Orijinalini görmek için tıklayınız : F20-E87-Golf 7 üçgeni
Şuanda 2015 model Golf 7'im var 1.2 tsi midline plus manuel 12.000 km'de boyasız hatasız sıfır ayarında bi araba,ama boş oğlu boş harbiden boşline 15 jantlar falan şirket arabası spec geziyorum.Satma isteği var içimde bir yandanda komple gti'a çevirip binmek var,ama satma düşüncesi olduğu için app plaka ve filmden başka hiçbirşey yapmadım yapmak istemedim.
Bmw hastalığı arkadan itiş arzusu felaket durumda (E60 530d-i düşündüm ama model olarak eski oluşu masrafları falan yemedi)F20 ye beni çeken hem güncel oluşu hem hani hiç yoktan bmw oluşunu motoruyla hissettirecek olması falan, yazılımlada önü açık sanırım bu 116i'lerin 170-180leri sadece yazılımla görebiliyormuş.E87 116i m paketlerde olabildiğince dolu yakışıklı fiyat olarakta daha uygun falan.Sizce ne yapmak mantıklı?
F20 116i ye verilecek maksimum para nedir? Birde kesinlikle sunroof bixenon istiyorum
E87 116i ye verilecek miktar nedir?Favorilerinizde yada gözünüze çarpan ilan falan varsa tavsiye alabilirim birde sizce benim golf 7im ne kadar eder şuanda
f20 116i sadece yazılım ile 170-180 değil, 210-220 olabiliyor;
http://www.superchips.co.uk/search?make=3&fueltype=3&model=253&variant=3081
f20 116i sadece yazılım ile 170-180 değil, 210-220 olabiliyor;
http://www.superchips.co.uk/search?make=3&fueltype=3&model=253&variant=3081
Sizce sunroof bixenonlu falan 70 e kadar turşu olmamış düzgün hatta mümkünse boyasız f20 bulabilirmiyim peki sahibindende çok değişik fiyatlar var
e87 1.16 yı bence direk aklından çıkarmalısın
tamam yakışıklı araba ama çok yakar az gider perişan eder 1.2tsi aracını mumla ararsın
f20 yoğunlaş bence
e87 1.16 yı bence direk aklından çıkarmalısın
tamam yakışıklı araba ama çok yakar az gider perişan eder 1.2tsi aracını mumla ararsın
f20 yoğunlaş bence
Ya öyle aşırı gazlayan uçan kuşa sıkan biri değilim daha önce cruze 1.6 otomatik a3 1.6 otomatik falan vardı onlardan daha eşşek çıkamaz sanırım prinsle falan yakıt işinide çözemezmiyiz göbeklerde ufaktan gaza oturunca tatlı tatlı arkası gelmez mi?
mert_can 41
13-10-2015, 02:34
70 e bulucağın f20 den pek hayır gelmez e87 içinde minumum 1.18 bakmaya çalış ki ideal bir motordur ama golf 7 verip model düşürüp km yükseltmek olmaz e60 için piyasa fena ayaklandı işler iyice zorlaştı :) bütçene göre cupra rcz falan bakılabilir
e81-87 116lar yakit/performans olarak cok kotuler. tercihimi (beyaz olmayan) bir f20den yana kullanirdim..
Ahmet Saraçoğlu
13-10-2015, 06:45
Ya öyle aşırı gazlayan uçan kuşa sıkan biri değilim daha önce cruze 1.6 otomatik a3 1.6 otomatik falan vardı onlardan daha eşşek çıkamaz sanırım prinsle falan yakıt işinide çözemezmiyiz göbeklerde ufaktan gaza oturunca tatlı tatlı arkası gelmez mi?
1.2 tsi beetle kullanıyorum , geçen sene o mantıkla inceledim e87leri , bir araç kullandım sakin kullanımda sorun yoktu.Bi başka araç daha kullandım gaza basınca ne yapacak diye , gerçekten ama gerçekten hiçbişey yapmıyordu.Yarı tutunan karlı asfaltta u dönüşlerinde yanlama denemeleri yaptım , yerde kar varsa sarıyor , asfalta basarsa anında çizgiye giriyor.(Bikaç cm lik alanlardan bahsediyorum , güç sıfır :D ) , yani arabayla değil , ayakkabıyla yürürken de o şekilde kayıyorum dedim ve vazgeçtim.
Bu arada iki soru da ben soriym ,
1- 1.16i ve 1.18i yazılım hariç mekanik aynı motor mu?1.16i ve 1.18i nin yazılım sonrası limitleri aynı mı?
2- Otomatik şanzuman mantığı direkt dsg ile aynı mı?ıslak kavrama mı kuru kavrama mı?Dsg kuru kavraması tepkilerinden gerçekten memnun değilim(Konfor açısından düşük hızlarda tork konvektürlüden uzak , düz kalkışta ve yokuş kalkışta aktarmanın debriyaj kavramasını çok hissediyorum , klasik otomatikteki gibi konforlu değil)f20 otomatiği bu konuda nasıl?
F20 dışında mantıklı birsey yok konusa
E87 1.20 olmadan zevkli bir araba degil 1.20 bile olaa yaktigi kadar giden bir motor değil.
Turbo f20 candir her zaman
Erdem K.
13-10-2015, 07:20
e87'dense f20 tercih ederdim, gerek kasa güncelliği, gerekse turbo oluşu, joystick vites vs.araca kullanım keyfi kazandırır ...
70lere biraz zor olsada 80 lere yaklasırsan rahat bulursun eli yüzü temiz birşey
@Ahmet
çift kavrama değil bildiğin tork kon.'lü zf'nin 8ileri şanzımanı
tam detaylı bilmesemde muhtemelen hatırı sayılı büyük kısmı aynılar, ikiside 200lerde gezer yazılımla
Aliburakb
13-10-2015, 08:01
1.2 tsi beetle kullanıyorum , geçen sene o mantıkla inceledim e87leri , bir araç kullandım sakin kullanımda sorun yoktu.Bi başka araç daha kullandım gaza basınca ne yapacak diye , gerçekten ama gerçekten hiçbişey yapmıyordu.Yarı tutunan karlı asfaltta u dönüşlerinde yanlama denemeleri yaptım , yerde kar varsa sarıyor , asfalta basarsa anında çizgiye giriyor.(Bikaç cm lik alanlardan bahsediyorum , güç sıfır :D ) , yani arabayla değil , ayakkabıyla yürürken de o şekilde kayıyorum dedim ve vazgeçtim.
Bu arada iki soru da ben soriym ,
1- 1.16i ve 1.18i yazılım hariç mekanik aynı motor mu?1.16i ve 1.18i nin yazılım sonrası limitleri aynı mı?
