PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmirde fotoğraf çekimi için toplansak mı..?

canozgur106
05-04-2015, 14:08
Havalar düzelmeye başladı şöyle güzel bi günde buluşup hem tanışma hem güzel bi fotoğraf şenliği
yapalım diye düşünüyorum benim aracın konusu altında toplanalım çekelim diye ufak bi sohbet geçmişti Metin(met) Erdem K isimli arkadaşlar yazmıştı burdan haberleşip olabildiğince kalabalık olabilecek şekilde toplanalım:)

uluckaban
05-04-2015, 14:26
Bence mantıklıdır. Pazar kahvaltısı tarzında birşey de yapılabilir ardından fotoğraf çekimi vs.

HondatugraL
05-04-2015, 14:37
Kim çekecekki fotoları :D asuhas :p

uluckaban
05-04-2015, 14:39
kim çekecekki fotoları :d asuhas :p

met :d

BARR
05-04-2015, 14:43
O değil de ben dün gece efendi efendi 100-110 giderken neden yanıma gelip yaklaşıp, önüme geçip gaz kesip, arka geçip selektör attın ?

serkan_2120
05-04-2015, 14:53
Çok güzel olur. Bir pazar toplanırsak geliriz bizde kardeşimle

vtec26
05-04-2015, 15:45
Tarih uygun olursa bende gelmek isterim :) Hiçbirinizi tanımıyorum ama tanışmış oluruz :)

canozgur106
05-04-2015, 15:49
Bence mantıklıdır. Pazar kahvaltısı tarzında birşey de yapılabilir ardından fotoğraf çekimi vs.
Aynen bende böyle düşündüm pazar kahvaltısı çok mantıklı..

Kim çekecekki fotoları :D asuhas :p
Sen benlesin zaten senden bahsetmedim zaten farkındaysan:D

Çok güzel olur. Bir pazar toplanırsak geliriz bizde kardeşimle
Olucak inşAllah:)

O değil de ben dün gece efendi efendi 100-110 giderken neden yanıma gelip yaklaşıp, önüme geçip gaz kesip, arka geçip selektör attın ?
Aracın kırmızı golf sanırım kardeşimdeydi araç o öyle bi varyete yapmış eve gelince anlattı kusuruna bakma..

taytay
05-04-2015, 15:55
Kardeşm benide al giderken foto çektirmelik arabam yok :D :D Sonic çıkınca video çekeriz ama haluk falan :)

canozgur106
05-04-2015, 16:02
Kardeşm benide al giderken foto çektirmelik arabam yok :D :D Sonic çıkınca video çekeriz ama haluk falan :)

Kardeşim seni Haluğu Çağları Gökhanı saymadım bile giderken hep birlikteyiz zaten:) Sende ki araba kimde var Sonic senin Rc senin Corci senin daha sayamadıklarım var arabalar emrinde:)

engin vti
05-04-2015, 16:39
Gelirim bende vardiya uyarsa......

canozgur106
05-04-2015, 17:26
Gelirim bende vardiya uyarsa......

Engin sensiz olur mu be başkan:) Bi çoğunluk olsun ortak bi gün saat ayarlıcaz inşAllah:)

uluckaban
05-04-2015, 17:50
Engin sensiz olur mu be başkan:) Bi çoğunluk olsun ortak bi gün saat ayarlıcaz inşAllah:)

akşam olmayacaksa gün standart pazar olabilir kanımca :)

canozgur106
05-04-2015, 17:59
akşam olmayacaksa gün standart pazar olabilir kanımca :)

Akşam olmaz diye düşünüyorum buluşmalar genellikle akşam oluyo buda gündüz olsun hem kahvaltı falan olacaksa değişiklik olur vardiyeli çalışan arkdaşlarımızda var onlarada en uygun zamanı belirleyelim..

Ahmetfikri
05-04-2015, 23:22
manisadan katılabilirim :)

kahvaltı için geniiiş bi otoparkı olan yer lazım yoksa sıkıntı olur

canozgur106
06-04-2015, 03:33
manisadan katılabilirim :)

kahvaltı için geniiiş bi otoparkı olan yer lazım yoksa sıkıntı olur

Çevre illerde olursa harika olur aydın manisa vs inşAllah güzel bi çoğunluk yakalarız hoş bişeyler yapabiliriz..

