Orijinalini görmek için tıklayınız : Mustafa Mert Kazanç ve ERGÖK servis 'in terbiyesizliği
Eray Yümsel
10-12-2015, 14:13
evet başlıktada görüldüğü gibi bu sitede üye olan mechanix nickli ve herkezin driftçi ve JDM works un sahibi olarak tanıdığı bu düzenbaz dolandırıcıyı size tanıtmak istiyorum.
çoğunuzun bildiği diğer konu yani bu http://www.techturkey.com/forum/archive/index.php/t-197515.html konusunda benım ismimi lekelemek için yaptıgı girişimlerde başarısız oldugundan dolayı üzerime oynamaya devam ediyo... gerçi çok başarısız olmuş sayılmaz google a eray yümsel yazdığınızda dolandırıcı diye çıkıyo ve çoğu kişide bunu okumadan ön yargıda bulunuyo ben çoluk cocuk sahibi adamım bu çok ağar ithamlar ama allah vericek cezasını az kaldı cok uzatmadan konuya geçiyim
1 ay önce almış oldugum bir nissan 200sx imi şanzımanını ve genel bakımını (japon oldugu için) ERGÖK denen servise ışın fevzi doğan isimli kardeşim aracılığı ve tavsiyesi ile dükkanlarına bıraktım. ergök e gitmiyodum fevzi zaten orda oldugu için güvenim sonsuzdu herneyse bir parça almak için gitmem gerekti ve gittim dükkan sahipleri ile sohbet ettik ve izlemlerimde hiç bir problem yoktu gayette iyi yaklaştılar bana ama ben ordayken bu mustafa mert kazanç isimli arkadaş içeriye girdi ve beni gördü bende onu tabiki ne bir terbiyesizlik nede bir saygısızlık yaptım dükkanın içinde gözümle tahrik bile etmedim ayıp olmasın baskasının dükkanındayız diye ve fevziye dedimki ben durmiyim burda problem olmasın gerek yok dedim ve cıktım.
olay bundan sonra patlak veriyo ben bukadar duyarlı davranmama rağmen akşam fevzi beni arıyo ve diyoki ergök bu arabayı yapmak istemiyor seni araştırmışlar sen dolandırıcıymışsın insanlar seni sevmiyormuş sanayide 10 kişiden 9 u senin için kötü diyormuş o yüzden bu arabayı burdan al :) duyunca güldüm tabi ara dükkan sahibi sor bakalım dedim borcum harcım dolandırdığımı düşünen kim varsa gelsinler hem özür diliyim hemde paralarını iade ediyim. konustum dedikleri 10 kişiden 1 ini getirsinler 9 una gerek yok yada isim versin gidip ben üstüme düşeni yaparım problem yok dedim kapadım. 5dk sonra geri arıyo kusura bakmasın isim veremeyiz diyolar ve arabamı dışarı atmaya calısıyolar :) nitekim kabak beni oraya götüren fevziye patladı ve cocuga press yapmaya calıstılar bende nissanı sana sattıgımı söyle vs diyerek arabanın sökük olan şanzımanını vs sağını solunu toplat dedim nitekim olmadı ve aracımı şanzımanı bagajda bütün parçaları sökük şekilde 2 hafta salladılar ve en sonunda almak zorunda bıraktılar.. ve fevzidende parasını tedarik etmiş olduklarını düşünüyorum bu sökme işçiliğini fevzi bana söylemesede ...
nitekim gidip aldık kendı garajımızda 4 5 saatte diktim ayağa aksama kullanır hale getirdim sorsan parça yok vs vs uzayıp gitmişti ki konumuz bu değil zaten. yapmasınlar arabamı problem değilde şimdi bu işgüzar arkadaşların yaptıgı sizce doğrumu değilmi bunu yapan bir insana ben kaba kuvvet kullanmadım ve 1 aydır sabır çekiyorum hukuki yollarda dosya oluşturdum zaten ciddi manada belge topluyorum burdaki konularda bunun tedarikçisi olcak bana yaptıgı saldırılar vs daha öncede bildiğiniz gibi 34 KTL 99 plakalı aracımı sattırmamıştı bir genç kardeşimize eraydan araba alınmaz onla ticaret yapılmaz vari kelimeler kullandı sağda solda ki ben bırakmıştır sanıyodum ama devam ediyomuş ki hala böyle çirkefliklerle karşı karşıya kalıyorum. ben bu olayı duydugumda cok sinirlendim ama sustum sakinleştim onun kurallarına göre oynuyorum...
