Orijinalini görmek için tıklayınız : Coil hakkinda..
Merhaba herkeze. Bir sorum var.Aracima coil yaptirmak istiyorum fakat suan icin babam la ortak kullaniyoruz.kendi arabasini satimca benimkini ortak kullaniyoruz.kendisi basik araba kullanamiyor ve sevmiyor.Arabayi basicam dedigimde tavri cok net oldu "bende sana basarim"seklinde.
Sorum su kaliteli bir coil yaptirsam ve arabayi basmasam yuksek seklinde olsa coil oldugunu farkeder mi ? Yuksekken komfor kaybi yasanirmi ? Tesekkurler
Telefondan yazdim hatalar icin kusura bakmayin
Coilin en yüksek hali bile orjinal kadar yüksek olmaz ve arabadan anlıyorsa eğer bi gariplik olduğunu kesin fark eder yani biraz sert olur ses yapabilir en kötü ihtimal eğilip baksa anlar:)
Konfor kaybı olur diyosunuz yani
kaliteli ve sertlik ayarlı bir coil orjinal halinden daha konforlu olur.ama sürekli indirip kaldırmak problem. her seferinde 4 tekeri sökmen gerek
Arabayı orjinal halde giderken birden kafadan kopart araba sağa sola yatsın
sonra bu böyle olmuyor en azından spor yay alıcam bak tüv belgeli falan dersin
gidip coil yaptır 1 hafta sonra anlamazlar
korkunun faydası yok yardırking
Cevaplar icin tesekkurler
sinan teker
15-04-2015, 13:00
Merhaba herkeze. Bir sorum var.Aracima coil yaptirmak istiyorum fakat suan icin babam la ortak kullaniyoruz.kendi arabasini satimca benimkini ortak kullaniyoruz.kendisi basik araba kullanamiyor ve sevmiyor.Arabayi basicam dedigimde tavri cok net oldu "bende sana basarim"seklinde.
Sorum su kaliteli bir coil yaptirsam ve arabayi basmasam yuksek seklinde olsa coil oldugunu farkeder mi ? Yuksekken komfor kaybi yasanirmi ? Tesekkurler
bende sana basarım cümlesi çok hoşuma gitti :D
bymurat___61
15-04-2015, 19:51
en usttenyekn bie orjınalınden olur. Artı konfor kaybı olur en ustte dahı olsa. Net yanı. 10 cm 10 cm yukarı kaldırılıp ta sıfır konfor kaybı diye bir sey yok.
Ama emınım şimdi konforlu oldugunu idda edicekler cıkabılır.
Ama fabrıka o yukseklıgı gore bır dunya arge yapıyo. ve yukseklık parametresi hep sabit.