2- Otomatik şanzuman mantığı direkt dsg ile aynı mı?ıslak kavrama mı kuru kavrama mı?Dsg kuru kavraması tepkilerinden gerçekten memnun değilim(Konfor açısından düşük hızlarda tork konvektürlüden uzak , düz kalkışta ve yokuş kalkışta aktarmanın debriyaj kavramasını çok hissediyorum , klasik otomatikteki gibi konforlu değil)f20 otomatiği bu konuda nasıl?
hocam okuduğum kadarı ile sadece yazılım diyorlar. ama bir diğer sayfada da sadece yazılım farkı olsa 1,16i yazılımdan sonra 170hp 1,18i de yazılımdan sonra 200 olmazdı ikiside yazılımdan sonra 200 hp leri görür yazılmıştı. demekki yazılım farkı değilmiş sadece fark yazanda vardı :) başka bir sayfada okuduğumda ise tek turbo çift turbo tarzında bişey yazılmıştı. konuya gelirsek 1,18 i ye bindim bayağı iyi atıyordu arkasını. kesinlikle 1,18 i olmalı tercihiniz.
hocam okuduğum kadarı ile sadece yazılım diyorlar. ama bir diğer sayfada da sadece yazılım farkı olsa 1,16i yazılımdan sonra 170hp 1,18i de yazılımdan sonra 200 olmazdı ikiside yazılımdan sonra 200 hp leri görür yazılmıştı. demekki yazılım farkı değilmiş sadece fark yazanda vardı :) başka bir sayfada okuduğumda ise tek turbo çift turbo tarzında bişey yazılmıştı. konuya gelirsek 1,18 i ye bindim bayağı iyi atıyordu arkasını. kesinlikle 1,18 i olmalı tercihiniz.
twin power turbo motorun adı - twin turbo gibi iki tane olduğu algılanıyor ama aslında alakası yok bildiğin tek turbo :)
anlaşılması acısından şunu yazan kimse güzel açıklamış
http://forum.donanimhaber.com/m_58157461/tm.htm
onn_dear
13-10-2015, 08:52
Sizce sunroof bixenonlu falan 70 e kadar turşu olmamış düzgün hatta mümkünse boyasız f20 bulabilirmiyim peki sahibindende çok değişik fiyatlar var
elinizedeki araç 55 bin gibi gider, sunroof ve bixenonlu 116 yı 70 e bulamazsın. 80-85 bandına çıkman gerekir.
70lere biraz zor olsada 80 lere yaklasırsan rahat bulursun eli yüzü temiz birşey
@Ahmet
çift kavrama değil bildiğin tork kon.'lü zf'nin 8ileri şanzımanı
tam detaylı bilmesemde muhtemelen hatırı sayılı büyük kısmı aynılar, ikiside 200lerde gezer yazılımla
@onn_dear
E87 elendi o zaman 80lere çıktıktan sonra 88 e sıfır f20 var zaten sahibindende falanda var 1-2 tane ilan kalkmadıysa, sıfır lci 116d de 103-104 gibi bırakıyorlar ama ben o kadar çıkamam hani 70 bandında bulabilsem çok mantıklı olacaktı benim için
@Ahmet Saraçoğlu
E87 116i baya baya felaket o zaman benim 1.2 tsi golf gaza oturunca açıyor arkayı göbekte falan hele kaygansa oo :D
Kardeşim sen aksiyon peşindesin ben anladım seni :D sıfır arabayı satıp illa arkadan ittiricem bişileri diyorsun
e87 alma hevesin kırılır cok cok cok cok cok temiz 1.20d haricinde kesin alma :) amacın aracı yurutmek cunku ne kadar yavaş gidiyorum desende :)
f20 1.16i seni fazlası ile tatmin eder .
golf7 dede arabası sat gitsin :D
Kardeşim sen aksiyon peşindesin ben anladım seni :D sıfır arabayı satıp illa arkadan ittiricem bişileri diyorsun
e87 alma hevesin kırılır cok cok cok cok cok temiz 1.20d haricinde kesin alma :) amacın aracı yurutmek cunku ne kadar yavaş gidiyorum desende :)
f20 1.16i seni fazlası ile tatmin eder .
golf7 dede arabası sat gitsin :D
Aynen tam olarak :) Ya golf 7 çok güzel kaliteli konforlu az yakıyor sessiz falan ama sürüş pozisyonundan direksiyonuna duruşundan gidişine kadar araba ben rahat takılıyorum diyor, arabada herşey var dinamizm yok al virajdan viraja koş yanla falan bi araba değil :D:D Arada f30 kullanıyorum direksiyona oturduğunda bile kanına işliyor ya :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-b.r.k-auto-dan-2012-1.16.d-boyasiz-hatasiz-sadece-45.000-km-234985219/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-ilk-sahibinden-bayandan-boyasiz-hatasiz-borusan-cikisli-232338224/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-25000km-de-satilik-bmw-116i-236475526/detay
Bixenonsuz sunroofsuz falan alsam pişman olurmuyum ki sonradan? Birde bu 116d'ler nasıl manuel olunca fiyatları uygun sanırım
sunroofsuz 2012 67 68 arasına rahat bulursun, xenonda olabilir. xenonsuzlar 65 66 gidiyor 2012 2-3 parça boyalı.
Golften sonra içi basık, kalitesi düşük gelicektir ama gazlamak istiyosan güzel.
sunroofsuz 2012 67 68 arasına rahat bulursun, xenonda olabilir. xenonsuzlar 65 66 gidiyor 2012 2-3 parça boyalı.
Golften sonra içi basık, kalitesi düşük gelicektir ama gazlamak istiyosan güzel.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-isik-paket-plus-bixenonlu-son-hafta-232908545/detay
Şu araba baya aklıma yattı 67-68 e biterse m tamponlarla jant lastik yayla nokta olur herhalde başka ilan tavsiyesi olan varsa alabilirim ama önce tosbayıda satmak lazım ilana koyma vakti geldi gibi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-isik-paket-plus-bixenonlu-son-hafta-232908545/detay
Şu araba baya aklıma yattı 67-68 e biterse m tamponlarla jant lastik yayla nokta olur herhalde başka ilan tavsiyesi olan varsa alabilirim ama önce tosbayıda satmak lazım ilana koyma vakti geldi gibi :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-kup10-motors-dan-2013-model-bmw-1.16i-teknoloji-paket-boyasiz-235642949/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-cksli-1.16i-urban-xenon-yari-deri-p.sens-orj-63.000-km-227981491/detay
heralde en dolusu usturplu fiyata bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-sahibinden-full-plusfull-urban-line-joystick-daha-dolusu-yok-235059506/detay
Sunroofsuz BMW yi zor satarsın.
Bende f30 316i var, stage 2 su anda, forge cooler, bmc kutu içi filtre, milltek downpipe ve yazılımla beraber 235bg 360 nm civarı sıkıntısız biniyorum. Asfalta gore 3.viteste bile arakasını cok guzel bıraktıgı oluyor.
Hatta f20 daha hafif ve hatch bi araba oldugu icin daha iyi gidecektir. Öneririm...
@CNR golfe kıyacaksan yine boşline alma aynı şey olucak, son öneri f20 güzel gibi muğladaki
Jön Türk
13-10-2015, 20:30
Bence golfünü satma :) Ha satarsanda git Leon FR falan al hem daha gösterişli olur keyifle binersin.
116i alıp macera arama.İlla bmw istiyorsan az km li 2008 320d al.
optimus_prime
13-10-2015, 21:21
f20 1.16i benim de düşündüğüm araçlardan 2-3 ay sonrası için
yakıt durumu sehiriçi normal kullanımda nedir?
Bence golfünü satma :) Ha satarsanda git Leon FR falan al hem daha gösterişli olur keyifle binersin.
116i alıp macera arama.İlla bmw istiyorsan az km li 2008 320d al.
