User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
87 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: F20-E87-Golf 7 üçgeni

CNR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

F20-E87-Golf 7 üçgeni

Şuanda 2015 model Golf 7'im var 1.2 tsi midline plus manuel 12.000 km'de boyasız hatasız sıfır ayarında bi araba,ama boş oğlu boş harbiden boşline 15 jantlar falan şirket arabası spec geziyorum.Satma isteği var içimde bir yandanda komple gti'a çevirip binmek var,ama satma düşüncesi olduğu için app plaka ve filmden başka hiçbirşey yapmadım yapmak istemedim.

Bmw hastalığı arkadan itiş arzusu felaket durumda (E60 530d-i düşündüm ama model olarak eski oluşu masrafları falan yemedi)F20 ye beni çeken hem güncel oluşu hem hani hiç yoktan bmw oluşunu motoruyla hissettirecek olması falan, yazılımlada önü açık sanırım bu 116i'lerin 170-180leri sadece yazılımla görebiliyormuş.E87 116i m paketlerde olabildiğince dolu yakışıklı fiyat olarakta daha uygun falan.Sizce ne yapmak mantıklı?

F20 116i ye verilecek maksimum para nedir? Birde kesinlikle sunroof bixenon istiyorum
    E87 116i ye verilecek miktar nedir?Favorilerinizde yada gözünüze çarpan ilan falan varsa tavsiye alabilirim birde sizce benim golf 7im ne kadar eder şuanda

DeNNis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f20 116i sadece yazılım ile 170-180 değil, 210-220 olabiliyor;

http://www.superchips.co.uk/search?m...3&variant=3081

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    f20 116i sadece yazılım ile 170-180 değil, 210-220 olabiliyor;

http://www.superchips.co.uk/search?m...3&variant=3081
    Sizce sunroof bixenonlu falan 70 e kadar turşu olmamış düzgün hatta mümkünse boyasız f20 bulabilirmiyim peki sahibindende çok değişik fiyatlar var

mervan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e87 1.16 yı bence direk aklından çıkarmalısın
    tamam yakışıklı araba ama çok yakar az gider perişan eder 1.2tsi aracını mumla ararsın
    f20 yoğunlaş bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mervan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e87 1.16 yı bence direk aklından çıkarmalısın
    tamam yakışıklı araba ama çok yakar az gider perişan eder 1.2tsi aracını mumla ararsın
    f20 yoğunlaş bence
    Ya öyle aşırı gazlayan uçan kuşa sıkan biri değilim daha önce cruze 1.6 otomatik a3 1.6 otomatik falan vardı onlardan daha eşşek çıkamaz sanırım prinsle falan yakıt işinide çözemezmiyiz göbeklerde ufaktan gaza oturunca tatlı tatlı arkası gelmez mi?

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    70 e bulucağın f20 den pek hayır gelmez e87 içinde minumum 1.18 bakmaya çalış ki ideal bir motordur ama golf 7 verip model düşürüp km yükseltmek olmaz e60 için piyasa fena ayaklandı işler iyice zorlaştı bütçene göre cupra rcz falan bakılabilir
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

DOA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e81-87 116lar yakit/performans olarak cok kotuler. tercihimi (beyaz olmayan) bir f20den yana kullanirdim..
    doayen!

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya öyle aşırı gazlayan uçan kuşa sıkan biri değilim daha önce cruze 1.6 otomatik a3 1.6 otomatik falan vardı onlardan daha eşşek çıkamaz sanırım prinsle falan yakıt işinide çözemezmiyiz göbeklerde ufaktan gaza oturunca tatlı tatlı arkası gelmez mi?
    1.2 tsi beetle kullanıyorum , geçen sene o mantıkla inceledim e87leri , bir araç kullandım sakin kullanımda sorun yoktu.Bi başka araç daha kullandım gaza basınca ne yapacak diye , gerçekten ama gerçekten hiçbişey yapmıyordu.Yarı tutunan karlı asfaltta u dönüşlerinde yanlama denemeleri yaptım , yerde kar varsa sarıyor , asfalta basarsa anında çizgiye giriyor.(Bikaç cm lik alanlardan bahsediyorum , güç sıfır ) , yani arabayla değil , ayakkabıyla yürürken de o şekilde kayıyorum dedim ve vazgeçtim.

