Orijinalini görmek için tıklayınız : 2003 Clio Sport Coupe - 2006 Hyundai Getz Coupe
ibrahm_38
19-06-2015, 18:23
Şuan ikisinden birini alma arefesindeyim ikiside temiz araçların lpg takıp kullanacam artı olarak ise spor yay, hava filtresi vs düşünüyorum
Getz tip olarak daha yakışıklı ama 2. eli yavaş gibi
Clio 1.6 16v 110hp sunrooflu - Getz 1.6 16v 105hp sunrooflu
Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz; tip - performans - sorunsuzluk - ve 2. el konusunda
Getz'in tek kapılı olan modelinin pek tercih edileceğini sanmıyorum 2.el de. Hadi bunu bir kenara koyalım, bence clio sport Coupe çok yakışıklı bir otomobil. Hele ki ufak dokunuşlar ile canına can katabilirsin clio nun. Ama o tarz tek kapı sport tarzda bir araç alacaksan benim fikrim lpg takma. Vel hasıl kelam, gönlüne göre hayırlısı olsun :)
Getz 105 hp olmasına rağmen performansı iyidir. 4 Disk, Abs+ Ebd olması birçok rakipinde olmayan özelliktir. Genel olarak tek kapılı B sagmenti araçların piyasası vasattır. 3.5 yıl 1.4 Sunrooflu Getz ve 2-3 yıl olmak üzerede ayrı VGT 88'lik ve 110'luk ( Her ikiside sunroofluydu ) kullandım. Getzin benzinli olanları sorunsuzdur, 3.5 yıl kullandığım benzinli Getzimde sorun çıkmadı gibi.
Cliocuyum diye demiyorum tercihimi clio sporttan kullanirdim :) performans olarak getzle durumu nedir bilmiyorum ama goruntu olarak clio daha iyi tabi farkli bisey olsun istiyosan tek kapi getz daha mantikli
206 XS Quiksilver tavsiye ederim.
ahmetbaha-drs
19-06-2015, 21:30
Getz Cool olurdu benim tercihim illa ki tek kapı olmayacaksa Fiat Palio Sporting'de güzel araba.
alihan_27
20-06-2015, 02:35
Tip olarak clio yumuşak hatlı olmasından dolayı bence daha güzel. Ama yaştan dolayı tercihim getz cool olurdu. Performans olarak birebir denemedim ama farklı gelmedi bana ikisininde motoru bakımlıysa tabiri caizse taş gibidir akmaz kokmaz. Clio'da tek kapı olmasına rağmen bilinirlilikten dolayı 2. elde daha çabuk elden çıkarılabilir.
Getzi bilmem.
clio sunroof bozulmaya oldukça meğilli. Motoru özellikle lpgde zırt pırt bobin bozar. kalem bobin tek tek satılır. Tanesi 100 lira civarıydı en son. Bahsettiğin araçta oem farlar mercekli olur. Alırken ona dikkat et
ibrahm_38
20-06-2015, 06:59
206 quiksilverla başladı bu merak aslında ama bir türlü temizini bulamıyorum bende alternatif olarak bahsettiğim araçlardan buldum. Gönlüm getze kayıyor sadece satarken çok sıkıntı çekermiyim ondan korkuyorum :) clio da güzel mercekli far, dijital kliması falan bayada dolu aslında ama biraz sıradan geliyor dışardan belki bir spor yay ile güzel görünüm yakalanır diye de düşünmekteyim. Kısacası hala karar veremedim tavsiyeleri dinlemeye devam ediyorum buyrun :D