan
05-09-2015, 16:28
aynen noldu

Mehmetmert
05-09-2015, 16:33
Elde var sifir hemde soyle en buyugunden 0,ne kadar daha uzayacak bilmiyorum aylar sonraya gunu var.Daha bunun itirazi carti curtu uzayacak herhalde

2jz
05-09-2015, 17:19
Yanlış anlamada videoyu neden paylaşmadığını anlamadım? Madem konu açtın videoyuda paylaşman gerekirdi diye düşünüyorum.

Kadyr
05-09-2015, 17:54
benım bi klima davası 1 senedir devam ediyor aralıkta gün verdiler 1 seneyide geçmiş olacak seninkini düşünemiyorum mecbur beklemek gerekicek ama sonunda istediğini alırsın umarım

mert_can 41
05-09-2015, 17:57
Yanlış anlamada videoyu neden paylaşmadığını anlamadım? Madem konu açtın videoyuda paylaşman gerekirdi diye düşünüyorum.

Karşı tarafın eline koz verebilir video koyarak karşı tarafta dava açabilir o yüzden olabilir :)

Kartal3urak
05-09-2015, 18:13
Video'yu da Sonucunda Doğuş'u ne kadar Koparacağınıda Çok merak ediyorum.. Boşa Yemesen Bari O Kadar Küfürü..

ZX-636R
05-09-2015, 21:12
okurken tüylerim ürperdi. çok geçmiş olsun Allah kimseyi böylelerinin eline düşürmesin.

Bunlar ekmek yediği yere pisleyen insanlar. sonları da kendi pisliklerinin içinde olsun.

Yigit-Y
05-09-2015, 21:34
küfür serbest mi sadece bu konu için :)

suk3b3
05-09-2015, 21:41
Yargi değirmeni ağır işler ama böyle konularda iyi öğütür. Kapina golf R verene kadar bastır. Bana küfr ettiler psikolojim bozuldu (evliysen) eşimin yüzüne bakamıyorum de. Maddi manevi tazminat vs. Avukat halleder inşallah. Yok öyle bedava sövme

omrasm01
05-09-2015, 21:44
Gel abi pimlerini çekip patlatalım bunları şerefsizler

Absyrtos
06-09-2015, 05:38
Son durum nedir?

omerce
02-10-2015, 10:53
Konuyu baştan sona üşenmeden okudum. Açıkçası ***** markaya olan kinim nefretim katlanarak arttı. Kendimi senin yerine koydum kafayı yedim. Gerçekten üzücü bir olay ve umarım her şey gönlünce olur hakkını da alırsın

alperaslann
04-10-2015, 21:36
Noldu bu olay? Var mı bir gelişme? Geçmiş olsun

Bolkar1st
05-10-2015, 01:32
Bu Türkiye'de boyle seyler normal elinde kocaman bir belge var ve sonunda koca bir hic olabiliyor bazen..

metin_1989
05-10-2015, 08:30
oooo konu bomba
ben olsam videoyu youtubeye ve facebooka koyardım
hemen paylaşalım en az 2000 kişi
ortalık curcuna olsun + uyanık servis ve servis çalışanlarına ders olsun
bence türkiyenin böyle bir videoya ihtiyacı çoktan var
milleti kazıklamaktan bıkmadılar

edit:
kesin ana haberlere çıkar bu video her kanalda garanti..

aynen kesınlıkle youtube koyar sirket adını verırdım o kadar ugrasırdım kı garantiden degıl turboyu komple arabayı degıstırırdım o dereceye gelırdı iyi dayanmıssınız bana kufuru gectım benım arabamı o sekılde kullanmasıı ölum sebebı tufeklı vururdum adamı ama bence bu kadarla kalmayın derım kovalayın peşini

KÖROĞLU
05-10-2015, 09:11
aynen kesınlıkle youtube koyar sirket adını verırdım o kadar ugrasırdım kı garantiden degıl turboyu komple arabayı degıstırırdım o dereceye gelırdı iyi dayanmıssınız bana kufuru gectım benım arabamı o sekılde kullanmasıı ölum sebebı tufeklı vururdum adamı ama bence bu kadarla kalmayın derım kovalayın peşini

O nasıl bir mantık ya, git adamı vur. Sonra o çok sevdiğin araba koğuşa bilimum eşya alınmak için satılsın.

