Orijinalini görmek için tıklayınız : Sürpriz Sonlu E-5 Videosu
individual
25-06-2015, 10:15
Bu aralar E-5 Baya haraketlenmiş valla :)
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/263910/surpriz-sonlu-e-5-videosu
Öyle sonda küfür eden vardı ya.. Nasıl ağzına kürekle vurasım geldi.. Gereksiz adam..
gespenster
25-06-2015, 10:26
hayvanın arabası arızalı, calıssa oda basacak haberı yok
o rampadan aşağı milletin şuursuz bir inişi var hiç şaşırmadım , sürekli kaza oluyor zaten. Hatta şöyle söyleyim millette genel bir şuursuzluk var , e-5 de araba sürülmez oldu artık hep yazıyorum bu konuların altına. Bu küfür edenlerde kendi çok iyi bi *** sanki apaçilik yapmak için çıkmışlar kamera ellerinde belli.
Şu sol şerit embesilleri ne zaman 60 la gidilmemesi gerektiğini ögrenecek acaba
B.Battal
25-06-2015, 12:50
o rampadan aşağı milletin şuursuz bir inişi var hiç şaşırmadım , sürekli kaza oluyor zaten. Hatta şöyle söyleyim millette genel bir şuursuzluk var , e-5 de araba sürülmez oldu artık hep yazıyorum bu konuların altına. Bu küfür edenlerde kendi çok iyi bi *** sanki apaçilik yapmak için çıkmışlar kamera ellerinde belli.
Yeni nesil ergenlerde hiç korku yok malesef. Akıllanmıyorlar da.
Keske kameraya cekenler takla atsa dedim :)
pasaportu yeniletmekte iyi etmişim birkez daha anladım
Burak E.
25-06-2015, 13:15
artık e-5 araba kullanmak normallikten cıktı normal hızda gıdıyorsun gelip biri makas atıyor önüne kırıyor hızlı kullandıgımızda daha güvende hissediyor insan gerçekten bu böyle yani yeni nesil ergenler böyle işte
typeRace
25-06-2015, 16:43
yediden yetmişe bizim milletin en büyük sorunu,kendi her boku yer ama en ufak birşeyde başkasına giydirir.. eskiden de cahildik ama artık hem cahil hem saygısız olduk milletçe..
Sizle ben aynı E-5'i mi kullanıyoruz Avrupa Yakasında ? Ben hiç görmüyorum yolda gazlayan. Ayrıca bu ne kadar amatör bir spindir. Tövbe tövbe.
Sizle ben aynı E-5'i mi kullanıyoruz Avrupa Yakasında ? Ben hiç görmüyorum yolda gazlayan. Ayrıca bu ne kadar amatör bir spindir. Tövbe tövbe.
Yağmurlu havalarda gazlayan pek olmuyo ondandır.
Tekrar izledim. Önü bom boş. Yada en azından video çeken aracın yanından geçtiği anda aracın kafasının baktığı yerde çarpacak birşey yok. Hala frene basılı gidiyor. Aracın arkası geliyo yada belki kadraja girmedende kopmuştu. Ona rağmen hala frende araç Freni bıraksa zaten kafası gelicek yerine o kadar yüksek bir hız yok. Asfalt kuru. Kontra yok. Kazık fren. Neyse ki şanslıymış.
Yağmurlu havalarda gazlayan pek olmuyo ondandır.
Güneşli, yağmurlu, karlı her koşulda her gün E5'i kullanıyorum. Gözlemim mevsim şartlarından bağımsız. :) E-6 da biraz gazlayanlar var ama.
Tekrar izledim. Önü bom boş. Yada en azından video çeken aracın yanından geçtiği anda aracın kafasının baktığı yerde çarpacak birşey yok. Hala frene basılı gidiyor. Aracın arkası geliyo yada belki kadraja girmedende kopmuştu. Ona rağmen hala frende araç Freni bıraksa zaten kafası gelicek yerine o kadar yüksek bir hız yok. Asfalt kuru. Kontra yok. Kazık fren. Neyse ki şanslıymış.
Güneşli, yağmurlu, karlı her koşulda her gün E5'i kullanıyorum. Gözlemim mevsim şartlarından bağımsız. :) E-6 da biraz gazlayanlar var ama.
Abi yanlış anlamazsın bişey sormak istiyorum , Bilgin elbette yılların getirdikleriyle bizden kat kat yüksek ama buradaki spinin sebebi amatörlük mü yoksa şanssızlık mı ? Merak ettiğimden soruyorum aslında çok profesyonellerinde yaptığı kazalar oluyor çok amatörlerinde fragmanlık geçişleri oluyor , yani bu gerçekten bilgi deneyim aracı tanıma meselesi mi yoksa şans işi mi ?
Lan senınkı stop etmese aynısını sende yapıcaktın zaten :D
Fıestacı pek amatormus verıcektı kontrayı bu dırek frene abanmıs gercı refleksle yaptıda su lavuga ıslak odunla vurasım geldı :D
Ahmetfikri
25-06-2015, 22:59
istanbuldan kaçın stres adamı yer :)
Abi yanlış anlamazsın bişey sormak istiyorum , Bilgin elbette yılların getirdikleriyle bizden kat kat yüksek ama buradaki spinin sebebi amatörlük mü yoksa şanssızlık mı ? Merak ettiğimden soruyorum aslında çok profesyonellerinde yaptığı kazalar oluyor çok amatörlerinde fragmanlık geçişleri oluyor , yani bu gerçekten bilgi deneyim aracı tanıma meselesi mi yoksa şans işi mi ?
