Orijinalini görmek için tıklayınız : Park yasak alanda Kaza - Videolu
Merhaba arkadaşlar.
İlk konumun böyle olmasını istemezdim.
Bugün ufak bir kaza geçirdik park yasal bölgede duran aracıma çarptılar tutanak tuttuk resimleri aldık park halinde olduğum için bana kusur verilir mi verilirse ne kadar verilir ben mi karşı tarafın aracını yaptırmak zorunda kalırım yoksa onlar mı sizce ?
Kaza videosu : https://www.youtube.com/watch?v=RuSFaPRNI98
Sizce kusur oranları nasıl olur ?
Tutanak :
http://resimyukle.pro/images/56079263605899484633.jpg
Teşekkürler .
mhuratboz
03-10-2015, 22:51
Geçmiş Olsun Olay Apaçık Ortada Videolu Kayıttan Daha İyisi Varmı
Adam Suçunu Kabul Alenen Kabul Etmiş
individual
03-10-2015, 22:53
Sizin aracınızın park halinde durduğu yer ispark park yeri ise karşı taraf hatalı tabi.
Geçmiş Olsun Olay Apaçık Ortada Videolu Kayıttan Daha İyisi Varmı
Adam Suçunu Kabul Alenen Kabul Etmiş
Araç içi kamera şart internet de bir kaç kişi %100 kusur size yazılır dendi park yasak yerde park yaptığım için kafam çok karıştı :(
Sizin aracınızın park halinde durduğu yer ispark park yeri ise karşı taraf hatalı tabi.
İspark değil ispark girişi az ilerde yol fakat hep araçlar duraklıyor sağda fakat park yasak normalde
individual
03-10-2015, 22:57
Araç içi kamera şart internet de bir kaç kişi %100 kusur size yazılır dendi park yasak yerde park yaptığım için kafam çok karıştı :(
İspark değil ispark girişi az ilerde yol fakat hep araçlar duraklıyor sağda fakat park yasak normalde
Yani sizin aracınız park halinde olması dahi düşük hızla gidiyor olsanız yine karşı taraf hatalı olurdu.
Bence karşı tarafda hata.
oda park için geliyor zaten
ikinizde hatalısınız ama hatayı a surucusu kabul etmıs
cırkeflık yapıp park yasak alan vs yazsaydı eyv ama sız para odemezsınız bence
Park yasak olduğunu kimse yazmamış. Bulandırma denizi uyandırma kerizi. :D Yapacak bir şey yok adam durduk yere vurmuş sana. Videoyu sessiz yapıp verin isterseniz. Kavga çıkmasın sonra.
Park yasak olduğunu kimse yazmamış. Bulandırma denizi uyandırma kerizi. :D Yapacak bir şey yok adam durduk yere vurmuş sana. Videoyu sessiz yapıp verin isterseniz. Kavga çıkmasın sonra.
küfür etmemiş ki anasını sattın arabanın demıs
ben cukkalı bı kufur bekledım gelmedı 2 kere replay yaptım yıne yok
cok gecmıs olsun nazarlık olmus size birşey olmasın
oda park için geliyor zaten
Öyle komik bir durumda var :)
ikinizde hatalısınız ama hatayı a surucusu kabul etmıs
cırkeflık yapıp park yasak alan vs yazsaydı eyv ama sız para odemezsınız bence
Pazartesi bir kaç kaportacıyı arayıp bilgi alacağım.Eğer kusur bana tamamen bana verilirse çok saçma bir durum o zaman aracımı boyatacağım zaman park halindeki araçlara çarparım :)
Tutanakta adres vs yazıyor sigorta şirketi oradan bakar diye düşündüm açıkcası.
küfür etmemiş ki anasını sattın arabanın demıs
ben cukkalı bı kufur bekledım gelmedı 2 kere replay yaptım yıne yok
cok gecmıs olsun nazarlık olmus size birşey olmasın
Teşekkürler.Küfür kolay kolay etmem araçtan inince zaten özür diledi el sıkıştık kaza sonuç olarak yapacak bir şey yok.
Şu suç oranlarını öğrensem çok rahatlayacam :)
bu kaza bile sayılmaz Allah daha büyüklerinden saklasın. suç oranlarını sigorta şirketleri değerlendiriyor burda kimse oran veremez diye düşünüyorum
ercan26esk
04-10-2015, 01:44
geçmiş olsun olan tampona olsun boş verin kaporta hasarı yok en azından
Leader01
04-10-2015, 02:11
geçmiş olsun siz haklısınız, kameranın marka modelini öğrenebilir miyiz çekimi iyiymiş ?
mertkaya
04-10-2015, 02:26
Yalnız adam çok iyi açıyla vurmuş farkında mısınız? Direkt tamponu söküp almış çamurluğa fazla ilişmeden. :D
Geçmiş olsun, kamera cidden her arabaya şart.
Geçmiş olsun. Park yasak dahi olsa karşı tarafa verirler suçu. Park için değil de belki aracınız arıza yaptı? Biri de gelip vurdu ne olacak o zaman?