Tamam biz de genç olduk ta, sakin arkadaşlar. Bir avuç cıvata, kavga da edilir mal canın yongasıdır da. Vurmayın kimseyi.

anonem
25-12-2019, 14:29
Ne oldu sonuç?

FatihR.
25-12-2019, 16:33
5 yıl olmuş bende merak ettim şimdi.:)

RafetAraç
25-12-2019, 22:25
hakkaten noldı bu olay

Mehmetmert
26-12-2019, 00:17
Ne oldu sonuç?

İlk postunda bu konuya olmasi manidar olmus.Bir sey olmadi :) Olduda olmadi diyeyim

2jz
26-12-2019, 19:24
İlk postunda bu konuya olmasi manidar olmus.Bir sey olmadi :) Olduda olmadi diyeyim

Olduda olmadı diyeceksen neden en başta konu açtın ki :)

Bir derdini paylaşmısın, insanlar sana çözüm bulmaya çalışmış, birazcıkta olsa bilgi vermen gerekiyor diye düşünüyorum.

jRMix
26-12-2019, 22:23
Bende bi merak etmedim değil son durumu

RafetAraç
26-12-2019, 22:31
Hakkaten dostumm 5 sene olmuş o kadar yazmışsın olayın peşinden gitmmişsin peki sonucu neden yazmıyorsun ? videoda paylaşmamışsın. nereden bilelim amacının bayiyi kotülemek olmadığını ?

isacicek28
27-12-2019, 00:55
sonucu çok merak etttim bende bilgi varmı

hus
27-12-2019, 01:54
Ne ufakcı insanlar var arkadaş.
Zaten 6 ay garanti varmış sen garanti dışı bırakarak ne eline geçecek.
Sanki kendi cebinden yapıyor tüm arabaları

Renaultolog
27-12-2019, 03:47
Gecenin bu saatinde üşenmedim bütün konuyu okudum. Başıma gelseydi muhtemelen küfreden eleman için de benim için de hayatın geri kalanı pek hoş geçmezdi.
Ama sonuç ne harbiden?

Mehmetmert
27-12-2019, 10:51
Olduda olmadı diyeceksen neden en başta konu açtın ki :)

Bir derdini paylaşmısın, insanlar sana çözüm bulmaya çalışmış, birazcıkta olsa bilgi vermen gerekiyor diye düşünüyorum.

Yani ben bir sey yapmamayi sectim ama bir sey yapmadigim icin sanirim daha karli ciktim.O an olayin sicakligi ve siniriyle boyle bir sey yaptim ama burada sordugunuz soru yanlis.Burada zaten bir sey yapmayacagimi, ugrasmayacagimi belirttim onceki sayfalarda.Olduda olmadi diyecegim diye acmadim oncesini okursaniz anlarsiniz...

Burada herkes ders cikardi, Dogus ders cikardi, ben ders cikardim, konuyu okuyan kisi ders cikardi, muduru ders cikardi, avukati ders cikarsi...vs yani olduda olmadi demek icin acilmadi bu konu daha iyi okumanizi tavsiye ederim.Burayi okuyup servise aracini goturecek olan daha temkinli olacak, digerleri dahada temkinli...vs

Ha cok merak ediyorsaniz, ben verdikleri her seyi reddettim.800₺ ye o zaman cikma turbo alip, 50.000kmde binip buyuk turboya gectim yani cokta umrumda olmadi.Simdi dusununce cahil adam, kendince sivrilmis ve bunlari yapmis.Dogusun egitimlerinede girmistir belki bilmiyorum ama sonucta sanayiinin kurumsallasmis hali olmamasi lazimdi...Olduda olmadi dedigim olay ise ...

