Orijinalini görmek için tıklayınız : Sirocco Stage 1+ vs Ibiza Cupra Stage 1
https://www.youtube.com/watch?v=Cb019k01TTw
2de 55 km ile yapılmıştr denemeler
2 Araçta da 2 kişi vardır
1. denemde ağır yolcu Roccoda 2. denemede İbizadadır
Cupra Spec
Stage 1
70mm Duz Boru Egzoz
Downpipe
Forge Blow Off
Sirocco Spec
Stage 1+
Komple Egzoz
Downpipe
Forge DV
Bobin
speed_emre
04-04-2015, 01:10
maşallah deneyen araçlara cupranın bildiğim kadarıyla soft yazılım var basıncı kısık diye biliyorum. basınç değerlerinide yazabilirsen harika olur...
maşallah deneyen araçlara cupranın bildiğim kadarıyla soft yazılım var basıncı kısık diye biliyorum. basınç değerlerinide yazabilirsen harika olur...
Teşekkürler,
Peak 1.5
1.1. Cont
Araçlara maşallah, scirocco dsg mi ? Baya iyi gitmiş maşallah.
Masallah araclara , cupraya bi el atin biseyler yapin hizlansin artik bu araba
maşallah deneyen araçlara ama cupra nın daha hızlı olması lazımdı sanki :S
ceyhun737
04-04-2015, 09:39
maşallah deneyen araçlara ama cupra nın daha hızlı olması lazımdı sanki :S
Aynen öyle ya scirocco stage 2 kıvamında yada cuprada soft yazılım var çünkü sonuç tam tersi olmalıydı:D
ceyhun737
04-04-2015, 09:41
Maşallah bu arada iki aracada. çekimlerde gayet başarılı
ahmet_xy
04-04-2015, 09:52
cuprada hangi yazılım var?
mert1612
04-04-2015, 10:13
cupranın daha iyi gitmesini beklerdim
ahmet_xy
04-04-2015, 10:23
hem soft yazılım var, hem de 70mm lik boru yaptırmış. bence 60lık boruya dönüş yapsın. bir de yazılımını öğrenirsek iyi olur. aynısını yaptırmayalım :D :D
Maşallah bu arada iki aracada. çekimlerde gayet başarılı
Teşekkür ederim :)
hem soft yazılım var, hem de 70mm lik boru yaptırmış. bence 60lık boruya dönüş yapsın. bir de yazılımını öğrenirsek iyi olur. aynısını yaptırmayalım :D :D
2 araçtada rsa yazılım mevcut yazılımdan kaynaklı bişey değil :)
MertSerhanÖ.
04-04-2015, 11:06
Cupra'da ciddi sorun var.Maşallah 2 aracada.
cuprada sorun falan yok specler biraz yanlis yazilmis. Roccoda WG de mevcut 1.9 peak yuruyor rocco sonuc gayet normal :)
MertSerhanÖ.
04-04-2015, 11:26
cuprada sorun falan yok specler biraz yanlis yazilmis. Roccoda WG de mevcut 1.9 peak yuruyor rocco sonuc gayet normal :)
O zaman en başında daha düzgün yazılsın ki yine kendi aracınız olan cupra yürümüyo gibi yorumlanmasın.Gayet normal sonuç.Maşallah tekrardan.
rocco Stage 2 bu arada filtre vs. de mevcut
O zaman en başında daha düzgün yazılsın ki yine kendi aracınız olan cupra yürümüyo gibi yorumlanmasın.Gayet normal sonuç.Maşallah tekrardan.
videoyu çeken arkadaş yanlış öğrenmiş :)
alper1001
04-04-2015, 12:19
Maşallah, benimde izmitte cupralarla denememde aynı sonuç çıkmıştı, bence çok normal
Maşallah, benimde izmitte cupralarla denememde aynı sonuç çıkmıştı, bence çok normal
Teşekkürler
kelalper
04-04-2015, 13:02
rocco stage 1 falan değil o belli. Sadece bobinle bu fark olmaz. Basınç farklılıklarıda var ya da cupra limp modda.
berkecelik
04-04-2015, 14:19
Cevat cekimler icin eline saglik harika olmus. Bu arada speclerin yanlis yazildigindan dolayi problem yasanacagini Galipe de belirtmistim kendi speclerimi yazayimda duzeltilsin. Galipin Cupra izmirin en saglikli makinelerinden biri cunku.
Fh 778 scirocco
Rsa stage 1+ 97 oktan yazilim
Kn acik filtre
Dumpvalve
Downpipe
Wastegate
Aracimda bobin bulunmamaktadir standart haricinde
berkecelik
04-04-2015, 14:21
Komple egzoz da yok borular orjinal orta iptal son freeflow
yusuf yılmaz
04-04-2015, 17:04
cupra cok yavaş
individual
04-04-2015, 18:26
Cupra sanki d konumda gaza basmış gibi...
MertSerhanÖ.
