Orijinalini görmek için tıklayınız : En iyi saç ekim merkezi? Referans?
***** saç dökülmesinden bende muzdaribim.. Saçlar tam seyrelip dökülmeden ilerleyen aylarda ektirmeyi düşünüyorum ve araştırmaya başladım..
Netten biraz araştırma yapıp transmed, estetica v.b yerlerle karşılaştım çok değişken yorumlar vardı kafam karıştı.. ***** bi kerelik olacak iş ve en iyi yerde yaptırmak gerek.. Aramızda saç ektiren oldu mu? Referans olabilecek var mı arkadaşlar?
Bilgi ve görüşlenirinizi bahşederseniz sevinirim.:);)
döküldükten sonra ektirmekte fayda oldugunu duydum hep, hesapta olmayan yerlerde seyrelme olunca ektigin yerlerdeki saclarda oldugu yerde durunca garip bi görüntü ortaya cıkıyormuş :D ben komple kazıtıp protez sac yaptırma taraftarıyım :)
***** saç dökülmesinden bende muzdaribim.. Saçlar tam seyrelip dökülmeden ilerleyen aylarda ektirmeyi düşünüyorum ve araştırmaya başladım..
Netten biraz araştırma yapıp transmed, estetica v.b yerlerle karşılaştım çok değişken yorumlar vardı kafam karıştı.. ***** bi kerelik olacak iş ve en iyi yerde yaptırmak gerek.. Aramızda saç ektiren oldu mu? Referans olabilecek var mı arkadaşlar?
Bilgi ve görüşlenirinizi bahşederseniz sevinirim.:);)
Saç ektirmeden önce bu kan tedavisi mi ne vardı. Kafanda ki saç hücreleri için kan alıp oksijenli bi yerden geçiyo ve temiz kanı vücuduna geri gönderiyordu. Sistem buna benzer birşey onları araştır direkt ektirmeden önce
Saç ektirmeden önce bu kan tedavisi mi ne vardı. Kafanda ki saç hücreleri için kan alıp oksijenli bi yerden geçiyo ve temiz kanı vücuduna geri gönderiyordu. Sistem buna benzer birşey onları araştır direkt ektirmeden önce
Buna benzer birşey duymuştum acaba aynı şey mi ismini tam olarak bilmiyormusun?
döküldükten sonra ektirmekte fayda oldugunu duydum hep, hesapta olmayan yerlerde seyrelme olunca ektigin yerlerdeki saclarda oldugu yerde durunca garip bi görüntü ortaya cıkıyormuş :D ben komple kazıtıp protez sac yaptırma taraftarıyım :)
Dökültükten sonra saçsız kafaya alıştıktan sonra millet saçsız gördükten sonra ektirmenin bi anlamı yok benim gözümde :D
Dip not amma kafiyeli oldu ha :D
ahmet_xy
31-03-2015, 13:09
o zaman finasterid bazlı ilaç kullanarak dht'yi bloke edeceksin ki mevcut saçların dökülmeyip kafanda sağlıklı şekilde kalsın. saç ekimi kesin çözüm değildir, öyle olsaydı ünlü aktörler, sanatçılar peruklarla (stallone, john Travolta, tarkan, beckham, vs vs adını hatırlayamadığım bir ton kişi) gezmezdi.
o zaman finasterid bazlı ilaç kullanarak dht'yi bloke edeceksin ki mevcut saçların dökülmeyip kafanda sağlıklı şekilde kalsın. saç ekimi kesin çözüm değildir, öyle olsaydı ünlü aktörler, sanatçılar peruklarla (stallone, john Travolta, tarkan, beckham, vs vs adını hatırlayamadığım bir ton kişi) gezmezdi.
Dediğin ilaçlrı eczanelerden direk alabilirmiyiz yoksa doktor kontrolü altındamı baktırmak lazım?
Bizim ailede amcada dayıda babada hiç birinde kellik yok anlıyacağınız ırsi de değil babam 54 yaşında saçları fırça gibi :) Benim neden böyle oldu anlamış değilim.. Sanırım 20li yaşlarda hergün fön çekersek sonuç böyle oluyor.. Sigara v.b şeylerde etken..
