PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yurt dışından 2. el parça getirmek..

ygtrn
08-03-2015, 22:12
arkadaşlar yurtdışından 2. el gelen parçalar bildiğimiz gibi direk gümrüğe takılıp çöp oluyor, lakin abd de yaşayan abime ebayden küçük 2 adet parça alıp yolladım parçaları güzelce temizleyip bana kargo yapacak...

benim sorum şu..

şahıstan şahısa, yani gönderici olarak abimin alıvcı olarakta benim ismimin yazdığı paketin içindekilerin 2. kullanılmış olması sıkıntı olurmu?

bunun dışında gönderdiği parçaların değerinin ve ne olduğuna dair yazıların bulunduğu bir evrağın olması şartmı?

not: lütfen abin bizede şnu getirirmi bunu yollarmı diye mesaj atmayın arkadaşlar malesef uğraşamaz, kendi parçalarımla uğraşması için zor ikna ettim kendisini...

teşekkürler.

Sert@ç
08-03-2015, 22:17
Parçalar nedir
Bazı firmalara parça gönderiyosunuz modifiye edip geri gönderiyolar öyle bişeyle ikna edebilirsiniz

XSi
08-03-2015, 22:23
ben ebayden vectra için küçük bir parça almıştım, benzin basınç regülatörü, o takılmamıştı,

minik parçaydı, kutu değil zarfta gelmişti hatta.

ygtrn
08-03-2015, 22:30
bitanesi dreksiyon mafsalı kısa 10cm bişey, öbürüde abs beyni, beyin çok temiz durumda herhangibir çizik deformasyon yok üstünde...

asıl kafamı kurcalayan ürünlerin yanında yollaması gereken bi evrak belge şartmı? şartsa tam olarak ne yazması gerekli?

Sert@ç
08-03-2015, 22:38
modifiye edilmiştir diye kağıt üzerine kağıt yapıştırılsın yeter bence

onurdestan
09-03-2015, 00:21
ben ebayden 2. el parça aldım birkaç defa ayna vs geldi sıkıntısız eve kadar