Açık konuşacak olursam Leon Fr'a çok heveslendim bindim kullandımda bi ara fiyatına göre hakikaten çok iyiydi ama ben golfü alırken aradaki makas 8.000'di şuan 12-13.000 hatta dahada fazla, şu fiyatları hiç haketmiyor bence, 1.4 tsi manuel act'ına 73.000 fiyat verdiler (bir de arkadan itiş istiyorum mutlaka)
E90 320d lerde çok güzel ama o konudada e60 530d-i gibi düşünüyorum 160-170.000 deki arabayı alıp yazılım yapıp rahat rahat binemem bu bütçeylede daha düşük kmsini bulamam sanırım psikolojik belki ama yüksek km itiyor beni ama yinede tavsiye için çok teşekkür ederim :)
E87 yada f20 istememin sebebi arkadan itiş olsunda ne olursa olsundu birde e87'ye de f20'ye de tasarım olarak aşığım.Eğer babayı ikna edebilirsem şu muğladaki f20 baya aklıma yattı ama golf'ü hemen satmak var tabii o zamana f20 ilanda kalırsa ona sebeplenmeyi düşünüyorum
Bu arada bu n13'lerin önü baya açıkmış sadece yazılımla 200-210 rahat alınıyormuş ama ısınma problemi olduğu için mutlaka cooler takın diyorlar yazılımlı halinin 100-200 videolarını izledim baya baya gidiyor araba
Mehmetmert
13-10-2015, 23:44
-E87 direkt elenmeli 116i e87 değil yanlamak kıçını zor kaldırıyor afedersiniz.Hayır birde dünyalar kadar yakıt içiyor araba.Performans + yanlamak için düşünülüyorsa çok yanlış.Arkadan çekiyorsa yanlamak zorunda kankaa düşüncesi çok yanlış.Hem düzgün yanlamaz,hem gitmez,hemde yakıyor
-f20 RWD ve gücünden dolayı bütçeye en yakını diyebiliriz.Golfe göre eksileri birazcık dar ama bu yaşta çoluk çocuk olmadığı için göz yumulur birşey.Zaten aracınız midline imiş,Ondan daha boş BMW'de bulamazsınız zaten donanım olarak fazla yorum yapmayacağım.Motorun önüde çok açık yazılımla keyif verebilir.ZF şanzuman bana göre hiçbir zaman DSG(ve türevleri) kadar hızlı gelmiyor ama sapasağlam bir şanzuman.
-Ama sorunda şurda başlıyor 70bine ne kadar temiz f20 bulunabilecek orasıda var tabi ama illaki çıkar birşeyler ortaya
-Golfe bence hiç masraf yapmayın mesela:Led stop(1300tl),Replika bi-xenon(2000tl),GTI body kit(1500tl),Replika jant 18"(1100tl),18" lastikler(1200tl),Spor yay(800tl montaj dahil),Yazılım (1000lira) ıvırı zıvırı 9-10 bin lira bir para gitmiş olucak.Dışarıdan gerçekten çok güzel bir araba olucak ama zevk vericekmi sana?RWD hastalığı bulaşan kişiye asla vermeyecek.Ayrıca bu yaptığın masraflar saterkende sana artı şekilde dönmeyecek.Birde midline koltuk döşemeleri,direksiyonda tuş yok,cart curt donanımda olmayacak sadece görüntüsü güzel olucak.Satip highline almak bana daha mantıklı geliyor o yüzden,belli bir yerden sonra donanım istiyor insan.
-Acele yoksa golfle ekonomi spec biraz daha devam edip,bütçeyi biraz daha artırıp öyle bir piyasa yoklaması yapılabilir
-E87 direkt elenmeli 116i e87 değil yanlamak kıçını zor kaldırıyor afedersiniz.Hayır birde dünyalar kadar yakıt içiyor araba.Performans + yanlamak için düşünülüyorsa çok yanlış.Arkadan çekiyorsa yanlamak zorunda kankaa düşüncesi çok yanlış.Hem düzgün yanlamaz,hem gitmez,hemde yakıyor
-f20 RWD ve gücünden dolayı bütçeye en yakını diyebiliriz.Golfe göre eksileri birazcık dar ama bu yaşta çoluk çocuk olmadığı için göz yumulur birşey.Zaten aracınız midline imiş,Ondan daha boş BMW'de bulamazsınız zaten donanım olarak fazla yorum yapmayacağım.Motorun önüde çok açık yazılımla keyif verebilir.ZF şanzuman bana göre hiçbir zaman DSG(ve türevleri) kadar hızlı gelmiyor ama sapasağlam bir şanzuman.
-Ama sorunda şurda başlıyor 70bine ne kadar temiz f20 bulunabilecek orasıda var tabi ama illaki çıkar birşeyler ortaya
-Golfe bence hiç masraf yapmayın mesela:Led stop(1300tl),Replika bi-xenon(2000tl),GTI body kit(1500tl),Replika jant 18"(1100tl),18" lastikler(1200tl),Spor yay(800tl montaj dahil),Yazılım (1000lira) ıvırı zıvırı 9-10 bin lira bir para gitmiş olucak.Dışarıdan gerçekten çok güzel bir araba olucak ama zevk vericekmi sana?RWD hastalığı bulaşan kişiye asla vermeyecek.Ayrıca bu yaptığın masraflar saterkende sana artı şekilde dönmeyecek.Birde midline koltuk döşemeleri,direksiyonda tuş yok,cart curt donanımda olmayacak sadece görüntüsü güzel olucak.Satip highline almak bana daha mantıklı geliyor o yüzden,belli bir yerden sonra donanım istiyor insan.
-Acele yoksa golfle ekonomi spec biraz daha devam edip,bütçeyi biraz daha artırıp öyle bir piyasa yoklaması yapılabilir
Tam düşüncelerime derman olmuşsun :) Golf'e yapılacak çok şey var sanada bir sürü şey sormuştum ama araba boşoğluboş yapsam evet güzel durur falan filan ama bu araba altın semerde vursan 1.2 tsi midline plus kalacak gideri belli,Hadi 1.6 tdi-1.4 tsi olsa yine oynanır birşeyler yapılır ama sonradan arkadan itiş isteği hiç durmayacak haliyle yaptığım masrafa yazık olacak.Hatta 3-4 gün önce baya gaza geldim takıyordum durbanları şekil a sonradan vazgeçtim
http://i.hizliresim.com/kJgJzJ.jpg
Şuanda elimden golf'ü 55.000 e çıkarabilirsem muğladaki araç yazdığı gibiyse alırım ama eğer öyle değilse şirket arabası spec golfle takılıp üniversiteye geçince 0'ını çekmek daha mantıklı kırmızı-bixenon-sunrooflu alınır güzelce m tamponlar böbrekler falan siyah kaplamalar+jant lastik+yay+yazılım+cooler+filtre+egzoz girerim
bwm nin 1 serisi zor satılan bir seri ve dar gelmiştir bana hep. o kadar paralar verene kadar golfün dolusunu yada leon fr tek geçerim ne kadar arkadan itiş istesenizde düşünün derim bunları
Açık konuşacak olursam Leon Fr'a çok heveslendim bindim kullandımda bi ara fiyatına göre hakikaten çok iyiydi ama ben golfü alırken aradaki makas 8.000'di şuan 12-13.000 hatta dahada fazla, şu fiyatları hiç haketmiyor bence, 1.4 tsi manuel act'ına 73.000 fiyat verdiler (bir de arkadan itiş istiyorum mutlaka)
E90 320d lerde çok güzel ama o konudada e60 530d-i gibi düşünüyorum 160-170.000 deki arabayı alıp yazılım yapıp rahat rahat binemem bu bütçeylede daha düşük kmsini bulamam sanırım psikolojik belki ama yüksek km itiyor beni ama yinede tavsiye için çok teşekkür ederim :)
E87 yada f20 istememin sebebi arkadan itiş olsunda ne olursa olsundu birde e87'ye de f20'ye de tasarım olarak aşığım.Eğer babayı ikna edebilirsem şu muğladaki f20 baya aklıma yattı ama golf'ü hemen satmak var tabii o zamana f20 ilanda kalırsa ona sebeplenmeyi düşünüyorum
Bu arada bu n13'lerin önü baya açıkmış sadece yazılımla 200-210 rahat alınıyormuş ama ısınma problemi olduğu için mutlaka cooler takın diyorlar yazılımlı halinin 100-200 videolarını izledim baya baya gidiyor araba
Cooler takmayan da var ama ben sağlıklı olsun istedim, ***** n13 ler cok ısınmalarıyla meşhur, o yuzden cooler lı araba başını agrıtmaz.
