PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : King Spec Hakan Alev Dolandiricidir!

Sayfa : 1 [2]

ygtrn
02-10-2015, 12:00
Buda farklı bir link. İsim yine xolabdıırıcı olarak anılıyor...
http://www.motordelisi.com/forum/forum/motosiklet/motordelisi-genel/56966-herkes-baks%C4%B1n-bu-adam-dolandirici/page9

ygtrn
02-10-2015, 12:02
2. Link yanlış olmuş buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41167-cbr250rr-almayi-dusunuyorum-kimsede-varmi-2.html

mert_can 41
02-10-2015, 12:09
2. Link yanlış olmuş buyrun
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/41167-cbr250rr-almayi-dusunuyorum-kimsede-varmi-2.html

yok onlarda doğru son sayfada 3 üncü posta 16 yaşında birinin 2500 lirasını kapmış

JJmusti
02-10-2015, 12:23
Forumda kac tane dolandırıcı konusu var bunların hıc bırıne cozum bulunamıyor.. bukadar rahat nasıl gezıyolar devletımız nasıl goz yumuyor aklım almıyor...
allah sabır versın arkadasa

fthdrn
02-10-2015, 12:35
Forumda kac tane dolandırıcı konusu var bunların hıc bırıne cozum bulunamıyor.. bukadar rahat nasıl gezıyolar devletımız nasıl goz yumuyor aklım almıyor...
allah sabır versın arkadasa

Deli deliyi görünce çomağını saklarmış..

mikelazi
02-10-2015, 12:47
onu bunu bırakında gül gibi forester gitti ona üzeldüm.

kelalper
02-10-2015, 14:11
şunu temiz bi dövsek bayılana kadar sonra ayıltıp bi daha dövsek o zaman alırız heralde parayı geri

AliGizda
02-10-2015, 14:28
şunu temiz bi dövsek bayılana kadar sonra ayıltıp bi daha dövsek o zaman alırız heralde parayı geri

İşte bencede en güzel çözüm bu, ayaklarını kırıcan böylelerinin yürüyemiycek sonra canın sıkıldıkça gidip tekrar dövecen.

Jackie
02-10-2015, 14:29
Bir miktar dövmek

fthdrn
02-10-2015, 15:05
Bir miktar dövmek

Bknz: Ertekin reis :D

miniks
02-10-2015, 17:25
Coresteri sattigi adama bir sekil de ulasin kac paraya sattigini ogrenin hikayeyi anlatin o da size hak verecektir.

Araci geri isteyin demiyorum sadece kaca sattihlgini ogrenin yeter

HondatugraL
02-10-2015, 17:33

Hafızasını kaybetmiş ayağına yatar vermez gene :D

taytay
02-10-2015, 18:02
Bknz: Ertekin reis :D

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/195876-test-surusunde-kaza.html

5. post bilmeyenler için dip not olsun :D :D :D

ProdriveSTI
02-10-2015, 18:11
Bu yiğitte çok orijinal küfürler vardır. :hehe:

http://i.hizliresim.com/YJPrdE.png

drivertech
02-10-2015, 18:23
Karaktersiz afedersiniz de para için takla atan ya.şaklar çok var memlekette , vti motoru bakıyordum zamanında adam delsol motorunu vti den çıktı oldu bittti diye geçirmeye çalışmıştı hele birde yüze gülüp dostum adamım diyip ölü fiyata çanak çömlek isteyen insancık diyorum artık anlayın insanlar ... maalesef menfaatçi insanlar aramızda çoğaldılar engellenemiyorlar .. Allah belalarını versin hele ki gençlerin üç beş kuruş biriktirip modifiyeli araba almaya kalkanlara araba iteklemeye çalışmaları ... Yazıklar olsun .

