Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye Geneli ELEKTRİK kesintisi ??
Techturkey harici diğer sitelere giremiyorum çok yavaş sayfa açılmıyor nedendir :D
Black_Eagle
31-03-2015, 19:59
Suriye'de yıllardır savaş var şamda elektrikler kesilmemiş. Burada olayı çok normal görenler gerçekten şaka gibisiniz. Annem 50 yaşında belki ben görememişimdir dedim ona sordum tüm Türkiye'de elektriklerin gittiğini oda görmemiş. Kendimizi dev aynasında görüyoruz ama gerçekten çok büyük zaaflarımızın olduğunu düşünüyorum. Demekki bir savaş halinde tek barajımızı vursalar ülke karanlığa gömülecek
yoshimura
31-03-2015, 20:03
Fabrikanin v12 cift turbo jeneratoru 300 litre mazot yakti bugun. Yazik gunah millet ileri adim atar biz geri. Gelismislik sifir.
daha yeni geldi ya patladım sıkıntıdan
olayın sebebini ciddi merak ediyorum böyle bişeyin altında kesin bihalt var bence
Server Turkiye'de degil:) merak etmeyin hep calisir
ghibli06
31-03-2015, 20:05
çok çok çok ciddi bir olay!!! demek ki bizim ülkeyi 24 saatte ele geçirirler, klavye delikanlıları internet gitti elektrik gitti çok üzüldüler, bozuldular, ne yapacaklarını bilemediler, şimdi anladınız mı dünya devi asalının nasıl bir uyku ilacı olduğunu? banka bilgilerinizin, hesapların uçtuğunu düşünün, kimlik bilgilerinin kaybolduğunu düşünün, adli kayıtların silindiğini düşünün, siz hala 21. yüzyılda topla tüfekle mi harp edilir sanıyorsunuz??? bu gün eğer Türkiye'yi içerdeki işbirlikçilerle beraber test etmedilerse ben hiç bir şey bilmiyorum!
bugrahangul
31-03-2015, 20:06
Ajans olarak bütün işlerimiz kaldi, üretim yapanlara Allah sabir versin.
Siz ajans, biz indoor - outdoor reklam üreticisi... Bütün gün bir tane makine çalıştı UPS sayesinde. Bir gün durduk bir hafta geriye attı resmen.
34btr1907
31-03-2015, 20:09
Silah sesleri baslamis.
Canlı Blog - Rehine krizi | Çağlayan Adliyesi'nde patlama ve silah sesleri: 'Operasyon başlamış olabilir' (http://www.diken.com.tr/al-jazeera-berkin-elvan-sorusturmasini-yuruten-savci-odasinda-rehin-alindi/)
şu an baya bı takırtı var içerde sayamadım silah seslerini
şu an baya bı takırtı var içerde sayamadım silah seslerini
3 eylemci hayatını kaybetmiş ve savcı yaralı deniliyor. Ama şuan doğru bilgi zor gibi.
çok çok çok ciddi bir olay!!! demek ki bizim ülkeyi 24 saatte ele geçirirler, klavye delikanlıları internet gitti elektrik gitti çok üzüldüler, bozuldular, ne yapacaklarını bilemediler, şimdi anladınız mı dünya devi asalının nasıl bir uyku ilacı olduğunu? banka bilgilerinizin, hesapların uçtuğunu düşünün, kimlik bilgilerinin kaybolduğunu düşünün, adli kayıtların silindiğini düşünün, siz hala 21. yüzyılda topla tüfekle mi harp edilir sanıyorsunuz??? bu gün eğer Türkiye'yi içerdeki işbirlikçilerle beraber test etmedilerse ben hiç bir şey bilmiyorum!
Aynı kanıdayım. Yazdığım siyasete kaçıcak ama ülkenin bu durumu umrunda değil kimsenin, aşağıda yazdıklarımdan o anlaşılıyor ancak. Fazla detay vermeyeceğim, linklerden bakar merak eden arkadaşlar.
Çok sayın cmhrbşknımız, gezmeye devam ediyor bu arada yancısı enerji bknımız da olay patladıktan 10 saat sonra ülkeye dönmeyi akıl edebiliyor.
Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Romanya'ya gitti.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetinde yer alan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın, Türkiye'de yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle heyetten ayrılarak yurda döneceği öğrenildi.
Cumhurba (http://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbaskani-erdogan-romanya-ya-gitti-7141244/)
Ayrıca bir haber daha var, 16.50 de cb ile bb görüşmüşler, 17.15 de cb demeç vermiş,
Erdoğan: Hedefimiz, Elektrikte Nükleerin Payını Yüzde 20'ye Çıkarmak
Erdo (http://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-hedefimiz-elektrikte-nukleerin-payini-7140505/)
arada bakıyorum da alttan alttan mı desek gizli kapaklı mı desek bir dolap çevrilip, örgüler örülüyor..
Konunun güncelliği adına uygun görülmez ise üstteki mesajım silinebilir yöneticiler tarafından, mazur görün bu seferlik hatalı ise ucundan dokundurmak..
barakuda26
31-03-2015, 20:19
Ülkenin sonu hiç iyi değil, siyasetten pek anlamam sevmemde. Ama iyi şeyler beklemiyo bu ülkenin vatandaşlarını, bizleri... Allaha emanetiz sonumuz hayır olsun.
Tayfun.O
31-03-2015, 20:20
Aynı kanıdayım. Yazdığım siyasete kaçıcak ama ülkenin bu durumu umrunda değil kimsenin, aşağıda yazdıklarımdan o anlaşılıyor ancak. Fazla detay vermeyeceğim, linklerden bakar merak eden arkadaşlar.
