Orijinalini görmek için tıklayınız : Audi TT ile TT'ye Merhaba
Bring Out Gimp
13-10-2015, 20:17
Merhaba Arkadaşlar,
Ferrari 288 GTO ile gözlerimi açtım bu dünyaya.
Evet, tamirci dükkanında bir posterdi bu, yanında bulunan şuh bakışlara sahip kadın posterini de hatırlıyor gibiyim :)
Bugün itibariyle (yaklaşık 1 ay önce) artık ben de bir performans aracına sahip olduğumda aklıma gelen ilk şey o profilden resmedilen kırmızı 288 GTO idi.
Bir Ferrari sahibi olmasam da kendi maddi gücüm doğrultusunda bir spor araca sahip olmak beni inanılmaz mutlu etti.
Arabaya henüz tam olarak alışamadım. 9 yıldır adeta bir uzvum haline gelen Grande Punto'mun limitlerini çok daha iyi biliyorum.
Viraj içindeki arka lastiğin yerden kesildiğini çok hissetmişimdir ancak Audi kullanırken henüz bu güven yok, zaten yapı itibariyle tekerlek de yerden kesilmez zannederim.
Yine de bu araba ile gezmek çok keyifli, bakışları hissetmek de keyifliymiş. Bu konuda başkalarını ayıplardım ama kendi başıma geldi :)
40 yaşından sonra bir apaçilik hasıl olmaya başladı, hem utandırıcı hem de keyifli. Teneşir paklamazsa iyidir :)
Hayatım boyunca manuel vites araç kullandığım için TT'nin de manuel olması benim için tercih sebebiydi diyebilirim.
Kırmızı deri koltuklar ve Bose ses sistemi de güzellik katmış arabaya.
İlk etapta Z4 bakmıştım, 3.0 manuel bulamadım.
Sonra Z3M sordum foruma ama temizini bulmak büyük bir sorundu.
Daha sonra Audi TT'yi 2007 yılında dikiz aynamda gördüğüm ilk an aklıma geldi ve bir anda aracın sahibi olmuş buldum kendimi. (dikiz aynasından müthiş görünür)
Herkese mutlulukla dolu keyifli bir ömür diliyorum. Hayat güzel.
3. sınıf başlık için herkesten özür dilerim, başka aklıma gelmedi.
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0070_46083416.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0068_14178209.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0071_08256015.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0058_48098754.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0056_72233777.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0060_56397626.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0069_79925172.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0067_47086997.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0059_31821383.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0064_11549403.jpg
http://i6.ressim.net/resim/2015/10/12/img-20151012-wa0057_22410961.jpg
ProdriveSTI
13-10-2015, 20:20
Serkan abim hayırlı olsun kazasız belasız inş.Mükemmelll.
olivera7
13-10-2015, 20:22
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim araç çok temiz duruyor benden 3 sene önce gitmişti hala o günki gibi maşallah diyelim :)
maşallah güzel tercih olmuş. puntodan sonra oldukça farklı bir dünya olsa gerek :) var mı araca yapmayı planladıklarınız?
Bring Out Gimp
13-10-2015, 20:23
Serkan abim hayırlı olsun kazasız belasız inş.Mükemmelll.
Çok sağol Murat.
Sen olmasan ben bu konuyu açamazdım.
Hem yardımın hem de iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Bring Out Gimp
13-10-2015, 20:25
maşallah güzel tercih olmuş. puntodan sonra oldukça farklı bir dünya olsa gerek :) var mı araca yapmayı planladıklarınız?
Punto duruyor, bu ikinci araç oldu.
Şu aşamada pek düşünmüyorum çünkü bütçeyi de biraz zorladım.
Ama belli olmaz bu işler. Bu dünyaya adım attıktan sonra insan hep azıcık daha fazlasını istiyor.
Bring Out Gimp
13-10-2015, 20:27
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim araç çok temiz duruyor benden 3 sene önce gitmişti hala o günki gibi maşallah diyelim :)
Sağol Güray.
Senle konuştuktan sonra tamam dedim, alıyorum ben bu arabayı.
Sen bu arabanın kadim sahibisin.