Bu arada iki soru da ben soriym ,
    1- 1.16i ve 1.18i yazılım hariç mekanik aynı motor mu?1.16i ve 1.18i nin yazılım sonrası limitleri aynı mı?

2- Otomatik şanzuman mantığı direkt dsg ile aynı mı?ıslak kavrama mı kuru kavrama mı?Dsg kuru kavraması tepkilerinden gerçekten memnun değilim(Konfor açısından düşük hızlarda tork konvektürlüden uzak , düz kalkışta ve yokuş kalkışta aktarmanın debriyaj kavramasını çok hissediyorum , klasik otomatikteki gibi konforlu değil)f20 otomatiği bu konuda nasıl?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    F20 dışında mantıklı birsey yok konusa

E87 1.20 olmadan zevkli bir araba degil 1.20 bile olaa yaktigi kadar giden bir motor değil.

Turbo f20 candir her zaman

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e87'dense f20 tercih ederdim, gerek kasa güncelliği, gerekse turbo oluşu, joystick vites vs.araca kullanım keyfi kazandırır ...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    70lere biraz zor olsada 80 lere yaklasırsan rahat bulursun eli yüzü temiz birşey

@Ahmet

çift kavrama değil bildiğin tork kon.'lü zf'nin 8ileri şanzımanı

tam detaylı bilmesemde muhtemelen hatırı sayılı büyük kısmı aynılar, ikiside 200lerde gezer yazılımla
    1881 - 193

Aliburakb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.2 tsi beetle kullanıyorum , geçen sene o mantıkla inceledim e87leri , bir araç kullandım sakin kullanımda sorun yoktu.Bi başka araç daha kullandım gaza basınca ne yapacak diye , gerçekten ama gerçekten hiçbişey yapmıyordu.Yarı tutunan karlı asfaltta u dönüşlerinde yanlama denemeleri yaptım , yerde kar varsa sarıyor , asfalta basarsa anında çizgiye giriyor.(Bikaç cm lik alanlardan bahsediyorum , güç sıfır ) , yani arabayla değil , ayakkabıyla yürürken de o şekilde kayıyorum dedim ve vazgeçtim.

Bu arada iki soru da ben soriym ,
    1- 1.16i ve 1.18i yazılım hariç mekanik aynı motor mu?1.16i ve 1.18i nin yazılım sonrası limitleri aynı mı?

2- Otomatik şanzuman mantığı direkt dsg ile aynı mı?ıslak kavrama mı kuru kavrama mı?Dsg kuru kavraması tepkilerinden gerçekten memnun değilim(Konfor açısından düşük hızlarda tork konvektürlüden uzak , düz kalkışta ve yokuş kalkışta aktarmanın debriyaj kavramasını çok hissediyorum , klasik otomatikteki gibi konforlu değil)f20 otomatiği bu konuda nasıl?

