PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Working Dog German Shepherd-Chocolate Labrador.

MertSerhanÖ.
22-11-2015, 13:11
Öncelikle kıymetli abilerim,sevgili kardeşlerim,biricik kankalarım hepinize merhaba.

Yine her zaman ki gibi ikilemde kaldığım sorun için sizlerden yardım almak istedim.

Konumuz köpek sahibi olmak.

Durumu kısaca özetliyim;

Öncelikle köpek olayında kesinlikle yeni değilim,bugüne kadar yaklaşık 10 adet köpek sahibi oldum,ve aynı zamanda yakın çevrem olmak üzere sadece rica üzerine köpek psikolojisi ve bir takım eğitimlerde bulundum.

Malesef 2 sene önce evimde baktığım dostumu kaybettim.O günden beri hiç almayı veya sahiplenmeyi düşünmedim.Fakat çocukluğumdan beri sürekli köpeklerle büyüdüğüm için tekrar dosta ihtiyaç duyuyorum.

Şimdi burda niçin cins?barınaklarda bir sürü köpek var ordan sahiplen gibi sosyal mesaj verecek kişiler için ufak bir açıklama yapıyım.

Düzenli olarak barınaklara,sokaktaki hayvanlara yardımda bulunuyorum.Fakat hak vermelisiniz ki her cins köpeğin karakteri her insana uymuyor.Hele ki Çoban Köpekleri ve Görev köpekleri yetiştirdiyseniz.Kaldı ki petshoplar'daki veya çiftlikteki almak istediğim köpeklerde tutsak ve bana ihtiyacı var.

Öncelikle aradığım cins normal bildiğimiz alman kurdu değil.Yurtdışında Ordu'larda görev yapan ve Working Dog olarak geçen Alman kurdu cinsi.
http://i64.tinypic.com/2rdb3ol.jpg
http://i63.tinypic.com/n4y6oy.jpg
Bu iki fotoğrafta ki Alman Kurdu'ndan arıyorum var mıdır yardımcı olabilecek veya nerden bulabileceğimi söyleyebilecek?

Eğer ki bulamaz isem Chocolate Labrador sahiplenmek istiyorum.Bu konuda da yardımcı olabilirseniz sevinirim.

teşekkür ederim hepinize :)

evolution_9
22-11-2015, 13:53
çok doğru seçim yapmışsın gerçek alman çoban köpeği budur ama kimse bilmiyor.working-line çoban köpeği benimde ilgilendiğim cins ama iyi ırk secereli bişey istiyosan 2000 liradan aşağı bulman zor. secereli istemiyorsan 1000 lira civarına maal olur bedavaya bu ırkı bulman çok zor. bende almak istiyorum ama şu an ilgilenecek yeterice vaktim yok.

MertSerhanÖ.
22-11-2015, 14:11
çok doğru seçim yapmışsın gerçek alman çoban köpeği budur ama kimse bilmiyor.working-line çoban köpeği benimde ilgilendiğim cins ama iyi ırk secereli bişey istiyosan 2000 liradan aşağı bulman zor. secereli istemiyorsan 1000 lira civarına maal olur bedavaya bu ırkı bulman çok zor. bende almak istiyorum ama şu an ilgilenecek yeterice vaktim yok.

Aynen öyle abi malesef kimse bilmiyor :).Aslında şöyle bir durum var 2 sene önce 6 aylık ücretsiz sahiplenmiştim.Fakat evimde köpeğim vardı ve sahiplenirken 2-3 gün denemek zorunda olduğumu söyleyerek almıştım.Malesef düşündüğüm gibi oldu ve anlaşamadılar.Mecbur sahiplendirdiğim yere geri vermek zorunda kaldım.Fotoğraflarda ki köpeğin birebir aynısıydı.Hala üzülürüm anlaşamadıklarına :)

Mpower
22-11-2015, 14:18
Malinois da düşünebilirsiniz bulması da daha kolay

MertSerhanÖ.
22-11-2015, 14:27
Malinois da düşünebilirsiniz bulması da daha kolay

kardeşim Malinois'te ağır psycho ya,benlik sorun yokta daha sert mizaçlı olması çevreyi korkutabilir :)

Mpower
22-11-2015, 14:31
kardeşim Malinois'te ağır psycho ya,benlik sorun yokta daha sert mizaçlı olması çevreyi korkutabilir :)

Bende kırması vardı abi dediğin gibi çevreyi fena rahatsız ediyor :)

MertSerhanÖ.
22-11-2015, 14:35
Bende kırması vardı abi dediğin gibi çevreyi fena rahatsız ediyor :)