Onursal sahibi :)
Jön Türk
13-10-2015, 20:37
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Ağustos ortası gibi Antalya'da görmüş olabilir miyim ?
Gokberk611
13-10-2015, 20:47
Hayırlı olsun abicim, allah inşallah bir gün herkese hayallerini nasip eder. Kazasız belasız
Allah kaza bela vermesin insanliginiz da anlatiminiz gibi guzeldir kesin gule gule kullanin
Emekle ve isteyerek alındığı çok belli, kazasız belasız ve sadece keyifle kullanmak umuduyla.
Ozan Özer
13-10-2015, 20:58
Hayallerine ,istediklerine kavuşan insan gibi mutlusu var mıdır bu dünyada..
Sizin kadar sevindim yazdıklarınızı okurken..Allah kaza bela vermesin;maşallah aracınıza..
mert_can 41
13-10-2015, 21:04
Maşallah kazasız belasız konbinasyonuda çok hoşmuş :)
IbizaFR150
13-10-2015, 21:05
Güle güle kullanın,harika bir araç.Mümkünse gece kokpit görüntüsünü,farları vs de çekebilir misiniz? Asıl şölen o bölümde olabilir.
coolvtec
13-10-2015, 21:06
Hayırlısı olsun. Ben de vteğimi 35 yaşımda almıştım. Geç de olsa hayalleri ulaşmak çok güzel. Kazasız belasız güle güle binin.
mehmet6r
13-10-2015, 21:16
MaşaAllah gerçekten çok hoş duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kazasız belasız maşallah 41 kere
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel seçim olmuş. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun,dediğiniz gibi z4 3.0 Manuel karaborsaya düştü,sürekli takip ederim aylardır düşmedi diyebilirim.
hayirli olsun, cok sevdigim bir arac tt, en guzel renklerinden birini almissiniz. manuel olmasi satarken dezavantaj olmasina ragmen, kullanirken verdigi keyife degecegini dusunuyorum. kazasiz belasiz..
3 sene önce çok iyidir güray bir arkadasda idi yazmis konuya zaten.allah kaza bela göstermesin
hayirli olsun cok guzel secim.
Erdem K.
14-10-2015, 07:28
hayırlı olsun, güzel araç, hayaller kavuşmak herkese nasip olmaz :), maşallah, iyi günlerde kullanın ...
aliburma
14-10-2015, 07:54
Punto duruyor, bu ikinci araç oldu.
Şu aşamada pek düşünmüyorum çünkü bütçeyi de biraz zorladım.
Ama belli olmaz bu işler. Bu dünyaya adım attıktan sonra insan hep azıcık daha fazlasını istiyor.
azıcık mı! ilahi abi :D bütçeyi şimdilik zorlamışsın ama bakalım biraz düze çıkınca nasıl çılgınlıklar yapacaksın :D
kazasız, belasız, arızasız ve de cezasız sürüşler diliyorum. hayırlı olsun...
Hayırlı uğurlu olsun. Baktıkça bakası geliyor insanın çok tatlı maşallah :)
Hayırlı olsun TT çok keyifli arabadır gerçekten , 2 senem 50 bin KM geçti aramızda. Unutamadığım araçlarımdandır.
Hayırlı olsun sizlerin adına çok sevindim. Spor arabaya geçiş hele 40 lı yaşlarda.. seçiminiz gerçekten harika olmuş. Hız ve spor araç merakı hiç bitmiyordur umarım 50 li yaşlarda yollarda gazlayan bir amca olmak hayalimdir.
burak_2885
14-10-2015, 10:28
Hayırlı olsun aracınız :) Dün sizi Bayrampaşa Yıldırım'da görmüş olabilir miyim ? GRY playdı sanırım hatta kendi kendime yorum yaptım rengine uygun plaka diye :D
hayırlı olsun çok güzel görünüyor arabanız.
bilaloztkr
14-10-2015, 10:32
maşallah hocam,ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
-Murat Özcan-
14-10-2015, 13:39
Hayırlısı olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
Bring Out Gimp
15-10-2015, 14:24
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.Ağustos ortası gibi Antalya'da görmüş olabilir miyim ?
Sağolun. Ben Eylül'de aldığım için bilemiyorum belki de...