Liv hospital Tüm araplar orada ektiriyor biraz pahalı olabilir ama işin ehli doktorlar
ahmet_xy
31-03-2015, 13:22
Dediğin ilaçlrı eczanelerden direk alabilirmiyiz yoksa doktor kontrolü altındamı baktırmak lazım?
Bizim ailede amcada dayıda babada hiç birinde kellik yok anlıyacağınız ırsi de değil babam 54 yaşında saçları fırça gibi :) Benim neden böyle oldu anlamış değilim.. Sanırım 20li yaşlarda hergün fön çekersek sonuç böyle oluyor.. Sigara v.b şeylerde etken..
fön, jöle, şapka takmak vs bunlar saçları dökmez, şehir efsanesidir. babanın dayının amcanın saçlarının olması sende de saç dökülmesi olmayacağı anlamına gelmez. atalarının genlerinde demekki mutlaka resesif gen de olsa saçları döken bir gen varmış, o gen de sende ortaya çıkmış. bu ilaçları eczaneden alabilirsin ama yan etkileri vardır herkeste görülmez. libido azalması, jinekomasti gibi ciddi etkileri olabilir. bu etkileri görmezsen kullanmaya devam edebilirsin.
Birde bu transmed saç ekim merkezinde bir iğne varmış onu vurdukları zaman ırsi değilse eğer saç dökülmesini durduruyormuş.. Fiyatı 1 yada 2 bin liraydı sanırım.
ahmet_xy
31-03-2015, 13:25
Birde bu transmed saç ekim merkezinde bir iğne varmış onu vurdukları zaman ırsi değilse eğer saç dökülmesini durduruyormuş.. Fiyatı 1 yada 2 bin liraydı sanırım.
palavra. bu tarz para tuzaklarına sakın inanma. saç mezoterapisi falan bir b.ka yaramaz. cüzdanına zarardır.
fön, jöle, şapka takmak vs bunlar saçları dökmez, şehir efsanesidir. babanın dayının amcanın saçlarının olması sende de saç dökülmesi olmayacağı anlamına gelmez. atalarının genlerinde demekki mutlaka resesif gen de olsa saçları döken bir gen varmış, o gen de sende ortaya çıkmış. bu ilaçları eczaneden alabilirsin ama yan etkileri vardır herkeste görülmez. libido azalması, jinekomasti gibi ciddi etkileri olabilir. bu etkileri görmezsen kullanmaya devam edebilirsin.Evet abi haklısın sanırım :) Bilgiler için sağol. Araştıracağım ilaçları..
ahmet_xy
31-03-2015, 13:27
Evet abi haklısın sanırım :) Bilgiler için sağol. Araştıracağım ilaçları..
saç ekimi için forum donanım'da saç ekimi hakkında konu var. orada ektiren kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.
forumlarda herkesin yazdigini okuyup kafanizi karistirmayin.
istanbula gidin bir kac sac ekim merkezinde doktorlarla gorusun tabiki bunlar hep referansli olsun.sonra icinize sinen yerde yaptirin.
Benim tavsiyem transmed.ben memnun kaldim bir arkadasimda ayni yere gitti oda memun.
Sac ekiminde doktordan daha cok onun ekibinin iyi olmasi onemli.
Koray Erdoğan derim dünya da saç ekiminde ilk 3 Dr arasında en iyi derseniz alvi armani
Bu arada mezoterapi,prp vs gibi seylere paranizi kaptirmayin.ben sonuc alani gormedim duymadim.prp yi ucretsiz yapacaklardi bana kabul etmedim.
kalan saclarinizi korumak icin propecia isimli hapi kullanabilirsiniz en etkilisi budur.
saç ekimi için forum donanım'da saç ekimi hakkında konu var. orada ektiren kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.[/QUOT]ztn orasi kafami karistirdi herkes birsey soyluyor orda :)
[QUOTE=ikuybu;7798937]forumlarda herkesin yazdigini okuyup kafanizi karistirmayin.
istanbula gidin bir kac sac ekim merkezinde doktorlarla gorusun tabiki bunlar hep referansli olsun.sonra icinize sinen yerde yaptirin.
Benim tavsiyem transmed.ben memnun kaldim bir arkadasimda ayni yere gitti oda memun.
Sac ekiminde doktordan daha cok onun ekibinin iyi olmasi onemli.