Orçun Dikayak
06-04-2015, 08:14
Metin'le dün konuştuk pazar kahvaltı muhabbeti diye şöyle bir durum var bizim kahvaltı için bi mekana arabalarla sığmamızı imkansız olarak görüyorum :) Bunu göz önünde bulundurup ona göre bi organizasyoon yapabiliriz.Yer mekan zaman kararlaştırıp önceden hareket edelim ya gidip adamla konuşalım bize otoparkta belli araç kapasitesi kadar yer ayırsın yada biz kavamıza göre bi otoparkta yiyip içelim en kötü piknik alanı bir yere gidilir Çiçekliköy v.s gibi orda makara muhabbet sohbet olur ;)

B.Koçer
06-04-2015, 11:10
Bu pazar yarış pistinde organizasyon var isterseniz dahil olalım :)

vTı
06-04-2015, 11:25
Gün uyarsa Urla'dan gelebilirim bende

BARR
06-04-2015, 11:36
Aracın kırmızı golf sanırım kardeşimdeydi araç o öyle bi varyete yapmış eve gelince anlattı kusuruna bakma..

Aracı aileden biri kullanıyor olabilir, eşimiz, kız arkadaşımız,kız kardeşimiz kullanıyor olabilir böle anlamsız hareketlere - varyete- lere gerek yok. Arabayı kullanan her zaman sakin olmayabilir benim gece olduğum gibi.

Abi olarak kardeşinize bunu anlatırsanız bir daha yapmaması için iyi olur.

canozgur106
06-04-2015, 11:48
Aracı aileden biri kullanıyor olabilir, eşimiz, kız arkadaşımız,kız kardeşimiz kullanıyor olabilir böle anlamsız hareketlere - varyete- lere gerek yok. Arabayı kullanan her zaman sakin olmayabilir benim gece olduğum gibi.

Abi olarak kardeşinize bunu anlatırsanız bir daha yapmaması için iyi olur.
Araçta iki kişilermiş yaptığı bişey yok çocuğun gayet net sen çok rahatsız olduysan dörtlünü yakıp hayırdır deyip dursaydın bi sıkıntın varsa ara sen beni numaram bu 05053154991
Sen orta şeritten giderken yanından geçmiş sonra yavaşlayıp arkanda kalıp bornova sapağına girmiş sen tünellere devam etmişssin 1 defa sellektör yapmış bundan hariç bişey varsa söyle,tamamı 10 saniyelik bi olay ne kadar rahatsız olmuş olabilirsin?Sana efendi gibi ben konuşuyorum bi sıkıntın çok rahatsız olduğun bişey varsa seninle görüşelim..Sakin olmayıp napıcaktın gel bana yap bakayım napıcaksan yerim belli Bornova/Özkanlardayım

canozgur106
06-04-2015, 12:03
Metin'le dün konuştuk pazar kahvaltı muhabbeti diye şöyle bir durum var bizim kahvaltı için bi mekana arabalarla sığmamızı imkansız olarak görüyorum :) Bunu göz önünde bulundurup ona göre bi organizasyoon yapabiliriz.Yer mekan zaman kararlaştırıp önceden hareket edelim ya gidip adamla konuşalım bize otoparkta belli araç kapasitesi kadar yer ayırsın yada biz kavamıza göre bi otoparkta yiyip içelim en kötü piknik alanı bir yere gidilir Çiçekliköy v.s gibi orda makara muhabbet sohbet olur ;)

Orçun metoyla sende organizasyon işi sayı belli olsunda:)

Gün uyarsa Urla'dan gelebilirim bende

Herkese uygun bi gün yapalım istiyoruz pazar sabahtan olur heralde..

BARR
06-04-2015, 12:03
Rahatsızlığımı belirttim. Ben sakinim sıkıntım da yok olsa sölerim çekincem de yok. Empati kurup araba kullanmak gerekir bunu yazdım. Bizde arabada 4 kişiydik, arabadakiler hayırdır dedi bende forumdan tanıdık araba sıkıntı yok dedim devam ettim, hareket garibime gitti.