orcunkar
02-10-2015, 19:14
geçen sene ***** sitede intercooler buldum aradım adamı fiyatıda uygundu neyse.. dedi tamam gelip alabilirsin montajınıda gittik biraderle Garagecarpe Diem diye bir otoyıkama. Alper diye biri karşıladı bizi İntercoolerı saat gece 11 gibi takabildiler Hakan arkadaşta ordaydı ozamanda aracı için atıp tutuyordu. Yazılıma dediğiniz gibi Hakan *** attı Megachips yazılımı vardı.Hybrıd turbom vardı ona *** attı yeniden revize olması gerekiyor dedi 2000 tl istedi:) daha sonrada Alladı pulladı yazılım yapıcam buna şöyle olacak böyle olacak İtalyada eğitim gördüm ferrarinin fabrikasında çalıştım fln diyerek beynimi yıkadı resmen bende iyi at dedim Ne yaptıysa araç limp Mode daydı sürekli Aradım konuştuk limp mode için mazot pompası yetmiyor dedi ben sana bulurum deyip saçma sapan bir fiyat biçti. Mesafe uzak diye çok uğraşmadım fakat aracımın ağzına sıçtılar.en ufak gaza basışlarda arac stop ediyordu daha sonra Ecufastte yazılım atılınca araç kendine geldi. Konu açıldığında Hakan ve gc8 kelimlerini görünce kesin bu dolandırıcı dedim. Aman aman uzak durun.. Yada uzak durmayalım daha yakınına gidip sağlam dayak atalım.

HondatugraL
02-10-2015, 21:29
Bu yiğitte çok orijinal küfürler vardır. :hehe:

http://i.hizliresim.com/YJPrdE.png

Az sövüşmedik onla özlüyorum bi ara sövüşelim kanka :D

fthdrn
02-10-2015, 21:31
geçen sene ***** sitede intercooler buldum aradım adamı fiyatıda uygundu neyse.. dedi tamam gelip alabilirsin montajınıda gittik biraderle Garagecarpe Diem diye bir otoyıkama. Alper diye biri karşıladı bizi İntercoolerı saat gece 11 gibi takabildiler Hakan arkadaşta ordaydı ozamanda aracı için atıp tutuyordu. Yazılıma dediğiniz gibi Hakan *** attı Megachips yazılımı vardı.Hybrıd turbom vardı ona *** attı yeniden revize olması gerekiyor dedi 2000 tl istedi:) daha sonrada Alladı pulladı yazılım yapıcam buna şöyle olacak böyle olacak İtalyada eğitim gördüm ferrarinin fabrikasında çalıştım fln diyerek beynimi yıkadı resmen bende iyi at dedim Ne yaptıysa araç limp Mode daydı sürekli Aradım konuştuk limp mode için mazot pompası yetmiyor dedi ben sana bulurum deyip saçma sapan bir fiyat biçti. Mesafe uzak diye çok uğraşmadım fakat aracımın ağzına sıçtılar.en ufak gaza basışlarda arac stop ediyordu daha sonra Ecufastte yazılım atılınca araç kendine geldi. Konu açıldığında Hakan ve gc8 kelimlerini görünce kesin bu dolandırıcı dedim. Aman aman uzak durun.. Yada uzak durmayalım daha yakınına gidip sağlam dayak atalım.
Hangi alper acaba :D

ZX-636R
03-10-2015, 03:25
ilk akşam okumuştum, vakit bulunca bu akşam girdim ve devam ediyorum.
yalan rüzgarı gibi olmuş, tam bomba

note3 hikayesindeki 205 gti olan bir arkadaş vardı saglam sallayıp salladıgına inanandı onun kadar degil ama kafaya oynarmış buda sallamada

bundan daha iyisi neymiş çok merak ettim rica etsem link paylaşır mısın:hahaha:

mert_can 41
03-10-2015, 03:37
ilk akşam okumuştum, vakit bulunca bu akşam girdim ve devam ediyorum.
yalan rüzgarı gibi olmuş, tam bomba

bundan daha iyisi neymiş çok merak ettim rica etsem link paylaşır mısın:hahaha:

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/186121-emirhan-altinbay-emrgti-satis-yasakli-kullanici.html?highlight=

taytay
03-10-2015, 05:41
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/186121-emirhan-altinbay-emrgti-satis-yasakli-kullanici.html?highlight=