Ayrıca, sadece dp bile ses olarak beni tatmin etti.
Bence ZF8 su ana kadar uretilmiş en hızlı tork konvertorlu sanzıman, ben kullanırken keyif alıyorum...
Mehmetmert
14-10-2015, 10:39
Ben ilk bindigimde lan bu nasil sanzuman gecislerin hepsini hissettiriyor demistim,surekli dip gaz gazlamali olmustu ama bizim surus,meger spor modda spor vites gecisi gibi hissettirmeye calisiyormus ZF ondan oyleymis ama cok suni olmus onun disinda bende cok begeniyorum,tas gibi sessiz sorunsuz hizli bir sanzuman.
Bu arada bos Golfte olsa Leona gecerseniz sizi uzer benden soylemesi...
Ben ilk bindigimde lan bu nasil sanzuman gecislerin hepsini hissettiriyor demistim,surekli dip gaz gazlamali olmustu ama bizim surus,meger spor modda spor vites gecisi gibi hossettirmeye calisiyormus ZF ondan oyleymis ama cok suni olmus onun disinda bende cok begeniyorum,tas gibi sessiz sorunsuz hizli bir sanzuman.
Bu arada bos Golfte olsa Leona gecerseniz sizi uzer benden soylemesi...
Bende hep bundan korkmuşumdur. golf 7 mi satıp leon fr kırmızı alasım oluyor hep
Mehmetmert
14-10-2015, 12:45
Bende hep bundan korkmuşumdur. golf 7 mi satıp leon fr kırmızı alasım oluyor hep
Heleki Hgihlineden? Asrın hatası olur abi :)
a3ten insanlar golfe dönüyor, leona dönmek üzer:)
Arabanız cam tavanlı bixenonlu led stoplu donanım eksiğinizde yok fr'ın tek artısı performansı geri kalan herşeyi golf 7'ye göre baya vasat 4.000 kmdeki test arabasının her yerinden trim sesi geliyordu kaza yapmamış olmasına rağmen ses yalıtımı vasat konfor vasat (bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın fr çok güzel araba ama ben golf 7'ye kıyasla vasat diyorum)amaç sadece performanssa yazılım girin golf'e derim bana midline plustan bile çekici gelmiyor fr, ha fiyatı şayet daha uygun olsaydı düşünülürdü ama şuanki 72-73.000ler falan hikaye bence
Arabanız cam tavanlı bixenonlu led stoplu donanım eksiğinizde yok fr'ın tek artısı performansı geri kalan herşeyi golf 7'ye göre baya vasat 4.000 kmdeki test arabasının her yerinden trim sesi geliyordu kaza yapmamış olmasına rağmen ses yalıtımı vasat konfor vasat (bu arada yazdıklarım yanlış anlaşılmasın fr çok güzel araba ama ben golf 7'ye kıyasla vasat diyorum)amaç sadece performanssa yazılım girin golf'e derim bana midline plustan bile çekici gelmiyor fr, ha fiyatı şayet daha uygun olsaydı düşünülürdü ama şuanki 72-73.000ler falan hikaye bence
haklısınız galiba :D tek cezbeden kırmızı oluşu gerisi sıkıntı tabiki biraz yazılımdan da çekiniyorum çekinmesem 140 150 hp yeterde artar bana ama işte korkuyorum
Heleki Hgihlineden? Asrın hatası olur abi :)
banada öyle geliyor o yüzden frenliyorum kendimi
A3 ile Golf arasında konfor dengesi olarak uçurum yok, sadece A3 ün içi bariz şekilde daha kaliteli, o sebeple A3 ten Golf'e dönmek pişman etmez ama Leon çok daha taka tuka bir araba ikisine kıyasla.
1 serisi de ölü durumdaki runflat lastiklere rağmen ciddi sessizdi iç mekan olarak, yalıtım tutuş dengesi üzmez, süspansiyon sert ama rft etkisi tartışılmaz bence o konuda da rft olmayan iyi bir lastikle Leon'dan daha konforlu olacaktır.
190 benim boyum, önde olabildiğince en öne oturup kendime ayarladığım zaman arkaya geçtiğimde koltuk arkasındaki diz sokuşturma yerlerine milimetrik sığıyorum. Aşırı dar değil ama öyle Golf kadar genişte değil. A3 Sedan gibi diyebilirim sanırım genişlik bakımından.
bence + olarak motor verimi ve rwd oluşu var ama Golf, A3 te amaç sadece yanlamak değilse ciddi sürüş keyfi ve güveni bir arada verebilen araçlar ve limitleri ciddi yüksek..
Mehmetmert
14-10-2015, 17:54
-Yani kisaca ben f20 almam hatta ben bmw almam onu acikca soyleyebilirim.
-Ama f20ile yanlayarak alacaginiz zevkide golf veya leon asla vermeyecek buda %100 net kimsenin itirazida yoktur.
-Ama sunuda net soyleyebilirim golf7,116 E87den daha cok zevk vericektir surus olarak bundan uzak durulmali kesinlikle
-Leon ilk ciktiginda tam bir f/p arabasiydi hala oyle ama makas daraldi bence,ilk ciktiginda 45bine sunrooflu,led paketli fr alinabiliyordu.
-Bence burce birikene kadar memur spec midline ile devam :)
Hifi li iç dış M olan E90 320d yi listedekilerin hiçbiri ile değişmem ben de :)
Ekranlı, m paket temiz 320d bu fiyata olsa zaten :D bu fiyata m paket ekranlı 316i bile bulunmuyor nerdeyse
Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
70 e zor ya :)
Kesinlikle 3.16i bile yok denilebilir yoksa hayalim 3.20d yada 3.16i m spor 2012 kasa
F30 değil E90 istiyorum ben 2009-11 arası LCi olsun yeter.
70 e zor ya :)
122 lik Golfte zor ona bakınca Onur :)
F30 değil E90 istiyorum ben 2009-11 arası LCi olsun yeter.
