PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 06 PK 654 :::: Doğan S - Turbo Mirafiori swap 2.0 Dohc

utkucan
17-10-2008, 09:48
http://i307.photobucket.com/albums/nn284/by_fenaaa/S5001436.jpg
http://i307.photobucket.com/albums/nn284/by_fenaaa/S5001439.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/9996/p1010610xo0.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/2157/p1010611ky4.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/7862/p1010617kf7.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/8189/p1010613ey4.jpg
http://img253.imageshack.us/img253/9623/pk3af8.jpg

ÖZENTİ İNSANIN SONUDUR :hahaha::hahaha:

BUDA BONUS :D

http://img45.imageshack.us/img45/430/dsc02335oi1qc1.jpg

MeRtCaN
17-10-2008, 10:02
her 2 arabada da bısı var 06 plaka 2 sıde
ne guzl

utkucan
17-10-2008, 10:22
pk bilinen konyanın en gösde ilk modifiyeli doganı
soradan olanlar özentiden olanlar:hahaha::hahaha::hahaha:

tool
17-10-2008, 10:25

bu PKnin sahibimidir yoksa arkadasimidir nedir; forumda gt30 takip sezonda alayina zimpara diyordu. sonra foto albumlerinde kaldi..

by_hayali
17-10-2008, 10:25
bu aracın videosu falan varmı drag roll? varsa alabilirmiyiz :)

YavuzNaz
17-10-2008, 10:28
maaşallah kazasız belasız :)

AvcI
17-10-2008, 10:59
bu PKnin sahibimidir yoksa arkadasimidir nedir; forumda gt30 takip sezonda alayina zimpara diyordu. sonra foto albumlerinde kaldi..

hatırladım subaru impreza neymiş die gider yapmışdı :heyoo:

34 NZM 88
17-10-2008, 12:50
bu araçtaki sorun ney acaba merak konusu oldu bende 5 defas motor yapılmış 5 kez kırrmış şuanki durumu nedir acaba _?

utkucan
17-10-2008, 13:00
arabada bi sorun yok şuanda yürüyor skıntısız

34 NZM 88
17-10-2008, 13:03
arabada bi sorun yok şuanda yürüyor skıntısız

ok sevindim kazasız belasız

vtechasan
17-10-2008, 13:42

yok kardeşi oluyorumda sana zahmet konuyu bulda tekrar bakalım alayına zımpara vs. başka bişey demişmiyim.ayrıca subaru nedirki diyede bişey dememiştim sadece örnek vermiştim orada orj. subaruda gt30 bile geç geliyor bu araba çevirebiliyor die.lafı sen tersten anlamak istemişin AvcI

tool
17-10-2008, 13:47
tesbihte hata olmaz arkadasim, karburatorlu motora gt30 takip sorunsuz yurutucez demisti arkadas, silinen mesajlarda vardi neyse..

AvcI
17-10-2008, 13:57
yok kardeşi oluyorumda sana zahmet konuyu bulda tekrar bakalım alayına zımpara vs. başka bişey demişmiyim.ayrıca subaru nedirki diyede bişey dememiştim sadece örnek vermiştim orada orj. subaruda gt30 bile geç geliyor bu araba çevirebiliyor die.lafı sen tersten anlamak istemişin AvcI

vardı birader bu subaru muhabbeti, konu silindi hatta.

MeRtCaN
17-10-2008, 13:59
zimpara makinesimi şimdi bu?

vtecburhan
17-10-2008, 14:08
bu araçtaki sorun ney acaba merak konusu oldu bende 5 defas motor yapılmış 5 kez kırrmış şuanki durumu nedir acaba _?

araba onceden strokırlı turboydu olmadı yurumedı şimdi motoru sokup mıafıro motoru konuldu ılerde turbolanır sanırım ama nasıl olur bılmem artık

Dragger
17-10-2008, 14:25
Ankara draglarda saxo ile eslesmisti o zaman izlemistim.

Yeni yapılanlar umarım faydalı olur, takdir ediyorum böyle calısmaları :)

yusufcan_k
17-10-2008, 14:32
Ankara draglarda saxo ile eslesmisti o zaman izlemistim.

Yeni yapılanlar umarım faydalı olur, takdir ediyorum böyle calısmaları :)

yeşil saxoydu dimi su saxonun gectigi dogan mı bu ?? bi ara tv ye cıkmıstı porscheleri geciyor diye cok saglam bir modifiye listesinin fiyatı vardı hatırlamıyorum ama

vtechasan
17-10-2008, 14:51
vardı birader bu subaru muhabbeti, konu silindi hatta.

ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
mertcan zımpara makinesimi bu diye laf etme şimdi öyle bişey diyen olmadı...
burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar

öncel
17-10-2008, 15:22
gider yapmamak lazım:D

06_vtc_46
17-10-2008, 15:35
ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar

ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda

vtecburhan
17-10-2008, 15:49

bişey dedigimz yok hasan olanı soyledık yalanmı söylüyozda şimdi

vtechasan
17-10-2008, 16:00
ya hasan merak ettim araba daha dün çalıstı sen ne zaman geldinde istanbuldan denediniz bana sabah bayramda gelecem diyordun anlamadım yani
haa suda var şimdi tamam araba güzel insallah umdugunu bulur yani o motorda

abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum.ayrıca burhan abi yürümedi diyorsun bende yürüdüğünü diyorum ister yalan söyle ister doğru

06_vtc_46
17-10-2008, 16:04
abi benim bahsettiğim s motoru varken ben bu motordan bahsetmiyorum.ayrıca ben abimin yanına durmam kimse durduramazda denemek için.sadece o arabanın nasıl gidebildiğini biliyorum

ok şimdi oldu bende yeni swap motoruyla sandım

ahmetbozkurt
17-10-2008, 16:18
burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana

vtecburhan
17-10-2008, 16:35
burhan sen s motorda nasıl yürüdüğünü biliyorsun ankara yolunda hangi vtc ye rolling de ayırdı onu da biliyorsun senin arabanla 3.25 i de denedik 4 boyu unuttun mu ne oldu şimdi sana

ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba

ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi ;)

06_vtc_46
17-10-2008, 16:38

ben bu konuyu anlamadım bmw 325 burhanın vtec ge 4 boymu uzanı yani

ahmetbozkurt
17-10-2008, 16:46
saxo yu ıyı bı araştır da ondan sonra konuş burhancım

cihat ne sandın sen bmw leri sevmen ama burhanın arabaya 4 boy uzar

vtecburhan
17-10-2008, 16:47
5 gibiydi ama 4 müş demekki :D

vtechasan
17-10-2008, 16:49
ee konuyla ne alaka şimdi 3.25 le benım araba

ben kalkıpta şimdi adanadaki atmosferık saxo gelıpte senın turbo dogana 400 metrede verdıgı boyu soyluyormuyum abi olmadı bak şimdi ;)

ben onno usta ile görüşmüştüm o zaman.atmosferik 150-160hp civarı bir saxo dedi.üstüne 100shot nos basarsan bide o kadar hafif bir arabayı frenleri sökene kadar boşaltıp hafifletirsen sadece turbolu bir s motor o haliyle her viteste yanında oluyorsa bilmem ne kadar ii bir araba olmuştur.

ahmetbozkurt
17-10-2008, 16:52
adana değil mersin o insanlarla ben şimdi görüşüyorum iyi insanlar ama bir de şu var bizim konyalı bizi üç köşe teşkile getirdiler o araba çok güzel yürüyor burhan bende bir boy arkasından girdim ama nos basmadım

06_vtc_46
17-10-2008, 16:52
ama bu motor doch deyil normal çift eksantirik bir motor miaforia 1.7 hacim var
ugraşmanıza deger insallah ???

vtecburhan
17-10-2008, 16:55
bak ne guzel ıfade edıyorsunuz kendı arabanızı ahmet abıde anlatsa ya benım 3.25 le kalkacagımda arabamın arızasını bılıyordu arkadasız aramızda kalkacak neolcak sankı dedı sonra bı baktım ooo konya dokulmus mahmut alı abi ölmediler daha gidin konuşun ogun ben bılerek kullanmadım arabayı mahmut kullandı araba kalkmıyordu yerınden bunlarıda anlatın barıde ne oldugu bellı olsun

06_vtc_46
17-10-2008, 16:56
abi bmw dedigin araba bence zor geçer vtec gi ama bilmiyorum nasıl oldu vtec de bir sorun olmasın arıza lambası yandıgı zaman vtec gitmezki ve burhanın araba daha yeni düzelmeye basladı zaten ben biliyorum arabayı ve bindimde yani bende zor ne drgda nede roll da geçebilir

06_vtc_46
17-10-2008, 16:58
bence bu tarz konuları kendi aranızda çözün ahmet abi ve burhan aranızda birsey olmuş bitmiş gerek yok bence

ahmetbozkurt
17-10-2008, 16:58
cihat seninkide 2.2 vtc bi gtı kadar yürüyor 40 milyar masraf yaptım diye söylüyorsun senin uğraşman değdimi defransiyeli ters çevirmeylen anca bu kadar gider tanıyamadığın insanda emre alayına da gider yapıyor

vtechasan
17-10-2008, 17:01
tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.

ahmetbozkurt
17-10-2008, 17:01
arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun

vtecburhan
17-10-2008, 17:03
tamam abi arızası vardıda yapıldıktan sonra ilk gün beraber aldık arabayı güzel gidiyordu.bolu tünelinde video çkemişiniz sana ben afr ne dikkat et dedim uyardım 1.9 n/a halide ii gitmiyordu.sen arabanın sıkıntısını bilemedinki.228hp bir vti nasıl gider orj. typerı salıpta geçer.bitmek bilmeyen bu sıkıntı ne bende onu merak ediyorum.

bız bmw ıle kalktıgımda arabamda sadece aemv2 ve egsoz vardı hasan ;)

06_vtc_46
17-10-2008, 17:05

bak kardeş sen daha piyasada adın yokken biz pk ahmet abi ile bereber yapıyordum takılıyorduk tabi kaç sene once bilmem ozamanlar sen varmıydın ama olsan görürdüm ben seni ve bunlar ozenti deyil pk ya ben her zaman saygı duyarım o kendi halinde bir çaba sarf ediyor senin gibi orjinal bir araba alıp binmiyor ve bunlar özenti deyil konya swap bın ne oldugunu bilmezken ben yapıyordum buda sana kapak olsun sen git 325 tup benzin koy gezmene devam et ne yapacan kim ne yapıyor nasıl yapıyor bu konular yapanlar düsünsün :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::icon_wack

vtecburhan
17-10-2008, 17:05
arabanda sorun vardıda meram yolunda niye patlatacak gibi gidiyordun o kadar iyi kaldırıyordun da sen nıye kaldırmadın mahmudu öne sürüyorsun

ee ozman bmw yı nıye sen surdun abı :) bıraksaydında arabanın sahıbı kaldırsaydı ozman :)

vtecburhan
17-10-2008, 17:07
neyse konuyu kapatalım burası msn oturumu gıbi oldu uzatmanın anlamı yok hepımız aynı memleket cocuguz hepınız yasca buyuksunuz abimsiniz saygı duyuyorum herzaman
uzatmaya gerek yok sonucta bir teneke parcası bugun var yarın yok