04-04-2015, 18:58
Şimdi ben anlamadım hiç bişey.Utku aracın 1.9 peak bastığını söylüyor sonuç gayet normal diyoruz araç sahibi aracım stg 1 bobin bile yok diyor.1.9 peak basınç 1.5 1.6 cont'tur,bu araba oem bobinleriyle patırdamıyor öyle mi?
ahmet_xy
04-04-2015, 19:03
Rsa ci yusuf abi bile cupra yavas dedigine gore ortada bir bit yenigi var. Ya cupra ayarsiz ya sirokkoda fazla biseyler var. Sonucta 1.4 sirokko hem daha agir hem de sanzimani gti/cupralardan daha uzun degil mi?
kavram kargasası olmuş. rocco bildiğin stg2 bi tek cooler yok.. sonucda gayet dogal
Cevat cekimler icin eline saglik harika olmus. Bu arada speclerin yanlis yazildigindan dolayi problem yasanacagini Galipe de belirtmistim kendi speclerimi yazayimda duzeltilsin. Galipin Cupra izmirin en saglikli makinelerinden biri cunku.
Fh 778 scirocco
Rsa stage 1+ 97 oktan yazilim
Kn acik filtre
Dumpvalve
Downpipe
Wastegate
Aracimda bobin bulunmamaktadir standart haricinde
Rica ederim :)
tayreep_john
06-04-2015, 19:36
cupra stage 1 iken +150 km geriden gelip geçen scirocco nasıl stage 1 oluyo onu anlamadım ağırlık güç farkı varken sonuç normal değil scirocconun basınçı nedir??
cupra stage 1 iken +150 km geriden gelip geçen scirocco nasıl stage 1 oluyo onu anlamadım ağırlık güç farkı varken sonuç normal değil scirocconun basınçı nedir??
Peak 1.5 Cupra / 1.9 Sirocco
Nssn200sx
10-04-2015, 18:36
rpm limitördeki basıncları nedir her iki aracında ?
araçlara maşallah, çekim de bir de kadran görseydik daha iyi olurdu sanki...
araçlara maşallah, çekim de bir de kadran görseydik daha iyi olurdu sanki...
Teşekkürler 2. bi denemede evet kadran da ekenebilir
emre106gti
21-04-2015, 13:55
Maşallah İzmirin araçlarına;)
Maşallah İzmirin araçlarına;)
Tesekkurler :)
orhan_guney
23-04-2015, 08:59
Maşallah deneyen araçlara, yol güzelmiş.
Maşallah deneyen araçlara, yol güzelmiş.
Teşekkürler
b.ustaoglu
23-04-2015, 16:01
iki araca da maşallah :) bişey sorucam. arkadaşlar bobin ne oluyor ya ne faydası var güç olarak :)
MertSerhanÖ.
23-04-2015, 16:04
iki araca da maşallah :) bişey sorucam. arkadaşlar bobin ne oluyor ya ne faydası var güç olarak :)
aracın orjinal bobinleri bir süre sonra açılan basınca dayanmıyor ve patırdama yapmaya başlıyo.Audi R8 bobin takılarak sorunsuz bir şekilde basınç açabiliyorsunuz.Genel amacı bu
b.ustaoglu
23-04-2015, 16:11
aracın orjinal bobinleri bir süre sonra açılan basınca dayanmıyor ve patırdama yapmaya başlıyo.Audi R8 bobin takılarak sorunsuz bir şekilde basınç açabiliyorsunuz.Genel amacı bu
basınç ve bobin ? anladığım şu, daha fazla hava ve yakıt ile birlikte daha fazla yanmaya yetişemeyen bujilere daha fazla elektrik vermek mi :) anladım teşekkürler desem yalan olur yani :D
MertSerhanÖ.
23-04-2015, 16:14
basınç ve bobin ? anladığım şu, daha fazla hava ve yakıt ile birlikte daha fazla yanmaya yetişemeyen bujilere daha fazla elektrik vermek mi :) anladım teşekkürler desem yalan olur yani :D
Çok basit bi şekilde şöyle anlatiyim,Aracın orjinal turbosu 1.1 bar basınç basıyorken orjinal bobin ve bujileri yetebiliyor.Fakat bu basıncı 1.5+ yaptığınız zaman bobin ve buji yetersiz kalıp patırdamaya,kesmeye başlıyor.İşte orda devreye TSİ'larda R8 bobin ve iridium buji giriyor. :)
b.ustaoglu
23-04-2015, 18:39
Çok basit bi şekilde şöyle anlatiyim,Aracın orjinal turbosu 1.1 bar basınç basıyorken orjinal bobin ve bujileri yetebiliyor.Fakat bu basıncı 1.5+ yaptığınız zaman bobin ve buji yetersiz kalıp patırdamaya,kesmeye başlıyor.İşte orda devreye TSİ'larda R8 bobin ve iridium buji giriyor. :)
şimdi tamam :) teşekkür ederim açıklayıcı oldu
şirokko düz vitesmi?
@berkecelik
Sirocco hakkındaki soruları sahibine sorabılırsınz benımde aracın dsg mı manuel hakkında fikrim yok
şirokko düz vitesmi?
Araç DSG :)
HondaPower
09-06-2015, 11:03
araçlara maşallah kazasız belasız :)
araçlara maşallah kazasız belasız :)
Tesekkur ederım :)