Trafik magandası değilim ben sakin olmayıp napacaktın vs en fazla muhattap olmam, ama herkes benim gibi olmaz onu söledim. Senin efendiliğine ya da kardeşine bir atar gider vs de yapmadım.

mert1612
06-04-2015, 12:12
konu sapmasın sakin olun :) can abi toplanyı işini iyi düşünmüşsün takipteyim :)

ae101
06-04-2015, 12:43
saat mekan gun farketmez benım ıcın takıpteyım can;)

Umut melek
06-04-2015, 13:27
Pazar pınarbaşına gidicez bizde Bir kac arkadaş toplanip hatta pazar sabahi komple temizlik vs 12 gibi cikcaktik plan buydu eger sabahtan kahvaltı vs olursa hep birlikte gelen arabalarla sohbet muhabbet Kayinti seklinde konvoy halinde piste gidip çiğdem cola Yapılabilir hem kahvaltı hem organizasyon hemde pistte ayrica Takiliriz dostlar

atituti
06-04-2015, 13:31
Cumartesi pazar pazartesi izmir manisa arasi mekik dokicam gelmeye calisicam mutlaka :)

HondatugraL
06-04-2015, 13:45
Sen benlesin zaten senden bahsetmedim zaten farkındaysan:D.
pazar izmirde olursam haber edecem şuan Antalyadayım :D

B.Koçer
06-04-2015, 13:52
BARAN Sen golfü satmadın mi ?

atakanakdeniz
06-04-2015, 14:29
Havalar düzelemedi bi türlü :) tarih uyarsa gelmek isteriz

BARR
06-04-2015, 14:47
BARAN Sen golfü satmadın mi ?

Sattım bendeydi dün araba.

canozgur106
06-04-2015, 15:02
Rahatsızlığımı belirttim. Ben sakinim sıkıntım da yok olsa sölerim çekincem de yok. Empati kurup araba kullanmak gerekir bunu yazdım. Bizde arabada 4 kişiydik, arabadakiler hayırdır dedi bende forumdan tanıdık araba sıkıntı yok dedim devam ettim, hareket garibime gitti.

Trafik magandası değilim ben sakin olmayıp napacaktın vs en fazla muhattap olmam, ama herkes benim gibi olmaz onu söledim. Senin efendiliğine ya da kardeşine bir atar gider vs de yapmadım.
İlk yazdığım cevapda kendimi senin yerine koyup belirttim kusuruna bakma diye..Ayrıca yanından geçmiş sonra geride kalmış diyede belirttim aracı kullananın bayan olmadığını görmüş yolunu yordamını bilir bayanlara saygısızlık yapmaz ayrıca senin aracını tanıdığını da söyledi daha önce de görmüş forumdan biliyor aracını şimdi böyle yazıyoruzda 10saniyelik bi olay için burda tartışma durumuna getirmeyelim durumu senin ilk mesajda yazışın zaten bi ters asabi haldeydi ben yine sana kibarca cevap verdim.Neden yanıma gelip yanıma yaklaşıp sellektör attın vs diyosun tanıdığı bildiği içindir ne sebeple olucak bunda art niyet arama,biraz daha anlayışlı iyi niyetli düşünürsen durumun farkına varırsın..

konu sapmasın sakin olun :) can abi toplanyı işini iyi düşünmüşsün takipteyim :)
Mertcim özledim seni gelip aramıyosun böyle konu açmak zorunda kalıyorum sonra:) Güzel bi planla birlikteyiz kısmetse..

saat mekan gun farketmez benım ıcın takıpteyım can;)
Tamamdır Cem:)

Pazar pınarbaşına gidicez bizde Bir kac arkadaş toplanip hatta pazar sabahi komple temizlik vs 12 gibi cikcaktik plan buydu eger sabahtan kahvaltı vs olursa hep birlikte gelen arabalarla sohbet muhabbet Kayinti seklinde konvoy halinde piste gidip çiğdem cola Yapılabilir hem kahvaltı hem organizasyon hemde pistte ayrica Takiliriz dostlar
İyi düşünmüşssünüz Umut cumartesiye kadar sayı belli olur göre güzel bi yer ayarlar kahvaltı yapıp geçeriz piste:)