Hayırlı olsun abicim, allah inşallah bir gün herkese hayallerini nasip eder. Kazasız belasız
Teşekkür ederim. Umarım eder.
Allah kaza bela vermesin insanliginiz da anlatiminiz gibi guzeldir kesin gule gule kullanin
Sağol. Çoğu zaman yetiştiğimiz çevre ve aile belirliyor karakterimizi. Yine de iyi bir insan olmak güzel birşey, keşke başarabilsem.
Emekle ve isteyerek alındığı çok belli, kazasız belasız ve sadece keyifle kullanmak umuduyla.
Tam anlamıyla öyle oldu. Yine de zengin çocuğu olmak isterdim böyle çok zor :) Teşekkürler
Hayallerine ,istediklerine kavuşan insan gibi mutlusu var mıdır bu dünyada..
Sizin kadar sevindim yazdıklarınızı okurken..Allah kaza bela vermesin;maşallah aracınıza..
Sağolun. Gerçekten keyfim yerinde.
Maşallah kazasız belasız konbinasyonuda çok hoşmuş :)
Sağol. Evet bence de iyi. Arabanın çizgileri zaten çok sportif. Çarpıcı renge hiç ihtiyacı yok. Kırmızı renk boğardı bence, ama içerideki kırmızı neşe katıyor.
Güle güle kullanın,harika bir araç.Mümkünse gece kokpit görüntüsünü,farları vs de çekebilir misiniz? Asıl şölen o bölümde olabilir.
Teşekkür ederim.
Hayırlısı olsun. Ben de vteğimi 35 yaşımda almıştım. Geç de olsa hayalleri ulaşmak çok güzel. Kazasız belasız güle güle binin.
Efsane atmosferik Vtec. Teşekkürler
Gule gule kullanin :)
Sağolun.
MaşaAllah gerçekten çok hoş duruyor. Allah kaza bela vermesin.
Teşekkürler.
Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin kazasız belasız maşallah 41 kere
Teşekkürler
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel seçim olmuş. Güle güle kullanın.
Teşekkürler. Benim de içime sindi.
Hayırlı olsun,dediğiniz gibi z4 3.0 Manuel karaborsaya düştü,sürekli takip ederim aylardır düşmedi diyebilirim.
Teşekkürler. Manuel iyidir. Gerçi otomatik kullanmadım ben hiç :)
hayirli olsun, cok sevdigim bir arac tt, en guzel renklerinden birini almissiniz. manuel olmasi satarken dezavantaj olmasina ragmen, kullanirken verdigi keyife degecegini dusunuyorum. kazasiz belasiz..
Sağolun. Arkadan kaymıyor bari arabanın içinde bişeylerle haşır neşir olalım dedim :)
3 sene önce çok iyidir güray bir arkadasda idi yazmis konuya zaten.allah kaza bela göstermesin
Güray ciğerini söktü mü acaba diye endişelenmiştim ama yok, arabada herşey iyi. Trim sesi bile yok.
hayirli olsun cok guzel secim.
Sağolun. Sizin arabanız da gerçekten efsane.
hayırlı olsun, güzel araç, hayaller kavuşmak herkese nasip olmaz :), maşallah, iyi günlerde kullanın ...
Teşekkürler.
azıcık mı! ilahi abi :D bütçeyi şimdilik zorlamışsın ama bakalım biraz düze çıkınca nasıl çılgınlıklar yapacaksın :D
kazasız, belasız, arızasız ve de cezasız sürüşler diliyorum. hayırlı olsun...
Bilemiyorum inan ki. Bir süre sessizce takip edicem. Sonra kolları sıvayabilirim.
maşallah kazasız belasız
Sağol.
Hayırlı uğurlu olsun. Baktıkça bakası geliyor insanın çok tatlı maşallah :)
Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun TT çok keyifli arabadır gerçekten , 2 senem 50 bin KM geçti aramızda. Unutamadığım araçlarımdandır.
Sağolun. Keyifli, hele benim için çok çok keyifli.
Hayırlı olsun sizlerin adına çok sevindim. Spor arabaya geçiş hele 40 lı yaşlarda.. seçiminiz gerçekten harika olmuş. Hız ve spor araç merakı hiç bitmiyordur umarım 50 li yaşlarda yollarda gazlayan bir amca olmak hayalimdir.
