Orijinalini görmek için tıklayınız : civic ef egsoz tavsiye
motorla ilgili sıkıntıları hallettim çok şükür biraz eglenmeye bakalım (insanlar nasıl bir eglencedir diye düşünebilir buda benim eglencem:) ) bütçem kısıtlı iskender ustaya gitmek istiyorum fakat 8.ayda muanem var oyüzden pek bişey yaptırmak istemiyorum sökücem sonuçda negibi işlem yaptırabilirim arabamı geri düşürmicek şekilde ? orta susturucuya varex tarzı işlemler yapılıyo kumandalı herhangi bi yan etkisi olurmu? hertürlü tavsiyeye açıgım düşüncem varexden yana :)
boosted_pug
05-04-2015, 19:26
Benim aracda crx egzost headers ve düz boru vardi gidisi bariz artmisti polisler bukadar sikintiliyken cok yüksek sesli egzost kullanmak mantikli degil
canozgur106
05-04-2015, 19:26
Muayeneyi dert etme şansın yaver giderse direk bile geçebilirsin sen headers düz boru sonada Ss yada hks otto tarzı bi egzsot yap:) İskender ustada tuzlu çıkabilir hesap alternatifleri değerlendir.Vize zamanı tak silencerı geçersin büyük ihtimâl.
ben orta susturucu warex kullanıyorum orjinal değil tabiki ama araba rölantili halindeyken mustang gibi ses veriyor heleki gaza basınca bakmayan kalmıyor kapamama açmama gibi olayıda yok basınca direk kapıyor arabada hiç ses olmuyor izmitte bağlıyorlardı arabayı kumandadan kapadım anlamadılar görmediler ceza falan yazamadılar :) bu arada egzozu satıyorum düşünüyosan pmleşelim :D
Muayeneyi dert etme şansın yaver giderse direk bile geçebilirsin sen headers düz boru sonada Ss yada hks otto tarzı bi egzsot yap:) İskender ustada tuzlu çıkabilir hesap alternatifleri değerlendir.Vize zamanı tak silencerı geçersin büyük ihtimâl.
büyük ihtimallere fln bırakmak istemiyorum aslında işi :D uygun fiyata orta susturucuya vana koydurmayı düşünüyorum performans kaybı pek yaşıcagımı sanmıyorum yakıt konusundada sıkıntım yok zaten genelde devirli kullandıgım için biliyorum ne yaktıgını :) yarın ikitelli organize sanayiye gidicem o taraflarda yapabilicek bildiginiz yer varmı ?