Yav adamda tam öküzmüş hani o nasıl yanaşmak
bu kaza bile sayılmaz Allah daha büyüklerinden saklasın. suç oranlarını sigorta şirketleri değerlendiriyor burda kimse oran veremez diye düşünüyorum
Haklısınız ilk tutanaklı kazamız bu olduğu için malesef ister istemez endişeliyim.
geçmiş olsun siz haklısınız, kameranın marka modelini öğrenebilir miyiz çekimi iyiymiş ?
Kamera cihazım http://tr.aliexpress.com/item/Dual-Lens-Camcorder-i1000-Car-DVR-HD720P-dash-black-box-with-rear-cam-vehicle-view-dashboard/1360560560.html?adminSeq=201487458&shopNumber=111700 bu arka kamerası da var.
geçmiş olsun olan tampona olsun boş verin kaporta hasarı yok en azından
Evet çok şükür plastiklerde sıkıntı var sadece.
Yalnız adam çok iyi açıyla vurmuş farkında mısınız? Direkt tamponu söküp almış çamurluğa fazla ilişmeden. :D
Geçmiş olsun, kamera cidden her arabaya şart.
Haklısınız karşı tarafın kapısı göçtü çok az.
Geçmiş olsun. Park yasak dahi olsa karşı tarafa verirler suçu. Park için değil de belki aracınız arıza yaptı? Biri de gelip vurdu ne olacak o zaman?
Bende öyle düşünüyorum aksi olursa o zaman boyanacak bir yerim olursa park yasak yerdeki araca sürterdim mis gibi suçu karşıya verirler :D
Yav adamda tam öküzmüş hani o nasıl yanaşmak
Karşı tarafın dikkati dağınıkmış bir yere bakıyormuş fark edememiş bizi
Sizce çamurluk değişmeden onarılması mümkün mü ilgili vuruk kısma lokal boya veya aynı boya rengi yapışkan ile kapatmayı düşünüyorum onara bilirlerse
http://resimyukle.pro/images/13014634934127327962.jpg
çamurluk değişmeli bence
çok kötü bir kaza şanssızmışsın .
ben acayip küfür ederdim sabırlıymışsın
KoramiraL
04-10-2015, 10:50
öncelikle geçmiş olsun, sizin aracınız park halinde olması için bulunduğu nokta 5 dakkadan fazla olmalıdır duraklama yapıyor iseniz 5 dakkayı geçmemesi gerekmektedir. ama siz park halindeyken diye yazınca belki kusuru size yıka bilirler.
park halinde yazmasaydı busefer aynaya bakmadan çıktı derlerdi. belki kısa süreli bekleme yazılsaydı daha iyi olabilirdi.
Tutanaklarda imzami yok banami öyle geldi
çamurluk değişmeli bence
öncelikle geçmiş olsun, sizin aracınız park halinde olması için bulunduğu nokta 5 dakkadan fazla olmalıdır duraklama yapıyor iseniz 5 dakkayı geçmemesi gerekmektedir. ama siz park halindeyken diye yazınca belki kusuru size yıka bilirler.
park halinde yazmasaydı busefer aynaya bakmadan çıktı derlerdi. belki kısa süreli bekleme yazılsaydı daha iyi olabilirdi.
Teşekkürler.Sanırım masrafları kendim yaptıracağım.
Tutanaklarda imzami yok banami öyle geldi
Evet imza atmayı unuttuk :) geçerli olur mu ?
İmzaları tamamlamalısınız . İfadenizi beyan ettiğinizi kanıtlar
Aynen yoksa çöp yani :)
Aynen yoksa çöp yani :)
Bilgi için teşekkürler zaten kendim yaptıracağım gibi pazartesi göstereceğim bakalım ne kadar fiyat çıkartacaklar
keşke kısa süreli bekleme(park) halindeyken yazsaymışsınsıız.Talihsiz bi kaza geçmiş olsun.
morgy_drag
04-10-2015, 18:51
Tecrubeyle sabit..
Yarısı içeride,yarısı dışarıda şekilde,park yasagı oldugu yerde;abuk subuk bırakıp aceleyle bırakıp gittiğim yerde,dondugumde arkadan biri girmişti..
Arkadaş çamura yattı,hata sende yanlış parketmişsin felan..
Enson trafik geldi;çözüm net..Adam yanlıs parketti diye tepesine cıkıcaksın diye kanun yok hemşerim demişti trafikçi abi :)
He en fazla bana da yanlıs park tan ceza keserdi,kesmedi..8/8 karşı taraf hatalı cıktı sonuc olarak..
keşke kısa süreli bekleme(park) halindeyken yazsaymışsınsıız.Talihsiz bi kaza geçmiş olsun.
Tutanaklı ilk kazam oldu ondan dolayı aklıma gelmedi açıkcası ama bundan sonrası için tecrübe oldu
Tecrubeyle sabit..
