Orijinalini görmek için tıklayınız : seni doverim sonra youtube a koyarim
Seni (http://www.59saniye.com/seni-once-doverim-sonra-youtubea-koyarim-cocuk)
lol
l
Gülecek bise yok videoda birçok insan motorlulari iplemiyo. Keske aynasını fln krsayms.
motorcu bence olayı uzattı, dua etin dişli birine denk gelmedi .
Ahmet Saraçoğlu
10-04-2015, 09:50
motorcu bence olayı uzattı, dua etin dişli birine denk gelmedi .
Aynen sürücünün hafif çelimsiz ve genç olmasından yüz alıp goproya malzeme vermek için uzatmış.
Genelde kaza veya hayati tehlike olmadığı sürece istediğim kadar sinirli olayım , karşı taraf özür dilediği saniyede kapatırım olayı devam ederim.Aynı şekilde hatamı farketti ve özür dilediysem de karşı taraftan aynısını beklerim.Aynısını ben yaşasam ve özrüm sonrası o laf edilseydi devirmiştim transporterin kapıyla.
poseidon
10-04-2015, 09:51
Olmamış.
Youtube a koymadan önce dövmesi gerekiyordu.
Ayrıca görememesi imkansız. Kör noktada falan değil bildiğin yan şeritten gelip sıkıştırıyor.
Alttaki aynı konu ve cezayı o anda kesmiş.
https://www.youtube.com/watch?v=KQ6bEg8V9-U
ilkay325i
10-04-2015, 09:55
Müthiş ya :D
Biraz tepki abartılı görünse de bu işleri yüksek hızlarda yapan kendini şöför sanan kardeşlerimiz de çok sayıda var.
Görmemek değil, bildiğin s..lememek. Sen görmüyorsun adamın canına en kötü ihtimalle malına kastediyorsun.
i-vtec07
10-04-2015, 10:04
transporter cı hatalı tamam.. net belli olmuyo adamın yanında ailesi var sanırım.tamam kız herife niye aynana bakmıyosun de ama öyle döverim falan denmez . trafikte herhangibi bi araç çok tehlikeli bi hata yapmadıkça içinde aile varsa ben kornaya bile basmıyorum. ikiside yanlış yapmış .
bide olayın şu boyutu var çıkarıp 2 el sıksa youtube da daha başka bişey izlerdik . her önümeze gelenle dalaşırsak sonu ya hastane ya karakol . delikanlılık eskide kaldı boş gezmiyo kimse artık .
Yahu hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gözlemler eksik..
Yerler ıslak
Transporter omotoru direk sikistiriyo
Adam panik yapıp düşse veya bile bile sikistiriyo kacamicak yeri olsa vs vs
Bunları niye düşünmüyorsunuz. Motor kullanırken karoser yok unutmayın adamın bedeni karoseri zaten. Yok özürdilemisbos gecmis asırı tepki vermiş olayı yok yani.
O araç çarpsa çizilir açık içeri göçer ustaya götürürsün yapar,can o kadar kolay mı ??
131mirafiori
10-04-2015, 10:10
Dövseydi bu kadar konuşulmazdı sanki...
onursumer
10-04-2015, 10:14
valla bence adama ders olması açısından iyi yapmış
adamın aklında yer eder ki etmiştir daha dikkatli olur bundan sonra
sonuçta motorsiklette kaporta sensin o sırada kullanan kişinin bukadar tepki vermesi çok normal geliyor bana videoda anlaşılmaz diye düşünüyorum
BurakOzdemir
10-04-2015, 10:15
transporterda art niyet var çok net ortada neden savunuluyor. ailesi varsa adam gibi sürecek. veya camı açık elini kaldırır kusura bakma anlamında olay çözülür yapmazsan döverlerr
En son böyle bir şey başımıza geldiğinde çift taraflı ayna aldığımızı hatırlıyorum.. Benim canıma kast eden adamın malı benden değerli değildir kimse k.bakmasın.. Adam motoru göre göre o araya giriyor, ben olsam şahsen o aynasını kucağına vermiştim. Malesef motorlar ülkemizde halen görülmemekte , gereksiz - tehlikeli olarak bilinmesi işte hep böyle bilinçsiz şoförler den kaynaklanmaktadır
ceyhun737
10-04-2015, 10:16
Arabadaki genç parlak yüzlü bir çocuk hata yapmış olabilir bunun karşılığı döverim vs olmamalı, ha unutmayın karşıdakinden ne çıkacağı hiç belli olmaz haberlerde izleyedebilirdik akşam. Mümkün olduğunca olaylardan uzak durmaya ve haklıysam da uzatmadan geçmeyi tercih ederim
Day Walker
10-04-2015, 10:17
Yahu hepiniz doğru söylüyorsunuz ama gözlemler eksik..
Yerler ıslak
Transporter omotoru direk sikistiriyo
Adam panik yapıp düşse veya bile bile sikistiriyo kacamicak yeri olsa vs vs
Bunları niye düşünmüyorsunuz. Motor kullanırken karoser yok unutmayın adamın bedeni karoseri zaten. Yok özürdilemisbos gecmis asırı tepki vermiş olayı yok yani.
O araç çarpsa çizilir açık içeri göçer ustaya götürürsün yapar,can o kadar kolay mı ??
Onur ne diyosun adam özür dilemiş o.pu çocuğu seni döverim diyo :mad: ben onun üstünden 50 kere geçerdim bana deseydi kolay nmı öyle adam dövmek sevmiyorum yolda motorluları açıkcası takmıyorumda bi bakıyorum adam dibimde bitmiş aynama kadar girmiş ne işi var orda bende sıkıştırıyorum hatta birini haliçde kamyonun altına sokuyodumda dua etsin hanım çığlık çığlığa bağırdı arabanın içinde acımam walla alırım altıma :mad:
ondertopcu
10-04-2015, 10:18
Motor kullanmayan arkadaşlar kendilerine göre yorumlamış, adam biraz abartsada sonun kadar haklı. Islak yolda motoru hemen nasıl durduramazsın!!
i-vtec07
10-04-2015, 10:20
transporterda art niyet var çok net ortada neden savunuluyor. ailesi varsa adam gibi sürecek. veya camı açık elini kaldırır kusura bakma anlamında olay çözülür yapmazsan döverlerr
transporturcu yu savunan yok konuda . motorcuyu tehlike atmış . her türlü hatalı .her trafikte hata yapana artistik yaparsan vururlarr ..
HONDAHAN
10-04-2015, 10:22
Motorcu haklı ama gördüğüm kadarıyla yanında bayan olan birine hem de hatasını kabullenmişken böyle yüklenmesi hiç yakışmamış.
Motorcular şunu bırakması lazım : işine gelince beni farkedeceksin, işine gelmeyince aralardan derelerden çizgi üstlerinden gideceksin.! Yok öyle kardeşim, sen de taşıtsın, sen de diğer taşıtlar gibi hareket edeceksin. Geçen gün, sol şeritten, yanımdaki arabayı geçtikten sonra orta şeride geçeceğim, (saniyeyi anlatıyorum ) sinyalimi verdim, tam geçeceğim, aynaya baktım, adamı görmemle mermi gibi geçmesi bir oldu.!! Yanımda eşim, oturduğu yerde sıçradı, öyle bir geçiş yani. E be kardeşim, o hızla, çizgi üstünde ve iki araç arasında ne işin var. Yeminle, hafif dokunsam 200 mt ilerden alırdık abimi. Sonra ? Bir motorlu daha farkedilmedi.!!
Onur ne diyosun adam özür dilemiş o.pu çocuğu seni döverim diyo :mad: ben onun üstünden 50 kere geçerdim bana deseydi kolay nmı öyle adam dövmek sevmiyorum yolda motorluları açıkcası takmıyorumda bi bakıyorum adam dibimde bitmiş aynama kadar girmiş ne işi var orda bende sıkıştırıyorum hatta birini haliçde kamyonun altına sokuyodumda dua etsin hanım çığlık çığlığa bağırdı arabanın içinde acımam walla alırım altıma :mad:
Hayirli cumalar.
Al oguz sevme benim dedigim gayet acik,vicdan azabi cekme de fevri bi hareketinden gerisi seni baglar zaten.
Ayrica ne diyosun onur sen diyebilcegin bise yazmadim ben bilgin olsun.
Haklıyken haksız duruma düşmek budur
Trafikte her haklı olan döverim asarım keserim biçerim dersen ne olacak
Olay karşı tarafın alttan alması ve motorucunun kaskına güvenmesinden kaynaklıdır bu kadar basit gün gelir biri karşına çıkar seni döverim dersin götünden silahla bıçakla vurur seni sonrada youtuba koyar bizde izleriz kahkalarla..
Öte yandan trafikte motora saygı diye bir olay söz konusu bile olamaz motorcu arkadaşlar kusura bakmasın
Ben hayatımda sürekli şeritte giden motor hiç görmedim aynadan takip etmek imkansıza yakın yerinde dursa saygı gösterelim ama ne yapacaklarını kestirmek çok zor kimisi zaten saniyeler içinde ışınlanıyor kimisi milisaniyede bir şerit değiştiriyor kimisi zaten sadece aradan gidiyor
Türkiyede trafikte motor terörü var bu kadar net..
Düzgün kullananları tenzih ediyorum ve zaten aman bişey olmasın diye 1 km bile yaklaşmıyorum,yaklaşamıyorum..
barakuda26
10-04-2015, 10:41
Motorlularda herzaman yolunda gitse keşke. Ekmediğin yerde bitiyo adamlar pat diye, sinyal vermeye rağmen arkaya yapışanlarda cabası, zaten kask desen %90'nında yok...
Motorcu sonuna kadar haklı, ama yanında ailesi olan birisine böyle konuşmak kendini küçük düşürmekten başka bişiy degil. Acaba inip dövemese birde onuda koyucak mı? Sırf artislik yapmak için koydugunu düşüyorum videoyu.
Day Walker
10-04-2015, 10:43
Hayirli cumalar.
Al oguz sevme benim dedigim gayet acik,vicdan azabi cekme de fevri bi hareketinden gerisi seni baglar zaten.
Ayrica ne diyosun onur sen diyebilcegin bise yazmadim ben bilgin olsun.
Çok kızdım olm videoyu izleyince sana kaldırmışım kusura bakma kardeşim :)
Walla fevri falan o an hiç bişey görmüyo adam. Bunlar son zamanlarda iyice türediler yaa birine sebep oluyolar yada kendilerine.
optimus_prime
10-04-2015, 10:47
trafikte bile yanda gececek yer olsun diye bile bile emniyet şeridine yakın durmuyorum
bu adam hususi göre göre motorun üstüne sürüyor ama yine de yanında bayan var ve adam üstelememiş döverim koyarım diyorsan inip dövseydin artizzzzzz
darkmoon
10-04-2015, 10:49
Bende motor sürdüğüm için az çok anlıyorum o motor süreni.. o tranporterı süren arkadaş orda o adamı üstüne çıksa vursa ezse o motorlu hastanede gözü açardı tepkisi ondan arabaya ne olur hiç bir şey belki bir kaporta işçiliği o kadar..
o adamın yerinde olmadan motor sürmeyen biri atar tutar anlayamaz onun tepkisinin nedenini orda onun canı var çünkü ortada ..
bir kere motorun üstüne binin anlarsınız.. bunu motor ömrü boyu sürmemiş arkadaşlarım için diyorum arabanın içinden bakdığın gibi değil hayat motorun üstünde..
açıyorsun sıcak havalandırmanı o yağmurlu soğuk havada açıyorsun müziğini güvenliğin tam abs,airbagler ,esp v.b diğeri yağmur çamur soğuk hepsi üstünde kaportada sensin airbagde sensin her şey sensin..
Minibüs ve halk otobüsünden sonra üçüncü sırada gelir motorcu terörü bu ülkede. Önce magdur edebiyatını bırakıp bunu kabul etmek lazim.
Transporterdaki kişi hata yapmış da özür dileyen birine yanında eşi sevgilisi vs varken dayılanmak neden? motorcu dua etsin de düzgün birine denk gelmiş. yoksa o kamera kayıttayken g.tüne sokar videosunu youtube'da yayınlarlardı.
B.Battal
10-04-2015, 10:52
Bir sürü video var buna benzer. Motor sürücüsünün tepkisi yüzünden bu video bu kadar popüler oldu sanırım.
Adam gayet haklı ve bu tepkinin parlak yüzlü bebeyle bir ilgisi yok. İnsanın canına kast edersen gözü döner karşısındaki parlak da olsa toparlak da olsa tepkisi aynı olacaktır.
Araba da kullanıyorum motorsiklet de ikisinde de suçlu suçsuz olunabilir önemli olan insanlık. Etrafındaki araçların, yayaların ve hayvanların da can taşıdığını unutmamak.
tarnsporterlıyı savunduğumdan değil ancak videoyu birazdaha dikkatli izleyince yanılıyorda olabilirim, motorcu sola doğru açıyo kendini yol genişleyince,sonra su birikintisini fark ediyor vazgeçiyor, bu sıra taransporter boşluğu görüp sollamaya çıkıyo, motorcuda gaza oturuyo ve sıkışıyolar. motorcunun uslup biraz gereksiz.