F30 çıkmadan hemen önce milletin üstüne attılar resmen navili m paket gırtak 320d'leri 45bin Euroya. ozamanki euro fiyatını düşün ve şuanki satılmaya pardon kakalanmaya çalışılan fiyatlara bak :D
e90 Diyorsunuzda arabanın içi süspansiyon konforu manuel şanzımanın sertliği aynı şekilde direksiyonun:) günümüz standartlarının çok gerisinde, yani bmwden golfe geçiyorum s500 havası veriyor o derece:)
golften f10 520ye geçince o kadar fark hissedilmiyor..)
e90 erkek arabası tam:)
A3 ile Golf arasında konfor dengesi olarak uçurum yok, sadece A3 ün içi bariz şekilde daha kaliteli, o sebeple A3 ten Golf'e dönmek pişman etmez ama Leon çok daha taka tuka bir araba ikisine kıyasla.
1 serisi de ölü durumdaki runflat lastiklere rağmen ciddi sessizdi iç mekan olarak, yalıtım tutuş dengesi üzmez, süspansiyon sert ama rft etkisi tartışılmaz bence o konuda da rft olmayan iyi bir lastikle Leon'dan daha konforlu olacaktır.
190 benim boyum, önde olabildiğince en öne oturup kendime ayarladığım zaman arkaya geçtiğimde koltuk arkasındaki diz sokuşturma yerlerine milimetrik sığıyorum. Aşırı dar değil ama öyle Golf kadar genişte değil. A3 Sedan gibi diyebilirim sanırım genişlik bakımından.
bence + olarak motor verimi ve rwd oluşu var ama Golf, A3 te amaç sadece yanlamak değilse ciddi sürüş keyfi ve güveni bir arada verebilen araçlar ve limitleri ciddi yüksek..
Golf 7 yol tutmuyor diyenlere yol tutuş limitlerinden bahsetmek lazım biraz:)
2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..
Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..
mert_can 41
15-10-2015, 08:51
Eski e90 kullanıcısı olarak şu fiyatları etmeyiceğini söyleyebilirim tamam konforu çok yerinde her hafta izmit istanbul yapıyoduk işimiz gereği halen de yapmaktayız e90 nı sattık tan sonra konforunu arar olduk kiralık arabalarda falana ama yinede eksileri yok değil direksiyonu günümüz arabalarına göre biraz sert sol direk sörüşü engeliyo fazlasıyla aşırı derece de bir kör nokta yaratıyo iç trim parçaları aşırı derecede kalitesiz 90 bin deki aracımda nereye elimi atsam elimde kalıyodu en son far açma yerini gümüş parçası elimde kaldı serviste yapıştırdılar :D kapı içlerindeki parçalar falan çabuk yıpranıyo bmw olduğu için masraflarını saymıyorum bile bu gün ilanlarına tekrar bakim dedim ekranlı otomatik 3.16 lar 79 milyar hatta 80 binleri geçmiş durumda bu piyasada fiyatının arabası değil bence o paraya sıfır arabaya binmek daha mantıklı bir seçim olur.
Eklemezsem olmaz ama BMW ile görülünce yapılan muhameleler daha da bir farklı olabiliyo orasıda ayrı tabiki :D aklınıza gelen ilk şey den daha ziyade iş görüşmelerinde bile değişiklikler olabiliyo :D bazı mekanlarda kapıda konturol yapılırken konturolsüz giriş falan :D
2011 7 cm basık focusla ki nasıl yol tuttuğunu biliyordu çoğu kişi 170le tırsmaya başladığım virajda yaysız golfle 177 ile girdim banamısın demedi 180 185 arası girerdi..yaylı halini söylemiyorum bile..
Yanlamak kimine göre keyif ama golf/a3 ün yüksek hızda ve virajda verdiği güven hissine değişmem mesela..
vallahi buna katılıyorum felaket viraja giriş gücü var golf 7 nin eş değer arabalarına göre ve 5cm yay taktırıyorum bugün bakalım nasıl olacak yere yapışınca. kullanması hat safada zevkli bir araç aşırı memnunum
Direksiyon tepkin ciddi oranda değişecek, yüksek hız stabilitesi iyileşecek baya memnun kalırsın.
Mehmetmert
15-10-2015, 11:23
vallahi buna katılıyorum felaket viraja giriş gücü var golf 7 nin eş değer arabalarına göre ve 5cm yay taktırıyorum bugün bakalım nasıl olacak yere yapışınca. kullanması hat safada zevkli bir araç aşırı memnunum
Umarim eibach 5cm degildir bu yay abi...Cunku eibach in bizim araclara boyle bir yay uretimi yok
Golf'ü 15 jantlastikle bi ben tutamadım yolda ona üzülüyorum arabada potansiyel var baya inanıyorum ama benimki döneceği yok ama insan bekliyor işte hesabı :D
Umarim eibach 5cm degildir bu yay abi...Cunku eibach in bizim araclara boyle bir yay uretimi yok
eibach 5 cm aldım. 5cm liği yok biliyorum malesef ama piyasanın bütün 5cm liklerinden daha yumuşak ve kaliteli geliyor bana felaket bir yay valla arkadaşta da var düşürmesi ve konforu harika geldi
Mehmetmert
15-10-2015, 11:46
eibach 5 cm aldım. 5cm liği yok biliyorum malesef ama piyasanın bütün 5cm liklerinden daha yumuşak ve kaliteli geliyor bana felaket bir yay valla arkadaşta da var düşürmesi ve konforu harika geldi
Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi :(
Yani arac icin uretimi olmayan bir yay nasil orjinal olabiliyor?Hadi orjinal diyelim kim bilir hangi arabanin yayini uyduruyorlar...
Ayni modelin motor farkini gectim,dsg-manuel yaylari bile farkli olurken agirlik farkindan dolayi ,uretimi olmayan sahte olup olmadigi belli olmayan yay nasil kaliteli gelebiliyor abi :(
ürüne orijinal demedim de ama anca bu kadar cuk diye oturur iddasını kabul ederim :) bir ara gel kullan sen karar ver kalitesine inan şimdiye kadar hep eibach 5 cm kullandım pejolarımda ve bora polo vs. hepsindede felaket memnun kaldım Hr düşündüm yada vogland ama herkes şikayetçi internette 5cm eibacha kötü diyen 1 tane bile kişi yok ve en son kr95 koray abimiz taktı o bile hat safada memnun. marketçi arkadaşımızında golf 7 sine taktık arkadaş havalara uçuyor hala anca bu kadar güzel olur diye :) bende anlamıyorum ama haddinden fazla kaliteli ve güzel inanki
shadow34
15-10-2015, 13:34
bence boşver bu bmw sevdasını güzel bi yazılımla ve görselle çok güzel olur araban.
Golf ü o kadar uzun kullanamadım da A3 ile arabayı alıp gelirken ist-alanya boyunca kullandım, baya baya yüksek limitteler. Verdikçe istiyor bir de 8/10 una falan gelebilir limitin normal sürücüler açıkçası..