sadece bunlarlada kalmayıp bu terbiyesiz kardeş gitmiş benım eski aracımı sattıgım arkadaşıma o arabada bizim emeğimiz çok herşeyini biz yaptık sefasını onlar sürdü tarzında cümleler kurup arabayı bizim garaja getir ne istersen yaparız tarzında cahilce cümlelerde kurmuş yani uzun lafın kısası terbiyesizlik üstüne terbiyesizlik kısacası
sonuca gelirsek bu SAHTEKAR MUSTAFA MERT KAZANÇ ın yaptıgını anlarımda ERGÖK denen kurumun buna ayak uydurması ve benı 1 saatte hiç tanımadıgı halde silip dolandırıcı sıfatı ile dükkandan kovmaya calısmasını anlamam o yüzden şikayetçiyim gidicek olanlar göz önünde bulundursunlar saygılar
eray kanunlara göre dolandırıcı da olsa, kapına gelen müsteriye mal satmıyorum sana diyemezsin.. ben mobilyacıyım bunu bır kez mobilyacılar çarşısında bi komsum yasadı ve tuketıcı hakem kurulu mağazaya ceza verdi.. şimdi kanıtlarını alıp tuketıcı hakem kuruluna basvur, mağdurıyetını tespit etsinler, tazmınatını al
Eray Yümsel
10-12-2015, 14:29
bu nedir abi bu nası bi adalettir ya :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/v/t1.0-9/11223760_10153818552866151_1823566345917881777_n.j pg?oh=908cff51e9f3944c07e899680532b09f&oe=5716214D&__gda__=1457619867_907988316a4098b3640f67cb5e0aa26 8
Day Walker
10-12-2015, 14:30
Onları istersen kaldırtabilirsin.
bi şikayete bakar
exclusive
10-12-2015, 14:39
bu tip konular çok sıkıntılı hiç tanımayan bir insanda bile önyargı oluşur boş yere. Hele ki insanları inandıkları fikirlerden vazgeçirmek bu kadar zor iken ..
Diğer konular hakkında bir şey diyemem ama servisin yaptığı terbiyesizlik. Madem karşındakinin dolandırıcı olduğunu düşünüyorsun paranı alamayacağına kanaat getirdin, önce paranın tamamını istersin kendini garantiye alırsın sonra yine garajına giren arabayı yürütürsün. Böyle al arabayı şeklindeki tavır esnaflık olamaz.
Eray abi Şanzelize'de benim kolamı sen içmiştin, senin yüzümden içememiştim bak aklıma geldi yine. :)
Eray Yümsel
10-12-2015, 14:55
eray kanunlara göre dolandırıcı da olsa, kapına gelen müsteriye mal satmıyorum sana diyemezsin.. ben mobilyacıyım bunu bır kez mobilyacılar çarşısında bi komsum yasadı ve tuketıcı hakem kurulu mağazaya ceza verdi.. şimdi kanıtlarını alıp tuketıcı hakem kuruluna basvur, mağdurıyetını tespit etsinler, tazmınatını al
baskan bana verdiği manevi zararı zaten ödeyemez maddi zararda saysak bitmez kaç kişi bana sen dolandırıcıymışsın bak yazıyo burda diyip araba yada parça almadı yada hiç söylemeden vazgeçti vebalini nası ödicek bakıcaz :)
Erayla birbirimizi pek sevmeyiz, muhabbetimiz de yoktur
Lakin doğruyu söylemek gerekirse açılan konulardan takip ettiğim ve sonuç çıkardığım kadarıyla birini madur ettiğini ya da dolandırdığını hiç görmedim.
eray ama bu sizin mustafayla olan husumetiniz kabak tadı verdi yani
ne bu ya çirkef kadın kavgası gibi?
bi çözemediniz olayı he
Eray seni tanırım, sayarım, severim ama bahsi geçen arkadaşla aynı seviyeye kendini düşürmeseydin iyiydi.