Malinois Alman kurduna göre daha yontulmamış ve evcilleştirilmemiş.Çok Sert bir disiplin gerekiyor zapetmek için.Birde Apartman için alman kurdu bile enerjisini atması bakımından çok zorken Malinois'le 24 saatimin 10 saatini dışarda koşarak geçirmem gerekiyor :D :D

cabrioleter
22-11-2015, 19:04
ancak sağlam çiftliklerden bulabilirsiniz o da bayaa tuzluya denk gelir.
genelde showline tercih edildiği için bulması kolaydır. özel koruma yaptırmayacaksanız neden showline düşünmüyorsunuz?

optimus_prime
22-11-2015, 19:54
bizim servis şöföründe anası kapıkule gumrukte babası alman polisinde çalışan bir kurt vardı ona bir sorayım çarşamba günü

MertSerhanÖ.
22-11-2015, 21:40
ancak sağlam çiftliklerden bulabilirsiniz o da bayaa tuzluya denk gelir.
genelde showline tercih edildiği için bulması kolaydır. özel koruma yaptırmayacaksanız neden showline düşünmüyorsunuz?
showline düşünmüyorum değil,öncelikli olarak bulabilirsem workline istiyorum.Birde kafamı chocolate labrador çok kurcalıyor eğer workline dan umudumu kesersem labradora dönücem :)

bizim servis şöföründe anası kapıkule gumrukte babası alman polisinde çalışan bir kurt vardı ona bir sorayım çarşamba günü

başkan valla süper olur :)

MertSerhanÖ.
23-11-2015, 11:33
Yokmuu yahu forumda köpeklerle ilgilenen:)

XoR
23-11-2015, 11:44
Dişisini bulursanız seriye almış Ak47 modunda bekleyen bir Erkek var Sultanoğlunda :D tüm foruma üretim sağlar Ares :D

MertSerhanÖ.
23-11-2015, 11:46
Dişisini bulursanız seriye almış Ak47 modunda bekleyen bir Erkek var Sultanoğlunda :D tüm foruma üretim sağlar Ares :D

Abi madem reis makinaymış bitane dişi bulalımda bizde köpek sahibi olalım :D

XoR
23-11-2015, 11:48
Abi madem reis makinaymış bitane dişi bulalımda bizde köpek sahibi olalım :D

Biraz enteresan bi arkadaş kendisi :D yani evlatlarıda öyle olursa bilemedim :D :D

Rakı sofrasına oturup muhabbete dahil olabiliyor falan :D

Day Walker
23-11-2015, 12:05
adam yılların müzmin bekarı ilk ateşi düşenemiyorum.

Tek batımda sanırım gines rekorlarını ekarte edebilir :hehe:

MertSerhanÖ.
23-11-2015, 12:53
Biraz enteresan bi arkadaş kendisi :D yani evlatlarıda öyle olursa bilemedim :D :D

Ahahahahah yardım eli uzatalım arkadaşa rakı masasına oturucak kadar kederliyse sorun çok büyük :D

-Murat Özcan-
23-11-2015, 12:57
Bu tarz köpekler sahibine sadıkta dışarıya kızdımı durdurması güç oluyor.Arkadaşımda pitbull vardı tam bir sıkıntıydı sonra belediye hayvan barınağına aldı onu :D

sweatcaptain
23-11-2015, 20:49
Kardesim ben 20 yil kadar ilgilendim alman kurtlariyla (ticari olarak DEGIL ) working bulman neredeyse imkansi tr de...olanlar var ama eh iste....onlarada ucuk rakamlar istiyorlar ki bu hayvandan anlayan bakiyor bunlarada...olanlar 10 uzerinden 6 anca alir belki...tr standartlarinda anca damar coban bulursun...

Yurt disi kanallardan edinmen daha iyi olur sanki ����

hkkcn
23-11-2015, 20:57
6 yaşında showline gsd sahibiyim dişi safkan oğlu safkan maskeli uzun tüylü . eğer showline dşünürseniz güzel bir erkek bulursanız takıştıralım bizim kızla :D hiç çiftleşmedi vermiyor bi türlü erkek varsa eşinizde dostunuzda bu aralar kızan olucak çıkan yavrulardan size hediye ederim bitane :)

bahadırtelli
23-11-2015, 23:17

Benim kızda rakı muhabettini seviyo bunları rakı masasında buluştursak mı :) en son erkek bulmaya kaçtı, kaçtığını duyan etraftaki erkekler mahalle deliştirdi. :)

Sti_Ozan
23-11-2015, 23:22
Abi gel sana bi kangal ayarlayalim mis gibi olur :D gerci o havladiginda evde durulurmu,sagi solu yikarmi bilemem :D

XoR
24-11-2015, 06:48
Benim kızda rakı muhabettini seviyo bunları rakı masasında buluştursak mı :) en son erkek bulmaya kaçtı, kaçtığını duyan etraftaki erkekler mahalle deliştirdi. :)