M U R A T
10-04-2015, 10:56
2 tekerlek kullanmayan için hava hoş özür dilemesi bir şeyi değiştirmez herkesin tek canı var
aphelion
10-04-2015, 10:58
Hayır çektin kameraya lafını söyledin daha internete niye veriyosun şer..siz amacın ne.
çocuk ters bişey söylememiş hala tehdit ediyor birde ailesinin yanında.transporter servis aracı olup içerde de 4-5 kişi olsaydı "abicim biraz daha dikkat eder misiniz" derdi ancak.
BurakOzdemir
10-04-2015, 11:00
transporturcu yu savunan yok konuda . motorcuyu tehlike atmış . her türlü hatalı .her trafikte hata yapana artistik yaparsan vururlarr ..
kaç defa vurdun vuruldun merak ettim :D engin tecrübeleri paylaş bizimle
motor kullananlar bi adam gibi kullansın önce ondan sonra saygı beklesin insanlardan.
Resmen bıktım usandım artık özellikle şu ufak scooterları kullananlardan. Trafikte gelip zorla araya sıkışıyor geçemeyince el kol yapıyor sanki ben demişim ona gir o araya diye. Geçen de şerefsizin teki aynamı kırıp bastı kaçtı arkasına bile bakmadan, yakalayamadım aramıza araba girdi iyi ki de yakalamadım üstünden geçecektim o sinirle şerefsizin.
i-vtec07
10-04-2015, 11:12
kaç defa vurdun vuruldun merak ettim :D engin tecrübeleri paylaş bizimle
kaç kere adam dövdün sen paylaş dinleyelim .
Motorlu olan Trafik polisi felan mı?
Üzerindeki yagmurluk onu andırıyor belki Transporterci o yüzden sesini çıkarmadı
poseidon
10-04-2015, 11:21
Haklıyken haksız duruma düşmek budur
Trafikte her haklı olan döverim asarım keserim biçerim dersen ne olacak
Olay karşı tarafın alttan alması ve motorucunun kaskına güvenmesinden kaynaklıdır bu kadar basit gün gelir biri karşına çıkar seni döverim dersin götünden silahla bıçakla vurur seni sonrada youtuba koyar bizde izleriz kahkalarla..
Öte yandan trafikte motora saygı diye bir olay söz konusu bile olamaz motorcu arkadaşlar kusura bakmasın
Ben hayatımda sürekli şeritte giden motor hiç görmedim aynadan takip etmek imkansıza yakın yerinde dursa saygı gösterelim ama ne yapacaklarını kestirmek çok zor kimisi zaten saniyeler içinde ışınlanıyor kimisi milisaniyede bir şerit değiştiriyor kimisi zaten sadece aradan gidiyor
Türkiyede trafikte motor terörü var bu kadar net..
Düzgün kullananları tenzih ediyorum ve zaten aman bişey olmasın diye 1 km bile yaklaşmıyorum,yaklaşamıyorum..
Söylediklerinin büyük bir kısmı doğru ama genelden özele inersek bu durumda Motorsiklet sürücüsü haklı.
Haklılığın ötesinde hata veya dikkatsizlikten dolayı değil bile bile ve göre göre şeridine tecavüz edilerek sıkıştırılıyor.
Çünkü transporter arkadan geliyor. Görmemesinin imkanı yok.
Dediğin gibi trafikte hakkını asarım keserimle aramak cehalet göstergesi ama istanbul gibi her 10 arabadan 6 sının motorları sıkıştırdığı bir trafikte ne kadar sakin olabilir insan yani kim bilir sıkıştıran kaçıncı araba... (bu arada hayatımda 2 kere motor kullandım) motorlar suçlu -özellikle pizzaman ler- ama adam akıllı motor kullananları trafikte motorlu araç olarak görmeyen otomobil sürücüleri de onlar kadar suçlu bence...
Bir sürü video var buna benzer. Motor sürücüsünün tepkisi yüzünden bu video bu kadar popüler oldu sanırım.
Adam gayet haklı ve bu tepkinin parlak yüzlü bebeyle bir ilgisi yok. İnsanın canına kast edersen gözü döner karşısındaki parlak da olsa toparlak da olsa tepkisi aynı olacaktır.
Araba da kullanıyorum motorsiklet de ikisinde de suçlu suçsuz olunabilir önemli olan insanlık. Etrafındaki araçların, yayaların ve hayvanların da can taşıdığını unutmamak.
Ben senin arkana bindiğimde sen niye beni düşünmüyosun . En son E5 de yere sabitlenen plastik dubalara bacağımı çarpmıştın ulan :) Dikkatli kullanın olm, motorcu da dikkat etsin otomobil sürücüsü de. Herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bazen hakkaten ben bile motoru fark edemiyorum, bi anda yanımda bitiyo.. Ya o esnada çukurdan kaçmak için hamle yapsam ... Motorcu adamın bi tık daha her ihtimali düşünmesi lazım kanka
Ne araç kullananlar ne de motorcular... Hiç bir şeyi genel olarak kuralına göre yapamıyoruz.
Ya düzgün bir şoför şu saçma sapan kullanan motorcularla karşılaşıyor ya da şu düzgün kullanan motorcular abuk sabuk araç kullananlara rastlıyor.
Herkes birbirini kötülüyor, kendini kuruyor, sonra genellemeler havada uçuşuyor.
BurakOzdemir
10-04-2015, 11:27
kaç kere adam dövdün sen paylaş dinleyelim .
puhahahahahahaha
Bu nasil yorumdur ? Motora binmiyorsunuz belli biraz saygi duyun Bari. Sinek ezer gibi ezerim demekle olmuyo haci abi. motor surerken evet aralara girmek tehlikelidir motor kullaniyosan trafigi cook iyi okumak şart. Fakat bizim insanimiz kasitli sikistiriyor. Bide senin gibi dusunenler var tabi.
Motor surmeye basladigimdan beri motorla en az 10 15 mt ara birakirim. Bi hata yaparsa altima girmesin. Arkadan geliyosa aracin kafayi cekiyorum ki rahat gecsin, yagmurlu oldugunda adamin yanindan tapagaz gecmiyorum su birikintisinden adamin dengesi bozulmasin. Bu saygidir. Bide bilincli araba kullanicisiniz bu forumda...
Pizza motorlarina bende tavim. Ne kask takiyolar ne korkuları var abuk subuk yerlere girip cikiyolar. Kendini riske aratiyo altinda kalsa adaminda basini yakicak vicdan azabi cabasucabasi
Bu nasil yorumdur ? Motora binmiyorsunuz belli biraz saygi duyun Bari. Sinek ezer gibi ezerim demekle olmuyo haci abi. motor surerken evet aralara girmek tehlikelidir motor kullaniyosan trafigi cook iyi okumak şart. Fakat bizim insanimiz kasitli sikistiriyor. Bide senin gibi dusunenler var tabi.
Motor surmeye basladigimdan beri motorla en az 10 15 mt ara birakirim. Bi hata yaparsa altima girmesin. Arkadan geliyosa aracin kafayi cekiyorum ki rahat gecsin, yagmurlu oldugunda adamin yanindan tapagaz gecmiyorum su birikintisinden adamin dengesi bozulmasin. Bu saygidir. Bide bilincli araba kullanicisiniz bu forumda...
Pizza motorlarina bende tavim. Ne kask takiyolar ne korkuları var abuk subuk yerlere girip cikiyolar. Kendini riske aratiyo altinda kalsa adaminda basini yakicak vicdan azabi cabasucabasi
Hacı motora eyvallah saygımız var, gördüğüm zaman ben de sağa sola yanaşıp yol açarım selamlaşırız gider , bilinçli sürücüler ayrı tutuluyor zaten. Ama büyük çoğunluk da hakediyor sinek gibi davranılmayı. Sen takip mesafesi , lastik izi nedir bilmeden atın götünde uçuşan sinekler gibi kör noktamda gidersen ani manevrada hiç bi hak iddia edemezsin.
Yemin ediyorum kasislerde,çukurlarda hep tedirgin oluyorum gözüm hep dikiz aynasında "ulan motorcu var mı arkamda, bagaja saplanır mı" ... Bunları biraz da motorcuların düşünmesi gerekiyo .. Dediğiniz gibi motorcunun trafiği okuması gerekiyo..
i-vtec07
10-04-2015, 11:37
puhahahahahahaha
ahahhaha..
Adam gelecek benim kör noktama sokulacak , trafikte camımın dibine kadar girip duracak ayakları artık kaportaya sürter şekilde , gelip aynama takıp gidecek afedersin ama değil sinek ben de *** gibi ezerim onu isteyen istediğini söylesin umrumda bile olmaz. Bu muameleyi görmek istemiyorsa önce kendisi dikkat edecek kurallara ki karşısındakinden de aynı özveriyi görsün. Arkadaşın yorumu gayet yerinde bence o yüzden.
Hacı motora eyvallah saygımız var, gördüğüm zaman ben de sağa sola yanaşıp yol açarım selamlaşırız gider , bilinçli sürücüler ayrı tutuluyor zaten. Ama büyük çoğunluk da hakediyor sinek gibi davranılmayı. Sen takip mesafesi , lastik izi nedir bilmeden atın götünde uçuşan sinekler gibi kör noktamda gidersen ani manevrada hiç bi hak iddia edemezsin.
Yemin ediyorum kasislerde,çukurlarda hep tedirgin oluyorum gözüm hep dikiz aynasında "ulan motorcu var mı arkamda, bagaja saplanır mı" ... Bunları biraz da motorcuların düşünmesi gerekiyo .. Dediğiniz gibi motorcunun trafiği okuması gerekiyo..
aynen öyle motorcu kollamaktan yola odaklanamıyorum artık özellikle e-5 de , vızır vızır her yerden fırlıyorlar. Hayır korkuyorum bi gün çukurdan kaçıcam diye gömücem bitanesine geberip gidecek sonra bide katil olucaz yok yere. Allah göstermesin.
ceyhun737
10-04-2015, 11:40
LiveLeak.com - Motorcycle Tries To Pass Between Two Cars (http://www.liveleak.com/view?i=00f_1428324497)
Bu ve benzeri salak saçma hareketi yapan o kadar çok var ki eminim forumda da vardır
Benim lafim telefonla konusup yola atlayana, durduk yere ben gecerim tribine girip sikistirana, saygisizlara ,
Bende araba kullaniyorum. Birtek siz kullanmiyorsunuz. Bukadar zor değil gelen adami kollamak. kapiyi mal gibi acanlarmi , ibneligine sikistiranlarmi? Nedir bu dusmakdusmanlik. Herkes sizin gibi ezerim tribine girerse motorcu arabadan indirip agzini yuzunu kirsin bumudur ? Yapmayin abiler yapmayin. Biraz saygi . Bukadar gaddar olmayin oda can . Yolda kedi kopek yavrusu gorsem icim kotu oluyo siz insan evladi oldurmekten bahsediyorsunuz.
Videoda motorcuyu savuncak degilim fakat su motorlara uvey evlat muamelesi yapilmasin
darkmoon
10-04-2015, 11:56
empati yapın arkadaşlar gerisi kolay..
araba sürmeyi bilmeyen aniden önünüze kıran makas atmayı onu bunu sıkıştırıp tehlikeye atmak sanan zibidiyle.. tek tekeri kaldıran agresizfçe ve kuralsız eğitimsiz motor süren kişiler bir fark yok aynıdır tek farkı biri arabada biri motorda..
motor eğitimi almış özellikle vespa academy yada honda motorsiklet kursu gibi profesyönel yerlerden yada kişilerden eğitim almış motorcular zaten öyle şeyler yapmazlar bilinçlidirler..
Duzeltme yapamıyorum bazen yanlis oluyo telefondan kusura bakmayin ekran kucuk olunca :)
Day Walker
10-04-2015, 12:02
walla sıkışık trafikte azda olsa kenara kaçıp motorculara yol vermişliğim çoktur ama lafım o dibime giripte ben ustayım diyenlere. Bide yolamı bakıyım motorcu geliyomu onamı bakıyım diye uğraşmak var.
Kimiside arabanın yanına geliyo hanıma bakmaya çalışıyo o zaman bende film kopuyo işte o zaman anasından emdiği sütü burnundan getiriyorum adamın. Sıçtığı deliğe kadar giderim acımam altıma da alırım gerekirse :mad:
https://m.youtube.com/watch?v=G5Ix-PeTkN4 cok eski videodur bircok kisi bilir. Boyle araba surdukce insanlar motorlar ve motorcular trafikte uvey evlat muamelesi gorucek.
LiveLeak.com - Motorcycle Tries To Pass Between Two Cars (http://www.liveleak.com/view?i=00f_1428324497)
Bu ve benzeri salak saçma hareketi yapan o kadar çok var ki eminim forumda da vardır
al işte idiot mal değneyi aradan gecemedin noldu sinek gibi yapıştın yere daha beterde olabili geberip gidebilirdide yandakinin altınada girebilirdiki, bmwdeki kullanan muhtemelen fark etmedi sallanmadı bile araba olan camurluk yada kaputa oldu
Abi bende motorculara ayar oluyorum. Sinyal veriyorum dönücem inatla burnunu sokuyor. Rüzgar yememek için Arabanın yanına geliyo çukurlara onlar Yüzünden düşüyorum. Hele paketçiler aman aman..
ceyhun737
10-04-2015, 12:10
https://m.youtube.com/watch?v=G5Ix-PeTkN4 cok eski videodur bircok kisi bilir. Boyle araba surdukce insanlar motorlar ve motorcular trafikte uvey evlat muamelesi gorucek.