Hocam bnde orayi dusunuyorum biraz tuzlu ama sonucta bir kerelik olacak ve en iyi sekilde yapilmasi lazim
Koray erdogan beyin yeri nerde hocam?
saç ekimi için forum donanım'da saç ekimi hakkında konu var. orada ektiren kişilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.ztn orasi kafami karistirdi herkes birsey soyluyor orda :)
Hocam bnde orayi dusunuyorum biraz tuzlu ama sonucta bir kerelik olacak ve en iyi sekilde yapilmasi lazim
kesinlikle,bende arastirma yaparken en iyisini bulmaya calistim.sonucta estetik bir operasyon sakasi olmaz.
Aramizda sac ektiren yok mu?
Koray Erdoğan anadolu yakasında mutlaka görüşün fiyat pahalı ama italya dan ispanyadan bile buraya bu adam için gelen war
Saç ekimi merkezinin adı da asmed youtube da bi çok ekim videosu war
orcunkar
31-03-2015, 14:26
Arkadaşlar bende zamanında çok araştırdım sa ektirme konusunu fakat saçlarım tam dökülsün ozman deyip ertledim. Yakın arkdaşlarım prp yani kan alıp saç bölgelerine uygulunan tedavi yaptırdılar seansı 250 tl. 1 yıl için 4 seans yeterliymiş. Fark var mı diye sorduğumda yok dedi vazgeçtim. 4 ay önce minoxil deri spreyi kullandım baya baya fark var tavsiye ediyorum. Fakat gitmeden önce doktora başvurmanızda fayda var. benim karaciğerimle ilgili problemim olduğundan tam verimli kullanamadım normalde 5 fıs yazıyor ben 2 fısla geçştirdim yinede sonuç muhteşem ..
Allah daha buyuk dert vermesin...
Amin Amin :)
Yaşım 35-40 olup evli olsaydım takmazdım nası olsa yaş almış başını gitmiş evliyim derdim.. Ama yaş daha 26 Allaha şükür başka derdimde yok :) Şakaklarda seyrelme var. Forumdan arkadaşa whatsaptan fotoğraf attım ekilmeye bile gerek yok dedi :D Kuruntu yapıyoruz işte :) Dökülmesini durdursam benim için yeterli olacaktır sanırım.
ahmet_xy
31-03-2015, 17:37
Typer kardesim senin derdini finasteride cozer. Ekim mekim simdilik erken ve zaten istedigin yogunlukta ekim yaptiramazsin.
Dr.Ahmet Günay RepHair önermişti baya bilimsel açıklamalı falan hatta twitter'da yazmıştı.
Rephair Saç Losyonu Åampuan Hediyeli Set 49342933 - n11.com (http://www.n11.com/rephair-sac-losyonu-sampuan-hediyeli-set-P49342933)
Şu linkte ki ürünü aldım gözle görülür bir şekilde saç dökülmem durdu. Bence bunu kullanarak başlıyabilirsin.
O yöntemin adı da P.R.P. arkadaşım gidiyordu bariz birşekilde saçları çıktığı çocuğun ki 20 yaşında daha.
Typer kardesim senin derdini finasteride cozer. Ekim mekim simdilik erken ve zaten istedigin yogunlukta ekim yaptiramazsin.
Bu ilaç tam olarak nedir?
Ben şuan RepHair ile saç dökülmesini durdurdum. Normal bir insanın günde 200'e yakın saç teli dökülür, şuan o derece de eskiye nazaran çok iyi ama yanlarda ciddi açılma olucak ilerde. Onu durdurmak istiyorum bir çözüm var mı? İlaç, şampuan vb.
Dünyada sadece 2 ürün fda onaylı 1 minoxil 2 proscar diğer tüm ilaçlar Placebo etkisinden başka bişey degil
Dünyada sadece 2 ürün fda onaylı 1 minoxil 2 proscar diğer tüm ilaçlar Placebo etkisinden başka bişey degil
Gönül rahatlığı ile söyliyebilirim plasebo etkisi değil RepHair.
https://twitter.com/drgunay
Burada doktor'un yazdıkları var. Şampuanı savunmuyorum ama bende etkisi oldu. Anne teyit yöntemini kullandım :D. "Eskiden yastığından daha fazla saç topluyordum her sabah yatakları toplarken bakıyorum" dedi. "Şimdi ise eskisi kadar yok" dedi.