34 NZM 88
17-10-2008, 17:08
bu konyalıları sevmeye başladım valla on numara muhappet var ortam bi gün geleyimde hep beraber bi toplanalım bi etli ekmek yedirirsiniz herhalde:)

vtechasan
17-10-2008, 17:10
bız bmw ıle kalktıgımda arabamda sadece aemv2 ve egsoz vardı hasan ;)

abi bendede cai, dc4-1, egsoz var ama bmw geçebilecek kadar gidiyor.bence kadran videolarına bi bak abi 100-200 aralığına dikkat et bi.neden hakkını aramıyorsun onu merak ediyorum.

vtecburhan
17-10-2008, 17:14
abi bendede cai, dc4-1, egsoz var ama bmw geçebilecek kadar gidiyor.bence kadran videolarına bi bak abi 100-200 aralığına dikkat et bi.neden hakkını aramıyorsun onu merak ediyorum.

salıver hasan oldu bişeyler neoldu bılemedık bı katagolli oldu ama lanet olsun ne dıyelim ALlah büyük ;)

vtechasan
17-10-2008, 17:18
peki abi kendi araban kendi bileceğin iş bana laf düşmez.benim istediğim konyada ii arabalar olsun yapılsın.birini geçmek için gider yapmak için araba yapılmasın

06_vtc_46
17-10-2008, 17:18
bu konyalıları sevmeye başladım valla on numara muhappet var ortam bi gün geleyimde hep beraber bi toplanalım bi etli ekmek yedirirsiniz herhalde:)

nazmi kardeşim gel benim misafirim ol walla

34 NZM 88
17-10-2008, 17:21
nazmi kardeşim gel benim misafirim ol walla

gardaşım şimdi benim araba sölemesi ayıp 1 milyon yakıyo sizin oraya çekici ile mi gelsem daha ii olur yoksa gazlayarakmı :)

en kısa zmaanda gelicem allah nasip ederse

06_vtc_46
17-10-2008, 17:24
beklerim tabi yaz benim cebi
0532 7901031 cihat
dogan vtec

34 NZM 88
17-10-2008, 17:27
beklerim tabi yaz benim cebi
0532 7901031 cihat
dogan vtec

ok kanka sende benimkini yaz 0535 970 80 43 gardaşım burdan ne lazım olursa ara çekinme ahmet abi sende ruhsat plaka işiniz olursada arayın hertürlü yardımcı olurum

umut01
17-10-2008, 17:36
Konyayya karşı bnimde sempatim arttı özellikle vtec motorlu şahin doğanları görünce. emeğinize sağlık. inşallah izstediğiniz gibi yürütürsünüz.

utkucan
17-10-2008, 17:43
bak kardeş sen daha piyasada adın yokken biz pk ahmet abi ile bereber yapıyordum takılıyorduk tabi kaç sene once bilmem ozamanlar sen varmıydın ama olsan görürdüm ben seni ve bunlar ozenti deyil pk ya ben her zaman saygı duyarım o kendi halinde bir çaba sarf ediyor senin gibi orjinal bir araba alıp binmiyor ve bunlar özenti deyil konya swap bın ne oldugunu bilmezken ben yapıyordum buda sana kapak olsun sen git 325 tup benzin koy gezmene devam et ne yapacan kim ne yapıyor nasıl yapıyor bu konular yapanlar düsünsün :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::icon_wack

sen kaç yaşındasında ben osamanlar yoktum kardeş
osaman bi işi hakkıyla yapacan katkıylan matkıylan ugraşmayacan
ben gaz basmam benzin basarım
cihat fasla uzatmaya gerek yok
seni pistlerde görmek isteris
ve inş draglarda başarılı olursun kutlamaya geliris
başkada bişey demiyorum :icon_tup:
pazargünüde gel bu lafı bitirelim nolacasa olsun :heyoo:
3,25 diyil bu arada 3,27 :hahaha::hahaha::hahaha:

ahmetbozkurt
17-10-2008, 17:45

nazmi geleceğinde haber ver sana senın boyunda etlekmek yaptıralım mevlanayıda gezerız konya deyınce etlı ekmek aklına gelmesın daha nıce meşur bılmadiğin şeyler var
cıhatta davet etmiş sen gelırsen buyur gel daha ne yapalım

06_vtc_46
17-10-2008, 18:52
sen kaç yaşındasında ben osamanlar yoktum kardeş
osaman bi işi hakkıyla yapacan katkıylan matkıylan ugraşmayacan
ben gaz basmam benzin basarım
cihat fasla uzatmaya gerek yok
seni pistlerde görmek isteris
ve inş draglarda başarılı olursun kutlamaya geliris
başkada bişey demiyorum :icon_tup:
pazargünüde gel bu lafı bitirelim nolacasa olsun :heyoo:
3,25 diyil bu arada 3,27 :hahaha::hahaha::hahaha:

tamam kardeş pazar günü bitsin bu iş senin araba zaten 320 motor yaparak 327 olmuş duydugum kadarıyla siz özgürün orda arabayı aman iyi yapın ne olur ne olmaz
pazara görüsürüz hadi byy:icon_wack:icon_wack

tool
17-10-2008, 22:24

teknik olarak bisey hatirlatayim;
arkadasim gt3076 kullaniyor ve 4bin devirde hedef basinca erisiyor, 4bin devir sizin icin gec mi bilmiyorum ama 7500 devire kadar sorunsuz ilerliyor ;)

utkucan
17-10-2008, 22:53
tamam kardeş pazar günü bitsin bu iş senin araba zaten 320 motor yaparak 327 olmuş duydugum kadarıyla siz özgürün orda arabayı aman iyi yapın ne olur ne olmaz
pazara görüsürüz hadi byy:icon_wack:icon_wack

pazargünü saat 3 te seni aksaray yolunda bekleyecem cihat katkılarını dök gel :hahaha::hahaha::hahaha:
biz herzmankigibi atmosferik olacas zaferde geser gibi :hahaha::hahaha::hahaha:
maksat araba denemek 3,16 benim araba :heyoo: sonradan 2000 yaptık :hahaha::hahaha::hahaha:

ali
17-10-2008, 23:09
seviyorum bu konyalıları...:D:hahaha::hahaha:

kazasız belasız bu arada PK ya maşaallah...;)

CKN
17-10-2008, 23:12
kolay gelsin.. hayırlı olsun.. bnm pek hosuma gitmeyen bi motor mirafiori ama siz sevmişsiniz ve uygulamıssınız saygı duyarım.. bu motorun 16 subab olanını hazırladı ustam.. cok cici oldu..