Ya tek Taraflı bakıyorsun , araba suçlu da motor normal HIZLA mı geliyor yapma sende
O hizda arabada olsa vururdu. 40 la sola atlanmaz.
Ya tek Taraflı bakıyorsun , araba suçlu da motor normal HIZLA mı geliyor yapma sende
Hızın ne önemi var orada? Sol şeride o şekilde çıkılmaz. Motorcu sabırlıymış açıkçası ben olsam o dobloyu sağa çektirir adamın o günlük tüm keyfini kaçıracak bir uygulama yapardım. Resmen canına kastediyorlar adamın.
Aranel Ciryatan
10-04-2015, 12:30
Hep bir motorcu maduriyeti konuşuluyorda. Trafikte abuk subuk giden yine onlar. Kimse zorla bin demiyor motor kullananlara. Ben köprü trafiğinde beklerken o aralardan gitme riskini göze alıyorsa düşünce ağlamayacak.
Video'ya gelince Transporter sürücüsü evet hatalı. Fakat öyle efelenmekle olmuyor bu işler. Sıkıyorsa aynı efelenmeyi bir minibüs şöförüne yapsaydı bakalım ne oluyordu :D
Valla ben bazen motorcuları fark etmiyorum bile o kadar dikkatli sürmeme rağmen. Birden yanımda bitiyorlar nerden çıktı nerden geldi anlamıyorum.
Hele şu ecza deposunun kuryeleri mc donalds burger king sürücüleri . Bir hızlı sürmeler ölüme meydan okuyor arkadaşlar . Arkama geliyor resmen stoplarda ilerliyor ani bir fren yapsam takla atıp düşecek .
cabrioleter
10-04-2015, 12:40
Minibüs ve halk otobüsünden sonra üçüncü sırada gelir motorcu terörü bu ülkede. Önce magdur edebiyatını bırakıp bunu kabul etmek lazim.
Transporterdaki kişi hata yapmış da özür dileyen birine yanında eşi sevgilisi vs varken dayılanmak neden? motorcu dua etsin de düzgün birine denk gelmiş. yoksa o kamera kayıttayken g.tüne sokar videosunu youtube'da yayınlarlardı.
"Bir ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke düzelmez." demişti bir zat-ı muhterem.
yok bıçağı varmış yok silahı varmış. ulan adamı ha silahla öldürmüş ha sıkıştırarak. adamın canıyla oynamış tepki mi gereksiz? bu foruma kaç tane konu açıldı yok trafikte küfür taciz palakası şu ulaşalım diye. herkes altına gidelim indirelim diyordu. bu sadece küfür ve taciz için. orada adamın canıyla oynanmış be.
hadi ülkede motorcu terörü var bisikletçi terörü de mi var. bisiklet yolunun olmadığı yerde yola çıkıyoruz adam 10 cm farkla yanından geçiyor hem de en boş yolda. bir panik yapsan, yuvarlansan gittin. bu ülkede 2 tekerleklilere hiç saygı yokken kimse motorcu teröründen bahsetmesin.
al işte idiot mal değneyi aradan gecemedin noldu sinek gibi yapıştın yere daha beterde olabili geberip gidebilirdide yandakinin altınada girebilirdiki, bmwdeki kullanan muhtemelen fark etmedi sallanmadı bile araba olan camurluk yada kaputa oldu
Ve bu adamın youtube'da moto Vlog channel'ı var
Aynen sürücünün hafif çelimsiz ve genç olmasından yüz alıp goproya malzeme vermek için uzatmış.
Genelde kaza veya hayati tehlike olmadığı sürece istediğim kadar sinirli olayım , karşı taraf özür dilediği saniyede kapatırım olayı devam ederim.Aynı şekilde hatamı farketti ve özür dilediysem de karşı taraftan aynısını beklerim.Aynısını ben yaşasam ve özrüm sonrası o laf edilseydi devirmiştim transporterin kapıyla.
olması gereken bu.
ayna kırma olayına gelirse eğer herif abi görmedim yerine sanane lan gibi bi cevap verseydi o zaman icabına bakılabilirdi. İnsanlik hali görmemiş olabilir. Bende hem motor hemde araba kullanıcısı olarak her iki tarafıda çok rahat anlayabiliyorum
huseyinturk
10-04-2015, 13:07
Olayı niye motorcu- minibüsçü vs diye taraflaştırıyoruz ki. Bu ülkede onun bunun çocukları trafiğe motorlada çıkıyor, arabaylada çıkıyor, ticari araçlarlada çıkıyor. Motorcunun riski fazla olduğu için mağdur duruma düşmesi kolay, nasıl ki adamın motorla trafiğin kilitlenmesinden etkilenmemek gibi bir avantajı varsa riskin daha yüksek olması gibi bir dezavantajıda var. Minübüsteki belli efendi bir insan, onu geçtim yanında anası-eşi herneyse bayan var. Ben orda 3. araç olsam, olayı duysam minibüsü kullananın tarafında inerdim aşağı.. Seni döverim youtube koyarım oldu amk(spor gazetesi) adaleti vs boşverelim herkes kendi işini görsün o zaman taş devrine dönelim
huseyinturk
10-04-2015, 13:09
Şöylede bir şey var motorlar cidden daha seri şerit değiştiren araçlar olduğundan, aynadaki görüntüsü daha küçük araçlar olduğundan bazen farkedilemeyebiliyor. Sol aynada gördüğüm pizzacı saniye içinde sağımda bariyerle benim aramda korna çalıyorsa onun hayatını riske eden ben değilim kendisidir kimse kusura bakmasın
Transporter cıyı savunduğum filan yok en baştan söyliyim.Hatalı,motorun önüne kırıyor.Motorcu sinirli,aç camı dedi adam açtı camı özrünü diledi.Motorcu baktı çelimsiz,bebe başladı artisliğe.Aynı artisliği zifir siyah camlı,camı açtığında belirecek olan yarma bi arkadaşa aynı artisliği yapabilecekmiydi acaba??Bide yanında ailesi olan birisi.O kafasındaki kaska ya da baktım yemezse motorla aradan kaçarım muhabbetine güvenmesin,piyasada kimse boş gezmiyor artık.
HondatugraL
10-04-2015, 13:21
Adam görmemiş olabilir belki ama bu şekil motorlarında sol şeritten saçma sapan gitmeleride uyuz ediyor adamı. Kendi kendine bile düşse arkadakı aracın ezme riski daha fazla. Neyine güvenipte motorla soldan gidiyorsun ki.
Bende motorsiklet sürücüsüyüm. Ama kimseye dayılanmamak lazım . Burası Türkiye . İnsan canının 1.25 TL lik değeri var şu ülkemizde. RR kaç tane motoru biçip kaçıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=ztWs7RJ6Ne0
individual
10-04-2015, 15:28
Tamam motorcuları fark edelim trafik'de ama çok ters noktalarda oluyorlar.
Mesela bu videodaki gibi.
LiveLeak.com - Scooter woman miraculously avoids being crushed by truck (http://www.liveleak.com/view?i=031_1428614430)
ceyhun737
10-04-2015, 15:44
Ve bu adamın youtube'da moto Vlog channel'ı var
Ya zaten işi bilenler de bu hareketleri yapıyor , emin ol forumda bunları yapan da çoktur
"Bir ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça o ülke düzelmez." demişti bir zat-ı muhterem.
yok bıçağı varmış yok silahı varmış. ulan adamı ha silahla öldürmüş ha sıkıştırarak. adamın canıyla oynamış tepki mi gereksiz? bu foruma kaç tane konu açıldı yok trafikte küfür taciz palakası şu ulaşalım diye. herkes altına gidelim indirelim diyordu. bu sadece küfür ve taciz için. orada adamın canıyla oynanmış be.
hadi ülkede motorcu terörü var bisikletçi terörü de mi var. bisiklet yolunun olmadığı yerde yola çıkıyoruz adam 10 cm farkla yanından geçiyor hem de en boş yolda. bir panik yapsan, yuvarlansan gittin. bu ülkede 2 tekerleklilere hiç saygı yokken kimse motorcu teröründen bahsetmesin.
hadi bisiklet terörü de var diyelim.. ulan memlekette iki ayaklı yaşlı insan ya da çocuk terörü de mi var di mi? "iki teker" ortak parantezinde motorla bisikleti aynı kefeye koyabiliyorsak, "iki" parantezinde bunlarla da birleştirebiliriz.
Burda bile isteye adamın üstüne sürmüş, ben her tür motor kullanıyorum ama bazen istemeden arabayla sıkıştırdığım oluyor ama istemeden dalgınlıkla kendi aracımı duvarada sürtüğüm oluyor, bie isteye yapmıyorum.
Ben motorla seridimde insan gibi giderken pizacılar bile isteye motoru sıkıştırıp yanından geçiyor onlar insan değil 1000tl maaşla ölse yerine 5dak sürmez biri geçer bunu akıl edemiyorlar bunlar aptal diye gidip düşücem diye bir dünya yok.
Motor üstündekini farklı sebeble sıkıstıran oc ları çok,
1 motoru beyenip nasıl aldı diye bile isteye, yada trafikte nasıl gidiyor, 2 motorlan çekilsin 3 sağna soluna bakmayan nasılsa bana zarar gelmez 4 arabamı cizecek dur sıkıştırayım vs.
Dolmuşcular özellikle otm kapıyı açıyor, kadınlar görmeyip sen motorsun gitsene diyen oldu annan motor dedim, yeri geldi motoru bırakıp taksi durağına girdim, kimse ufak cocuk gördü demesin o an orada canınız malınız var karşınızda kim olsa fark etmez.
Ayrıca çok hikaye duydum motor yanımda gidiodu hiç sevmem telenumı kaskına attım filan, şimdi hepsi trafik çok ağlayarak scooter aldı, özellikle kilo problemi aile izni alamayan motora binemeyen adamlar dikkatsiz davranıyor, egzoz sesini duyunca kaçıyorlar, harlede sıkıştıran yok 1000rr da sıkıstırda bile korkup kaçıolar maxi scooterda sıkıstırma artıyor 125cc ile yaşamaya hakkım yok, bu memlekkette siyah film camlı ankara plakalı e200den başka birşeye binilmez.
individual
10-04-2015, 16:08
Herşeyden önce iki taraf'da saygılı olmalı bence.
Motorcu arkadaş minibüs'e gider yaptı'da allahdan içi halı saha dönüşü bir gurup genc'e denk gelmedi.
Yoksa olay farklı bir boyut alırdı.O video hiç yayınlamazdı belkide....
S.Özeren
10-04-2015, 16:12
Bu video için konuşmuyorum
Bazı motor kullanan vatandaşlar kendini iett otobüsü sanmaktan vazgeçer ise bence çoğu problem çözülür
Yahu tamam motorları fark edelim eyvallah. Ama transporter surucusu belli ki genç bir arkadaşımız. Ne devam ediyorsun atara gidere. Bir de utanmadan paylaşmış internette. Aynı şeyi bana yapsa özür dilediğim halde gidere devam etse afedersiniz o go proyu o adamın makatından içeri sokarım.
Çocuğun ailesi umarım motorluyu bulur. Gücü kendinden zayıflara yeten embesilin teki.
Motorcu haklı ama gördüğüm kadarıyla yanında bayan olan birine hem de hatasını kabullenmişken böyle yüklenmesi hiç yakışmamış.
Motorcular şunu bırakması lazım : işine gelince beni farkedeceksin, işine gelmeyince aralardan derelerden çizgi üstlerinden gideceksin.! Yok öyle kardeşim, sen de taşıtsın, sen de diğer taşıtlar gibi hareket edeceksin. Geçen gün, sol şeritten, yanımdaki arabayı geçtikten sonra orta şeride geçeceğim, (saniyeyi anlatıyorum ) sinyalimi verdim, tam geçeceğim, aynaya baktım, adamı görmemle mermi gibi geçmesi bir oldu.!! Yanımda eşim, oturduğu yerde sıçradı, öyle bir geçiş yani. E be kardeşim, o hızla, çizgi üstünde ve iki araç arasında ne işin var. Yeminle, hafif dokunsam 200 mt ilerden alırdık abimi. Sonra ? Bir motorlu daha farkedilmedi.!!
:icon_tup:
doncarlo
10-04-2015, 18:27
Motorcu arkadaş fazlasıyla haklı ama bu onun sopalık olmadığı manasına gelmiyor.Umarım ucu açık birine denk gelmezde vlog yapmaya devam eder.
herşeyden önce adamın yanında ailesi var ayıptır be yazık günah.
Abimiz önce döver sonra Youtube'a koyar.
Transporter arkada 4 kişi daha taşısa; önce döver, sonra mezara koyardı... Her şeyi geçtim, yan koltukta bi' hanım var galiba, yanılıyor, yanlış görüyor da olabilirim. Eğer öyleyse, yapılacak çok belli; "Kardeş aynaya dikkat et, biraz daha dikkatli ol motorsikletliler için".