Yeni Passattada o durum bolcana mevcut Levent:) Otopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir:) olmuycak şey oldu:)
Yeni Passattada o durum bolcana mevcut Levent:) Otopark testindede bahsediliyor bir vw bmwden nasıl daha iyi yol tutabilir:) olmuycak şey oldu:)
Senin Golf ist içi karma tüketim verileri ne alemde peki abi :D bende mi alsam, tabi baba ikna olursa :D
Senin Golf ist içi karma tüketim verileri ne alemde peki abi :D bende mi alsam, tabi baba ikna olursa :D
Bugün f20 kullandım ve hani bir önceki sayfada yazanların hepsini doğruladım.Hani malzeme kalitesi golften daha kötü, ses yalıtımı yalan olmasın fark hissetmedim yani üstünlüğü yok bence iki tarafında, konforda açık ara golf, yol tutuşuda daha kötü hissettiriyor f20, ama arkadan itiş olduğu için burdaki kullanıcıların sorun yaşayacağını düşünmüyorum otur gaza girsin çizgiye yani, ama mevzu sürüş zevkinde kopuyor ya harbiden çok eğlenceli arkası küçükte olunca.Yani hani konformuş yol tutuşmuş umrumda bile olmadı sürerken devamlı bi gülümseme vardı yüzümde :)
Bu arada a3 8p sahibiydim daha önce 8v de kullanmışlığım var golf 7 ile malzeme kalitesi hariç belirgin bir fark yok bence
Golf'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadan itiş gibi bi hevesiniz falan yoksa corolladan sonra baya çağ atlatır
1.2 tsi manuel golf7'yle
şehiriçi ort hız 20 falanken ortalamam 7.2 - 7.5 arası
haricindede türlü türlü gaza oturmalar sıkmalarda bile ilk 3000-4000 km falan 10 litre dolaylarını görüyordum ama şuanda 9 u geçiremiyorum
Duygusal sıralama
1-f20
2-a3
3-golf
Mantığa dayalı sıralama
1-a3
2-golf
3-f20
Bu arada bugün biri kanıma girdi bi ihtimal a4 b8 1.8 tfsi 160lık manuel sunroof bixenon denk getirebilirsem aynı fiyatlara onada kayabilirim eski audimden audi hayranlığı da var, ama önden çekiş falan zor kararlar zor tercihler :)
o fıyatlara cıkılacaksa tertemız rx8 alırdım. cok klas ve yakısıklı vergısı az . sadece benzın bıraz yorabılır ama sız zaten yolda yaramazlık yapmak istıyorsanız kırmızı yenı kasa rx8 bakın derım
o fıyatlara cıkılacaksa tertemız rx8 alırdım. cok klas ve yakısıklı vergısı az . sadece benzın bıraz yorabılır ama sız zaten yolda yaramazlık yapmak istıyorsanız kırmızı yenı kasa rx8 bakın derım
Tek kapı araba şansım pek yok rx8 tek kapıda değil ama yinede anlatsam anlamazlar ailemdende arada kullananlar oluyor aracı o sebepten keşke rx8'e ikna edebilsem :)
Bu arada a3 8p sahibiydim daha önce 8v de kullanmışlığım var golf 7 ile malzeme kalitesi hariç belirgin bir fark yok bence
Golf'ü kesinlikle tavsiye ederim arkadan itiş gibi bi hevesiniz falan yoksa corolladan sonra baya çağ atlatır
1.2 tsi manuel golf7'yle
şehiriçi ort hız 20 falanken ortalamam 7.2 - 7.5 arası
haricindede türlü türlü gaza oturmalar sıkmalarda bile ilk 3000-4000 km falan 10 litre dolaylarını görüyordum ama şuanda 9 u geçiremiyorum
Bu arada bugün biri kanıma girdi bi ihtimal a4 b8 1.8 tfsi 160lık manuel sunroof bixenon denk getirebilirsem aynı fiyatlara onada kayabilirim eski audimden audi hayranlığı da var, ama önden çekiş falan zor kararlar zor tercihler :)
Tüketim fena değil ama ben 1.4 tsi düşünüyorum olursa şayet, yıllık 12-13 bin km yapıyoruz zaten dizelin anlamı yok gibi açıkçası o sebeple..
bana karma kullanımda yani sürekli eko kastırmadan ortalama 25-26km hıza denk gelicek şekilde 8-8.5 u geçmesin yeter. Yaparsam zaten dp veya orta iptali ile yazılım yaparım yine onda da 1-2 sıkıp bırakmacalı olur şehir içi eğlencem.
Corolla yol tutuş olarak şuan için std Focus 2 den daha iyi kıvamda diyebilirim, minimum konfor kaybıyla beraber ama tabi daha uzun vites oranları daha yeni araba hertürlü daha konforlu olacak 10 yaşını doldurmak üzere olan Corollaya kıyasla.
A4 mantıklı tercih gibi görünse de 1.8 tsi, stronic olmayan otm. şanzımanla annemin arkadaşında vardı 10-11 altına düşmüyordu tüketim olarak oem aracın, aynı kişi şuan f30 316 ile 7.6-8 arasında tüketiyor öyle söyliyim :)
4 kapıdan daha rahat bınme ınme ergonomısı var . dısardan aıle gorurse bune der. ama rx8 e bakmak ıcın goturun . arka kapıları gorduklerınde fıkırlerı degısır. 1.3 baba bu az yakar dersin kandırırsın ahuhuaa :D
cok daha uygun fıyatlıları var sırf kırmızı dıye paylasıyorum çok ıyı duruyo mk3 ler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-boyasiz%2Ckusursuz-cok-temiz-rx8-r3-231761960/detay
4 kapıdan daha rahat bınme ınme ergonomısı var . dısardan aıle gorurse bune der. ama rx8 e bakmak ıcın goturun . arka kapıları gorduklerınde fıkırlerı degısır. 1.3 baba bu az yakar dersin kandırırsın ahuhuaa :D
Hahahahahahah bu 1.3 mevzusu çok hoşuma gitti ne yapsam golfümle 8-9 ay daha devam edip rx-8 e mi çıksam ki :D söylediniz 2 saattir youtube da rx 8 videoları izliyorum valla :D tek sorun sandık motor istiyormuş sanırım düzgün bakılmamışları malyajsız kasa 50 ye alınacak rx8 den hayır gelir mi, öğrenci adam olucam kenara para ayırmak lazım İllaki masrafı olur diye düşünüyorum bu tarz arabaların
50 liraya hayırlı birşey bulabileceksem bütçe olarakta kasmadan acayip mutlu eder beni golfü veririm üstüne cebime para bile kalır onlarıda egzoz jant kaplamadır masraftır harcarım
Bence kalan paranı benzine ayırırsın o durumda :)
RX8 ciddi yakıyor..
