PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul Park Otoparkında Bir Cabrio :)

GökhanAkdeniz
30-03-2015, 17:37
Geçenlerde yolumuz düşmüştü biraz izleyelim arkadaşları dedik ama özellikle bu cabrio 131 çok hoşumuza gitti, arabasına ve cesaretine hayran kaldık. :D

https://www.youtube.com/watch?v=k9t2UHEQiyU

Yigit-Y
30-03-2015, 17:54
Çok tatlılar yaaaa.....

Hurdaya çıkarma 2000 yillara gelsin bir an önce diye dua eder olduk...

BarVtec
03-04-2015, 21:37
hocam yapma sadece kuş serisine gelse yeter 1999 accor sahibiyiz şurda ;)

erhanarici18
03-04-2015, 22:46
abi şu arabalardan kaç milyon tane üretildi yaa
ne zaman biticek ne zaman kökü kuruycak bunların

ceyhun737
03-04-2015, 22:54
Valla en son bu geçen pazar kurtköy istanbul parkın etrafın da yapılan organizasyona 2 saat uğradım , birçok otomobil buluşmasına fuara vs gitmiştim , uzun süredir bu kadar kötüsüne denk geldim , kuş serilerini tabiki aşağılamak haddime değil gayet güzel klasik araç gibi bakıp binenlerde var içimizde arkadaşlarımızda da var ancak orda olmanızı ve olanları görmenizi isterdim kaza dersen var arabası yanan dersen var valla artık kaldırmaları lazım şu arabaları trafikten bize tehlike oluşturuyor.

emrekuzdere
03-04-2015, 22:59

Allah belamı vermesin ama bende merak ediyorum bu sayıyı. Tam olarak bilen var mı kaç tofaş üretildi ? Her gün onlarcası hurdaya çıkıyor ama hala bitmiyor :D

meLaNchoLic
03-04-2015, 23:16

lütfen forumun cevaplayamayacağı sorular sormayınız.. üyeler olarak toplu halde tribe giriliyor.. yıllarca bu sorunun cevabını arattırmayın lütfen rica ediyorum :D :D :D

Tayfun.O
03-04-2015, 23:57
Taşkınlık yapan tofaş serisinden başka araba yok arkadaş bu arabayı arakadan itiş yapan mühendisin kafasına ben. Hayır dönmüyor da dönse bişi demicem geçende biri artis artis kavşakta yanlamaya kalktı dönere çıktı keriz, bir türlü anlatamadık bu arabada dönecek ne şase rijitliği var ne diferansiyel var ne de motor var nede torq var. Arabanın aktarma organları rezalet zar zor patinaj çekiyor bunlarda "drift yapcaz kankii" diye seviniyorlar hey Allahım ya

Mühendis yapıcaktı önden çekiş neyse onda da el freni çekerlerdi :D

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 00:03
Taşkınlık yapan tofaş serisinden başka araba yok arkadaş bu arabayı arakadan itiş yapan mühendisin kafasına ben. Hayır dönmüyor da dönse bişi demicem geçende biri artis artis kavşakta yanlamaya kalktı dönere çıktı keriz, bir türlü anlatamadık bu arabada dönecek ne şase rijitliği var ne diferansiyel var ne de motor var nede torq var. Arabanın aktarma organları rezalet zar zor patinaj çekiyor bunlarda "drift yapcaz kankii" diye seviniyorlar hey Allahım ya

Mühendis yapıcaktı önden çekiş neyse onda da el freni çekerlerdi :D

Neden öyle diyosun ki ben çok seviyorum özellikle haftanın belirli günleri kendimi onlara adıyorum ve seyretmeye gidiyorum çok seviyorum ben lütfen kırıcı olmayın :D

Şu ortamı en elit yerde bulamazsınız tamamen makara doğal bir ortam yerlerinde incelemenizi özellikle tavsiye ederken sözlerimin sonuna muhteşem bir kazayla sonlandırıyorum bir kaza daha vardı aslında asılı kalmıştı çocuk aşağı doğru ama onu denk getiremedim neyse iyi eğlenceler :D

https://www.youtube.com/watch?v=TvK0A-FXs70

Tayfun.O
04-04-2015, 00:23
Neden öyle diyosun ki ben çok seviyorum özellikle haftanın belirli günleri kendimi onlara adıyorum ve seyretmeye gidiyorum çok seviyorum ben lütfen kırıcı olmayın :D

