Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön takımdan gelen sesler
Son zamanlarda yeni bir ses peydah oldu. Her zaman olmasa da bazenHafif kasislerde takk diye ses geliyor, sanki 2 parça birbirine oturuyormuş gibi.. Bazen de park halinde direksiyonu sağa veya sola çevirirken lakk ediyor:D
Amortisörlerde sıkıntı yok. Ben salıncaklardan diyorum var mı bir fikriyatınız? Bu arada araç Passat b7 ve hemen işinin ehli bir vw özel servis ricasında bulunayım(Ankara da olması şartı ile)
MehmetOrkun
02-12-2015, 09:09
Viraj demir çubuk plastiğine bakabilirsiniz kasislerde ses yapar.
z-rotlar yapabilir
rot başı
diye gider :).
-Murat Özcan-
02-12-2015, 11:41
z-rotlar yapabilir
rot başı
Bizim araçlarda klasik sorunlar bunlar hocam dert etmeyin,Arkadaşın dediklerine bir baktırın siz
z-rotlar yapabilir
rot başı
Arkadaki ses plastiklerden geliyor ona eminim ama ön farklı çünkü Yokuş aşşağı inerken ses yok, çıkarken ses var.
Yokuş aşağı yokuş yukarı deyince aklıma ilk motor kulakları geldi, kontrol ettirdiniz mi?
Yokuş aşağı yokuş yukarı deyince aklıma ilk motor kulakları geldi, kontrol ettirdiniz mi?
Kontrol ettirmedim ona da baktırayım. Ama önce iyi bir usta bulmalıyım.
gokhansaler
03-12-2015, 21:03
https://merttugoto.com/admin/i/350x350max/urunler/0a3e1b27-a239-4139-8b3b-ba2793915f7e.png
Şu parçayı görüyor musun? Ucundaki krom parça varya o artık bitmiş ve ses yapıyor istediğin ustaya göster yaşayan biri bilir o sesi :)) çok pahalı değil git sıfır al ama iyi bir ustaya taktır ;)