Cumartesi pazar pazartesi izmir manisa arasi mekik dokicam gelmeye calisicam mutlaka :)
Buyur gel tabii:)

pazar izmirde olursam haber edecem şuan Antalyadayım :D
Ara sen beni yeter:)

Havalar düzelemedi bi türlü :) tarih uyarsa gelmek isteriz
Buyrun gelir konuyu takip edin yer saat bilgisi için..:)

BARR
06-04-2015, 15:12
Yok vurgu vs olmadığı için asabi gibi algılamışsın asabi bir yapım yok bilen bilir. Sıkıntı yok konuya devam.

canozgur106
06-04-2015, 16:57
Yok vurgu vs olmadığı için asabi gibi algılamışsın asabi bir yapım yok bilen bilir. Sıkıntı yok konuya devam.

EyvAllah saolasın..

Berk007
06-04-2015, 17:48
Kim çekecekki fotoları :D asuhas :pkim çeksin?

Dctrlprn
06-04-2015, 21:06
Kabul ederseniz bende tanışmaya gelebilirim inşallah herhangi bi aksilik çıkmaz :)

ozan gülle
06-04-2015, 22:08
Umutta yazmis pazar gunu piste gitmeyi planliyoruz bi kac arkadas oncesindede temizlik vs yapicaz oncesinde bulusabiliriz

canozgur106
07-04-2015, 12:07
Kabul ederseniz bende tanışmaya gelebilirim inşallah herhangi bi aksilik çıkmaz :)
Kabul ne demek hep birlikteyiz kardeşim:)Yeter ki organize olabilelim..
[QUOTE=ozan gülle;7805332]Umutta yazmis pazar gunu piste gitmeyi planliyoruz bi kac arkadas oncesindede temizlik vs yapicaz oncesinde bulusabiliriz[/QUOTE/]
Sabah kahvaltı vs yapabilirsek daha iyi olur diye düşünüyorum ama kahvaltı temizlik fotoğraf hepsi bi arada olursa piste vakit kalmaz:) Cuma akşamına kadar sayı kesinleşirse daha net bi karar verilir diye düşünüyorum

Orçun Dikayak
07-04-2015, 12:22
Abi bu şekilde olursa olmucak gibi :) Bence tek tek gelecekler eklesin kendini şu şekil;
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er

serkan_2120
07-04-2015, 12:31
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
4-Serkan Yakut
5-Sercan Yakut

atituti
07-04-2015, 12:54
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
4-Serkan Yakut
5-Sercan Yakut
6-Atilla yücebaş
7-Annem
8-Babam :D

Orçun Dikayak
07-04-2015, 12:59
Anne baba da genç galiba :)

atituti
07-04-2015, 12:59
çok değil ama.. araba yüksek basık dursun diye getiriyorum haha :D

Umut melek
07-04-2015, 13:06
Kesin kahvaltı şart mı orcun :D maksat tanışmak muhabbet sohbet ise forum bornova da Bulusuruz gelen araclar orda dururuz hep birlikte piste driftcileri izlemeye konvoy halinde gideriz gelirken cola çiğdem alırız bagaja koyarız kanka :D baska bir hafta kahvalti organizasyonu da olabilir ztn piste gittigimizde hepimiz yan yana koyarız araçları çıkarız tribüne izleriz tabi bn ve bnmle gelecek arkadaşlarım böyle düşünüyor can ın dediği gibi kahvaltı yıkama temizlik vs.oldumu hhepsi bir anda süre yetmeyebilir. Tabi ortak karar en iyi yol.Suan ben fikrimi söyleyim dedim Kardsm 12 1 arası pistte olcak sekilde toplanip güzel bir lak.lak.sohbet olabilir

uluckaban
07-04-2015, 13:20
1-Can Özgür
2-Orçun Dikayak
3-Metin Er
4-Serkan Yakut
5-Sercan Yakut
6-Atilla yücebaş
7-Annem
8-Babam
9-Uluç Kaban

Orçun Dikayak
07-04-2015, 13:51
Kanka bana her yol paris no problem Can abi gelsin oda söylesin fikrini ona göre bakalım ama kalabalık oluruz gibi görünüyor durum.

