Orijinalini görmek için tıklayınız : evolution vııı fren güçlendirme
kazım2002
09-05-2015, 20:20
Aracımın fren lerinden memnun değilim tavsiye edeceginiz balata fren hortumu yada farklı bişey kullanan varmıdır.
Gunes G.
09-05-2015, 21:04
Tam olarak yazar misin memnuniyetsizligin nedir? Ona gore yardimci olayim.
kazım2002
10-05-2015, 20:45
Tam olarak yazar misin memnuniyetsizligin nedir? Ona gore yardimci olayim.
Fren pedalın ın üstüne çıkmadan durmuyor araba fren pedalına çok güç uygulama gerekiyor.
evolution_9
10-05-2015, 20:58
ne marka balata kullanıyosun. Balataların sert olabilir.
kazım2002
11-05-2015, 18:12
ne marka balata kullanıyosun. Balataların sert olabilir.
Markasını tam olarak bilmiyorum ama OEM olması lazım
evolution_9
11-05-2015, 18:32
Hocam senin arabanın frenlerinin kötü olma ihtimali yok kesinlikle problem var senin güçlendirmeye değil sorunu çözmeye ihtiyacın var.balataları kontrol ettir olmasza fren hidroliğini değiştir dod4 veya dod5 kullan bakataları kontrol ettir iyi bi frenye göster
dragon07
11-05-2015, 18:39
ferodo- ebc balata ,racinglere taktıgımız çelik fren hortumu vede motul fren hidroligi koydun mu dinamit gibi olur bcnk
Guclendirme deilde bence kontrol ettirmelisiniz. Evonun stock fren sistemi cogu aftermarket urunlerden daha iyidir. Eger biraz daha iyi olsun diyorsaniz ferodo balata takilabilir.
kazım2002
12-05-2015, 09:33
Hocam senin arabanın frenlerinin kötü olma ihtimali yok kesinlikle problem var senin güçlendirmeye değil sorunu çözmeye ihtiyacın var.balataları kontrol ettir olmasza fren hidroliğini değiştir dod4 veya dod5 kullan bakataları kontrol ettir iyi bi frenye göster
dod4 hidrolik koyduk zaten
ferodo- ebc balata ,racinglere taktıgımız çelik fren hortumu vede motul fren hidroligi koydun mu dinamit gibi olur bcnk
feroda yada ebc balata alayım
Guclendirme deilde bence kontrol ettirmelisiniz. Evonun stock fren sistemi cogu aftermarket urunlerden daha iyidir. Eger biraz daha iyi olsun diyorsaniz ferodo balata takilabilir.
sanırsam sonuç olarak balata ları değiştirecem snırım onlar yağlandı yada sertleşti oda olmasa çelik hortum yapayım
evolution_9
12-05-2015, 11:04
Sakın ferodo alma cayır cayır ötüyor hiç memnun kalmadım edc dendr memnun olmayan çok kişiyle konuştum oem den şaşma internetten araştır uyguna satana bi kaç yer var. Şurayı bi incele ben burdan aldım Oto Yedek Parçada Güvenilir Adres | OtoSuperMarket.Com (http://www.otosupermarket.com)
Bende ferodo vardi evet otuyor ama tutuyordu. Aracin freninden memnumdum. Otmesine bi sure sonra aldiris etmiodum.
kazım2002
12-05-2015, 23:00
Sakın ferodo alma cayır cayır ötüyor hiç memnun kalmadım edc dendr memnun olmayan çok kişiyle konuştum oem den şaşma internetten araştır uyguna satana bi kaç yer var. Şurayı bi incele ben burdan aldım Oto Yedek Parçada Güvenilir Adres | OtoSuperMarket.Com (http://www.otosupermarket.com)
Bende ferodo vardi evet otuyor ama tutuyordu. Aracin freninden memnumdum. Otmesine bi sure sonra aldiris etmiodum.
Yalnız bu balatalar 105 den başlıyor(ebc) 900 tl ye kadar vvar (fferado) iyice kafam karıştı
evolution_9
13-05-2015, 13:28
sen oem balatayı servise bi sorsana sana ne rakam vericek 900 üde geçeceğinden eminim. al oem i gitsin macera arama.
kazım2002
13-05-2015, 20:51
Bencede öyle yapayım ozman gerek yok maceraya
Ferodo DS2500 kullanıyorum bende ötmüyor. Hatta elimde sıfır olarak Ferodo DS2500 balata var EVO Brembo kaliperi için. Ancak araçta doğru fren havası alınma işlemi yapıldı mı ?
kazım2002
14-05-2015, 08:41
Ferodo DS2500 kullanıyorum bende ötmüyor. Hatta elimde sıfır olarak Ferodo DS2500 balata var EVO Brembo kaliperi için. Ancak araçta doğru fren havası alınma işlemi yapıldı mı ?
Evet firenciye yaptırmıştım havasını alıp dod4 hidrolik koydular