PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : B. King ile ilgili şikayet

ZaZy
11-04-2015, 22:56
ARkadaşlar merhabalr,
Meşhur bilgiğimiz bir restarantının (B. KİNG) çalışanları ve yiyecekleri ile ilgili şikayetini iletebileceğimiz hiç bir adres yok. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu_?
Saygılar

B16
11-04-2015, 22:58
Burger King mi?

ZaZy
11-04-2015, 23:01
Ad verirsem problem olur diye vermedim. :) Olaki Burger king diyelim :) var mı bir telefon yada direk mail_? Ben netten ulaşamadım

maceren
11-04-2015, 23:02
son 2 senedir köftelerinin donmuş dolapta beklemiş et gibi bir tadı var.. sanırım saklama koşulları ile ilgili.. eski whopper lezzeti yok.. şube şube değişiyor ama genellikle tezgah altları falanda pis oluyor.. sadece ranch sos için arada gidiyorum.. dediğim gibi 2 senedir mac'çi oldum :D hijyen ve müşteri memnuniyeti bir kaç gömlek daha iyi..

B16
11-04-2015, 23:02
İstek ve Önerileriniz | Hakkımızda | Burger King® (http://www.burgerking.com.tr/hakkimizda/istek-ve-onerileriniz)

B16
11-04-2015, 23:03
İletişim | Hakkımızda | Burger King® (http://www.burgerking.com.tr/hakkimizda/iletisim)

burda direk olarak adresleri var.

onursumer
11-04-2015, 23:04
Subeye gore kalite inanilmaz degisiyor

Ben mumkun oldugunca cok satan yerler disinda yemiyorum

fthdrn
11-04-2015, 23:05
Yabancı sermayeye para vermeyinnn. Dürüm candır :D

oğuz
11-04-2015, 23:06
bayadır kötü hizmetleri hem çalışanlar hem lezzet olarak.hepsi sağlıksız ama b.king e para vermem artık

barakuda26
11-04-2015, 23:07
Bir avm içerisindeki şubede çalışan tanıdığım belirli aralıklarla denetlendiğini söylerdi. Bide geceleri kapandıktan sonra hemen hergün temizliğe kaldıklarını hatırlıyorum, ama sanırım şube yöneticisi ile ilgili bi durumda olabilir yani şubeden şubeye değişir kalite söylendiği gibi.

turbo&quattro
11-04-2015, 23:11
Tr gibi yemek cenneti biryerde burger king, mcdonalds turevi cop yerlerde niye yemek yersiniz yahu.

darkmoon
11-04-2015, 23:23
Subeye gore kalite inanilmaz degisiyor

Ben mumkun oldugunca cok satan yerler disinda yemiyorum

o kadar fast foodçu olmasamda çok satan yerlerde hazır şalıp yapıyor patatesler kuru garnitürler dağınık falan oluyor .. orta kalabalık yerler en ideali .. ne çok boş ne çok dolu orta sakinlikde.. o zaman biraz daha titizlenerek yapıyorlar..

qatrio
12-04-2015, 00:33
2 Kere zehirlendim tövbeliyim. ''Texas Smokehouse Burger'' yüzünden.

delyyy
12-04-2015, 00:52
Carls Jr'dan sonra kink'miş mek'miş fasa fiso :)

5500
12-04-2015, 01:05
Sikayet konusu gerci ama, 1.5 senedir hicbirini agzima surmuyorum. Canim cektiginde hayvan tirnaklari,dalak,bagirsak karisimi etleri aklima getiriyorum. Et doner candir :D

HondatugraL
12-04-2015, 01:45
Valla konu patatesse mc. inustune tanimam ama hamburgerdede BK gercekten guzel o steakhause dan 3 tane yiorum doymuorum nasil guzel gidiyor valla hahaha

Izmirde yioruz geneldede hep islek caddeler uzerindekilerden yedigimizden temizlik konusunda sikinti yok gordugum kadari ile ama paket servis 2 saate geldiginden illet ediolar adami sonunda kavga cikaricam.