34btr1907
10-04-2015, 19:30
aç camı aç derken transportra tekme yada yumruk atıyor motorlu daha onu yaptıgında camdan ıcerı alırdım onu konusmaya fırsat vermeden,dınlemeden.
sıkıstırmıs motorlu kızmakta haklı 2 laf soylersın elbet de boyle degıl,yok youtube yok dovermıs bılmem neymıs show yapmıs artıs ıyı sakin bı adama denk gelmıs.
Transporter hatalı tamam ok, motorcunun tepkisi yanlış adam ters bişiy dememiş döverim falan abartmış.
Transporter hatalı tamam ok, motorcunun tepkisi yanlış adam ters bişiy dememiş döverim falan abartmış.
Tayfun bey bu ülke nereye gidiyor ?
Tayfun.O
10-04-2015, 20:47
Motorcu haklı ama gereksiz atar yapmis trafikte olur böyle şeyler. Transporterı süren adam belki dalgındır.Hepimiz farkında olmadan sıkıştırabiliriz veya bizi sıkıştırırlar 2 düdük çalarsın olur biter.
İş sürekli kavga boyutuna gelecek raddeye gelmemeli bence
Tayfun bey bu ülke nereye gidiyor ?
Ben o kısmı düşünemiyorum artık kendi derdimdeyim :) sonumuz hayır olsun..
SekoLive
10-04-2015, 20:51
İnsanliga delikanlilkiga duyarsız olup motora duyarlı olsan ne olucak ki? Adam kusura bakma demiş videoda da agir bi durum yok bana kalırsa ufak bi frenle yavaşlatır
Motorlara saygiliyim elden geldikçe yol veririm arkasından gitmem ama bu adam gibilerin savunulur yani yok
Yahu arabayla gunde 10 kere sikistiriliyorum, yol benimken onume atlayanlar yuzunden carpisma noktasina geliyorum uc yuz kere sacma sapan hareketlere maruz kaliyorum. Burasi turkiye attigin adimi 3 kere kontrol edeceksin arabadaysanda motordaysanda. Trafikteki okuzlerin motor araba ayrimi yok ikisine de ayni okuzlukteler motorcu arkadas cocugu gorunce motorcu pasif agresif hastaligi kabarmis. Su trafige cikana kadar ""taksicilere,"" dolmusculara, ozel halk otobuslerine, kadin suruculere ve motorculara laf edenlere cok kizar laf ederdim de varmis bir bildikleri iste, ha istisnalar var midir ? Vardir tabi ama istisnalar kaideyi bozmaz.
Siktirsin gitsinler adam gibi motor kullansınlar ondan sonra saygı beklesinler yırtık dondan fırlar gibi nereden çıkacakları belli değil buldukları her delikten kafalarını sokan sağdan soldan kafalarına göre yardıran önce kendi canını hiçe sayan adama saygı maygı göstermem.Türkiyedeki motorcuların %90 ı saygıyı hak etmiyor cahiller videoya gelirsek benim aynama vuracak öylemi ? Gidonunu sokmam belki çıktığı yere...
lethaldoze
10-04-2015, 21:13
Peki o motorcu önü bomboşken koca yolu işgal edip en solda tın tın nereye gidiyor.
Geçsin sağa. Trnasporterinde yaptığı yanlış bilerek fazla yatmış üstüne.
Ama motorcuda çelimsiz gördü kabadayı kesildi dövermiş. Ah diyorum sağlam birine denk gelseydi bak bakalım bidaha trafikte millete kabadayılık yapıyormu. Çocuk bide alttan alıyo. Yanında ailesi var.
Tam bir trafik magandası hiiiçç haklı falan değil.
yolda iki şeridi ortalayanla burada sol şeridin sağ çizgisinden giden arkadaş arasında bi fark göremiyorum. bende hem araba hem motor kullanıyorum hatta motor maceramın başındayım ama böyle çizgi üzerinden gitmemeye dikkat ederim. Denizli trafiği biraz keşmekeştir. köyden kentten gelenlerin alıştığı bir kullanma stili olduğundan diğer araçlara dikkat etmez. Olabildiğince motorla sıkıştırılmamaya dikkat ederim. motorlulara da yol veririm. herşey karşılıklı bana birisi böyle bi hareket yapsa kızarım ederim ama yine de insani yanım ağır basar. Ama insan olmayana karşı biber gazı hazırda bekler.
mert_can 41
10-04-2015, 22:39
Ben motor sever biriyim ve alıcam da bu yüzden trafikte iki kat özen gösteririm ama bazıları gerçekten sinir sistemim bozuyo adam daha geçen gece adam eletirikli bisikletle ışık falan hak getire tamponuma yapışık geliyo neyse gazladım ilerde sağ döncem yavaşladım sinyalim yakılı adam gelmiş içerden sıkıştırıyo hız kesmeden eğer dikkatli biri olmasam katil olucaktım ve arkadaş yüzünden refüja çıkıyodum çok kovaladım ama kaçtı elimden videoda tama transpoter suçlu katil gibi dalıyo ama okdar tepkide abartı adam özürdiliyo işte devam et
beratyuksel
10-04-2015, 23:19
Transporter suçlu evet, ama döverim falan olmamış.
Diyelim ki aile olmasın arabada, bayan olmasın. Yine döverim de youtube koyarım da bunlar yanlış olaylar.
Trafik magandası olmamak lazım. Trafiğe araba kullanmaya çıkıyoruz boks maçı yapmaya değil. Sakin olmak lazım, hata varsa ilk seferde sakince uyarmak lazım. Anlamıyorsa yap gerekeni eyvallah.
Hatalıysak da özür dilemeyi bilmek lazım.
Tayfun.O
11-04-2015, 00:27
Ben motor sever biriyim ve alıcam da bu yüzden trafikte iki kat özen gösteririm ama bazıları gerçekten sinir sistemim bozuyo adam daha geçen gece adam eletirikli bisikletle ışık falan hak getire tamponuma yapışık geliyo neyse gazladım ilerde sağ döncem yavaşladım sinyalim yakılı adam gelmiş içerden sıkıştırıyo hız kesmeden eğer dikkatli biri olmasam katil olucaktım ve arkadaş yüzünden refüja çıkıyodum çok kovaladım ama kaçtı elimden videoda tama transpoter suçlu katil gibi dalıyo ama okdar tepkide abartı adam özürdiliyo işte devam et
Valla ben hiç kasmıyorum o konuda daha 2 ay önce altıma bi elektrikli bisiklet girdi ön tekerinin üstüne çıktım yamuldu ben park ediyorken sağımdan çıkarsa olacağı bu(aklınca gireceğim yerden bana makas atmaya çalıştı) ne kural biliyorlar ne başka bir şey , o elektrikli bisikletleri sen 15-14 yaşında ki çocuğa ver sonra trafiğin içine etsin cezasını yeminle onu alan babaya keseceksin 1 tane bile kalmicak ortalıkta. Burada veletler koyuyor öne çakma bassı artis artis gidiyorlar cete olmuşlar bide, ayaklıları açık gitmeleri beni deli ediyo cızırt cızırt tırmalayıcı ses çıkarıyo bide neymiş illa bişiy sürtecekmiş akıla bak ya .
Eskiden senin ***na koyarım vardı şimdi youtube'a koyarım var..
Değişen tek şey teknolojik, maganda yine maganda motosikletlilere öncelik tanırım ilk o gitsin diye beklerim.. -de bu transporter başkasında olsa magandaya magandalık yapar sıkıştır bariyere vallahi, efendi gibi git adam özür dilemiş kafaya kamera takmış ya illa artistlik yapacak..
Ne gerek güzel kardişimmm..:o
İbrahim33
11-04-2015, 07:58
Bu motorluyu diyarbakır ofisin içine koyacaksın , görür o zaman artistlik yapmayı. 10 dk da atomlarına ayırırlar bunu şerefsiZim. Buldu efendi çocuğu dayılanıyor. Youtube koyacakmış , sosyal medya şebeği diyorum ben bunlara.
Eskiden mına koyardık artık youtube'a diye bir yorum okumuştum :)
Sadık Özyer
11-04-2015, 15:33
Böyle bir olay benim basima gelmisti , kiz arkadasim varken sol seritten 60 la giden motora korna yaptim cekilmedi sagina gectim ve ilerde donus icin frene bastim , petrole girdim ciktim u yaptim arkamda 125 lik cbr ile biri gelip duruyor gaza basiyorum yok sonra devam , 1 km sonra elimi camdan cikarttim gel dedim sagda bekledim geldi ilk basta arkadasim sandim sonra ise tehtitler savuran birisi oldugunu farkettim oluyordum vs vs dedi noldu dedim , sen niye frene basiyorsun vs vs. yanimdada kiz arkadasim var , sen benim kim oldugumu biliyor musun dedi kimsin dedim halen ayni sacma cumleyi tekrarladi , peki sen bilmiyorsun beni ama ilerse sirket binamiz var sor beni dedim ve gitti , arada asarimli keserimli konusuyordu fakat buna ragmen ozur diledim. ***** tatsiz olaydan sonra eve gittim arkadasimin birisi gormus beni aradi , adini sordum soyagacini ogrendim. Eh oyle kizin yaninda artislik yapan adami is yerinde bulmak dovmek cok rencide edici olacakti , hemen gittim dukkana tek basima girdim cocuga sen misin diyip direk disari cikarttim yakasindan tutup butun musterilee bana bakiyordu patronu geldi , eh birazda fazla sinirle tshirtimi kaldirdim sikarim geberirsin boku bokuna dedim kuzenim silahi aldi. patronu ve kendisi bir cok kez ozur dilemek zorunda kaldi . o gun bugundur cocugu motorla gormedim. Karsidaki cok efendi imis
transporter cı hatalı motorlu haklı .ama bu video nedir ya kadını sıkıştırma falan..
https://www.facebook.com/video.php?v=904803119584109&set=vb.143672052363890&type=2&theater
individual
11-04-2015, 16:31
transporter cı hatalı motorlu haklı .ama bu video nedir ya kadını sıkıştırma falan..
https://www.facebook.com/video.php?v=904803119584109&set=vb.143672052363890&type=2&theater
Bende tam bunu paylaşıcaktım.
Bu motorcunun işi zor benden demesi...Yakında başka tarz'da bir videosu çıkar.....
yahu şerit aralarından vızır vızır geçip giderken bi s*k yok vurunca da motoru fark etmediler. bugün toplantıları vardı sanırım kozyatağından optimuma kadar şerit aralarından tapagaz gidiyorlardı.
Tayfun.O
11-04-2015, 16:42
Benim sevdiğime, anneme yapıcak s*ctığı yere kadar kovalarım,
Bu motorcular trafik müdavimi kesilmiş emenike
Şu videodan sonra bu motorcuyu indirirler bi gün.
doncarlo
11-04-2015, 17:33
Keşke motorcu arkadaşın bi vidyosuda bizle olsa , en çok o hit alır.
gurkanerkan
11-04-2015, 18:10
Bu son paylaşılan videonun öncesi var mı acaba ? Yani bayan telefonla konuşurken farkında olmadan motorcunun üzerine kırmış olabilir mi ?
valla motorcu haklımı haksızmı nedır bılmıyorum ama
4 serıt akan trafıkte onumdekı getz tın tın gıdıyordu onu boş olmasına ramen
dıkız aynasından bayan olugunu be gozunun sureklı dıreksıyonun altına gıttıgını fark ettım
korna fln caldım ıplemedı yanına gıttım
bılgıgın ya facebook ya whatsapp dan msg kostuyor kız
gercekten bu telefon ısı cıgırdan cıktı
cıddı buyuk bı ceza ların gelmesı gereklı
kımenın sonu boyle olmasın
https://www.youtube.com/watch?v=C1n6AmSkrgg
https://www.youtube.com/watch?v=C1n6AmSkrgg
gurkanerkan
11-04-2015, 18:27
Bende çok denk geliyorum trafikte mesajlaşanlara
Mert Safa
11-04-2015, 18:38
Yan yola giricem aynadan bakıyorum kimse yok sinyali veriyorum Vvvvvvvvvvvvınnnnnn :D özellikle paketciler nerden ne zaman cıkaacak belli değil
Arkamda vın vın sesi duydukca aynada motorcu arıyorum ben :D o tamponun onunden gecmeye calısmalar emniyette tapagaz gitmeler. evet videoda transportercı görüp kırmıs üstüne o net, en azından bi sinyal verse motorcuya el kol korna yapsa belki daha iyi olabilirdi. Ama adamın uslubu, tavrı cok yanlış..
Mesaj olayına inanılmaz karşıyım arkadaşlarımıda cok uyarıyorum bu konuda telefonla konusmayı geçtik, whatsappdan mesaj yazıp, netten gazete okuyoruz yani :)
Bu motorcu resmen oç. bigün birine denk gelir ağzı burnu yer değiştirir.
ceyhun737
11-04-2015, 19:35
Bir bayana bu şekilde yaklaşmak adam olamaz bu Kanı bozuk. İnşallah daha sıcak kanlı cevap alabileceği birine denk gelir de bizde izleriz hit rekoru nasıl kırılır
Sadık Özyer
11-04-2015, 19:38
Bir bayana bu şekilde yaklaşmak adam olamaz bu Kanı bozuk. İnşallah daha sıcak kanlı cevap alabileceği birine denk gelir de bizde izleriz hit rekoru nasıl kırılır
Her gün dua ediyorum gelse biri bulaşsa diye. 4 tane kamera var arabamın içinde önü arkayı sağı solu çeken yanımda biri olursa onada kamera açtırırım.