06_vtc_46
18-10-2008, 09:20
pazargünü saat 3 te seni aksaray yolunda bekleyecem cihat katkılarını dök gel :hahaha::hahaha::hahaha:
biz herzmankigibi atmosferik olacas zaferde geser gibi :hahaha::hahaha::hahaha:
maksat araba denemek 3,16 benim araba :heyoo: sonradan 2000 yaptık :hahaha::hahaha::hahaha:

kardeş buna zaferde gezmek gibi demiyelim iki gündür araban sanayide pk ile iş birligi yapıp maksadınız beni geçmek ama biraz zor olacak sizin için ama bakacagız kim iyi kim kötü ozaman belli olacak pk ya niye ihtiyaç duydun onu anlamadım ama bu işte oda varsa daha iddalı olacak bunu bil yani pazar günü saat 3 de seni geçtigim yerde tekrar gececem artık sende bana 2.vitesde ne kadar uzarsın bakacagız:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:: hahaha::hahaha:

utkucan
18-10-2008, 09:45
kardeş buna zaferde gezmek gibi demiyelim iki gündür araban sanayide pk ile iş birligi yapıp maksadınız beni geçmek ama biraz zor olacak sizin için ama bakacagız kim iyi kim kötü ozaman belli olacak pk ya niye ihtiyaç duydun onu anlamadım ama bu işte oda varsa daha iddalı olacak bunu bil yani pazar günü saat 3 de seni geçtigim yerde tekrar gececem artık sende bana 2.vitesde ne kadar uzarsın bakacagız:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:: hahaha::hahaha:

2 günmü köstepeklerin iyi çalışmıyor cihat çek kulaklarını :hahaha::hahaha:
ben dün akşam ahmet abiyle görüştüm oda fırça attı bana nie arabanın resimlerini habersiz ekledin die :hahaha:
ben zaten hergün sanayideyim ve şuanda arabam tükanımın önünde
hiçbi icrat yapmadım :hahaha::hahaha:
arabayı kaldırırken durdurda kaldır yarın :hahaha::hahaha:
yürüken kaldırma :hahaha::hahaha:

06_vtc_46
18-10-2008, 09:49
Kardeş benim huyumu pk bilir sen ona sor ben arabayı sıfırdan hiç yürütmeden kaldırırım yarında görecen zaten nasıl oldugunu
senin arabanın direksiyonuna zaten sen geçecen baskası deyil yani ozaman görürsün

evo-killer
18-10-2008, 09:51
yaw bos muhabbetler ediyorsunuz bence kesiverin gitsin....herkezin arabası kendine gider uzatmanın bir anlamı yok....

utkucan
18-10-2008, 09:55
Kardeş benim huyumu pk bilir sen ona sor ben arabayı sıfırdan hiç yürütmeden kaldırırım yarında görecen zaten nasıl oldugunu
senin arabanın direksiyonuna zaten sen geçecen baskası deyil yani ozaman görürsün

sanane arkadaş kim geçerse geçer maksat araba denemek
şöför denemek diyil benim arabayla ilk kalkarken sen kaldırmamıştın dikkatini çekerim cihat bey
fasla reklam olmaya gerek yok
pazargünü görüşürüs :icon_tup:

06_vtc_46
18-10-2008, 09:58
yaw bos muhabbetler ediyorsunuz bence kesiverin gitsin....herkezin arabası kendine gider uzatmanın bir anlamı yok....

ya emre ayar ediyor beni bu yok gecerim yok sallarım kendi başlattı ben deyil yani

06_vtc_46
18-10-2008, 09:59
sanane arkadaş kim geçerse geçer maksat araba denemek
şöför denemek diyil benim arabayla ilk kalkarken sen kaldırmamıştın dikkatini çekerim cihat bey
fasla reklam olmaya gerek yok
pazargünü görüşürüs :icon_tup:

kardeş o arabanın direksiyonunda sen olacan baskası deyil ben seni gececem arabanı deyil onla yani aradaki farkı

utkucan
18-10-2008, 10:01
kardeş o arabanın direksiyonunda sen olacan baskası deyil ben seni gececem arabanı deyil onla yani aradaki farkı

arkadaş kim geçerse geçer napacan sen arabanı al gel sen
dur benim arabanın yanını kim kaldırısa kaldırır :icon_tup:

utkucan
18-10-2008, 10:03
ya emre ayar ediyor beni bu yok gecerim yok sallarım kendi başlattı ben deyil yani

bikere ben başlatmadım 3,25 le kalktık lafını etmeyecedin
çünkü kalkmadık adamı katagülleye getirip geçiyosunus sonra sagda solda laf ediyonus :icon_wack

06_vtc_46
arkadaş kim geçerse geçer napacan sen arabanı al gel sen
dur benim arabanın yanını kim kaldırısa kaldırır :icon_tup:

benim senin arabanla sorunum yok kardeş sen geçecen direksiyona yarısıda kim alacaksa alacak
ama araba kaldırmayı bilmiyorsan gerek yok kaldırmaya ogrendigin zaman kaldırırız

evo-killer

neyse ne yarın meydana cıkar kimin gidip gitmedigi burda laf kalabalıgına gerek yok bence....atarsınız videolarınıda herkez seyreder..olur biter...:D

tool
18-10-2008, 10:04
anlasilan konya ikiye bolunmus h22 ve pk sevenler diye;
birde arada gaz verenler var ama bunu klavyeden cozmeniz mumkun degil malesef..