Mehmetmert
15-10-2015, 20:43
Rx8 incir agaci diker yakit olarak :)
Multitronic audi ne kadar zevk verir onuda dusunmek lazim :)
ben olsam 70 e çıkılcaksa mk3 alınır 2010 sonrası dıye bılıyorum sandık motor olayı tamaen bılıncsızlıkten . duzgun kullanıldıgında hıc bır sıkınıt cıkarmaz . ya mk3 kasa alıcaksın sıkıntısız bınıceksın benzın masrafın olur . yada ılk kasa bıtık motorlu bulur sandık motor takarsın rodajını sen yaparsın fabrıkanın tavsıye ettgı yagı kullanırsın sıkıntısız yardırırsın. basmadıgında bıle 11 12 yakan . hafıf yardırmalı 15 16 tapa gazda 20lerı bulan bır yakıtı oldugunu rx8 kullancıısı bırınden dınledım tam olarak bılmesemde dogrudur wankel yakar :D ama ne alırsan al drift yapma eğılımınde bır arac alıyosun hıc bırı az yakmıcak. golf 1.2 tsi sureklı redlıne da gezersen 10 lıtre bıle hayal olur . bu yuzden drifte uygun tarzı olan bır arac almanı tavsıye ederım .
arkadaslar adam aksıyon ıstıyorum lannnn dıye bagırıyo sız cok yakar dıyosunuz :D bana bırı f20 1.18i nın sureklı redlıne hardcore kullanımında her kosede gotumu attırayım aksıyon olsun kafasında kullanıldıgında ne yaktıgını solesın ? min. 13 15 yakıcaktır . ekonomi ile zevk ikisi birlikte zor . ha alırsın 3.20d 184 lük dp egzoz yazılım yaparsın kıçınada kilit 10 12 litre ort. yardırırsın yanlarsın
ben olsam 70 e çıkılcaksa mk3 alınır 2010 sonrası dıye bılıyorum sandık motor olayı tamaen bılıncsızlıkten . duzgun kullanıldıgında hıc bır sıkınıt cıkarmaz . ya mk3 kasa alıcaksın sıkıntısız bınıceksın benzın masrafın olur . yada ılk kasa bıtık motorlu bulur sandık motor takarsın rodajını sen yaparsın fabrıkanın tavsıye ettgı yagı kullanırsın sıkıntısız yardırırsın. basmadıgında bıle 11 12 yakan . hafıf yardırmalı 15 16 tapa gazda 20lerı bulan bır yakıtı oldugunu rx8 kullancıısı bırınden dınledım tam olarak bılmesemde dogrudur wankel yakar :D ama ne alırsan al drift yapma eğılımınde bır arac alıyosun hıc bırı az yakmıcak. golf 1.2 tsi sureklı redlıne da gezersen 10 lıtre bıle hayal olur . bu yuzden drifte uygun tarzı olan bır arac almanı tavsıye ederım .
Senelik 20.000 km falan yapıyorum sanırım golf ü alalı 7 ay falan oluyor sanırım o civarda tam bilmiyorum, 12.000 küsür civarı şuan km'si
1-2 sene öncesinde annemde cruze vardı 1.6 otomatik onunla 14 litre yakıyordum ama o zaman senede 5-6.000 km ancaydı. rx8 varsın yaksın helali hoş olsunda ben golfle kastığımda 25 kr yakan adamım normaldede 35 kuruş civarıyla geziyorum tüplü misali takılıyoruz golfle :D hele üniversiteye geçince yaptığım km 25.000'leri bulur diye düşünüyorum,f30 320 de eniştemde var aynı motor oradan biliyorum 8-8.5 ortalamayla geziliyor rahatlıkla yeri gelincede göbekte manuele çekip bi 3ten2 yapınca hafif oturunca eğlendiriyorda tabi rx8 değildirde
direk günlük kullanacağım için rx8 tek başına olmaz gibi hem senede 25.000km motoruna yazık hem yakıttan dolayı bana yazık yazılan değerlerdeyse yakıtı 15-20.000lik bi arabam olsa az yakan günlük bineceğim rx8 ikinci araba keyif arabası olur gibi anca
Ama rx8 ne güzel araba öyle ya, öyle bi girdi ki aklıma hala ben youtubeda rx8 takılıyorum :D
bu mantıkla zaten drift sporu olmaz. ozaman golf kalıcak yanına hobi aracı olarak bısey alıp gazlamalık kullanabılırsınız . bu sayede gunluk ekonomık takılıp drift olayına gelınce 50 100 tl yakıt atıp bı gecede eglencenın dıbıne vurursun. hal bole olursa ne donanım ne yası onemlı olur. 5.25 bulun e36 ve e30dan daha topluları 20bın cıvarı. komple ıcını bosaltın taban halısından tavana kadar . koltuklar pandizotlar vs vs . 2 tane hafıf koltuk taktınızmı yaklasık 150 kg atarsınız . e30 daha hafıf neden o değil dersenız düzgünü yok
welded dif. ? dife kaynak atın para değil
home made lock kit kendiniz yapın yada yaptırın buda para değil.
çıkma lastik? buda para değil
lpgde takın yakıttanda tassaruf edin.
suriye spec liste yaptım daha dahada kaşınma :P :D
bu arada açı kiti videosu aşşağıdadır.
örnek video . izleyelim :D
https://www.youtube.com/watch?v=fZIgskqlhMU
Mehmetmert
15-10-2015, 23:37
O zaman dans :D
Allahını seven bana bunun nasıl olduğunu açıklasın,ben komple Esp falan kapatabiliyorum ama böyle bişey olmuyor asla arka tekerlere tepsi koydurtacaklar zorla :D
1.30'dan itibaren başlayın
https://www.youtube.com/watch?v=mmfkYTPKXxM
O zaman dans :D
Allahını seven bana bunun nasıl olduğunu açıklasın,ben komple Esp falan kapatabiliyorum ama böyle bişey olmuyor asla arka tekerlere tepsi koydurtacaklar zorla :D
1.30'dan itibaren başlayın
İnanmayacaksın ama sırrı 15 jantta el frensiz esp bile kapatmadan ama kaymak asfalt olacak taşlıda dönmüyor baya göbeği yan dönüyorum o derece master yaptım o derece arkadan itiş sevdası :D Hatta bi pov kamera yada iphone'a tripod ayarlarsam video çekmeyi düşünüyorum fwd drift falan :D
Mevzu geniş almak baya arabic stil sağ sol çat çat kırmak hani youtube kanalında görmüştüm senin bi action videosu var o açıdan falan baya baya fazlasını yapabiliyorum esp kapatmadan kaymak asfaltta
bu mantıkla zaten drift sporu olmaz. ozaman golf kalıcak yanına hobi aracı olarak bısey alıp gazlamalık kullanabılırsınız . bu sayede gunluk ekonomık takılıp drift olayına gelınce 50 100 tl yakıt atıp bı gecede eglencenın dıbıne vurursun. hal bole olursa ne donanım ne yası onemlı olur. 5.25 bulun e36 ve e30dan daha topluları 20bın cıvarı. komple ıcını bosaltın taban halısından tavana kadar . koltuklar pandizotlar vs vs . 2 tane hafıf koltuk taktınızmı yaklasık 150 kg atarsınız . e30 daha hafıf neden o değil dersenız düzgünü yok
welded dif. ? dife kaynak atın para değil
home made lock kit kendiniz yapın yada yaptırın buda para değil.
çıkma lastik? buda para değil
lpgde takın yakıttanda tassaruf edin.
suriye spec liste yaptım daha dahada kaşınma :P :D
bu arada açı kiti videosu aşşağıdadır.