cabrioleter
12-04-2015, 04:39
Tr gibi yemek cenneti biryerde burger king, mcdonalds turevi cop yerlerde niye yemek yersiniz yahu.

içine 60 gr eti anca katan esnaf et döneri 7-8 liraya satmaya başladı. bu tip yerlerde yemek öğrenci açısından konuşayım daha ucuza geliyor. hele genç bonus kartın varsa yediğinin yarısını sana geri iade ediyor. gel de yeme. mutfağı gerçekten de cennet olan memlekette fiyatlar uçmuş durumda öğrenciyi doyurmuyor.

ghibli06
12-04-2015, 06:37
içine 60 gr eti anca katan esnaf et döneri 7-8 liraya satmaya başladı. bu tip yerlerde yemek öğrenci açısından konuşayım daha ucuza geliyor. hele genç bonus kartın varsa yediğinin yarısını sana geri iade ediyor. gel de yeme. mutfağı gerçekten de cennet olan memlekette fiyatlar uçmuş durumda öğrenciyi doyurmuyor.

kesinlikle katılıyorum, 8-12 TL arası oldu sadece dönerin kendisi... yanına içecek de alsan 15 TL ayda 450 TL eder, bu aralar şantiyeler için yemek analizleri yapıyorum, yemek masrafları anormal arttı ülkede son 2-3 senede...

Yigit-Y
12-04-2015, 07:24
Sikayetvar.com adresinden sikayet edebilirsiniz.

Ben gecen sene sirketce sikayet yazdırdim bahcelevler kadirhas subesi komple değişti :)

stlegal
12-04-2015, 07:41
Nasi o avmlerde deli gibi sira bekliyolar insanlar anlamiyorum neyini seviyolar ucuzda degil yazik

RSX
12-04-2015, 07:45
son 2 senedir köftelerinin donmuş dolapta beklemiş et gibi bir tadı var.. sanırım saklama koşulları ile ilgili.. eski whopper lezzeti yok.. şube şube değişiyor ama genellikle tezgah altları falanda pis oluyor.. sadece ranch sos için arada gidiyorum.. dediğim gibi 2 senedir mac'çi oldum :D hijyen ve müşteri memnuniyeti bir kaç gömlek daha iyi..

Ayni gozlemler bende de var, hamburger etleri subeden subeye degisiyor kimisi kokuyor kimisi pismemis oluyor eski tad yok. Mac yiyorum artik hem patateside guzel soslarida once b.kingden alip oyle gidiyorum haha :):):):)

crazydog
12-04-2015, 08:06
TAB GIDA (http://www.tabgida.com.tr/) burdaki numaralardan ulaş

Ayrıca valla bende Carls jr ve arbys harici gerisine yalan diyorum.

blow07
12-04-2015, 09:30
TAB GIDA (http://www.tabgida.com.tr/) burdaki numaralardan ulaş

Ayrıca valla bende Carls jr ve arbys harici gerisine yalan diyorum.

tamda bunu yazacaktım. TAB Gıda ile iletişime geçebilirsiniz.

4 sene yazları MCD. de paket servis elemanı olarak çalıştım. Önceden çok güzel ve çok titiz ve sıcak kanlı insanlar iken . Franchise olayına girdikten sonra işler tamamen restaurant sahibinin kişiliğine kalmış birşey .

free13
12-04-2015, 09:42
Evde 2 yumurta kırıp yiyin bence daha iyi , bende öğrenci oldum öğrenci adamın dostu makarna patates yumurtadır bide esnaf lokantasında 1 sepet ekmeğe çorba içmek:)

bason
12-04-2015, 09:46
Alternatif Burger evleri var artık. Özellikle İstanbul'da bu konuda sıkıntı yaşanacağını sanmıyorum. Mc, Burger hatta Carl's geçiniz. Friends&burger de ya da benzeri yerlerde burger yedikten sonra tırı vırı kalıyor bunlar. 3-4 lira fazla verip buralara gitmekte fayda görüyorum ben. Hem lezzet, hem sağlık için...

darkmoon
12-04-2015, 09:49
Nasi o avmlerde deli gibi sira bekliyolar insanlar anlamiyorum neyini seviyolar ucuzda degil yazik

bize göre pahalıda gençlere çğrencilere bir sürü farklı pakeleri var indirimli genç turkcellilere avea genç falan filan tarifesine bu tip kampanyaları var 2 alanı bir menü bedava gibi.. gençleri o yüzden cezbediyor.. et dönerde almaya kalksalr oda ucuz değilki ekmeğin arasında döneri göremiyosun garnitürden..