not: sikayetler gelmeye basladi, boyle devam ederseniz ceza alacaksiniz!

otokonya
18-10-2008, 10:06
cihatt. mehmettt. baya uzattınız bence unutmayın konyayı temsil ediyoruz konyayı böyle atışmalarla değil güzel yürüyen dolu araçlar hazırlayarak seneye yeni pistte tüm türkiyeyi çağırarak tanıtmamız lazım

06_vtc_46
18-10-2008, 10:07
neyse ne yarın meydana cıkar kimin gidip gitmedigi burda laf kalabalıgına gerek yok bence....atarsınız videolarınıda herkez seyreder..olur biter...:D

bende oyle diyorum ama laf anlamıyor neyse sorun deyil
görüsürüş kardeş

utkucan
18-10-2008, 10:08
benim senin arabanla sorunum yok kardeş sen geçecen direksiyona yarısıda kim alacaksa alacak
ama araba kaldırmayı bilmiyorsan gerek yok kaldırmaya ogrendigin zaman kaldırırız

bu son lafım başkada bu topige yorum yasmıyorum
sıkıyosa kimin kaldırdıgna bakmadan gelirsen kaldırırsın eger kıvıracaksan
şimdiden söle yarın piknige gidecem ben :hahaha::hahaha::hahaha:
ypok sen kaldır yok o kaldırsın sanane arkadaş kimkaldırısa kaldırır araba benim zevk benim çekindigin insanlarmı var yksa
son sözğm : pazargünü saat tam 3 te orda olucam
gelirsen gel gelmessen gelme yapacak bişi yok :icon_tup:

tool
18-10-2008, 10:09
cihatt. mehmettt. baya uzattınız bence unutmayın konyayı temsil ediyoruz konyayı böyle atışmalarla değil güzel yürüyen dolu araçlar hazırlayarak seneye yeni pistte tüm türkiyeyi çağırarak tanıtmamız lazım

keske sizin kadar bilincli olsa uyeler..

utkucan
18-10-2008, 10:10

ben usatmıyorum ali abim ve
ben herzman demişimdir konyadan böle bi araba çıktıgı için
gurur duyarım benim gurur duymamda nekadar önemliyse artık
ama aracın şöförü sıkıntılı biras sorunda orda arabaya lafımız yok :icon_tup:

tool
18-10-2008, 10:14
ben usatmıyorum ali abim ve
ben herzman demişimdir konyadan böle bi araba çıktıgı için
gurur duyarım benim gurur duymamda nekadar önemliyse artık
ama aracın şöförü sıkıntılı biras sorunda orda arabaya lafımız yok :icon_tup:

arkadasim uzatmiyorum diyosun son 2gunde kiskirtmaktan baska yaptigin bisey yok, lutfen sakin oluver..

06_vtc_46
18-10-2008, 10:20
neyse arkadasim sorun deyil yarın gel bitsin bu iş sende bende rahatlayım burda atışıp durmayalım
haa bu arada araba kaldırmayı ogrendigin zaten tekrar kalkalım yarın görüsürüz hadi byy
ali abi haklı yani

utkucan
18-10-2008, 10:21
arkadasim uzatmiyorum diyosun son 2gunde kiskirtmaktan baska yaptigin bisey yok, lutfen sakin oluver..

ah tool abi sen benim yerimde olsan varya
bunları yapmakla kalmasdın ve ben kışgırtmıyorum
ve drag yapan bi insan diyilim
ama insanın zoruna giden haksızlık oluyor :o

otokonya
18-10-2008, 10:28
emre bakıyorum orda uslu uslu duruyorsun aldın süper makine hiç sesin çıkmıyor
ha dün gezdiğimizden ben bişi anlamadım nıf ın tadı beş dakikada çıkmıyor bugün bidaha gazlıyalım

vtecburhan
18-10-2008, 10:32
ha dün gezdiğimizden ben bişi anlamadım nıf ın tadı beş dakikada çıkmıyor bugün bidaha gazlıyalım

abi benıde cagırın :) turbo heycanı verin bana :D

utkucan
18-10-2008, 10:38

bende gelebilirmiyim ali abim :D

yusufcan_k
18-10-2008, 10:40
yaa yanlıs anlamayın ama burası TECHTURKEY konya chat bölümü gibi birşey degil lütfen işleriniz konusmalarınızı MSN YADA PM yoluyla hallediniz

utkucan
18-10-2008, 10:44
yaa yanlıs anlamayın ama burası TECHTURKEY konya chat bölümü gibi birşey degil lütfen işleriniz konusmalarınızı MSN YADA PM yoluyla hallediniz

sıkıntı yok konu kapanmıştır abi
verdigimiz geçeci rahatsızlıktan dolayı özürdileris :icon_tup:

vtechasan
18-10-2008, 11:05
teknik olarak bisey hatirlatayim;
arkadasim gt3076 kullaniyor ve 4bin devirde hedef basinca erisiyor, 4bin devir sizin icin gec mi bilmiyorum ama 7500 devire kadar sorunsuz ilerliyor ;)

bundan 2 sene önce öyle çevirebilen bir subaru var mıydı.benim hatırladığım 5binlerden sonra geliyordu

AvcI
18-10-2008, 13:10
bundan 2 sene önce öyle çevirebilen bir subaru var mıydı.benim hatırladığım 5binlerden sonra geliyordu

:) iide konuyu açan sensin madem, fazla değil geçen yılın kışında oldu bu muhabbet ve sen veya başkası yazın gelip deneme sözü vermişdiniz gt30 takılı bir subarumuzla ne oldu? :) konunun uzamasına gerek yok 2,0 blokla gt3076 takılı birçok subaru var ankarada ;)