canozgur106
07-04-2015, 17:33
Kesin kahvaltı şart mı orcun :D maksat tanışmak muhabbet sohbet ise forum bornova da Bulusuruz gelen araclar orda dururuz hep birlikte piste driftcileri izlemeye konvoy halinde gideriz gelirken cola çiğdem alırız bagaja koyarız kanka :D baska bir hafta kahvalti organizasyonu da olabilir ztn piste gittigimizde hepimiz yan yana koyarız araçları çıkarız tribüne izleriz tabi bn ve bnmle gelecek arkadaşlarım böyle düşünüyor can ın dediği gibi kahvaltı yıkama temizlik vs.oldumu hhepsi bir anda süre yetmeyebilir. Tabi ortak karar en iyi yol.Suan ben fikrimi söyleyim dedim Kardsm 12 1 arası pistte olcak sekilde toplanip güzel bir lak.lak.sohbet olabilir
Çok iyi düşünmüşsünüz umut tabi çok kalabalık olursak kahvaltı olamayabilir dediğin gibi forumda sabah erken saatte toplanırsak orda aperatif bişeylerde yenebilir amaç tanışıp sohbet muhabbet etmek orda temizlik cila vs vakit geçiririz 12ye kadar sonra toplanır piste gideriz bu mantıklı plan yine çoğunlukla karar vermek en iyisi:)

Kanka bana her yol paris no problem Can abi gelsin oda söylesin fikrini ona göre bakalım ama kalabalık oluruz gibi görünüyor durum.
Orçunum güzel olucak pazar şekilleniyo plan ufak ufak:)

Met
07-04-2015, 18:09
Cumartesi hava düzeliyor gibi. Pazar 10-11 gibi Orçun, Berkay vs. isteyen bize gelir, arabaları yıkar foruma geçeriz ordan da piste kaçarız.
Kahvaltı biraz sıkıntı olur kalabalık olursak. Bu hafta drift olduğu için, haftaya yapalım kahvaltıyı bence.

Umut melek
07-04-2015, 18:18
Ozaman tamamdır kardeşler forumda pazar toplaniriz hep birlikte gelen kardeşlerle takiliriz dedigimiz gibi zaten çoğumuz birbirimizi tanıyoruz ordan kaçarız forumda Park sorunuda Olmaz o Saatlerde boş oluyor mantiken en iyi forum :) aynen kıyak olcak kahvalti icin alt yapıda olur bi nevi

taytay
07-04-2015, 18:19
Pazar ben yokum can :D

Umut melek
07-04-2015, 18:23
Oysa kutuyu getirirdim :D

Met
07-04-2015, 18:34

plastidip inden alırım bi dal :D

taytay
07-04-2015, 18:34

Çalışıyorum kardeşim :) 16:00 da çıkıcam

Umut melek
07-04-2015, 18:40
plastidip inden alırım bi dal :D

Kardeşim ayipsin bagajda duruyor cila Gibi her hafta jjantsıkıyorum dışarı çıkarken mis oluyor ogun sana dedim önlere yapalım istemedin :D

Çalışıyorum kardeşim :) 16:00 da çıkıcam

Valla iyi olurdu ya hep beraber makara tukara yapardık sağlık olsun emanet bende emin ellerde :)

atakanakdeniz
07-04-2015, 19:43
Cumartesi hava düzeliyor gibi. Pazar 10-11 gibi Orçun, Berkay vs. isteyen bize gelir, arabaları yıkar foruma geçeriz ordan da piste kaçarız.
Kahvaltı biraz sıkıntı olur kalabalık olursak. Bu hafta drift olduğu için, haftaya yapalım kahvaltıyı bence.

Aynen kanka yikayalim ama m oil de :)

canozgur106
07-04-2015, 20:31
Meto attı eli plan tamam gibi forumda buluşulur biraz takılır ordan geçeriz piste..

Ozaman tamamdır kardeşler forumda pazar toplaniriz hep birlikte gelen kardeşlerle takiliriz dedigimiz gibi zaten çoğumuz birbirimizi tanıyoruz ordan kaçarız forumda Park sorunuda Olmaz o Saatlerde boş oluyor mantiken en iyi forum :) aynen kıyak olcak kahvalti icin alt yapıda olur bi nevi
Oldu oldu güzel oldu:)Ama forumda çok geç buluşmayalım ayaküstü olmasın yani takılabilelim..