Kuşadası'nı bilenler vardır. Halkın çoğunluğu motor kullanır. Motosikletçiler önce kendine saygı duysun bence. Kendine saygı duymayan kendini trafiğin bir parçası gibi görmeyen, kimseden saygı göremez. Trafik tıkandığı zaman senin aralardan geçme gibi bir hakkın yok. Şeridinde BEK-LE-YE-CEK-SİN ha beklemeyip aralardan kıvrılıyorsan biri kapısını açtığında yada ani şerit değiştirdiğinde sana çarparsa laf etmeyeceksin.
YERMİ acab? Videolar çoluk cocuğa bayanlara.. İnsan oğlu gün günü tutmuyor, soğukkanlı olamaz, alttan alamaz, kafaya bi kan sıçramasına, göz kararmasına bakar bir bakmışsın gidon arkadan girmiş ağızdan çıkmış Allah muhafaza..
İbrahim33
11-04-2015, 21:49
yav transporterci dayaklık , tamam. ama motorcuda ibne işi amk , seni döverim youtube koyarım ne lan. erkek adam yapacağını o dakika yapar ki , herşey bir anlıktır yaparım ederimle olmaz o işler.
mert_can 41
11-04-2015, 22:01
Yemin ediyorum ilk arabayla bir çarpar iner birde bölerim sonra kim toplarsa artık insanı katil eder bu be allah böylesiyle karşılaştırmasın birde adamdan sayarlar bunu ceza yersin
Yeşil veya kırmızı üniforma giyip motora atlayan 25'li yunuscuk polisler koltuğun rahatlığından mıdır nedir adam sanıyorlar kendilerini. En basit çevirme yapacaklar diyelim g*t lalesinin biri neredeyse tek şeridin ortasında duruyo onun yanından geçmek için hem bariyere hem ona bakmak zorunda kalıyoruz. Bu ego değil de nedir ?
Şerefsiz ya tam iki şeridin ortasında dur ya da sktr git bi yerde dur nedir bunların kendini kanıtlama çabaları anlamadım. Bu video bile olayın cabası yani bi mercedese veya başka bir lüx arabaya böyle erkeklik yapamaz ama kendinden küçük biri oldu mu "hemen bunu ezeyimde ego points kazanayım" kafası var bunlarda. Yazarken bile sinirimden sıkıntıya girdim. Çooook yazık çok
Ya gerçekten trafikte sakin kalmak başlı başına bir marifet. Benim arkadaşım geçen sene trafikte bu motorcu olayına benzer bir mevzuda birini vurdu. Anasına küfür etti diye bir anlık öfke patlamasıyla. Ki cocuk sessiz sakin biriydi. Bırakın delikanlılık kabadayılık onlarda kalsın özür dileyin siz alttan alın. Trafikte artık kimse boş gezmiyor.
BurakUckun
11-04-2015, 22:55
Motorcu çok HAKLI ama keşke denk gelse bana böyle konuşan bi motorcu
Bu video bile olayın cabası yani bi mercedese veya başka bir lüx arabaya böyle erkeklik yapamaz ama kendinden küçük biri oldu mu "hemen bunu ezeyimde ego points kazanayım" kafası var bunlarda. Yazarken bile sinirimden sıkıntıya girdim. Çooook yazık çok
Polis değil kendisi.
Kafasinda kask olan adama cebinizde silah yoksa bulasmayin nereye vurursaniz vurun acimiyo mk :D
gelsin bana desın o sekılde telefonu bırak elinden diye gotune sokmuyomuyum o telefonu
kendı aracların arasından gecerken bısey yok kural yok o zaman nıye o motor kullanıyo serıdınde beklıceksın bu kadar basit
Adamı öyle bi döverlerki youtube u bırak ana habere çıkarsın. Atar tutara gerek yok trafikte.
gurkanerkan
12-04-2015, 14:01
gelsin bana desın o sekılde telefonu bırak elinden diye gotune sokmuyomuyum o telefonu
kendı aracların arasından gecerken bısey yok kural yok o zaman nıye o motor kullanıyo serıdınde beklıceksın bu kadar basit
Seyir halindeyken hem telefon kullanıp motor süren adamın hayatını tehlikeye atıyorsun hem de haklıymış gibi öyle yaparım böyle yaparım diyorsun. Motor kullanan adamın kafasında ki kaskı bir şekilde çıkaramadıkta sonra kolay kolay hiç bir şey yapamazsın. Dikkatini yolan versen ara sıra aynalara bakıp gelen motora sıkışık trafikte yol versen zaten münakaşa yaşamayacaksın. Çok basit bir şey aslında ama çekememezlik gerçekten çok büyük eziklik.
bana denk gelse de face koysam keşke....
youtube bırak instagram da twitter da hit konusu olur yediği dayagı canı çektiğinde bir daha gelip yemek ister....
ne kadar trafikte telefon kullanmak suç da olsa o suçun cezasını bu o.ç veremez....alır plakayı şikayet eder...
hakotech
12-04-2015, 14:06
pis insan..
Adam kadın erkek ayırmıyo hakkaten sonu kötü olur bu elemanın..
mK_0YURxH0w
https://www.youtube.com/watch?v=mK_0YURxH0w
hahahaha birgün bir taksici veya dolmuşçuya yapsında göreyim :D s
Seyir halindeyken hem telefon kullanıp motor süren adamın hayatını tehlikeye atıyorsun hem de haklıymış gibi öyle yaparım böyle yaparım diyorsun. Motor kullanan adamın kafasında ki kaskı bir şekilde çıkaramadıkta sonra kolay kolay hiç bir şey yapamazsın. Dikkatini yolan versen ara sıra aynalara bakıp gelen motora sıkışık trafikte yol versen zaten münakaşa yaşamayacaksın. Çok basit bir şey aslında ama çekememezlik gerçekten çok büyük eziklik.
o kadının motorcuyu nasıl tehlıkeye attıgını gostersene bana serıdınde duruyor trafıkte ?
bende motor kullanıyorum ama motor kullanıyorum dıye trafıktekı dıger suruculerden bı farkım yok olmamalıda zaten benımle hıc alakası olmayan bı kadına gidip artislik yapmamı gerektırcek bı statu kazandırmıyor bana motor kullanmak.
neler yapıp yapamıcagıma bırak ben karar verıyım
trafik sıkışık dahi olsa otomobil suruculerının motora yol verme mecburiyetı yok herkes nasıl beklıyosa oda beklıcek
ceyhun737
12-04-2015, 15:00
Adam kadın erkek ayırmıyo hakkaten sonu kötü olur bu elemanın..
mK_0YURxH0w
Aha bir tane daha ulan o kadar kişi var forumda birine denk gelmedi mi bu e5 te . Neyse denk gelir illaki sıcak canlı sohbet izletirler biraz da
crazydog
12-04-2015, 15:02
Yakında biri çıkar bu arkadaşın kafasına sıkıp atar emniyet şeridine bizde gazetelerde okuruz bu kadar atar gider iyi değil
ceyhun737
12-04-2015, 15:05
Can topçu diye profilden bir Sürü video var hiçbir taksiciye dolmuçuya kaldıramıyor:D
darkmoon
12-04-2015, 15:16
motor sürdüğüm için (Hobisel) gruplarlada bir iki tura çıkmışlığım var kısaca tek tük o camia içinde eş dost arkadaşlarımız var.. motorcular içinde hatrı sayılır sayıda polis vardır.. özellikle yunuslar şahinler zaten görevdede hep motor üstünde oldukları için bazıları normal hayattada motor sürüyor.. ayrıca astsubay subay falanda çokca sık denk geldim.. hatta eski motorumu astsubay bir abimizden almışdım..
neyse kısaca adamı şöyle yaparım asarım keserim sokarım çıkarırım döverim onu bunu şunu yaparım demeden önce genede bir beş dakka düşünün derim..
By CrAzY
12-04-2015, 15:23
Motorculara her zaman saygım sonsuz onlarda taşıt amennaa fakat böyle oç lar sürekli davayı uzatıyosa bana denk gelme harbi kırarım kolunu bacağını bu sefer motor yerine tekerlekli sandalyeyle cıkarsın trafiğe ulan şrfsz adamın yanında karısı var artislik yapıyosn seninki delikanlılığa sığarmı.
darkmoon
12-04-2015, 15:30
#122 haklı adam ama olayı abartmış.. orta şeritten gidemessin diyor araba sahibi öyle bir şey yok.. adam haklı bu vasıta değilmi diyor.. ama o öfkeyle bağırması kornaya uzun uzun basması olayı uzatması bence gereksiz.. motor sürüyorsan sabır noktan çok yüksek olması lazım yoksa hiç sürme..
ceyhun737
12-04-2015, 15:48
#122 haklı adam ama olayı abartmış.. orta şeritten gidemessin diyor araba sahibi öyle bir şey yok.. adam haklı bu vasıta değilmi diyor.. ama o öfkeyle bağırması kornaya uzun uzun basması olayı uzatması bence gereksiz.. motor sürüyorsan sabır noktan çok yüksek olması lazım yoksa hiç sürme..
Isterse korgeneral olsun Kalkıp yanında eşin arkanda çocuğun varken sana da değil , eşine Fck u diyebiliyorsa onu oraya gömersin kimse de alamaz elinden . Ha bu arada 2 tane motorum var az çok bende farkındayım sorunların.
darkmoon
12-04-2015, 15:49
Isterse korgeneral olsun Kalkıp yanında eşin arkanda çocuğun varken sana da değil , eşine Fck u diyebiliyorsa onu oraya gömersin kimse de alamaz elinden . Ha bu arada 2 tane motorum var az çok bende farkındayım sorunların.
fazla izlemedim atlaya atlaya izledim uzun bir kayıt fuck you dediyse haklısın onu diyemez karşı tarafa her türlü hak doğar o zaman..
ceyhun737
12-04-2015, 15:52
fazla izlemedim atlaya atlaya izledim uzun bir kayıt fuck you dediyse haklısın onu diyemez karşı tarafa her türlü hak doğar o zaman..
Dakika 2.43 abi
Low-Rider
12-04-2015, 15:56
Son videoyu izledikten sonra iyice uyuz oldum bu elemana, bir gün birinin elinde kalır.
Hem yolu adam gibi ortalamadan gidiyor, yolun tam ortasından gitmeyen motorsikletler asıl tam terörist. Arkadan arabayla gelen adam öndekinin ne yaoacağını kestiremiyor.
Low-Rider
12-04-2015, 15:58
ruh hastası lan bu herif
https://www.youtube.com/watch?v=zxKvRMWA6z4
şimdi gidip jettaya neden sarıyor ? hadi diğerlerinde haklı burada sebep ne ? kalır bir gün birinin altında bulur belasını
darkmoon
12-04-2015, 16:00
bu videoyu izledimde hakkatten o arkadaşda bir sıkıntı var..
Kaskına cok güveniyor heralde :D
Belasını arıyor bana denk gelmesini isterim
PiscocuK
12-04-2015, 16:40
bu videonun altında film kopmuş.birgün temiz dayak yer aklı başına gelir..benim başıma gelsede ben kaçarım hala 6 ayım var benim :D
PiscocuK
12-04-2015, 16:42
bu videonun altında film kopmuş.birgün temiz dayak yer aklı başına gelir..benim başıma gelsede ben kaçarım hala 6 ayım var benim :D
edit videoyu unutmuşum
https://www.youtube.com/watch?v=K5fK89iRhXk
Bu bebeyi bir gün hatta yakın bir zamandaki gün .ikerler de bakalım o videoyu da koyabilecek mi?.. :S
mert_can 41
12-04-2015, 17:41
https://www.youtube.com/watch?v=K5fK89iRhXk
ben bunu anlamadım 3 de suçlu bizimki hiç birini tanımıyo ve olaya dahil oluyo lan 3 nüzde emniyet şeridine giremezsiniz neyin peşindesiniz
@122 deki olaya gelirsek ikiside suçlu arkadan yakın olduğunu ve yol istediğini görüyo ama vermiyo adamda yakın geçiyo ama daha sonra olanlar motorcunun uzatması hayata tahmül edemediğim şey aşırı korna basılması
motorcu arkadaşları sewiyoruz kendimde allah nasip ederse alacağım yakın zamanda fakat aradan dereden geçmeye calışmayın adam gibi şeridinizden gidin 2 araç duruyor aradan motorcu gececem diye uğraşıyor bekle sende herkes gibi aracın küçük diye bi geçiş üstünlüğün yokki şerit benimde şeridim. benim sana yol verme zorunluluğum mu var Pizzacıları bişey demiyorum kaldırımda görünce vurup deviresim geliyor.