Tayfun.O
31-03-2015, 20:35
Yaşım 35-40 olup evli olsaydım takmazdım nası olsa yaş almış başını gitmiş evliyim derdim.. Ama yaş daha 26 Allaha şükür başka derdimde yok :) Şakaklarda seyrelme var. Forumdan arkadaşa whatsaptan fotoğraf attım ekilmeye bile gerek yok dedi :D Kuruntu yapıyoruz işte :) Dökülmesini durdursam benim için yeterli olacaktır sanırım.
Bende aynı dertten muzdariptim kan değerlerini ölçtür kanda bazı değerler eksik çıkınca saç dökülmesi yapıyor 2 tane vitamin alıyorum günde saç dökülmesi kalmadı tek tük iniyor ama oda normal yani
onursumer
31-03-2015, 20:55
geçen yazın başında vishy neogenic kullanmaya başladım kafam normale dondu şuanki hali ile kalsa ektirmeye gerek yok o yüzden beklemedeyim eğer çozemessek artık ilerde :)
geçen yazın başında vishy neogenic kullanmaya başladım kafam normale dondu şuanki hali ile kalsa ektirmeye gerek yok o yüzden beklemedeyim eğer çozemessek artık ilerde :)
Kafanızın önce ki hali nasıldı?
Boşluklar var mıydı? Veya yanlarda açılma?
onursumer
31-03-2015, 21:30
Kafanızın önce ki hali nasıldı?
Boşluklar var mıydı? Veya yanlarda açılma?
komple seyrelme vardı ozlelikle on kısımda geri doğru şuan kafamın ustu karardı diyebilirim :)
ama şunu da denedim 3 ay kullandım herşey güzelken acaba bırakırsam ne olur dedim ve 2 ay sonra dokulmeye başladı :) ara ara sürekli kullanmak gerekli yada en azından bi 6 ay düzenli kullanıp sonrasında ara ara kullanmalı diye düşünüyorum
Yine herkes ayrı şeyler söylemiş :) Şimdi ne alıp kullanacaz ilaç mı serum mu şampuan mı losyon mu :)
Yine herkes ayrı şeyler söylemiş :) Şimdi ne alıp kullanacaz ilaç mı serum mu şampuan mı losyon mu :)
Saç ekimini ertele derim. Öncelikle şampuanlarla veya serumlarla başla. RepHair bitsin bende bu Vishy Neogenic alıp denicem. Bana sorarsan ucuz'dan pahalıya git RepHair al kullan 59TL fiyatı var. 3-5 yıkama da fark göremessen Vishy'i dene.
Saç ekimini ertele derim. Öncelikle şampuanlarla veya serumlarla başla. RepHair bitsin bende bu Vishy Neogenic alıp denicem. Bana sorarsan ucuz'dan pahalıya git RepHair al kullan 59TL fiyatı var. 3-5 yıkama da fark göremessen Vishy'i dene.
Evt forumdan bi arkadaşlada whatsaptan konuştuk saçlarımın fotosunu çekip gönderdim hiç gerek yok dedi.. Aslında birazda trip.. En iyisi dediğin gibi şampuandan başlamak sonra vitamin takviyesi alıcam.. Ama bunlardan önce doktora görünmem lazım.
onursumer
31-03-2015, 23:56
vish biraz pahalı ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araştırmıştım bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediğinden dolayı bencede ucuzdan başlayarak deneyebilirsiniz :)
Sac ekimini cok ciddi hatta abarti derecede este , yok bilmem nere her firma her doktora gittim fiyat aldim ekilene baktim igne vs tedavi yontemlerine baktim benim kadar cok arastiran bakan yoktur 2 senedir antalya istanbul arasinda sehirlerde bile bulundugumda gittim gorustum , revigen minoxsil vs gibi bir cok ilac denedim kerastas vichy vs , ozet su minox tarzi ilaclar kil degil tuy cikartiyor ilaci kes 1yil sonra eski haline donmeye basliyorsun yani bu ilaclar hayatinda hep olucak donem donem surekli kullanican tuylu kafan olucak istedigin sonuc cikmaz ama fark edermi eder saci besleyen yagdir dokulmeyi arttiran jole vs degil sampuan hergun yikama ozellikle o yagli saclar icin yazan yagi komple alan sampuanlar ve fon dusmani sacin. Bioxin vs yalan , revigen vardi icerigi degisti bir maddeye saglik bakanligi icin vermedi ondan sonra etkisi azaldi ama hala iyi derecede durduruyor .