Teşekkürler. Evet daha yeni başlıyoruz:) Biraz geç oldu ama olsun ne yapalım artık.
Hayırlı olsun aracınız :) Dün sizi Bayrampaşa Yıldırım'da görmüş olabilir miyim ? GRY playdı sanırım hatta kendi kendime yorum yaptım rengine uygun plaka diye :D
Teşekkür ederim. Evet doğru.
hayırlı olsun çok güzel görünüyor arabanız.
Teşekkürler
maşallah hocam,ALLAH kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
İnşallah :)
Hayırlısı olsun kazasiz belasiz surusler dilerim
Sağolun.
hayırlı olsun harika.
Sağol beğenmene sevindim.
emiralioğlu
15-10-2015, 15:05
Bende hayallerine kavuşmayı bekleyenlerdenim henüz bir vti sahibi olamasam da inşallah o da bir gün olur hayırlısıyla. :) Bu nedenle hayalindeki arabalara kavuşanların sevinçlerine her zaman uzaktan da olsa ortak hissetmişimdir kendimi. Aracınız hayırlı uğurlu olsun anlatım diliniz ve başlık harikulade olmuş umarım keyifle binersiniz :)
satılıkken gözüme ilişmişti benide çeken özelliği manuel olmasıydı,,çok doğru seçim olmuş,,,güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Abi allah senin gibilere daha iyilerini nasip etsin inşallah :)
Bu kasa değil ama sanırım bizim nesilin audi tt ile tanışması need for speed 2 oyununda başlamıştır :) halada baktıkça bakasım geliyor Maşallah hayırlı olsun :)
sinanbaysal
24-10-2015, 01:28
maşallah kazasız belasız
Bring Out Gimp
02-11-2015, 12:05
Arkadaşlar... Arkadaşlar...
Hep beraber beğendik arabayı sağolun hepiniz ve arabaya nazar değdi :)
Yardıma ihtiyacım var.
Özet geçiyorum.
Bir süredir araba İst GOPaşa'daki kardeşimde. Evin 2. arabası olduğu için benim için problem yoktu. Kardeşim de 2 milyon km tecrübesi olan bir kullanıcı, sıkıntı yok.
Arabanın arıza ışığı yanıyor ve çok iyi tanıdığımız birine götürüyor.
Deniyor ki egzos çıkışındaki 2. sensör arıza vermiş değiştirecez. o.k. değiştirelim.
Bunu monte ederken bişey dışarıda mı ne kalıyor galiba ve arabanın altı biyerden geçerken sürtüyor kablo kopuyor, hop yeniden yanıyor.
Bu esnada artık kablolar kısa devre mi ne yapıyor, artık ben de tam bilmiyorum.
Daha sonra yeniden deneniyor ve başka bir müşür takılınca o da arıza veriyor ve kardeşim bu arabayı Avek'e götürmeye karar verdi.
Bu sabah Avek'ten arıyorlar ve 4700 TL diyorlar beyin değişmesi lazım.
Avek'ten söylenen şey bunu dışarıda yaptıramazsın, kodlayamazlar. (Ne demektir hiç bilmiyorum)
Yeni müşür takarsan onu da yakar.
Uğraşıp yine bize gelirsin boşuna dolanma, extra masraf yapma.
Arkadaşlar çare nedir? Ne yapmak lazım. Bana bir yol gösterin.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
63owen63
02-11-2015, 12:18
Arkadaşlar... Arkadaşlar...
Hep beraber beğendik arabayı sağolun hepiniz ve arabaya nazar değdi :)
Yardıma ihtiyacım var.
Özet geçiyorum.
Bir süredir araba İst GOPaşa'daki kardeşimde. Evin 2. arabası olduğu için benim için problem yoktu. Kardeşim de 2 milyon km tecrübesi olan bir kullanıcı, sıkıntı yok.
Arabanın arıza ışığı yanıyor ve çok iyi tanıdığımız birine götürüyor.
Deniyor ki egzos çıkışındaki 2. sensör arıza vermiş değiştirecez. o.k. değiştirelim.