Bebe youtuber olmaya çalışıyor ama bu amacı g.tünde patlar bigün. :) Yanlış kategori seçmiş :D
Bu can topçu dallamasının motoru mavi galiba, plakası olsa denk geldiğim vakit yolda darlamak istiyorum kendisini. Oynadığı filme konuk oyuncu olarak katılayım bi :D
Salağın tekiymiş diğer videolar gelince ortaya çıktı ona buna salça olunca trafikte bilinçli olunmuyor, yer dayağı oturur bi gün.
2:13'ü izler misiniz ? Ben böyle zihinsiz insan görmedim. Kendini ghost rider'ın amcaoğlusu sanıyor herhalde
#5 ortaya karışık - YouTube (http://youtu.be/idT8EWK6CZE)
Zaten senden icazet alacaktı adam senden önce dönebilir miyin diye. Her videosu yiyeceği dayak oranını arttırıyor...
Adamı izledikçe Turbo1'e şükrediyorum...
darkmoon
12-04-2015, 18:30
işin kötü yanı bu adamın hatalı davranışlarından dolayı tüm motorculara gıcık kapıcaklar..
arabadaki kadınları taciz ediyor .. ona buna küfür ediyor laf ediyor ... iki şerit arasında sürüyor şerit çizgisi üstünde gidiyor.. yada emniyet şeridinde gidiyor milleti eleştirmeden önce bir kendine dönüp ben neyapıyorum demeli .. önce kendi öğrenmeli trafik kurallarını..
mstfcn28
12-04-2015, 22:51
Bu adam dayak yer orası kesinde umarım yediği dayağı koyar youtube da sigaramı yakar izlerim.
küstah akılsız bir insan belli ki.
https://www.youtube.com/watch?v=V_PHWe--GqA
taksiciye versiyonudenyo demişte adam bildigin minibusun arkasından yola çıkmış motrdaki yavşak sadrazam 1 km once gören frene basıcak yada cekilcek yokya.
ayar oldum dallamaya el yumrugunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmmış. böyle herifler seni beni bulmaz gider sessiz sakini bulur. arabamda sol kapı cebinde şu salladınmı uzayan teleskobik demir joplarından var daha kılıfından çıkarmadım kimseye ama buna zevkle cıkartırım. 1 tane kaskına indirsem sarsıntıdan cizgi filmlerdki gibi yıldızları gösteririm olmadı herhangibi yerine savursam zaten acısından kalkamaz
http://www.nelergeldineler.com/image/cache/data/001%20%C3%A7elik%20jop-500x500.Jpeg
taksiciye versiyonudenyo demişte adam bildigin minibusun arkasından yola çıkmış motrdaki yavşak sadrazam 1 km once gören frene basıcak yada cekilcek yokya.
ayar oldum dallamaya el yumrugunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmmış. böyle herifler seni beni bulmaz gider sessiz sakini bulur. arabamda sol kapı cebinde şu salladınmı uzayan teleskobik demir joplarından var daha kılıfından çıkarmadım kimseye ama buna zevkle cıkartırım. 1 tane kaskına indirsem sarsıntıdan cizgi filmlerdki gibi yıldızları gösteririm olmadı herhangibi yerine savursam zaten acısından kalkamaz
http://www.nelergeldineler.com/image/cache/data/001%20%C3%A7elik%20jop-500x500.Jpeg
kanka şu jopun linkini atsana sağlam bişeyse. Biberin yanına kardeş koyayım :)
kanka şu jopun linkini atsana sağlam bişeyse. Biberin yanına kardeş koyayım :)
:D valla saglam hatta aşırı saglam silme demir cünkü egilip bükülme gibi bişeyde yok "0". anlık sinirlen kafaya goze falan vurulursa direk yara beynin pekmezi akıtır :D. el ayak bacak tarzına çalısmak lazım yoksa sıkıntı cıkartır :D
ben bazen temizleme toz alma amacllı cıkartıyorum garajda. kolona yada zemine vurarak kapatıyorm 1-2 kere tutukluk yaptı kapatıcam diye kolona vura vura vurdugum yerindeki beton fırladı oyuk olustu orda öyle hesab et :D (kapanması için en uc kısmını yere falan vurmak lazım el ile içeri itterek kapanma gibi bir olayı yok öyle bir kuvvet yok :D)
ben eminonunden almıştım googleda "teleskopik job" yazarsan 50bin tane linki dökülür önüne başkan :D
benimki en baştakinden yani yukarda resmini koydugumun simsiyah olanından el tutma yerinde police molis yazıo :D
Police (http://kisiselguvenlikmalzemeleri.com/30-police-celik-jop-teleskopik-ozellikli-2490-tl.html)
Teleskopik (http://www.avcim.com/teleskopik-celik-jop)
Teleskopik (http://www.sanalpazar.com/Teleskopik-Celik-Jopta-1170__isp41222643#imgd)
CasabLanca
13-04-2015, 02:08
9 tane hayat kadını bir araya gelse bunun kadar kalitelisini doğuramaz. şizofren bildiğin herkese salça oluyor, kaskın içinde ettiği küfürler net duyuluyor
HONDAHAN
13-04-2015, 10:15
Şimdi bu yavşak, trafik polisçilik oynuyo ya !
https://www.youtube.com/watch?v=idT8EWK6CZE&feature=youtu.be
0:56 Ulan yavşak, araya niye dalıyorsun ? Hem de yayanın üstüne sürerek ! Adamcağız kolunu çekiyo lan !
1:09 Tebrikler billlurlu madalyayı kaptın
1:22 Sağa dönüşte yaya ya yol vermiyormuyduk ?
1:58 Bunlara da yol verme yaa anan mı baban mı !
2:12 Gir gir araya gir ki bu kadar küfür yerini bulsun.
Demezler mi adama ?
Bu MOTOR bir harika dostum, fahri trafik müşaviri olmalı
buarada yine üstteki videoda son 2.12 galiba 308 e sallamıs sinyal verince donemessin diye be p....k aranızda 2 tır mesafe var sanki tehlikye girdi seyrettikce dalası geliyor insanın. ayrıca cok kuralcı gitsin km saatini yaptırsın
adamın biri dayanamamı valla videonun altına
Adjektiv Besessenheit16 saat önce
ulan yavşak herif kaç kişiye kuralı benimsetebilirsin böyle milletin arabada karısı var kızı var çocuğu var insanların huzurunu kaçırarak kural mı öğretilir, kime neye güveniyorsun sen bi gün dişli birine gel de pişman ol yaptıklarına. dünya adil bi yer değil anlarsın bunu. a..a koy....n bi gün ailesi kızı yanında olmayan bi adama gel senin gibi ilgi ******luğu yapabilecek birine trafikte rezil olmaktan çekinmeyecek birine o kaskla beraber kamerayı g...e monte etsin a...a k.....n kaşar evladı keşke benim biraderilerim sürdüğü arabaya denk gelsen de ***** oracıkta s....
SekoLive
13-04-2015, 10:23
bu adamın kimliği belli oldumu?
Şimdi bu yavşak, trafik polisçilik oynuyo ya !
https://www.youtube.com/watch?v=idT8EWK6CZE&feature=youtu.be
0:56 Ulan yavşak, araya niye dalıyorsun ? Hem de yayanın üstüne sürerek ! Adamcağız kolunu çekiyo lan !
1:09 Tebrikler billlurlu madalyayı kaptın
1:22 Sağa dönüşte yaya ya yol vermiyormuyduk ?
1:58 Bunlara da yol verme yaa anan mı baban mı !
2:12 Gir gir araya gir ki bu kadar küfür yerini bulsun.
Demezler mi adama ?
Bu MOTOR bir harika dostum, fahri trafik müşaviri olmalı
Bu mal ya birine girer ya da buna girer yakında.
HONDAHAN
13-04-2015, 10:48
Bu mal ya birine girer ya da buna girer yakında.
Buna birinin gireceği kesin de bari akıl etse de o gopro nun hafıza kartını kopyalasa, yukarıda bir arkadaşın dediği gibi coarayı yakıp biyerimizle gülerek izlesek :D Bu denyoda onu da koyacak karakter yok çünkü.
Her gün dua ediyorum gelse biri bulaşsa diye. 4 tane kamera var arabamın içinde önü arkayı sağı solu çeken yanımda biri olursa onada kamera açtırırım.
Google maps için mi çalışıyosun Sadık :D
ulan sadık 4 kameran var ve gpsde 230 vurdugunu hiç biri cekmedimi hııı :hehe:
Sadık Özyer
13-04-2015, 12:50
Google maps için mi çalışıyosun Sadık :D
Tek taraflı güzel olmuyor bende 4 tane şu dvr ucuz kameralardan aldım.
Sadık Özyer
13-04-2015, 12:52
ulan sadık 4 kameran var ve gpsde 230 vurdugunu hiç biri cekmedimi hııı :hehe:
Öyle herkese gösterir miyim canım sende ayıp ediyosun.
O Telefonu B (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/254046/o-telefonu-birak-elinden-valla-kirarim-aynani)
aynı adam mı ? Ne zannediyor bu dümbük kendini ?
Eminim bunun gezdiği yerlerde dört gözle mavi motorlu arayan vardır o gopro yu makatından içeri itelemek için.
2 sene istanbulda araç kullandım hemen hemen her gün, her yola çıkışımda da bir motorluya çarpmamak için dua ettim.
Video da tartışılacak birşey yok, adam efendi gibi özür dilemiş " arkadaşım sağına soluna bak dikkat et" der geçersin.
Ama motorcu arkadaş uslubundan dolayı haklıyken haksız duruma düşmüş.
Araçtaki arkadaşın genç parlak vs olması neyi değiştirir atar yapmak için, bi gün biri iner kırar bi tarafını.
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış. Aynı durum kardeşimin başına geldi, o kask çıktıktan sonra pek hoş şeyler yaşamadı diğer arkadaş.
Hayatım boyunca kavgadan kaçtım ki hala da öyle. Ama 2 hafta önce kasisten geçerken korna çaldım diye araca vuran biriyle kavga ettim.
Sonuç ? Bende patlak dudak, karşı tarafta şişmiş kafa göz. Karakolda geçen 3 saat. İş yerinde üzerinize yapışan "agresif, kavgacı" insan olma durumu.
Ben dolu olsaydım ya da karşı taraf dolu olsaydı senaryo çok farklı da olabilirdi.
O yüzden canınıza/karınıza/çocuğunuza/ doğrudan bir kasıt olmadan inmeyin şu araçlardan.
kavgasız gürültüsüz sürüşler herkese, sosyal mesajımı da vereyim :)
Aklıma hep geliyor ben de bir sopa/jop/demir/levye vb aracın içine koyayım diye, ancak sonra sağ duyum galip geliyor araçta varsa kullanmak zorunda kalırsın.. Bu yüzden hiç bulundurmamak bu olaylara da pek bulaşmamak en iyisi..
Otobanda mini ile 240-260 ile gitsen sağdan bi doblo atlasa önüne 60-80Km arasında tepkin aynı olmaz mı ? Motorun burada tek etkisi kurtulma ihtimali varda araç olursa ihtimal oldukça düşüyor. Bariz araç hatalı burada, adam otobana çıkmış zaten basıyor..
_cAgdAsH_
15-04-2015, 18:02
240-260 ile sol seritte 2 teker üstünde kapatıp giden herseyi göze almıstır kimse de kabahat aramasın,ben 100 le ol seritte gidicem arac sollucam belki,şimdi bütün seriti ona mı bırakalım,niye
ceyhun737
15-04-2015, 20:21
Otobanda mini ile 240-260 ile gitsen sağdan bi doblo atlasa önüne 60-80Km arasında tepkin aynı olmaz mı ? Motorun burada tek etkisi kurtulma ihtimali varda araç olursa ihtimal oldukça düşüyor. Bariz araç hatalı burada, adam otobana çıkmış zaten basıyor..