Yillardir yakitimda indirim yapiyorlar kampanya bitmesine ragmen ki yeni aracimda bile devam plaka degismesine ragmen.
Yillardir kaskomda indirim yapiyorlar...
Serviste bakim yaptirmiyordum golfe ama indirimim vardi kismi miktarda...
Yeni aldigim Leon Fr aracimda indirim yaptilar....
27₺ ye 1 yil garantimi uzattilar normalde 2bin kusur₺ olan granti uzatmayi...

Yani bunlarin hepsi cahil bir adamin bu hareketleri yapmasindan oldu, sonrasinda da bende uzatmadim.Arabanin kislik lastigini bile dogustan aldim(hos en ucuz fiyatıda onlar verdi).Ben kanlarini emmedim, ustune kaskomu bile direkt merkezinden yaptırdım.Onlarda gerekeni yaptim.

İzleyende izledi kimseye camur atilmiyor burada...Ve tekrarliyorum her sey bir cahil adam yüzünden oldu.

2jz
27-12-2019, 13:28
Mehmetmert

"Çamur atma" gibi bir şey yazmadım. Sadece merakımdan soruyorum. Kameran olmasaydı haberin bile olmayacaktı. Burada bir markanın servis müdürü müşteri aracıyla sanayide gazlıyor. Bildiğim bir çok serviste böyle saçma olaylar var. Adamlar öğle yemeğine dışarı çıkacaklar servisteki bekleyen arabayla gidip geliyorlar.

Daha öncede bu konuya yazdığım gibi "Keşke o çektiğin video keşke bende olsa" :)

O video keşke benim elimde olsa :)

ogunozcan
27-12-2019, 13:33
valla marka falan farketmez onlardan sıfır araba alırdım

FatihR.
27-12-2019, 15:54
Ha cok merak ediyorsaniz,

:D ya kardeş geldin buraya bana küfür ettiler bana şöyle yaptılar böyle yaptılar dedin.

şimdide gelmişsin yok çok merak ediyorsanız. yok olduda olmadı diyorsun.

önce merak etmiştim ama artık etmiyorum :)

Mehmetmert
28-12-2019, 01:11
Mehmetmert

"Çamur atma" gibi bir şey yazmadım. Sadece merakımdan soruyorum. Kameran olmasaydı haberin bile olmayacaktı. Burada bir markanın servis müdürü müşteri aracıyla sanayide gazlıyor. Bildiğim bir çok serviste böyle saçma olaylar var. Adamlar öğle yemeğine dışarı çıkacaklar servisteki bekleyen arabayla gidip geliyorlar.

Daha öncede bu konuya yazdığım gibi "Keşke o çektiğin video keşke bende olsa" :)

Bende hala video duruyor, pek bir yarari olacaginida düşünmüyorum :)

suk3b3
28-12-2019, 10:58
Bende hala video duruyor, pek bir yarari olacaginida düşünmüyorum :)

Golf R verdiler galiba R yapıyorsun kardeş

coolvtec
28-12-2019, 11:43
Ben olsam aynı servise bir daha uğramadan, oradan kimseyle muhatap olmadan görüntüleri direk genel merkeze en tepeye gönderirdim. Yorum yazmadan. Onlar peşinde koşşun. Basına bile verebilirsin :D

brs852
28-12-2019, 18:17
Arkadaş mağdurum ne yapalım vs dedin forumca sana destek olduk sorması suçmuş gibi şimdi kalkmış tribe girip onu yaptım bunu yaptım diyosun allah çarşına pazar versin gözümüz yok konuyu çok farklı yerlere getirmişsin

lethaldoze
28-12-2019, 19:38
Yeni gördüm konuyu ve bastan sona okudum. Son sayfada gerçekten şaşırdım. Tam bi ters köşe oldu bence, enteresan olmuş.

overblack
28-12-2019, 21:18
Yani ben bir sey yapmamayi sectim ama bir sey yapmadigim icin sanirim daha karli ciktim.O an olayin sicakligi ve siniriyle boyle bir sey yaptim ama burada sordugunuz soru yanlis.Burada zaten bir sey yapmayacagimi, ugrasmayacagimi belirttim onceki sayfalarda.Olduda olmadi diyecegim diye acmadim oncesini okursaniz anlarsiniz...

