Orijinalini görmek için týklayýnýz : En iyi saç ekim merkezi? Referans?
***** saç dökülmesinden bende muzdaribim.. Saçlar tam seyrelip dökülmeden ilerleyen aylarda ektirmeyi düþünüyorum ve araþtýrmaya baþladým..
Netten biraz araþtýrma yapýp transmed, estetica v.b yerlerle karþýlaþtým çok deðiþken yorumlar vardý kafam karýþtý.. ***** bi kerelik olacak iþ ve en iyi yerde yaptýrmak gerek.. Aramýzda saç ektiren oldu mu? Referans olabilecek var mý arkadaþlar?
Bilgi ve görüþlenirinizi bahþederseniz sevinirim.:);)
döküldükten sonra ektirmekte fayda oldugunu duydum hep, hesapta olmayan yerlerde seyrelme olunca ektigin yerlerdeki saclarda oldugu yerde durunca garip bi görüntü ortaya cýkýyormuþ :D ben komple kazýtýp protez sac yaptýrma taraftarýyým :)
***** saç dökülmesinden bende muzdaribim.. Saçlar tam seyrelip dökülmeden ilerleyen aylarda ektirmeyi düþünüyorum ve araþtýrmaya baþladým..
Netten biraz araþtýrma yapýp transmed, estetica v.b yerlerle karþýlaþtým çok deðiþken yorumlar vardý kafam karýþtý.. ***** bi kerelik olacak iþ ve en iyi yerde yaptýrmak gerek.. Aramýzda saç ektiren oldu mu? Referans olabilecek var mý arkadaþlar?
Bilgi ve görüþlenirinizi bahþederseniz sevinirim.:);)
Saç ektirmeden önce bu kan tedavisi mi ne vardý. Kafanda ki saç hücreleri için kan alýp oksijenli bi yerden geçiyo ve temiz kaný vücuduna geri gönderiyordu. Sistem buna benzer birþey onlarý araþtýr direkt ektirmeden önce
Saç ektirmeden önce bu kan tedavisi mi ne vardý. Kafanda ki saç hücreleri için kan alýp oksijenli bi yerden geçiyo ve temiz kaný vücuduna geri gönderiyordu. Sistem buna benzer birþey onlarý araþtýr direkt ektirmeden önce
Buna benzer birþey duymuþtum acaba ayný þey mi ismini tam olarak bilmiyormusun?
döküldükten sonra ektirmekte fayda oldugunu duydum hep, hesapta olmayan yerlerde seyrelme olunca ektigin yerlerdeki saclarda oldugu yerde durunca garip bi görüntü ortaya cýkýyormuþ :D ben komple kazýtýp protez sac yaptýrma taraftarýyým :)
Dökültükten sonra saçsýz kafaya alýþtýktan sonra millet saçsýz gördükten sonra ektirmenin bi anlamý yok benim gözümde :D
Dip not amma kafiyeli oldu ha :D
ahmet_xy
31-03-2015, 13:09
o zaman finasterid bazlý ilaç kullanarak dht'yi bloke edeceksin ki mevcut saçlarýn dökülmeyip kafanda saðlýklý þekilde kalsýn. saç ekimi kesin çözüm deðildir, öyle olsaydý ünlü aktörler, sanatçýlar peruklarla (stallone, john Travolta, tarkan, beckham, vs vs adýný hatýrlayamadýðým bir ton kiþi) gezmezdi.
o zaman finasterid bazlý ilaç kullanarak dht'yi bloke edeceksin ki mevcut saçlarýn dökülmeyip kafanda saðlýklý þekilde kalsýn. saç ekimi kesin çözüm deðildir, öyle olsaydý ünlü aktörler, sanatçýlar peruklarla (stallone, john Travolta, tarkan, beckham, vs vs adýný hatýrlayamadýðým bir ton kiþi) gezmezdi.
Dediðin ilaçlrý eczanelerden direk alabilirmiyiz yoksa doktor kontrolü altýndamý baktýrmak lazým?
Bizim ailede amcada dayýda babada hiç birinde kellik yok anlýyacaðýnýz ýrsi de deðil babam 54 yaþýnda saçlarý fýrça gibi :) Benim neden böyle oldu anlamýþ deðilim.. Sanýrým 20li yaþlarda hergün fön çekersek sonuç böyle oluyor.. Sigara v.b þeylerde etken..