Tamamen panik ve amatörlük. Bu hızda bu savrulmada kontra vermeye bile gerek olmaz çoğu zaman. Freni bırakıp direksiyonu düz tutsa araç biraz kıçını sallayıp geri gelirdi. Önü boş çarpacak birşey olmamasına rağmen fren ile aracın savrulmasını başlatmış ve buna devam ettirmiş.
Bir aracın en dengesiz durum frene basılan durumdur.
drivertech
25-06-2015, 23:18
Araba toplayacak kadar geniş ve ağır değil bence arkadan makas atarken ters kontra verip dönmüş bence ve yolda dıkkat ettıysenız eğim var lastik ve o anki motor devrini ve freni hesaba katarsak benim görüşüm iyi toplamış yani vurmamış bariyere.
mert_can 41
25-06-2015, 23:23
şu siteye yorum atanlara bayılıyorum ya çok efsaneler
babası da "kaza anında çekse" şuan bu videoyu izlememiş olurduk.:hehe::hehe::hehe:
Araba toplayacak kadar geniş ve ağır değil bence arkadan makas atarken ters kontra verip dönmüş bence ve yolda dıkkat ettıysenız eğim var lastik ve o anki motor devrini ve freni hesaba katarsak benim görüşüm iyi toplamış yani vurmamış bariyere.
Toplamak için ağır olmak gerekmiyor. Öyle olsa kamyonlar ve tırlar hiç savrulmaz savrulsada hemen toplardı. Metronom haraketi gibi oluyor salınım. Ancak burada hız düşük ve aslında tekerler tutunuyor. Tutunmasa o kadar çabuk tutunma başlayıp çabucak kenarda yan durmazdı. Topladığı birşeyde yok sadece frene basıyor. Frene basmasa dediğim gibi araç toplardı benim görüşüm.
Burak E.
26-06-2015, 00:52
panikten kaynaklı abi panik oldumu direk frene abanıyor ama az bişi araba bilgisi az bişi kullanım bilse belki durmadan toparlayıp dewam edicekti ama panikten kaynaklı frene abandı
anilatasy
26-06-2015, 01:02
panikten kaynaklı abi panik oldumu direk frene abanıyor ama az bişi araba bilgisi az bişi kullanım bilse belki durmadan toparlayıp dewam edicekti ama panikten kaynaklı frene abandı
aynen abi basabildiği kadar basıp kasılıyor heralde arabada o kadar kitlendiğine göre. abim ben ve Yaradan dışında kimsenin bilmediği benimde başıma gelen bir olay heyecandan frenle bir bütün oluyorsun oysaki araba bırak beni ben düzelirim demesine rağmen :D
Frene bastığı için arkası geliyor zaten, frene basmasa ve gaza dokunmaya devam etse savrulmadan yürürdü, sadece gazdan çekse hafif kontra ile kurtarmıştı diyorum ben de :)
Ozan Özer
26-06-2015, 09:39
Boşverin kurtarmasın arkadaş..aynen böyle frenli devam etsin bence..Umarım bir sonrakinda bu kadar şanslı olmaz..
trafikten gözüm sürekli dikiz aynasında,biri makas atar mı,aradaki mesafeden geçebilir mi diye..Kaç kez frene basıp,makas atan şerefsizleri gidecekleri yola göndermişliğim var..(Kaza yaptırmak anlamında değil,geçsin bana bulaşmasın mantığı)
Hiçbirşeyin düzeleceği de yok ne yazık ki..Olay arabayı kaldırıp,2 kuka arasına parketmek değil çünkü..
Makas atanlar dışında birde şu sol şeritte 50-60km ile giden arkadaşları öpesim geliyor.Geç orta şerite,en sağa,kaçla gidiyorsan git babacım..Sonra el kol yapınca,karşılık veriyorsun haklıymışsın gibi..
dasemert
29-06-2015, 00:19
yandaki videolardan birinde "imamda makas atar birgün pamuğu itelerken" demişler :D
Direksiyon başında telefon kullanmaktan bunlar. Yoksa akıl almaz 50 ile giderken spin atmak özel çaba gerektirir.
ozan gülle
29-06-2015, 20:04
Beyler bisey sorucam bilmedigimden soruyorum kontra dediginiz ne oluyor ters kontra falan bilmedigimden soruyorum
Yanlis anlasilmasin
burakgunay
29-06-2015, 20:25
Beyler bisey sorucam bilmedigimden soruyorum kontra dediginiz ne oluyor ters kontra falan bilmedigimden soruyorum
Yanlis anlasilmasin
sola doğru bi virajda arabanın arkası, önüne göre sağda ise mesela yani sola bi virajda oversteer varsa, direksiyonu da sağa kırıp yola oturtma hamlesi diyebiliriz ozan abi.