Burada herkes ders cikardi, Dogus ders cikardi, ben ders cikardim, konuyu okuyan kisi ders cikardi, muduru ders cikardi, avukati ders cikarsi...vs yani olduda olmadi demek icin acilmadi bu konu daha iyi okumanizi tavsiye ederim.Burayi okuyup servise aracini goturecek olan daha temkinli olacak, digerleri dahada temkinli...vs

Ha cok merak ediyorsaniz, ben verdikleri her seyi reddettim.800₺ ye o zaman cikma turbo alip, 50.000kmde binip buyuk turboya gectim yani cokta umrumda olmadi.Simdi dusununce cahil adam, kendince sivrilmis ve bunlari yapmis.Dogusun egitimlerinede girmistir belki bilmiyorum ama sonucta sanayiinin kurumsallasmis hali olmamasi lazimdi...Olduda olmadi dedigim olay ise ...

Yillardir yakitimda indirim yapiyorlar kampanya bitmesine ragmen ki yeni aracimda bile devam plaka degismesine ragmen.
Yillardir kaskomda indirim yapiyorlar...
Serviste bakim yaptirmiyordum golfe ama indirimim vardi kismi miktarda...
Yeni aldigim Leon Fr aracimda indirim yaptilar....
27₺ ye 1 yil garantimi uzattilar normalde 2bin kusur₺ olan granti uzatmayi...

Yani bunlarin hepsi cahil bir adamin bu hareketleri yapmasindan oldu, sonrasinda da bende uzatmadim.Arabanin kislik lastigini bile dogustan aldim(hos en ucuz fiyatıda onlar verdi).Ben kanlarini emmedim, ustune kaskomu bile direkt merkezinden yaptırdım.Onlarda gerekeni yaptim.

İzleyende izledi kimseye camur atilmiyor burada...Ve tekrarliyorum her sey bir cahil adam yüzünden oldu.

İşte memleket bu yüzden düzelmiyor biliyor musun? Çünkü kendi gemisini kurtaran kaptan oluyor.Sen işini çözdün ama atıyorum benim haberim yok bu serviste aynı şeyler benim aracımın başına'da gelecek,bir başkasının da.

kunteper
29-12-2019, 14:10
Valla konuyu okuyan biri olarak ben bir ders cikaramadim.

Birkac sorum var;
1. Formen isten cikarildi mi?
2. Tekliflerini kabul etmedim ama indirim yapiyorlar herseyime demissiniz. Kabul etmediginiz baska birsey mi teklif ettiler?
3. Videoyu internete yayinlasaydiniz gizliden, olabilecekler hakkinda bi avukatla konustunuz mu?

Mehmetmert
29-12-2019, 16:21
Yazanlarin yasi benden buyuk buna saygi duyuyorum ama hala anlamiyorum, yapici olmak yerine asip kesmem gerektigini savunuyorsunuz.Kaosdan mi besleniyorsunuz anlamiyorum, su an youtube kanalim cok daha aktif.Videoyu ortaya atsam ne olucak, bunu yuklememin bana yarari ne olacak dusunup tartismak lazim? Ben yarardan cok gereksiz uzayacagini dusundugum icin yapmadim.

Burada yardimci olan gercekten cok kisi oldu buradan ama su an ne yapmami istiyorsunuz anlamiyorum ki? Adami mi dağa mi kaldiracaktik, kendi gemisini kurtaran kaptan oluyor yazmisiniz, neyi kurtardim anlamiuorum?Gorende harbiden susayim diye beni paraya bogdular sanacak....Adamlar musteri memnuniyeti ve her seyi onlarda yaptirdigim icin indirim yapiyorlar.Neyi kurtardim cidden onu anlamiyorum?

Goruntuleride zamaninda direkt genel merkeze gonderdim, herkes izlemistir diye düşünüyorum.