Liv hospital Tüm araplar orada ektiriyor biraz pahalý olabilir ama iþin ehli doktorlar
ahmet_xy
31-03-2015, 13:22
Dediðin ilaçlrý eczanelerden direk alabilirmiyiz yoksa doktor kontrolü altýndamý baktýrmak lazým?
Bizim ailede amcada dayýda babada hiç birinde kellik yok anlýyacaðýnýz ýrsi de deðil babam 54 yaþýnda saçlarý fýrça gibi :) Benim neden böyle oldu anlamýþ deðilim.. Sanýrým 20li yaþlarda hergün fön çekersek sonuç böyle oluyor.. Sigara v.b þeylerde etken..
fön, jöle, þapka takmak vs bunlar saçlarý dökmez, þehir efsanesidir. babanýn dayýnýn amcanýn saçlarýnýn olmasý sende de saç dökülmesi olmayacaðý anlamýna gelmez. atalarýnýn genlerinde demekki mutlaka resesif gen de olsa saçlarý döken bir gen varmýþ, o gen de sende ortaya çýkmýþ. bu ilaçlarý eczaneden alabilirsin ama yan etkileri vardýr herkeste görülmez. libido azalmasý, jinekomasti gibi ciddi etkileri olabilir. bu etkileri görmezsen kullanmaya devam edebilirsin.
Birde bu transmed saç ekim merkezinde bir iðne varmýþ onu vurduklarý zaman ýrsi deðilse eðer saç dökülmesini durduruyormuþ.. Fiyatý 1 yada 2 bin liraydý sanýrým.
ahmet_xy
31-03-2015, 13:25
Birde bu transmed saç ekim merkezinde bir iðne varmýþ onu vurduklarý zaman ýrsi deðilse eðer saç dökülmesini durduruyormuþ.. Fiyatý 1 yada 2 bin liraydý sanýrým.
palavra. bu tarz para tuzaklarýna sakýn inanma. saç mezoterapisi falan bir b.ka yaramaz. cüzdanýna zarardýr.
fön, jöle, þapka takmak vs bunlar saçlarý dökmez, þehir efsanesidir. babanýn dayýnýn amcanýn saçlarýnýn olmasý sende de saç dökülmesi olmayacaðý anlamýna gelmez. atalarýnýn genlerinde demekki mutlaka resesif gen de olsa saçlarý döken bir gen varmýþ, o gen de sende ortaya çýkmýþ. bu ilaçlarý eczaneden alabilirsin ama yan etkileri vardýr herkeste görülmez. libido azalmasý, jinekomasti gibi ciddi etkileri olabilir. bu etkileri görmezsen kullanmaya devam edebilirsin.Evet abi haklýsýn sanýrým :) Bilgiler için saðol. Araþtýracaðým ilaçlarý..
ahmet_xy
31-03-2015, 13:27
Evet abi haklýsýn sanýrým :) Bilgiler için saðol. Araþtýracaðým ilaçlarý..
saç ekimi için forum donaným'da saç ekimi hakkýnda konu var. orada ektiren kiþilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.
forumlarda herkesin yazdigini okuyup kafanizi karistirmayin.
istanbula gidin bir kac sac ekim merkezinde doktorlarla gorusun tabiki bunlar hep referansli olsun.sonra icinize sinen yerde yaptirin.
Benim tavsiyem transmed.ben memnun kaldim bir arkadasimda ayni yere gitti oda memun.
Sac ekiminde doktordan daha cok onun ekibinin iyi olmasi onemli.
Koray Erdoðan derim dünya da saç ekiminde ilk 3 Dr arasýnda en iyi derseniz alvi armani
Bu arada mezoterapi,prp vs gibi seylere paranizi kaptirmayin.ben sonuc alani gormedim duymadim.prp yi ucretsiz yapacaklardi bana kabul etmedim.
kalan saclarinizi korumak icin propecia isimli hapi kullanabilirsiniz en etkilisi budur.
saç ekimi için forum donaným'da saç ekimi hakkýnda konu var. orada ektiren kiþilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.[/QUOT]ztn orasi kafami karistirdi herkes birsey soyluyor orda :)
[QUOTE=ikuybu;7798937]forumlarda herkesin yazdigini okuyup kafanizi karistirmayin.
istanbula gidin bir kac sac ekim merkezinde doktorlarla gorusun tabiki bunlar hep referansli olsun.sonra icinize sinen yerde yaptirin.
Benim tavsiyem transmed.ben memnun kaldim bir arkadasimda ayni yere gitti oda memun.
Sac ekiminde doktordan daha cok onun ekibinin iyi olmasi onemli.