Seni tanıyan biliyor zaten, böyle bir konu açmana gerek yoktu ;)
Eray Yümsel
10-12-2015, 15:46
eray ama bu sizin mustafayla olan husumetiniz kabak tadı verdi yani
ne bu ya çirkef kadın kavgası gibi?
bi çözemediniz olayı he
Abi allah var yukarda dövsem suç dövmesem tepemizde işte hala konusuyo ne yapiyim sen söyle hadi
OrcunInce
10-12-2015, 16:03
Google'dan o linki kaldırmak kolay, tech'in web master'ından linkin engellenmesini sağlayabilir herhangi biri.
Umarım sorununuz da bir an evvel çözülür.
Abi allah var yukarda dövsem suç dövmesem tepemizde işte hala konusuyo ne yapiyim sen söyle hadi
Karşındaki az biraz delikanlı olsa zaten böyle ergen triplerine girmez. Bi derdi varsa çıkar karşına konuşur. Ama bu sürekli senin kuyunu kazmak için uğraşacak sanırım.
Abi 3 günlük dünyada bu kadar birbirini kırmanın uzmenin manasi yok iki taraf içinde söylüyorum.. Ersöz denen mekanın yaptığı ayip,esnaflik degildir bu. Sen araci yap,sonrasinda parani al geç karsiya. Paranı almadan da teslim etme. Ne sahtekarligi yapabilir ki? Ha malzemeyi degisir dersen koy gizli bir işaret,seyret ondan sonra.. Esnaflik bazi seyleri sineye cekmeyi gerektiriyor..
tuner faruk
10-12-2015, 16:37
Ya abi neden bu kadar senin üstüne geliyolar anlamıyorum seni 20 yaşında birisi bile dolandırabiliyorken nasıl sana dolandırıcı diyebiliyolar :D
ghibli06
10-12-2015, 16:43
Eray beni sevmez, bense hep objektif bakarım... bu tarz husumetleri önce sosyal medya sonra da iş yaptırılan servisler bazına çekmenin bir anlamı yok... zamanında benim de başıma geldi, Ankara'da bir servis aracımı almadı, sebep eski sahibinden dolayı dendi vs... insanın ciddi canı sıkılıyor... adam çoluk çocuğa karışmış, arama motorunda sahtekar diye çıkması iyi bir şey değil, önceki konuyu hatırlıyorum, Eray haksız değildi... ama ne olursa olsun çözün aranızdaki sorunu, uzadıkça canınız sıkılıyor...
şimdi eray şiddetle bu işi çözemezsin, kaldıki mustafanın elleride armut toplamıyordur zaten.
ama olayı başlatan sensin, yani aranızdaki her ne bokumsa onu forum ortamına taşıyan sensin
sonra vay efendim benim itibarım sarsıldı diyende sensin
şimdide aynı şeyi yapıyorsun! bilmem farkındamısın?
Bu esnaflık değil ayıptır söylenecek söz yok. O şahıs tarafından madur edilen çok insanla konuştum ama henüz "ya eray yümsel diye bi adam var bana şöyle yaptı bana böyle oynadı mağdur olduk" diyeni duymadım ama ikitellide rezil etti bizi ayıptır diyenide çok duydum.. Acaba neden ?
onursumer
10-12-2015, 17:39
Herseyi gectimde servisin yaptigi buyuk terbiyesizlik musteriye sen dolandiriciymissin diyip sokuk arabayi yapmadan kapi disari etmek nedir arkadas ya cikip sonra biz esnafiz soyleyiz boyleyiz nasil diyebiliyorlar
Kavga ederek cozebilceginiz olayları konusarak harcamayın.
Açık soyleyeyim ben Servis'e açikca bir suc bulmuyorum.
Servisin yaptigina sadece etik degil diyebilirim. Ben de sanayi de esnaf olsam, her parasi olana hizmet verme zorunlulugu hissetmem. Benim de guvendigim bir arkadasim gelse, bana onun hakkinda olumsuz seyler soylese, ben de yapmayabilirim. Iddialar hakli veya haksiz, ben yargic degilim ki buna karar vereyim.
Ve bence karsi taraf buna alinganlik gostermemeli, adam para kazanmak istemiyorsa, zorla niye kazansin diye ugrasayim ki? Piyasa da bu isi yapacak onlarca dukkan var.