Yarısı içeride,yarısı dışarıda şekilde,park yasagı oldugu yerde;abuk subuk bırakıp aceleyle bırakıp gittiğim yerde,dondugumde arkadan biri girmişti..
Arkadaş çamura yattı,hata sende yanlış parketmişsin felan..
Enson trafik geldi;çözüm net..Adam yanlıs parketti diye tepesine cıkıcaksın diye kanun yok hemşerim demişti trafikçi abi :)
He en fazla bana da yanlıs park tan ceza keserdi,kesmedi..8/8 karşı taraf hatalı cıktı sonuc olarak..
Kimi tamamen size veriler diyor kimi yarı yarıya diyor tabi siz yaşamışsınız banada mantıklı olan bu geliyor tutanakta imza da yok yarın usataya göstereceğim eğer 200-300 tl geçmezse herhalde kendim yaptırırım diye düşünüyorum.
burak_2885
05-10-2015, 10:00
Adam bisiklet kullandığını falan sanıyordu galiba. Öyle de bodozlama girilmez ki be. Yasak parkı karıştırmayın bence o sizi ilgilendirir yasak parkın cezasını ödersniz biter. Ayrıca oda yasak parka yanaşıyor arkadaşın dediği gibi. Geçmiş olsun
Adam bisiklet kullandığını falan sanıyordu galiba. Öyle de bodozlama girilmez ki be. Yasak parkı karıştırmayın bence o sizi ilgilendirir yasak parkın cezasını ödersniz biter. Ayrıca oda yasak parka yanaşıyor arkadaşın dediği gibi. Geçmiş olsun
Teşekkürler
Sigorta vs uğraşmadım
Kendi cebimden aracı yaptırdım değişseniz boyasız 130 TL rötuş yaptılar sadece
Siyah çizikler Diğer arabanın boyası pasta cila ile çıkacaktır büyük ihtimal buna bile şükür.
Herkese kazasız belasız sürüşler
http://resimyukle.pro/images/17293775418962968780.jpg
http://resimyukle.pro/images/18600190779737018623.jpg
geçmiş olsun. İsterse yolun ortasında dursun araç duran araca vuran her zaman suçludur benimde başıma gelmişti vuran burda durulmaz sen suçlusun diye ağladı bende istediğim yerde dururum dedim tutanak tuttuk tramerde o suçlu çıktı :)
çok benzer bi kaza yakınım yaptı ikisinede 4/8 hata çıktı
sigorta yarısını karşılamıştı hasarın üstünü kaskodan halletmişlerdi
Edit: Park yasak olan yerde olmuştu oda
geçmiş olsun. İsterse yolun ortasında dursun araç duran araca vuran her zaman suçludur benimde başıma gelmişti vuran burda durulmaz sen suçlusun diye ağladı bende istediğim yerde dururum dedim tutanak tuttuk tramerde o suçlu çıktı :)
çok benzer bi kaza yakınım yaptı ikisinede 4/8 hata çıktı
sigorta yarısını karşılamıştı hasarın üstünü kaskodan halletmişlerdi
Edit: Park yasak olan yerde olmuştu oda
Çok teşekkürler bilgiler ve yardımlar için pasta cila da işe yaradı neredeyse çizik kalmadı
http://resimyukle.pro/images/56092975259425839804.jpg
camurluga bı lokal yaptır
130 tl ne tuttu ki tampon takmak mı ?
ercan26esk
05-10-2015, 18:56
çamurluk değişmeli bence
bence değiştirmemeli gerek yoksa o şekil kalsın en azından orjinalliği olur lokal boya olabilir...
camurluga bı lokal yaptır
130 tl ne tuttu ki tampon takmak mı ?
Tampon tutma yerleri kırıktı onları onardı bide çamurluk ufak bir kısmı kopmuştu oraya plastik kaynak yaptı
bence değiştirmemeli gerek yoksa o şekil kalsın en azından orjinalliği olur lokal boya olabilir...
Evet değişim yapmadan onardık bende değiştirme taraftarı değildim
http://resimyukle.pro/images/56092975259425839804.jpg
Yanlız çok şanslıymışsınız, karşı taraf kılçık gibi almış tamponu, fara, kaputa zerre zarar vermeden :)
Her ne kadar bizim insanımız tarafından çok önemsenmese de araç kamerası gerçekten önemli bir unsur, insan ihtiyaç olunca anlıyor faydasını.
Neyse bununla geçmiş olsun. :)
Yanlız çok şanslıymışsınız, karşı taraf kılçık gibi almış tamponu, fara, kaputa zerre zarar vermeden :)
Her ne kadar bizim insanımız tarafından çok önemsenmese de araç kamerası gerçekten önemli bir unsur, insan ihtiyaç olunca anlıyor faydasını.
Neyse bununla geçmiş olsun. :)
Haklısınız orada büyük şansım var karşı tarafın ticari aracın kapısı ve çamurluk üstünde göçük ve boya zedelenmesi oluştu.Far ve kaput hasar alsaydı yanmıştık sis farı bile sağlam tek tampon düştü birde biraz boya zedelenmesi :)