hocam okuduğum kadarı ile sadece yazılım diyorlar. ama bir diğer sayfada da sadece yazılım farkı olsa 1,16i yazılımdan sonra 170hp 1,18i de yazılımdan sonra 200 olmazdı ikiside yazılımdan sonra 200 hp leri görür yazılmıştı. demekki yazılım farkı değilmiş sadece fark yazanda vardı başka bir sayfada okuduğumda ise tek turbo çift turbo tarzında bişey yazılmıştı. konuya gelirsek 1,18 i ye bindim bayağı iyi atıyordu arkasını. kesinlikle 1,18 i olmalı tercihiniz.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mcsadness Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam okuduğum kadarı ile sadece yazılım diyorlar. ama bir diğer sayfada da sadece yazılım farkı olsa 1,16i yazılımdan sonra 170hp 1,18i de yazılımdan sonra 200 olmazdı ikiside yazılımdan sonra 200 hp leri görür yazılmıştı. demekki yazılım farkı değilmiş sadece fark yazanda vardı başka bir sayfada okuduğumda ise tek turbo çift turbo tarzında bişey yazılmıştı. konuya gelirsek 1,18 i ye bindim bayağı iyi atıyordu arkasını. kesinlikle 1,18 i olmalı tercihiniz.
    twin power turbo motorun adı - twin turbo gibi iki tane olduğu algılanıyor ama aslında alakası yok bildiğin tek turbo

anlaşılması acısından şunu yazan kimse güzel açıklamış

http://forum.donanimhaber.com/m_58157461/tm.htm
    1881 - 193

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CNR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizce sunroof bixenonlu falan 70 e kadar turşu olmamış düzgün hatta mümkünse boyasız f20 bulabilirmiyim peki sahibindende çok değişik fiyatlar var
    elinizedeki araç 55 bin gibi gider, sunroof ve bixenonlu 116 yı 70 e bulamazsın. 80-85 bandına çıkman gerekir.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    70lere biraz zor olsada 80 lere yaklasırsan rahat bulursun eli yüzü temiz birşey

@Ahmet

çift kavrama değil bildiğin tork kon.'lü zf'nin 8ileri şanzımanı

tam detaylı bilmesemde muhtemelen hatırı sayılı büyük kısmı aynılar, ikiside 200lerde gezer yazılımla
    @onn_dear

E87 elendi o zaman 80lere çıktıktan sonra 88 e sıfır f20 var zaten sahibindende falanda var 1-2 tane ilan kalkmadıysa, sıfır lci 116d de 103-104 gibi bırakıyorlar ama ben o kadar çıkamam hani 70 bandında bulabilsem çok mantıklı olacaktı benim için

@Ahmet Saraçoğlu

E87 116i baya baya felaket o zaman benim 1.2 tsi golf gaza oturunca açıyor arkayı göbekte falan hele kaygansa oo

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim sen aksiyon peşindesin ben anladım seni sıfır arabayı satıp illa arkadan ittiricem bişileri diyorsun
    e87 alma hevesin kırılır cok cok cok cok cok temiz 1.20d haricinde kesin alma amacın aracı yurutmek cunku ne kadar yavaş gidiyorum desende

f20 1.16i seni fazlası ile tatmin eder .
    golf7 dede arabası sat gitsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim sen aksiyon peşindesin ben anladım seni sıfır arabayı satıp illa arkadan ittiricem bişileri diyorsun
    e87 alma hevesin kırılır cok cok cok cok cok temiz 1.20d haricinde kesin alma amacın aracı yurutmek cunku ne kadar yavaş gidiyorum desende

f20 1.16i seni fazlası ile tatmin eder .
    golf7 dede arabası sat gitsin
    Aynen tam olarak Ya golf 7 çok güzel kaliteli konforlu az yakıyor sessiz falan ama sürüş pozisyonundan direksiyonuna duruşundan gidişine kadar araba ben rahat takılıyorum diyor, arabada herşey var dinamizm yok al virajdan viraja koş yanla falan bi araba değil Arada f30 kullanıyorum direksiyona oturduğunda bile kanına işliyor ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...34985219/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...32338224/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36475526/detay

Bixenonsuz sunroofsuz falan alsam pişman olurmuyum ki sonradan? Birde bu 116d'ler nasıl manuel olunca fiyatları uygun sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sunroofsuz 2012 67 68 arasına rahat bulursun, xenonda olabilir. xenonsuzlar 65 66 gidiyor 2012 2-3 parça boyalı.
    Golften sonra içi basık, kalitesi düşük gelicektir ama gazlamak istiyosan güzel.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)