Ekim icin bir cok yer var fakat bn yapilan islerede baktim cok ornek istedim musteri telefonu bile aldim sonuc suan ilk sirada bnde marmara hair bagdat cadddesinde cok iyi , sacimin onu baya acik 5000 tl civari fiyat aldim , sonra istanbul cerrahi hastanesi teyzem aneztezi uzmani senelerdir fiyatta en iyi sekilde yardimcimolurum , este world de arkadasim calisiyor sordum doktortan doktara cok fark varmis
Benim hassas oldugum konu sacin ekim yonu muntazam olusu ve arka tarafin ne kadar eksilicegi ekim sonrasi tedavi sureci cunku ekilenin bile tutmama ihtimali var , bu konuda yazdigim ilk iki firma % 100 rahatlatti kafamdaki sorulari net cevaplar aldim goz boyama vs yok gercek foto gerck kisi gordum .
Yeni bir yontem daha cikti karin bolgesinden yag alinip sac ekimi ile beraber deri altina enjekte ediliyor bu sacin daha kalin ve guclu cikmasina olanak sagliyor , yani isin basi sac hic yagsiz olmicak hergun yikamican arada beslenicek o yagdan bu yontem o yuzden gelistirilmis bunuda arastiriyorum yaz sonu ektiricem iyilesme surecinden dolayi gelismeleri paylasirim
aybarsdnr
01-04-2015, 00:07
Hazır bu konu varken ben de sakal ile ilgili sorayım. Sakallarım çok düzensiz çıkıyor. Bazı yerler baya seyrek, boş. Köselik olduğunu düşünmüyorum pek çünkü fırça gibi bıyıklarım var. Çene bölgem de aynı şekilde çok yoğun ama yanaklar seyrek. Sakal ekimi yapılıyormuş fakat ondan önce önerebileceğiniz yöntemler var mı?
vish biraz pahalı ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araştırmıştım bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediğinden dolayı bencede ucuzdan başlayarak deneyebilirsiniz :)
Kür'ler nasıl kullanılıyor.?
Saç yıkandıktan sonra 1 kutuyu eksik olan yerlere mi sürüyorsun?
Ayrıca, before-after fotoğraf var mı?
onursumer
01-04-2015, 00:16
Kür'ler nasıl kullanılıyor.?
Saç yıkandıktan sonra 1 kutuyu eksik olan yerlere mi sürüyorsun?
Ayrıca, before-after fotoğraf var mı?
ya açıkcası ben bu tarz ilaçlardan umudu kestiğimden hiç resim çekmedim ama eski donemlerde çekilmiş resimlerimı bulursam bi karşılaştırma yapmayı deneyebilirim
kullanım ise duş sonrası kuru saça , genel olarak seyrek olduğu bolgeye içindeki aparatla suruyorsun ve sonrasında avuc iclerinde bastırıarak yediriyorsun zaten içinde anlatım çıkıyor
zaten aşırı yakıcı etkili bir madde her ne varsa kafan uyuşuyor :D
ben ilk kutuyu her gun sonrasındaki 2 kutuyu gün aşırı vs kullandım aslında düzgün kullansaydım çok daha etkili olucağını duşunuyorum mesela tatile gittim yanıma almadım vs oyle geçti
ya açıkcası ben bu tarz ilaçlardan umudu kestiğimden hiç resim çekmedim ama eski donemlerde çekilmiş resimlerimı bulursam bi karşılaştırma yapmayı deneyebilirim
kullanım ise duş sonrası kuru saça , genel olarak seyrek olduğu bolgeye içindeki aparatla suruyorsun ve sonrasında avuc iclerinde bastırıarak yediriyorsun zaten içinde anlatım çıkıyor
zaten aşırı yakıcı etkili bir madde her ne varsa kafan uyuşuyor :D
ben ilk kutuyu her gun sonrasındaki 2 kutuyu gün aşırı vs kullandım aslında düzgün kullansaydım çok daha etkili olucağını duşunuyorum mesela tatile gittim yanıma almadım vs oyle geçti
İlerde yanlarım açılmaya başlıcak o yüzden önlemimi alıyorum ben ama RepHair'den memnunum saç dökülmem durdu. Şampuan bitsin Vichy'i alıp denerim. Peki hiç B16 (Vitamin olan :D) testi yaptırdınız mı?