Et dönerde her yerde yenmiyor kıymadan yapılanın tadı tuzu yok etteden yapanda çok çok az maliyeti yüksek çünkü..

Onurkk06
12-04-2015, 10:02
Nası beceriyolarsa steakhouse burgerin köfteleri kömür olmuş halde geliyor artı o ice tea nın tadı ne öyle hiç.içtiler mi acaba bayadır gitmiyordum em son geçen canım çekti gideyim dedim tamamen facia

darkmoon
12-04-2015, 10:03
eskiden wendys vardı çok güzeldi eti hamburgeri kaliteliydi chillisi ve meksika fasulyesi şahaneydi onlarda çekildi türkiyeden.. bence tr deki gelmiş geçmiş en iyi burger konusunda fasto food zinciriydi mc bg iki gömlek üstündü..

B16
12-04-2015, 10:26
eskiden wendys vardı çok güzeldi eti hamburgeri kaliteliydi chillisi ve meksika fasulyesi şahaneydi onlarda çekildi türkiyeden.. bence tr deki gelmiş geçmiş en iyi burger konusunda fasto food zinciriydi mc bg iki gömlek üstündü..

şimdi de shack shack var kanyon'da öğrenciye %10 indirim yapıyolar illa hamburger yiyeceksem kanyon shack shack mc, burger king falan artık yemiyorum. et döner içinde günaydın döner'e giderim. pahalıdırlar ama kaliteleri tartışılmaz. eskiden çanakkalede okuyordum tam ekmek tavuk döner'i 2 tl'ye aldığımı biliyorum :D

Kadyr
12-04-2015, 10:31
ben bunlardan yıyınce mıdem dırek sısıyor vc ıhtıyacı gelıyor ne varsa ıclerınde uzun zamandır yemıyorum oyuzden. dısarda yıyeceksem pızza yıyorum.

B16
12-04-2015, 10:33
ben bunlardan yıyınce mıdem dırek sısıyor vc ıhtıyacı gelıyor ne varsa ıclerınde uzun zamandır yemıyorum oyuzden. dısarda yıyeceksem pızza yıyorum.

bi shack shack ye sonra hem miden hem cebin rahatlar :D

Kadyr
12-04-2015, 10:34
he eklemyı unuttum popeyes kfc de panını yıyorum yemem gerekırse :) shack ı hıc bılmıyorm gormedım yada dıkkat etmedım :)

Jackie
12-04-2015, 10:36
Ben de BarKing isimli kullanıcı sandım :D

darkmoon
12-04-2015, 10:38
bi shack shack ye sonra hem miden hem cebin rahatlar :D

bu shack shack mantarlı hamburgerinin meşhur olduğu yermi .. öyle bir yerde yedikde mantarlı hamburgeri meşhur dediler ondan yedik pekde sarmamışdı..

B16
12-04-2015, 10:43
bu shack shack mantarlı hamburgerinin meşhur olduğu yermi .. öyle bir yerde yedikde mantarlı hamburgeri meşhur dediler ondan yedik pekde sarmamışdı..

evet abi ama veteryanlar için, türkler'de tutmaz o shack meister tavsiye ederim. smooke shack yedim geçen gün, et çiğ geldi sevmedim.veya giriş olarak shack burger

zaten sadece hamburger yenir patatesleri falan güzel değil birde hizmetleri güzel o kadar.