Pazar ben yokum can :D
Deme be kanka:(Resmen üzüldüm..Senin gülüşler yoksa napayım ben öyle günü:D

engin vti
07-04-2015, 21:24
Benimde 15:00 da vardiyam bitio kankalar :)

canozgur106
07-04-2015, 22:59
Benimde 15:00 da vardiyam bitio kankalar :)

15:10da pisttesin o zaman:)

Orçun Dikayak
08-04-2015, 07:52
Sabah kaçta forumdayız o zaman orda araçların başında kahvaltı yapılır silinir paklanır ufak fotoğraf çekimleri yapılır kaynaşılır sonra piste gidilir.Güzel oldu bu :)

Engin abinin gelişi 15:10'u bulmaz :)

taytay
08-04-2015, 08:32
15:10da pisttesin o zaman:)

Aga gelirsek enginle beraber geliriz zaten :) oda 4'ü geceer :)

taytay
08-04-2015, 08:34
Edit: can kanka ben pazar öğlen 12 de çıkıyormusum bu hafta :)

engin vti
08-04-2015, 12:34
Taytay geliosa 15:10 da pistte olurum :)

speed_emre
08-04-2015, 12:59
bu haftamı toplanılacak ? bizde haftaya geliriz. büyük ihtimalle yarın opc nin satışını alıyoruz kısmetse. haftaya çekim olursa gene geliriz. :)

canozgur106
08-04-2015, 16:04
Sabah kaçta forumdayız o zaman orda araçların başında kahvaltı yapılır silinir paklanır ufak fotoğraf çekimleri yapılır kaynaşılır sonra piste gidilir.Güzel oldu bu :)
Aynen böyle olsun:) Tamamdır plan bu beyler orda çokda geç olmayacak bi saatte buluşuyoruz inceden kahvaltı sohbet muhabbet fotoğraf çekimi sonra devam ederiz:)
Bulmaz tabi Oem turbolu en hızlı Cupra onda ki:)

Edit: can kanka ben pazar öğlen 12 de çıkıyormusum bu hafta :)
Süper oldu bu:)

Helal sana engo:)

bu haftamı toplanılacak ? bizde haftaya geliriz. büyük ihtimalle yarın opc nin satışını alıyoruz kısmetse. haftaya çekim olursa gene geliriz. :)
Uygun her zamanda yaparız tekrarını:)

HondatugraL
08-04-2015, 16:08
Bende yokum abi pazar Antalyadan İzmire dönüyom haftaya olsa gelirdim :D

taytay
08-04-2015, 16:46
ahah eyv kanka :D

Bulmaz tabi Oem turbolu en hızlı Cupra onda ki:)

Süper oldu bu:)

denizliden bi arkadasım daha gelicek polo gti ile onuda yaz :)

canozgur106
08-04-2015, 17:08
denizliden bi arkadasım daha gelicek polo gti ile onuda yaz :)[/QUOTE]

Tamam Taytay'ım:)

Met
08-04-2015, 17:28

sen gelcen mi bize ? 11-12 gibi arabaları yıkar, kahvaltılık alır geçeriz foruma.

Umut melek
08-04-2015, 17:44
Met bana ufak sürprizler yapcaktin unutmadım kardeşim :D

canozgur106
08-04-2015, 17:59
sen gelcen mi bize ? 11-12 gibi arabaları yıkar, kahvaltılık alır geçeriz foruma.

Meto 11-12 nedir bide o saatten sonra araba yıkıcaksın falan bi sabahda erken kalk:) 11 gibi forumda olalım ki sohbete muhabbete vakit kalsın.

