Orijinalini görmek için tıklayınız : otogetir.com bilen duyan var mı? yoksa yeni tokatlama yöntemi mi?
adamlar beğendiğimiz aracı ayağımıza kadar getiriyormuş
iki sene kullanıp tr plakaya cevirebiliyormuşuz cart curt...
siteye bayağı uğraşmışlarda, sitedeki satılık araçlar hiçde güven vermedi
bilen duyan işiten??
ML350 '2010---20,000 dolar
ML320 '2009---35,000 dolar
bana normal gelmedi.
hocam adamlar harbiden getirebilse neden sana ucuza satsınlar ki?:) eğer vurgunsa iyi yöntem tek tokatta 50 milyar vururlar yurtdışından bir araba getirir senden 50 milyarı alır sonra göremezsin bir daha
2 yıl araç kullanıp sonra TR plakaya çevirme diye bi muhabbet kesinlikle yok diye biliyorum.Düzmece bi dolandırma şekli bence
Yahu arkadaşlar her gördüğünüz şeye inanmayın. Haberlere bakmıyormusunuz hiç. Ortalık şerefsiz dolandırıcı kaynıyor. Kim kime ne kadar geçiririm derdinde.
individual
24-05-2015, 14:36
Devletin en büyük vergi kazancı sıfır araçlardan.
Ya sizce böyle bir açık bırakmış olabilirlermi.
Hala ucuz yolla alma mantığı nedir.
Bu yönteme başvurup dolandırılanlara ne diyim bilmiyorum.
doncarlo
24-05-2015, 14:37
Arkadaşlar yabancı plaka bir aracımız var 1 yıl yurtdışında kalmak zorunda , öyle bir durum olsa o araba şuan yatıyor durumda olmazdı.
Saygılar.
meLaNchoLic
24-05-2015, 14:49
sorsan diyecekleride şudur.. 20k dolara arabanı getiriyoruz 2 yıl biniyorsun sonra getiriyorsun onu 15k dolara sayıyoruz aynısından istersen onuda 25k dolara getiriyoruz senden aldığımızıda 18k dolara orda geri veriyoruz.. özetide budur :D
valla çakma da olabilir gerçekte olabilir.Fiyatlarda bir anormallik yok.
onursumer
24-05-2015, 17:31
valla çakma da olabilir gerçekte olabilir.Fiyatlarda bir anormallik yok.
Olm bu ikisene olayi onaylandimi acaip olanlarim var haha :)
cagataayk
24-05-2015, 18:43
Kapora dolandırıcılığından başka bişeye benzemiyor açıkçası.
mehmetbirdall
25-05-2015, 08:43
adamların sabit telefonları bile yok cep yazmışlar. ayrıca açıklamalarda bir sürü yazım hatası var. çok sakat geldi banada :D
İllaki doğrudur demiyorum fakat siteyi açıp okumadan yorum yazan arkadaşlar var. Peşin hükümlü olmayın. Gürcistan'daki araç fiyatlarının üzerine adamlar ortalama 4-8 bin dolar gibi rakam aralığında komisyon koyup araçları yazmışlar. Şu anda hali hazırda Türkiye'ye giren ve 2 yıl kullanım hakkı olan araç sahibi tanıdıklarım var. Adam zaten 2 sene kullandıktan sonra git hemen plaka çıkar dememiş. Aracı aldığın zaman seni Gürcistan vatandaşı yapmak için gereken prosedürü 8 bin dolar karşılığında ben çözüyorum demiş. Eğer çözerse zaten 2 yıl sonrasında aracı Türkiye'ye sokma hakkın doğuyor. Tabi bu devamlı değil. Her şahıs için sadece 1 araç. Almanya'dan kesin dönüş yapan gurbetçilerin orda kullandıkları araçları buraya getirme haklarının olması mantığıyla aynı mantık yani :icon_tup:
