Orijinalini görmek için tıklayınız : Clİo rs - honda vtİ - bmw 320 cİ
Gurkan09
12-08-2015, 10:39
25.000 civarı araba arıyorum.. Ara ara gazlamalı hafta içi ev-iş arası binilebilecek sakinde az yakan :D bi araç istiyorum. Bi akıl danışayım dedim sizce hangisi uygundur..;)
Gurkan09
12-08-2015, 11:01
Gönlüm vti den yana ama 25 bine temiz vti çok zor gibi. Peki rs'in kronik sorunu felan var mıdır. Alırken nelere dikkat etmeliyiz.
25 bine temiz ies anca bulunur bu piyasada rs bulunmuyor pek fazla temiz olanı kullanıcı satmıyor satılsada eşe dosta gidiyor 320 daha kolay bulunabılır
Gurkan09
12-08-2015, 14:51
1.6 iese de tutup 25 felan verilmez bence :D biraz daha bekleriz elimde 2005 golfüm var olmadı biraz daha binerim. 320 performans olarak vti ile rsden daha düşük kalır gibime geliyor ama lpg ile binilebilir o artısıda var
OMTechJr.
12-08-2015, 15:10
320nin performansı golftende düşük kalmasında sonra :) ben olsam 306 gti alır tertemiz çiçek gibi binerdim. ama zevkler tabi.
3 ünden birini seçecek olsam Rs derdim fakat benim görüşüm gti-6 dan yana fakat oda az yakmaz :)
Gurkan09
12-08-2015, 15:27
Aslında 306 gti lere baktım ama çok içime sinmedi açıkçası. Yada bana temizi denk gelmedi bilemedim :)
25 e guzel bır rs alabılırsın bence.yada ıstersen guzel 106larımız var adanaya yakınsın gelır bakarsın ıcıne sınerse alırsın :)
320 yi ayri tutuyorum, kategori farkli. Ama rs ile vti karsilastirana hayret ediyorum, vti in rs karsisinda hic bir ustun yani yok bence. Verdigi keyif de dahildir buna. Vti daha iyi diyen biri kesinlikle rs kullanmamis, binmemis ve sahip olmamistir. Kimse yanlis anlamasin amacim vti kucumsemek degil, rs karsisinda asagida kalir bana gore.
rebeloghy
12-08-2015, 18:55
320 yi ayri tutuyorum, kategori farkli. Ama rs ile vti karsilastirana hayret ediyorum, vti in rs karsisinda hic bir ustun yani yok bence. Verdigi keyif de dahildir buna. Vti daha iyi diyen biri kesinlikle rs kullanmamis, binmemis ve sahip olmamistir. Kimse yanlis anlamasin amacim vti kucumsemek degil, rs karsisinda asagida kalir bana gore.
Abi yanlış anlamayın adı üstünde keyif diyorsunuz :) Öyle insan var ki 5.0 litre Mustang'e biner sesiyle en hızlı arabaya binmekten çok keyif alır..
Bir Honda fanatiğine uçan Clio verin , Clio = Sümbül der yine binmez..
Keyif meselesi :)
Gurkan09
12-08-2015, 22:03
:) herşey zevk meselesi hondanın sesi bile hayran olamaya yeter. Ama rs bambaşka bir dünya. 1-2 defa sürmek nasip oldu. Tam bir ölüm makinası :D
OMTechJr.
13-08-2015, 13:08
bak forumda bugün ilana bi rs girdi çokta düzgün duruyor bütçenede uyar. düşün derim o rs i.
mad_max1978
18-08-2015, 04:30
bu üçünden hariç olarak bende audi a3 1.8 t diyorum
Erdem K.
18-08-2015, 10:06
belirttiğiniz bütçe ile seçenekler arasından şahsen clio rs'i tercih ederdim. 25bin tl'ye güncel piyasada düzgün vti bulabilirseniz rs yerine vti da olabilir ...
Bende golf yada a3 1.8t bakmanı öneriyorum sadece yazılımla rahatlıkla 30-40 bg güç alabilirsin
Ertugrul
18-08-2015, 15:39
Kategori farkli aslinda denildiği gibi 320 ile. 25 bin'e temiz VTİ bulmanız imkansiz gibi bir durum fakat RS bulabilirsiniz ki, VTI'den daha az yakıyor ve daha keyifli oldugunun kanaatindeyim. Amacım hondayı kücümsemek veya kötülemek ASLA değil.. Ama yine söylüyorum RS diyorum :) binen bilir..