örnek video . izleyelim :D
https://www.youtube.com/watch?v=fZIgskqlhMU
Abi dediğinde doğru ha f20 ye üste vereceğim parayla bi e34 falan alsam her türlü apaçiliği yapsam gittiği yere kadar zaten arabayada acımam aklıma yattı bu iş şu rusların lada hesabı döndürür dururum :D
Mehmetmert
16-10-2015, 00:48
İnanmayacaksın ama sırrı 15 jantta el frensiz esp bile kapatmadan ama kaymak asfalt olacak taşlıda dönmüyor baya göbeği yan dönüyorum o derece master yaptım o derece arkadan itiş sevdası :D Hatta bi pov kamera yada iphone'a tripod ayarlarsam video çekmeyi düşünüyorum fwd drift falan :D
Mevzu geniş almak baya arabic stil sağ sol çat çat kırmak hani youtube kanalında görmüştüm senin bi action videosu var o açıdan falan baya baya fazlasını yapabiliyorum esp kapatmadan kaymak asfaltta
Bende 2 tane 15" teneke var olmadı arkalara takip bir deneyim :D Önler 225/45/17 ama sabaha karşı 3 gibi falan denemek lazımda çok atmaz lastikleride sıfır tenekelerin çünkü.Arkalara ince stepne takılabilir :D
Mevzuyu buldum ya Easy Drift lastiği varmış özel,sana bana ondan alalım takalım arabaya :D
https://www.youtube.com/watch?v=lZqmfqptrXI
http://i.hizliresim.com/QWW1bA.jpg (http://hizliresim.com/QWW1bA)
Ulan çok iyi ya
https://www.youtube.com/watch?v=HSoYWfdtrXk
https://www.youtube.com/watch?v=Ee0-Tj5Pa-o
Adam SW Golf7'ile yanladı uahuaha
https://www.youtube.com/watch?v=8gZ_vLJ-4CA
Bende 2 tane 15" teneke var olmadı arkalara takip bir deneyim :D Önler 225/45/17 ama sabaha karşı 3 gibi falan denemek lazımda çok atmaz lastikleride sıfır tenekelerin çünkü.Arkalara ince stepne takılabilir :D
Mevzuyu buldum ya Easy Drift lastiği varmış özel,sana bana ondan alalım takalım arabaya :D
http://i.hizliresim.com/QWW1bA.jpg (http://hizliresim.com/QWW1bA)
Ulan çok iyi ya
https://www.youtube.com/watch?v=HSoYWfdtrXk
https://www.youtube.com/watch?v=Ee0-Tj5Pa-o
Adam SW Golf7'ile yanladı uahuaha
Rebel abimizin dediği yol yattı aklıma valla bugün durbanlı bi golf 7 de gördüm yine bi golf aşkı depreşti içimde golfün yanına bi e34 tamamdır hahaha vanilya kokularını şampuanını falan sipariş verdim beyaz tosbanın, bi de çok acıkmış herhalde bugün gece petrolden çıktım yağ lambası yaktı maşallah bi baktım yağa yağ minimumunda altında ama ilk defa ışık yaktı 2.marşda tekrar motor yağı falan uyarısı vermedi, anlamadım 1 litre castrol edge koydum sıkıştırarak kullanıyorum tahminen 0.7 lt falan eksiltmişim 1 litre yağla tam fulledi çizgiyi normal mi değil mi anlamadım
vw yol yardım normal dedi ama anlamadım km tam 12.100 küsürdü ışık yaktığında normalmidir? araba ilk geldiğindede yağ ful tüm çizgi gelmemişti sanırım yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca bu otomobil firmaları böyle bi miktar yağ bi miktar motor soğutma suyu falan çalıyorlar mı anlamadım 0 arabada arabanın motor suyu seviyeside minimumun bi tık üstüydü geldiğinde
Gerçi yağ seviyesine motor sıcakken baktım ben ama çubuk bu durumdaydı 1 litrenin tamamını koyuncada çizgiyi tam sınıra kadar doldurdu
http://i.hizliresim.com/p99Ygr.png
Bu arada ikaz rengide kırmızı değil sarıydı biraz geçtikten sonra tekrar marşa bastığımdada uyarı vermedi bi 3-4 km yüklenmeden petrole döndüm ışık mışık yakmadı
Mehmetmert
16-10-2015, 01:24
1 lt yak eksiltince isik yakiyor,yaklasik 5.5lt totalde yag almasi lazim,
13.500 de iki gun once arkadasimin aracida yakti(1.4tsi122) aman yanmisken bakima sokayim dedi.Normal sanirim su ilk yeniyken yakmasi,bundan sonra yakacagini zannetmiyorum :)
Valla ortalama hız 30 gibi akan trafikte 5 civarı yakıyorum ama uzun süreli tüketimim 5.8, 6-6.5 arası yakar daha yoğun trafikte bile, 8 i bir kere gördüm trafik hiç gitmiyordu düşün artık hep dur kalktı:) 1220 kg manuel,düzgün aerodinami (golf 7 nin 0.27cw), birleşince araba yakmıyor bildiğin:) yazılımla basınca baya yakmaya başladı basmayınca gene yakmıyor..
kalipson
16-10-2015, 15:41
Yeni 118i'yi kullanan var mı peki içimizde? 1.5 ve 3 silindir olan makyajlı kasayı... Nasıldır??
mert_can 41
20-10-2015, 11:40
Yeni 118i'yi kullanan var mı peki içimizde? 1.5 ve 3 silindir olan makyajlı kasayı... Nasıldır??
Bayide yakından inceledim dün dışardan büyük gözüksede 1.85 87 kg cüsemle sığamadım ne kadar koltuk ayarı varsada yaptım ciddi anlamda korktum bir şey olsa beni direk arabayla gömerler o derece teste çıkmadım o yüzden ama sürücü odaklı gayet rahat bir kullanışı var gibi duruyo 2 serisine bindim o bile daha rahattı.
Tamda bmw 3.20 d araştırma ve alma arefesinde konu cuk olmuş :)
2008 üstü 3.20 d tavsiye ediliyor genelde bmw ci arkadaşlar
Sebepleri. Nedir ?
mert_can 41
20-10-2015, 17:00
Tamda bmw 3.20 d araştırma ve alma arefesinde konu cuk olmuş :)
2008 üstü 3.20 d tavsiye ediliyor genelde bmw ci arkadaşlar
Sebepleri. Nedir ?
Makyaj yedi abi lci kasa eski 3.20 ler 177 lik yenileri 184 lük motorlarında ve yürüyenlerinde ciddi farklılıklar vardı
BerkinAKCAY
01-11-2015, 18:44
F20 1.16d Manuel şanzuman tercih ederdim. Golfle arasında çok var bana göre golf daha kaliteli geliyor f20 ye göre. Ama arkadan itişin verdiği zevk tartışılmaz bence.1 kere dizel f20 kullandım. Golf , a3 , a180 dizeller arasında en performanslısı f20. 1.6 olmasına rağmen tatlı virajlarda altınızdan kayıp gidebiliyor
Ben sahibiyim 3k kmde şuan
Motordan çok bir beklenti yoksa iyi bence 4bin devirden sonra 3 silindir cıvıltısı geliyor birde yine 4bin civarında ivmelenmesi biraz daha iyi oluyor
Ankara ş.içi 8 lt ile geziyorum. Tek takıldığım yeri biraz daha sesini duyurabilirdi çok sessiz motor
ehveniser1903
16-11-2015, 14:14
e87 için forum genelinde bi bilinmezlik hakim sakınım,116i için yakın zamanda kendi aracımdan hareketle bir tanıtım yazısı yazabilirim.
Berkay Ekinci
16-12-2015, 12:19
1.2 tsi da yağ yakıyorsa o zaman bu yağ yakma problemi bütün tsi larda mevcut herhalde?