Burada bir suclu varsa oyunu bozan ***** sahistir.
Eray Yümsel
10-12-2015, 17:56
şimdi eray şiddetle bu işi çözemezsin, kaldıki mustafanın elleride armut toplamıyordur zaten.
ama olayı başlatan sensin, yani aranızdaki her ne bokumsa onu forum ortamına taşıyan sensin
sonra vay efendim benim itibarım sarsıldı diyende sensin
şimdide aynı şeyi yapıyorsun! bilmem farkındamısın?
Abi sen çok yanlış gelmişsin konudan hemen çık bidahada girme :) seni zeviyorum iyi aksamlar
MMK ile aralarındaki husumet bir yana arabayı yapacağım diye garaja çektikten sonra,
yani bir nevi söz verildikten sonra al bunu burdan demek bana göre yanlış bir davranış.
Bunu her yerde de bangır bangır söylerdim Eray abi'nin yerinde olsam.
HondatugraL
10-12-2015, 18:07
Meyve veren ağacı taşlarlar abi çekemeyene bi anten alıp güzelce monte et bence. Allah kimin ne olduğunu biliyor bizde biliyoruz canını sıkma.
kadioglu
10-12-2015, 18:16
Açık soyleyeyim ben Servis'e açikca bir suc bulmuyorum.
Servisin yaptigina sadece etik degil diyebilirim. Ben de sanayi de esnaf olsam, her parasi olana hizmet verme zorunlulugu hissetmem. Benim de guvendigim bir arkadasim gelse, bana onun hakkinda olumsuz seyler soylese, ben de yapmayabilirim. Iddialar hakli veya haksiz, ben yargic degilim ki buna karar vereyim.
Ve bence karsi taraf buna alinganlik gostermemeli, adam para kazanmak istemiyorsa, zorla niye kazansin diye ugrasayim ki? Piyasa da bu isi yapacak onlarca dukkan var.
Burada bir suclu varsa oyunu bozan ***** sahistir.
Arabayı hiç kabul etmese haklısın diyebilirdim ama dükkana girmiş arabayı binilerek çıkarmamak hiç bir ustaya ya da esnafa yakışmaz ki konuyu açan arkadaş aracı almış. Ben olsam en azından arabayı bıraktığım şekle getirmeden almam o arabayı.
Bahsedilen servis, bahsedilen şahsın iş yaptırdığı bir servis. Dolayısıyla maddi olarak orada sözü geçiyor elbet.
Sen takılma derim Abi, hukuki yollar en iyisi olacaktır herkes için..
Bir atasözü vardır, "İte dalaşacağıma çalıyı dolaşırım." diye. Sözüm meclisten dışarı, pek severim bu atasözünü...
Olm durun diğer konuda erayla şöyle iş yaptık bizi dolandırmadı yazdınız sayfalarca yine erayı övme topiğine dönüştürmeyinde az konu yerinde alakasıyla kalsın.
Biliyoruz Eray kimseyi dolandırmadı. Gelipte Erayla ticaretim oldu dolandırıcı değil yazmayın artık bir önceki konuda 50 sayfa bu söyledikleriniz yazıyor.
Konuyu değiştirmezseniz erayın açtığı gibi ilerlerse sevinirim yada post kasıyorsunuz diye alayınızı banlarım.
Eray haklı yada değil sorgulamam, haddime de değildir.
Ama bildiğim birşey varki, arabayı dükkanına alıp, oturup çay kahve içip birisi hakkında kötü şeyler söyledi diye dükkandan adamın arabasını da atamazsın, mağdur da edemezsin.
Hee şu var, güvenmezsin oarayı önce istersin veya iş bittikyen sonra para ödenmez ise teslim etmezsin. Arabayı yapmamak nedir la :)
Yanlış ithamlar ile kimseyi zan altında bırakmamak gerek. Böyle bir durumda da herkes işine bakacaktır.
Örnek vermek istiyorum ;
Ben X garaja işlerimi yaptırıyorum. Diyelim kanlı bıcaklı düşmanım geldi, iş yaptırmak istedi. Benim x garajımıda bilen biliyor, burda söyleyim konu çya dahil gözükmesinler. Hatrımda geçer, sözümde geçer, nazım da geçer..