Bu konuda çok efsaneydi ya :D ulan mesut haha

psikolojikdeli
03-10-2015, 07:36
Mitomani
Kendi yalanina inanma hastaligi diye konuya giriyim
24 saattir uyumadim onun icin cok uzatmiycam bundan 14-15 sene once internet cafede calisan bir cocuk vardi Adi Hakan tekne tasarimi yaparim onu cizdim sunu yaptim diye atip tutardi internet kafenin sahibi deli derdi biz sizofren bu arkadaş italyadan çizim eğitimi almıştı ralli yapmıştı japonyaya gitmişti haftada 1 araba alır takla atardı biz o arabaları hiç görmezdik böyle birdünya olay cs tede dünya derecesi vardı yanlış hatırlamıyorsam :) gel zaman git zaman bundan 3-4 ay önce kuaförümde gördüm bunu çoktıktı beb girerken, buda araba yapıyomuş dedi bizimki 1000 hp araba yapıyomuş dedi hatta subarumu ne dedi olm bu hasta lan dedim inan ma hatta denk geliyimde şu arabası hakkında biraz konuşayım dedim sonra bu konuyu gördüm :) be diyim bilemiyorum

gokayy
03-10-2015, 13:42
Mitomani
24 saattir uyumadim onun icin cok uzatmiycam bundan 14-15 sene once internet cafede calisan bir cocuk vardi Adi Hakan tekne tasarimi yaparim onu cizdim sunu yaptim diye atip tutardi internet kafenin sahibi deli derdi biz sizofren bu arkadaş italyadan çizim eğitimi almıştı ralli yapmıştı japonyaya gitmişti haftada 1 araba alır takla atardı biz o arabaları hiç görmezdik böyle birdünya olay cs tede dünya derecesi vardı yanlış hatırlamıyorsam :) gel zaman git zaman bundan 3-4 ay önce kuaförümde gördüm bunu çoktıktı beb girerken, buda araba yapıyomuş dedi bizimki 1000 hp araba yapıyomuş dedi hatta subarumu ne dedi olm bu hasta lan dedim inan ma hatta denk geliyimde şu arabası hakkında biraz konuşayım dedim sonra bu konuyu gördüm :) be diyim bilemiyorum
Senin nickte güzelmiş abi

Bolkar1st
04-10-2015, 16:41
Son durum ne oldu

miniks
06-10-2015, 21:16
Mitomani

14 15 sene once cs yi nerde oynuyordunuz acaba ben de biliyormuyum bu sizo arkadasi

XSi
06-10-2015, 21:51
adam oldukça istikrarlıymış :)

gelecekte daha büyük tezgahlar kura, ikna yeteneği müthiş :)

HondatugraL
06-10-2015, 21:55
alper aksudan öğrenmesi gereken çok şey var.

coolvtec
06-10-2015, 23:10
konuyu yeni okudum da bence emir hak etmiş.
Böyle modifiyeli bir araba, baktırmadan, sorup soruşturmadan alınmaz. Hadi aldın, o kadar uyarmışssın, emir gitmiş karşı tarafın lafını dinlemiş.

mert_can 41
06-10-2015, 23:33

Oğlum ne öğrenecek nan alper aksu yay çakıyo pardon satıyo 100 lira falan cep ediyo bu komple araba satıyo 20 30 bini hiç ediyo hem bu alper aksudan daha yaratıcı daha kabiliyetli hemde eğitimli adam teee italyalarda okumuş :D

taytay
06-10-2015, 23:34

En son yoğun bakımdaydı yaşıyormu acaba :D

AliDogukan
07-10-2015, 00:22
Bence hiç kimse Hollanda hattı takılı Note 3 satan üye kadar olamaz.

Bir acunun yaptığı ütopyayı,bir de o adamın kendini savunma tarzını anlayamadım amk

Caesar
07-10-2015, 00:29
konuyu yeni okudum da bence emir hak etmiş.
Böyle modifiyeli bir araba, baktırmadan, sorup soruşturmadan alınmaz. Hadi aldın, o kadar uyarmışssın, emir gitmiş karşı tarafın lafını dinlemiş.