Peki kendince yorum yaptın , ALLAH KORUSUN kaza oldu polis geldi raporda ne yazar? Tek suçlu o mudur yoksa bizim hızımız da önemli midir? Ben dobloyu savunmuyorum kesinlikle Hatalı ama bizde de hata var. Ayrıyetten videodaki motorluyu aklıma kazıdım caddede falan denk gelirse buraya paylaşırım:D
mert_can 41
15-04-2015, 21:40
https://www.youtube.com/watch?v=_PK3pm7LRKA
arkadaş bizi takip ediyo anlaşılan
mert_can 41
15-04-2015, 21:47
https://www.youtube.com/watch?v=MM3D8LHgJrU
burda dahada anlaşılıyo sonda kendini açıklamış kendince
Grimlord
15-04-2015, 21:51
şu adamı hayrına biri dövse valla öyle rahatlayacağım ki :)
kendisi hatasız sürüyormuş gibi millete sövüyor ya,neyine güveniyor acaba
PiscocuK
15-04-2015, 21:54
ben bu sesinin desibelini siktiğiminin ibnesine harbi uyuz oldum
bu bildiğin yarrağa uçarak gidiyor..nerde bir yerden bitme var onu bulup duyuramadığı travesti sesiyle küfür ediyor..bence bu herif çok yaşamaz.birilerine de sebep olmasa bari.dayak yiyip sağı solu kırılınca adam yerine konur ona üzülürüm
mert_can 41
15-04-2015, 22:00
https://www.youtube.com/watch?v=DI-ZAu5lnf4
şu videosu çıldırtı beni arkadaş bize açıklama yapmak için kendine malzeme çıkarmaya çalışıyo ama son videoda bir kişi talip olmuş esenlerden bakalım bir çay içiceklermi :hahaha:
exclusive
15-04-2015, 23:29
milletin başını belaya sokar zannedersem sorunları var sanki millete bulaşmak için yola çıkmış bu herif İstanbul bura çok dengesiz hareket edenler var bulaşırsa birine kaskını bebek bezi niyetine kullandırırlar :D:D:D
denk gelmezk :D o kufuru duydugum anda senlık baslar
berkay_aydin
16-04-2015, 00:14
Çok afedersiniz ama katıksız şerefsiz, gece gece sinirimi bozdu
Erken andropozun etkileri işte bunlar, kuş ötmeyince o hıncın başka yerden çıkması lazım tabi. Elbet zenci genine sahip bir arkadaşımıza denk gelir..
kesin sizofren bu herif ulan her kornaya bastıgı ile arasında 3 araba mesafe var sanırsın dalyarak uzun yol kamyon soforu yokusta falan yavaslatıyorlarda tekrar hızlanamayacak
Onurkk06
16-04-2015, 00:53
Nerden izledim bu iti sanane amk bomboş yol firene basıyomuş amk malı nerden izledim bu iti yolda milletin annesine babasına kardeşine küfür etmek neymiş görsün arabanın altına alıp *** gibi çiğnemek lazım
yakındır :D bunu doverken vıdeolar bırılerı
Day Walker
16-04-2015, 08:15
Dövmeyi bırak o motorun zinciri ile boğucaksın bunu. Şerefsiz altında 2 teker kaportası sensin hiç mi aklına gelmiyo herif bana bi koysa gözlerimi eşek cennetinde açıcam diye. Bide ilk video çok yanlış anlaşıldı yazmış burayı takip ediyo belli.
Sen gitsene emniyet şeridinden orayı serbest yapmadılarmı size?
Biri bunu ezerse hiç şaşırmam beyler haberiniz olsun. Ayrıca o araçların plakalarınıda aldım bi şekilde bu videoyu o insanlara anlatıcam sırf bu yavuşak herifi biri gerbertsin diye :mad:
Oğuz başkanıda kızdırmış belli abi şu dobloya yollasan yeter onun niyeti var gibiydide muhtemelen aceledn durmadı :D
Day Walker
16-04-2015, 08:22
Oğuz başkanıda kızdırmış belli abi şu dobloya yollasan yeter onun niyeti var gibiydide muhtemelen aceledn durmadı :D
Adam işinde gücünde bununlamı uğraşıcak. O yolda sürekli beton mikserleri olur denk gelse yaa birine de el kol hareketi yapsa yermi ?
Neyse yine sinirlerim zıpladı tavan yaptılar :mad:
HONDAHAN
16-04-2015, 08:32
Ağır rahatsız yaa, birilerine salça olmak için gözü sürekli aynada, aynaları yoklamaktan önüne bakıp zevk alamıyor ! Adamın yanında karısına fck u dedi, bak demedi demeyin bunu biri gebertir.
individual
16-04-2015, 08:46
Bu adamın psikolojik sorunları var.Kimse üstüne kırmıyor yada camı açıp küfür etmiyor.
Gidip millete salça oluyor.Yanlız bir gün trafik'de birine denk gelir arkadan vurur düşürür bunu akıllanır.
Sonra istediği yere gidip şikayet etsin.Kırılan kolu bacağı yada canı olur.
İstanbul burası yan baktın kavgasından adam bıçaklıyorlar.
Bu kadar atar gidere şimdiye çoktan dayak yemiştir bu dayak yediği videolarıda koysa keşke :D
Bence dayak yese bi daha yapmaz. :D Ne yalan söyleyeyim bende basar giderim küfür filan etmedikçe. Öyle her kornaya dursam, yada benim çaldığım her kornaya dursalardı yaşamıyor olurdum.
Biri bunu s.ker , hamsterlı siteye koyar :D
http://i.hizliresim.com/8gn0WW.jpg (http://hizliresim.com/8gn0WW)
:) bir önceki sf da ki videoya bakarken gördüm. Foruma ağır atar yapmış :D
Arkadaş belli sağlam sorunları var, yolda gören olursa da bulaşmasın. İnsan yerine koyarlar bunu uğraşırsınız.
http://i.hizliresim.com/Oq2nNz.jpg (http://hizliresim.com/Oq2nNz)
ben bu sesinin desibelini siktiğiminin ibnesine harbi uyuz oldum
bu bildiğin yarrağa uçarak gidiyor..nerde bir yerden bitme var onu bulup duyuramadığı travesti sesiyle küfür ediyor..bence bu herif çok yaşamaz.birilerine de sebep olmasa bari.dayak yiyip sağı solu kırılınca adam yerine konur ona üzülürüm
Ahhahaha bu postu okudum ofiste kahkaha attım, ömrün uzun olsun sabah sabah ne güldüm ya :)
Erectile Dysfunction :D
pipisi kalkmıyor, millete sarmış :D
Low-Rider
16-04-2015, 09:40
nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar :)
düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan
B.Battal
16-04-2015, 09:42
Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.
Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.
Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.
nerede bu sorunlu arkadaşı koruyan savunan motorcu arkadaşlar :)
düdük ya, motor kullanıyor diye yolların kralı sanıyor kendisini 10metre önünde araba şerit değiştiriyor diye salça olmalar falan
Sabahtan beri bu geliyor aklıma yazıları gördükçe. Allahından bulsun deyip geçmek lazım, kuldan bulursa o kul'a yazık.
https://s.instela.com/m/cok-da-sey-yapmamak-lazim--i593007.jpg
B.Battal
16-04-2015, 09:53
Bir kaç videosunu daha izledim de motorcu biraz abartmış tepkileri :) Kafaya kamera taktın diye bu kadar da rol kesilmez.
Kuru sıkı olan kendisi bence zaten birşey yapacağı olan yapar ergenus sound ile brutal nağmeler yapmaya gerek yok.
SULTANOGLU
16-04-2015, 09:59
O çalışmayan Km saati, damla şekilli aynası ve ultra dandrik çin markası motoru ile inşallah benim yada yakımın yanına gelip bir laf etmez.
Videoları çeken kişi gerilmiş bayağı ve genel olarak trafikteki saygısız, bilinçsiz sürücülere tahammülü kalmamış belli ki.
Her önümüze gelenle kavga etmeye kalksak gideceğimiz yere varamayız bu araba kullanıcısı için de motorsiklet kullanıcısı için de geçerli.
Ancak videoda takıldığı, laf ettiği hareketlerin çoğunda haklı (tepkisi gereğinden fazla olsa da). Ki bazen tepki vermeyince vicdan azabı duyuyor insan.
Şimdi ben buna bu kornayı çalmasam ne halt ettiğinin farkında olmayacak. Belki odun kafasına birşeyler girer, bir dahakine biraz daha dikkatli olur,
şerit değiştirirken bir aynasına bakar bir sinyal verir falan diye. Bir umuttur yaşamak.
Önünde, arkasını kontrol etmeden ani fren yapan yada şeridine önüne kıran sürücülerin çok uzak mesafede olmasını kameranın gopro veya türevi bir şeyle çekilmiş olması
olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor. Ayrıca araba gibi düşünmeyin motosikletin fren mesafesi veya frene aniden oturamama durumu (zira önden veya arkadan direk kayar)
ani manevra yapamayışı ve en kötü ihtimal çarpması düşmesi sonucunda ezilen bir çamurluğu veya kırılan bir tamponu yerine kırılan kemikleri ve iç/dış kanamaları olma ihtimali
gözetilirse adam biraz da haklı beyler. Motor kullanmayan bilemez ne airbag'iniz var ne bir emniyet kemeriniz. Biraz empati yapmak lazım.
adam tepki verebilir, farkındalık yaratmak için bişiler yapabilir, durdurur ikaz eder falan filan ama seni döverim kısmına gelirse iş, orda haklıyken haksız duruma düşer, yaratmak istediği farkındalık bir anda terse döner ve hata yapanlara karşı tepki oluşturmak isterken motorcuları hedef haline getirir, hepimiz trafikte tartışıyoruzdur, icabında ineriz kavgada ederiz, ama bunu sürekli yaparsan bir sıkıntı vardır demektir, örnek şekil 1A, ki ben bu adamı pataklayan tersleyen kesin vardır diyorum, ama videolarını koyamıyordur tabiki
o yüzden o ince çizginin diğer tarafına geçmeden keşke bu farkındalığı yaratabilseydi.
Forumdan kimse şuna denk gelmedimi ya..
ciddi ciddi kafasında kamerası olan mavi motorlu birini arıyor gözlerim sürekli.
denk gelirsem benimle de bi kayıt alacak ama youtube değil xhamster'a koyabilir o videoyu ancak.
Eyvaaah baya bilenen olmuş arkadaşa :) Adına besteler yazılır şimdi ; Kaskını çıkar motoru bırak, delikanlı kim bakalım :D:D
Döl israfi pezevenk ! Bu tür rahatsızlar bize denk gelmiyor ki :)
Bu motorcuların genelinde var heralde, robocop gibi her yeri koruma kafada kask, uçana kaçana atarlanıyor , bir de korumasız görelim delikanlıyı bu kadar atarlanabilecek mi acaba , bu arada yorumlar da koparttı buradan birine denk gelirse sağlam dayak yiğecek bu malın evladı belli oldu :D
Day Walker
16-04-2015, 12:22
Öğleden önce dışarı çıktım walla yollarda ne kadar motorcu varsa artık bakınıyom damla şekilli aynası ve kaskında kamera olan varmı diye.
Şirkettekilere anlattım onlarda takıldı :D
Trafikte gözlerim mavi motor arıyor ama Atar yaptınmı geri vites yapıyor hemen arkadaş, sağa çekecek o küfürleri uygulayacak yürek yok bunda her halinden belli
mert_can 41
16-04-2015, 12:29
Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım :D sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara :)
ceyhun737
16-04-2015, 12:38
Doblodan belli oluyo adama normal konuştu camı kaldırdığı anda anasına küfretti açıkken edeydi bakalım :D sık sık kiralık arabalarla istanbula gidiyorum bir denk gelirse çok sağlam bir video çekecem bu arada videoların birinde alltında forumdan arkadaşlar sallamış helal olsun onlara :)
Hangisi o link yollasana sana zahmet Mertcan :D
kickbuttowski
16-04-2015, 12:40
olduğundan daha uzak gibi görmemize sebep oluyor.
Afedersin de ben ani fren yapıp yapmayacağımı arkamdakine göre mi ayarlayayacagim?
Madem fren mesafesi uzun o zaman takip mesafesini de uzun tutsun.
En sinir olduğum şey ben fren yapınca gelip arkadan tıklayanlar. Bir keresinde malın biri boyadan yeni çıkardığım arabanın tamponunu hasat etti. Sonra gelip bir de öyle fren mi yapılır diyor. Gel de dövme!
İbne ya tav oldum elemana
https://www.facebook.com/MODIFIYE.VIDEOLARI/videos/10152981858887851/?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D
biri silksin la şunu. yolda bana bunları yapsa direk çarparım yalan yok :)
Bu kadar atar yapıcagına plakasını versin bence buldukça tokatlarız en kötü :) Bide aynı adammı eminmiyiz ben aynasından tanırım bundan sonra..
Aliburakb
16-04-2015, 13:12
bu adamın yolu yol değil :D herkes adamı arıyo herhalde :)
facebook ta farkli bir videosunu izledim az once kadina atar yapiyor telefonu birak diye serefsiz.kadinin telefonuna bakacagina onune yoluna baksana!savunulacak bi yeri yok bu arkadasin.
PiscocuK
16-04-2015, 13:21
Bana sans dileyin
Hareket yeri tuzla
Istikamet z.kuyu eyup z.burnu merter gungoren gunesli ve tuzlaya donus
Hadi insallah :)
Videoyu kendisi yüklüyorsa coder bulur bu adamı nerede oldugunu herkez ayar oldu zaten gider veririz ayarı kendisine
HONDAHAN
16-04-2015, 13:33
Bana sans dileyin
Hareket yeri tuzla
:d Gazan mübarek, yolun açık, bileğin kuvvetli olsun :D Bir güzellik yaparsan adresini ver, çam sakızı çoban armağanı birşey göndereyim sana :) öyle şiştim.
Ha bu arada yanılmayın arkadaşlar; kamera kaskının sağ yanında, birçokları gibi üzerinde değil.
HONDAHAN
16-04-2015, 13:34
Klavye delikanlıları diye burayı kastettiğini sanmıyorum, videoları yüklediği yerde de epeyi giydirmişler, orasıdır.
mert_can 41
16-04-2015, 14:36
https://www.youtube.com/watch?v=MM3D8LHgJrU
burda dahada anlaşılıyo sonda kendini açıklamış kendince
Hangisi o link yollasana sana zahmet Mertcan :D
Bana sans dileyin
Hareket yeri tuzla
abi rast gele dicemde sana denk gelmesin değmez buna :)
aybarsdnr
16-04-2015, 14:46
Erenköyde oturuyorum ve videoların çekildiği güzergahları her gün kullanıyorum neredeyse :) denk gelirsem kameraya alırım
Erenköyde oturuyorum ve videoların çekildiği güzergahları her gün kullanıyorum neredeyse :) denk gelirsem kameraya alırım
bende senin gibi düşündüm, ama dayak var birde gasp (gaps) olmasın diye bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırdım. ;)
B.Battal
16-04-2015, 15:42
Afedersin de ben ani fren yapıp yapmayacağımı arkamdakine göre mi ayarlayayacagim?