06_vtc_46
19-10-2008, 17:31
arkadaşlar konuyu kapattık bugun vtec dogan ve 325 ile kaltık birincide bir araba fark attı ikincide ben bir araba fark attım üçde onlar bir araba fark attılar
arabaları gerçekten güzel olmuş yalan deyil yani
ama daha öncde ben baya bir fark atmıştım
anlıyacagınız ben 1 onlar 1 kaldık daha finalin kimde oldugu belli deyil

metin01
19-10-2008, 18:12
arkadaşlar konuyu kapattık bugun vtec dogan ve 325 ile kaltık birincide bir araba fark attı ikincide ben bir araba fark attım üçde onlar bir araba fark attılar
arabaları gerçekten güzel olmuş yalan deyil yani
ama daha öncde ben baya bir fark atmıştım
anlıyacagınız ben 1 onlar 1 kaldık daha finalin kimde oldugu belli deyil

video vs.. varmı acaba:soru:

utkucan
19-10-2008, 22:18
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=420516#post420516
burdan devam arkadaşlar
uzun lafın kısa şekli

06_vtc_46
20-10-2008, 11:50
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?p=420516#post420516
burdan devam arkadaşlar
uzun lafın kısa şekli

niye eksik videoları atıyorsun merak ettim tam atta hepsini görsünler sadece geçtigini deyil yani
bende daha once daha once geçeldigi videoları atmıştım 5 araba geçildiginizi unutmayın arkadaşlar yeni başladık daha durun bakalım

utkucan
20-10-2008, 14:47
niye eksik videoları atıyorsun merak ettim tam atta hepsini görsünler sadece geçtigini deyil yani
bende daha once daha once geçeldigi videoları atmıştım 5 araba geçildiginizi unutmayın arkadaşlar yeni başladık daha durun bakalım

vtekçi dogancıarkadaş :hahaha::hahaha:
3 tane vidio ekledim zatende 3 kere kalktık
eger diger yarıştan bahsediyosan o günoraya yarış amaçlı gelmedigim için kamera veya fotograf makinamısyoktu sanırım anladın cihat sende varsa koyda bakalım5 boya :icon_tup:
ha bitane vidio yu koymadım oda senin doganın su koydugu vidio istersenkoyayım onuda

utkucan
20-10-2008, 14:52
pk nın topigini resil etmeyelim dogancı hatta sitede huzur bozmayalım temem daha iyisini yaparsın bisdeseni pistlede görürüz

Mst
20-10-2008, 15:10
Bencede daha fazla uzatmanın anlamı yok, dün yarış oldu, bmw aldı yarışı, videolarda var zaten, daha fazla ortama rahatsızlık vermeyelim.

CKN
20-10-2008, 23:25
2000TC 16 subab. suana kdr sanırım yapan olmamıstı.. bu aracı bnm ustam daha yeni bitirdi ve yürüyüşü fena değil.. yapılan işlem ilginizi ceker die resimlerini koydum..

http://img371.imageshack.us/img371/1210/201020081662vs2.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=201020081662vs2.jpg)http://img371.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php) http://img147.imageshack.us/img147/9733/201020081661pr6.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=201020081661pr6.jpg) http://img135.imageshack.us/img135/1246/191020081655uh0.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=191020081655uh0.jpg)http://img135.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

tuned by TÜM SERVICE

gurcell
21-10-2008, 07:42
Yahu ben çok büyük bir hata yapıyorum sanırım. Beni büyük bir hatadan döndürdün, bende ej20 makinesine gt30 yapıyorum, hatta parçaları da aldım.

Kaç kere gt30 lu ej20 yaptınız veya gördünüz? Boş konuşmayalım, elalem b16ya, d16ya gt35 takıyor da döndürüyor, ej20 ile mi döndüremeyeceğiz? ej20 97 ve üstü motor Kapaklarının flow'u neredeyse 350ci v8 makine kadar bunu bilmiyorsunuz tabii. Ayrıca bazı teknolojiler var, biz bunlara yay-şapka-sübap diyoruz ki makine devir çevirsin, bir de böyle eksantrik diye bir parça var, bizde 4 tane hatta. Böyle takıyorsun içeri daha fazla hava sokuyorsun ve çıkarıyorsun.

Ayrıca reverse manifold diye bir şey icat ettik biz, yolu 50 cm kısaltıyor.

Kısaca bilmeden etmeden, kullanmadan yorum yapmayın, bırakın bilenler konuşsun.

Daha bir çok kişi gt30'a anaaa yahu bu neymiş laa çok büyük derken bizim Ankara'da gt30'lu 2.0 imprezalar geziyordu.

Ha al gt30 ile ej20 nasıl dönüyormuş bir video (bu setup komple bende şu anda):

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7702fe76bef83a0898b0c6631d8af3df7c88e5bd270fe5c222 6c07121d9f59e7f5f54018e022267715294

http://www.youtube.com/watch?v=l01-PlXJOU4

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7702fe76bef83a0898b0c6631d8af3df7c88e5bd270fe5c222 6c07121db90689969c7b2be925102015294
http://www.youtube.com/watch?v=Jo_N9WkCHcc

gurcell
21-10-2008, 07:45
2000TC 16 subab. suana kdr sanırım yapan olmamıstı.. bu aracı bnm ustam daha yeni bitirdi ve yürüyüşü fena değil.. yapılan işlem ilginizi ceker die resimlerini koydum..

http://img371.imageshack.us/img371/1210/201020081662vs2.th.jpg (http://img371.imageshack.us/my.php?image=201020081662vs2.jpg)http://img371.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php) http://img147.imageshack.us/img147/9733/201020081661pr6.th.jpg (http://img147.imageshack.us/my.php?image=201020081661pr6.jpg) http://img135.imageshack.us/img135/1246/191020081655uh0.th.jpg (http://img135.imageshack.us/my.php?image=191020081655uh0.jpg)http://img135.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

tuned by TÜM SERVICE

Güzel makine, q4 makinesi sanırım. Karbüratörlü bırakacağına direk q4 ün enjeksiyon sistemini de swaplasaymış ya?

