PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaliteli kaset adaptörü hk.

ckrc
09-08-2015, 22:53
Merhabalar,
Aracımda aux girişi yok, kaset adaptörü kullanıyordum aldığım ürün bozulunca bir tane daha sipariş ettim ancak ses kalitesi bir önce ki ile kıyaslanamayacak derecede kötü çıktı, ne müzik dinleyebiliyorum basslara vuruyor, tiz yapıyor araba kullanırken müzik dinlemeyi çok seviyorum müziksiz şehirler arası yolculuklar bana eziyet oluyor neredeyse.

Çarşamba günü 1k kmlik bir yola çıkacağım sipariş edeyim bahtıma deneme-yanılma yapma şansım yok. fiyatı çok önemli değil adam akıllı ses kalitesi olan kaset adaptörü alabileceğim herhangi bir yer var mı?
Deneyerek almayı tercih ederim.

Anadolu yakasında herhangi bir yere gidip alabilirim,problem olmaz.

Forumdan satmak isteyen, bende fazla var kaliteli de ses veriyor diyen varsa başkasından satın almak yerine sizden de değeriyle alabilirm hem bu vesile ile sizinle tanışmış olur, beraber kahve içip -yemek yemek yiyebiliriz. :)

EREN34
09-08-2015, 23:03
Bende bir yerlerde bir tane vardı. Telefonunu özelden gönderirsen hafta içi bakar,bulduğumda seni ararım. Bir hayır duasına senin olabilir. Kalitesi hakkında fikrim yok, zira hiç kullanmadım.

Bunun dışında Yazıcıoğlu İşhanı nda kasetler var. Direk adaptör gibi teype takıyorsun ama kablosu yok. SD kart okuyor. O zımbırtıların kalitesi iyi ama fiyarları şu an ne alemde bilmyorum. Şahsi fikrim pahalı olamayacağı yönünde. İlk çıktığı zamanlarda bile fiyat etiketini görünce insanın aklında "alınabilir" düşüncesi oluştururdu.

ckrc
10-08-2015, 00:00
Bende bir yerlerde bir tane vardı. Telefonunu özelden gönderirsen hafta içi bakar,bulduğumda seni ararım. Bir hayır duasına senin olabilir. Kalitesi hakkında fikrim yok, zira hiç kullanmadım.

Bunun dışında Yazıcıoğlu İşhanı nda kasetler var. Direk adaptör gibi teype takıyorsun ama kablosu yok. SD kart okuyor. O zımbırtıların kalitesi iyi ama fiyarları şu an ne alemde bilmyorum. Şahsi fikrim pahalı olamayacağı yönünde. İlk çıktığı zamanlarda bile fiyat etiketini görünce insanın aklında "alınabilir" düşüncesi oluştururdu.

SD Kart doldurabilecek kadar bir arşivim yok, Spotify kullandığım için, kaset adaptörü işime yarayacak tek ekipman. :)
Özel mesaj gönderdim. Teşekkürler

bymurat___61
10-08-2015, 00:03
Dostum bnede megane 1 varken bundan 8-9 sene once kaset adoptoru ve dıscman kullanıyordum. Inan kesınlıkle dayanmıyor kaset adoptorlerı. Orjınallıgınınde bozdurmak ıstemıyorsan teyıbın ses entegresinden aux kablosu yaptırmanı tavsıye ederım.

ckrc
10-08-2015, 00:04
Dostum bnede megane 1 varken bundan 8-9 sene once kaset adoptoru ve dıscman kullanıyordum. Inan kesınlıkle dayanmıyor kaset adoptorlerı. Orjınallıgınınde bozdurmak ıstemıyorsan teyıbın ses entegresinden aux kablosu yaptırmanı tavsıye ederım.

Haklısın ama yapacak bir şey yok, kısa vadede çözüm bulup uzun vadeli planlama yapmam gerekiyor sanırım. :)