Met
08-04-2015, 18:04
Met bana ufak sürprizler yapcaktin unutmadım kardeşim :D

şirket arabasıyla gelmeyeceğim için üzgünüm abicim :D :D

Orçun Dikayak
08-04-2015, 18:15
Meto Can abinin dediği gibi geç olur bencede arabayı 1 gün önce temizle pazar silersin ben öyle yapıcam şahsen gerçi su tutsam yetiyor biliyosun :) Siz daha erken çıkın gelin Vebaş'tan kahvaltılık alalım çok iyi poğaçaları :)

B.Koçer
08-04-2015, 18:17
Pazar 12 forum ikea otoparkı bence çok mantıklı olur kahvaltı da orada edilir tanışamayanlar orda tanışır
muhabbet sohbet cila saat 2-3 olur
15.10 da pistte aktivite baslıcak sanırım
o kesin 17.00-18.00 sarkıcak :D

o yüzden yavaş yavaş devam edilir piste :)

Met
08-04-2015, 18:19
Meto Can abinin dediği gibi geç olur bencede arabayı 1 gün önce temizle pazar silersin ben öyle yapıcam şahsen gerçi su tutsam yetiyor biliyosun :) Siz daha erken çıkın gelin Vebaş'tan kahvaltılık alalım çok iyi poğaçaları :)

O zaman bana 4-5 tane domatesli kaşarlı boyoz alır mısın gelirken :D Litrelik ayran ve bardak alıp gelirim bende :D

B.Koçer
08-04-2015, 18:26
O zaman bana 4-5 tane domatesli kaşarlı boyoz alır mısın gelirken :D Litrelik ayran ve bardak alıp gelirim bende :D

Litrelik ayran daha ucuz olmaz yanına soda da al 1 koli :D

Orçun Dikayak
08-04-2015, 18:29
Adam adetle sipariş verdi ya la :) Metin öldürürsün sen beni :)

Met
08-04-2015, 18:37

milli içeceğimizin kaç gayme olduğundan haberin yok galiba senin :D

Adam adetle sipariş verdi ya la :) Metin öldürürsün sen beni :)

e sen dedin şurası güzel kahvaltılık alalım diye :D istiyosan gelirken alayım kareksandan ben sana ne istiyosan :)

canozgur106
08-04-2015, 18:48
Bende arabayı cumartesiden yıkarım pazar sadece üstten tozunu alırım:)11 iyidir o saati geçirmeyelim..

Pazar 12 forum ikea otoparkı bence çok mantıklı olur kahvaltı da orada edilir tanışamayanlar orda tanışır
muhabbet sohbet cila saat 2-3 olur
15.10 da pistte aktivite baslıcak sanırım
o kesin 17.00-18.00 sarkıcak :D

o yüzden yavaş yavaş devam edilir piste :)
Kesin sarkar o başlama işi organizasyon yerlerde:D

Sodayı bol alın:)

milli içeceğimizin kaç gayme olduğundan haberin yok galiba senin :D

1litresi 3 lira :)

e sen dedin şurası güzel kahvaltılık alalım diye :D istiyosan gelirken alayım kareksandan ben sana ne istiyosan :)
Meto bol al booool:)

canozgur106
09-04-2015, 12:55
Konuyu güncel tutalım katılımı artıralım:)

atituti
09-04-2015, 12:56
hava nasıl izmirde kar çiseledi diyorlar ?

Mr.K
09-04-2015, 13:02
kar yok bol yağmurlu sağanak : ))

speed_emre
09-04-2015, 13:17
aldık opel astra opc yi bizde yetişirsek katılırız. Olmadı haftaya katılırız.

B.Koçer
09-04-2015, 16:20
Arkalarda kalmasın

Umut melek
09-04-2015, 16:31
Benle birlikte 5 ve + araliginda arkadaş gelcez ztn Konuda yazan arkadaşların çoğunu tanıyoruz tanışıyoruz, baska gelmek isteyen varsa buyursun gelsin tanışmış kaynaşmış oluruz fotoğrafçı arkadaşlar da var ortamda ztn güzel kareler de Çekilir

Mr.K
09-04-2015, 16:46
nü fotoğraf çeken var ise gelmek istiyorum :D :hehe:

canozgur106
10-04-2015, 00:11
Benle birlikte 5 ve + araliginda arkadaş gelcez ztn Konuda yazan arkadaşların çoğunu tanıyoruz tanışıyoruz, baska gelmek isteyen varsa buyursun gelsin tanışmış kaynaşmış oluruz fotoğrafçı arkadaşlar da var ortamda ztn güzel kareler de Çekilir