Bir insan bilgisiz, yada bu tür olaylara kafası çalışmıyor diye dolandırılmak zorunda değildir. Hiç bir zaman saflığı yüzünden böyle birşeyi kimse hak etmez. Yorumlara biraz dikkat edelim.

Hırsızın hiç mi suçu yok diye bir atasözü vardır bu tür yorumlar için.

HondatugraL
07-10-2015, 02:33
Oğlum ne öğrenecek nan alper aksu yay çakıyo pardon satıyo 100 lira falan cep ediyo bu komple araba satıyo 20 30 bini hiç ediyo hem bu alper aksudan daha yaratıcı daha kabiliyetli hemde eğitimli adam teee italyalarda okumuş :D
evet bu abimiz büyük meblalarla oynuyor ama alper ufak ufak geçirip 1 araba parası biriktiriyor kurbanları daha çok :D

En son yoğun bakımdaydı yaşıyormu acaba :D
onu kım hastanesınde yoğun bakıma alır be abi hastaneyede geçirir o :D

ygtrn
08-10-2015, 16:59
Son durum şöyle arkadaşlar. Geçtiğimiz salı hakan emirle buluşup konuşmuşlar. Emirin dediğine göre hakan araçtaki bütün eksiklikleri gidericekmiş. Hakan aracı ümraniyede şuan çalışmakta olduğu gt garajda yapacakmış emirde kabul edecekmiş. O sahtekarın o arabaya extra bir civata sıkmayacağına adım gibi eminim lakin emir halen akıllanmış değil. Emire aracın eksik ne parçası varsa eline tutuştursun götür nerde yaptırıyorsan yaptır dedim ama o sahtekara yaptırmakta halen ısrarcı. Bakalım bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum

KÖROĞLU
08-10-2015, 17:09
Son durum şöyle arkadaşlar. Geçtiğimiz salı hakan emirle buluşup konuşmuşlar. Emirin dediğine göre hakan araçtaki bütün eksiklikleri gidericekmiş. Hakan aracı ümraniyede şuan çalışmakta olduğu gt garajda yapacakmış emirde kabul edecekmiş. O sahtekarın o arabaya extra bir civata sıkmayacağına adım gibi eminim lakin emir halen akıllanmış değil. Emire aracın eksik ne parçası varsa eline tutuştursun götür nerde yaptırıyorsan yaptır dedim ama o sahtekara yaptırmakta halen ısrarcı. Bakalım bu işin sonu ne olacak çok merak ediyorum

Yok artık ben yanlış mı okudum, daha geçen gün 306 gti ile ilgili 18 sf lık konusu olan garaj değil mi bu gt performance.

Ayrıca eksikleri gidermek derken,

900 Hp diye satılan bir aracın içinden oem piston çıkıyor ve arkadaşın bunu "eksikleri" gidereceğim diyerek aynı adama emanet ediyor.

Dostum kusura bakma da arkadaşın zorla başına iş açmak istiyor.

Nacizane tavsiyem madem arkadaşın ısrarla bırakacak arabasını, yapılacak ne varsa bunu sözleşme olarak yazılı hale getirin e karşılıklı imza altına alın

(imza atarsa karşı taraf)

Ama yanılmıyorsam yakında bir konu daha gelir bu olayla ilgili.

BARR
08-10-2015, 17:10
Aboo Combo yapacak Hakan desene;

http://www.techturkey.com/forum/sohbet/208732-umraniye-gt-performance-sikayet.html

ufuksaracci
08-10-2015, 17:22
Eksikleri derken ? Aracı 900 Hp yapıp mı teslim edecekmiş ?

dkaya87
08-10-2015, 17:46
bence at çiftliği hediye edecek, başka türlü dolmaz o beygirler içeri

ygtrn
08-10-2015, 17:48
Şimdi olay şöyle. Gt perfprmans ın olaylarla hiçbir alakası yok bunu baştan belirtiim. Hakan sahtekarı aracı emire verdiğinde zaten prada çalışmoyordu hakan sahtekarı sanırsam son bir aydır prada çalışıyor. O dükkandada aracın başına bişey gwlirse yine mesuliyet hakanındır....