Şu ortamı en elit yerde bulamazsınız tamamen makara doğal bir ortam yerlerinde incelemenizi özellikle tavsiye ederken sözlerimin sonuna muhteşem bir kazayla sonlandırıyorum bir kaza daha vardı aslında asılı kalmıştı çocuk aşağı doğru ama onu denk getiremedim neyse iyi eğlenceler :D

https://www.youtube.com/watch?v=TvK0A-FXs70

Öyle dandik araba düşün ki şağ taraftan hasar alıp sol tarafı yamulsun :D
Kast ettiğim buydu hamur gibi araba, Çekiyorsun el frenini sağa kırdın ya arka sol çamurluk yere teğet geçiyor. Bak idda ediyorum başka hiç şasede bunu göremezsin

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 00:26
Bence güzel beş liraya kadar ( dededen ) falan bulsam nar çiçeği alır binerim arka koltuklara poşet geçiririm yağmurdada çıkarmam

Tayfun.O
04-04-2015, 00:27
Ek olarak kaza yaptıktan sonra yeşil t-shirtlü çocuğun honda ya doğru yürümesi efsaneydi :D
Arkadaşım bu virajdan çok bahsetti yanlamayanı gondikliyormuşsunuz doğrumudur :D

Sert@ç
04-04-2015, 00:31
Amk spor gazetesi amerikada tarlalarda ufoluların yapıldığına inanılan yuvarlak garip şekiller var bide bize bak şayinlerin kabak lastikle boş otoparkda çılgınca sıfır izleri
Hayır işin garibi ikisininde bi açıklaması yok neden niçin nasıl ?
Yada bi şahinci ufo kaçırdı dönüyo oralarda :D
http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2009/6/4/1244115638510/Crop-circle-in-a-field-of-001.jpg

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 00:37
Ek olarak kaza yaptıktan sonra yeşil t-shirtlü çocuğun honda ya doğru yürümesi efsaneydi :D
Arkadaşım bu virajdan çok bahsetti yanlamayanı gondikliyormuşsunuz doğrumudur :D

Aynen kardeşim ha gayret az kaldı 1500 mesaj olmana az daha zorlarsak bu gece başarıcaksın ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye mi aldın ya canım yaa :D

Tayfun.O
04-04-2015, 00:49
Aynen kardeşim ha gayret az kaldı 1500 mesaj olmana az daha zorlarsak bu gece başarıcaksın ben seninle makara yapıyorum sen ciddiye mi aldın ya canım yaa :D

Kardeşim bak biri laf attı mesaj kasıyorsun diye bütün millet ordan yürücek anlaşılan yol alın biraz. Ayık olun. Biri bir şey söylüyor 40 kişi aynı yerden yürüyo. Kaskım sarı olmuş Umrumda Değil değil Tüm mesajlarım silisin yine Umrum da olmaz. Ben Buraya muhabbet için geliyorum. Mesaj olayına bu kadar çok takıldığına göre yediremiyorsun heral de.

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 00:59
Kardeşim bak biri laf attı mesaj kasıyorsun diye bütün millet ordan yürücek anlaşılan yol alın biraz. Ayık olun. Biri bir şey söylüyor 40 kişi aynı yerden yürüyo. Kaskım sarı olmuş Umrumda Değil değil Tüm mesajlarım silisin yine Umrum da olmaz. Ben Buraya muhabbet için geliyorum. Mesaj olayına bu kadar çok takıldığına göre yediremiyorsun heral de.

kah kah kih kih başka ciddi lafların varsa yaz ciddi olmak istediğimde girer okurum :D

Tayfun.O
04-04-2015, 01:09
kah kah kih kih başka ciddi lafların varsa yaz ciddi olmak istediğimde girer okurum :D

Yemin ediyorum bu forum tam uçurum var bir yerde bilgili ve saygılılar- Bir ise yerde senin gibi özentiler başkalarının yazdıklarına saklananlar , Taşla bakalım çocuk sende eğleniyorsun işte ne güzel

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 01:16
Yemin ediyorum bu forum tam uçurum var bir yerde bilgili ve saygılılar- Bir ise yerde senin gibi özentiler başkalarının yazdıklarına saklananlar , Taşla bakalım çocuk sende eğleniyorsun işte ne güzel