Hocam bnde orayi dusunuyorum biraz tuzlu ama sonucta bir kerelik olacak ve en iyi sekilde yapilmasi lazim
Koray erdogan beyin yeri nerde hocam?
saç ekimi için forum donaným'da saç ekimi hakkýnda konu var. orada ektiren kiþilerin tecrübelerinden faydalanabilirsin.ztn orasi kafami karistirdi herkes birsey soyluyor orda :)
Hocam bnde orayi dusunuyorum biraz tuzlu ama sonucta bir kerelik olacak ve en iyi sekilde yapilmasi lazim
kesinlikle,bende arastirma yaparken en iyisini bulmaya calistim.sonucta estetik bir operasyon sakasi olmaz.
Aramizda sac ektiren yok mu?
Koray Erdoðan anadolu yakasýnda mutlaka görüþün fiyat pahalý ama italya dan ispanyadan bile buraya bu adam için gelen war
Saç ekimi merkezinin adý da asmed youtube da bi çok ekim videosu war
orcunkar
31-03-2015, 14:26
Arkadaþlar bende zamanýnda çok araþtýrdým sa ektirme konusunu fakat saçlarým tam dökülsün ozman deyip ertledim. Yakýn arkdaþlarým prp yani kan alýp saç bölgelerine uygulunan tedavi yaptýrdýlar seansý 250 tl. 1 yýl için 4 seans yeterliymiþ. Fark var mý diye sorduðumda yok dedi vazgeçtim. 4 ay önce minoxil deri spreyi kullandým baya baya fark var tavsiye ediyorum. Fakat gitmeden önce doktora baþvurmanýzda fayda var. benim karaciðerimle ilgili problemim olduðundan tam verimli kullanamadým normalde 5 fýs yazýyor ben 2 fýsla geçþtirdim yinede sonuç muhteþem ..
Allah daha buyuk dert vermesin...
Amin Amin :)
Yaþým 35-40 olup evli olsaydým takmazdým nasý olsa yaþ almýþ baþýný gitmiþ evliyim derdim.. Ama yaþ daha 26 Allaha þükür baþka derdimde yok :) Þakaklarda seyrelme var. Forumdan arkadaþa whatsaptan fotoðraf attým ekilmeye bile gerek yok dedi :D Kuruntu yapýyoruz iþte :) Dökülmesini durdursam benim için yeterli olacaktýr sanýrým.
ahmet_xy
31-03-2015, 17:37
Typer kardesim senin derdini finasteride cozer. Ekim mekim simdilik erken ve zaten istedigin yogunlukta ekim yaptiramazsin.
Dr.Ahmet Günay RepHair önermiþti baya bilimsel açýklamalý falan hatta twitter'da yazmýþtý.
Rephair Saç Losyonu Şampuan Hediyeli Set 49342933 - n11.com (http://www.n11.com/rephair-sac-losyonu-sampuan-hediyeli-set-P49342933)
Þu linkte ki ürünü aldým gözle görülür bir þekilde saç dökülmem durdu. Bence bunu kullanarak baþlýyabilirsin.
O yöntemin adý da P.R.P. arkadaþým gidiyordu bariz birþekilde saçlarý çýktýðý çocuðun ki 20 yaþýnda daha.
Typer kardesim senin derdini finasteride cozer. Ekim mekim simdilik erken ve zaten istedigin yogunlukta ekim yaptiramazsin.
Bu ilaç tam olarak nedir?
Ben þuan RepHair ile saç dökülmesini durdurdum. Normal bir insanýn günde 200'e yakýn saç teli dökülür, þuan o derece de eskiye nazaran çok iyi ama yanlarda ciddi açýlma olucak ilerde. Onu durdurmak istiyorum bir çözüm var mý? Ýlaç, þampuan vb.
Dünyada sadece 2 ürün fda onaylý 1 minoxil 2 proscar diðer tüm ilaçlar Placebo etkisinden baþka biþey degil
Dünyada sadece 2 ürün fda onaylý 1 minoxil 2 proscar diðer tüm ilaçlar Placebo etkisinden baþka biþey degil
Gönül rahatlýðý ile söyliyebilirim plasebo etkisi deðil RepHair.
https://twitter.com/drgunay
Burada doktor'un yazdýklarý var. Þampuaný savunmuyorum ama bende etkisi oldu. Anne teyit yöntemini kullandým :D. "Eskiden yastýðýndan daha fazla saç topluyordum her sabah yataklarý toplarken bakýyorum" dedi. "Þimdi ise eskisi kadar yok" dedi.