O düşmanım geldi iş yaptırmak istedi diye ben engel olamam. Olmam ! İsterse babanın oğlu olsun yine de yapamazsın. Esnaf adamın ; bi yürü git, benim müşterimle arama girme dersin...
Anlayan anlamıştır ;)
kickboxer
10-12-2015, 20:35
Arabayı hiç kabul etmese haklısın diyebilirdim ama dükkana girmiş arabayı binilerek çıkarmamak hiç bir ustaya ya da esnafa yakışmaz ki konuyu açan arkadaş aracı almış. Ben olsam en azından arabayı bıraktığım şekle getirmeden almam o arabayı.
Araba Ergökden kovulmadı.Paraları yok diye şanzuman alınamıyor diye çekiciyle çıkarıldı.Diff e bir kaç işlem yapılmış.Ewg sökükmüş başka biryerde yapılcak demişler gelmiş yapılamıyor diye.Hala bu yapılan işlerin parası oraya ödenmeden arabanın Ergökten çıkmış olmasına ragmen bunların konusulması komik olmuş biraz.Fevziylede Ergök lede Erayla da konuştum. Erayı abinin bu işte Ergökü karıştırması bana göre yanlış kendisinede söyledim.Bu Mustafa ile aralarındaki mevzu.Ergök 2 ortak Fevzi ortaklardan biri olan Gökhan abiye söylemiş durumu( aralarındaki muhabbettin mahkemelık oldugunu bilmeden) Gökhan abide yaparım demiş.Sonrasında diğer ortak olayın ciddiyetini anlayınca daha Erayın işini getirme bunu yaparız ama bundan sonra yapmayız demiş.Bu Ergökün kendi tercihidir.
Saygı duymak lazım.Beni tanıyanlar bilir nasıl biri olduğumu.Arabam,yaptıklarım herşey ortada hali hazırda bu garajla çalışıyorum.
Eray Yümsel
10-12-2015, 20:43
Onur yine söylüyorum biz onu demedk biz bunu dedik çok olcak daha :) ilk söyledikleri cümle biz bu Arabayı ellemeyiz alın yarın arabayıydı sonra iş döndü benim geri dönüşümden sonra nitekim o cümleden sınra nolursa olsun benim için bitmiştir
Eray Yümsel
10-12-2015, 20:49
Ve sana telefondada söyledim insanlarda yanlış algı yaratma şanzımanı getirdiğim gibi toplayıp üstne atılmasını söyledim ilgilenmediler araba köşede yatıyodu onurcum
Eray Yümsel
10-12-2015, 20:55
Ya uzun lafın kısası bu servis bu şahsın lafıyla bana sen tekin biri değilsin araştırdık böyle böyleymişsin diye söyledimi söyledi bitti isterse arabaya hediye supra motoru koysun benim için bitmiştir
Arabayi ordan almadan polis yada zabitayla flan gitseydin sikayetci olsaydin dahami iyi olurdu sanki haci
Eray Yümsel
10-12-2015, 21:29
Okadarda değil canım arabayı vermemeleri lazım öyle bişey için :) ortada öyle bi durum yok burdaki garajı ilgilendiren tek problem benim grurumu ve kariyerimi lekelicek haraketi
gündüz yazdım gitmedimi silindimi emin değilim oyüzden tekrar yazayım. dolandırıcı sahtekar yazılarından dolayı ben mahkemede yargılanmak zorunda kaldım haberin olsun
gündüz yazdım gitmedimi silindimi emin değilim oyüzden tekrar yazayım. dolandırıcı sahtekar yazılarından dolayı ben mahkemede yargılanmak zorunda kaldım haberin olsun
İnsanlar birbirini karalamak yerine, hukuki olarak işlerini çözseler kimsenin itibarı zedelenmez. Bu iş artık it dalaşına dönüşmüş çok üzücü bir durum..
bu nedir abi bu nası bi adalettir ya :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xla1/v/t1.0-9/11223760_10153818552866151_1823566345917881777_n.j pg?oh=908cff51e9f3944c07e899680532b09f&oe=5716214D&__gda__=1457619867_907988316a4098b3640f67cb5e0aa26 8
o konu başlığının değiştirilmemiş olması hatta şu anda bile değiştirilmiyor olması çok yanlış. kaldıki o konuyu okuyan herkes gerçekliğinin olmadığını bilsede arama motorunda haketmeyen birisinin isminin o şekilde gözüküyor olması hiç hoş değil..