Mesaj kasma kardeş pm atta ciddiyetini anlat biraz daha gülmemi sağla tedavi amaçlı yararsın adama eee anlatsana biraz

Tayfun.O
04-04-2015, 01:26
Mesaj kasma kardeş pm atta ciddiyetini anlat biraz daha gülmemi sağla tedavi amaçlı yararsın adama eee anlatsana biraz

Şansını zorlama kardeşim bak. Benim bu forumda yazdığım konular sınırlıdır. Aç profilime bak. Kimseye bir şey kanıtlayacak değilim. post editlemek-post kasmayı idrak edememişsin git onu bir öğren sonra çık karşıma. Kassaydım forumda ki her konuya bir şeyler yazardım. Biraz düşünmeye davet ediyorum 20 yıl kafanda taşıdığın 200 gram beynini azcık çalıştıracaksın biliyorum çok fazla şey istedim ama. Bu seferlik affet.

Gökhan Bilgin
04-04-2015, 01:30
Şansını zorlama kardeşim bak. Benim bu forumda yazdığım konular sınırlıdır. Aç profilime bak. Kimseye bir şey kanıtlayacak değilim. post editlemek-post kasmayı idrak edememişsin git onu bir öğren sonra çık karşıma. Kassaydım forumda ki her konuya bir şeyler yazardım. Biraz düşünmeye davet ediyorum 20 yıl kafanda taşıdığın 200 gram beynini azcık çalıştıracaksın biliyorum çok fazla şey istedim ama. Bu seferlik affet.

pm attım bol şans sana tiki çocuk süper zeka fışkırttın buralara zekanı ulan ne bozdun beni be içime dert oldu uyuyamam şimdi :(

Tayfun.O
04-04-2015, 01:38
Gereken cevap atildi sanada bol sans hepsini cevapla boşluk görmicem

tayreep_john
04-04-2015, 02:34
2008 yılından beri İstanbul parkın ordayım o cabrio 131 hersene spec değiştiriyo :D :D bi sene diff kaynaklıyo bi sene üstünü kesiyo bi sene renk değişiyor seneyede tazminatını alınca turboluycak inşallah :hahaha::hahaha::hahaha:

Maxi
04-04-2015, 06:49
niye küçümsüyorsunuz arkadaşlar kuş serisini
güzel güzel kapalı alanda yanlıyorlar işte
sorun yok

hata yapan-hatalı davranan araba değil arkadaşlar, arabayı kullananlardır.

free-hifi
04-04-2015, 08:55
sorun yok

Olay budur abi.

GökhanAkdeniz
04-04-2015, 20:07
https://www.youtube.com/watch?v=VXkleg9EffM

https://www.youtube.com/watch?v=VXkleg9EffM

atituti
04-04-2015, 20:19
arkadaşın otomatik e46 3.20den iyi dönüyolar

GökhanAkdeniz
04-04-2015, 20:29
arkadaşın otomatik e46 3.20den iyi dönüyolar

ahuauhuahua :o

tlgylmz106
10-04-2015, 01:01
sorun yok

Son cümlene tüm içtenliğimle katılıyorum abi.
Öğrenciyim ve öğrenim bursu ufak yaz çalışmaları derken bi Kartal aldım kendime. Hiçbir zaman yok yanlamak yok gazlamak yapmadım yapmam da ne buna yeterli hacim ne de güvenliği var. Her tofaş kullananın kötülenmesi, araçların hurdaya kaldırılması lafları çok hoş olmuyor. İmkanım olsa bende binmem asla. Okulum biter işe girer alırım adam gibi araba. Üzülerek söylüyorum ki bu araçlarla bu saçmalıkları yapan çok ama olay tamamen sürücü de bitiyor tofaş da değil. Genelleme yapılmamalı.

Berkan
10-04-2015, 08:07
kapanmadan önce :D

https://www.youtube.com/watch?v=wOEtHAXoqK4

GökhanAkdeniz
10-04-2015, 14:04
kapanmadan önce :D

https://www.youtube.com/watch?v=wOEtHAXoqK4

Bu çok iyiymiiş yahu :D

cookies
10-04-2015, 15:11
Bir yerden başlamak lazım adamlar pistin otoparkına kadar gelmiş gayet olumlu gelişme..