Valla Sultanoğlu'nun kararı ben bişey diyemem :D

Berkan
24-11-2015, 07:31
Valla Sultanoğlu'nun kararı ben bişey diyemem :D

esran erol gibisin buluştur şunları bir çay içsinler en kötü :hehe:

XoR
24-11-2015, 07:37
esran erol gibisin buluştur şunları bir çay içsinler en kötü :hehe:

Hayır ben Nissan Maxima'yım :hehe:

Berkan
24-11-2015, 07:41
Hayır ben Nissan Maxima'yım :hehe:

:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

:allaalla: :allaalla: :allaalla: :allaalla:

F.Esen
24-11-2015, 09:09
PM den bir numara yollıycam size bursa da kendisi fiyatlar konusunda bilgim yok ancak alman çoban köpeği olarak güzel koliniye sahipler fiyat ne derler bilmiyorum

SULTANOGLU
24-11-2015, 09:26
lan koray bildiğin Ares e eş bulmuşun :D oğlumuz Alman kurtlarının en cana yakın olanıdır, sizle sohbet eder, oyun oynar tam bir dosttur. yabancılara spor gazetesi dedirdir :D

XoR
24-11-2015, 09:31
lan koray bildiğin Ares e eş bulmuşun :D oğlumuz Alman kurtlarının en cana yakın olanıdır, sizle sohbet eder, oyun oynar tam bir dosttur. yabancılara spor gazetesi dedirdir :D

Tam bir Esentepe serserisidir :D :D

Day Walker
24-11-2015, 09:36
bi menejerlik yapmamıştı onu yaptı saygılar :hehe:

Tam bir Esentepe serserisidir :D :D
german barbecue sheppard :hehe:

XoR
24-11-2015, 09:37
German Kaburga Şapırd Şupurd :D :D

Day Walker
24-11-2015, 09:40
German Kaburga Şapırd Şupurd :D :D

Manevi babası muştu iyi bilir oturup karşılıklı kaburga yemişlikleri var eski hukuk biz karışmayalım bence :D

onat
24-11-2015, 10:09
daha 2 gün önce bir arkadaşım için buldum. petshop sahibiyiz. hayvan satışımız yok ama isteyenlere eşe dosta bildiğimiz düzgün insanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz. yerimiz ankarada.

yeni doğdular. baba siyah, anne resimlerdeki gibi. şuan sütten kesilmesini bekliyor üretici. aramız iyidir. isterseniz bir sorayım gönderme yapar mı ?

optimus_prime
27-11-2015, 18:12
kardeş bizim servisçi abiye sordum 3 aylık dişi var türkiye şampiyonalarına katılmış dişi hayvan kendi evinde beslediği

eğer daha da ırk isterse babası avrupa şampiyonu olmuş 2 aylık getiririm macaristandan diyor

sweatcaptain
28-11-2015, 20:51
daha 2 gün önce bir arkadaşım için buldum. petshop sahibiyiz. hayvan satışımız yok ama isteyenlere eşe dosta bildiğimiz düzgün insanlardan faydalanmalarını sağlıyoruz. yerimiz ankarada.

yeni doğdular. baba siyah, anne resimlerdeki gibi. şuan sütten kesilmesini bekliyor üretici. aramız iyidir. isterseniz bir sorayım gönderme yapar mı ?
1 adet erkek olursa ben sahiplenmek isterim aylardir ariyorum vallahi...istanbuldan gelip alabilirim sahsi olarak

MertSerhanÖ.
28-11-2015, 21:14

valla çok iyi olur.Diğer ücret vs bilgilerini pm atabilirmisiniz acaba?

kardeş bizim servisçi abiye sordum 3 aylık dişi var türkiye şampiyonalarına katılmış dişi hayvan kendi evinde beslediği

eğer daha da ırk isterse babası avrupa şampiyonu olmuş 2 aylık getiririm macaristandan diyor

hocam ücret vs bilgi alabilirmiyim pm den

onat
29-11-2015, 10:22
1 adet erkek olursa ben sahiplenmek isterim aylardir ariyorum vallahi...istanbuldan gelip alabilirim sahsi olarak

sahiplenmekten kastınız ücretsiz ise eğer, working bir alman kurdunu sahiplendircek insan sayısı çok azdır. ücret karşılığı alabilirsiniz ama.

valla çok iyi olur.Diğer ücret vs bilgilerini pm atabilirmisiniz acaba?

pm attım ama buradan da yazayım 2000-3000 tl aralığında olucak yavrular. sütten kesilmeden sahibi net bir rakam belirlemiyor malesef. ama bahsettiğim aralıkta olucakmış.

uqur
29-11-2015, 12:07
iki tane hekimbası barınagında vardı biri orjinaldi alınmadıysa bakın derim