PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : D kasa 2009 ve Üzerİ corsa mi yoksa 2009 ve Üzerİ ford fİesta mi..?

canozgur106
15-05-2015, 20:28
Arkadaşlar araç evin gündelik kullanımı için olacaktır modelli yakıtı düşük olması donanımlarının yüksek olması sebebiyle aklımda olan bu modeller için sizlerden fikir almak istiyorum..Aslına bakarsanız benim gönlümden geçen fiesta X titanium paket corsa olursada enjoy ve üzeri paketleri almışken dolusu daha mantıklı geliyor.Aslında beni buna iten düşük paketlerin genelinin şirket aracı olarak kullanılması vs durumlar fikirleriniz benim için önemli teşekkürler..
Not:%90 dizel alma düşüncesindeyim.

i-vtec07
15-05-2015, 21:27
hangisi temiz denk gelirse onu tercih edin derim.motor olarak corsanın çekişi daha iyi fiesta çok cansız :)

kelalper
16-05-2015, 07:51
fordun içerisi gerçekten güzel görünüyor ama kullanışlılık 0. Birincisi o plastik aksam sürekli trim sesi çıkarıyor ve güneş gördüğü zaman bildiğin el yakıyor. İkincisi teybin ergonomi problemi var. Oturduğun yerden ulaşamıyorsun. Çok sıkıntılı.

CRX
16-05-2015, 07:55
fiesta alma abi corsa iyi araba yol tutuşu yakıtı çekişi falan gayet güzel, 150.000 km ye yakın dizel corsa kullandım iyi biliyorum, ondan öncede eski şirkette fiesta vardı, ne gidiyo ne yol tutuyo

canozgur106
25-05-2015, 10:35
hangisi temiz denk gelirse onu tercih edin derim.motor olarak corsanın çekişi daha iyi fiesta çok cansız :)
Söylediğin mangıklı tabi öyle düşünüyorum bende fiesta nasıl oluyorda cansız oluyor onu anlamadım bundan senin dışımda bahsedenlerde oldu ama anlam veremedim test edemediğim için 1.4 veya 1.5 fiesta ne kadar isteksiz olabilşr diye düşünüyorum..

fordun içerisi gerçekten güzel görünüyor ama kullanışlılık 0. Birincisi o plastik aksam sürekli trim sesi çıkarıyor ve güneş gördüğü zaman bildiğin el yakıyor. İkincisi teybin ergonomi problemi var. Oturduğun yerden ulaşamıyorsun. Çok sıkıntılı.
Alper abi d kasa Corsayıda Fiestayıda test etmem gerekli nedir ne değildir diye ama Fiesta nasıl bu kadar eksilerle dolu ona şaşırdım:S

fiesta alma abi corsa iyi araba yol tutuşu yakıtı çekişi falan gayet güzel, 150.000 km ye yakın dizel corsa kullandım iyi biliyorum, ondan öncede eski şirkette fiesta vardı, ne gidiyo ne yol tutuyo
Kardeşim valla fiestadan soğumak üzereyim senin araca binip test edicem D kasa corsayı:D

İbrahim33
30-05-2015, 14:28
fiesta iyidir. şu anda biniyorum ben hatta. titanium x olursa 2*0 önde olur fiesta :) yakıtı çok ekonomik. ilk 3 viteste 3 bin devire kadar devirlenmesi istekli ve seri. 4 ten sonra begir gücünün düşük olmasından dolayı biraz hantallaşıyor normal olarak. içi de biraz dar ve ferah değil. ama binilebilecek bir araba.

huseyinturk
30-05-2015, 15:57
Arkadaşım corsa aldı içine binince çok şaşırdım, çok estetik değil ama acayip bir ferahlığı var ön cam tavan çok uzak.

i-vtec07
30-05-2015, 16:33
[QUOTE=canozgur106;7843681]Söylediğin mangıklı tabi öyle düşünüyorum bende fiesta nasıl oluyorda cansız oluyor onu anlamadım bundan senin dışımda bahsedenlerde oldu ama anlam veremedim test edemediğim için 1.4 veya 1.5 fiesta ne kadar isteksiz olabilşr diye düşünüyorum..

abi şöyle söyliyim geçen sene bi ara bende corsa vardı 1.3 . arkadaşımdada fiesta vardı. yan yana gelip denemedik ama arkadaş benim corsaya bininince bu nasıl gidiyo böyle diyodu . fiesta çok hantal .sözde ikiside 70 beygir . hantal dediysem yokuşta da kalmıyo tabi. sadece corsaya göre hantal belki çoğu 1.2 1.4 benzinli arabadan iyi gidiyodur ona bişey diyemem ben corsaya göre yorum yapıyorum :)

se_RC_an
01-06-2015, 08:58
corsa 1.3 de fiestada 1.4 te hantal kalıyo fiesta alıcaksanız 1.6 dizel secenegini değerlendirin

ottoman32
01-06-2015, 20:27
arkadaşımda fiesta var 2012 model inanın dış görünüşü aldatıyor ama araba çok sıkıntılı 120 ile geniş bir viraja girdik girmez olaydık tahtalıyı boyluyorduk Allah korudu bence corsa candır:icon_rule:slomo:

Ultraleggera
01-06-2015, 23:04
Al bitane GİD ekranlı Cam tavanlı 1.3 Cosmo veya Color Edition Corsa bak rahatına. ;)

braga26
02-06-2015, 02:19
arkadaşımda fiesta var 2012 model inanın dış görünüşü aldatıyor ama araba çok sıkıntılı 120 ile geniş bir viraja girdik girmez olaydık tahtalıyı boyluyorduk Allah korudu bence corsa candır:icon_rule:slomo:

Bahsettiğiniz olay benzeri dün basıma geldı araba viraja girince hopluyo maşallah yol tutuşu bnm gözümde sıfır.

canozgur106
02-06-2015, 23:48
Al bitane GİD ekranlı Cam tavanlı 1.3 Cosmo veya Color Edition Corsa bak rahatına. ;)

Ahhh be kalbimi okudun satarken sıkıntı olmasın istiyorum 3ncü tek kapı aracım şöyle ilana koyduğum gibi satılacak bişey istiyorum..D sport aslında kalbimden geçen:D

ARZ1
08-06-2015, 23:04
2 tane fiesta sattım 2012 model 1.4 tdci 2.el i oldukca hızlı suanda corsa var onunda 2.el i yavaş değil onun haricinde corsa daha konforlu ve yakıt olarak daha uygun.