Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstegramdaki Gariplik
mhuratboz
20-03-2015, 22:17
Konuyu Doğru Yeremi Açtım Yanlışmı Bilmiyorum Ama,Gereksiz İsede Silinebilir.
Son 1 Aydır İnstegramdaki Sayfamda Değişik Değişik Saçma Sapan Kişileri Grupları Vs Takip Ettiğimi Görüyorum.Kesinlikle Ve Kesinle Hiç Bir Zaman Takip Etmeyeceğim Kişiler Ama Nasıl Oluyorsa Takip Ediyorum.Böyle Durumla Karşılaşan Varmıdır.??? Bu Dediğim Ara Ara Gezinirken Görüyorum Ne Alaka Diyorum...
instagram bağlantılı uygulamaları silin ve şifreyi değiştirin derim.
bir ihtimal de yanlışlıkla veya bilerek şu yapay like, takipçi edinme linkine tıkladıysanız o sebeple olabilir.
emregnal
20-03-2015, 22:34
Aynı durumla bende karşılaştım çok alakasız takipler çıkabiliyor ortaya. Sorun bildir kısmında şikayet olarak yazdım bu durumu ve son güncellemelerden sonra düzeldi.Güncelleştirmeleri kontrol etmekte fayda var.
pampa son 1 haftadır bendede var aynı sıkıntı abuk sabuk sayfaları takip ediyorum. instafollow yükle ordan bak daha rahat oluyo
Bir şey soracağım, neden her kelimenin ilk harfi büyük ? Otomatik mi oluyor, yoksa siz mi uğraşıyorsunuz.
Teşekkürler.
mhuratboz
20-03-2015, 22:53
instagram bağlantılı uygulamaları silin ve şifreyi değiştirin derim.
Hiç Bi Uygulama Bağlı Değil,Ama Dediğiniz Gibi Şifreyi Bi Değiştireyim Olucaksa.
bir ihtimal de yanlışlıkla veya bilerek şu yapay like, takipçi edinme linkine tıkladıysanız o sebeple olabilir.
Kesinlikle Hiç Birisiyle İşim Olmaz,İlk Olarak Şifreyi Değişim Arkadaşın Dediği Gibi
Aynı durumla bende karşılaştım çok alakasız takipler çıkabiliyor ortaya. Sorun bildir kısmında şikayet olarak yazdım bu durumu ve son güncellemelerden sonra düzeldi.Güncelleştirmeleri kontrol etmekte fayda var.
Teşekkür Ederim Sağolun.
Bir şey soracağım, neden her kelimenin ilk harfi büyük ? Otomatik mi oluyor, yoksa siz mi uğraşıyorsunuz.
Teşekkürler.
Aslında Uğraş Sayılmaz Siz Nasıl Hızlı Hızlı Kolay Yazıyorsanız Bende O Kadar Kolay Yazıyorum.Bu Durum Yaklaşık 6-7 Senedir Var. Alışkanlık Olmuş...
mhuratboz
20-03-2015, 22:53
pampa son 1 haftadır bendede var aynı sıkıntı abuk sabuk sayfaları takip ediyorum. instafollow yükle ordan bak daha rahat oluyo
Tamam Pmpa Bide Senin Dediğini Denicem...
Fazla sayıda takipçisi olan sayfaları takip ediyorsanız olabiliyor.. Mesela fenerbahce,galatasaray sayfaları vs.. bi gözden geçirin takip edilenleri ;)
Canselmo
20-03-2015, 23:38
Benim instgram gunde 3 r kişi banko takıp edıyor. Tamamen follow için yapılan programlar ve crack işlemlerınde oluyor bu.