Bu devirde karbüratör ile turbo araç yapmak hamallık bence.

başalp
21-10-2008, 08:57
hadi hayırlısı olsun pk' ya başarılarının devamını bekliyoruz...

KUYUMCU
21-10-2008, 11:04
inş.hayırlı olacak pk istenilenin ve gereken in ötesinde olacak

CKN
21-10-2008, 12:19
Güzel makine, q4 makinesi sanırım. Karbüratörlü bırakacağına direk q4 ün enjeksiyon sistemini de swaplasaymış ya?

Bu devirde karbüratör ile turbo araç yapmak hamallık bence.
arac aşırı besleme değil NA
arac sahibi bu sekilde yapılmasını istedi bu sekilde yapıldı..

gurcell
21-10-2008, 12:25
Hımm, kompresyon oranını ne yaptınız peki? Standart halde ise çok düşük olur.

CKN
21-10-2008, 12:29
aslında ustam yapmısken herseyiyle yapmak istedi ama sahibinin butcesi kısıtlıydı sanırım.. altına hiç girmeden bi conta bi kapak bide 40lık weber le ufak defekte oynamalarla bitti.. kasa cok agır hafif oldugunu dusunsek daha da iyi yürüyecek..

CKN
21-10-2008, 12:33
gürsel bu aractan onceki yapılan mirafiori nin resimleri bunlarda.. 2000TC Turbo.. bu arada arkadasın konusunu isgal ettim özür diliyorum kardesimden..
http://img242.imageshack.us/img242/8163/abaasdqwtryzf0.jpg http://img213.imageshack.us/img213/31/abaaaaatthhwl3.jpg
bir ara onno ustada ugrastı bu aracla..

Mst
21-10-2008, 12:37
2000 TC çok güzel araç, daha öncede görmüştüm fotoğraflarını. Teşekkürler.

CKN
21-10-2008, 12:38
buda bnm gecmişteki 131 im. üstten egsantirik 131A turbo. 1920 cc T4 turbo..
tofas fiat mekanik konusunda her turlu yardımcı olurus arkadaslar. onemli olan bilgi paylasımıyla güzel biseyler cıkarabilmek..
http://img362.imageshack.us/img362/580/131motorag9sc4.jpg
http://img362.imageshack.us/img362/1931/131motorbb2og0.jpg
http://img344.imageshack.us/img344/4221/131motor5la1.jpg

Mst
21-10-2008, 12:41
Bu motorun kullanıldığı aracı hatırlıyorum sanki.:icon_wack

dragon07
21-10-2008, 13:07
bu son resimdeki turbolu motorda kaç tane üst kapak var.?ben yanlış mı görüyorum yoksa.tofaş motoru üsttelide renomu pejomu? yoksa maket felan mı?

vtechasan
21-10-2008, 18:06
üstte reno flash kapağı var sanki.

vtechasan
21-10-2008, 18:15
Yahu ben çok büyük bir hata yapıyorum sanırım. Beni büyük bir hatadan döndürdün, bende ej20 makinesine gt30 yapıyorum, hatta parçaları da aldım.

Kaç kere gt30 lu ej20 yaptınız veya gördünüz? Boş konuşmayalım, elalem b16ya, d16ya gt35 takıyor da döndürüyor, ej20 ile mi döndüremeyeceğiz? ej20 97 ve üstü motor Kapaklarının flow'u neredeyse 350ci v8 makine kadar bunu bilmiyorsunuz tabii. Ayrıca bazı teknolojiler var, biz bunlara yay-şapka-sübap diyoruz ki makine devir çevirsin, bir de böyle eksantrik diye bir parça var, bizde 4 tane hatta. Böyle takıyorsun içeri daha fazla hava sokuyorsun ve çıkarıyorsun.

Ayrıca reverse manifold diye bir şey icat ettik biz, yolu 50 cm kısaltıyor.

Kısaca bilmeden etmeden, kullanmadan yorum yapmayın, bırakın bilenler konuşsun.

Daha bir çok kişi gt30'a anaaa yahu bu neymiş laa çok büyük derken bizim Ankara'da gt30'lu 2.0 imprezalar geziyordu.

Ha al gt30 ile ej20 nasıl dönüyormuş bir video (bu setup komple bende şu anda):

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7702fe76bef83a0898b0c6631d8af3df7c88e5bd270fe5c222 6c07121d9f59e7f5f54018e022267715294

http://www.youtube.com/watch?v=l01-PlXJOU4

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/7702fe76bef83a0898b0c6631d8af3df7c88e5bd270fe5c222 6c07121db90689969c7b2be925102015294
http://www.youtube.com/watch?v=Jo_N9WkCHcc

sen önceki muhabbeti bilmiyorsun demek istediğimi anlamıyorsun.ben ej20 kötü, s motor daha mı ii diyorum.egzantrik vs.vs. olmadan subaruda gt30 geç geliyor demiştim tek egzantrikli bir motor bunu 4binlerde getirebilecek bir hale geldiyse ne kadar ii oldu demek istiyorum.senin ister 10defa ister 20 defa subaru yapıp yapmadığından bizene.sen yaptın die sen mi ii bileceksin.ben değil başkası bu forumda ömründe hiç gt30lu subaru yapmadan senden ii bilen kişilerde var.

tool
21-10-2008, 18:39
bilgi bedava arkadasim internette, arayan buluyor ;)

Vts_Power
24-10-2008, 21:50
tofas fiat mekanik konusunda her turlu yardımcı olurus arkadaslar. onemli olan bilgi paylasımıyla güzel biseyler cıkarabilmek..
http://img362.imageshack.us/img362/1931/131motorbb2og0.jpg
http://img344.imageshack.us/img344/4221/131motor5la1.jpg

bu motor sanamı ait çalışıyormu? bilgi verebilirmisin

ibooo
24-10-2008, 22:13
turuncu 131 in motoru olabilirmi?

