Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil oto koltuk döşemeci!

burak_2885
30-10-2015, 11:10
Arkadaşlar çarşamba akşamı ben bi b.k yedim ve sigara içilmeyen arabada kız arkadaşıma sigara içirttim ve koltuğu yaktı birşekilde. Perşembe tatil olduğu için evdekiler görmesin diye sabah erkenden kalkıp bununla uğraştım ama 29 Ekim diye birçok yer kapalıydı.

Cevizlibağda bir döşemeciye gittim mini bi onarım yaptı ama yanık hala ben burdayım diyor. Benim bunu komple yok etmem lazım.

Aynı döşemeci bana, birgün 2 saat bi vaktin olduğunda getir arabayı ben bunu söküp içten biraz daha dikip kapatıcam, ama bugün çok yoğunum dedi. Haliyle şuan hafif kapalı şekilde duruyor ve babamın onu görmesi an meselesi :D Bu konuda aşırı titizdir, görürse sıçtık o derece.

Vw yedek parçaya telefon açıp krem döşeme alt kısmın kılıfını bile sordum alırım diye, tabi 1400 lira fiyat çekince kolay gelsin diyip kapattım. Şuan tek yapmam gereken güzel bi döşemeci bulup onu içten diktirmek olacaktır.

Size sorum şu, tanıdığınız bildiğiniz güzel işini kaliteli yapan bir döşemeci var mıdır? :(

Ya da bu yanık başka minimum şekilde nasıl yapılır? Genelde sıfıra düşüremiyorlar çünkü yanık izlerini. Özellikle krem döşeme olması ve koltuğun hem kumaş kısmı hem alcantra kısmının yanması bana dezavantaj oldu baya :(

Dip Not: Bayrampaşa'da oturuyorum bu arada, önereceğiniz döşemeciler bu bölgelerde, yani İst/Avrupa yakası olursa daha güzel olur :/

Bu taze hali
http://i65.tinypic.com/4iyo86.jpg

Buda mini bi onarımdan sonra ki hali
http://i63.tinypic.com/2d6tq2f.jpg

hkkcn
30-10-2015, 11:29
kardeşim birşeyi merak ettim kıza bağırdınmı :D aynısı başıma geldide ondan soruyorum :D geçmiş olsun .. sankoda kör sülo diye biri var döşemeci bizim semtte etiketçiler ona döşeme yaptırır işçiliği çok çok iyi.bizzat tanımıyorum kendisini ama yaptığı arabalara baktım belki yardımcı olur

burak_2885
30-10-2015, 11:32
kardeşim birşeyi merak ettim kıza bağırdınmı :D aynısı başıma geldide ondan soruyorum :D geçmiş olsun .. sankoda kör sülo diye biri var döşemeci bizim semtte etiketçiler ona döşeme yaptırır işçiliği çok çok iyi.bizzat tanımıyorum kendisini ama yaptığı arabalara baktım belki yardımcı olur

Notu aldım değerlendiricem onuda sağolasın :)
Diğer konuya gelince burda konuşmak istemiyorum, sen anla :D :D

pirasa
30-10-2015, 12:57
bu garip bi lanet. kendi arabamda 6 kişi birden sigara yakar, pro içer, kafa güzel bineriz. ne bir sigara yanığı ne bir sıvı dökülmesi olur. babamın arabada ısrar etti arkadaş yakalım lan dedim. paspası yaktık :D sakınan göze çöp batar misali

Diyadin
30-10-2015, 12:58
Ben olsam baba kaza yaptım araba pert derim geldiğinde sigara yanığına bişey diyemez sevinçten :D

MK8800
30-10-2015, 13:09
Ben olsam baba kaza yaptım araba pert derim geldiğinde sigara yanığına bişey diyemez sevinçten :D

Büyük ihtimal sevinç sonrası arkadaşın üzerinde sigara yanıkları oluşur ama :D

Diyadin
30-10-2015, 13:17
Büyük ihtimal sevinç sonrası arkadaşın üzerinde sigara yanıkları oluşur ama :D

Bence korkutmayalım o kadar büyük bişey olmaz.

Umarım :D

CNR
30-10-2015, 13:19
Daha komiği başımıza gelmişti arabada sigaralar yakılmış yolda tahminen 80-90 km ile seyrederken daha yarıda bile olmayan sigaranın, çok az açık camdan uçması ile hepimiz kısa süreli bi şok geçirdikten sonra,lan içeri mi düştü dışarımı düştü falan derken arka koltuktaki arkadaşın sigara dumanını, düşen sigaranın dumanı gibi düşününce yanıyoooh lan nidalarıyla çevreyolunda orta şeritte fren koyup neredeyse koltuk sökecek kıvama gelinceye kadar sigara aramışlığımız var (alet edavat olsa koltuğuda sökmüştük) sonradan dank etmişti

Yarı deri yarı kumaş koltukta aynı sizinkine benzer durum gelmişti başımıza c180 de autoking baya toplamıştı ama araba siyahtı.O yanık çok zor (hem kumaşa hem alkantra kısma gelmiş) siyah olsa yine bi nebze belli olmadan hallediyolar belki ama bejde daha kötü illaki belli olacak şu anki durumundan biraz daha iyi duruma gelebilir anca, baba arabaya bineceğinde koltuğa birşeyler serilebilir belki

Çok çok büyük dertse hurdacılara bi bakın en olmadı koltuk döşeme falan birşeyler denk getirirsiniz belki

ozan gülle
30-10-2015, 15:03
Gecmis olsun otokong ve benzeri firmalar bunlarin tamiratini yapabiliyorlar diye biliyorum ben pejo 206 kadife dosemesini aksesuarci sigarayla yakinca cikmacidan gidip buyuk ugraslar sonucu ayni rengini bulup almistim bence cikmacilara bak

TigeR
30-10-2015, 15:17
Bu kız milleti yok mu :D

burak_2885
30-10-2015, 17:02
Ya gerçekten lanet birşey. Geçenlerdede babam demişti ön koltuklara kılıf alalım deforme olmasın falan, yuook yea napıcaz dedim :D

Babamdan ziyade abim farkederse daha büyük bir sıkıntı beni bekliyor. Dünyanın sonu değil tabi ama sorumsuzluk biraz bu tabi :D

Yarın yaptırayım güzel olursa size müjdeyi veririm burda :D

Oznsrl
30-10-2015, 17:35
babam araba sigara kokuyor heryerde kül var sen sigaramı içiyosun dediğinde baba kızlar içiyo bişey diyemiyorum derdim oda bana bişey demezdi :D :D baktın yakalandın öyle de belki daha sakin geçer konuşmanız :D

şaka bi yana geçmi,ş olsun onarımdan sonraki hali pek belli olmuyor aslında ama çok dayanmaz. Tek taraf olsa iyiymiş onu döşemeci aynısıyla değiştirir süper olurda bal beteği gibi olan kumaşı bulmak zor biraz onuda bulunursa 0 gibi olur yine

immortalboss
31-10-2015, 10:17
https://www.facebook.com/Sigara-Yan%C4%B1k-Tamiri-Sanver-Usta-1404291216492451/
Valla hocam ilacın burda ama haftasonu gelip yapar mı bilmiyorum.Yorumlarda gelip yapıp gittikleri yazıyor.İşçilik de iyi duruyor.

immortalboss
31-10-2015, 10:18
Edit: Aynı işi sonax da yapıyormuş.