Orijinalini görmek için tıklayınız : Sahilde Mangal Yakmayın İmza Kampanyası
O kadar islek sahile gidip mangal yakmanin hicbir aciklamasi olamaz... Arkalarinda kalan cop pislikte cabasi. Gecen pazartesi macka parkindan gectim sabah saatlerinde(haftasonlari ortusunu, sandvicini, birasini alan geliyor) ama butun copler cop kutularinin yaninda toplu bir sekilde duruyordu. Herkes gelirken getirdigi posete doldurup copun oraya birakmis. Sahil kenarinda yakilan mangalin dumani bir yana arkalarinda biraktiklari pislikte ayri bir olay. Kultur farki boyle oluyor iste...
O kadar islek sahile gidip mangal yakmanin hicbir aciklamasi olamaz... Arkalarinda kalan cop pislikte cabasi. Gecen pazartesi macka parkindan gectim sabah saatlerinde(haftasonlari ortusunu, sandvicini, birasini alan geliyor) ama butun copler cop kutularinin yaninda toplu bir sekilde duruyordu. Herkes gelirken getirdigi posete doldurup copun oraya birakmis. Sahil kenarinda yakilan mangalin dumani bir yana arkalarinda biraktiklari pislikte ayri bir olay. Kultur farki boyle oluyor iste...
O kadar uzağa gitmeye gerek yok.. Kalamış - Bostancı arası ve Bostancı'dan sonrası diye bakmak da kâfi..
Özellikle caddebostanda tabir-i caiz ise adım atacak yer olmaz çimlerde.. Herkes birşeyler yer içer..
Ama ne mangal dumanına boğulursunuz bu bölgede ne de çimler üzerinde pisliğe rastlarsınız.. Bu bölgeyi tercih edenler, bırak yediği içtiği şeyin çöpünü köpeğinin kakasını bile eline geçirdiği poşet ile temizleyen kişiler.. Bostancı'yı geçince ise durum tamamen değişiyor.. Duman, koku, pislik..
ulasoztas1
14-06-2016, 17:18
Geçen sene bu konuya 'mangal hoş olmuyor ama insanları engellemek de doğru olmaz' diye mesaj atmıştım.
Bu sene gördüklerimden sonra kesinlikle resmi olarak yasaklanmalı ve yakana ceza yazılmalı!
İnsanı mangaldan ve sahil keyfinden soğutuyorlar yemin ederim. İki şerit park edip trafiğin ağzına ediyorlar, dumandan temiz havayı soluyamıyorsun koku da cabası, hem o anki hem de ertesi gün arkalarında bıraktıkları manzara içler acısı...
Mangal engellenemez ama cop konusu ve trafik konusu rezalet full cop konteyneri koyulmasi lazimki belki coplerini atarlar. Trafik konusunda ise is polise dusuyor 2. Park yapilmamali