Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Sitelerde Özel Sipariş Masa Yapabilecek Olan?
wiesmann
03-08-2015, 13:45
Arkadaşlar merhaba,
Akyurttaki bahçeli evimize masa bakıyoruz bauhaus koçtaş gibi yerlerde saçma sapan ürünlere para vermektense yaptıralım dedik. Var mıdır bu işi yapan yada yardımcı olabilecek?
(Masa 8 kişilik ve kolay hareket ettirilebilir olacak)
İlla nu aşağıdaki gibi olması gerekmiyor. Bu işi yapanlar daha mantıklı önerilerde bulunabilir.
http://ilanalemi.com/ilanlar/276388_1.jpg
daha pahalıya geliyor bilgine ben bakmıştım.
%25-30 civarı pahalı ama masif ahşap oluyor.
mobilya sanayisinde dolaşmanız gerekiyor.eski ustalardan olup ufak tefek karın doysun diye tek başına çalışıp uygun fiyata yapan yaşlı bi usta bulursanız malzemeyi de kendiniz alır işçilik ücretiyle yaptırabilirsiniz.bauhaus, ikea vs tarzı yerlerden uygun olacağını pek sanmam ama daha uzun ömürlü kaliteli ağaçtan istediğiniz ölçü-şekilde yaptırmış olursunuz.izmirde adet olarak siparişe göre yapan ustalarımız da var tanıdığım, bu tür ürünlerin imalat ve toptan perakende ihracatını yapan tanıdıklarım da var fakat mesafe olayı sıkıntı olabilir.yakınınızda bi yerde yaptırırken gidip kontrol edebilir kaba haldeyken ufak değişiklikler yaptırabilirsiniz diye pek mantıklı gelmedi bana buralardan göndermek.kargo çok tutar, ambar güvenli değil
Sinan Bey,
532 684 29 sıfırbir.
Kuzenimdir. Yardımcı olur.
wiesmann
03-08-2015, 14:44
@Orhan abi , @omr35 kardeşim,
Plastik saçma sapan masaya 790 gibi bir fiyat gördüm o yüzden böyle bir şey düşündük.
Sinan Bey,
532 684 29 sıfırbir.
Kuzenimdir. Yardımcı olur.
Teşekkürler hafta sonu arayıp uğrarız.
Doğru fiyatlar uçuk ama esnafta pek yanaşmıyor o nedenle yüksek fiyat çekiyor
Ahşap masa işi yapan arkadaşım var. İstanbul'da. Kargo/Nakliye alıcıya ait olacak şekilde gönderebilir.
Tam olarak hangi ağaçtan istediğini söylersen fiyat alabilirim.
wiesmann
03-08-2015, 15:17
Doğru fiyatlar uçuk ama esnafta pek yanaşmıyor o nedenle yüksek fiyat çekiyor
abi bir de iş yok demiyorlar mı? bende buna hastayım.
Ahşap masa işi yapan arkadaşım var. İstanbul'da. Kargo/Nakliye alıcıya ait olacak şekilde gönderebilir.
Tam olarak hangi ağaçtan istediğini söylersen fiyat alabilirim.
tam olarak ebatları ve hangi ağaçtan olmasını istediğini abime sorup pm atarım.
sahibinden.com da vitrin ilanlarında bazen denk geliyorum masa ilanlarına. Direk üreticiler satıyorlar. İstenilen ölçüde de yapabilirler belki. Bir bakın eğer bakmadıysanız.