Bunun dışında araçtaki eksiklikleri sıralıyacaksak...
2.7 motor(hadi geç 2.7 yi 2.0 forged toplansın)
Dog şanzıman
Ecu
Yeni turbo
Bu setupı kaldıracak bi intercooler
Enjektör
Vs vs vs bu liste uzarda gider ve bu listenin bugünkü maliyeti nerden baksan bi 40bin tl yi bulur...

KÖROĞLU
08-10-2015, 18:07
Şimdi olay şöyle. Gt perfprmans ın olaylarla hiçbir alakası yok bunu baştan belirtiim. Hakan sahtekarı aracı emire verdiğinde zaten prada çalışmoyordu hakan sahtekarı sanırsam son bir aydır prada çalışıyor. O dükkandada aracın başına bişey gwlirse yine mesuliyet hakanındır....

Dog şanzıman
Ecu
Yeni turbo
Enjektör
Vs vs vs bu liste uzarda gider ve bu listenin bugünkü maliyeti nerden baksan bi 40bin tl yi bulur...

Konu başından beri arkadaşın için yardım etme gayretini görüyor ve üzülüyorum.

Yukarda yazdıkların bence hayal. Umarım yapılır biz utanırız diyeceğim ama inan hiç sanmıyorum.

Bu kadar net bir sıkıntı varken ve dükkan sahibi bu adamın yaptığını bu forumdan okumuştur mutlaka. Yakın zamanda ikisi içinde sıkıntı içeren konular açıldı. Görmemiş olamaz sanırım.

Bence arkadaş hızla esnaflığının altına dinamit dönüyor.

Arkadaşında umarım aracı yekpare geri alır.

Çok merak ediyorum 1-2 ay sonra neler olacağını.

Paylaşırsanız iyi olur ilerleyen zamanda. Allah kolaylık versin şimdiden

Bolkar1st
08-10-2015, 18:15
Arabayı dahada hic etmezlerse hic şaşırmam buraya yaziyim kalsın burda. Umarım istediğiniz gibi olur..

Kutluhan
08-10-2015, 18:18
sen nasıl bizim hakkımızda konu açarsın diye arabaya neler yapabileceklerini kestiremiyorum bile.. geçmiş olsun tekrardan.

aybarsdnr
08-10-2015, 18:21

Dog şanzıman
Ecu
Yeni turbo
Enjektör

Sen elinden gelenin fazlasını yapmışsın zaten. Hala da arkadaşının daha fazla zarar görmemesi için uğraştığın belli ama bu kadar olaya rağmen arkadaşın ısrarcıysa boşver artık. Kendi canını sıktığına değmiyor gibi

ufuksaracci
08-10-2015, 18:27
Arkadaşa söyleyin bari sözleşme vb. yapsın ve imzalatsın. En azından ilerisi için sigorta olur.

Met
08-10-2015, 18:54
Emir isimli arkadaş ya parayı sokaktan topluyor, ya da bu işten zevk almaya başladı.

gökberk
08-10-2015, 19:02
Arkadaşınızla bu konu hakkında yolları ayırmanın vakti gelmiş bence.
Şu saatten sonra siz kötü olacaksınız.

Traxx
08-10-2015, 19:10
Fiskiyeler dahil toplam 900HP yapsinda gorun ozaman siz hahah

https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0

jeffy
08-10-2015, 19:18
hocam arkadaşınız bu kadar şeye rağmen bile bile lades diyorsa kusura bakmayında daha çok olay yaşar..

allah sabır ve kolaylık versin..

taytay
08-10-2015, 22:36
Şimdiden geçmiş olsun arkadaşa tekrar..

mert_can 41
08-10-2015, 22:53
geçmiş olsun bir sonraki konusunu bekliyoruz o zaman parçaları eline teker teker saysa kendi belirlediği garajda toplamak varken 900 hp diye stock araba satan adama halen arabayı emanet edip veriyo anlamadım şimdi birde arabayı sağlam kurtarmak için uğraşıcak öbür türlü en fazla parçaların yarısını aldırır diyer yarısınıda sağlık olsun diye cebinden karşılardı.