Madem fren mesafesi uzun o zaman takip mesafesini de uzun tutsun.
En sinir olduğum şey ben fren yapınca gelip arkadan tıklayanlar. Bir keresinde malın biri boyadan yeni çıkardığım arabanın tamponunu hasat etti. Sonra gelip bir de öyle fren mi yapılır diyor. Gel de dövme!
Hayır tabi ki nasıl fren yapacağını ayarlamak sana kalmış. Şahsen ben arabama vurulmaması için önümde ani bir fren yapıldığında fren yaparken saniyeler içerisinde aynaya da bakıp kontrollü bir şekilde frenleme yapıyorum.
Önceki postta ani fren derken kastettiğim önü boş olmasına rağmen gereksiz bir şekilde yapılan veya son anda bir yöne dönmeye karar verip oturulan frenleme tarzıdır.
Yanlış anlaşılmasın videoları çeken şahıs'ı korumak veya haklı olduğunu iddia etmek maksadında değilim asla. Genel motor kullanıcısı sorunlarını gözlemleyebiliyorum o yüzden kullanmayan anlamaz dedim.
Yaklaşık 10 küsür senedir trafiğin içinde araba kullanıyorum ve son 1 yıldır aktif olarak motosiklet kullanıyorum. Bu yüzden iki taraf açısından da duyarlı karşılıklı saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum.
Örneğin, dün iki şeritli gidiş/geliş bir yolda bir anda ters yöne dönmek isteyen bir taksici yolun ortasında U dönüşü yapmak için "dan!" diye önüme kırdı. Sert bir şekilde de olsa durma imkanım vardı çok şükür ki taksiye binmek zorunda kalmadan durmayı başardım.
Sonra hiç korna çalmadan ve sitem etmeden dönüş yapmasını bekledim. 3-4 manevrada döndü ve suratındaki mahçup ifadeyi gördüm. Yüzüme bakmamak için gözlerini kaçırıyordu. Suçlu olduğunun farkında.
İşte bazen böyle durumlarda bazen öfkeleniyor insan.
Aklıma geldi anlatayım :D
Bi akşam Florya'dan Bahçelievler'e doğru gidiyorum. E5 de trafik durma noktasında , sefaköy yokuşunu inerken hemen yan yola geçtim ve yol açıktı. Tam airport avm ye gelmeden tıkanıklığın kaynağının bir arkadaşım olduğunu gördüm . E5 in ortasında araç şeritte duruyo, Bikaç kişi toplanmış falan. Çektim sağa gittim yanına, oğlum noldu diyorum , boşver falan diyo, ısrar ediyorum sonra anlatırım falan diyo ...
Velhasıl kelam olay şu şekilde gelişmiş. Yolda bir motorcuyla kavga ediyorlar , selektör korna falan derken araçlar durduruluyor ve iniyorlar. Motorcu ekmek bıçağı çekiyo, başlıyo bizimkileri kovalamaya :D Yakalayamayınca motorcu bizimkinin arabasının anahtarını alıp kaçıyo ... Çekici geldi aracı e5 in ortasından aldı , polis bile gülmüştü ... :)
Niye anlattım bilmiyorum.
mimarsertac
16-04-2015, 17:07
Bu herifi bugün görmüş olabilirim. Konuyu daha okumamıştım, kaskının sağında go pro takılı bir motor gördüm(özellikle dikkatimi çekti çünkü millet en tepeye takıyor genelde) rengine falan dikkat etmemiştim ama tarz olarak bu tarz bir motor. Feneryolu starbucks'ın yanındaki aradan iniyordu sabah 9:20 gibi.
ceyhun737
16-04-2015, 17:12
Bu herifi bugün görmüş olabilirim. Konuyu daha okumamıştım, kaskının sağında go pro takılı bir motor gördüm(özellikle dikkatimi çekti çünkü millet en tepeye takıyor genelde) rengine falan dikkat etmemiştim ama tarz olarak bu tarz bir motor. Feneryolu starbucks'ın yanındaki aradan iniyordu sabah 9:20 gibi.
Evet ilk bulgular çıkmaya başladı yakındır forumdan birine denk gelir:D
Tayfun.O
16-04-2015, 23:48
Allah rızası icin su o. çocuğu denk gelirse dövün, pezoyu akillansin
aybarsdnr
17-04-2015, 00:01
bende senin gibi düşündüm, ama dayak var birde gasp (gaps) olmasın diye bu düşünceyi kafamdan uzaklaştırdım. ;)
Dayak falan küfür etmediği sürece olmaz tabiki ama karşısına tepki veren biri gelince ne yapacak merak ediyorum.
mert_can 41
17-04-2015, 00:04
https://www.youtube.com/watch?v=SfLzh3g0f8k
biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo :hehe::hehe:
TolgaEsentepe
17-04-2015, 01:49
son videodaki motorcu ruh hastası bence
Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır :)
mert_can 41
17-04-2015, 05:02
Bi videosunun altında yazmış.Motoru mavi-siyah yamaha viragoymuş.Ayrıca bi yorumunda da gelsinler o delikanlılar onlara fazladan birer delik açarım demiş.Ya silah taşıyo ya da milleti korkutmaya çalışıyo.Sonu yakındır :)
aynen bir yorumunda da mermiden hızlı koşabiliyolarmı diye bir şey demiş ama büyük ihtimla fayk kedi videolarını falan izledim maksimum 24 yaşında falandır sanmam silah taşıcağını baktı millet dövmek için arıyo ötünü kurtarmak için piskopat numarası yapıyo :D
daha dövemedilermi la bunu. hala beklemekteyim :D
bu elemanın ciddi sorunları var. beyler buradan ben dahil bu elemana deli oluyoruz belki ama çocukluğuna bi inmek lazım neler yaşadı neler gördü. :cool: niye insanlara bu kadar öfkeli :soru:
Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
cevapını bekliyorum
adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen
Özgür Yavuz3 gün önce
Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!
tek biz degiliz kaldıran :hehe:
HONDAHAN
17-04-2015, 08:21
Topu inşaata mı kaçmıştır diyosun ?
Çocuk delik açarım vs yazmış ama bu dengesize başka bir dengesiz denk gelse başına bedava iş alır..
ceyhun737
17-04-2015, 08:58
Bu kadar tehdit ve eleştiriden sonra illaki boş gezmiyordur ama onun aklını alırlar bilenen çok var:D
darkmoon
17-04-2015, 09:06
adam milletin arabadaki bacısını annesini taciz ediyor telefonu kapa kırarım aynanı diye bu bir suç , silah taşıyorsa taşıma ruhsatı yoksa ki çok zor verirler taşımayı hatta belki ruhsatı bile yoktur ap ayrı bir suç, insanları vurmakla tehdit ediyor ayrı bir suç, milleti trafikde rahatsız edip küfürler edip hakaretler yağdırıyor ap ayrı bir suç ve bu adama yasal olarak dur diyen bir Allahın kulu yok..
bende motor kullanıyorum ve bu adamın yaptığı şu hareketlerin hiç birini tasvip etmiyorum..
meLaNchoLic
17-04-2015, 09:48
döven olursa kafasındaki kamerayıda alsın uzasın gitsin akşamına hep beraber izleyelim :D
rebeloghy
17-04-2015, 09:57
Ben de motor kullanmayıp da nolursa olsun motorculara empati yapmaya çalışan , olabildiğinde efendi giden motora yol veren , sağanak yağmurda cam açıp eliyle yol veren anlayışlı biriyim.
Fakat motorcu da taşıt gibi davranacak , her bulduğu delikten geçmeye çalışıp milletin başına iş açmayacak..
Bu manyağa gelirsek , aslında bir çok durumda fikir olarak haklı. Eleştirdiği çoğu araç hatalı hareket yapıyor. Fakat vahşi batıda değiliz ki eline silah alıp adalet dağıtasın , hayvan terbiyeciliği oynayasın..
Eskiden ben de çok fazla tepki verirdim trafikte yanlış hareket yapana. Zamanla anladım ki 20-25 yaşına gelen adam daha fazla eğitilmez. Olacağı neyse olmuştur. 20 -25 yaşına kadar aldığı terbiye , saygı ve görgü kuralları onu su katılmamış bir hayvana çevirdiyse , bir de potansiyel bir angut olma ihtimali çok yüksekken ; trafikte nasıl hareket edileceğini öğretmeye ömür yetmez.
Çok çok zor pozisyona sokmadıkça tepkiyi düşük tutmak herkesin yararına...
BugraH4N
17-04-2015, 12:27
dün geecyolda gidiyorum arkamda bi motorlu arakada bi sağımda bi solumda dedim belasını bulacak derken sağa viraja girdim adam solumda araba sola cekiyor motorcu hala solumda aklıma bu geldi lan dedim simdi kasma bırak direksiyonu girerken o düşünseymiş diye koyacam 2-80 uzayacak sonra olum yukarda allah var hakim ol kendine diye diye cıktım o virajdan ama siz bide bana sorun.
mert_can 41
17-04-2015, 12:49
Mugo Ayan 12 saat önce (düzenlendi)
cevapını bekliyorum
adam olucaksan millete ana bacı küfür ettiğini bidaha görmüycem video akışını kesiceksin yada küfür etmicen.. eğer dersen yüz yüze görüşelim:
esenler karabayır tuna mahallesi 695. sokak çıkmaz bi sokak var küçük bi ev var kırık döküktur korkmayasın gir orda 2. katta yım okulun 2 alt sokağı ya kapının önündeyimdir yada evdeyimdir... o merak ettiğin arabamıda sana gösteririm anladın sen
Özgür Yavuz3 gün önce
Hem arabaların arasına gir hemde millete atar yap yok ya! Dengin olan biri denk gelir öyle bir sopa atar ki sana aklını alırlar senin... He bide caddede videon var belli ki bu yakadasın, elbet denk geliriz... Görürüm o zaman ayna nasıl kırılır... Önce şeridinde gitmeyi öğrenceksin! Millete ahkam kesemezsin!
tek biz degiliz kaldıran :hehe:
Mugo ayhanla her videonun altında didişiyol onları okuyun çok komik oluyo mugo nun 25 yaşında 17 dosyası varmış :D
Mugo ayhanla her videonun altında didişiyol onları okuyun çok komik oluyo mugo nun 25 yaşında 17 dosyası varmış :D
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 43 dakika önce (düzenlendi)
+Mugo Ayan ne ordusu amına kodumun bebesi ben senin gibi götümü başkasına dayamıyorum kendi götüme güveniyorum. sen ne ordusundan bahsediyosun amına kodumun apaçisi. bu arada ana bacı küfür cinayet sebebiyse senin ***** bacını s***keyim ozaman gel öldür beni.
mugo ayan diyalogları efsane 5dk dır gülüyorum aralıksız :D
Mugo Ayan 1 gün önce (düzenlendi)
OKU CEVABINI BEKLİYORUM
ßak Oglımm millete artislik yapıyon hadi tamam diyom
ama küfür oldugu zman ben deli oluyom
artislik yapmıyacan Kfür etmicen !
ben esenlerdeyim götün yerse gel semtime motorundan sağ çıkamazsın sana söyleyim...
tofaş şahin aracım var dostlarla geziyoruz senin gibilere ayar vermek benim için farz...önümüze çıksan diye yolunu gözlüyoruz.. yaşım 25 tam 17 dosyam var bu sözler masal gelebilir saana masal değil hayat hikayemdir haa.
tekrar söylüyorum GARİBANLARA ARTİSLİK YAPIYORSUN GÖTÜN YERSE ADAMSIN YA SÖZDE ADAMSIN YA GEL BENİM ÖNÜME ÇIK ARTİSLİK YAP BAK NE OLUYOR ONDAN SONRA GÖRÜRSÜN.. AYIKTIN SEN,
Daha az göster
Yanıtla ·
9 yanıtın tümünü görüntüle
Can Topçu (Sevilmeyen Adam) 15 saat önce
amk kürdü
ahahahah adam destan yazmış cevaba bak ahaha :D
https://www.youtube.com/watch?v=SfLzh3g0f8k
biri dövmüş sanırım heralde akılanmış artık kornaya bile basılı tutamıyo :hehe::hehe:
bu aynı lavuk mu ?
barakuda26
18-04-2015, 14:15
Eleman sıkıntılı bi tip, bunun haklı olacağına inanmıyorum nedense, sürekli el kol yapıyo kendini haklı gösterebilmek için, kendini bu işe adamış, sopa yesede akıllanmaz bu
mert_can 41
18-04-2015, 19:15
bu aynı lavuk mu ?
Aynen aynısı seni döverim youtuba koyarım diyeni söylüyosan o bu değil :D
Aynen aynısı seni döverim youtuba koyarım diyeni söylüyosan o bu değil :D
Yok bağdat caddesinde jettalı hanımefendiye atarlanan lavuk mu ?