Avukatım 10 numara !! Bi japon servisimiz olsun ister misin :))
Abi sen çok yanlış gelmişsin konudan hemen çık bidahada girme :) seni zeviyorum iyi aksamlar
bu konuda anlaşamıyoruz belli
umarım ikinizinde başı belaya girmez eray
öptüm esnek yanaklarından
Eray Yümsel
11-12-2015, 10:32
Saol hakan abicim hayırlısı olsun
Avukatım 10 numara !! Bi japon servisimiz olsun ister misin :))
Beni bi Ararmısın cınım
ilker AKTAŞ
14-12-2015, 13:52
Eray abiyi birebir tanimam ayni ortamda denk geldiğimiz olmustur ama sohbetimiz olmamistir diger yandan ergokun ortagi olan gokhan abiyide daha yakin tanirim ama bnce bu konuda eray abi hakli en başında araci almada sikinti yok almayabilir ama garaja girmis bir araba yapilmadan cikmaz hadi cikti diyelim en azindan dukkana girdigi şekilde cikmasi lazim oyle sökük sekilde verilmez fakat burda soyle bi olay var eray abinin hesaplamadigi bisey ergok ve jdm works beraber calisan firmalar jdm works islerini ergokte yaptiriyo ve ayri bi samimiyetleri var mustafa kazanc ile gokhan abinin yani bi yerde ergokte mecbur kalmis bence bu olayda boyle tavir sergilemeye hee yalnis mi yalnis etik olmayan ve esnafliga yakismayan bi hareket ama bi yerde sürekli müşteri ve samimiyet bi yerde ilk defa gelen musteri
Saol hakan abicim hayırlısı olsun
Beni bi Ararmısın cınım
Ahh eray ahhhhhhhhhh....:D
halilkarakas
14-12-2015, 14:31
çekememezlik böyle ergen tripleri yaratıyor eray bey abi
kickbuttowski
14-12-2015, 14:34
Adamın arabasını alıp söküp geri vermek nedir yahu? Etik filan değil kanunen suç bu.
kelalper
14-12-2015, 17:41
la madem konuyu gördüler zahmet edip içine girip bi okusalardı da.
Eray Yümsel
15-12-2015, 09:55
Eray abiyi birebir tanimam ayni ortamda denk geldiğimiz olmustur ama sohbetimiz olmamistir diger yandan ergokun ortagi olan gokhan abiyide daha yakin tanirim ama bnce bu konuda eray abi hakli en başında araci almada sikinti yok almayabilir ama garaja girmis bir araba yapilmadan cikmaz hadi cikti diyelim en azindan dukkana girdigi şekilde cikmasi lazim oyle sökük sekilde verilmez fakat burda soyle bi olay var eray abinin hesaplamadigi bisey ergok ve jdm works beraber calisan firmalar jdm works islerini ergokte yaptiriyo ve ayri bi samimiyetleri var mustafa kazanc ile gokhan abinin yani bi yerde ergokte mecbur kalmis bence bu olayda boyle tavir sergilemeye hee yalnis mi yalnis etik olmayan ve esnafliga yakismayan bi hareket ama bi yerde sürekli müşteri ve samimiyet bi yerde ilk defa gelen musteri
Abi dükkana girmeden önce fevzi konuşuyo diyoki problem olurmu onlarda gayet olması gereken bizi kimse ilgilendirmez biz ekmeğimize bakarız cünlesi kuruluyo üstüne bunlar yaşanıyo :) komik yani ama sonradan öğreniyoruzki ilk ben değilim bu karaktersiz daha öncede böyle bişeye vesile olmuş ama neyse isim veremicem ayıp olmasın
killererkan
21-12-2015, 16:36
Valla olayı bilmiyorum Eray ve Mustafa arasındaki konuda beni ilgilendirmez ama bahsi geçen servisten 4 yıldır şahsen çok memlunum , en ufak bir problem yaşamadım,kendilerine ve esnaflıklarına %100 güvenirim ben.
Olayın bir an önce çözülmesini umarım.