Bu aralar E-5 Baya haraketlenmiş valla
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...lu-e-5-videosu
Bu aralar E-5 Baya haraketlenmiş valla
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...lu-e-5-videosu
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
aynen gereksiz
o rampadan aşağı milletin şuursuz bir inişi var hiç şaşırmadım , sürekli kaza oluyor zaten. Hatta şöyle söyleyim millette genel bir şuursuzluk var , e-5 de araba sürülmez oldu artık hep yazıyorum bu konuların altına. Bu küfür edenlerde kendi çok iyi bi *** sanki apaçilik yapmak için çıkmışlar kamera ellerinde belli.
pasaportu yeniletmekte iyi etmişim birkez daha anladım
yediden yetmişe bizim milletin en büyük sorunu,kendi her boku yer ama en ufak birşeyde başkasına giydirir.. eskiden de cahildik ama artık hem cahil hem saygısız olduk milletçe..
Sizle ben aynı E-5'i mi kullanıyoruz Avrupa Yakasında ? Ben hiç görmüyorum yolda gazlayan. Ayrıca bu ne kadar amatör bir spindir. Tövbe tövbe.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tekrar izledim. Önü bom boş. Yada en azından video çeken aracın yanından geçtiği anda aracın kafasının baktığı yerde çarpacak birşey yok. Hala frene basılı gidiyor. Aracın arkası geliyo yada belki kadraja girmedende kopmuştu. Ona rağmen hala frende araç Freni bıraksa zaten kafası gelicek yerine o kadar yüksek bir hız yok. Asfalt kuru. Kontra yok. Kazık fren. Neyse ki şanslıymış.
Güneşli, yağmurlu, karlı her koşulda her gün E5'i kullanıyorum. Gözlemim mevsim şartlarından bağımsız.E-6 da biraz gazlayanlar var ama.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Abi yanlış anlamazsın bişey sormak istiyorum , Bilgin elbette yılların getirdikleriyle bizden kat kat yüksek ama buradaki spinin sebebi amatörlük mü yoksa şanssızlık mı ? Merak ettiğimden soruyorum aslında çok profesyonellerinde yaptığı kazalar oluyor çok amatörlerinde fragmanlık geçişleri oluyor , yani bu gerçekten bilgi deneyim aracı tanıma meselesi mi yoksa şans işi mi ?
Lan senınkı stop etmese aynısını sende yapıcaktın zaten
Fıestacı pek amatormus verıcektı kontrayı bu dırek frene abanmıs gercı refleksle yaptıda su lavuga ıslak odunla vurasım geldı![]()
istanbuldan kaçın stres adamı yer![]()
Tamamen panik ve amatörlük. Bu hızda bu savrulmada kontra vermeye bile gerek olmaz çoğu zaman. Freni bırakıp direksiyonu düz tutsa araç biraz kıçını sallayıp geri gelirdi. Önü boş çarpacak birşey olmamasına rağmen fren ile aracın savrulmasını başlatmış ve buna devam ettirmiş.
Bir aracın en dengesiz durum frene basılan durumdur.
Schumi.Projects
Araba toplayacak kadar geniş ve ağır değil bence arkadan makas atarken ters kontra verip dönmüş bence ve yolda dıkkat ettıysenız eğim var lastik ve o anki motor devrini ve freni hesaba katarsak benim görüşüm iyi toplamış yani vurmamış bariyere.
Vtec
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)