Bunu monte ederken bişey dışarıda mı ne kalıyor galiba ve arabanın altı biyerden geçerken sürtüyor kablo kopuyor, hop yeniden yanıyor.
Bu esnada artık kablolar kısa devre mi ne yapıyor, artık ben de tam bilmiyorum.
Daha sonra yeniden deneniyor ve başka bir müşür takılınca o da arıza veriyor ve kardeşim bu arabayı Avek'e götürmeye karar verdi.
Bu sabah Avek'ten arıyorlar ve 4700 TL diyorlar beyin değişmesi lazım.
Avek'ten söylenen şey bunu dışarıda yaptıramazsın, kodlayamazlar. (Ne demektir hiç bilmiyorum)
Yeni müşür takarsan onu da yakar.
Uğraşıp yine bize gelirsin boşuna dolanma, extra masraf yapma.
Arkadaşlar çare nedir? Ne yapmak lazım. Bana bir yol gösterin.
Hepinize şimdiden teşekkürler.
Tam anlamadım ama eger araçta beyin arızası varsa, dışarda da bir baktırın derim, servisin her lafına tav olan insanlar var diye öyle de demiş olabilirler. İyi bir özel servis ya da beyinci görsün.
Bring Out Gimp
02-11-2015, 12:33
Evet ya.
Sen çok güzel özetledin.
4700 tl'yi duyunca herhalde benim de beyinde araz meydana geldi :)
Beyinci arkadaşlar, işin altından kalkabilecek yetenekli beyin tamircisi aranıyor.
yilmazcatalbas
02-11-2015, 12:46
Ecu Centera bir uğra derim zaten izmittesin mesut yardımcı olur
ahmetmalcok
03-11-2015, 13:37
Nazar değmiş gerçekten en kısa zamanda çözmeniz dileğiyle. Kolay gelsin.
Bring Out Gimp
21-02-2016, 00:49
Arkadaşlar uzun zamandır yazmak istiyorum ancak bir türlü nasip olmadı.
Yukarıda bahsettiğim problemi çözdük.
Önce Güray'ın ( @oliviera7 ) yönlendirmesiyle Powershop'a götürdüm aracı.
Orada bunun elektronik bir problem olduğunu söylediler ve beni yine Maslak Sanayide Esem Elektroniğe yönlendirdiler.
Esem Elektronik "abi senin arabaya 450tl sıkışmış onu alalım da arabayı ve senin kafanı rahatlatalım" teklifi ile gelince
bu önerilerini hay hay diyerek kabul ettim :)
Avek'in afedersiniz... ya ben neyse şimdi bişey demiyorum :)
Ama adım gibi biliyordum bunun çok küçük bişey olduğunu.
Büyük servisler ya da yetkili servisler diyelim, o büyük mağazaların kiralarını ödemek,
çalıştırdıkları personellerin maaşlarını ödemek ve güzel paralar kazanmak için tabi ki belli politikayı güdüyorlar ancak olan yetkili servise güvenen kullanıcılara oluyor.
İşinin ehli ustalar gibisi yok gerçekten de.
Telefonda hatta 1450 anladım ilk önce, dedim 1450 mi? , cevap ise şöyleydi "yok abi 450"
O zaman dans :)
alper_pug
21-02-2016, 03:54
Anlatim diliniz cok guzel keyifle okunuyor yazdiklariniz. Aracinizada masallah bir daha sorun cikarmamasi dilegiyle :)
Bununla gecmis olsun.
Allah kaza bela vermesin. Iyi surusler.
geçmiş olsun, ALLAH daha büyük kaza vermesin
alperaslann
21-02-2016, 15:47
Geçmiş olsun, keyifli sürüşler
rebeloghy
21-02-2016, 17:53
Aracınıza maşallah gerçekten anlatım diliniz okutuyor :)
Aracınıza ve size kocaman maşallah bu yaşlarda bu tarz arabalara bınen ınsanlara cok sık rastlanmıyor ***** bınenler ıse tadını keyfını sonuna kadar hak edıyorlar sizin gibi. umarım birdaha nazar değmez aracınıza :) keyifli ve samimi anlatımınız için teşekkürler :)