Tayfun.O
31-03-2015, 20:35
Yaþým 35-40 olup evli olsaydým takmazdým nasý olsa yaþ almýþ baþýný gitmiþ evliyim derdim.. Ama yaþ daha 26 Allaha þükür baþka derdimde yok :) Þakaklarda seyrelme var. Forumdan arkadaþa whatsaptan fotoðraf attým ekilmeye bile gerek yok dedi :D Kuruntu yapýyoruz iþte :) Dökülmesini durdursam benim için yeterli olacaktýr sanýrým.
Bende ayný dertten muzdariptim kan deðerlerini ölçtür kanda bazý deðerler eksik çýkýnca saç dökülmesi yapýyor 2 tane vitamin alýyorum günde saç dökülmesi kalmadý tek tük iniyor ama oda normal yani
onursumer
31-03-2015, 20:55
geçen yazýn baþýnda vishy neogenic kullanmaya baþladým kafam normale dondu þuanki hali ile kalsa ektirmeye gerek yok o yüzden beklemedeyim eðer çozemessek artýk ilerde :)
geçen yazýn baþýnda vishy neogenic kullanmaya baþladým kafam normale dondu þuanki hali ile kalsa ektirmeye gerek yok o yüzden beklemedeyim eðer çozemessek artýk ilerde :)
Kafanýzýn önce ki hali nasýldý?
Boþluklar var mýydý? Veya yanlarda açýlma?
onursumer
31-03-2015, 21:30
Kafanýzýn önce ki hali nasýldý?
Boþluklar var mýydý? Veya yanlarda açýlma?
komple seyrelme vardý ozlelikle on kýsýmda geri doðru þuan kafamýn ustu karardý diyebilirim :)
ama þunu da denedim 3 ay kullandým herþey güzelken acaba býrakýrsam ne olur dedim ve 2 ay sonra dokulmeye baþladý :) ara ara sürekli kullanmak gerekli yada en azýndan bi 6 ay düzenli kullanýp sonrasýnda ara ara kullanmalý diye düþünüyorum
Yine herkes ayrý þeyler söylemiþ :) Þimdi ne alýp kullanacaz ilaç mý serum mu þampuan mý losyon mu :)
Yine herkes ayrý þeyler söylemiþ :) Þimdi ne alýp kullanacaz ilaç mý serum mu þampuan mý losyon mu :)
Saç ekimini ertele derim. Öncelikle þampuanlarla veya serumlarla baþla. RepHair bitsin bende bu Vishy Neogenic alýp denicem. Bana sorarsan ucuz'dan pahalýya git RepHair al kullan 59TL fiyatý var. 3-5 yýkama da fark göremessen Vishy'i dene.
Saç ekimini ertele derim. Öncelikle þampuanlarla veya serumlarla baþla. RepHair bitsin bende bu Vishy Neogenic alýp denicem. Bana sorarsan ucuz'dan pahalýya git RepHair al kullan 59TL fiyatý var. 3-5 yýkama da fark göremessen Vishy'i dene.
Evt forumdan bi arkadaþlada whatsaptan konuþtuk saçlarýmýn fotosunu çekip gönderdim hiç gerek yok dedi.. Aslýnda birazda trip.. En iyisi dediðin gibi þampuandan baþlamak sonra vitamin takviyesi alýcam.. Ama bunlardan önce doktora görünmem lazým.
onursumer
31-03-2015, 23:56
vish biraz pahalý ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araþtýrmýþtým bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediðinden dolayý bencede ucuzdan baþlayarak deneyebilirsiniz :)
Sac ekimini cok ciddi hatta abarti derecede este , yok bilmem nere her firma her doktora gittim fiyat aldim ekilene baktim igne vs tedavi yontemlerine baktim benim kadar cok arastiran bakan yoktur 2 senedir antalya istanbul arasinda sehirlerde bile bulundugumda gittim gorustum , revigen minoxsil vs gibi bir cok ilac denedim kerastas vichy vs , ozet su minox tarzi ilaclar kil degil tuy cikartiyor ilaci kes 1yil sonra eski haline donmeye basliyorsun yani bu ilaclar hayatinda hep olucak donem donem surekli kullanican tuylu kafan olucak istedigin sonuc cikmaz ama fark edermi eder saci besleyen yagdir dokulmeyi arttiran jole vs degil sampuan hergun yikama ozellikle o yagli saclar icin yazan yagi komple alan sampuanlar ve fon dusmani sacin. Bioxin vs yalan , revigen vardi icerigi degisti bir maddeye saglik bakanligi icin vermedi ondan sonra etkisi azaldi ama hala iyi derecede durduruyor .