Gurkan09
19-08-2015, 10:30
Golf var elimde sattım sayılır zaten. Ama acele etmiyorum. Eylülün sonuna kadar bekleyeceğim. Hem fiyat düşmesi açısından hem de temiz bulmak açısından. Sonra pişman olmak istemiyorum. Rs ile vti daha sıcak bakıyorum :) bmw'yi sağda solda çok yıpratıyorlar. Temiz e36 bulmak imkansızın ötesinde bana göre
memincbn
20-08-2015, 15:30
3 aracında temizini bulması çok zor, ama honda candır :)
25 bin e bulacağın VTI sana totalde 30 lara mal olur. ondan sonra hondaya düşman olursun :)
VTI alacaksan eli ayağı düzgün bakımlı ve ezilmemiş bir araba almanı tavsiye ederim. bu tarz bir VTİ içinde +30 bini gözden çıkarman gerekir.
Clio rs için sahip olmadığım için yorum yapamıcam ancak az sayıda olan bir araç RS ler, temizini bulmak oldukça zor. sitede ilanda olan Rs değerlendirilebilinir derli toplu bir araca benziyor.
E36 3.20i için bende bu aralar kendim için bakıyorum fakat rakamları yüksek.. :(
bu arada hazır konusu açılmışken bende arkadaşlara bir soru sorayım.
E36 da 3.18is mi daha mantıklı yoksa 3.20i mi ?
Sti_Ozan
21-08-2015, 13:37
25 bin e bulacağın VTI sana totalde 30 lara mal olur. ondan sonra hondaya düşman olursun :)
VTI alacaksan eli ayağı düzgün bakımlı ve ezilmemiş bir araba almanı tavsiye ederim. bu tarz bir VTİ içinde +30 bini gözden çıkarman gerekir.
Clio rs için sahip olmadığım için yorum yapamıcam ancak az sayıda olan bir araç RS ler, temizini bulmak oldukça zor. sitede ilanda olan Rs değerlendirilebilinir derli toplu bir araca benziyor.
E36 3.20i için bende bu aralar kendim için bakıyorum fakat rakamları yüksek.. :(
bu arada hazır konusu açılmışken bende arkadaşlara bir soru sorayım.
E36 da 3.18is mi daha mantıklı yoksa 3.20i mi ?
Bende bi aralar epey inceledim bunlari,nezaman bi forumda yorum okusam 318is 320 den asagi gitmez ama 320 den az yakar,318 candir diyen cok insan gordum
6 silindirin zevkı sesi bambaşka bmw de
OMTechJr.
21-08-2015, 14:48
6 silindir kesinlikle bambaşkada abi daha iyi biliyorsunuz bi sıkıntı çıktımı işte 6 piston 6 takım sekman yatak kol.. kapak yapılınca fazladan 8 tane sübap 6 tane enjektör.. dolayısıyla ödeyeceğiniz masrafta 1.5 katına çıkmış oluyor. 318i olsa alacak hiç bir yanı yok ama is deyince iş değişiyor. motoru diri olsun kasası ele gelsin yeterde artar. tabi kısıtlı imkanlarla bmwye binecek kişi için diyorum. kırılırsa kırılsın ulen diyen adam s50/52 alsın :) bunuda 6 silindirden başka bmwye binersem yüzüme tükürün diyen bir adam olarak tüm samimiyetimle söylüyorum :) ben alsam kesinlikle is alırım. yüklenmişinin zevkide bambaşka.
sitedeki sözü geçen kişilerden birinin lafını diyim 18is bmwnin vti'ı gibidir derdi ki doğruda yani. devir dönmesi zevkli. açıkcası düşük tork sıkıyor bazen ama oda lpg etkisiyle. tabi dediğim gibi temiz bir is olmak şartıyla.
buda.pest
21-08-2015, 17:06
Başlıktakilerden farklı olacak ama yürüme konusunda 106 düşünmez misiniz,o fiyatlara gayet güzelleri bulunabilir.
canozgur106
22-08-2015, 21:48
Kesinlikle o fiyata Rs derim kısa süreli Rs sahibi olup kullanmama rağmen tadı damağımda kalmıştı..
içine sine sine binilicek 3,20/28 e36 olmuş 40.00tl bu yaz bende bı 36 almak ıstyordum ama bu fıyatlarda vıcdanım elvermıyor acıkcası yınede 40.ooo yazanlardan allah razı olsun bu sayede e46 ya nıyetlenmiş oldum daha ıyı bı tercıh olacak.
içine sine sine binilicek 3,20/28 e36 olmuş 40.00tl bu yaz bende bı 36 almak ıstyordum ama bu fıyatlarda vıcdanım elvermıyor acıkcası yınede 40.ooo yazanlardan allah razı olsun bu sayede e46 ya nıyetlenmiş oldum daha ıyı bı tercıh olacak.
aynen de öyle.. E36 alacağıma bende E46 almayı düşünmeye meğillendim açıkçası.
kasım ayları gibi tekrardan bakınıcam rakamlara eğer hala aynı şekil devam ederse E46 almayı düşünüyorum..