Güzel olucak inşAllah Umut üstüne basa basa söylüyorum 11i saat olarak geçmesin ki orda vakit geçirebilelim çünkü yarış pistine gidildiğinde illa ki dağılmalar olacaktır..

ardaokkabas
10-04-2015, 00:32
Abi bende katılmak isterdim ama yarın Fethiye'ye gidicem haftaya dönücem. İlerleyen haftalarda tekrar böyle bir organizasyon olursa katılmak isterim, size iyi eğlenceler :)

canozgur106
10-04-2015, 00:47
Abi bende katılmak isterdim ama yarın Fethiye'ye gidicem haftaya dönücem. İlerleyen haftalarda tekrar böyle bir organizasyon olursa katılmak isterim, size iyi eğlenceler :)

Kardeşim sağlık olsun havalar güzelleşiyor toplanırız fırsat buldukça:)

taytay
10-04-2015, 08:57
12 de bulusun :D

MeTHea35
10-04-2015, 10:06
+1 benide yazın :)

ae101
10-04-2015, 10:13
arkadaşlar bende +1 le gelıyorum:)

uluckaban
10-04-2015, 10:20
+2 benle gelen var daha olur :)

Orçun Dikayak
10-04-2015, 11:34
Forum isyanlarda pazar günü :) yarında ege rallisi start alcak sanırım ordan :)

Umut melek
10-04-2015, 13:10
Rally cilere selam olsun deriz ozaman :D

uluckaban
10-04-2015, 13:14
https://www.facebook.com/events/907705622605648/

Anasayfaya bakın der susarım :heyoo: aşağı tokyo lu şahincilerden selam olsun.

Met
10-04-2015, 13:22
https://www.facebook.com/events/907705622605648/

Anasayfaya bakın der susarım :heyoo: aşağı tokyo lu şahincilerden selam olsun.

şahinciler gelmesin demiyoruz. Hobi olarak yine gelsinler de, apaçilik yapmasınlar, sıfır çizcem diye uğraşmasınlar.

canozgur106
10-04-2015, 16:22
İkea'nın en hücra köşesinde buluşalım sessiz sedasız miss gibi:) Pazar 11:30da görüşmek dileğiyle dostlar:D

B.Koçer
11-04-2015, 18:36
Up to date

Sadık Özyer
11-04-2015, 19:45
Berkay gidicek misin?

atituti
11-04-2015, 22:07
ben istanbula döndüm acil şekilde , affımı diliyorum listeden adım silinrse iyi olur.izmir 6 senede çok değişmiş kordondaki o köprü bloklarını anlamadım anasını bellemişler oranın yazık cidden

Orçun Dikayak
11-04-2015, 22:35
Yarın saat 11:30 da oradayız herkesi bekliyoruz iyi geceler ;)

canozgur106
16-04-2015, 02:02
Gelen arkadaşların ayağına sağlık çok uzun olmasada vakit geçirebildik:)

atakanakdeniz
16-04-2015, 14:15
Fotograflara noldu :)

canozgur106
11-06-2016, 18:58
Beyler şöyle gözünüze çarpan fotoğraf çekilebilecek yerlerden söyler misiniz...:)

Maddy
11-06-2016, 20:14
Bornova aşık veyselin otoparkının arka tarafı güzel açık hava tiyatrosuna doğru giden yol, ayak üstü bir kaç poz almıştık mükemmel olmasa da güzel fotoğraflar çıkmıştı :)

canozgur106
11-06-2016, 20:18
Bornova aşık veyselin otoparkının arka tarafı güzel açık hava tiyatrosuna doğru giden yol, ayak üstü bir kaç poz almıştık mükemmel olmasa da güzel fotoğraflar çıkmıştı :)

Orda çekim kardeşim daha farklı bi yerler lazım:)

HondatugraL
12-06-2016, 02:06
Orda çekim kardeşim daha farklı bi yerler lazım:)

çekmişiz haberim yok bak kım bilir neresi ashusahu :D

BERKİN
12-06-2016, 16:10
2.sanayi ağaçlı yolda yaşar üni nin hemen yanı eski şeker fabrikasıydı galiba orayı bi araştır can abi :)