Ekim icin bir cok yer var fakat bn yapilan islerede baktim cok ornek istedim musteri telefonu bile aldim sonuc suan ilk sirada bnde marmara hair bagdat cadddesinde cok iyi , sacimin onu baya acik 5000 tl civari fiyat aldim , sonra istanbul cerrahi hastanesi teyzem aneztezi uzmani senelerdir fiyatta en iyi sekilde yardimcimolurum , este world de arkadasim calisiyor sordum doktortan doktara cok fark varmis
Benim hassas oldugum konu sacin ekim yonu muntazam olusu ve arka tarafin ne kadar eksilicegi ekim sonrasi tedavi sureci cunku ekilenin bile tutmama ihtimali var , bu konuda yazdigim ilk iki firma % 100 rahatlatti kafamdaki sorulari net cevaplar aldim goz boyama vs yok gercek foto gerck kisi gordum .
Yeni bir yontem daha cikti karin bolgesinden yag alinip sac ekimi ile beraber deri altina enjekte ediliyor bu sacin daha kalin ve guclu cikmasina olanak sagliyor , yani isin basi sac hic yagsiz olmicak hergun yikamican arada beslenicek o yagdan bu yontem o yuzden gelistirilmis bunuda arastiriyorum yaz sonu ektiricem iyilesme surecinden dolayi gelismeleri paylasirim
aybarsdnr
01-04-2015, 00:07
Hazýr bu konu varken ben de sakal ile ilgili sorayým. Sakallarým çok düzensiz çýkýyor. Bazý yerler baya seyrek, boþ. Köselik olduðunu düþünmüyorum pek çünkü fýrça gibi býyýklarým var. Çene bölgem de ayný þekilde çok yoðun ama yanaklar seyrek. Sakal ekimi yapýlýyormuþ fakat ondan önce önerebileceðiniz yöntemler var mý?
vish biraz pahalý ama ben menunum etkisinden
almadan oncede araþtýrmýþtým bir okadarda memnuniyetsiz var her ilaç her insana etki etmediðinden dolayý bencede ucuzdan baþlayarak deneyebilirsiniz :)
Kür'ler nasýl kullanýlýyor.?
Saç yýkandýktan sonra 1 kutuyu eksik olan yerlere mi sürüyorsun?
Ayrýca, before-after fotoðraf var mý?
onursumer
01-04-2015, 00:16
Kür'ler nasýl kullanýlýyor.?
Saç yýkandýktan sonra 1 kutuyu eksik olan yerlere mi sürüyorsun?
Ayrýca, before-after fotoðraf var mý?
ya açýkcasý ben bu tarz ilaçlardan umudu kestiðimden hiç resim çekmedim ama eski donemlerde çekilmiþ resimlerimý bulursam bi karþýlaþtýrma yapmayý deneyebilirim
kullaným ise duþ sonrasý kuru saça , genel olarak seyrek olduðu bolgeye içindeki aparatla suruyorsun ve sonrasýnda avuc iclerinde bastýrýarak yediriyorsun zaten içinde anlatým çýkýyor
zaten aþýrý yakýcý etkili bir madde her ne varsa kafan uyuþuyor :D
ben ilk kutuyu her gun sonrasýndaki 2 kutuyu gün aþýrý vs kullandým aslýnda düzgün kullansaydým çok daha etkili olucaðýný duþunuyorum mesela tatile gittim yanýma almadým vs oyle geçti
ya açýkcasý ben bu tarz ilaçlardan umudu kestiðimden hiç resim çekmedim ama eski donemlerde çekilmiþ resimlerimý bulursam bi karþýlaþtýrma yapmayý deneyebilirim
kullaným ise duþ sonrasý kuru saça , genel olarak seyrek olduðu bolgeye içindeki aparatla suruyorsun ve sonrasýnda avuc iclerinde bastýrýarak yediriyorsun zaten içinde anlatým çýkýyor
zaten aþýrý yakýcý etkili bir madde her ne varsa kafan uyuþuyor :D
ben ilk kutuyu her gun sonrasýndaki 2 kutuyu gün aþýrý vs kullandým aslýnda düzgün kullansaydým çok daha etkili olucaðýný duþunuyorum mesela tatile gittim yanýma almadým vs oyle geçti
Ýlerde yanlarým açýlmaya baþlýcak o yüzden önlemimi alýyorum ben ama RepHair'den memnunum saç dökülmem durdu. Þampuan bitsin Vichy'i alýp denerim. Peki hiç B16 (Vitamin olan :D) testi yaptýrdýnýz mý?