TigeR
12-04-2015, 10:47
Ben de BarKing isimli kullanıcı sandım :D

hahaha aynen :D
Aslında Burger daha ucuza geliyor 2 menü 12.75TL idi yanında patates cipsi+kolası ama döner yesen 4.5TLden ikisi 9TL eder yanına içecekti falandı hemen hemen aynı hesaba geliyor.Hatta patates karda kalıyor.Dönerin tadı gelmiyorki ekmekten,içine 2gr et koyuyorlar gerisi salata al sana döner :D

darkmoon
12-04-2015, 10:58
hahaha aynen :D
Aslında Burger daha ucuza geliyor 2 menü 12.75TL idi yanında patates cipsi+kolası ama döner yesen 4.5TLden ikisi 9TL eder yanına içecekti falandı hemen hemen aynı hesaba geliyor.Hatta patates karda kalıyor.Dönerin tadı gelmiyorki ekmekten,içine 2gr et koyuyorlar gerisi salata al sana döner :D

4.5 tl ye et döne varsa bence mahallede bir kontrol et kedi varmı yokmu diye :)

onursumer
12-04-2015, 11:15
donerde lezzetli kaliteli ise fiyat pahalı

ben bakırkoyde bombom ve morgul bufeden başka yerden doner yemiyorum ama fiyatıda ona gore yüksek

burger mc gibi yerlerde surumu iyi olan yüksek olan yerler herzaman taze oluyor onun dışında hep biryerinde illaki sıkıntı yaşıyorum ben

aslında en doğrusu mumkun olduğunca uzak durmak

TigeR
12-04-2015, 11:36
4.5 tl ye et döne varsa bence mahallede bir kontrol et kedi varmı yokmu diye :)

Adana'da ve K.maraş'ta fiyatlar hep öyle abi bu dediğim fiyatta isim yapmış dönerciler için geçerli 5TL.Hatta K.maraş'ta 5TL'ye döner yok herhalde 3.5 TL ile 4.5TL arası değişiyor.Ama tadı yok o ayrı
Geçenlerde belediye 26tane atı yakalamış kesilecekken,öyle bir durum varsa bilmiyorum artık :D

ceyhun737
12-04-2015, 11:43
Geçen bir tv Programı'nda seyrettim tr deki et fiyatlarının Dünya'da en pahalılarından olduğunu özellikle yurtdışında çok daha kaliteli ve ucuza et yendiğini araştırmalara dayanarak anlatıyordu. Ama şu var Anadolu'da et fiyatları çok daha uygun , istanbulda 1 kilo pirzolaya 80 tl fiyat nedir arkadaş durmak yok yola devam:)

c20let
12-04-2015, 11:45
Bir avm içerisindeki şubede çalışan tanıdığım belirli aralıklarla denetlendiğini söylerdi. Bide geceleri kapandıktan sonra hemen hergün temizliğe kaldıklarını hatırlıyorum, ama sanırım şube yöneticisi ile ilgili bi durumda olabilir yani şubeden şubeye değişir kalite söylendiği gibi.

Lise yıllarımda çalıştım part-time olarak. Her gün temizlik yapılıyordu. Hijyene çok dikkat ediyorlardı çalıştığım şubede. Her yerde böyle midir bilmem.

B16
12-04-2015, 11:46
Geçen bir tv Programı'nda seyrettim tr deki et fiyatlarının Dünya'da en pahalılarından olduğunu özellikle yurtdışında çok daha kaliteli ve ucuza et yendiğini araştırmalara dayanarak anlatıyordu. Ama şu var Anadolu'da et fiyatları çok daha uygun , istanbulda 1 kilo pirzolaya 80 tl fiyat nedir arkadaş durmak yok yola devam:)

Altın varaklı bardak'tan le cola içen adamım pirzola benim neyime :D

TigeR
12-04-2015, 17:27
Adana'da ve K.maraş'ta fiyatlar hep öyle abi bu dediğim fiyatta isim yapmış dönerciler için geçerli 5TL.Hatta K.maraş'ta 5TL'ye döner yok herhalde 3.5 TL ile 4.5TL arası değişiyor.Ama tadı yok o ayrı
Geçenlerde belediye 26tane atı yakalamış kesilecekken,öyle bir durum varsa bilmiyorum artık :D

Bahsettiğim fiyat tavuk döner için bu arada

merttepe
12-04-2015, 17:38
Şu konu aklıma geldi;
22 mart 2015 burger king rezaleti - uluda (http://www.uludagsozluk.com/k/22-mart-2015-burger-king-rezaleti/)

poseidon
12-04-2015, 18:18
Ya en kaliteli restoranına gidin ne farkeder?
Siz et mi yediğinizi sanıyorsunuz o burger veya mc lerde?