Çok sayın cmhrbşknımız, gezmeye devam ediyor bu arada yancısı enerji bknımız da olay patladıktan 10 saat sonra ülkeye dönmeyi akıl edebiliyor.
Cumhurba (http://www.sondakika.com/haber/haber-cumhurbaskani-erdogan-romanya-ya-gitti-7141244/)
Ayrıca bir haber daha var, 16.50 de cb ile bb görüşmüşler, 17.15 de cb demeç vermiş,
Erdo (http://www.sondakika.com/haber/haber-erdogan-hedefimiz-elektrikte-nukleerin-payini-7140505/)
arada bakıyorum da alttan alttan mı desek gizli kapaklı mı desek bir dolap çevrilip, örgüler örülüyor..
Abi söylediklerinde doğruluk payı çok fazla var ama bir de işin şu yönü var sırf nükleer kurmak için hiç bir cb ve bb elektriği keserek halkının zarar görmesini istemez bence bu işte başka bir şeyler de var
ghibli06
31-03-2015, 20:24
elektrikler kesilmiş, üretim durmuş, hastanelerde jeneratörler çalışmıyor, kanlar aşılar bozulma sınırına gelmiş, trafik lambaları çalışmıyor her yerde kaza var, banka işlemleri yapılamıyor, kurumlarda işlem yapılamıyor, bazılarının tek derdi face e giremedik!!! yakında hep beraber bize girecekler merak etmeyin!!!
34btr1907
31-03-2015, 20:25
3 eylemci hayatını kaybetmiş ve savcı yaralı deniliyor. Ama şuan doğru bilgi zor gibi.
ben gercek bı eylem oldugunu dusunmuyordum, bunuda gorunce ıyıce kıllandım, olmadı bi füze atarız savaş çıkartırız dıyen adamlar bunlar.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/11076280_10152863814222620_9050125776776655748_n.j pg?oh=6ecf792404e5076eb298e85e358acac1&oe=559E171D&__gda__=1437765968_fed970bae2fa47ab01568e8e850baad 0
savcıya ates edıldıgı ıcın odaya dalmıslar.
2 terorıst öldürüldü savcı agır yaralı hastahanede.
Aynen , savcı hastanede ağır yaralı
Teröristler öldürülmüş. Ntv de açıklama vardı canlı
34btr1907
31-03-2015, 20:38
cem garip ogluda intahar etmişti zaten !
polıs kamerasından an an o operasyonun goruntulerı yoksa,ölenlerin ofis içinde kan içinde goruntulerı yoksa,savcının yaralı oldugunun goruntulerı yoksa (ne hıkmet kafasında sılah ama yaralı cıkmıs armut toplamıslarsa demek) sıttın sene ben ölduler yada gercekten rehın almıslar demem.
Bu iki olay birbirine bağlantılı mı yoksa rastlantı mı acaba?
ben gercek bı eylem oldugunu dusunmuyordum, bunuda gorunce ıyıce kıllandım, olmadı bi füze atarız savaş çıkartırız dıyen adamlar bunlar.
Yukarda da yazmıştım paranoyak olduk diye. Tiyatro olma ihtimali çok yüksek.
[QUOTE=wolrath;7799293]savcıya ates edıldıgı ıcın odaya dalmıslar.
2 terorıst öldürüldü savcı agır yaralı hastahanede.
Savcıya ateş edilse savcı ağır yaralı olmazdı. Ölmüş olurdu kulağa garip gelmiyor mu ?
Buarada Turkcell'de servis yok durumunda hala.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xta1/v/t1.0-9/11076280_10152863814222620_9050125776776655748_n.j pg?oh=6ecf792404e5076eb298e85e358acac1&oe=559E171D&__gda__=1437765968_fed970bae2fa47ab01568e8e850baad 0
Simdi oldu iste :)
merttepe
31-03-2015, 20:46
Gururdan ve haysiyetten örnek; japon mühendis halat koptu diye intihar ediyor.
Teknoloji ve gelişmişlikten örnek; manyetik sensörler ile deprem olmadan yaklaşık 1 dakika önce haber alınarak, bölgeye yakın bütün japon halkının cep telefonuna özel bir sinyal yollanıp (japon telefonlarında standart özellik) herkez uyarılıyor, ve insanlara kaçması için gerekli süre sağlanıyor. 300+km hızla giden shinkansen, osilasyona yakalnmasın diye durabiliyor.
Bizim köyden naber.
Her neyse yine ülkede gencecik insanlar öldü. Elektrik kesintisiyle bir dünya iş çöpe gitti. Balyoz davasından iş çıkmadı insanlar çektiği acıyla kaldı. Sabah okul var erken yatmak lazım ..
guncel haberleri neden paylasiyorsunuz arkadaslar?
ahmet_xy
31-03-2015, 21:02
Berkin Elvan'ın ailesine "aha işte bakın bunlar zaten dhkp-c sempatizanıydı" dedirtmek için, buradan prim yapmak için bu olayı tezgahladılar. rte başkan olmak için her yolu deniyor. savcı bile ölsün umrunda olmaz, yeterki hedefine ulaşabilsin.
Kartal3urak
31-03-2015, 21:05
O Değilde TTNET haala düzelmedi net varla yok arasında...
Sadık Özyer
31-03-2015, 21:12
yarın sınav var ve çalışamadım , katkısı olan herkesin.