onursumer
01-04-2015, 00:30
Ýlerde yanlarým açýlmaya baþlýcak o yüzden önlemimi alýyorum ben ama RepHair'den memnunum saç dökülmem durdu. Þampuan bitsin Vichy'i alýp denerim. Peki hiç B16 (Vitamin olan :D) testi yaptýrdýnýz mý?
yok ama aklýmda yakýnda bu konuda genel anlamda bir test yaptýrýcam :)
arkadaþlar herkes iyi hoþ biþeyleri söylemiþ... bakýn fda onaylý olan sadece 2 tane ürün war... Fda nedir diyecek olursanýz ''FDA Amerika Birleþik Devletleri'nin Saðlýk Bakanlýðý'na baðlý; gýda, diyet eklentileri, ilaç, biolojik medikal ürünler, kan ürünleri, medikal araçlar, radyasyon yayan aletler, veteriner aletleri ve kozmetiklerden sorumlu bürosudur. FDA kýsaltmasýnýn açýlýmý U.S. Food and Drug Administration olup, Türkçe "Amerikan Gýda ve Ýlaç Dairesi" olarak ifade edilebilinir'' yani Fda onaylý ürünlerin reklamý olamaz yapýlmasý yasaktýr. Reklam yapýlýrsa ciddi yaptýrýmlarý vardýr. Bitkisel ürünler deðildir. 1- Minoxil : minoxildil ilk önce tansiyon hastalarýnýn tedavisinde kullanýlmýþ lakin vücutta kýl cýkardýðý fark edilince saç üzerinde denenip olumlu geliþmeler gösterince piyasaya sürülmüþtür. Ölen saç hücresinden asla saç çýkartmaz sadece kedi tüyü denilen kýllarý sacýn standart mikron kalýnlýðýna gelmesinde yardýmcý olur. Saðlýklý saç yapýsýný kurar. Ürünü kullanmayý býrakýrsanýz hiçbir iþe yaramaz mutlaka ömür boyunca kullanmanýz gerekir. 2- Proscar ; içeriði finasterid'tir. PROSCAR, iyi huylu prostat bezi büyümesi (benign prostatik hiperplazi veya BPH) tedavisinde kullanýlýr . Saç çýkartmaz saç dökülmesini büyük oranda durdurur 1mg olarak kullanýlýr. Yani cinsel anlamda olumsuz etkisi vardýr iþin özü ayrýca sperm sayýsýný da azaltýr. Cinsel istekte bazý zamanlar azalma olduðunu söyleyenler var kullananlar arasýnda. Bu 2 fda onaylý üründe ölmüþ olan saç hücresinden saç çýkarmaz sadece yaptýklarý sey ölmeye yaklaþan , belli bir mikronun altýna inen saç kýllarýný , kedi tüyü diye tabir edilen þekilden güçlendirirek eski görüntüsünü kazandýrmasýna yardýmcý olur. Saçý güçlendirir ama asla ölü saç hücresinden saç cýkarmaz. Þuan dünya üzerinde hiçbir ilaç ölü saç hücresini diriltmez. Kök ölmüþse tek yolu saç ekimidir ve þuanda tr de bu iþi en iyi yapan dr da koray erdoðan'dýr . Bu adamýn yaptýðý iþler dünyaca bilinir. Ýtalya , ispanya gibi ülkelerde bildiðim kadarýyla klinikleri mevcuttur. Ciddi anlamda dünyanýn en iyi saç ekimi doktorlarýndan yanlýþ olmasýn sanýrým dünya üzerinde en iyi 3 doktordan biridir. Daha acýk þöyle diyeyim baþka doktorlarýn 3500 greft'ten ( saç kökünden ) biþeyleri yapmaya çalýþýrken bu adam 1000 greft'ten ayný iþlemi yapar. Cünkü ekim yapýlýrken greftleri en az kayýpla köke ekmek gerekir. Saç ekimi 2 kulak arasýnda kalan donör bölgeden yapýlýr. Bu adamda bu iþi dünya üzerinde en mükemmel yapan doktorlarýn basýnda gelir. Yani sizin donör bölgenizi en doðru þekilde kullanarak en güzel ekimi yapar.