JJmusti
09-10-2015, 00:58
Bır sonrakı konuda hakan alev motora piston koymamıs :)
allah yardımcısı olsun ne dıyelım. bence hıc elletmesın nekadar para harcıyacaksa parayı alsın yoluna baksın.

slowmotion
09-10-2015, 02:09
Emir isimli arkadaş ya parayı sokaktan topluyor, ya da bu işten zevk almaya başladı.

http://i.imgur.com/VmTBq2x.jpg

Bu emir denen arkadas zamaninda beni 400tl carpti. Ozamandan hala yatiracak parayi, simdi nasil inanayim hakan mi hakli yoksa digerimi? Zamaninda cok kisinin ahini aldi bu, haketmis. İcim buz gibi oldu

hakotech
09-10-2015, 03:02
Vay arkadaş iyice dallasa döndü,korkum o ki ceyar gelip hepimizi düdüklemese bari..bune la bu işin sonu alayımız 3 kağıtçı çıkacaz galiba :D :D

HondatugraL
09-10-2015, 03:18
1 ay sonraki başlık

Hakan Alev aracıma wrx motoru takmış !!!!!!!!!!

taytay
09-10-2015, 05:54

Bu emir denen arkadas zamaninda beni 400tl carpti. Ozamandan hala yatiracak parayi, simdi nasil inanayim hakan mi hakli yoksa digerimi? Zamaninda cok kisinin ahini aldi bu, haketmis. İcim buz gibi oldu
Emirleri karıştırdınız sanırım konuda ismi geçen farklı biri sanırım :)

XSi
09-10-2015, 07:07
emir gecen hafta acilan GT performance konusundan sonra kaybolan popülerliğini geri kazanmak için güzel bir atilim yapmis bence.

bu hamlesiyle 2015 i lider bitirecek gibi :)

bakalim 306 gti li diğer arkadaşlar ne gibi bir hamle yapacak :)

GuneyOnur
09-10-2015, 07:33
-Vurur yüze ifadesi 900 hp yapalım mı bitanesi..

ygtrn
09-10-2015, 10:13

Dostum bu dediğin emir hangi emir? Bizim emirin ne böyle bi olayına şahit oldum nede duydum emirler karışmış olmasın?

kelalper
09-10-2015, 10:43
bu konu kelebek konusunu geçer ben size söyliim. Arkası yarın gibi. Kuruyemişçiler yaşadı. Ekonomiye can verir, kuruyemişçiler çekirdek, tuzlu fıstık stoklasın.

johnie
09-10-2015, 10:46
kaju dan devam ediyorum Alper abi stoklamaya :D

securtyy
24-10-2016, 17:44
bu dolandırıcıyı gündemden düşürmeyin milleti dolandırmaya devam ediyor. şimdi raşit diye bir arkadaşı kıskacına almış motorunu falan sökmüşler usta yazılımcı elini atmış motor yemişler motor yapmış tekrar yemişler şimdi ayrı yine uğraşıyorlar

ygtrn
24-10-2016, 21:49
Arkadaş adam bıkmadı bi gün bi denk getiricem ne azı kalıcak ne burnu... ulan hala nasıl ekmek yiyor bu şerefsiz bu işten... bumdan bikaç ay öncede facebokta subaru sayfasına konu açmış yerli üretim stroker kit yapıyoruz diye, allahtan zamanında müdahale ettimde kimsenin canı yanmadı...

ygtrn
24-10-2016, 21:50
Arkadaşının başına gelen mevzuyu detaylı yazarmısın abi?

