ÖZENTİ İNSANIN SONUDUR
BUDA BONUS
![]()
ÖZENTİ İNSANIN SONUDUR
BUDA BONUS
![]()
pk bilinen konyanın en gösde ilk modifiyeli doganı
soradan olanlar özentiden olanlar![]()
maaşallah kazasız belasız![]()
bu araçtaki sorun ney acaba merak konusu oldu bende 5 defas motor yapılmış 5 kez kırrmış şuanki durumu nedir acaba _?
DUVARDA RESMİN OLACAGINA PLAKAN DA İSMİN OLSUN 34 NZM 88
arabada bi sorun yok şuanda yürüyor skıntısız
yok kardeşi oluyorumda sana zahmet konuyu bulda tekrar bakalım alayına zımpara vs. başka bişey demişmiyim.ayrıca subaru nedirki diyede bişey dememiştim sadece örnek vermiştim orada orj. subaruda gt30 bile geç geliyor bu araba çevirebiliyor die.lafı sen tersten anlamak istemişin AvcI
tesbihte hata olmaz arkadasim, karburatorlu motora gt30 takip sorunsuz yurutucez demisti arkadas, silinen mesajlarda vardi neyse..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Ankara draglarda saxo ile eslesmisti o zaman izlemistim.
Yeni yapılanlar umarım faydalı olur, takdir ediyorum böyle calısmaları![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
ben subaru muhabbeti yoktu demiyorum vardı ben orj. ej20 bile gt30 çeviremiyor geç geliyor bu s motor çevirebiliyor demiştim.yani hacim vs. yapılanların bunu çevirecek kadar ii olduğunu söyledim.
mertcan zımpara makinesimi bu diye laf etme şimdi öyle bişey diyen olmadı...
burhan abi yürümediğini kim söyledi illa yürüdüğünü görmen mi lazım senin bu konuda otorite misin.size veya başkasına rest çekmek için yapılmıyor bu araba zevk için yapılıyor.çok istiyorsan nasıl gidebildiğini benim arabadan kıyas et çünki beni salıp salıp geçebiliyor.çift egzantrik mirafioride zevk için konuldu isterse tekrar s motorda koyar sr20dette koyar
gider yapmamak lazım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)