İlla hamburger yiyecekseniz gerçek hamburgercilere gidin 2 katı para verirsiniz ama gerçek et yersiniz.

Mpower
12-04-2015, 18:42
ARbys en iyisi burger konusunda ilk başlarda garip geliyor ama 1-2 seferden sonra bkin ve mc e kesınlıkle gitmezsiniz

ErkanCanS
12-04-2015, 19:21
Şu konu aklıma geldi;
22 mart 2015 burger king rezaleti - uluda (http://www.uludagsozluk.com/k/22-mart-2015-burger-king-rezaleti/)

En az 10 kere linkteki yerden yemişimdir.Fotoğrafı görünce elim ayağım titredi.

TigeR
12-04-2015, 19:27
En az 10 kere linkteki yerden yemişimdir.Fotoğrafı görünce elim ayağım titredi.

Bana inandırıcı gelmedi açıkçası.

SerkanYazgan.
12-04-2015, 23:40

32 Liraya satıyoruz pirzolayı :) Kuzu eti şuan danadan daha ucuz. Dana antrikotu ise 35-36 lira. Et fiyatları çok yüksek, kimse memnun değil. Satış yok, sezon açıldı ama fiyatlardan kimse yanaşamıyor ete. Et kesimi geçen sene 18-20 civarıyken şimdilerde 23.5 olması lazım.

omco
13-04-2015, 00:09
Şu konu aklıma geldi;

En son kaç yıl önce burger king yedim hatırlamıyorum bile ama istediği kadar temiz olsun bunu gördükten sonra bir daha gidebileceğimi sanmıyorum..

ceyhun737
13-04-2015, 00:24
Altın varaklı bardak'tan le cola içen adamım pirzola benim neyime :D
Hahaha biz Hamidiye içiyoruz yine iyisin:D

32 Liraya satıyoruz pirzolayı :) Kuzu eti şuan danadan daha ucuz. Dana antrikotu ise 35-36 lira. Et fiyatları çok yüksek, kimse memnun değil. Satış yok, sezon açıldı ama fiyatlardan kimse yanaşamıyor ete. Et kesimi geçen sene 18-20 civarıyken şimdilerde 23.5 olması lazım.
Sormayın valla istanbulda fiyatlar uçmuş durumda , özellikle elit diye tabir edilen semtlerde yanına yaklaşılmıyor , yazık insanlar kırmızı et alamıyor .

AyrtonSenna
13-04-2015, 07:22
Valla evimin dibinde burger var 2 senedir gitmiyorum en son abimle gitmiştik onda da et yan tarafları yeşil patatesker hafif sıcaktı herzaman benimde tercihim mc'tir.Çünkü kaliteli yer ne yediğimi biliyorum burger'da eskiden gittiğim zaman whopperdan sürekli katır kutur et parçaları geliyor he ama paranın dibine vurduğum zamanda kfc'nin dibine vururum en son 4 kişi 82 tl para ödemiştim:D

dirk
13-04-2015, 07:23
http://businesstech.co.za/news/wp-content/uploads/2015/01/Burger-King-XXL.png bi benmi bayıla bayıla yiyorum anlamadım ki... Bugune kadar hiç sıkıntıda yaşamadım. fazla kilolarım hariç :)

mirafiori
13-04-2015, 07:33
Burger kingin eti resmen kokuyor, ufak bir potansiyeli olan bir yerde hemen şube açıyor 10-12 liraya 2 menü olayından dolayı milletimiz tercih ediyor, mümkün mertebe mecbur kalmadıkça yemiyorum, mc kat kat daha iyi, Burger House denedim geçenlerde eti mükemmel, doyurucu, kaliteli ve hepsini geçtim yerli, illa hamburger yiyecem diyelere tavsiye ederim, karadeniz pide, döner, kebab hiç birinin yerini tutamaz...