Adamin isten cikarilip cikarilmamasi konusunda da ben kimsenin ekmeginden olmasina sebep olmak istemem, boyle bir sey yapti ama karar mekanizmasi sizsiniz dedim kendilerine.Hatta daha acik konusayim, evde cocugu vardir belki ne bileyim para goturemez...vs boyutunun yani sira kaybedecek bir seyi kalmayan birisinin ters bir seyler yapmasinin ulkemizde cok basit oldugundan bir yorumda bulunmak istemedim ve suclu o olsada bunun sorumlulugunuda almak istemedim..Benim kalsin veya kalmasin diye bir dusuncem yok adamin isinde, belirtmekte istemem dedim.Cokta umrumda degil yani , ugrasamam...Cok merak ediyorsanizda en son bir ozel servisteydi, sonra baska bir yere gecti falan dediler bana 8-9 ay once.Cikardilar yada kendi cikti bilmiyorum...

Cogunuzun arabasina, baska modelde olsa yapildi belki bilemezsiniz bende sans eseri gormustum.En azindan temkinli olursunuz araci biraktiginizda.Gecen arkadasin biriside bana yazmis, serviste arabama binmisler, gezmis, birisini eve birakmis, almislar... vs tarzinda.Demek ki baska yerde olsa hala olabiliyor, olabiliyorda ben ne yapabilirim onu anlamiyorum? Ugrasmak istemiyorum iste, aranizda avukatta vardir zamaninda yeterince sordum.Yasal bir yaptirim olcaksa oda kisiye oluyor, sifir araba nasil aliyorsunuz biri bana bunu aciklasin?

Mantikli bir sey söyleyin cozume yönelik su an yapayım? Son 2 sayfadir konu hortladigindan beri mantikli cozum goremedkm ben. Yok iste, oyle kaliyorsun ne yapayim? Bunu yapan servisi kimseye onermedim, onunden gecmedim, Dogusada sikayetimi bildirdim tamamen onlarda gerekeni yapacaklarini ve bir daha kimsenin yasamayacagini soyledi bu durumu.Dedektif gibi onlarla mi uğraşacağım?Neyse gelelim seceneklerimize

-Videoyu kendim yukledim cikarim ne olcak? Bir suru is, avukatlar, telefon gorusmeleri...vs
-Videoyu gizli entryden yayinladim ne olacak? Sonucta benim oldugum bellide yararı ne olacak? Firmayi kotuleriz,okey ama cikarimiz ne olacak? Hicbir sey
-Adam dovuldu ne olacak? Gecti borun pazari zatende olsa ne olacakti? Barzoluk...
-Adam mahkemeye verildi ne olacak? Bu adalet sisteminde bir sey cikacagini dusunem varsa bence tekrar dusunsun.

Yani ortalikta kaos yaratmamdan baska cozumu olabilen var mi? Ben goremiyorum varsada? Kaos olsada cozum ne olacak ki?

Yok ulke bu yuzden duzelmiyor, yok carsina pazar versin ne bunlar anlamiyorum...Zamaninda kac ay ugrastim cozum yok.İnsanlarin yaptigi ise saygi duymamasi, kufur etmesi, aptalca cahilce insanlarin olmasi benim sucum mu?

smtkrglu
24-02-2020, 15:03
Konuyu hortlattık ama öncelikle geçmiş olsun ama şöyle bir durum gördüm...yazdığın hikayede diyelim ki turbonu değiştirdiler aracın garanti dışı olmadı zaten çıkma almışsın sıfır turbo takılsaydı doğuş grubun x firmanın vebaline girmiyecekmiydin sen mi onları kekleyecektin... ????

ikincisi şu konu açmışsın yazmış çizmişsin gelişme yok sonuç yok kimseye faydası yok okudum ve okudular sonuç ?

Runo
24-02-2020, 15:19
Vay be 5 sene ne çabuk geçmiş, dün gibi...

.::EmrE::.
24-02-2020, 17:10
Bu kadar tantana yapıp sonucunun "ne yapayım şimdi? Kaos mu cıkartalım" şeklinde olduğunu görünce, ülkenin hali geldi nedense aklıma.. Bu ülkede neden çok az insan dışında birilerinin "birşeyleri gerçekten değiştirecek" cesareti yok bilemiyorum.