skyhigh
24-10-2016, 22:05
isminde hayır yok zaten

Gry
25-10-2016, 07:39
Yiğit onu bunu bilmem de Allah herkese senin gibi arkadaş nasip etsin : )

emiri tenzi ederek söylüyorum , kendimi senin yerine koyuyorum emir gibi bir arkadaşım böyle bir duruma maruz kalsa ve ben bu kadar sabırla laf anlatmaya çalışsam

en sonun da tepem atar dalarım kesin arkadaşıma :D

Trance-R
25-10-2016, 07:44
e-ticaret sitelerinde bu adamın satışının olduğu veya reklamının olduğu ilanlar var ise, belirtin ilgili sitelere mail gönderelim.

oguz
25-10-2016, 08:47
İyi niyetli olmak bu memlekette buyuk zaaf..Zamanında guzel bır kazık yemiştik , kazığı yedıkten sonra gerı soksakta yedıkmı yedık... uyarabildiğimiz kadar kişiyide uyardık.. Olayın sonuçlarından biride kardeşim sizde enayı olmayaydınızdı.. yani sanki biz gittik bizi düdükleyin ded,k )) şimdi bakınca aslında demişiz )))) Ama insan heyecanla vs farkına varamıyor işte... bu tür kanı bozuklar içeri girselerde çıkınca aynen devam edıyor.. dövsen etsen de dövemyecek olanların kanını emmeye devam edıyor.. ülke panayır alanı olduğundan afrika serengetilerindeki gibi güçlüler ayakta kalıyor...

dursun81
25-10-2016, 12:45
Sene başında jaspa dan aracıma parça alırken bu Hakan girdi içeri o da parça alacakmış sonra başladı anlatmaya benim tezgahlarm var piston kol krank dereceli egzantirik falan filan üretiyorum diye sonra gitti aracının bagajından bi krank çıkardı İbrahim abiye falan gösteriyor. Sonra dedi benim ambarılıda depo da 22b aracım var bulgurdan getirdim yarış aracı falan. Dedim bu 900 hp ne iş. Onlar bişey bilmiyorlar ben onun motorunu kendim yaptım özel parçalar ürettim o arabanın draglar da birincilikleri vs. Dedi özel sanziman yapıyorum gc8 e kırılmaz falan o arabada ondan var falan önü boş sıkıyorda sıkıyor. Hatta bana şanzıman yapmayı falan teklif etti numarasını falan verdi. Yanlız gerçekten biraz anlama bu işlerden adamı ayakta uyutur bir tip. Bu arada bahsedilen araç maslakta duvar dibinde yatıyor akıbeti ne olacak acaba...

mikelazi
25-10-2016, 17:55
adam efsane olmuş.rüzgarın oğlu

fastchild
26-10-2016, 10:53
Bu King Hakan abimiz Ambarlıda depom varda şöylede böylede özel üretim kollar , kranklar , kapaklar , egzantrikler üretiyorumda . CP' ye Pauter'a malzeme gönderiyorumda , falanda filanda demişti bana . Ben arabaya motor yaparken gel kardeşim senin motoru ben yapayım M50 bloktan 350 hp alalım demişti birde üzerine telefon numarasını vermişti .

securtyy
01-11-2016, 00:29
Bu King Hakan abimiz Ambarlıda depom varda şöylede böylede özel üretim kollar , kranklar , kapaklar , egzantrikler üretiyorumda . CP' ye Pauter'a malzeme gönderiyorumda , falanda filanda demişti bana . Ben arabaya motor yaparken gel kardeşim senin motoru ben yapayım M50 bloktan 350 hp alalım demişti birde üzerine telefon numarasını vermişti .

Evet ambarlida bi imalathane varmış egzantrik yapan oraya yamanmis adamlara bir iki parça temin etmiş ondan sonra 25_30 bin para alıp orayada pandigi basmış

securtyy
01-11-2016, 00:36
2008 yıllarına ait motordelisi motor sitesinde bi çocuğun 2binlira parasını yemiş çocukta aynı bu şekilde siteden paylaşmış

Mehmetmert
01-11-2016, 00:45
Bu arkadaşı neden kimse dövmüyor orasıda ilginç böyle rahat rahat gezebildiğine göre :)

securtyy
01-11-2016, 01:15
Bu arkadaşı neden kimse dövmüyor orasıda ilginç böyle rahat rahat gezebildiğine göre :)

Yakalayabilseler belkide öldürecek olan. Bile vardır ama evi yok barki yok ama mekan İstanbul

S.Özeren
01-11-2016, 01:30
Moruk o arabanın 900 hp olmadığını , gelip bizi aldığı gün fatih ile anlamistik zaten de insan diyemiyor işte ..