Evo34
13-04-2015, 09:32
Firmaların daha etkili ve hızlı dönüşleri için, bildirimlerinizi twitter üzerinden yapmanızı öneririm.

XoR
13-04-2015, 10:05
Şikayet var en etkili ve hızlı dönüş yaptıkları yer.

https://www.sikayetvar.com/burger-king

3 gün telefona cevap vermeyen kliksa 1 saatte problemimi çözdü şikayet var .com entry sonrası :)

TigeR
13-04-2015, 10:14
Bende mc hiç sevmiyorum.F/p oranı aşırı kötü 12.5TL veriyorsun bir menü alıyorsun patatesi de küçük hamburgeri de kötü burgerda o paraya 2menü alıyorsun.Kaldı şu mayonezi ketçabı kağıda döktürüyorlar ya deli oluyorum.Burgerın hem patatesi güzel hem de ekonomik mce göre

Vlkn-fb
13-04-2015, 10:23
Big mamas hamburgerde tavsiyemdir.

Eworen
13-04-2015, 10:23
Burger King lerin şu ana kadar gördüklerimin tamamı, Mcdonalds lara göre hijyenden çok çok uzak ve hizmet kalitesi sadece 10 da 1 i
Ama gel gelelim Mc in et i çok çok kötü yenicek gibi değil .
Nasılki BurgerKing şikayet üzerine patatesini değiştirdiyse MC inde etini değiştirmesi lazım..

Sezgin
13-04-2015, 10:26
Burger King lerin şu ana kadar gördüklerimin tamamı, Mcdonalds lara göre hijyenden çok çok uzak ve hizmet kalitesi sadece 10 da 1 i
Ama gel gelelim Mc in et i çok çok kötü yenicek gibi değil .
Nasılki BurgerKing şikayet üzerine patatesini değiştirdiyse MC inde etini değiştirmesi lazım..

En güvenli şekilde yiyebileceğiniz ve en düzgün etler Mc'te. Tedarikçisi Pınar. MC'te içim oyüzden hep rahat ama BK sıkıntı. Felaket kötü kokuyor etleri.

XoR
13-04-2015, 10:29
Mc'in eti lastik gibi BK eti daha iyi. Patateside adam etmişler sonunda Bk'de

Uzun zamandır yemiyordum 3-4 gün önce gittim Smokehouse çıkmış yeni sandım ama bayadır varmış :) güzeldi beğendim.

Eworen
13-04-2015, 10:30
En güvenli şekilde yiyebileceğiniz ve en düzgün etler Mc'te. Tedarikçisi Pınar. MC'te içim oyüzden hep rahat ama BK sıkıntı. Felaket kötü kokuyor etleri.

Tadı güzel olmadıktan sonra güven ve düzgünlükte bir yere kadar
Neyse damak zevki diyelim..

XoR
13-04-2015, 10:31
2 tarafında etleri o an pişirilmediği için al birini vur ötekine aslında :)

En güzel hamburger yemek için steak house veya işi hamburer yapmak olan yerlerde yemeli.

Virginia Angus bu konuda inanılmaz başarılı

merttepe
13-04-2015, 10:33
Burger sosları hariç hiçbir malzemesinni ne marka olduğunu söylemiyor. Nerden alıyor güvenlimi vs hiçbir bilgi yok.
Mcdonals hepsinin tedarikçisini söylüyor, ayırca gıda analizlerini falanda veriyor. Çok canım çektiyse, mcdonalsdan yerim yiyecek olsam

Berkan
13-04-2015, 10:37
2 tarafında etleri o an pişirilmediği için al birini vur ötekine aslında :)

En güzel hamburger yemek için steak house veya işi hamburer yapmak olan yerlerde yemeli.

götürmedinki superble bigün yiyelim oda bi çöksün gobegi kasıyalım :hehe:

XoR
13-04-2015, 10:47
Burger sosları hariç hiçbir malzemesinni ne marka olduğunu söylemiyor. Nerden alıyor güvenlimi vs hiçbir bilgi yok.
Mcdonals hepsinin tedarikçisini söylüyor, ayırca gıda analizlerini falanda veriyor. Çok canım çektiyse, mcdonalsdan yerim yiyecek olsam

Burgerlerın duvarında asılı yahu kasanın yanında tedarikciler, yani en azından Merter Shell şubesinde böyle :)

götürmedinki superble bigün yiyelim oda bi çöksün gobegi kasıyalım :hehe:

Ayrı şehirlerin insanlarız Bahçeşehirli :D

TigeR
13-04-2015, 14:18

Yanlışın var kasanın orda panoda yazıyor hatta ünlü markalardı ama hatırlamıyorum

Anıl E.
13-04-2015, 14:20
Valla MC'de hamburger değil de kahvenin yanına elmalı kek gibi bir şey satıyorlar galiba . Bazı yerleri yemyeşil küflenmişti resmen götürüp de göstermedim.

Çok nadir gider yeriz oralarda burger ve mc olarak. Genelde tercihim bildiğimiz yerlerde et döner köfte pide yemek .

TigeR
13-04-2015, 14:22

Edit olmadığı için ayrı yazmak zorunda kaldım gıda analizleri dediğin kaç kalori,yağı,karbohidratı filansa onlarda yazıyor abi

GokhanE.
13-04-2015, 14:29
Burger King Ankara 7.cadde de geçen yaz yediğim whooper menü sonrası gıda zehirlenmesi geçirdiğimde şikayetvar.com a gün, saat, servis yapan eleman isim bilgisine kadar giriş yaparak konu açmıştım. Burger King müşteri hizmetleri beni çaldırıp kapattıktan sonra sitedeki şikayet konumu yanıtlandı olarak cevaplandırdı. Komik bir müessese, ben kimseye tavsiye etmiyorum.

Şikayetvar.com a konu açabilirsin, burger king müşteri hizmetleri o sitedeki şikayetleri okuyorlar fakat sana geri dönmüyorlar. En azından mağduriyetini paylaşırsın.

Equinox
13-04-2015, 14:41
Burger da eski lezzet yok yada bana öyle geliyor. Big Bang son zamanlarda yediğim en güzel burgerdi.

Urfa o bakımdan iyi, çoğu yerde et kötü değil zaten onun dışında en iyi et döner 7 lira tavuk 4 lira. Normalde Ankarada hayatta tavuk döner yiyemezken burda yiyebiliyorum.

RottingChrist
13-04-2015, 14:51
öğlen bk da haburger yanına 8 li soğan halkası istedim kutudan 7 adet çıktı. ayrıca meşrubat kalitesi çok kötü. daha fazla kar edeceğim diye şurup oranını kısıyorlar.

cookies
13-04-2015, 14:56

Onda da Nişantaşı değil, Mercan şubesi daha iyi..

Gry
13-04-2015, 16:26
Cevahir Avm içerisindeki şubesi kadar rezil bir şube yok sanırım , ne zaman gitsem icetea yok deniliyor. Ayrıca kayış gibi hamburgerleride cabası.

İzmit doğu girişine gelmeden otoban üstündeki şubesi en tat aldığım yer..

Genel olarak eskisi gibi memnun kalarak çıkmadığım bir çok şubesi var..

Nightfish
14-04-2015, 07:24
Bir kere paket servis söyleyin yeter zaten. O rezilliği görünce insanın daha da BK'dan yiyesi gelmiyor.

Berkan
14-04-2015, 07:30
bk nın patetsi değiştide güzel müzel degil. bu yeni patatesi fritözden cıkardı tepsine koydu sıcakken yedin yedin sonra tadı tuzu kalmıyor acaip birşeye dönüyor heleki eve söylerseiz taşa tam dönüyor kolası kola değil. steakhouse haricinde yemiyordum son 1-2dir ondanda keyif alamadım birtürlü.

Yigit-Y
14-04-2015, 07:40
Carls Jr gerisi çöp böyle bir lezzet yok

Emre Ekrem
14-04-2015, 08:40
Şikayet var da yazın çok daha etkili olur, herkes de görür.