onursumer
01-04-2015, 00:30
İlerde yanlarım açılmaya başlıcak o yüzden önlemimi alıyorum ben ama RepHair'den memnunum saç dökülmem durdu. Şampuan bitsin Vichy'i alıp denerim. Peki hiç B16 (Vitamin olan :D) testi yaptırdınız mı?
yok ama aklımda yakında bu konuda genel anlamda bir test yaptırıcam :)
arkadaşlar herkes iyi hoş bişeyleri söylemiş... bakın fda onaylı olan sadece 2 tane ürün war... Fda nedir diyecek olursanız ''FDA Amerika Birleşik Devletleri'nin Sağlık Bakanlığı'na bağlı; gıda, diyet eklentileri, ilaç, biolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletler, veteriner aletleri ve kozmetiklerden sorumlu bürosudur. FDA kısaltmasının açılımı U.S. Food and Drug Administration olup, Türkçe "Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi" olarak ifade edilebilinir'' yani Fda onaylı ürünlerin reklamı olamaz yapılması yasaktır. Reklam yapılırsa ciddi yaptırımları vardır. Bitkisel ürünler değildir. 1- Minoxil : minoxildil ilk önce tansiyon hastalarının tedavisinde kullanılmış lakin vücutta kıl cıkardığı fark edilince saç üzerinde denenip olumlu gelişmeler gösterince piyasaya sürülmüştür. Ölen saç hücresinden asla saç çıkartmaz sadece kedi tüyü denilen kılları sacın standart mikron kalınlığına gelmesinde yardımcı olur. Sağlıklı saç yapısını kurar. Ürünü kullanmayı bırakırsanız hiçbir işe yaramaz mutlaka ömür boyunca kullanmanız gerekir. 2- Proscar ; içeriği finasterid'tir. PROSCAR, iyi huylu prostat bezi büyümesi (benign prostatik hiperplazi veya BPH) tedavisinde kullanılır . Saç çıkartmaz saç dökülmesini büyük oranda durdurur 1mg olarak kullanılır. Yani cinsel anlamda olumsuz etkisi vardır işin özü ayrıca sperm sayısını da azaltır. Cinsel istekte bazı zamanlar azalma olduğunu söyleyenler var kullananlar arasında. Bu 2 fda onaylı üründe ölmüş olan saç hücresinden saç çıkarmaz sadece yaptıkları sey ölmeye yaklaşan , belli bir mikronun altına inen saç kıllarını , kedi tüyü diye tabir edilen şekilden güçlendirirek eski görüntüsünü kazandırmasına yardımcı olur. Saçı güçlendirir ama asla ölü saç hücresinden saç cıkarmaz. Şuan dünya üzerinde hiçbir ilaç ölü saç hücresini diriltmez. Kök ölmüşse tek yolu saç ekimidir ve şuanda tr de bu işi en iyi yapan dr da koray erdoğan'dır . Bu adamın yaptığı işler dünyaca bilinir. İtalya , ispanya gibi ülkelerde bildiğim kadarıyla klinikleri mevcuttur. Ciddi anlamda dünyanın en iyi saç ekimi doktorlarından yanlış olmasın sanırım dünya üzerinde en iyi 3 doktordan biridir. Daha acık şöyle diyeyim başka doktorların 3500 greft'ten ( saç kökünden ) bişeyleri yapmaya çalışırken bu adam 1000 greft'ten aynı işlemi yapar. Cünkü ekim yapılırken greftleri en az kayıpla köke ekmek gerekir. Saç ekimi 2 kulak arasında kalan donör bölgeden yapılır. Bu adamda bu işi dünya üzerinde en mükemmel yapan doktorların basında gelir. Yani sizin donör bölgenizi en doğru şekilde kullanarak en güzel ekimi yapar.