25.000 civarı araba arıyorum.. Ara ara gazlamalı hafta içi ev-iş arası binilebilecek sakinde az yakanbi araç istiyorum. Bi akıl danışayım dedim sizce hangisi uygundur..
![]()
25.000 civarı araba arıyorum.. Ara ara gazlamalı hafta içi ev-iş arası binilebilecek sakinde az yakanbi araç istiyorum. Bi akıl danışayım dedim sizce hangisi uygundur..
![]()
Gönlüm vti den yana ama 25 bine temiz vti çok zor gibi. Peki rs'in kronik sorunu felan var mıdır. Alırken nelere dikkat etmeliyiz.
25 bine temiz ies anca bulunur bu piyasada rs bulunmuyor pek fazla temiz olanı kullanıcı satmıyor satılsada eşe dosta gidiyor 320 daha kolay bulunabılır
1.6 iese de tutup 25 felan verilmez bencebiraz daha bekleriz elimde 2005 golfüm var olmadı biraz daha binerim. 320 performans olarak vti ile rsden daha düşük kalır gibime geliyor ama lpg ile binilebilir o artısıda var
320nin performansı golftende düşük kalmasında sonraben olsam 306 gti alır tertemiz çiçek gibi binerdim. ama zevkler tabi.
3 ünden birini seçecek olsam Rs derdim fakat benim görüşüm gti-6 dan yana fakat oda az yakmaz![]()
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Aslında 306 gti lere baktım ama çok içime sinmedi açıkçası. Yada bana temizi denk gelmedi bilemedim![]()
25 e guzel bır rs alabılırsın bence.yada ıstersen guzel 106larımız var adanaya yakınsın gelır bakarsın ıcıne sınerse alırsın![]()
320 yi ayri tutuyorum, kategori farkli. Ama rs ile vti karsilastirana hayret ediyorum, vti in rs karsisinda hic bir ustun yani yok bence. Verdigi keyif de dahildir buna. Vti daha iyi diyen biri kesinlikle rs kullanmamis, binmemis ve sahip olmamistir. Kimse yanlis anlamasin amacim vti kucumsemek degil, rs karsisinda asagida kalir bana gore.
herşey zevk meselesi hondanın sesi bile hayran olamaya yeter. Ama rs bambaşka bir dünya. 1-2 defa sürmek nasip oldu. Tam bir ölüm makinası
![]()
bak forumda bugün ilana bi rs girdi çokta düzgün duruyor bütçenede uyar. düşün derim o rs i.
belirttiğiniz bütçe ile seçenekler arasından şahsen clio rs'i tercih ederdim. 25bin tl'ye güncel piyasada düzgün vti bulabilirseniz rs yerine vti da olabilir ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Kategori farkli aslinda denildiği gibi 320 ile. 25 bin'e temiz VTİ bulmanız imkansiz gibi bir durum fakat RS bulabilirsiniz ki, VTI'den daha az yakıyor ve daha keyifli oldugunun kanaatindeyim. Amacım hondayı kücümsemek veya kötülemek ASLA değil.. Ama yine söylüyorum RS diyorumbinen bilir..
InsidE 172
Renault Sport
E'RS
Golf var elimde sattım sayılır zaten. Ama acele etmiyorum. Eylülün sonuna kadar bekleyeceğim. Hem fiyat düşmesi açısından hem de temiz bulmak açısından. Sonra pişman olmak istemiyorum. Rs ile vti daha sıcak bakıyorumbmw'yi sağda solda çok yıpratıyorlar. Temiz e36 bulmak imkansızın ötesinde bana göre
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)