PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa yakası renault usta tavsiyesi

CenkB
12-04-2015, 22:08
Merhabalar. Avrupa yakasında Renault ustası var mı bildiğiniz güvenilir. İstanbula 1 sene kadar önce geldim. Saolsunlar çevremde yardımcı olan çok var ama bir kısmı yakın değil diğerleriyle gittiğimiz ustalarda çok işini bilir gibi gelmedi bana. Gerçi 2 defa gittik ustaya ama. :)
F7r için gidebileceğim özel servis var mı? Zeytinburnunda oturuyorum. Esenyurt dahil heryere kabülüm. :) Yeter ki güvenilir bir usta olsun.

optimus_prime
12-04-2015, 22:38
aynı konuyu açacaktım unutmuşum
bende arabanım bakımını yaptırmak için sağlam bir usta arıyorum fiyat konusunda makul olan avcılar beylıkduzu civarı

Sadık Özyer
12-04-2015, 22:44
Magic ? Murat uzun

CenkB
12-04-2015, 22:47
Magic ? Murat uzun

Maslakda sanırım orası. Biraz ters kalıyor bana hiç gitmedim o taraflara. :)
Gözüm yemiyor gitmek. :)

AyrtonSenna
13-04-2015, 07:52
merterde renault servis vardı sahibinin adı yücel'di servis adınıda hatırlarsam yazarım tavsiye ederim fiyatta üzmez işçilikleri iyidir en az 2-3 senedir gitmiyoruz

poseidon
13-04-2015, 09:48
Güngören Bağcılar sanayide çok güvendiğim anahtarı bırakıp gidebileceğim bir ustam var marka servisi değil ama
kendi aracı da renault olduğu için problemlerini daha iyi bilip diğer markalardan daha çok üzerine düşebiliyor.
Kendisi de Vw yetkili servis çıkışlı ve motor mekanik ve elektrik üzerine kendi yerini açmış.

İstersen öm at numarasını atayım.

CenkB
14-04-2015, 08:44
Önerileri daha sonra pm'den yazıp alırım. :) )
Birkaç hafta işlerim nedeniyle arabayı otoparktan çıkaramam sanıırm :)

NakkaSss
14-04-2015, 09:25
Habibler, Arnavutköy tarafında son derece iyi bir servis var yetkili arnavutköy renault servisi. Sahibi arkadaşımdır istersen haber ederim yardımcı olur. son derece güvenilir bir yerdir. Teknik konuda gönlünüz rahat olsun.