Hızlı_Fransız
24-10-2008, 22:31
bu motorla araba bi dynoda 180 ksürü vermişti hatta videosu aşagıda...

http://www.youtube.com/watch?v=mxHqA-EWwpQ

burda çalışırken görünyo videoda ama detaylı bilgi verilir...

gurcell
25-10-2008, 01:46
sen önceki muhabbeti bilmiyorsun demek istediğimi anlamıyorsun.ben ej20 kötü, s motor daha mı ii diyorum.egzantrik vs.vs. olmadan subaruda gt30 geç geliyor demiştim tek egzantrikli bir motor bunu 4binlerde getirebilecek bir hale geldiyse ne kadar ii oldu demek istiyorum.senin ister 10defa ister 20 defa subaru yapıp yapmadığından bizene.sen yaptın die sen mi ii bileceksin.ben değil başkası bu forumda ömründe hiç gt30lu subaru yapmadan senden ii bilen kişilerde var.

Subarular her kapak başına çift eksantriktir, önce onu bir öğren, tek eksantrik değildir.

Sen bi internette dp555 diye ara, kaç yılında yapılmış gör, sonra konuşalım.

Daha elalem ems nedir, gt30 nedir, reverse manifold nedir, cryo2 nedir , water inejection nedir bilmezken geziyordu bu makine.

cem
25-10-2008, 02:37

Üstte fazladan kapakmı var benmi yanlış görüyorum ? :confused:

Bana göre o üst kapagın çalışmasının ihtimali yok neden diyecekseniz, o kayış eksantiriklere baglı fakat asıl kapak aşşagıda kalıyor,kayışın baglı oldu sistemin alt kapakile herhangi bir temasının mumkunatı bile yok. nasıl bi sistem gercekten cok ilginç .

Yada beni aydınlatırsanız çalışma prensibini vs sevinirim yeni şeyler ögrenmiş olurum ?:soru:

emreekin
25-10-2008, 03:29
resmen 2 kapak var gibi gibi...

Hızlı_Fransız
25-10-2008, 04:18
bana kalırsa mantık olarak tofaş bloktan egz. siboplara iticiler sayesinde hareket veriyo ama bu sayade üsten egzntirk flash kapagı direk tepeden sibopa basıyo zaten ateşleme sıraları aynı ve ikisde 8v oldgunu düşnüyorum...

3rk4n
25-10-2008, 06:41
Bunu sato ustada yapmıştı sanırım turuncu 131 de ranult üst kapağı ile üstten egzantrikliye çevirdik diyordu bi videoda .

vtechasan
25-10-2008, 20:24
Subarular her kapak başına çift eksantriktir, önce onu bir öğren, tek eksantrik değildir.

Sen bi internette dp555 diye ara, kaç yılında yapılmış gör, sonra konuşalım.

Daha elalem ems nedir, gt30 nedir, reverse manifold nedir, cryo2 nedir , water inejection nedir bilmezken geziyordu bu makine.

yazdıklarımı tekrar okusana ben subaru için mi tek egzantrik diyorum doğan s motoru için mi

emr_
25-10-2008, 22:08
http://www.youtube.com/watch?v=e5Z9AP_nqcU&feature=related

dragon07
26-10-2008, 10:03
Üstte fazladan kapakmı var benmi yanlış görüyorum ? :confused:

Bana göre o üst kapagın çalışmasının ihtimali yok neden diyecekseniz, o kayış eksantiriklere baglı fakat asıl kapak aşşagıda kalıyor,kayışın baglı oldu sistemin alt kapakile herhangi bir temasının mumkunatı bile yok. nasıl bi sistem gercekten cok ilginç .

Yada beni aydınlatırsanız çalışma prensibini vs sevinirim yeni şeyler ögrenmiş olurum ?:soru:

valla bende sordum cevap gelmedi...foto koyulduguna göre çalışıyordur muhtemelen.ama çalışsa bile fazladan güç kaybıdır diye düşünüyorum.

CKN
27-10-2008, 20:03
bu motor sanamı ait çalışıyormu? bilgi verebilirmisin

bu motoru yapmakta ki amacımız, devamlı sibob ayarı bozuyor olması ve sbob itici piyano millerini büküyor olması.. sibop ayar civatalarını kırıyor olması ve motorun devirsiz kalması.. bu sistemle bu takıntılar ortadan kalkmış oldu..
kullanılan malzemeler Renault Flash kapağı.. Lada nın egsantiriği, Ford un kasnağı ve triger gurubu, Mersedes kompresor un sibop ve sibop yayları, Renault Kangoo nun sibop iticileri ve ateşleme sistemi tofaşla aynı..
Aşşağıda ki orjinal kasnağı 10cm lik mil ile sadece dispirator u ceviriyor, ateşlemeyi sağlıyor.. Üst kasnak ise üst egsantiriğin cevrilmesini sağlıyor..
(kapak şuan Ankara'da birtane şahinde Tolga isminde bir arkadasta.. ivedik sanayii sitesinde tamirci kendisi.. beyaz turbo tofaş ta takılı.. daha detaylı incelemek için ordan bilgi edininebilirsiniz)
Saygılar
Satılmış usta TÜM OTO
istanbul

HL 538
03-11-2008, 20:29
yazılan yorumları okudum ama yorum yazmamak en güzeli olacak
konu dışına çıkılmış...

PK 654 bir efsane en azından benim için...
atmosferik halini
turbolu halini bilirim...

inşallah Mirafiori li halide fenaaa olacak :)