Ayrıca emir teknik bilgisi olan biri nasıl yemiş bunu anlamak zor

Geçmiş olsun

ygtrn
17-09-2025, 01:08
Hakan Alev (@stagexworks) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/stagexworks?igsh=MWhpcnhteWU3aGFyaQ==)

Şu sayfayı görünce taa 10 sene önceki mevzu geldi aklıma, bi araştırayım dedim bu sayfayı buldum, hadi dedim meseleyi tekrar hortlatayım.
Adamın profili ne hale gelmiş 10 senede eyvahlar olsuun ��

cabrioleter
17-09-2025, 08:57
Hakan Alev (@stagexworks) • Instagram photos and videos (https://www.instagram.com/stagexworks?igsh=MWhpcnhteWU3aGFyaQ==)

Şu sayfayı görünce taa 10 sene önceki mevzu geldi aklıma, bi araştırayım dedim bu sayfayı buldum, hadi dedim meseleyi tekrar hortlatayım.

peki hocam bu subaru mevzusunda neler oldu? mahkemelik olundu mu? araç denildiği gibi yapılıp teslim edildi mi? (hiç sanmıyorum ama)

Mutlu Değerli
17-09-2025, 14:36

yanında tam bir non car guys var, coltla milleti dükdüklüyor millette Colt'u bi halt sanıyor :D 1.4iS Civic'lerle basıyor 1.6iES geçtim diye anlatıyor :D :D :D

yusufcan_k
18-09-2025, 07:00
2.38 yürüyen gc8 değil mi bu ya hahahahah sürekli 1000 100000 100000 hp subarular yapan

anilatasy
18-09-2025, 07:10
yanında tam bir non car guys var, coltla milleti dükdüklüyor millette Colt'u bi halt sanıyor :D 1.4iS Civic'lerle basıyor 1.6iES geçtim diye anlatıyor :D :D :D

Çok güzel yorum :D Birde sahte sahte videolarla oluşturulan kitlenin gazıyla delmediği bi Koenigsegg Jesko kaldı, o da yollarda yok diye yoksa acımaz.

fthdrn
18-09-2025, 14:11
2.38 yürüyen gc8 değil mi bu ya hahahahah sürekli 1000 100000 100000 hp subarular yapan

Paket paket bütçeye göre bg de araçlarımız mevcuttur..

bLackModeL
26-09-2025, 13:47
konu hortladıysa olay büyür :D

EnesPolatdemir
26-09-2025, 14:16

Yar bana bir eğlenceee. Ben de okuyacak dolandırıcı konusu arıyordum bulamamıştım çok teşekkür ediyorum

tiMachine
29-09-2025, 20:09

Takipçiler de sahtedir muhtemelen, 200 bin takipçi,postlara 100'er like ancak geliyor.

Bcaner
30-09-2025, 14:28
Yar bana bir eğlenceee. Ben de okuyacak dolandırıcı konusu arıyordum bulamamıştım çok teşekkür ediyorum

Varsın kral. Sana bu tarz konularda çok denk geliyorum, kendine dikkat et :D

DOHC
30-09-2025, 17:13
Takipçiler de sahtedir muhtemelen, 200 bin takipçi,postlara 100'er like ancak geliyor.

Botlar beğeni atamıyorsa, 2-3 yıl öncekilerde bayağı beğeni alanlar var, son yıllarda bayağı bayağı düşmüş................
Ama dediğin gibi hemen hemen tüm paylaşımları 2-3 haneli beğeni rakamına ulaşmış..........

muratburunce
10-10-2025, 08:16
Varsın kral. Sana bu tarz konularda çok denk geliyorum, kendine dikkat et :D

çekirdek kolalık bir hikaye çıksada okusak formun eski günlerindeki gibi :)