İllaki doğrudur demiyorum fakat siteyi açıp okumadan yorum yazan arkadaşlar var. Peşin hükümlü olmayın. Gürcistan'daki araç fiyatlarının üzerine adamlar ortalama 4-8 bin dolar gibi rakam aralığında komisyon koyup araçları yazmışlar. Şu anda hali hazırda Türkiye'ye giren ve 2 yıl kullanım hakkı olan araç sahibi tanıdıklarım var. Adam zaten 2 sene kullandıktan sonra git hemen plaka çıkar dememiş. Aracı aldığın zaman seni Gürcistan vatandaşı yapmak için gereken prosedürü 8 bin dolar karşılığında ben çözüyorum demiş. Eğer çözerse zaten 2 yıl sonrasında aracı Türkiye'ye sokma hakkın doğuyor. Tabi bu devamlı değil. Her şahıs için sadece 1 araç. Almanya'dan kesin dönüş yapan gurbetçilerin orda kullandıkları araçları buraya getirme haklarının olması mantığıyla aynı mantık yani :icon_tup:
2 yil kalma olayi nasil oluyor? Yurtdisi emeklisine bile verilen hak maksimum 360 gundur . Bu arkadaslariniz hangi kurumdan ne karsiligi 2 yil kalma izni aliyorlar ? Hayir varsa oyle bisey hemen bizde alalim
Özellikle Gürcistan için paranın açamayacağı kapı yok. Orda işin yolunu yordamını hatmetmiş adamlar var. Baya geldi çocuk mustang alıp 2 yıl izinle
Özellikle Gürcistan için paranın açamayacağı kapı yok. Orda işin yolunu yordamını hatmetmiş adamlar var. Baya geldi çocuk mustang alıp 2 yıl izinle
Abi kast ettigim gurcistanin verdigi izin degil , oradan izin almak problem de degil . Fakat oradan verilen belgenin turkiyede gecerliligi var mi emniyet ya da herhangi bir gumrukten onayi var mi? 180 gunden ne olursa olsun kalma hakki yok diye biliyorum
Adrese bugun zıyaret gerceklestırılecektır sıze aksama bıldırıcem tabıı yazılan adres dogru ıse :D
makturan
18-08-2015, 16:00
Adrese bugun zıyaret gerceklestırılecektır sıze aksama bıldırıcem tabıı yazılan adres dogru ıse :D
konuyu hortlatmak zorunda kaldım ..
bir bilgisi olan var mı bu site ile ilgili ?
panthera
18-11-2015, 15:05
İllegal yollarla ülkemize yabancı plakalı araçları sokan ve size illegal yollarla kullanmanıza teşvik ve izin eden bir site. Uzak durulması gerekiyor.
Adrese ziyaret ne sonuc verdi varmi bilgi alan eden paylassin merak ettirdi
Sitede birde ithalgetir.com diye bor sitenin reklami var ne is bunlar yaw
Adrese ziyaret ne sonuc verdi varmi bilgi alan eden paylassin merak ettirdi
o arkadaş organları ile 5 kişiye hayat verdi sanırım
taylaner
18-11-2015, 15:46
Fiyatları ucuz değilki... Makedon vatandaşı tanıdığınız varsa kendiniz makedonyadan getirin. otogetir.comun 4 te biri fiyatlar
Hatta bakmak isteyen bazar3.mk ya bakabilir...
Not:siteyle alakam yok sadece örnek
taylaner
18-11-2015, 15:47
Fiyatları ucuz değilki... Makedon vatandaşı tanıdığınız varsa kendiniz makedonyadan getirin. otogetir.comun 4 te biri fiyatlar
Hatta bakmak isteyen bazar3.mk ya bakabilir...
Not:siteyle alakam yok sadece örnek
Düzenleyemiyorum : http://www.pazar3.mk/en
panthera
18-11-2015, 15:54
İster makedon olsun ister alman, gürcü, bulgar farketmez. Yurtdışı yerleşiklik yoksa, legal yollarla bu yabancı plakalı araçlara binemezsiniz.